View Full Version : مگان فول آپشن پارس خودرو
hsein
30 April 2012, 03:31 PM
سلام دوستان
توي تاپيک فروم همسايه ئر وصف اين مگان فول آپشن همچين چيزي نوشته بود :
مگان 2000 فول آپشن دار ( شامل کروز کنترل ، آمپلي فاير ، سيستم ناو ، تلوزيون با آنتن داخلي ، رينگ اسپرت جديد ، چراغ زنون ) قيمت سايپا تحويل 45 روزه 40.500.000 تومان
کسي اطلاعاتي داره؟
مثلا در مورد کروز کنترل!! که خودش کلي جاي بخث داره
يا در مورد رينگ جديد! چراغ زنون ! آمپلي فاير؟!!
در مورد تحويل 45 روزه چطور؟! مرسي دوستان
alitala2012
1 May 2012, 07:25 PM
اقا من کروز کنترل و امپلی و رینگ اسپرت و جراغ زنون نمی دونم تا اونجایی که دیدم :icon_arro ولی میدونم سیستم مارشالشو با تلوزیونش که اونم رو خود ضبط هست چیز دیگه ای ندیدم شاید تو تیپ های بعدی ارائه بدن الان در حال حاظر تیپ 1 فروش داره :icon_twis و خدا میدونه مثل لوگان چنتا تیپپ براش کنار گذاشتن الان پارس خودرو لوگانو تو 6 تیپ فروش داره :icon_twis باور میکنید ؟؟؟؟!!!!؟؟؟؟ :icon_ques
alizadeh652
1 May 2012, 10:22 PM
از دوستان کسی این مدل ماشین رو خرید نکرده ؟ آیا باندها رو عوض کردن ؟ ساب یا آمپلی گذاشتن ؟
hsein
2 May 2012, 01:05 AM
اقا من کروز کنترل و امپلی و رینگ اسپرت و جراغ زنون نمی دونم تا اونجایی که دیدم :icon_arro ولی میدونم سیستم مارشالشو با تلوزیونش که اونم رو خود ضبط هست چیز دیگه ای ندیدم شاید تو تیپ های بعدی ارائه بدن الان در حال حاظر تیپ 1 فروش داره :icon_twis و خدا میدونه مثل لوگان چنتا تیپپ براش کنار گذاشتن الان پارس خودرو لوگانو تو 6 تیپ فروش داره :icon_twis باور میکنید ؟؟؟؟!!!!؟؟؟؟ :icon_ques
یعنی شما این مدل مگان رو دیدید؟!!؟
اون مدلی که شما دیدید چه آپشن هایی داشت؟
hsein
2 May 2012, 06:40 PM
دوستان من از اون نمایندگی ای که اون دوستمون می گفت پرسیدم اما گفتند اطلاع دقیق ندارند تنها چیزی رو که می دونند همون سیستم صوتی و تلویزیون و سنسور عقبه!
مسخره است
اتومات هست ؟
دنده ای نمیخواد بزنه ؟؟
hsein
3 May 2012, 11:25 PM
اتومات هست ؟
دنده ای نمیخواد بزنه ؟؟
تا اونجایی که من می دونم اتوماته
hsein
14 June 2012, 01:00 AM
امروز نمایندگی بودم گفتن فروش آپشنال از امروز اعلام شده و قرار شده فردا اطلاعات دقیق می گیرم اینجا میزارم
hsein
14 June 2012, 11:07 AM
زنگ زدم نمایندگی نیلی امروز ، میگه فروش آپشن دار کنسل شده!!!!
من نمی فهمم واقعا ! یا این منو کله کرد یا پارس خودرو دیگه مسخره کار رو به نهایت در آورده ...
http://img4up.com/up2/81896940630663390377.jpg (http://img4up.com/)
http://img4up.com/up2/95790756100108354947.jpg (http://img4up.com/)
این هم مستندات فروم همسایه!
سر کاریم رسما!
اگر کسی اطلاعی داره بده لطفا
yasser_star
14 June 2012, 11:17 AM
مارک پخشش چیه؟
hsein
14 June 2012, 02:33 PM
نمی دونم والا بچه ها خبر دارند
- زنگ زدم واحد سایپا مرکزی ، گقتند فروش هست طبق اعلامیه انجام میشه
آقایون من از شنبه میرم پیگیری می کنم از یکی از نمایندگی های تهران پدر صاحاب بچه رو در میارم تا به نتیجه برسم
اگه راهنمایی ای در نطر دارید بفرمایید
hangipangi
23 July 2012, 12:38 AM
مگان آپشن دار کروز کنترل نداره شایعه است.اما جلو داشبورد کاملاً فرق داره و مانیتور 7 اینچی توش تعبیه شده.به نظر من که گرفتن آپشن ها از کارخونه معقول تره تا اینکه بریم بیرون نصب کنیم. مخصوصا این مانیتور که مدل های معمولی جاش رو نداره و جای دیگه باید نصب کرد. اینم بگم که من مگان آپشن دار رو با رابطه تحویل گرفتم بطور نرمال بیرون گیر نمیاد الان .بعضی نمایشگاه ها پرسیدم 43/200 میگن یعنی 3/100 گرون تر از کارخونه. کارخونه هم خبر موثق دارم قیمت رو بالا خواهد برد در آینده اصلاً شاید واسه اینه نمیدن فعلاً:icon_twis
hsein
23 July 2012, 12:52 AM
مگان آپشن دار کروز کنترل نداره شایعه است.اما جلو داشبورد کاملاً فرق داره و مانیتور 7 اینچی توش تعبیه شده.به نظر من که گرفتن آپشن ها از کارخونه معقول تره تا اینکه بریم بیرون نصب کنیم. مخصوصا این مانیتور که مدل های معمولی جاش رو نداره و جای دیگه باید نصب کرد. اینم بگم که من مگان آپشن دار رو با رابطه تحویل گرفتم بطور نرمال بیرون گیر نمیاد الان .بعضی نمایشگاه ها پرسیدم 43/200 میگن یعنی 3/100 گرون تر از کارخونه. کارخونه هم خبر موثق دارم قیمت رو بالا خواهد برد در آینده اصلاً شاید واسه اینه نمیدن فعلاً:icon_twis
والا کروز که مشخص شد نداره ، این سیستم صوتی رو با همین ال سی دی و مخلفات میشه حدود 1300 ( با تی وی و جی پی اس و ...) بیرون انداخت یا پایین تر
قیمت آپشن هم من زیر 44.300 جایی ندیدم اگه سراغ دارید بفرمایید کدوم نمایشگاه بوده من خریدارم
shervin_bamaze
23 July 2012, 01:13 AM
خوب من که مگان اپشن دارو دیدم.مگان عادی رو با 900 هزارتومان میشه کاملا مثل مدل اپشنیال کرد به نظر من
گول پارس خودرو رو نخورید بهتره
hangipangi
23 July 2012, 10:09 PM
يک نمايشگاه تو خيابون بهبودي بود دو هفته پيش ماشين 750km کار کرده بود ونقره ايي هم بود رنگش. در مورد مانيتور توضيح دادم که جلوداشبورد فرق داره و اگر بيرون نصب کنيد جاش به خوبي فابرک نيست دوربين عقب هم بيرون به خوبيه کارخونه جاش در نمياد. در کل اوني که کارخونه ميبنده به نظر من بهتره خب گارانتي هم داره با سيستم برق ماشينم سازگاره. البته ميل خودته اگر فکر ميکني بيرون ببندي بهتره الان بدون آپشن تحويل 30 روزه نقدي فروش دارند(نماييندگي فرحزاد داشت تا 3 روز پيش) اونم محدوده البته. ميخواي بگيري زود اقدام کن خبر موثق دارم به زودي گرون تر ميشه.
hsein
23 July 2012, 10:57 PM
يک نمايشگاه تو خيابون بهبودي بود دو هفته پيش ماشين 750km کار کرده بود ونقره ايي هم بود رنگش. در مورد مانيتور توضيح دادم که جلوداشبورد فرق داره و اگر بيرون نصب کنيد جاش به خوبي فابرک نيست دوربين عقب هم بيرون به خوبيه کارخونه جاش در نمياد. در کل اوني که کارخونه ميبنده به نظر من بهتره خب گارانتي هم داره با سيستم برق ماشينم سازگاره. البته ميل خودته اگر فکر ميکني بيرون ببندي بهتره الان بدون آپشن تحويل 30 روزه نقدي فروش دارند(نماييندگي فرحزاد داشت تا 3 روز پيش) اونم محدوده البته. ميخواي بگيري زود اقدام کن خبر موثق دارم به زودي گرون تر ميشه.
دوربین عقب رو قبول دارم ، داخل سپر نمی ره اما مانیتور همون جا نصب میشه
لطف می کنید آدرس دقیق اون نمایندگی و نمایشکاه رو پ . خ کنید؟ پیعام دادم ج ندادید
واقعا این قیمت میده ؟!
شماره هم اگر دارید لطف کنید
hangipangi
26 July 2012, 12:48 PM
نمایندگی سایپا فرحزاد.شماره رو تو سایت سایپا یدک پیدا کن. به هر نمایندگی یک دونه میدن فقط و احتمالا تا الان دیگه نداره ولی باز بپرسید بد نیست میتونید اسم بنویسید بعداً که داشت بهتون خبر بده.مانیتور که تو مدل های بدون آپشن اون جا رو نداره و کوچکتره. البته من بدون آپشن رو زیاد بهش دقت نکردم ولی کسی که ماشین رو تو کارخونه تحویلم داد گفت اونا بجای جای مانیتور 7 اینچی روی داشبورد یک صفحه نمایش کوچک اندازه ساعت داره
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2018, Jelsoft Enterprises Ltd.