PDA

View Full Version : tablet pc

naymz
9 May 2005, 03:57 PM
سلام!
كسي با تابلت پي سي fujitsu- t 4010 كار كرده ؟؟؟؟؟ چه جوري ارزششو داره آدم اونقدر پول بده ؟؟؟

كمي راهنمايي لطفن

kinz
9 May 2005, 06:57 PM
با اینکه مایکروسافت سرمایه گذاری چند میلیارد دلاری کرده و حتی اپگرید و نسخه های جدید سیستم عاملش رو بصورت مجانی میده. اما باز هم سهم این وسیله در کل در حد 1 درصد میچرخه و با گذشت چند سال نتونست جایی برای خودش بگیره. و نسخه بعدی ویندوز تمام امکانات این سیستم عامل و ... به نسخه اصلی ویندوز هم اضافه میشه یعنی به ویندوز لانگهورن. یعنی کلا" اصلا ارزش نداره یه محصول مرده هست.

naymz
9 May 2005, 08:01 PM
سلام!
ولي هنوز كمپاني هاي بزرگ مثل توشيبا . فوجيتسو يا hp محصولات جديد تر و قويتر با اين os رو بيرون ميدن...
من خيلي وقته دارم توي اينترنت راجه به تابلت ها تحقيق ميكنم و تو همين يك ماهه اخير hp يك محصوله جديد (tc4200) رو اراءه كرده. و همينطور توشيبا كه مدل r10 و r15 رو جديدا داده بيرون.
البته ميدوني قيمت اين تابلت ها اينجا خيلي بالاست ( چون كسي نيميخره) ولي اگه از خارج بخاي بياري قيمت بالايي نداره ...
و چون خوده xp tablet همون xp با يكسري امكانات هستش بازم فكر ميكني ارزش خريدن نداره ...
چون وزن براي من خيلي مهمه و اين تابلت ها وزن كمي دارن و اينكه اين امكان نوشتن روي صفحه (digital pen) اشون خيلي جالبه ..
خوشحال ميشم نظرتو بدونم
ممنون

kinz
9 May 2005, 11:14 PM
naymz,
در مورد محصولات که شرکت های دیگه تولید میکنند دلیل خوبی نیست چون یک شرکتی درست نمیتونه عرضه و مصرف محصولی رو درنظر بگیره سرمایه گذاری میکنه و اگه تصمیمش اشتباه باشه نمیتونه از فردای همون روز تولید رو متوقف کنه و یا خیلی از قرار دادهایی که بسته میشه. این محصول شانس زیادی نداره کلا"
چون هم نوتبوک های تاچ اسکرین میشه خرید که تا میشند و به شکل تابلت در میاند این رو هم در نظر بگیرید که کیبرد ندارند و این خیلی مشکل ایجاد میکنه کیبرد هم داشته باشند پس همون نوتبوک هستند که نمونه های تاچاسکرین که فوجیتسو زیمنس و شرکت های دیگه تولید میکنند خیلی سابقه طولانی دارند. در مورد مصرف خانگی هم که برای سیستم های تاچاسکرین هم مانیتورهای تاچاسکرین در تهران موجوده و هم تابلت هایی که قیمتهاشون از 25 30 هزار تومان شروع میشند! کاملا محصول اضافه ای هست. در مورد سبک بودن فکر میکنم مارکی بهتر از سونی پیدا نکنی نوتبوک های زیر یک کیلوگرم داره. کلا تاچ اسکرین بودن وسایل به نظر من زیاد جالب نیست.
بد نیست وسیله ای امکانات اضافه داشته باشه اما فکر جای انگشت و یا خط خوردگی و یا مشکلاتی که برای این پنلها پیش میاد رو بکنید چون تکنولوژی های متفاوتی در این مانیتورها استفاده میشه که تکنولوژی های موثر قیمت های خیلی بالایی دارند و روی محصولات با قیمت مناسب این چنین تکنولوژی هایی استفاده نمیشند. میدونم تفاوت زیادی دارند اما به خاطر قیمت پایینشون یک عدد تابلت تهیه کنید که تهران هم موجود هست مارکهای خوب و قیمت های پایین یکم با سیستم های تاچ اسکرین کار کنید ببینید واقعا برای شما سیستم موثری هست و یا نه.
برای انتخاب ایکون و کار های اینچنینی که پیچیدگی خاصی ندارند و انتخاب های محدودی وجود داره سیستم جالبیه مخصوصا که استفاده ازش برای همه اسون هست ولی اگه قراره چیزی تایپ بشه و یا ... یا باید کیبورد اکسترنال تهیه بشه و یا وقت خیلی زیادی برای تایپ یک متن کوتاه صرف بشه. یک لحظه تصور کنید دارین داخل این فروم با کیبورد روی صفحه نمایش سعی میکنید چند خط تایپ کنید و یا از نرافزارهای تشخیص صدا استفاده میکنید با مشکلات خاص خودشون...
این یکی از ایده های بد بیلگیتز بوده که برای این شرکت سنگین تموم شده و خیلی خیلی عقبتر از برنامه های اولیشون هستند و هیجانشون رو هم از دست دادند.

naymz
10 May 2005, 12:18 PM
دوست عزيز سلام!
ممنون از راهنماييت !
حرفهاي شما قبول دارم ... همين طور كه در مورد حساس بودن صفحه تابلت گفتي توي يك review ميخوندم كه : اولين چيزي كه بايد براي تابلت تون بخريد صفحه محافظ براي اونه چون ممكنه تو همون ثانيه اول استفاده روش خط بندازين :oops:

من يك مدل تابلت فوجيتسو ديدم كه كيبورد روي خودش هست (T4010) در واقع يك نوتبوك هست كه صفحه اش ميچرخه و تاچ اسكرين هست و يك مدل هم لپ تاپهاي 10 اينچ ( T series) و 13.3 اينچ (S series) رو ديدم
حالا با توجه به اينكه اون تابلت كيبورد داره شما دوست من بين سوني و فوجيتسو كدوم رو انتخاب ميكني ؟

kinz
11 May 2005, 11:17 PM
هر دو مارکهای خوبی هستند فوجیتسو یکی از دارنده های تکنولوژی های کلیدی در صفحه های تاچ اسکرین و ... هست. من تابلت پی سی رو انتخاب نمیکردم اما نظرم شخصیه.