View Full Version : ضربه ديگري اينتل را به لرزه در مي اورد...!
moein_id
13 May 2005, 06:11 PM
ضربه دیگری اینتل را به لرزه در می آورد زیرا شرکت ای ام دی اعلام کرد که چیپهای دو هسته ای که دارای دو میکروپروسسور در یک چیپ تک هستند را عرضه میکند. پروسسوری بنام اپترون.
به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران، از سایت http://www.ComeToNet.com و به نقل از سیلیکون ولی، شرکت AMD حرکت خود را تنها سه روز پس از آن انجام میدهد که اینتل چیپهای دوهسته ای خود را برای دسک تاپ معرفی کرد. اما در بازار 4 بیلیون دلاری سرور، آینده به کدامیک تعلق دارد.
پت پاتلا مدیر بازاریابی سرور و ورک استیشن AMD میگوید بر این باور است که بازار سرور و ورک استیشن بر تقاضای دو هسته ای استوار است.
این پروسسورها وعده افزایش کیفیت محاسباتی را بدون مشکل گرمایی داده اند که آغازی بر پایان پروسسورهای تک هسته ای محسوب میشود. AMD طرح خود را برای Opteron به نحوی پیاده کرده است که میتوان تا چهار چیپ مختلف هر یک با دو پروسسور را به صورت زنجیری بهم وصل کرد.
مارتی سیر نایب رئیس AMD میگوید که چیپهای دو هسته ای از 30 تا 90 درصد از نمونه های تک هسته ای خود سریعتر هستند. با این حرکت همه میپرسند چرا AMD و باز همه میپرسند چرا AMD نه؟ باید منتظر بود تا این پروسسورهای جدید در کامپیوترهای تازه به بازار عرضه شوند.
ali_faghihi
13 May 2005, 07:49 PM
بازار دنيا و ايران مطعلق به اينتل است (((((((( شك نكنيد )))))))))))))
morten
13 May 2005, 10:09 PM
:x :x :x :x :x
تو مقالات upload center
bech mark هر دو پردازندرو گذاشتم بازم بگين intel خوبه
مگه پيكان خوبه كه بازارايرنو گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Evanescence
13 May 2005, 10:21 PM
amd انتخاب حرفه اي هاست
چند روز پيش توي يك شركت كامپيوتر بودم يك بابايي از پشت كوه اومده بود ميگفت pentium 5 دارين ؟ :twisted:
خيلي ها هنوز فرق performance رو با cpu clock متوجه نيستن ...
Koorosh
13 May 2005, 10:21 PM
اين تاپيك منو بياد بحث هاي زنجيره اي مفصلي كه راجع اين دو پردازنده كرديم مي ااندازه . پيشنهاد مي كنم آنها را يه نگاهي بندازيد
قسمت اول : http://www.psforums.org/forum/viewtopic.php?t=2100&start=0
قسمت دوم :http://www.psforums.org/forum/viewtopic.php?t=2184&start=0
18 صفحه بحث شده در اين مورد . 8)
ali_faghihi
13 May 2005, 10:53 PM
من اينقدر تجربه تلخ ار amd دارم كه ديگه خيلي وقته ترفش نمي رم
از اون 486 amd بگير تا اتلون 64
با زار رو هم كه ديگه خودتون ميشناسد amd رو از در ببريد بيرون مشتري اول اخرش خودتونيد مگه اينكه موقع
فروشش اشنايي چيزي پيدا كنيد كه بتونين بش قالب كنيد (((((( اين يكي رو انصافا همه تاييد مي كنن )))))))))
amd در برابر سوكت 478 اينتل شكست سختي خورد ((((( اين رو از انبوه مادر بردهاي توليد شده ميشه فهميد ))))
Evanescence
13 May 2005, 11:03 PM
يكي از نكات منفي كه من رو خيلي عصباني ميكنه اينه كه اينتل پشت سر هم مدلهاي مختلف cpu رو با سوكتهاي مختلف عرضه ميكنه تا استفاده كننده مجبور به عوض كردن مادر بورد بشه . amd هم تو بازار هم زمينش خيلي كم شده و فقط وفاداران قديمي amd كه ميخوان cpu شون رو ارتقا بدن دنبالش هستن . مشكل سوختن cpu خيلي ها رو فراري داد گرچه اين مشكل بنا به دلايلي براي خود amd هم غير قابل حل بود :oops:
kinz
13 May 2005, 11:36 PM
ali_faghihi,
شما حتی میتونید یک سایت مربوط به سخت افزار پیدا کنید که گفته باشه تو سری جدید سی پی یو ها اینتل بهتر از amd هست؟؟ اگر پیدا کردین حرف شما درست!
برای تصدیق حرف دوستمون الان چون پیکان رو از همه ماشینا راحتتر میشه رد کرد پس بهترین ماشینه؟؟!
samuraii40
14 May 2005, 01:07 AM
يكي از نكات منفي كه من رو خيلي عصباني ميكنه اينه كه اينتل پشت سر هم مدلهاي مختلف cpu رو با سوكتهاي مختلف عرضه ميكنه تا استفاده كننده مجبور به عوض كردن مادر بورد بشه
نه اينكه amd اينكارو نميكنه سوكت 939 بعد 940 .
kima
14 May 2005, 01:08 AM
من شدیدا ای ام دی رو قبول دارم و باز هم شدیدا متاسف هستم از اینکه میبینم چرا دارم از اینتل استفاده می کنم و بدون دلیل خودم رو درگیر مشکلات اینتلکردم
ای ام دی کولاکه واسه خودش
mahdi1944
14 May 2005, 01:14 AM
ali_faghihi,
بهتر نيست شما يه کم اطلاعات خودتون رو آپديت کنيد (ديگه دورهي اينتل سپري شده و عمرش سر امده)
در مورد سوختن هم که تنها مشکل AMD بود بايد بگم از سري Athlon XP + به بعد اين مشکل به طور کلي حل شده
توي جنوب که گرماش زبانزد همه است توي تابستون من خودم قبلا 1700 Athlon داشتم که اون يه کم دماش بالا ميرفت که با خمير سيليکون حل شد
ولي 2500 Sempron که الان دارم توي همون شرايط (الان هم تقريبا اوج گرما هست) دماي CPU 37 درجه هست که همدماي بدن انسان هست و هيچ مشکلي هم نداره و از نظر سرعت هم فکر نکنم هيچ آدم با سواد و دانايي در دنيا باشه که بگه اينتل از AMD سريعتره (گفتم عاقل البته با بقيه کاري نداريم :wink: :P )
kinz
14 May 2005, 03:38 AM
samuraii40,
سوکت 939 برای کاربرای عادی و ... و سوکت 940 برای سرور ها هست.
البته تغییر سوکت ها خیلی نزدیکه برای ای ام دی.
من شخصا یدونه سی پی یو ای ام دی سوزوندم و این مشکل مربوط به چندین سال قبل میشد.
البته یک نکته مهمی رو دقت داشته باشید پیشرفت اخیر ای ام دی خیلی چشمگیر هست به طور مثال سوکت 754 خیلی مصرف و دمای بالایی داره به نسبت 939 البته در مورد سی پی یو های 64 بیت.
moein_id
14 May 2005, 11:20 AM
اوناي كه ميگن intel بهتره بايد نظرشونو به ساندگان جلوه هاي ويژه فيلمهاي بسار موفقي مثل ماتريكس يا x-men
و سپايدر من بايد بگيد البته مشه واكنش اونها رو حدس زد به احتمال بسيار قوي مورد تمسخر قرار خواهيد گرفت.. :arrow: :P
بهروز بابايي
14 May 2005, 11:47 AM
من تجربه زيادي در زمينه جمع كردن سيستم دارم و همه جور سيستم intel و َAMD اسمبل كردم ولي شخصا هر كي نظر خودمو خواسته AMD رو پيشنهاد كردم هم از لحاظ سرعت و هم از لحاظ قيمت
samuraii40
14 May 2005, 02:53 PM
سوکت 939 برای کاربرای عادی و ... و سوکت 940 برای سرور ها هست.
دوست عزيز تا اونجايي كه من ميدونم amd سوكت 939 رو براي athlon64 و سوكت 940 رو براي athlon fx قرار داد ولي بعدا سريهاي جديد athlon 64 را روي سوكت 940 قرار داد كه اين براي ارتقا cpu تعويض مادربورد رو به همراه داشت.
Evanescence
14 May 2005, 03:24 PM
تعداد مدلهاي سوكتهاي اينتل از پنتيوم تا حالا = 8 :x
aTN_1366
14 May 2005, 03:52 PM
فرقش اينه كه اينتل وقتي سوكت جديد مي ده دليل درست حسابي داره و اگه يه كم آقايون عاقل نگاه كنن ( عاقلا نه بقيه ) بهتر مي فهمن كه اينتل در حال فشرده سازي و كوچك نمودن CPU هاي خود كرده ...... وفكر نمي كنم AMD اينكارو كرده باشه چون توانشو نداره ...
از موقعي كه من يادم مياد AMD همين اندازه بوده و اين نشانه ي ضعف اونه ... :x :x :x
حالا چي دارين بگين ...
در ضمن سوكت جديد اينتل براي دسكتاپ (LGA775) به خاطر اين اومد كه وقتي پايه روي Processor هست زياد داغ مي كنه ولي وقتي پايه هارو به مادربورد انتقال ميدن دما خيلي كاهش پيدا مي كنه ....
مثلا توي سوكت 478 دماي Cpu 3.0 1mb Cache حدود 65 درجه بود ولي الان كه سوكت LGA775 اومده دماي Cpu 3.4 1mb Cache اون حدود 38 درجه است ... 8) :wink:
در ضمن من قبلا با دليل خودم نمودارهاي مقايسه ي اينتل 64bit و AMD 64bit رو تو انجمن گذاشته بودم بد نيست يه نگاه به لينك هاي اون بندازين ....
http://www.psforums.org/forum/viewtopic.php?t=10470
در ضمن براي ديدن مقايسه ها بهتره به لينك هاي زير سر بزنيد ....:
http://www.cnet.com/4520-6022_1-5670788.html?tag=coco
http://www.tbreak.com/reviews/article.php?cat=cpu&id=356&pagenumber=2
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/x86-64-rc1.html
Evanescence
14 May 2005, 04:18 PM
aTN_1366, اندازه يك cpu پشيزي اهميت ندارد
اين رو يك بچه دو ساله هم ميفهمه :idea:
aTN_1366
14 May 2005, 04:48 PM
Evanescence , كوچكتر شدن processor نشون دهنده ي تكنولوژي سازندشه ...
و اينو همه مي دونن كه تكنولوژي Intel خيلي جلوتر از AMD هست ... :wink:
خواهش مي كنم فكر كنيد بعد بنويسيد ...
Evanescence
14 May 2005, 05:29 PM
aTN_1366 جان, در كارايي ٬ يك cpu يك متر مربعي با يك cpu يك سانتيمتر مربعي فرقي دارن ؟
اينتل با عوض كردن پي در پي و عمدي سوكتها داره به مشتريان خيانت ميكنه
aTN_1366
14 May 2005, 05:34 PM
فكر نكنم Evanescence جان چون با هر سوكت جديدي كه مي ده كاراييش از قبل بهتر مي شه ...
kinz
14 May 2005, 05:39 PM
samuraii40,
940 بیشترین مصرفش برای اپترون ها هست و اف ایکس فروش چندانی نداره ضمننا سوکتی که شما میفرمایید سوکتی هست که قراره برای سی پی سو های اینده استفاده بشه و نامشون متفاوت هست.
aTN_1366,
هر دو شرکت سی پیو های جدیدشون 90 نانومتر هستند و فرقی نمیکنند از نظر سایز.
اگر اندازه فقط مهم باشه قبل از این شرکت ها سونی خط تولید 65 نانو داره و 45 نانو در برنامهاشون هست!
و همچنین ibm.
یعنی ریزترین تراشه های ممکنه که قراره ابتدا نور خورشید رو ببینند در تولیدات سونی در پلی استیشن 3 خواهند بود و دلیل اصلی تولید قطعات ریزتر به علت صرفه جویی و هزینه های پایینتر تولید هست.
samuraii40
14 May 2005, 06:46 PM
kinz,
اگر به لينك زير برويد ميبينيد كه براي athlon 64 تاكنون دو سوكت ارايه شده است.ضمنا در پست بالا منظورم 754 به 939 بود كه من اشتباه نوشته بودم.
http://www.short-media.com/review.php?r=247
kinz
14 May 2005, 09:33 PM
خوب مشکل چی هست 940 که برای کاربرای عادی نیست. 754 برای سیپیو های ارزون قیمت هست و 939 هم برای اتلون 64 سری اولیه 64 ها برای سوکت 754 بودند و هم چنین سری اکس پی یعنی چندین سال هست که این سوکت فعال هست. و در اینده نزدیک دو سوکت دیگه جای این سوکت ها رو به مرور میگیرند. فکر نکنم اینقدر پیچیده باشه.
یعنی مادربردی که چند سال پیش برای xp خریدین هنوز هم سی پیو براش یافت میشه هم 64 بیت و هم سی پیو های ارزون قیمت. فکر نکنم هیچ کدوم از سوکت های اینتل این چنین چندیدن سال ساپرت شده باشند در سالهای اخیر.
امير.چ
14 May 2005, 11:02 PM
AMD از هر لحاظ بهتره ... شكي نيست !!! 8) 8) 8) [/b]
morten
14 May 2005, 11:12 PM
آلياژ ساخت AMD&INTEL مقايسه كنيد معلوم ميشه كي پشرو هستش
من نميفهمم ما ايرني ها چرا خوب بودن رو بخاطر تعصب مي زاريم كنار :twisted:
AMD بهترين هستش (شركت بابام هم نيست)البته نبايد P3 رو هم نا ديده گرفت كه در نوبه خودش خوب بود
only amd 8)
scooter007
15 May 2005, 02:14 AM
مردم عقب اروپاي جهان سومي دارن از Intel استفاده مي کنن اونوقت ايران پيشرفته داره واسه AMD توسر خودش مي زنه .
دنيا ازآن Intel است . در آينده ي بسيار نزديک اين موضوع مشخص مي شود . :x
scooter007
15 May 2005, 02:23 AM
مردم عقب اروپاي جهان سومي دارن از Intel استفاده مي کنن اونوقت ايران پيشرفته داره واسه AMD توسر خودش مي زنه .
دنيا ازآن Intel است . در آينده ي بسيار نزديک اين موضوع مشخص مي شود . :x
mahdi1944
15 May 2005, 12:29 PM
scooter007,
اول دوتا پست برابر و همتا نوشته ايد که خلاف مقررات ميباشد
دوم منبعي هم داريد که اروپاي به گفتهي شما عکس پيشرفته که از اينتل استفاده ميکنند کجاست؟
و نسبت به اروپاي پيشرفته در چه موقعيت جغرافيايي قرار دارند؟ :twisted: :twisted: :roll:
ali_faghihi
15 May 2005, 03:43 PM
اين حرفها اصلا سنديت نداره
تو خود امريكا هم هم اينتل ميخرن هم اي ام دي هم via
تازه در كشورهاي پيش رفته سيستمهاي ديگري مثل اپل هم به فروش مي رسه كه ما اينجا تو خواب هم نمي بينيم
به هر حاي هر كسي يك تجربه اي داره و من از روي تجربه و از امار بالاي فروش اينتل در
دنيا مي گم اينتل بخريد و خودتون هم اگر حرفه اي باشيد خيلي كم به مشكل ميخوريد
و گرنه هيچ فرقي نمي كنه وقتي شما اطلاعا تتون ار يك پي سي كم باشه هميشه مشكل داريد
Evanescence
15 May 2005, 04:02 PM
ali_faghihi,
مگه هنوز via سي پي يو هم ميسازه ؟
سرعت cpu هاش فاجعه بود
kinz
15 May 2005, 04:30 PM
سی پی یو هایی که در محصولات اپل استفاده میشه تولید ای بی ام هست که خیلی شبیه سی پی یو هایی هست که ای بی ام برای کنسولهای بازی میسازه. محصولات اپل رو چند سال پیش پایتخت یکی از مغازه ها میفروخت اما انگار مشتری نداشت جمع کرد.
Evanescence,
ویا یک سری سی پی یو با مصرف خیلی پایین میزنه.
amd خیلی جلوتر از intel هست.
ali_faghihi
15 May 2005, 06:41 PM
سي پي يو هاي 64 بيت اي بي ام g5 در روي كامپوترهاي جديد اپل به صورت تك پردازنده و دو وال استفاده ميشه
بسيار قويتر از اينتل و اي ام دي است
به طوري كه ماكرو سافت و اينتل را با خطر جدي مواجه ساخته
به علت قيمت بالاي اين سيستمها و اورجينال بودن و كمبود نرم افزارها به ايران خيلي كم مي ايد
استفاده اين سيستمها در ايران در سازمان صدا وسيما و چند شركت محدود ساخت انيميشن است
من خودم خيلي دوست دارم با g5 كار كنم ولي امان از قيمت بالا
يك شركت ايراني براي فروش اين سيستمها تبليغ كرده بود يك كامپوتر كا ملش حدود 13 ميليون تومن در مي اومد
از via هم در دسكتاپ هاي كوچك و سيستمهاي پزشكي و صنعتي پيشرفته و كامپوترهاي تين كلاينت
در شبكه استفاده ميشه
تين كلاينتها كامپوترهاي هستند كه هارد ندارند واز طريق كارت شبكه بوت و كنترل ميشوند
در مورد اينكه چه شركتي جلوتر هست وقتي يك يك تكنولوژي جديد توسط دانشمندان اختراع
ميشه شركتهاي ساخت سي پي يو اين تكنلوژي رو با قيمت بالا خريداري مي كنند
به طور مثال اي ام دي به يك قيمت نجومي تكنولوژي mmx رو خريد
و در پردازنده هاش استفاده كرد
aTN_1366
15 May 2005, 08:09 PM
ظاهرا آقايون محترم انجمن نمي خوان قبول كنن كه Intel بهتر از AMD همون چيزي كه من در پست خودم تو همين بخش با لينك هايي كه دادم اثبات كردم ... به هر حال اگه حرف تازه اي براي اين قسمت نداريد بهتره ديگه ادامه نديد چون وقت طلاست ... اگه هم حرفي داريد بزنيد تا خودم جوابتونو بدم ... من از دوستاران Intel معذرت مي خوام چون دوستاران AMD انگار تو خواب شبونه اند ....
فقط Intel ... :wink: 8) 8)
http://www.intel.com
morten
15 May 2005, 10:21 PM
مثل اينكه بحث نكنيم بهتره دوستاراي intel شما با همون cpu سر كنيد :P :shock:
ما هم با amd حال مي كنيم :(
الان خود رييس intel هم بياد بگه intel مضخرف شما باز مي گيد intel .
اميدوارم با intel موفق با شيد :wink:
morten
15 May 2005, 10:28 PM
اونايي كه فقط intel داشتن اگر برن و يك سيستم با amd ببينن ميفهمن تا حالا چه ضرري كردن
intel تو ساخت cpu به مردم دروغ ميگه(جريان L1+L2 =512kb cache كه در اصل بايد فقط L2=512kb باشد )
ولي ما نمي خواهيم تعصب رو بزاريم كنار
ali_faghihi
16 May 2005, 12:32 AM
اونايي كه فقط intel داشتن اگر برن و يك سيستم با amd ببينن ميفهمن تا حالا چه ضرري كردن
intel تو ساخت cpu به مردم دروغ ميگه(جريان L1+L2 =512kb cache كه در اصل بايد فقط L2=512kb باشد )
ولي ما نمي خواهيم تعصب رو بزاريم كنار
اين برنامه هم دروغ ميگه؟؟؟؟؟؟؟؟
Intel® Processor Frequency ID Utility Windows
اين يكي چي ؟؟؟؟؟؟؟؟
SiSoft Sandra Pro (( حتي مارك رم رو هم مشخص ميكنه ))
kinz
16 May 2005, 03:37 AM
ali_faghihi,
این دو سیستم هیچ ربطی به هم ندارند یکی x86 هست و یکی risc نمیشه مقایسشون کرد. طراحیشون کاملا متفاوته.
مدل های خیلی ارزون قیمت هم دارند مخصوصا مدل mac mini ضمننا شما یکم انگار بهتون اشتباه قیمت دادند قیمت های mac ها اندکی بالاتر از قیمت pc ها هست. نه 12 میلیون ....
ضمننا اگر انقدر مطمئنید خوب هستند mac ها بهتره یک بار از خودتون بپرسید چرا تولید کننده سی پی یو این نوع کامپیوترها یعنی ibm ابر کامپیوتر هاش و سرور هایی که میفروشند بیشتر از amd و intel استفاده میکنند؟؟
http://www.macprices.com/powermactracker.shtml
morten
17 May 2005, 12:14 AM
ali_faghihi, شما برنامه رو قبول داري يا مهندساي www.tomshardware.com رو از اين معتبر تر مرجع سراغ داري؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟يه سر بزن performanc test رو نگاه كن نه cpu clock رو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :x :x
دوما ميشه اطلاعاتي رو كه برنامه ميده رو بزارين تو پستتون !!!!!!!!!!!!!!! تا ما هم ببينيم :x
اگر خواستين پيشرو بودن AMD رو از نظر آلياژ و pipeline براتون توضيح ميدم
Evanescence
17 May 2005, 12:58 AM
morten, از لحاظ pipeline كه برتريهاش مشخصه . از لحاظ آلياژ چه برتري داره ؟
JASON
17 May 2005, 01:46 AM
با سلام .
فكر كنم منظورش تفاوت فلز هادي بكار رفته تو اين دو نوع cpu هستش .... يكي از آلمينيوم هست و ديگري از مس ...
خوب كارشناسها نظر به برتري مس دادند ! از هر نظر !!!!! ...... در واقع آلمينيوم براي كاهش هزينه ها مورد استفاده قرار گرفته ....
موفق و شاد باشيد
ali_faghihi
17 May 2005, 01:53 AM
ali_faghihi,
این دو سیستم هیچ ربطی به هم ندارند یکی x86 هست و یکی risc نمیشه مقایسشون کرد. طراحیشون کاملا متفاوته.
مدل های خیلی ارزون قیمت هم دارند مخصوصا مدل mac mini ضمننا شما یکم انگار بهتون اشتباه قیمت دادند قیمت های mac ها اندکی بالاتر از قیمت pc ها هست. نه 12 میلیون ....
ضمننا اگر انقدر مطمئنید خوب هستند mac ها بهتره یک بار از خودتون بپرسید چرا تولید کننده سی پی یو این نوع کامپیوترها یعنی ibm ابر کامپیوتر هاش و سرور هایی که میفروشند بیشتر از amd و intel استفاده میکنند؟؟
http://www.macprices.com/powermactracker.shtml
دوست عزيز قيمت g5 دوال سي پي يو 8000 هزار دلار وقيمت تك پردازنه 3000 هزار دلار
البته نو و اورجينال همراه با سيستم عامل مك او اس كه البته در چندين نسخه وجود داره و
انواعش جاي بحث داره( اخرين مدل نه اونهايي كه شما در حراجي معرفي كرديد )
همنطور كه ميدونم شما هنوز فرق پي سي سرور و سرورهاي واقعي (mainframe)رو تشخيص نمي دهيد
اينتل و اي ام دي شركتهاي هستند كه سي پي يو براي پي سي و يا پي سي سرورهاي
پيش رفته مي سازند ( البته اينتل با ساخت ايتانيوم داره خودشو كم كم به اي بي ام نزديك ميكنه و اون زماني كه اينتل ايتانيوم64 ساخته بود اي ام دي تو اتلون 32 مونده بود)
شركت اي بي ام توليد سي پي يو براي مين فريم سرور رو در دست داره
و يكي از اولين و پر قدرت ترينها در اين زمينه هست
و سرورهاي اين شركت كه با سيستم عامل os390 وارد بازار شده به صورت سفاشي براي كشور ها ساخته ميشه (( البته ايران تحريم است و مين فريمهاي ايران بسيار قديمي هستند ))
اون چيزهايي كه شما در سايت اي بي ام ديدي پي سي سرور هستند
و ibm اينها رو براي كارهاي كوچك در نظر گرفته
قدرت اي بي ام فراتر از اون چيزي هست كه شما فكر مي كنيد
از نظر قدرت هم در گرافيك وهم در اجراي تري دي g5 برترين هست
و ميتپنيد به بنچماركهاي خود سايت اپل مراجعه كنيد
و اين كه چرا ibm از جي 5 در كامپوترهاي خودش استفاده نكرده
به اين دليل است كه اين سي پي يو براي سيستم عامل مك طراحي شده است
و با ويندوز سازگاري ندارد
و ibm نمي خواهد بازار پي سي سرور و ماكرو سافت را از دست بدهد
در ضمن كامپوتر هاي اپل در جاهاي دولتي امريكا جاي پي سي رو خيلي وقته گرفته
در مورد سايت http://www.tomshardware.com/index.html
بايد بگم اين سايت يك مقايسه بسيا جالب در باره اينتل و اي ام دي داره
كه در يك فايل اي وي اي10 مگا بايتي هست
اين رو اگر بينيد نظرتون كاملن در مورد اي ام دي عوض ميشه
اي ام دي تو زمينه پي سي سرور هيچگاه به اينتل نميرسه
حتي تو خواب
kinz
17 May 2005, 08:01 AM
ali_faghihi,
تکه تکه جوابتون رو میدم چون مطالبتون برام خیلی جالب بود!
در ضمن كامپوتر هاي اپل در جاهاي دولتي امريكا جاي پي سي رو خيلي وقته گرفته
نمیدونم این خیلی جاهارو از کجا اوردین اما سهم اپل از بازار کامپیوتر در حد 3% هست و در بازار امریکا 3.6% هست (3 ماه ابتدای 2005)
نمیدونم این جاهای دولتی که میفرمایید کجا هستند خیلی ممنون میشم لطفا کنید این حرفتون رو مستند کنید من هم یاد بگیرم.
http://www.appleinsider.com/article.php?id=1035
و ibm نمي خواهد بازار پي سي سرور و ماكرو سافت را از دست بدهد
شاید در جریان نباشید اما ibm بخش تولید نوت بوک و ... رو هم فروخت شاید از این که sco (در پشت پرده مایکروسافت) ibm رو به دادگاه کشانده هم خبر ندارید.
شاید شما از اینکه ibm فقط محصولات مایکروسافت رو روی بعضی از محصولاتش ساپرت میکنه ولی استفاده نمیکنه رو هم خبر ندارید.
...
البته اينتل با ساخت ايتانيوم داره خودشو كم كم به اي بي ام نزديك ميكنه و اون زماني كه اينتل ايتانيوم64 ساخته بود اي ام دي تو اتلون 32 مونده بود
اینتل برای تحقیقات پروژه ایتانیوم چند میلیارد دلار خرج کرد اما بعد از محصولات 64 بیت amd مایکروسافت تصمیم به متوقف کردن کسترش ویندوز مخصوص این نوع سی پی یو ها رو کرد و به جای اون روی استاندارد amd شروع به کار کرد. و اینتل هم از روی استاندارد amd کپی زده EM64T رو گسترش داد و علا" ایتانیوم با فروش خیلی پایین و با ضرر زیاد در کنار رها شد. اگر واقعا این پروژه که شما میفرمایید اینقدر موفق شده چرا اینتل در اخر از روی استاندارد 64 بیت amd کپی زده؟؟
دوست عزيز قيمت g5 دوال سي پي يو 8000 هزار دلار وقيمت تك پردازنه 3000 هزار دلار
البته نو و اورجينال همراه با سيستم عامل مك او اس كه البته در چندين نسخه وجود داره و
انواعش جاي بحث داره( اخرين مدل نه اونهايي كه شما در حراجي معرفي كرديد )
G5 اخرین طراحیشون هست. در مورد اورجینال بودن این غیر ارجینالش پیدا نمیشه چون فقط به سفارش apple تولید میشند ... تفاوت اصلی این محصولات اینه که برای کاربرا دردسر ساز نباشه و تمام موارد مورد نیاز رو با هم در اختار مشتری قرار بدند و به همین دلیل فقط با این سیستم عامل ارائه میشند مثل اینه که بگید نوتبوک sony هم راه با ویندوز!! مگه بدون ویندوز هم sony نوتبوک میفروشه و یا با سیستم عامل دیگه ای شده نوتبوک بفروشه!
همنطور كه ميدونم شما هنوز فرق پي سي سرور و سرورهاي واقعي (mainframe)رو تشخيص نمي دهيد
اينتل و اي ام دي شركتهاي هستند كه سي پي يو براي پي سي و يا پي سي سرورهاي
پيش رفته مي سازند
و سرورهاي اين شركت كه با سيستم عامل os390 وارد بازار شده به صورت سفاشي براي كشور ها ساخته ميشه (( البته ايران تحريم است و مين فريمهاي ايران بسيار قديمي هستند ))
اون چيزهايي كه شما در سايت اي بي ام ديدي پي سي سرور هستند
و ibm اينها رو براي كارهاي كوچك در نظر گرفته
قدرت اي بي ام فراتر از اون چيزي هست كه شما فكر مي كنيد
لطفا یک سری به این سایت بزنید
http://www.top500.org/
لیستی هست که 500 تا کامپیوتر قوی دنیا رو معرفی میکنه.
حالا یک سری بزنید به اینجا
http://www.top500.org/sublist/stats/index.php?list=2004-11-30&type=procfam&submit=1
میبینید که amd و intel روی هم رفته حدود 70% پردازنده هایی که در این کامپیوتر ها استفاده شدند رو تشکیل میدند جالبه نه؟؟؟؟!!!! یکی چند خط بالاتر ادعا میکرده ibm برای این نوع کامپیوترها پردازنده میساخته و amd , intel سعی میکردند وارد این بازار بشند!! نمیدونم شما این همه اطلاعات دقیق و مفید رو از کجا اوردید...
دیگه احتیاجی نمیبینم به بقیه اطلاعات مفیدی که در اختیارمون گزاشتید جواب بدم اگر احتیاجی بود و احتیاج حس کردین به این مسئله به من اطلاع بدین. در مورد برتری گرافیک G5 !!!! و و و ...
واقعا ممنون میشم از شما مطالب بیشتری یاد بگیرم شاید در مورد کامپیوتر و ... چیزی یاد نگیرم اما در مورد ابعاد و قدرت تخیل و ... انسانها حتما" شگفت زده میشم و و و ...
ali_faghihi
17 May 2005, 05:10 PM
عزيزم شما تا به حال اگر mainframe رو از نزديك نديدي و باش كار نكردي دليل نميشه من ادم خيالتي باشم؟
اگر بشه يك روز مي برم نشونتون ميدم (مال من كه نيست مال جاي دولتي است )
ديد شما نسبت به تمام مسايل عنوان شده يك طرفه است
اينكه اپل جاي كامپوتر هاي ماكرو سافت رو گرفته در جاهاي دولتي امريكا به خاطر امنيت بالاي اين سيستم عامل
است و اين كه حكرها كمتر نفوذ ميكنند واين يكي رو من نميتونم نشونتون بدم
مثل همان بحثي كه ماكرو سافت براي انجام كارهاي خودش از uinx استفاده مي كنه
بعد اين كه من در مورد پي سي سرور صحبت كردم نه لپ تاب هاي ibm
ibm فروش فوق العاده اي از محصولات xeon اينتل رو خيل وقته شروع كرده وبا سيستم عامل linux با همكاري رد هت
و در بعضي مواقع با ماكرو سافت البته عرضه محصولات ماكرو سافت سفارشي هست و تبليغ براي اين نوع سرورها
وجود نداره
پروژه اتانيوم خيلي زود شروع شد به دليل نبود سيستم عامل مناسب اين سيستمها خيلي كم ارايه شد
و hp , compaq , چند شركت ديگر اين سيستها رو ارايه كردند و اين طرح هنوز متوقف نشده و اينل مشغول
اپديت و كامل كردن اين طرح است
و اي ام دي ساخت اتلون 64 را مديون تلاشهاي اينتل در ضمينه ايتانيوم هست
http://www.intel.com/products/processor/itanium2/index.htm
9 مگ كش ال 3 اي ام دي هم همچين چيزي داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اينتل چيزي رو كپي نكره و سي پي هاي xeon خود رو كه با 32 بيت و 64 بيت كار مي كنند
براي مصارف سطح پايين تر اتانيوم ارايه كرده
http://www.intel.com/products/processor/xeon/index.htm
8 مگ كش ال3 اين يكي چي
در مورد برتري هاي g5 هيچ كس شك نداره
و اين سيسمتها براي توليد انيميشن 3 دي بي نظير هستند و اگر از كساني كه در ساخت انيميشت تجربه دارند سوال كنيد نظر من رو دارند و اگر اين سي پي يو در كارهاي گرافيكي قدرتمنتر از اينتل و اي ام دي نبود
سوني و ماكرو سافت از اين اين سي پي يو ها در دستگاهاي جديد بازي استفاده نمي كردند
در مورد كامپوترهاي قدرتمند به خاطر محدوديتهاي سيا سي اي بي ام و سان و چند شركت امريكايي ديگر در دست داشتن سيستم عامل مين فريم
از دوسال پيش خيلي از كشورها مجبور شدند مين فريم ها رو شبيه يازي كنند
و اين كار رو با اتصال چندين هزار سي پي يو يي پي سي به انجام دادند تا اطلاعات نرم افزاري
اين كامپوتر ها كه معمولا دولتي هستند محفوض بماند و خودشان توانايي ساپورت داشته باشند
به طور مثال چين اين كا رو با اتصال چندين هزار سي پي يو ي اپترون انجام داد
ولي اگر از سيتم عامل و سخت افزار مين فريم ها اطلاع داشته باشيد كه نداريد
اين سي پو هاي در اي بي ام و به تازگي در ژاپن ساخته ميشوند
در مورد اينكه كامپوتر هاي اپل غير اورجينا هم ارايه مي شود
بله غير اورجينال هم وجود دارد g4 كه زياد بود
به تازگي كامپوتر هاي g5 هم باقيمت پايينتر در بازار هاي دنيا با قطعات كيفت پايين تر ارايه شده
Evanescence
17 May 2005, 07:12 PM
جدا از موضوع بحث ٬ از اينكه عضو فرومي هستم كه اعضاي اون اينچنين مستدل در اون بحث ميكنند به خودم افتخار ميكنم
fizzi
17 May 2005, 07:33 PM
...
در مورد اينكه كامپوتر هاي اپل غير اورجينا هم ارايه مي شود
بله غير اورجينال هم وجود دارد g4 كه زياد بود
به تازگي كامپوتر هاي g5 هم باقيمت پايينتر در بازار هاي دنيا با قطعات كيفت پايين تر ارايه شده
ali_faghihi , لتف كنيد و اگر امكان دارد اتلاعات بيشتري در اين مورد بدهيد.
ali_faghihi
17 May 2005, 08:36 PM
غير اورجينال بودن يعني كامپوترهاي اپل رو شركت توليد ميكنه البته با قيمت بالا
بعد از يك مدت به دليل امدن مدلهاي جديد يا كهنه خراب شدن بعضي قطعات عد ه اي اين كامپوترهاي رو به شكل ديگه اي به فروش مي رسنند
مثلا كيس رو عوض مي كنند يا مقدار رم رو كم زياد ميكنند يا وي جي رو عوض مي كنند يا هارد يا دستگاهاي odd رو عوض مي كنند
يا مانيتورهاي ديگر شركت ها رو به اين سيستمها متصل مي كنند البته تبديل مي كنند
البته اپل براي مبارزه با اين مسله و كم حجم كردن كامپوتر ها در سيستمهاي تك پردازنده
مانيتور وكيس رو در يك طراحي بسيار زيبا در يك جا جم كرده
و خلاصه اين سيتمها رو با شكلي ديگر غير از حالت اوليه كه در كارخانه توليد شده رو با قيمت پايين تر به فروش مي رسانند كه زياد جالب نيست
و مخصو صا به كشورهايي اسيايي كه توان خريد اپل هاي اورجينال اين شركت رو نداند مي فروشند
من g3 از اين قبيل سيتمها رو ديم به يك بنده خدايي 400 هزار توان بدون كيبرد وموس فروخته بودند
و هر جا گشتيم كي برد و موسش رو پيدا نكرديم
morten
17 May 2005, 10:17 PM
Evanescence, JASON, منظورم رو خوب متوجه شدين بابت تو ضيحات هم متشكرم
يه نكته ديگر هم هست AMD از مس استفاده ميكنه كه تا 90 سانتيگراد تحمل كارايي داره (پس اگر دماي cpu تا هين حد ميتونه با لا بره و بدون هيچ مشكلي كار كنه مثلا 70 ) احتياجي به گذاشتن ديود براي كا هش performance براي
پايين آمدن دما نداره پس اگر شما 2.0Ghz cpu clock دارين در تمام شرايط ميتونين از با لا ترين performance بهره مند شين
اما intel با گذاشتن ديود حرارتي به محض رسيدن به دماي بالا فركانس cpu را به نصف كاهش مي دهد (2Ghz=1Ghz )
براي اينكه فقط بگه سي پي يو هاي من خنك هستن :x
morten
17 May 2005, 10:30 PM
ali_faghihi, ما كه تو بيداري هستيم داريم ميبينيم كه رسيده(بعد از پروژه ناموفق duron در برابر p3 )
AMD سيستم انحصاري cache رو به كار برد ( سيستم cache intel غير انحصاري هستش) و تونست با بالا بردن FSB تا حد مورد نياز نه بيشتر!!!!!!!!!!!!!!
خودشو رو از intel بالا تر بكشه (در مورد بالاتر بودن FSB اينتل بدليل نا تواني در طراحي هسته p4 بعدا توضيح ميدم)
Lizard
17 May 2005, 10:49 PM
دوستان لطفا با سند حرف بزنيد 8)
من كه حالشو ندارم وگرنه بهتون ثابت ميكردم كه از راه راست ( اينتل ) منحرف شديد
قبلا با دوست خوبم كوروش اين بحث اثبات شده... 8)
kinz
17 May 2005, 10:54 PM
ali_faghihi,
فکر کنم به لینکی که داده بودم توجه نکردید لیست 500 تا سوپر کامپیوتر قوی دنیا هست که فقط 10% اشون از پردازنده های ibm استفاده میکنند. این سوپر کامپیوتر ها همین مین فریم هایی هستند که میگید بازارش در دست ibm هست.
70% بازار این نوع پردازنده ها هم مربوط به intel و amd هست.
یک سری به دو لینکی که بالا دادم بزنید. نمیدونم با وجود دیدن این دو لینک چجوری هنوز دارید میگین که مینفریم ها را بیشترشون از پردازنده های ای بی ام استفاده میکنند و و و و ... مشخصه منبع اطلاعاتتون خیلی قویه چون اطلاعات اماری موسسات معتبر رو قبول ندارید.
این لیست 500top
http://www.top500.org/lists/plists.php?Y=2004&M=11
و این هم سهم پردازنده هایی که استفاده شدند.
http://www.top500.org/sublist/stats/index.php?list=2004-11-30&type=procfam&submit=1
ضمننا اگر اطلاع ندارید HP رسما فروش سیستم های ورکستیشن مبنی بر itanum رو متوقف کرده و خیلی شرکتهای دیگه قبل از اون متوقف کردند.
http://arstechnica.com/news.ars/post/20040927-4235.html
احتمالا برای این میگیند اینتل کپی نکرده چون هنوز cpu های 64 بیت جدید این شرکت رو ندیدین.
در مورد 3 مگ کش ! این نوع سی پیو از نظر سرعت قابل قیاس با سری fx ای ام دی نیستند با اینکه قیمت چند برابر دارند.
شما روی دستگاه 100 مگاهرتزتون 4 گیگ رم بزارید روی سرعت پردازش تاثیر خاصی نداره
وقتی حتی خود اینتل قبول کرده که این پردازنده به هدفهاش نرسیده نمیدونم بر پاییه چه اطاعاتی اصرار میکنید.
http://news.zdnet.com/2100-9584_22-5349588.html
نمیدونم چرا نمیتونید نشون بدین دلایل مبنی بر حرفتون که مراکز ... از مک استفاده میکنند چون تقریبا مسائل مربوط به این نوع اطلاعات رو خیلی از موسسات تحقیقاتی مثل idc , گارتنر و ... چندوقت به چند وقت ارائه میکنند.
از اقایونی که کارهای انیمیشن میکنند احتیاجی نیست سوال کنم اطلاعات مربوط به پرفرمنس و ... این سیستم ها روی نت هست. شرکت های بزرگ برای رندر و ... هیچ وقت از سیستم های اپل استفاده نمیکنند به طور مثال اخرین فیلم starwars از پردازنده های amd استفاده کردند . خیلی از برنامه های گرافیک و طراحی سه بعدی حتی نسخه مک ندارند. اینکه مک رو خیلی از گرافیست ها و دیزاینر ها استفاده میکنند دلیلش قدرت این نوع کامپیوتر ها نیست...
این هم مربوط به pixar انیمیشن سازی بزرگتر از این شرکت نمیشناسم.
http://cgw.pennnet.com/Articles/Article_Display.cfm?Section=OnlineArticles&SubSect ion=Display&PUBLICATION_ID=18&ARTICLE_ID=168408
هی میخونم میخونم یک مطلب درست داخل مطابتون پیدا نمیکنم که حق بدم به شما.
یکی میاد ریپلای میزنه نظر شخصیش رو میده حالا درست اشتباه همه هم حرفش رو به عنوان نظر شخصی قبول میکنند. اما شما یک سری اطلاعات شخصیتون رو که خیلی هاشون هم اشتباه هست رو مثل حرف با سند و مدرک دارین بیان میکنید و من شخصا تحمل این رو ندارم ببینم یکی با اعتماد به نفس کامل و اطمینان کامل این چنین داره اطلاعات با اشتباه فاهش در اختیار بقیه قرار میده. دقیقا یاد مغازه دارها میفتم که در بخش فروش کامپیوتر خیلی هاشون با اطلاعاتی که از دیگران شنیدند اطلاعات اشتباه در اختیار مردم قرار میدند. مخصوصا در مواردی که بخشی از اطلاعات روی جعبه و ... وسیله ذکر نشده باشه! حالا شما هم چنین اطلاعاتی در اختیارمون قرار میدین که مشخص نیست منبعشون کجا هست.
با مین فریم احد دقیانوس که مربوط به وزارت نفت هست کار کردم ساخت ibm بوده پس بازار این مین فریم دست این شرکت هست و پردازنده هاش رو این شرکت تولید میکنه و یا دوستم مک خریده این مک یک طرف ...
حرفی رو با اطمینان میزنید که با مدرک باشه که بشه گفت بله حرف شما سال 1995 دست بوده یا تو اینده قرار این طور بشه اما این لینکها رو ببینید الان به این صورت نیست. اما شما دارید تجربیات شخصی که در مورد مینفریم ها کسب کردید رو !!!! بدون اشاره به مدارک بیان میکنید. که خیلی هاشون با واقعیت فاصله فاهشی دارند.
ali_faghihi
18 May 2005, 01:53 AM
اقا من ديگه حال تايپ ندارم
1-من نگفتم 3مگ كش گفتم 8مگ كش همچين چيزي اي ام دي ساخته بگيد؟؟؟؟
2-كدوم برنامه ساخت انيميشن نسخه تحت اپل نداره تري مكس نداره؟؟؟؟؟؟
3- كي گفته مين فرميهاي كه من باش كاردم مينهاي دربه داغون وزارت نفت هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
4- شما سي پي يوهاي جديد xeon 64 رو ديد؟؟؟؟؟؟؟؟
5- شما از شركتهاي ساخت انيميشن ديدن كرديد حتي در تهران يا از كسي پرسيديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
6- اصلا كسي از اپل براي ساخت انيميشن سه بعدي سنگين و توليد فيلم استفاده نكرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اطلاعات شما از اپل وهمچنين مين فريم و اينتل و اي بي ام متاسفانه فقط توري است!!!!
ali_faghihi
18 May 2005, 01:54 AM
3- كي گفته مين فرميهاي كه من باش كاردم مينهاي دربه داغون وزارت نفت هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
5- شما از شركتهاي ساخت انيميشن ديدن كرديد حتي در تهران يا از كسي پرسيديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
6- اصلا كسي از اپل براي ساخت انيميشن سه بعدي سنگين و توليد فيلم استفاده نكرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
7- در چند درصد از كامپوترهاي 500 تايي سايت از اي ام دي استفاده شده و از كي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
8- توليد ايتانيوم با قدوم مبارك شما متوقف شد خبر داغ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
9- كي در داخل اين مملكت تونسته از نچرال يا اداباس ويا سي ...در مين فريم مدرك بگيره كه
من دوميش باشم در مورد همه چيزها اينقدر ابتدايي و ساده نظر نديد؟؟؟؟؟؟؟؟
10 -اين هم براي كساني كه عشق اي ام دي و خط لوله و الياژ كورشون كرده
روي موبايل بريزيد و روي 100 بار بش نگاه كنيد :evil:
https://www.sharemation.com/alifaghihi/intel/THG_CPU_Cooling.avi
اطلاعات شما از اپل وهمچنين مين فريم و اينتل و اي بي ام متاسفانه فقط توري وناقص است
بنابر اين بحث با شما بي فايده است
تنها چيزي كه شما با اون كار كرديد من فكر مي كنم فقط اتلون 64 بوده با همون خوش باشيد
kinz
18 May 2005, 05:50 AM
7- در چند درصد از كامپوترهاي 500 تايي سايت از اي ام دي استفاده شده و از كي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
9- كي در داخل اين مملكت تونسته از نچرال يا اداباس ويا سي ...در مين فريم مدرك بگيره كه
روي موبايل بريزيد و روي 100 بار بش نگاه كنيد
اطلاعات شما از اپل وهمچنين مين فريم و اينتل و اي بي ام متاسفانه فقط توري وناقص است
تنها چيزي كه شما با اون كار كرديد من فكر مي كنم فقط اتلون 64 بوده با همون خوش باشي
احتیاجی نداره بسازه بالا براتون توضیح دادم که کش اونقدر مهم نیست.
پردازنده ای ام دی با قیمت خیلی پایینتر از پردازنده ای که شما بهش اشاره کردید سریع تر هست.
تا 8 مگ کش دارند که میبینید 4 مگش زمینگیر شده در مقایسه با قیمتش.
http://archive.epars.net/ps/p1.gif
http://archive.epars.net/ps/p2.gif
برای دیدن بنچمارکهای بیشتر میتونی اینجا رو چک کنی
http://www.anandtech.com/printarticle.aspx?i=1982
این بنچمارک در مورد دیتابیس بود بهتره وارد تست های دیگه نشیم چون شرایط کلی همینه.
میتونید به طراحی پردازنده جدید سونی نگاهی بندازید که در مورد مقدار مورد نیاز کش اطلاعات بیشتری کسب کنید!!
خیلی از محصولات پایه به طور مثال
SOFTIMAGE|XSI
تقریبا” تمام سری نرمافزارهای houdini
یک سری از نرمافزار های alias
همچنین یک سزی از نرمافزارهای discreet
Adobe Premiere
و خیلی از نرمافزارهای دیگه که در مراحل مختلف استفاده میشند.
این سایت خیلی قدیمیه اما بعضی از اطلاعاتش درسته (انتهای صفحه)
http://home.t-online.de/home/ce-ge/appl.htm
همون طور که مشخصه حدس بود. اصولا شما به blue gene هم دسترسی داشته باشید بازهم فکر نمیکنم تغییری تو میزان اطلاعاتتون ایجاد بشه.
بله دقیقا اون تکنولوژی 64 بیتش همینی هست که اینتل از روی amd کپی زده.
http://en.wikipedia.org/wiki/EM64T
برای اطلاعات بیشتر میتونی روی نت سرچ کنی مطمئنا” چند صد تا سایت با این محتویات پیدا میکنی که تکنولوژی 64 بیت amd رو کپی کردند. اما نهایتا با اینکه این پروسسورها جدیدند بازهم عقبتر از amd هستند از نظر قیمت پرفرمنس.
گفتم که مشکل شما چی هست اطلاعاتتون رو از بقیه کسب کردید. احتیاجی به پرسیدن ندارم.
پیدا کردن اینکه کدوم انیمیشن و یا فیلم با کمک کدام نرمافزارها ساخته شده کار خیلی اسونیه روی نت.
شاید استسنا پیدا بشه. اما مثالی که پست قبلی زدم کافی بود در مورد pixar این مطلب رو گفته بودم.
اینکه مک رو خیلی از گرافیست ها و دیزاینر ها استفاده میکنند دلیلش قدرت این نوع کامپیوتر ها نیست...
این هم مربوط به pixar انیمیشن سازی بزرگتر از این شرکت نمیشناسم.
http://cgw.pennnet.com/Articles/Article_Display.cfm?Section=OnlineArticles&SubSect ion=Display&PUBLICATION_ID=18&ARTICLE_ID=168408
این مثال رو زده بودم که شاید قضیه رو بگیرید اما نگرفتید!!
pixar بزرگترین سازنده فیلم های انیمیشن هست و موفقترینشون.
حالا حدس بزن رئیس این شرکت کی هست؟؟!
Steve Jobs هست یعنی رئیس شرکت اپل. Steve Jobs ریاست هر دو شرکت رو در اختیار داره و ceo هر جفتشون هست. و لینک بالارو هم ببین. برای شما این معنی واضحی نداره؟؟! خود رئیس شرکت apple سازنده کامپیوترها مکینتوش از پردازنده ها و محصولات دیگه ای در شرکت دیگه ای که تحت کنترل داره استفاده میکنه. اگه قراره این دفعه ادعا کنی برای رندر فقط محصولات دیگه استفاده میکنند و برای کارهای دیگه نه. با این دوستاتون تماس بگیرید یک عدد dvd اخرین فیلم انیمیشن pixar اینکردیبلز رو بگو برات بگیرند dvd دومش رو کامل تماشا کن ... به کیس ها و مارکها دقت کن.
http://www.apple.com/pr/bios/jobs.html
http://www.pixar.com/companyinfo/aboutus/mte.html
یک مسئله جالبتر اینکه Steve Jobs در مورد قرار دادهای پیکسار با شرکتهای دیگه شدیدن اپل رو مورد توجه قرار میده به طور مثال چون سونی ریکوست Steve Jobs مبنی بر همکاری در مورد itunes و ... apple رو تا بحال قبول نکرده Steve Jobs هم فعلا توزیع کننده بعدی محصولات پیکسار رو معلق نگه داشته و قراردادی نبسته. چون بهترین توزیع کننده در حال حاضر براشون sony pictures هست...
چند پست قبل شما این رو گفتین
من هم بعد بشما اثبات کردم که اینگونه نیست فقط حدود 10% از این بازار رو درست داره به عنوان تولید کننده پردازنده.
حالا بعد از این همه ادعا که “شما مین فریم نمیدونید چیه” در جواب حرف من میاین میپرسین خوب پس سهم amd چقدره! شما یاد بگیرید یکم پشت حرف هاتون وایستید.
این لیست هر 6 ماه پابلیش میشه که دفعه بعد رشد مصرف amd رو خواهیم دید. دلیل های خاص خودش رو داره سرعت کند رشد سهم amd. اینجا هیچ کس نمیگه از دوران 286 و ... amd بهترین بوده اما الان این واقعیت هست.
من در مورد توقف کاملش حرفی نزدم گفتم که hp فروش ورکستیشن های مبنی بر ایتانیوم رو متوقف کرده این رو فراموش نکنید که hp در طراحی و ... این سری پردازنده ها با اینتل سهیم بوده.
این محصول شکست خورده بالا هم به این اشاره کرده بودم خود اینتل این مسئله رو بیان کرده فکر کنم در پست های قبلی لینک داده بودم.
حرفهایی که خلاف واقعیت بودنشون واضح هست به نظر من برای اثباتشون واقعا احتیاج به مستند بودند دارند.
روي موبايل بريزيد و روي 100 بار بش نگاه كنيد
در مورد این ویدئو که پست کردید در این فروم اولین بار من به نسخه اصلی این ویدئو لینک داده بودم و مربوط به تاریخ 10 بهمن 1383 هست.
این در جواب شخصی بوده که انگار هم تراز شما بوده.
http://www.psforums.org/forum/viewtopic.php?t=2184&postdays=0&postorder=asc&star t=104
که محتویات پستم این بوده
درضمن يكي گفته بود كه اينتل داغ ميكنه سرعت مياره پايين تا نسوزه!!؟؟ از كجا ميدوني شما كه سرعت آورده پايين؟ نكنه سرعت ماوست كم شده ميگي سرعت مياره پايين تا نسوزه!؟
تكنولوژي براي جلوگيري از سوختن CPU رو مادربرد بايد داشته باشه نه CPU!!!
نه از روی ویدئو THG مربوط به سال 2001 این مشکل مربوط میشه به سی پی یو هاس قدیمی amd
هنوز هم میتونید فایل رو از اینجا دانلود کنید.
http://www12.tomshardware.com/images/thg_video_1_cpu_cooling.zip
لطفا" در مورد چیزی که اطلاعات ندارین و یا ... اگر نظر میدین به این شکل نظر ندین!
نكنه سرعت ماوست كم شده ميگي سرعت مياره پايين تا نسوزه!؟
بهتره پست های قبلی رو هم بخونی در مورد مقایسه این دو پردازنده. باز مطلبت زیاد قدیمی نبود
جای شکرش باقیه
حداقل نیومدی مثال از دوران 8086 بزنی
تنها چيزي كه شما با اون كار كرديد من فكر مي كنم فقط اتلون 64 بوده با همون خوش باشيد
من هم با شما هم عقیدم واقعا بعد از اینهمه ... من هم جای شما بودم روی ریپلای زدن زیر این تاپیک رو نداشتم.
این که فقط با اتلون 64 و یا ... کار کردم رو هم به بزرگی خودتون ببخشید همه مثل شما دمه دستشون مینفریم نیست با اون بازی کنند!
کاملا درست میفرمایید. در مقابل مخزن اطلاعاتی مثل شما همه همینطوراند.:arrow:
تا زمانی که intel از این هسته ها و این استراتژی ها پیروی کنه هیچ چی نمیشه نباید بیخودی زور بزنه در 10+ سال اخیر امروز اینتل محصولاتش در بدترین شرایط قرار دارند .و به شدت با این روند مشتری هاش رو از دست میده اگه به همین منوال ادامه پیدا کنه.
aTN_1366
18 May 2005, 11:39 AM
همگي از راه اينتل منحرف شديد ولي اينو بدونيد كه اينتل غير از توليد Cpu هاي 64bit خودش FSB 1066 هم توليد كرده كه AMD هنوز توش مونده ... 8)
aTN_1366
18 May 2005, 12:29 PM
اين Amd كه شما ازش حرف مي زنيد هنوز نتونسته سرعت Processor هاي خودشو از 2600MHz بيشتر كنه ولي اينتل تا 3800MHz هم توليد كرده ...
بعدشم وقتي از تكنولوژي صحبت مي كنيم يعني قدرت توليد و كيفيت اون كه لازمه بگم در Pentium4 64bit LGA775 از 165 ميليون ترانزيستور استفاده شده ولي در AMD 64 FX از 105 ميليون ترانزيستور استفاده شده ...
در ضمن استفاده از آلومينيم به جاي مس در CPU هاي اينتل به خاطر ارزان شدن توليد اون نيست بلكه به خاطر كاهش دماي آن و مقاومت بيشتر آن در برابر دماي زياد است ...
Intel Pentium4 تا حداكثر دماي 85 درجه رو ميتونه تحمل كنه ولي AMD FX 64 حداكثر تا دماي 65 درجه رو ساپورت ميكنه حالا دوستان AMD چيزي دارن بگن يا نه ... :wink:
Evanescence
18 May 2005, 12:31 PM
aTN_1366, تكنولوژي يعني كارايي ولاغير
aTN_1366
18 May 2005, 06:22 PM
Evanescence جان ,
درسته كارايي مهمه ولي ظاهرا شما در انتخاب CPU با كارايي بيشتر اشتباه كرديد ...
چون Intel از AMD كارايي بيشتري داره و تو اين مساله شك نكنيد ....
در ضمن شما وقتي كارايي حداكثر رو داريد كه CPU رو با مادربورد خودش استفاده كنيد و AMD هم مادربوردي نداره !
قبول دارم چون شما تا حالا CPU اينتل رو با مادربورد Intel تست نكرديد ...
من خودم تست كردم و قبول دارم كه كارايي CPU هاي اينتل با مادربورد هاي متفرقه ( حتيGIGABYTE يا ASUS يا ABIT) از AMD بيشتر نيست ولي با مادربورد خودش 100٪ بيشتره ... اينو تست كردم و با اطمينان به شما ميگم...دليلشم اينه كه Intel تكنولوژي و همه ي Code ها و مشخصات CPU هاي خودشو رو به سازندگان ديگه نميده ولي AMD چون مادربورد توليد نمي كنه تمام مشخصات Processor هاي خودشو به سازندگان ديگه ميده براي همين سازندگان خوب برد مادر در دنيا براي AMD تقريبا بردهايي با Performance يكسان توليد مي كنند ...
مثل Microsoft كه Source Code هاي ويندوز رو بيرون نميده ولي Code هاي Linux در همه جا هست...(Open Source)
ولي حرف اخر رو تو دنيا Microsoft و ويندوزش مي زنه و واقعا قابل رقابت نيست حتي اگه اتحاديه اروپا هم بخواد! 8)
morten
18 May 2005, 10:48 PM
aTN_1366, آقا جان اگر شيمي بلد بودي ميدونستي مس بيشتر از آلومينيوم تحمل گرما داره
بدش هم مهمترين مسعله براي cpu -performance هستش نه cpu clock كه intel همش ميبره بالا ما براي كار با سي پي يو performance ميخواهيم نه clock
بالا بودن fsb اينتل هم به دليل اين هست كه memory control سي پي يو داخل chipset هستش ولي AMD در داخل خود سيپي يو پس AMD لازم نداره براي جبران افت فركانس بين cpu و chipset بياد و fsb رو بالا ببره
AMd هيچ مشكلي از لحاظ طراحي نداره پس موقعي clock و FSB رو بالا ميبره كه همراه اون performance هم بالا بره
(احتياجي نداره مردم رو فريب بده با cpu clock )
morten
18 May 2005, 10:56 PM
راستي يادم رفت تعداد ترانزيستورها در intel بالاتر هست چون از pipeline 20 استفاده مي كنه ولي AMD pipeline 10
داره كه هين نه تنها براي intel حسن نيست بلكه باعث با لا رفتن زمان رفع اشتباه در هسته اصلي سي پي يو مشه
چون بايد براي رفع اشتباه 20 خونه به عقب برگرده (از آقايون متخصصين معضرت مي خوام كه اينقدر آميانه و ابتدايي صحبت مي كنم مي خوام همه متوجه بشن)
mahdi1944
19 May 2005, 01:13 AM
morten,
دقيقا حرف شما رو قبول دارم
چون حتي بين سري P3 و P4 هم در ائابل تفاوت زيادي احساس نميشه
ولي حتي بين AMD Athlon XP+ و AMD Sempron تفاوت محسوسي وجود داره 8)
Dokht Esmati
19 May 2005, 01:35 AM
مقایسه ی اینتل و ای ام دی مسل مقایسه ی لینوکس و ویندوزه .اسلن منتقی نیست چون هر کدوم برای شرایتِ خاصی عالی عمل میکنن.
JASON
19 May 2005, 02:27 AM
با سلام خدمت دوستان ...
تا حالا شده از خودتون شده بپرسيد كه چرا شركت Nvidia كه بهترين چيپست ها رو براي كارت گرافيك و مادر بردها توليد ميكنه اصلا براي cpu هاي Intel چيپ ست توليد نكرد !!!؟؟؟؟
خوب يادمه كه كه راجع به اين پرسش مطليب ميخوندم كه يكي از متخصص هاي شركت Nvidia راجع به اين مطلب توضيح داده بود كه : اين شركت در طي آزمايشهاي مختلفي كه از اين دو سي پي يو گرفت به اين نتيجه رسيد كه معماري و طراحي و اصول فكري ساخت سي پي يو هاي AMD بر اساس بهتري بنا شده و از نظر تكنيكي ميتوان براحتي به پرفرمنسهاي بالاتري در زمينه هاي مختلف اعم از مالتي مديا ENCODING و... غيره دست يافت ...
و براحتي ميتوان از تواناييهايي ذاتي اين سي پي يو بهره برداري كرد .. و يا به اين نكته اشاره كرد كه تكنولوژي HYPERTRANSPORT براي سي پي يو هاي AMD برتر از تكنولوژي Hyper-Threading براي سي پي يو هاي Intel هست !!!!....
و يا اين كه اساسا سي پي يو هاي Intel p4 براي استفاده از ماجولهاي رم باس طراحي شده بود نه DDR ؟!!؟!
و بعلت گران بودن اين نوع رمها و عدم استقبال شركتهاي سازنده مادر برد مجبور شده سي پي يو هاي p4 رو براي سازگاري با DDR اصلاح كنه كه اين نكته باعث پايين آمدن پرفرمانس اين نوع سي پي يو شده ..... اين كلاهي بود كه شركت توسعه دهنده رم باس سر شركت معظم اما نابيناي Intel گذاشت و اين تكنولوژي نا مناسب رو به اينتل فروخت !!!!
در واقع تكنولوژي DDR با آينده نگري AMD كه تشخيص داد اين نوع رم در نهايت برتر از تكنولوژي رم باس هست ؟!!! و سي پي يو هاي خودش رو از اول براي استفاده از اين نوع رم طراحي كرد .. توسعه يافت ....
چيزي كه سازندگان مادر برد هم تشخيص دادن اما اينتل در نهايت پذيرفت !!!!
.....
و چند مورد ديگر كه سر موقع تو اين تاپيك جالب عنوان خواهم كرد !!!!
موفق و شاد باشيد 8)
aTN_1366
19 May 2005, 09:11 AM
JASON جان ,
بايد اول از همه بگم كه تكرار يك پست آن هم سه مرتبه طبق قوانين فوروم تخلف هست .... :D
Morten جان ,
بايد خدمت شما هم عرض كنم كه اين حرف رو هم من ميزنم و هم خود سازنده ها و هم كارشناس ها مثل tomshardware كه حتما قبولش داريد به لينك زير بريد تا متوجه بشيد : ( در ضمن بايد بگم براي Max دما از AMD جديدترين اون كه DualCore هست رو آوردم )
*** AMD *** :
http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADA4800DAA6CD
***...مي تونيد در لينك AMD ملاحظه كنيد كه خود AMD حداكثر دماي Processor رو 65 درجه سانتيگراد ذكر كرده ...*** :x
aTN_1366
19 May 2005, 09:21 AM
JASON جان ,
بايد دوباره خدمت شما عرض كنم كه انگار شما از اطلاعات روز خبر نداريد پس بهتره تو اين بخش نظر نديد ...( آقايون استادان سخت افزار بايد به خاطر اين مورد من را ببخشند ...)
شما قبول داريد كه nVIDIA بهترين چيپست هاي كارت گرافيك و تا حدودي مادربورد رو تو دنيا توليد مي كنه بايد به شما بگم دليل اينكه از چيپست هاي nVIDIA براي اينتل زياد استفاده نمي شه به خاطر اينه كه اينتل بهترين چيپست ها رو براي خودش توليد مي كنه و قابل رقابت نيست ...
در مورد اين هم كه گفتيد nVIDIA براي اينتل چيپست توليد نمي كنه بايد بگم كه توليد مي كنه و بهتره اگه از چيزي اطلاع نداريد در موردش نظر نديد .( نميدونم ما ايراني ها چرا فكر مي كنيم همه چيز رو مي دونيم )
اين هم لينك چيپست nVIDIA براي اينتل كه از سايت خود nVIDIA هست :
http://www.nvidia.com/page/nforce4_sli.html#Intel
در ضمن بايد اضافه كنم لينك زير در مورد مقايسه چيپست هاي nVIDIA هست كه بهترين اونا چيپست هاي توليدي nVIDIA براي اينتله كه اين هم از خود سايت nVIDIA هست :
http://www.nvidia.com/page/nforce4_family.html
houtanal
19 May 2005, 07:24 PM
اكيدا خوشم نمياد دربحث ها چيزي رو پاك يا ويرايش كنم
محترمانه با ذكر دليل و منبع با هم بحث كنيد
morten
19 May 2005, 08:03 PM
aTN_1366, من بحثم روي مقايسه p4 و athlon xp هستش اين لينك براي 64bit هستش كه هنوز اطلا عاتي در موردش ندارم و هنوز كارايش رو نديدم كه بخوام با intel 64bit مقايسه كنم (ميدونيم كه اساس 64bit فرق مي كنه و در مورد اون نظر دادن احتياج به تحقيقات فراواني در كنار تجربه عملي دارد)
amd شركت پدرم نيست كه بخوام كوركورانه ازش تعريف كنم چه بسا intel 64bit بهتر از amd باشد ولي پيشرو بودن amd به همه در مورد ساخت و طراحي 64bit ثابت شده هستش
JASON
19 May 2005, 08:41 PM
با سلام
آقاي aTN_1366 از اونجايي كه ميبينم شما ادعاي فضل و دانش فراوان داريد كه اين چنين مطمئن و محكم ديگران را محكوم ميكنيد .. اما به زمان بندي جمله اي كه من نوشتم توجه نكرديد به دانش ادبيات شما شك ميكنم !!!!
اگر درست توجه ميكرديد زمان بندي جمله من مربوط به گذشته بود نه محصولات جديد Nvidia !!! بحث من مربوط به شروع توليد چيپست براي مادربردها بود كه از سي پي يو هاي AMD آغاز شد نه سي پي يو هاي INTEL...
اساسا كساني كه فكر ميكنند از همه بيشتر ميفهمند در ذهنشون خودشون رو برتر از ديگران ميبينند !!! اميدوارم شما از اين دسته انسانها نباشيد...
در كل نوشته من موارد متعددي راجع به ايد دو سي پي يو عنوان شده بود كه شما از كل مطالب عنوان شده موردي رو ملاك قرار داديد كه مربوط به گذشته بود نه توليدات جديد اين شركت .. ظاهرا شما مطلبي راجع به موارد ديگه پيدا نكرديد كه موارد ذكر شده را محكوم كنيد !!!
اين طور كه از نوشته هاي شما پيداست شما با سي پي يو هاي INTEL پيمان برادري بسته ايد كه اين چنين تعصب نشان ميدهيد ....
بايد متذكر بشوم رقابت بين اين دو شركت قطعا به نفع استفاده كنندگان و مصرف كنندگان خواهد بود كه شاهد رشد و پيشرفت سي پي يو هاي عرضه شده در بازار خواهند بود ....
در ضمن من فقط يكبار اين مطلب را فرستادم !!!
موفق و شاد باشيد ..
Dokht Esmati
19 May 2005, 09:00 PM
باز هم تكرار ميكنم اين مقايسه سد در سد اشتباهه.
JASON
19 May 2005, 09:03 PM
با سلام خدمت دوستان
همانطور كه گفته بودم مطالب جديد تر و جالب رو بتدريج به نظر شما ميرسونم ....
اینتل در حال فرونشاندن ترسی است که از رو شدن نقطه ضعف پنتیوم 4 در جامعه ایجاد شده است. زیرا این نقطه ضعف به هکرها توان میدهد تا بوسیله خواند جاپای موجود در کاشه بتوانند اسم رمزها (پسوردها) را بدزدند.
به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران ، از ComeToNet، بر اساس مشاهدات یک دانشجوی دوره دکترا در ونکوور بریتیش کلمبیای کانادا بنام کالین پرسیوال، Hyperthreading که در پنتیوم 4 اینتل وجود دارد به هکرها امکان میدهد تا به اطلاعات امن دسترسی یابند. تکنولوژی برای آنکه برنامه ها را سریعتر اجرا کند از اجرای همزمان دو ترید روی یک پروسسور استفاده میکند.
این نوع حمله که طی مقاله ای در کنفرانس BDSCan در اتاوا مطرح شد بر اساس یک پردازش جاسوسی که روی سرور نصب گردید و کاشه L2 را با پردازش رمزگذاری OpenSSL به اشتراک گذاشت بیان گردید. این پردازش جاسوسی منتظر زمان مناسب برای عملیات کاشه خاصی شده و آنگاه عملیات سایر پردازشها را کنار گذاشته (چیزی که پرسیوال از آن بعنوان جاپا در کاشه نام میبرد) و بدین ترتیب اطلاعاتی جمع آوری میشود که میتواند به اخذ اسم رمز نهایی بیانجامد.
اینتل که ماه مارچ از این مشکل آگاهی یافت بیان میدارد که احتمال ریسک این مشکل بسیار پایین است زیرا این مشکل فقط در سرورهایی ایجاد میشود که هکر بتواند پردازش جاسوسی را در سرور اجرا کند. سخنگوی اینتل میگوید اگر هکری بتواند پردازش جاسوسی را در سرور اجرا کند، راههای ساده تری برای دزدیدن اطلاعات پیش روی خواهد داشت.
:x :x
موفق و شاد باشيد .
JASON
19 May 2005, 09:18 PM
.....
اين هم مطلبي راجع به به مقايسه دو نوع سي پي يو معروف
پردازندههايي كه با نام AMD SENORIB شناخته ميشوند، عملكرد بهتري در راستاي رفع نيازهاي خريداران DESKTOP ارايه مي دهند به نحوي كه كاربر ميتواند برنامههاي دلخواه خود را همانگونه كه در ذهن دارد به اجرا درآود.
به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران،به نقل ازايلنا، اين پردازنده جديد، با بيش از60 هزار نرم افزار موجود در بازار سازگار است و تمام نيازهاي روزانه مانند جستجو در اينترنت، كارهاي اداري، موسيقي، ويدئو و غيره را به آساني برآورده كرده و برپايه فناوري نسل هفتم و هشتم X86 كار ميكند.
شايان ذكر است؛ پردازنده SEMPRON براي سوكت A داراي FSB 333 و حافظه نهان 384K شامل 256 KL2 و 128 KL1 براي مدلهاي 2200+ و 2400+ و 2500+ و 2600+ و حافظه نهان 640K شامل 512 KL2 و 128 KL1 براي مدل 3000+ است.
گفتني است، اين پردازنده در مدل 3100+ كه بر سوكت 754 نصب ميشود از برخي امتيازات ATHLON64 نظيرHEIPR TRANSPORT،COOL AND QUIET و NTEGRATED MEMORY CONTROLL بهره ميبرد؛ ولي برخلاف ATHLON 64 فقط 32 BIT عمل ميكند.
درعين حال، ميان مدلهاي SEMPRON با فركانسهاي معادل درCELEROND رقابت شانه به شانهاي وجود دارد؛ اما آنچه مهم است كارايي بيشتر و قيمت ارزانتر AMD SEMPRON است كه امكان انتخاب را براي خريداران راحتتر ميكند.
8) 8)
JASON
19 May 2005, 09:28 PM
.....
مطلبي در دو قسمت راجع به سي پي يو هاي AMD
====
خلاصه اي در مورد پردازندة AMD Athlon 64FX : پردازندة AMD Athlon 64FX بهترين دارنة موجود در دنياي كامپيوتر است. نگاه كلي به پردازنده AMD Athlon64FX : پردزندة AMD Athlon 64FX داراي فرآوري هايي پردازنده ها مي باشد و موجب مي شود كه يك عملكرد بسيار بالا و بي جهت در پردازش بوجود بياورد. پردازندة AMD Athlon 64FX با فن آوري AMD 64FX كار مي كمند، اين فن آوري جديد همانند انقلابي در صنعت مي باشد كه قادر است برنامه هاي را با حداكثر كارايي و سرعت اجرا كند در حاليكه قادر است با نسل جديد نرم افزارهاي نيز كار كند. AMD 64 موجب متلاشي كردن موانع موجود بر سر راه نرم افزارهاي پيشرفته كه نياز به فن آوري AMD 64 دارند مي شود و نيز موجب مي شود كه پردازنده كارآيي چشميگري داشته باشد. افراد مشتاق به قدرت زياد، افراد علاقمند به بازي هاي كامپيوتري مي توانند از پتانسيل كامل فن آوري AMD 64 استفاده كنند در ضمن اينكه مي توانند از كار با نرم افزارهاي 32 bit نيز لذت ببرند. فن آوري برتر: پردازنده AMD 64 تنها پردازنده اي است كه قابليت سازگاري با windows 64 bit را دارا مي باشد و پيشرفته ترين پردازنده موجود در دنيا مي باشد. و داراي تعدادي ويژگي خاص مي باشد ساختار AMD 64 موجب دو برابر شدن تعداد ثبات هاي عمومي و SSE/ SSE2 براي عملكرد بهتر مي شود و موجب پردازش بصورت Multimedia با فن آوري 3Dnow professional و SSE2 مي گردد. فن آوري Hyper transport موجب افزايش عملكرد كلي سيستم مي شود و اين كار را از طريق كاهش گلوگاههاي I/O ، افزايش پهناي باند سيستم كاهش تاخير سيستم انجام مي دهد.
يك كنترل گر حافظه تلفيقي DDR همراه با يك حافظه DDR استاندارد موجب بوجود آمدن پهناي تا 6.4 GB در ثانيه ميگردد و موجب كاهش قابل ملاحظهاي در تاخير حافظه مي گردد و نيز باعث عملكرد براي اكثر برنامه ها مي شود. پردازنده AMD Athlon 64 FX موجب تقويت بزرگترين cache موجود در صنعت كامپيوتر و نيز موجب عملكرد بالا cache در حافظه سيستم هاي كامپيوترهاي شخصي مي شود را موجب افزايش عملكرد و كارآيي براي بسياري از برنامه ها مي گردد و مخصوصاً برنامه هاي عظيم و فشرده تغير در نحوة پردازش: پردازندة AMD Athlon 64 FX براي سخت ترين نرم افزارهاي براي كامپيوترهاي شخصي طراحي شده است و موجب شده است كه توانايي هاي كامپيوتر امروزي به سطح جديدي از عملكرد و پتانسيل پردازش برسد. اجراي بازي ها: بازي كامپيوتري كه براي AMD 64 طراحي شده است مي تواند تعداد زيادي از حافظه را براي مشخصه هاي مختلف ، حالت هاي لغت از حروف در اختيار داشته باشد. حافظه بزرگ فيزيكي و حافظه هوشمند جهت مديريت پردازنده AMD Athlon 64 FX تا بتواند عملكرد عالي داشته باشد و نيز بتواند به سطح جديدي از كيف يت اجراي بازي داشته باشد. بازي هاي كامپيوتري بصورت multi-palyer و سه بعدي هستند مي توانند با كيفيت عالي و با جزئيات بسيار دقيق و متحير كننده به ميزان بسيار زيادي رشد كنند. توسعه بازي هاي كامپيوتري و تغييرات آنها AMD 64 ظرفيت حافظه زيادي ارائه مي دهد و ساير تغييرات و بهبودهايي كه در ساختار جهت افزايش سرعت و افزايش سرعت ترجمه كردن، توسعه حالت هاي مختلف 3D مديريت اموال مي گردد. اين روند كه در جهت راضي كردن كاربران مي باشد مي تواند باعث شود كه تكنولوژي براي بازي سازان كامپيوتري بوجود بيايد و بازي هاي جديد بوجود بايد. بازيهايي كه بصورت multi playerو نرم افزارهايpeer to peer كه با يك seyer مركزي كار مي كنند مي توانند كاربران زيادتر را در محيط هاي فيزيكي بزرگتري جا بدهند.
با پردازنده AMD Athlon 64 قدرت cpu بيشتري براي همگون سازي اتصالات شبكه در دسترس خواهد بود. Digital content creation : برنامه هاي AMD 64 مي توانند حافظه فيزيكي زيادتري داشته باشند و از پردازش 64 bit بيشتري جهت اداره كردن تصويرهاي بزرگ محتويات صوتي و تصويري پيچيده را اداره كنند. با استفاده فن آوري AMD 64 مي توان بسياري از كارهاي فني و تخصصي را بر روي كامپيوترهاي desktop انجام داد نظير برنامه هاي طراحي، برنامههاي فني و مهندسي، برنامه هاي همگون سازي و برنامه هاي علمي....
8) 8)
JASON
19 May 2005, 09:30 PM
قسمت دوم ....
=========
خلاصه اي در مورد پردازندة AMD Athlon 64
گام اساسي در جهت تكامل پردازش گرهاي شخصي با معرفي پردازندة AMD Athlon برداشته شده است. نگاه كلي بر روي پردازندة AMD Athlon 64 پردازندة AMD Athlon 64 اولين پردازنده اي است كه سازگاري پردازش 64 bit را دارد. AMD Athlon با فن آوري AMD 64 كار مي كند، كه اين فن آوري انقلابي در صنعت كامپيوتر مي باشدو قادر است كه برنامه هاي 32 bit را با حداكثر سرعت اجرا كند در حاليكه قابليت كاركرد بسيار بالا با برنامه هاي 64 bit نسل بعدي را نيز دارد. سيستم عامل هاي پيشرفته 64 براي AMD 64 توسط Turbo Linux , SUSE, Read Hat , Microsoft، معرفي شده اند و اين نرم افزارهاي فقط بر روي پردازنده هايي كه قابليت پردازش bit 64 دارند كار مي كند. با معرفي پردازندة AMD, AMD Athlon 64 براي كاربران اين امكان را مي دهد كه نيازهاي محاسبات خودرا با سرعت بالا انجام دهند، بعنوان اولين پردازنده كامپيوتر شخصي كه قابليت كاركردن با فن آوري AMD 64 را دارد. پردازنده AMD Athlon 64 موجب بوجود آمدن عملكرد بالا برروي نرم افزارهاي امروزي مي باشد و آمادگي كامل براي پردازش با برنامه هاي 64 bit آينده را نيز خواهد داشت. با اين فن آوري كاربران مي توانند با توانايي هاي محاسباتي 64 bit آينده داشته باشند به اين ترتيب به راحتي مي توانند با برنامه هاي كنوني سازگاري داشته باشند و فرآيند انتقال از پردازش 32 به 64 bit را نيز راحت تر انجام دهند. عملكرد و كارآيي بالا بر روي نرم افزارهاي امروزي: انقلابي كه در ساختار پردازندة AMD Athlon 64 بوجود آمده است موجب مي شود كه عملكرد بسيار بالا برود و موجب شودكه ميزان پردازش بالا برود و موجب شود كه يك كارايي ديجيتال بسيار بيشتري داشته باشيم. موجب فن آوري موجبHyper Transport افزايش عملكرد بالاتر مي گردد و اينكار را با حذف كارگاههاي I/O افزايش پهناي باند سيستم و كاهش تاخير در سيستم را موجب مي گردد. تلفيقي حافظه داشته DDR دسترسي سريعتر به حافظه باشيم كه اين كار را از طريق دسترسي سريع و مستقيم پردازنده به حافظه ي اصلي ميسر مي سازد. در نتيجه، مصرف كنندگان نهايي مي توانند به سرعت برنامه ها را اجرا كنند و برنامه هاي چند رسانه اي را نيز به راحتي اجرا كنند.
فن آوري 3D Now! وسازگاري با SSE2 كه روي پردازندة AMD Athlon 64 وجود دارد راه كارهاي زيادي را براي اجراي برنامه هاي چندين رساته اي فراهم مي آورد و كارآيي فوق العاده اي براي نرم افزارهاي Video , Audio و برنامه هاي عكاسي بوجود مي آورد وبراي عملكرد غالب و برتر بر روي انيترنت پردازندة AMD Athlon 64 موجب تركيب دسترسي سريع به حافظه و اتصالات I/O جهت اينكه كاملاً مطمئن شويم كه كاربران نهايي بتوانند از مزاياي اتصالات broad band براي استفاده در برنامه هاي صوتي، تصويري، و بازي هاي كامپيوتري online استفاده كنند. آمادگي براي آينده 64 bit: اين پردازنده يعني Athlon 64 براي افرادي طراحي شده است كه دوست دارند در فن آوري پيش گام باشند و نيز براي كساني كه به كامپيوترهاي خود جهت سرگرم شدن، مطلع بودن و اتصال داشتن نياز دارند. سيستم هايي كه بر اساس AMD Athlon 64 كار مي كنند قادر هستند كه كارآيي بالاتر بوجود بياورند و نيازهاي برنامه هاي سرگرم كننده و امروزي و آينده را نيز برطرف كنند. با فن آوري AMD 64 پردازندة AMD Athlon 64 قادر است كه كاملاً با نرم افزارهاي امروزي سازگار باشد در حاليكه انتقال از پردازش 32 به 64 را نيز به راحتي ميسر مي سازد او مي تواند اين دو برنامه را بطور همزمان با شفافيت و كارايي بالا برروي يك platfrom اجرا كنند. فن آوري AMD 64 تجربه هاي پردازش cinematic و توانايي هاي جديدي را بوجود مي آورد. بعلاوه موجب افزايش عملكرد نيز مي گردد. AMD 64 به كاربران اجازه مي دهد كه از ابداعات جديد نظير real- time encryption ، بازي هاي Life- Like ، جلوه هاي گرافيكي با كيفيت بالا و ويرايش هاي audio و video استفاده كنند. با داشتن يك كامپيوتر شخصي كه پردازندة برتر دارد ازسرمايه خود حفاظت كنيد. پردازندة AMD Athlon پيشرفته ترين پردازنده كامپيوترهاي شخصي مي باشند. فن آوري هاي بكارگرفته شده در اين پردازنده عبارتند از : فن آوري AMD 64 كه باعث دوبرابر كردن تعداد ثبات هاي پردازنده مي شود كه باعث افزايش آدرس پذيري حافظه به ميزان باور نكردني مي شود. بهبود دستورات مولتي مديا و حمايت از فن آوري SSE2 , 3d Now استفاده از 1600 MHz bus كه از فن آوري Hyper Transport و استفاده از پهناي باند مه پهناي پردازنده به سيستم مي باشد. يك كنترل گر تلفيقي حافظه با پهناي باندبه ميزان و سازگاري با PC 3200 ، PC 2190 ,PC 2700 يا PC 1600 DDR SD RAM بيشترين ميزان Cache در روي Die كامپيوتر به ميزان 1 Mg حافظه L2) كه جهت سريعتر كردن دسترسي حافظه و كاهش كلوگاهاي نيز موجب مي گردد. اجراي برنامه هاي 32-bit به نرم افزارهاي كامپيوترهاي شخصي امروزي اين توانايي را مي دهد كه كارايي فوق العاده اي داشته باشد در حاليكه انتقال به 64 را به راحتي ميسر مي سازد. تركيب اين ابداعات موجب مي شود كه براي كاربران عملكرد بالايي داشته باشند و انعطاف پذيري بالايي را نيز داشته باشند. كاربران مي توانند كارايي بالايي در برنامه هاي امروزي داشته باشند وبدون اينكه نياز به تغيير يا تعويض سخت افزاي داشته باشيم با نرم افزارهاي نسل بعدي كار كنيم. براي مصرف كنندگان تجاري، باعث افزايش طول عمر سيستم مي شود و انتقال ساده فن آوري را ميسر مي سازد و كاهش هزينه مالكيت را نيز موجب مي گردد. خريد با اطمينان: پردازندة AMD Athlon 64 تنها پردازنده اي X86 است كه توانايي كاركردن بالاتر از حد خود نيز دارد. پردازندة AMD Athlon 64 قابليت سازگاري windows XP و ده ها هزار برنامه هاي ديگر كه افراد در سرتاسر جهان هر روز از آن استفاده مي كنند اين پردازنده حدود 100 جايزه بين المللي بدست آورده است. پردازنده AMD Athlon 64 به سطح جديدي از پردازش دست يافته كه اين امر را از طريق توانايي در پردازش 64 bit بدست آورده است. AMD در سال 1969 تاسيس گرديده است و بيش از 640 ميليون پردازنده كامپيوتر شخصي به سرتاسر دنيا ارسال كرده است كاربران مي توانند به سازگاري و انعطاف پذيري پردازنده هاي AMD Athlon 64 اعتماد كنند. و پردازنده هايي كه توسط اين شركت توليد مي شوند تحت آزمايشات زيادي را قرار مي گيرندتا اينكه كاملاً از سازگاري آنها با 2000, windows NT, windows ME, win 98, Microsoft windows XP همچنين Linux و ساير سيستم عامل هاي ديگر نيز مطمئن گردند. AMD با مايكروسافت و ساير شركت ها همكاري نزديك دارد. تا بتواند سازگاري بيشتري بين پردازنده ها (سخت افزار) و نرم افزار بوجود بياورند و به اين ترتيب باعث استفاده بهينه از فن آوري AMD 64 شوند، AMD مقادير زيادي بودجه صرف توسعه وتحقيق درجهت افزايش كيفيت و عملكرد محصولات خود مي كند.
===========================
8) 8)
JASON
19 May 2005, 09:33 PM
راستي چرا AMD ???
===
چرا AMD Athlon 64
• به چه دلايلي از AMD Athlon 64 استفاده كنيم
• به كاربران خود اين امگان را ميدهد كه زمان كمتري صرف مقابله با ويرسها كنيم. حمايت كردن از كامپيوترها بر عليه بعضي از ويروسهاي خاص نظير MS Blaster و Slammer .
• AMD Athlon 64 را انتخاب كنيد تا يك سيستم حفاظت شده عليه ويروسها داشته باشيد, از طريق Win XP SPS2 كه در نيمه دوم سال 2004 وارد بازار شد.
• لذت استفاده از كامپيوتر با صداي كم و مصرف پايين برق.
• AMD Athlon 64 را انتخاب كنيد كه در اين پردازنده از فن آوري cool’n’quiet استفاده شده است.
• سيستمي بسازيد كه موجب كاهش گلوگاهها شود و موجب افزايش پهناي باند داده ها شود يا اينكه بتوانيد به راحتي و بهتر چندين برنامه را اجرا كرده و بتوانيد تجربه فوق العاده از اجراي برنامه هاي چند رسانه اي داشته باشيد.
• AMD Athlon 64 را انتخاب كنيد زيرا در اين پردازنده از فن آوري Hyper Transport استفاده شده است.
• باعث كاهش تاخير در حافظه و بهبود عملكرد مخصوصا در برنامه هايي كه نياز به حافظه زياد دارند, نظير بازيهاي 3-بعدي و برنامه هاي رسانه اي digital ميشود.
• AMD Athlon 64 را انتخاب كنيد كه از حافظه كنترل كننده تلفيقي DDR استفاده ميكنند.
• باعث افزايش عملكرد در بسياري از برنامه ها مخصوصا برنامه هايي نظير برنامه هاي رسانه اي digital و ذخيره سازي حجم زيادي حافظه ميشود.
• AMD Athlon 64 را انتخاب كنيد كه داراي مقدار بالايي از حافظه Cash ميباشد.
• براي ويرايش وتركيب كردن و رمزگشايي فايلهاي صوتي و تصويري با كيفيت عالي و در زمان كوتاه.
• AMD Athlon 64 را انتخاب كنيد كه از فن آوري 3D now و دستورات SSE استفاده مي كند.
راستي چرا AMD ؟؟؟
....
JASON
19 May 2005, 09:36 PM
مطلبي راجع به تفاوتهاي اين دو سي پي يو !!
منبع : دانستنيهاي كامپيوتر،الكترونيك و مخابرات
تفاوت های CPU های AMD وIntel عبارتند از:
1-AMD براساس معماری اجرایی 9 مرحله ای ساخته شده است اما معماری پردازنده های Intel شش مرحله ای می باشد.بدین معنا که AMDدر هر چرخه کاری 9عملیات را انجام میدهد در حالی که Intel فقط 6 عمل را می تواند انجام دهد.
2-AMD از640Kb Cache برخوردار است در حالی که Intel ، از 532Kb بر خوردار است هر چقدر که میزان Cache پردازنده بیشتر باشد ، پردازنده کارایی بیشتری خواهد داشت اطلاعات بیشتری میتواند ذخیره کند ودیگر لازم نیست پردازنده برای بدست آوردن اطلاعات یا دستور ها مدت زمان بیشتری را رفت و برگشت به حافظه برد اصلی برای جذب اطلاعات یا دستور العمل ها صرف کند.
3- AMD از مس برای اتصال ترانزیستور های بکار رفته در پردازنده ها استفاده میکند در صورتی که در ساختمان پردازنده های Intel آلومینیوم بکار رفته است.مس هادی الکترسیته بهتری است ، ازاین رو پهنای اتصالهای بین ترانزیستورها را به میزان چشمگیری کاهش می یابد .که این امر باعث مصرف کمتر مواد اولیه و در نتیجه منجر به کاهش هزینه می شود این دلیل ارزان تر بودن AMD نسبت به P4 است.
4- از دیگر تفاوت های میان AMD وIntel میتوان به راندمان Cache بروی چیپ اشاره کرد ، AMD از معماری انحصاری استفاده میکند که راندمان بیشتری نسبت بیشتری نسبت به طراحی معماری غیر انحصاری Intel دارد.
5-AMD از تکنولوژی پردازش موازی در مقایسه با Hyper -Threading اینتل استفاده میکند ، در بسیاری از کاربردهای امروزی فعال بودن Hyper -Threading کارائی پائین تری ارائه میدهد ، نتایج تحقیقات بیشمار منتشر شده در نشریات رایانه ای و پایگاهای اطلاعاتی معتبر بیانگوی این پدیده هستند.
6-یکی دیگر از مهمترین نکات برتر پردازنده های AMD واحد ممیز شناور آن است که از FPU اینتل بسیار قویتر میباشد که این امر باعث اجرای سریع تر برنامه های چند منظوره( MultiMedia) میشود.
7- زمانی که اینتل P4 را طراحی کرد طول PIPELINE را از 10 مرحله در P3 به 20 مرحله افزایش داد Intel همین تغیر توانست که تعداد عملیاتی که در چرخه عملیاتی انجام می شود بصورت قابل ملاحظه ای کاسته میشود و از طرف دیگر افزایش طول PIPELINE نیازمند افزایش تعداد ترانزیستور ها برای انجام همان تعداد عملیات میباشد که این امر باعث افزایش اندازه هسته و بالا رفتن قیمت تولید میشود . در حالی که AMD با وجود افزایش فرکانس پردازنده های خود طول pipeline را به همان اندازه p3 یا k6 ثابت نگهدارد ...
8) 8)
....
morten
19 May 2005, 10:48 PM
JASON, همه چيز رو در مورد amd به خوبي بيان كردي
فكر نمي كنم ديگه جاي شكي باشه كه AMD بهترينه 8)
feeda_666_6
19 May 2005, 10:48 PM
دوستاي عزيز نمي خوام به كسي بي احترامي كنم اما در مورد چيزي هنوز تو كل دنيا چند كشور فقط تكنولوژيشو دارن
و ما هنوز هم نمي دونيم يه cpu 4 bit چطور ساخته مي شه اصلا از چه قسمت هايي تشكيل شده بحث مسخره است
تمام اين ايراد ها و عيب هايي كه ما داريم از اين دو كرپريشن توليد كامپيوتر مي گيريم سليقه اي چون هيچ كدومون در موردش بار علمي نداريم :P
morten
19 May 2005, 10:57 PM
feeda_666_6, ما در موردش بار علمي نداريم ولي حرفايي كه ميزنيم از خودمون نميگيم
اگه دقت كنيد ميبيند در تمامي پستها رفرنس داده شده
تمامي مطالب از منابع معتبر هستن
البته در مورد تجربه موافقم كه ما اونو نداريم ولي بهتره اول تپوري رو بدونيم تا موقع تجربه گيج نشيم :P
feeda_666_6
19 May 2005, 11:09 PM
اينم يه نظريه بالاخره :o
mahdi1944
20 May 2005, 03:23 AM
feeda_666_6,
نظر بايد پايه و اساس درستي داشته باشه
aTN_1366
20 May 2005, 10:03 AM
آقايون محترم بهتره در مورد چيزايي كه اطمينان نداريد سخن نگوييد ...
تو اين قسمت معلوم شد كه تقريبا بيشتر شما tomshardware رو قبول داريد من هم قبول دارم پس بد نيست يه سر به لينك زير بزنيد ...اين لينك جديدترين مقايسه بين پردازنده هاي INTEL ,AMD هست كه tomshardware انجام داده .
http://www23.tomshardware.com/index.html
خوب تو اين صفحه شما مي تونيد دو تا CPU اي كه مي خواهيد مقايسه كنيد رو انتخاب كنيد و در قسمت Choose Benchmark در مورد چيزي كه مي خواهيد مقايسه انجام شود را انتخاب كنيد و بعد نتيجه مقايسه بين تمام پردازنده ها رو مي توانيد ببينيد كه از 30 گزينه اي كه در قسمت Choose Benchmark قرار دارد AMD فقط در 9 مورد آن در رتبه ي اول قرار گرفته و در 21 مورد باقي مانده INTEL رتبه ي اول رو دارد ...
9 مورد گزينه اي كه در آن AMD اول است به شرح زير است :
1. 3D Mark03-CPU
2. 3D Mark05 - Graphics
3. Doom III
4. Farcry
5. Lame Mp3 Encoder
6. Quake III Team Arena
7. Unreal Tournament 2004
8. Win RAR
9. Wolfenstein
***** لطفا بدون هيچ تعصبي بگيد آيا به خاطر 9 مورد از 30 مورد ارزش داره آدم بره AMD بخره ... البته براي كساني كه بيكارن و مي خوان فقط بازي كنن AMD حتما بهتره ... ولي براي كساني كه همه كار ميخوان با كامپيوتر بكنن حتما بهتره INTEL بخرن ... *****
feeda_666_6
20 May 2005, 12:09 PM
و اين هم سايت http://www23.tomshardware.com/index.html كه خيلي ها قبولش دارن
از جناب aTN_1366, متشكريم كه اين لينك رو گذاشتن و ديگه بحث بي بحث
aTN_1366
20 May 2005, 12:24 PM
جناب feeda_666_6 ,
من هم از شما متشكرم ... فقط INTEL *** 8) :wink:
Dokht Esmati
20 May 2005, 05:30 PM
راستي چرا AMD ???
• به كاربران خود اين امگان را ميدهد كه زمان كمتري صرف مقابله با ويرسها كنيم. حمايت كردن از كامپيوترها بر عليه بعضي از ويروسهاي خاص نظير MS Blaster و Slammer .
كافيه هنگام خريدِ اينتل موازب باشيد اين خاصيت رو داشته باشه :
«CPU Overflow Protection»
اون موقع ديگه هيچ كدوم از اين ويروسها معني ندارن. 8)
JASON
20 May 2005, 06:08 PM
با سلام خدمت دوستان
خوب با مشاهده اين آمار ارقام ملاحظه ميشود كه سي پي يو Intel در اكثر موارد برتر ظاهر شده اما بايد به ابن نكته اشاره كرد كه آيا اين مقايسه در شرايط برابر انجام شده ؟؟؟ !!!!
چطور ؟ اگر دقت كنيد ملاحظه ميكنيد كه براي سي پي يو هاي Intel از ram DDR2 533/711 استفاده شده اما براي AMD از رم هاي معمولي DDR400 ؟؟ با احتساب برتر بودن RAM DDR2 نسبت به رم هاي معمولي مشخصا CPU عملكرد بهتري خواهد داشت ....
اما من هم چند لينك براي مشخصات فني اين دو سي پي و مقايسه براتون ميذلرم ببينيد و مقايسه كنيد .
لينك 1: مقايسه بين NFORCE4 در AMD و INTEL قابل توجه آقاي aTN_1366
http://www.nforcershq.com/article2906.html
لينك 1
(http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=amdintelsli&page=14&MSCSProfil e=95385A1F52DEA1A229D5B375420544640B2D8143561822B1 E6FD4BBE28B28F148E8F0A10BC2C16CA314BF257F7D26D0884 CE00A5958877E009508B9183BEBB28895E415A5AB36BC13922 2F81F2F648808099AB3076D3804D4EE183FBFA379248B15A36 1CCFB9C0E190954CE7525C92C24DF3A791F60007CB4E118860 274243F73BC7302FDDDB0D46)
While the nForce4 SLI Intel Edition is for the most part, a solid and high performing product, AMD's platform simply is better on all fronts. Cost, performance, stability, and power consumption / heat production. While nVidia's chipset certainly makes Intel's Pentium platform more attractive to gamers, AMD's Athlon64 FX-55 is simply a better chip for gaming, and no amount of motherboard-level features can change that.
====================
لينك 2 : مقايسه دو سي پي يو در Intel & AMD CPUs in Video Encoding
http://www.digit-life.com/articles2/intelamdcpuroundupvideo
=============
مقايسه بين مشخصات سي پي يو هاي مخصوص سرور اين دو نوع سي پي يو
Processor Server Competitive Comparison
http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_8796_8799,00.html
============================
بينيد و قضاوت كنيد ...
موفق و شاد باشيد
aTN_1366
20 May 2005, 07:15 PM
آقاي Jason , اگه شما رو ناراحت كردم معضرت مي خوام ... صحبت هاي ما كاملا دوستانست و مي خواهيم به نتيجه برسيم ...
در مورد لينك مقايسه اي هم كه من قرار داده بودم اگه دقت مي كرديد متوجه مي شديد كه معمولا آمار پردازنده هاي 32 بيتي اينتل بالاتر از 64 بيتي AMD بود و من فكر ميكنم اين يعني ضعف CPU چون AMD گفته بود پردازنده هاي 64 بيتي اون برنامه هاي 32 بيتي رو مثل پردازنده هاي 32 بيتي و بدون اشكال اجرا مي كنند و اين نشون دهنده ي پايين تر بودن قدرت پردازنده هاي AMD از INTEL هست ... 8)
در ضمن يادم رفت ... از Dokht Esmati به خاطر نوشتشون تشكر مي كنم و يادآور مي شوم با خريدن CPU هاي سري *J اينتل شما تمام قابليت هاي ضد ويروس و غيره رو خواهيد داشت ... مثل :Execute Disable Bit
در مورد لينك مقايسه ي پردازنده هاي Server اين دو توليد كننده ي پردازنده بايد بگم كه فكر كنم مقايسه ايراد داره چون در قسمت Intel Itanium2 و قسمت 64Bit اون ذكر شده NO ولي ّItanium2 يك پردازنده ي 64 بيتي است ...در مورد تكنولوژي HyperTransport هم بايد اضافه كنم اختصاصا براي AMD هست و INTEL از اين تكنولوژي استفاده نمي كنه كه درست نيست در مقايسه ذكر شود ... و اگر يه كم دقت كنيد مي بينيد كه در مواردي چون Ram , Cache ها اينتل برتري داره ... (من فكر مي كنم AMD براي گول زدن من و شما اين مقايسه ها رو توي سايت خودش ميذاره وگرنه هيچ شركت و توليد كننده ي ديگري اين كارو انجام نمي ده از جمله INTEL ...)
در مورد لينك مقايسه دو پردازنده در كار Video Encode هم بايد بگم در مقايسه ها AMD در 4 مورد وIntel در 3 مورد موفق تر بوده كه دليل پايين تر بودن استفاده از مادربورد ASUS براي اينتله ...همون طور كه گفتم بهترين مادربورد براي اينتل كه كارايي بيشتري از بقيه داره خود Intel هست ...در مورد Ram ها هم بايد بگم استفاده از ECC براي مقايسه كاملا اشتباه است بخاطر اينكه رم هاي ECC سرعت پايين تري دارند اون هم به خاطر اشكال يابي آنهاست ...
خيلي ممنون ...آقاي Jason ,
در مورد چيپست nVIDIA براي اينتل و نوشته هايي كه در لينك ها بود بايد بگم اغراق است كه بگيم Intel در آينده با چيپست هاي nVIDIA از AMD جلو مي افته يا در بازي برابر AMD مي شه چون INTEL خودش بهترين چيپست ها رو براي خودش توليد مي كنه و همين الان هم در بازي با AMD فرقي نمي كنه :!:
morten
20 May 2005, 10:32 PM
مثل اینکه هر کس اینجا خودش هر چی داره می گه که بهترینه
ما که amd رو قبول داریم و از اون استفاده می کنیم
راستی معذرت می خوام که از کمپانی فامیلاتون ایراد گرفتم
یه سلام مخصوص هم خدمت feeda_666_66 عرض میکنم ( با موشکت چی کار می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟) 8)
morten
20 May 2005, 10:38 PM
JASON, بابت زحماتت ممنون ولی حالا تو هر چی بگو
چیزی که براش خدا تومن پول داده باشی رو که نمیگی بده(حتی اگه افتضاح باشه)
بجای این بحثا بهتره هر کس با سی پی یوش مشکل داره مشکلشو مطرح کنه تا با کمک دوستان انو حل کنیم (این مفید تر از مقایسه هستش)
:x
feeda_666_6
20 May 2005, 10:54 PM
اره من هم با نظر morten موافقم (( من هم سلام مخصوص به morten جان دارم))
اولينشو خودم مي گم اقا چرا cpu كه تكنولوژي HT رو ساپورت مي كنه موقعي كه سيستم رو روشن ميكني
كلمه HT مي ياد اما اگه براي بار بعد ريست كني ديگه اين نوشته نمي ياد :?:
morten
20 May 2005, 10:58 PM
feeda_666_6, جان مشکل قدیمی که منم توش خنگ شدم
ما که موشک نداریم به این مشکلا بر بخوریم(تا باشه از همین مشکلا باشه :wink: )
JASON
21 May 2005, 12:21 AM
با سلامي دوباره
عرض شود كه دقيقا به اين مسئله معتقدم كه اين بحثها نبايد بر روابط دوستانه اعضاي اين انجمن تاثيري داشته باشه... و نبايد لحن نوشته ها طوري باشه كه بحث ها رو به انحراف بكشونه ...
اميدوارم شما هم دلگير نشده باشيد....
نه اينتل مال شماست و نه AMD مال منه ....البته اگه بود چي ميشد :arrow: :arrow: :arrow: كلي پولدار بوديم ... و هر جور دلمون ميخواست بازار رو به هم ميريختيم و مصرف كنندگان رو سر كار ميذاشتيم :arrow: :arrow:
گذشته از شوخي قطعا رقابت بين دو شركت به نفع استفاده كنندگان خواهد بود ...
هدف از اين نوشتها اينه كه بار علمي اعضا بالا بره ....
اما بنده گذشته از مشخصات فني و عملكرد سي پي يو ها به خدمات بعد از فروش و گارانتي سي پي يو ها اهميت ميدم و به مجموع امتيازات سي پي يو برتر اضافه ميكنم فكر كنم شما هم با من هم عقيده باشيد كه گارانتي براي سي پي يو خيلي مهمه , در ضمن فاكتور مهم قيمت رو فراموش نكنيد !!!
اما يادتون باشه زمزمه هايي از سي پي يو هايي جديد بگوش ميرسه كه فكر كنم هر دو شركت اينتل و AMD رو با دردسر مواجه كنه ... فكر كنم بدونيد كدو سي پي يو رو ميگم ...
موفق و شاد باشيد
aTN_1366
21 May 2005, 03:55 PM
JASON جان ,
شما استاد پردازنده هستي ما كه اطلاع نداريم لطف كن بگو حال كنيم ..... :wink:
JASON
21 May 2005, 07:07 PM
ATN 1366 جان ،
نظرت راجع به CPU هاي CELL چيه ؟؟
Engineers from Sony, IBM, and Toshiba gave more details on the cell processor today at the International Solid-State Circuits Conference. The Cell is a 64 bit POWER processor with an additional 8 "synergistic processing" units. It will launch at over 4 ghz (analyst estimate 4.6 ghz at this time) and have 2.5 megabytes of onboard XDR Rambus memory. The chip will be manufactured with 234 million transistors through a 90 nanometer process.
Having 9 processor cores and speeds of over 4 ghz is very impressive. If the can deliver on these specifications, the Playstation 3 will blow away Xbox 2 and Nintendo Revolution in computing and graphics horsepower. The problem with being so ambitious is the prospects of long delays like Gran Turismo 4. Sony has grand plans for this chip to for home media servers, graphics workstations, and consumer electronics.
.....
موفق و شاد باشيد .
aTN_1366
21 May 2005, 08:54 PM
مرسي Jason جان حال كردم ولي اگه اطلاعات بيشتر پيدا كردي يا داري به ما هم بگو ياد بگيريم ...
راستي فقط Sony , IBM , Toshiba با هم اين رو ساختن يا شركت هاي ديگه اي هم دخيل هستن ...
ولي اگه اينجوري باشه حرف نداره ....عاليه 8)
راستي قيمتش چنده ؟ آيا به امكاناتش مي ارزه ؟
در ضمن آخرش ظاهرا نوشته Sony مي خواد اين پردازنده رو براي كار هاي خونگي و... به بازار بده پس بقيه شريكاش چي ميشن ؟
از شما ممنونم ... خيلي باحالي ... :wink:
aTN_1366
21 May 2005, 08:59 PM
راستي ببخشيد يادم رفت بگم واقعا حيفه اين بخش رو ول كنيم چون واقعا آدم هم حال مي كنه و هم اطلاعاتش اضافه مي شه ...
خلاصه از بچه هاي سخت افزار مي خوام بيان تو بخش و اين بحث رو براي به نتيجه رسيدن ادامه بديم ....
از شما آقاي JASON باز هم تشكر مي كنم ... 8)
morten
21 May 2005, 10:52 PM
aTN_1366, جان من هم قبول دارم
هر کس هر اطلاعاتی در مورد سی پی یو داره بیاد و پست کنه تا همگی استفاده کنیم
JASON, اصلاعات خوبی بود من که استفاده کردم (بازم sony نشون داد که تو iIT میتونه جز بهترینها باشه)
aTN_1366
22 May 2005, 11:06 AM
واقعا SONY تو همه چي اول و مثل بعضي كارخونه هاي ديگه كه از سي دي گرفته تا ماشين توليد نمي كنه ....
و از اول هم نشون داده كه كارش فقط تو الكترونيك و كامپيوتر هست ....
kinz
22 May 2005, 11:19 AM
پردازنده cell پردازنده برای کارهای عمومی نیست و از 9 تا هسته تشکیل شده که یکیش طراحیش مربوط به ibm هست و پردازنده عمومیه و باقی 8 تا پردازنده های وکتور هستند. روی playstation 3 یک عدد از این پردازنده ها استفاده شده که یکی از پردازنده های وکتورش غیر فعال هست که در صورتی که در آینده لازم باشه این بخش playstation 3 فعال میشه.
9 تا هسته هر کدوم با سرعت 3.2 گیگاهرتز یعنی 9*3.2 = 28.8ghz
ibm در نمایشگاه e3 که در این هفته برگزار شد قابلیت های این پردازنده رو به نمایش گذاشت. یکی از مهمترین قابلیتهای این نوع پردازنده که فعلا استفاده نشه این هست که امکان تقسیم اطلاعات بینشون خیلی راحت هست. برای نمونه مثالی که زده شده بود در مورد این قابلیت این بود که شما یک ضبط با پردازنده cell دارید میتونید اون رو به playstation 3 وصل کنید تا پردازنده اش به playstation کمک کنه!! (از نظر تئوری)
همچنین قیمت این پردازنده خیلی پایین هست و مقدار کش مورد نیازش هم همچنین اگر اشتباه نکنم در همین تاپیک در مورد کش به این پردازنده اشاره کرده بودم.
aTN_1366,
دلیل این که چرا سونی رو نوشته این هست که patent اولیه این پردازنده که بر میگرده به چندین سال قبل توسط سونی ثبت شده و در مراحل بعدی کار توشیبا همکاری کرده (در طراحی پردازنده های قبلی سونی این شرکت همکاری داشته) و در مرحله اخر ibm هم در طراحی این پردازنده مشارکت کرده.
این پردازنده حاصل تحقیقات چند میلیارد دلاری سونی و ... هست احتمالا احتیاجی به خنک کننده نداره چون سونی تکنولوژی long runner رو حق لیسانسش رو برای این محصولش گرفته که هم دما و هم مصرف ترانزیستور هارو کاهش میده.
این محصول در کارخانه مشترک سونی و توشیبا در حال تولید هست. دلیل ملحق شدن ibm به این قرار داد به دلیل مشکل ساخت و راه اندازی نمونه های اولیه و ... بوده.
این محصول در این موارد فعلا اعلام شده که قراره استفاده بشه.
playstation سونی و خیلی از لوازم سونی!!
تلویزیون های توشیبا
سرورهای بلید ibm
شاید قبلا خونه باشید چند سال پیش سونی اعلام کرده بود که احتمالا در تلویزیون های اینده اش از پردازنده playstation قراره استفاده کنه. منظورش 2006 بوده از قرار معلوم.
در دموی toshiba مربوط به این پردازنده یک عدد از این پردازنده امکان decode چهل و هشت تا ویدئو mpeg 2 با سایز تصویر 1,920 x 1,080 داده
http://techon.nikkeibp.co.jp/english/NEWS_EN/20050425/104149/
برای اطلاعات بیشتر میتونید از این لینک ها استفاده کنید. چون هنوز محصولی به دست مصرف کننده نرسیده که از این پردازنده استفاده کرده باشه واقعا یکم قدرتش تخیلی به نظر میرسه و ...
http://www.blachford.info/computer/Cells/Cell0.html
http://arstechnica.com/articles/paedia/cpu/cell-1.ars
aTN_1366
22 May 2005, 07:58 PM
مرسي KINZ جان , ولي من وقت نكردم دنبال اطلاعاتي در مورد اون بگردم من هم سعي مي كنم اطلاعات درست و دقيق پيدا كنم و به شما بگويم اميدوارم اگه شما هم پيدا كرديد به من هم بگيد ...
aTN_1366
22 May 2005, 08:01 PM
در ضمن آقاي JASON اگه شما هم اطلاعاتي در مورد CELL پيدا كرديد خوشحال ميشيم به ما هم بگيد تا ما هم فيض ببريم ... مرسي ...
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.