PDA

View Full Version : 206 و سمند محبوب جوانان

Evanescence
12 May 2005, 12:59 PM
بر اساس نظرسنجي هاي صورت گرفته، خودروهاي پژو206 و سمند به دليل شتاب مناسب، قدرت زياد و زيبايي طراحي محبوبترين خودروها در بين جوانان هستند.
معاون فروش و خدمات پس از فروش ايران خودرو ضمن بيان اين مطلب افزود: به دليل وجود تنوع گسترده رنگ، قابليت اسپرت شدن و كيفيت بالاي خودروي پژو206 كه آن را در صدر فهرست خودروها به لحاظ كيفي قرار داده است، توليد سالانه نزديك به 70 هزار دستگاه از اين خودرو نيز جوابگوي مشتريان نبوده و افزايش توليد آن با حداكثر توان در دستور كار ايران خودرو قرار دارد.
سيد حميد ادبي همچنين گفت: اعلام سازمان حفاظت محيط زيست مبني بر اين كه پژو206 اتوماتيك پاكترين خودروي كشور به لحاظ مصرف سوخت و آلايندگي است، تقاضا براي اين خودرو را فزونتر از پيش بيني ها افزايش داده است كه به همين دليل تمهيداتي براي توليد بيشتر اين خودرو در سال جاري انديشيده شده است.
وي افزود: خودروي پژو 206 پس از گذشت 7 سال از توليد آن در فرانسه، هنوز جزو پنج خودروي محبوب اروپا به شمار رفته و سال گذشته بيش از 500 هزار دستگاه از اين خودرو تنها در اروپا به فروش رسيد.
ادبي اضافه كرد: با راه اندازي بزرگترين و مجهز ترين سالن بدنه سازي خاورميانه در ايران خودرو، توليد پژو 206 از 17 دستگاه در ساعت به 60 دستگاه در ساعت افزايش خواهد يافت.
گفتني است پژو 206 در سال 2002 عنوان پرفروش ترين خودروي اروپا را از آن خود كرد

دافي
12 May 2005, 01:27 PM
پس 206 ازونتر ميشه؟ نه؟ :(

دافي
12 May 2005, 01:30 PM
البتهبعدش ديگه تيپ 3 منو 10 تومن هم نميخرن

علي اس55
13 May 2005, 12:42 AM
بابا حالا 206 یه چیزی دیگه چرا سمند رو قاطی جوونها میکنند :D

رحيم توكلي
13 May 2005, 01:08 AM
206 با سمند قابل مقایسه نیست

booleck
13 May 2005, 01:15 AM
206 با سمند قابل مقایسه نیست

چون اصلاً تو يه کلاس نيستن!!!! نبايد هم قابل به مقايسه باشند!!!!

ولی من سمند رو از لحاظ قيمت و امکانات ماشين خوبی هم ميدونم حتا از نظر کيفيت و ساخت از خيلی از ماشين های داخل بهتر هست! 8) 8)

booleck
13 May 2005, 01:41 AM
RAHIM206,

آخه اين دوتا ماشين در يک کلاس نيستن که با هم مقايسه کردشون!!!

خوب من به شخصه سمند رو به 206 حتا تيپ 5 ترجيح ميدم چون شايد عاشق ماشين های سدان هستم

ولی اينجا نميشه کيفيت بالای سخت 206 رو هم فراموش کرد !و من به اين نکته اعتقاد دارم که کيفيت سخت سمند از 206 پايين
تر هست !

ولی اين دليلی بر بد بودن سمند نيست!!! 8) 8)

رحيم توكلي
13 May 2005, 02:00 AM
booleckعزیز فکر میکنم اگر 206 آریان باکیفیت 206 تیپ5 وبا موتور وترمزهای اون تولید بشه نظرت عوض بشه

booleck
13 May 2005, 02:14 AM
RAHIM206,

اميدوارم که همينطور باشه 8) 8) 8) :!:

mahdi1944
13 May 2005, 02:17 AM
RAHIM206,
من هم نظر booleck رو دارم ولي فکر مي‌کنم اگر پژو آريان با کيفيت باشه يکي از بهترين خودرو‌ها بشه (البته تا ببينيم قيمت رو تا کجا بالا مي‌برن)

رحيم توكلي
13 May 2005, 07:29 PM
فكر كنم تا 14 ميليون جا داره
چون تابستان سال گذشته تيپ 6 همين قيمت بود

علی سلیمی
13 May 2005, 11:03 PM
والا هر كي از خودش يه نظري ميگه (منظورم با كاربران سايت نيست!!) :x اول از همه اينكه به نظر من سمند به هيچ عنوان خودروي جوان پسند نيست و فقط براي افراد ميان سال مناسبه كه اگر بي احترامي نباشه (پيشاپيش عذر ميخوام) كه چراغ عقب هاش رو مثل زانتيا٬ مرسدس بنز٬ 206 و يا بي ام دابليو و .. كنند در مورد 206 هم تا حدودي موافق هستم به اين علت كه با توجه به قيميتش نسبت به 405 و پرشيا خودروي مناسبي با امكانات خوبي هست و در ضمن لوازم اسپرت و جانبي با حق انتخاب بسيار زيادي داره 8) البته به نظر من اگر خيلي به فكر قشر جوان مملكت هستند فكر ميكنم بهتر باشه اقدام به مونتاژ 206 هاي دو درب كنند چون خود من به خاطر 4 درب بودن 206 هاي ايراني هيچ 206 اسپرتي رو تا به امروز نپسنديدم :x (405 باز خسته :P )

Malkemid
16 May 2005, 03:18 PM
نظر شخصي من اينه كه سمند واقعا زشته!هر كاريش هم كنن نميتونه خودروي محبوب من شه....باز 206 يه چيزي..... 8)

harzaabe
17 May 2005, 06:36 PM
دوستانی که ماشين باز باشند ميدنند که درسته که 206 با سمند قابل مقايسه نيست ولی از لحاظ سمند از 206 بهتر هستش حتی از تيپ 5.
206 ظاهره زيباشه که همه رو به سمته خودش کشونده ولی به نظر من اصلاً ماشين خوبی نيست و فقط به درده داخل شهر ميخوره.
اشتباه نشه ، من خودم 206 دارم و همش باهاش تو جادم ولی در اولين فرصت سمندش ميکنم.

fizzi
17 May 2005, 07:04 PM
harzaabe جان , اينكارو نكنيد... :( چون بزودي پشيمون ميشويد ..من زماني ارزوي ديدن سمند رو از نزديك داشتم و كلن به خاتر مسائل ملي خودم ترفدار اين ماشين بودم ...وقتي براي اولين بار در ايران با سمند رانندگي كردم به كل نا اميد شدم...كلاچ سفت مخصوص كمباين ! فرمون سفت تر موتور ضعيفتر و دور گيري مانند كاميون...
در مقابل 206 تيپ 5 كلاچ و فرمون نرم و موتور پرقدرت و روون ..و امكاناتي مثل اركانديشن اتوماتيك را به شما ميدهد...
كيفيت و عملكرد ضعيفتر ساخت ومونتاژ قسمتهاي مختلف سمند اعصاب شما رو كه به 206 عادت كرده ايد تحت فرسايش شديد قرار ميدهد. :shock:

harzaabe
18 May 2005, 04:02 AM
fizzi,
ولی عزيز من يک ماه سمند دستم بود ، مدل 81 و خيلی بهتر از 206 بود .
من هم 206 تيپ 2 داشتم و هم 5 ولی باور کن تو سمند احساس راحتی و امنيت بيشتری داشتم ، فقط شبا اين زنه که هی ميگفت لطفاً چراغ ها را خاموش کنيد اصابم رو خورد ميکرد ولی ديگه مشکلی نداشتم.
206 خيلی تو ذوقم زده ، مخصوصاً اين خوش بودنش که اصلاً بهم حال نميده، شما دعا کن وعضم بهتر بشه و قرضام رو بدم يا يه پرشيا بر ميدارم و يا يه زانتيا. :oops:

پرسپوليس
18 May 2005, 05:54 PM
من كه ميگم هيچي پيكان نميشه :lol: :lol: :lol: البته 206 هم بد ماشيني نيست سمند هم به جز ال ايكسش مدل قبليش اشغاله :D چون تا اونجايي كه من ميدونم حتي از نظر بدنه هم مشكل داشت كه تو ال ايكس بر طرف شد 8)

bobdakiller
19 May 2005, 10:35 AM
درسته 206 با سمند قابل مقایسه نیست اما نه به این دلیل که یکی خوبه یکی بد بلکه اصلا یه هاچ بک چه دخلی به یه سدان خانوادگی داره؟

از یه چرتی که بابای بیسواد تو ایران خودرو گفته ببین به کجا رسیدید! هیچ بقالی که نمی آد بگه ماستم ترشه! حداقل اگه می گفت پرشیا و 206 بازم یه حرفی!

از نظر رانندگی و حس رانندگی و لذتش harzaabe جان 206 تیپ 5 با سمند قابل مقایسه نیست:

كلاچ و فرمون نرم و موتور پرقدرت و روون

من یکی از دوستانم که خیلی آدم محتاط و به فکر همه چیه همزمان با هم ماشین خریدیم من تیپ 5 اون سمند! انصافا هر دوشون عالی هستند اما برای نیازهای متفاوت! دوستم با توجه به تیپ 2 دشمن 206 بود و این حرفا رو می زد! اما بعد از دیدن ماشین من رفته یه تیپ 5 ثبت نام کرده! البته اگه کسی برای خانواده پر جمعیت می خواد در خرید سمند شک نکنه اما اگه با شتاب و سرعت و سبقت حال می کنه تیپ5!

همون دوستم در مسافرت عیدش با سمند می گفت که خیلی از ماشینها رو می گرفته تو جاده به غیر از زانتیا 2000 و تیپ 5!

و در مورد امنیت برای هزارمین بار :
همین ترمز برای امنیت کافیه به جرات کمتر ماشینی تو ایران ترمز به این خوبی داره!
و تصادف هم :

اگه حال دارید به این دو تا آدرس نگاه کنید :

(صفحه دوم پست 7)

http://www.tuningtalk.com/forum/viewtopic.php?t=2861&start=15

کلی حرف نامربوط زده شده بود و منهم جوابشونو دادم!!

و این یکی هم جالبه :

http://www.tuningtalk.com/forum/viewtopic.php?t=3312

و در آخر جناب آرش خان! ماشینی که ظاهرش داغون بشه خیلی بهتره که سرنشینش در اثرات ضربات جذب نشه بمیرن ولی ماشین برای ورثه بمونه!

bobdakiller
19 May 2005, 10:37 AM
راستی سمند در حدود 120 کیلو از 405 و 90 کیلو از پرشیا سنگینتره! 300 رو از کجا آوردی؟

bromideh
19 May 2005, 11:00 AM
برايم جالب كه چطوري ميشه دو خودرو در دو كلاس مختلف را مقايسه نمود. كلاس B با كلاس D. اصلاً مشتريان اين دو خودرو خيلي با هم متفاوتند. ممكنه سمند را جوانان هم بخرند و استفاده بكنند ولي خودرو 206 اصولا براي تيپ جوانها و يا بطور كلي براي آنهايي كه مي خواهند جوانتر بنظر برسند طراحي شده است.
پس نميشه استنباط نمود كه سمند هم محبوب جوانان است.

محمد رضا محمدي
19 May 2005, 01:08 PM
harzaabe, منم با شما موافقم ...
البته بايد ديد انتظر شما از خودرو چيه ؟؟
كلاس... امنيت ...جاداري و ... خودروي سدان رو هيچ وقت به يك هاچبك نميدم ....

fizzi
19 May 2005, 01:18 PM
harzaabe, منم با شما موافقم
کسانی که 206 رو ترجیح میدن باید بعدشم فکر کنن متاسفانه 206 مخارج بسیار بالایی داره البته نسبت به سمند بعدم جدیدا خیلی بی کیفیت تر از گذشته مونتاژ میشه و بزرگترین مشکل 206 امنیت کم و کمکهای خشک اونه
fizzi, دوست عزیز فکر کنم سمند ی که شما سوار شدی مدلهای اولیه بوده چون سمند های جدید هیچ کدوم از مشکلاتی رو که شما گفتید نداره البته باید بگم که چون سمند300کیلو از 405وپرشیا سنگینتره موتورش کشش پرشیا یا 405 رو نداره 8) 8)

arash p mbz bmw, هر چقدر پول بديد اش مي خوريد ....
از نزر خرج پرايد از هر دو كم خرج تر وارزانتر هست ...! :!:
چه غلط وچه درست در ايران سر بالاتر بودن كلاس 206 يا سمند بين ترفداران كل هست (به دليل قيمت تقريبن برابر) و خريداران اين دو ماشين به همديگر زيادي گير مي دن!!
خريداران 206 به سمند ماشين جواد و خريداران سمند به 206 ماشين سوسولي ميگويند! دليلش طيف متفاوت خريداران اين دو ماشين هست...(البته الان هر كسي از عمله تا دكتر سوار هر ماشيني از پرايد گرفته تا ماكزيما ميشوند )
من هم بين اين دو انتخاب گير كرده بودم...سمند ماشيني كه نديده بودم ولي دورادور دوستش داشتم وپژو206 كه ماشين دانشجويي پرترفداري بود و تجربه ش رو داشتم...
پس تصميم گرفتم خودم هر دو را ازمايش كنم:
اوون سمند قديمي نبود ..مدل سمندي كه من تست كردم ساخت پاييز 83 و فقط 2900 كيلومتر كار كرده بود ولي از داخل درهاش مخصوصن در هاي عقب صداهاي لقي به گوش ميرسيد .
كلاچ سفت بود و فرمان سفتتر و وديد جلو افتضاح و ...مصرف بنزين هم بالاتر از 206 بود.(خرج كمتر) پس خرج عادي 206 كمتر از سمند هست..ضمن اينكه اگر سيستمهاي ABS و EBD و ترمزهاي پرقدرت 206 ياري نمي كردند من الان حداقل 8-7 بار جان به عزرائيل داده بودم .اگر با سمند و ترمزهاش در اوون شرايط بودم......
شما ميگيد سمندهاي جديد اصلاح شده؟؟؟ چه اصلاحي؟؟؟ كلاج نرمتر شده؟؟؟ فرمان؟؟؟ ترمزهاي ضعيفش عوض شده؟؟؟ براش ABS استاندارد نصب كردند؟؟؟ تكنولوژي موتور قديميش عوض شده؟؟؟ ديد به بيرون اصلاح شده؟؟؟ ايربگ نصب شده؟؟؟؟ ووووو........... :)

alisam44
7 June 2005, 12:16 PM
مدير پروژه پژو 206 ايران خودرو گفت: پژو 206 در فرمان پذيري در بين تمام خودروهاي توليد داخلي مقام نخست را دارد.
دكتر ابوالفضل معصومي با اشاره به تاييد كم آلاينده و پاك بودن خودروي پژو206 از سوي سازمان حفاظت محيط زيست اظهار داشت: اين خودرو به نسبت توان خروجي موتور نيز كم مصرف ترين خودروي داخلي به شمار مي رود.
وي اضافه كرد: پژو 206 تنها خودرويي است كه همزمان در ايران و اروپا توليد مي شود.
معصومي به برخي مزاياي فني و عملكردي منحصر به فرد خودروي پژو 206 اشاره كرده و گفت: مجهز بودن اين خودرو به سيستم ضد سرقت، آسودگي خاطر خاصي براي دارندگان آن فراهم كرده به طوري كه كل آمار سرقت پژو 206 در سال به تعداد انگشتان دست نيست.
وي افزود: حتي سيستم پخش صوتي هر خودروي پژو 206 نيز به دليل دارا بودن كد مخصوص، تنها بر روي همان خودرو كار مي كند كه در نتيجه سرقت آن امري بي ثمر تلقي مي شود.