View Full Version : خودروي لوكس چيرمن در ايران
پرفسور
11 May 2005, 09:30 PM
سلام خدمت همه دوستان
ديروز و امروز توي روزنامه همشهري تبليغ خودروي چيرمن رو ديدم . ظاهرا قراره اين خودرو توسط شركت بن رو ( بنيان توسعه صنعت خودرو ) وارد ايران بشه . تبليغ روزنامه به اينصورت بود :
خودروي لوكس چيرمن در كلاس اس (بزرگترين حجم اتاق با بيشترين و لوكس ترين تجهيزات رفاهي ) - حداكثر آسايش ايمني و لذت
اين اتومبيل ساخت شركت ssangyong كره جنوبيه . اين طور كه پيداست بايد ماشين خوبي باشه . سايت اين شركت هم براتون گذاشتم . تمام اطلاعات با تصاوير موجود است فقط نميدونم قيمتش چنده و كي قراره وارد كشور بشه ؟
[Only registered and activated users can see links] به قسمت chairman مراجعه كنيد .
پرفسور
11 May 2005, 10:23 PM
همانطور كه گفتم اين ماشين مربوط به كره است .ناگفته نماند كه اين شركت موسو را نيز توليد مي كند . سايت اصلي آن [Only registered and activated users can see links] است .
behdad sbojariyan
11 May 2005, 11:57 PM
موتور این چیرمن ها هم با موسو یکی است.و همان مرسدس هستش 8)
booleck
12 May 2005, 01:05 AM
البته به نظر من اين چيرمن يک کوپی ناموفق از روی يک بنز بوده :x :x
Evanescence
12 May 2005, 08:36 AM
قيمت = 80مليون :x
اميرديجي2
12 May 2005, 10:10 AM
قيمت اين ماشين در حد و اندازه همون interprise هستش . واقعآ ماشين خوبيه . از لحاظ ايمني بالاست و بسيار جادار در كنار مصرف پايين . و كاملآ شبيه بنز .
محمد رضا محمدي
12 May 2005, 04:33 PM
چير من يه خودرو ساز كره اي هستش كه تحت ليسانس بنز آلمان به توليد خودروهاي بنز با فيس ليفت بسيار ضعيف مربوط به مدل هاي 4-5 سال پيش مشغوله ....
ولي با اين قيمت و ورود بنز به ايران .... چندان موقعيت عالي نداره ... مثل آردي واسه كلاس پژو :twisted:
naymz
13 May 2005, 11:47 AM
وقتي خوده بنز داره وارد ميشه كي ديگه ميره اين همه پول بده كه اين ماشينو سوار بشه كه هيچ اصل و نسبي نداره ؟ :twisted:
Evanescence
13 May 2005, 11:51 AM
naymz, قيمتش خيلي پايينتره :x
محمد رضا محمدي
13 May 2005, 05:06 PM
اينم از عكسش ..... به نظر من كه يه جورايي بيريخته ...
[Only registered and activated users can see links]
اف16
13 May 2005, 11:20 PM
سلام دوستان
اين ماشين چيرمن به زودي وارد بازار ايران ميشه .
بي نام و نشون هم نيست چون تحت ليسانس بنز آلمانه.
قيمت اين ماشين هم 75 ميليون و 65 ميليون براي دو مدلش هست.
مطمينا با ورودش به بازار استقبال خوبي ازش ميشه چرا كه من به شخصه در ايران ماشيني با چنين تجهيزات كاملي نديده بودم فقط يك مورد رو بگم كه اين ماشين 13 باند فابريك درون اتاقش داره. كليه سيستمها برقي و قابل ذخيره .
ضمنا مشابه چنين ماشيني از كارخانه بنز 85 هزار يورو قيمتشه كه اگه به ايران بياد قيمتي حدود 350 ميليون داره .
پس اين ماشين ارزش داره البته مدل هايي كه در ايران توليد ميشه كاملا با عكس پست قبلي فرق داره و چيزي مانند بنز هاي اتاق تانكي هست.
اف 16
Evanescence
14 May 2005, 08:15 AM
اف16, تحت ليسانس بنز آلمان نيست . فقط از موتور بنز استفاده ميكنه :x
Mazhar
14 May 2005, 08:41 AM
دوستان اين ماشين رو من امروز تو خيابون ديدم .نمايندگي شركت بن رو تو سهروردي نبش سورنا هستش كه يك مدل رو اونجا گذاشتن .اولا كه خيلي درازه و دوما يه كمي بي ريخت چون كپي بنز به سبك كره اي است كه شبيه RD ما دراومده :oops: ولي از جهت امکانات رفاهي هيچ ماشيني در ايران به پاي اون نمي رسه و خوب موتور بنز هم که ديگه حرف نداره ولي نسبت به قيمت 80 ميليون که اونجور که من شنيدم حداقل قيمتش است يه جورايي بيخوده :cry:
bobi_t007
24 May 2005, 07:25 PM
خودرو چيرمن توسط شركت بن رو توليد ميشود.اين خودرو متعلق به شركت سانگ يونگ كره جنوبي و براساس طراحي مرسدس بنز ميباشد كه از موتور مرسدس بنز آلمان بهره ميبرد.اين خودرو با دو نوع موتور 2800 و 3200 سي سي و به دو صورت LUX و HIGHLUX ميشود امكانات رفاهي اين خودرو بسيار عالي است و قطعا لوكس ترين خودرو موجود در بازار ايران خواهد بود . قيمت آن نيز از 41 ميليون تا 54 ميليون .در ضمن عكسهاي بالا متعلق به خودرو نيو چيرمن مي باشد كه كاملا با چيرمن متفاوت است براي ديدن عكسها واطلاعات بيشتر به سايت زير مراجعه كنيد
البته توليد اصلي شركت بن رو توليد ساليانه 250000 خودرو فيات در 7 مدل مختلف با قيمت 8 ميليون تا 16 ميليون تومان مي باشد. مدلهاي توليدي در اين شركت عبارتند از
fiat palio , fiat idea , fiat siena , fiat adventure , fiat strada , fiat doblo , fiat multipia
اين خودرو ها از ابتداي سال آينده به بازار عرضه خواهند شد.
behdad sbojariyan
25 May 2005, 04:58 AM
محمد رضا محمدي, هم بیریخته هم یه خورده ای خنگ و احمق به نظر می رسه booleck, این دقیقن همون چیزیه که نویسنده مجله ماشین گفته بود 8)
Mazhar
26 May 2005, 11:15 PM
bobi_t007, باسلاام خدمت دوست عزيز فرمايشات ايشانرا تاييد كرده چون اطلاعات بنده مربوط به خودروي نيوچيرمن بوداز دوستان عذرخواهي مي كنم. :oops:
master
27 May 2005, 01:16 AM
واقعا اين اتومبيل زشته و از ايناست كه بعد از يكي 2 سال خودشو ميندازه
ساخت اتومبيل در اين اندازه در انحصار آمريكاي جهانخواره و بس
ماكسيما ها كه نيسانه مدلهاي 2 .3 سال پيشش و نگاه كني لب و لوچشون آويزونه و خودشو انداخته چه برسه به اين ماشينهاي پيوندي !!! :x
saber2q
9 June 2005, 12:51 PM
اين نمونه اي كه تو نمايشگاه خودروي 2004 تهران گذاشته بودن
کشتی رانی
7 February 2006, 08:26 PM
...مدل هايي كه در ايران توليد ميشه كاملا با عكس پست قبلي فرق داره و چيزي مانند بنز هاي اتاق تانكي هست.
اف 16
منظور از بنز اتاق تانکی چیه ؟؟؟ کدام مدل ؟؟؟ آیا عکسی داری تا منظورت را متوجه بشم ...
با تشکر
castilla_ht
30 January 2008, 02:42 AM
سلام دوستان
یکی از دوستان چیرمن خریده ، گفتم شاید شما هم علاقه داشته باشید این ماشن رو ببینید
یکی از مدیران امر فرموده بودن عکس ها را به صورت تامبنیل بزارم که متاسفانه بلد نیستم
اگه عکس از جای خاصی از ماشین نیاز هست امر بفرمایید دوباره عکس بگیرم
با تشکر
حامد
karash501
30 January 2008, 07:37 AM
دوستتون چند گرفت ماشینو؟چقدر دنگ فنگ داره توش!!
castilla_ht
30 January 2008, 02:26 PM
فکر کنم نزدیک 70 تا ولی مطمئن نیستم
ali206-5
30 January 2008, 04:37 PM
به نظر من که اصلا زیبا نیست ، طرحش خیلی قدیمی به نظر میاد .
karash501
30 January 2008, 06:40 PM
فکر کنم نزدیک 70 تا ولی مطمئن نیستم
نه آقا 70 چیه فکر کنم 50-55 باشه
castilla_ht
30 January 2008, 08:47 PM
نه آقا 70 چیه فکر کنم 50-55 باشه
مطمنی ، شاید داری قیمت موتور ضعیف ترشو می گی ها
من تو فرودگاه تهران لیسته قیمتشو دیدم حدود 70 بود
karash501
30 January 2008, 11:27 PM
مطمنی ، شاید داری قیمت موتور ضعیف ترشو می گی ها
من تو فرودگاه تهران لیسته قیمتشو دیدم حدود 70 بود
تا جایی که من میدونم فقط یه مدل داره...نمایندگیش نزدیکمونه چند وقت پیش قیمت گرفتم همین حدودا بود مطمئنم زیر 60 بود.بنده خدا 2-3تا چیرمن با کوراندو گذاشته 3-4 ساله دارن خاک میخورن!
ali206-5
31 January 2008, 12:55 AM
تا جایی که من میدونم فقط یه مدل داره...نمایندگیش نزدیکمونه چند وقت پیش قیمت گرفتم همین حدودا بود مطمئنم زیر 60 بود.بنده خدا 2-3تا چیرمن با کوراندو گذاشته 3-4 ساله دارن خاک میخورن!
خب معلومه کسی نمیخره .
اینهمه پول برای ماشینی که نسبت به قیافش 20 تومن هم نمیارزه ؟
karash501
31 January 2008, 10:34 AM
ظاهر لوکس و تشریفاتی داره امکاناتش خیلی زیاده ولی از طراحی داخلی و حتی چیزای ساده ای مثل های کلیدها قدیمی بودن کاملا قابل لمسه اگه تبلیغات خوبی داشت میتونست بیشتر فروش کنه
Raminium2001
31 January 2008, 10:54 AM
castilla_ht ([Only registered and activated users can see links]) عزیز، باز هم از عکسهات ممنون.
لطفا به حجم صفحه توجه کن تا همه بچه ها بتونن از پستهات استفاده کنند. برای کاهش حجم صفحه لینکها جایگزین عکسها شدند.
castilla_ht
31 January 2008, 02:01 PM
مدیر عزیز
ممنون که زحمتشو کشیدی ، راستشو بخوای خیلی سعی کردم تامبنیل بزارم که موفق نشدم و با همکاری یکی دیگر از مدیران عزیز یاد گرفتم انشاا.. از دفعه بعد مشکلی پیش نمیاد
ممنون
حامد
Mr.Sina
31 January 2008, 07:31 PM
قيمت فول ترين مدلش 66 تومنه... جالبيش اينه كه سان روف هم نداره...
castilla_ht
2 February 2008, 10:38 PM
سلام
اینم لیست قیمت
توی فرودگاه مهرآباد امشب براتون عکس گرفتم
بهترین مدلش سانروف هم داره و توی کاتالوگ فارسیش راجه به اون توضیح هم داده + ماسوژر صندلی عقب .
Mr.Sina
2 February 2008, 11:42 PM
عجيبه كه شنبه 2 هفته بيش زده بود 66 تومن...
دوست عزبز فول ترين مدلش رو خودشون تو فرودگاه اوردن سان روف هم نداره.. تو كاتالوكش هم توضيحي نداده..
castilla_ht
3 February 2008, 01:09 AM
اره اون که تو فرودگاه هست سانروف نداره ولی تو کاتالوگ فارسی دوستم طرز استفاده از سانروف و ماساژور رو نوشته بود ونوشته مخصوص مدلهای LUX ، تو قیمت بالا هم اگه دقت کنی 10 تومن فرق داره معمولی و lux اش .
راستشو بخوای من تا الان سانروف دارشو ندیدم ، فقط از رو کاتالوگش می گم
Rapstar
3 February 2008, 05:38 PM
با سلام
قیافه ی خیلی زشتی دارد به خصوص اون لوله اگزوزش که 2 منشعبه شده. اما توش خیلی دنگ و فنگ داره.
ممنون
samuraii40
4 February 2008, 01:36 AM
میخواستم بدونم دوستان کسی اطلاع داره که مثلا در مدل 500s از همون موتور 5000cc کلاس s بنز استفاده شده یا نه کلا فرق داره?
castilla_ht
4 February 2008, 05:35 PM
دونوع موتور داره
500 اش 2400 سی سی
600 اش 3200 سی سی
karash501
4 February 2008, 07:15 PM
دونوع موتور داره
500 اش 2400 سی سی
600 اش 3200 سی سی
اتاقشون یکیه؟فکر کنم 2تن وزنش باشه موتور 2400...:icon_twis
castilla_ht
5 February 2008, 12:48 AM
وزنش طبق کاتالوگ 1 تن و 700 بود البته 600 اش
Senator
19 April 2008, 05:25 PM
داخلشو كه ديدم بي كيفيتي از همه جاش ميباريد!
واقعا كسي كه اينو با اين قيمت ميخره چقدر ميتونه .....؟!:icon_twisاگر بحث اپشن باشه همه ي اينا روي سمند هم قابل نصب هستش.
واقعا كه:icon_mad: به جاي اينكه برن اين لگنارو وارد كنن اين همه مدل هوندا نيسان فيات ...كه حتي ارزونترم در مياد.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.