View Full Version : تاثيير بنزين سوپر در قدرت وسرعت
رحيم توكلي
8 May 2005, 08:17 PM
از دوستان عزيز خواهشمندم كه راهنمايي فرمايند
تاثير بنزين سوپر در قدرت وسرعت ماشين چقدره مخصوصا206 تيپ دو
درصورت دسترسي نداشتن ايا مكملي وجود دارد
fizzi
8 May 2005, 08:22 PM
اگر ماشين شما كاتاليك كانورتر دارد بايد بنزين سوپر بزنيد...تاثير فوق العاده روي دورگيري و بالا رفتن عمر موتور ماشين دارد...
محمد رضا محمدي
8 May 2005, 08:39 PM
به نرم تر كاركردن موتور و شتاب خوب كمك ميكنه ... روي قدرت و گشتاور موتور به خصوص در دور هاي مياني تاثير ميزاره ....
موتور خودرويي مثل 206 براي كار با بنزين سوپر ساخته شده ... و بهتره هر از چند وقت يك بار سوپر استفاده كنيد ...
از مكمل هاي بنزين هم ميتونيد استفاده كنيد مثلن اكتان بوستر بوش و ليكو مولي و .... ولي هم اينكه خيلي گران هستند و اينكه در بعضي موارد براي استفاده هميشگي مناسب نيستند ..
رحيم توكلي
8 May 2005, 08:39 PM
شرمندم كاتاليك كانورتر رو متوجه نشدم چيه
fizzi
8 May 2005, 08:46 PM
RAHIM206, كاتاليزور كه در منبع اخر اگزوز هست و گازهاي مضر براي طبيعت رو به گازهاي كمتر بي خطر نبديل ميگنه....به اون ميگن...كاتاليتيك كانورتر (catalytic converter)...اگر بنزين ماشين خيلي بي كيفيت باشه باعث خراب شدن اين سيستم وخرج زياد روي دست شما ميشه... :shock: البته در ايران بعضي ها اين سيستم رو خارج ميكنند.. :x
محمد رضا محمدي
8 May 2005, 08:46 PM
كاتاليك كانورتر .. قطعه اي در سيستم اگزوز خودروهاست كه به كمك كاتاليزور در تجزيه گازهاي سمي اگزوز نقش داره ..
fizzi
8 May 2005, 08:53 PM
اگر ميخاهيد ببينيد ماشين شما اين سيستم رو داره بايد بر روي پلاك مشخصات خودرو زير كاپوت جلو را نگاه كنيد ...
اگر انتهاي كد شناسايي ماشين (2AKFX) يا (2CKFX) بود ماشين شما كاتاليتيك كانورتر دارد ولي اگر كد ديگري داشت مثلن (2AK6D) يا (2CK6C) ماشين شما اين سيستم رو ندارد...البته اين كدها براي مدلهاي 1.4 ليتري تيپ 2 و3 هست. 8)
رحيم توكلي
9 May 2005, 12:53 AM
البته تاحالا من یکدفعه بنزین سوپر زدم
موقعی ایکه معمولی میزنم وقتی برای دور گیری یه هو گاز میدم از موتور صدای سوپاپ میادولی با بنزین سوپر هیچ صدایی از موتور بلند نشد وچون این اتفاق مصادف بود با تعویض دیسک وصفحه فکر میکردم که دلیلش اونه در حالی که از تاثیر بنزین سوپره
ايا بنزين سوپر براي مزدا 323 مناسب است يا خير اگر جواب مثبت است اگر هميشه سوپر استفاده بشه خوبه :|
رحيم توكلي
9 May 2005, 01:11 AM
بااین اوصاف که دوستان از بنزین سوپر کردند حتما بی توفیق نیست
alisam44
9 May 2005, 02:44 AM
sara,
بنزين سوپر براي هر ماشيني خوبه بالا هم دوستان مزاياي آن را گفتند
من يك تجربه اي كردم و آن اين است كه بنزين سوپر وقتي ميريزي مصرف ماشينم كمتر مي شود، كسي نظري يا تجربه اي دارد؟
محمد رضا محمدي
9 May 2005, 11:28 AM
بنزين سوپر براي اكثر خودرو هاي جديد مناسبه و به سلامت ... كاركرد نرم تر ... مصرف كمتر و ... كمك ميكنه ....
RAHIM206, بله دقيقن درسته ... موتور خودرو هايي مثل 206 ... 405 .... زانتيا ... مزدا و ... براي مصرف بنزين سوپر ساخته شده اند و با مصرف بنزين سوپر كاركرد بهينه تري دارند .... دليل اون صداي سوپاپ در دور هاي پاييني هم كمبود اكتان بنزين معمولي و ضربه زني كمتر هستش كه با مصرف بنزين سوپر بر طرف ميشه ....
sara, اگر از نظر هزينه و جايگاه هاي داراي بنزين سوپر در دسترس مشكلي نداريد حتمن اين كار رو انجام بديد .
اخه من از چند نفر كه بنزين سوپر استفاده كردن سوال كردم يكيشون كه تازه پرايد گرفته بود از اصفهان گفت همون اول بنزين سوپر زدم تمام سوپاپهاي ماشين اب شد!! يكي ديگه هم ماشينش پيكان بود جلوي ميكانيكي اونهم همين بلا سرش اومد !! البته من دوستي در بندر صادراتي امام دارم كه مهندس شيمي است ميگه وقتي كشتي حامل سوخت مياد ما بايد روي اون ازمايش انجام بديم ودر ازمايشگاه يك موتور 2 سيلندر داريم وقتي با بنزين معمولي كار ميكنه صداي بسار زيادي توليد ميكنه و خروجي دود بيشتري نسبت به سوپر داره اما وقتي اين موتور را با بنزين سوپر راه مياندازن مثل ساعت كار ميكنه بدون صداي اضافي و با كمترين الودگي البته ميگفت بهترين بنزينهاي سوپر را كه با اكتان بالا هستند اول به تهران ميبرند وبقيه به شهرهاي ديگر البته ميگفت همون بنزين سوپر هم كه به تهران ميره استاندارد نيست واكتان بالايي نداره يك سري اعداد گفت كه الان يادم نيست ولي حدوداء ميگفت سوپر استاندارد بايد بين 87 تا 92 اكتان داشته باشد كه تازه بنزين سوپر ما ميشه بنزين استاندارد معمولي..
ولي يك نكته كه برام عجيب بود اين بود كه ميگفت بخاطر احتراق خوب سوخت بنزين سوپر كمي حرارت موتور نسبت به بنزين معمولي بالاتر ميره؟؟؟
kasra03
9 May 2005, 02:46 PM
پس بنزينا معمولي چين اگه سوپرش اين باشه!!! :?
fizzi
9 May 2005, 02:46 PM
sara, در بيشتر اروپا بنزين با اكتان 95 معمولي, 98 سوپر پرميم هست والان بنزين سوپر با اكتان 100 هم موجود هست وبرخي مدلهاي جديد گلف و سئات بايد از بنزين 100 استفاده كنند .. :(
فكر ميكنم اكتان بنزين معمولي ايران حدودن 87 و سوپر 95 باشد... :o
راجع به اين نكته كه شنيدم نظرتون چيه كه بنزين سوپر بخاطر اشتعال خوب كمي البته كمي حرارت موتور را نسبت به بنزين معمولي بالا ميبره
رحيم توكلي
9 May 2005, 05:08 PM
من ماشينو نگاه كردم آخر سريالش اين بود2akfwu/d.
با اين كد كاتاليك كانورتر دارديا نه
alisam44
9 May 2005, 11:40 PM
sara
بنزين سوپر براي پرايد و پيكان خيلي جواب نمي دهد بيشتر براي سمند،206،زانتيا،ماكسيما،مزداو... استفاده مي شود.براي پيكان و پرايد هم مي گويند هر 4-3 ماهي يكبار بد نيست استفاده شود 8)
kasra03
10 May 2005, 12:41 AM
براي پرايد جديدا كه انژكتوريه چي؟ :?:
kima
10 May 2005, 03:03 AM
من هم به نظرم میاد وقتی که سوپر میزنم کمتر مصرفه می کنه ماشین
البته نمیدونم واقعا اینطور هست یا نه
اما کلا بنزین سوپر همیشه داخل ماشینم میزنم
روش شتاب و دورگیری ماشین تاثیر مثبت میذاره
harzaabe
10 May 2005, 04:07 AM
استفاده از بنزين سوپر در ماشين های مدل بالا واقعاً حياتی است.
206 من يه مدت خيلی ريپ ميزان ، صدايه زيادی هم داشت ، با مصرف بنزين سوپر کاملاً خوب شد.
به نظره من :
1-دوستان هر ماه 1 مکمل بنزين کاسپين به باک ماشينشون اضافه کنند تا کمبود عدد اکتان جبران بشه.
2-هر 6-8 هزار کيلومتر يک عدد تميز کننده انژکتور کراپ به باک اضافه کنند.در بار اول 2 تا بريزيد.
3-در ماه 1 يا 2 بر بنزين سوپر بزنيد.
4-صافی بنزين رو هر 20000 کيلومتر عوض کنند.
5-در هر پمپ بنزينی هم بنزين نزنيد. مثلاً در اصفهان پمپ بنزين 4 راه آپادانا بدترين بنزين را دارد و بهترين بنزين را هم پمپ بنزين 4 راه نظر و هزار جريب دارند. ( تورو خدا جدی بگيريرد)
(6-فيلتر هوای ماشين رو هر 2000 کيلومتر عوض کنند.)
باور کنيد در صورت نزدن بنزين سوپر موتور ماشين داقون ميشه.
اين نکات ، تمام تجربه های بنده است ، باور کنيد جواب داده.
:wink: :wink: :wink: :wink: 8) 8) 8) :P
harzaabe
10 May 2005, 04:09 AM
كسري03,
تميز کننده انژکتور رو فراموش نکن.
بنزين سوپر رو نميدونم عزيز
8)
behdad sbojariyan
10 May 2005, 06:10 AM
شما میدونید اکتان چیه؟
هرچی اکتان بالا تر باشه ارزش سوختی آن پایین تره یعنی در ازای هر مول گرمای کمتری میده :x
fizzi
10 May 2005, 08:34 AM
هر چقدر اكتان سوخت بالاتر باشد دير سوزتر است و دماي بالاتري احتياج دارد تا اتش بگيرد. پس اين موضوع كه موتور اتومبيل در هنگام مصرف بنزين سوپر دماي بالاتري داشته باشد كاملن نرمال هست ...
همونتور كه مي دونيد موتور اتومبيل داراي يك سيكل 4 مرحله اي است ...
http://eaa.aviationuniversity.com/multimedia/img/4cycles.jpg
سيكل موتور برخي ماشينهاي جديد مسلن پژو 206 و نيسان ماكسيما و ...فقط براي مصرف بنزين سوپر تنظيم ميشود..در نتيجه اگر در باك ماشين خود بنزين معمولي كه زودتر از بنزين سوپر اتش ميگيرد مصرف كنيد , در انتهاي مرحله B هنگاميكه پيستون هنوز در حال رسيدن به انتهاي كورس بالايي مي باشد, بنزين منفجر ميشود و نيرويي در جهت خلاف چرخش موتور به پيستون وشاتون ها وارد ميكند و ريپ زدن موتور هم يكي از نشانه هاي كار كردن موتور به اين صورت مي باشد...
رحيم توكلي
10 May 2005, 10:53 AM
Fizzi جان نوشته بودي كه اگر انتهاي شماره سريال ماشين (2AKFX) يا (2CKFX) بود ماشين شما كاتاليتيك كانورتر دارد ولي اگر كد ديگري داشت مثلن (2AK6D) يا (2CK6C) ماشين شما اين سيستم رو ندارد.
من ماشينو نگاه كردم آخر سريالش اين بود2akfwu/d. با اين كد كاتاليك كانورتر دارديا نه
رحيم توكلي
10 May 2005, 10:58 AM
میگویند بنزین سوپر هم اکتانش کمتر از حد استاندارده آیا به بنزین سوپر هم میشه اکتان بوستر اضافه کرد
رحيم توكلي
10 May 2005, 11:24 AM
آيا فاصله الكترود شمع هنگامي كه هميشه بنزين سوپر زده ميشه بايد تغيير كنه
fizzi
10 May 2005, 12:35 PM
RAHIM206 عزيز, ماشين شما ساخت چه سالي هست؟
تنها شنيده ام كه 206 هاي سال 1383 به بعد كاتاليتيك كانورتر دارند. ولي اقاي alisam44 بهتر از من اتلاع دارند. :|
رحيم توكلي
11 May 2005, 12:30 AM
برج 7 سال 82
kasra03
11 May 2005, 12:37 AM
اگه من هميشه از بنزين سوپر استفاده كنم بازم اهتياج به مكمل هاي بنزين و تميز کننده انژکتور نياز دارم؟ :?:
رحيم توكلي
11 May 2005, 12:47 AM
راستی این بنزین سوپر چه رنگیه اینو واسه این پرسیدم چون برای من از شهرستان وتوباک ماشین آوردند
رحيم توكلي
11 May 2005, 12:50 AM
كسري03 فکر نکنم احتیاج باشه چون من تو نمایندگی که گفتم انژکتور ها را پاک کنید گفت یکی دوباک بنزین سوپر بزن انگار که موتور روشستن
alisam44
11 May 2005, 12:51 AM
كسري03,
خير.بنزين سوپر نياز به مكمل ندارد. 8)
رحيم توكلي
11 May 2005, 01:00 AM
alisam44 جان fizzi گفته که شاید شما بدونید 206تیپ2 که آخر سریالش 2akfwu/d كاتاليك كانورتر داره یانه
اميرديجي2
11 May 2005, 01:22 AM
نياز به اين امر نيست كه چيزي تغيير كنه . اما بنزين سوپر به علت چربي كمتر و اكتان خيلي بالاتر از احتراق نسبي بيشتري برخوردار هست نسبت به بنزين معمولي . و از لحاظ شتاب و دور موتور بهتر عمل ميكنه . اما پيشنهاد ميشه كه هر 4 باك معمولي 1 باك هم از بنزين سوپر استفاده بشه كه باعث شستشوي انپكتور و كاربراتور ميشه .
اما استفاده زياد از اين بنزين باعث فشار آمدن به سوپاپ ها و موتور ميشه و مصرف زياد اين بنزين استهلاك رو بالا ميبره چون اين بنزين از تبخير بالايي برخورداره چون خشك هست و انفجار بيشتري انجام ميشه و اين خشك بودن به سوپاپ و موتور فشار مضاعفي مياره .
در اين مورد ممكنه كه شنيده باشيد قبلآ براي كل كل كردن بعضي افراد از اتر در باك بنزين استفاده ميكردند . چون زود تيخير ميشد و انفجار بيشتري داشت و سرعت و شتاب فوق العاده پيدا ميكرد . اما نميدونستند كه با اين كار خيلي به ماشين و سوپاپ ها فشار وارد ميكنند . و استهلاك موتور رو 20 برابر افزايش ميداد .
sara
11 May 2005, 02:50 AM
حالا تكليف موتور ماشينهاي مثل 206 وزانتيا ومزدا كه به قول خيلي ها براي بنزين سوپر تنظيم شده اند چي ميشه؟ ما اخرش نفهميديم بلاخره بنزين سوپر خوبه هميشه استفاده بشه يا نه البته براي ...زانتيا..206...ومزدا؟؟؟ :roll: يا همون چند باك معمولي يك سوپر؟
fizzi
11 May 2005, 04:14 AM
راستی این بنزین سوپر چه رنگیه اینو واسه این پرسیدم چون برای من از شهرستان وتوباک ماشین آوردند
RAHIM206 جان , بنزين معمولي قرمز و سوپر معمولن ابي رنگ هست.
fizzi
11 May 2005, 04:30 AM
كسري03, بيشتر مكمل هاي بنزين براي جبران بدون سرب بودن بنزين در ماشينهاي قديمي تر كه سوپاپ و سيت سوپاپ هاي نرم دارند واز بنزين بدون سرب اسيب مي بينند كاربرد دارند...
اميرديجي2, خشك بودن بنزين سوپر واسيب رسيدن به موتور زياد درست نيست حداقل در مورد اتومبيلهاي جديد...
alireza_shd
11 May 2005, 07:13 AM
بنزين سوپر بهترين سوخت هست و هيچ زياني براي موتر نداره . قدرت موتر را زياد ميكنه مصرف كمتر ميشه و موتر تميز ميشه .در صورت امكان بهتر هست از بنزين سوپر استفاده شود به نوع و مدل ماشين هم بستگي نداره. به تميزي محيط زيست خم كمك مي كنه. 8) (من مهندس شيمي پليمر هستم و تركيبات بنزين رو مي شناسم تو بنزين سوپ هنوز از مواد وپريتور مرقوب استفاده مي كنند كه سيلند ماشين رو به خوبي تميز مي كنه )
azma
11 May 2005, 08:07 AM
تفاوت رنگ بنزين سوپر و معمولي فقط به خاطر مواد رنگي است كه به آنها براي تشخيص آنها اضافه مي شود وگرنه هر دو بي رنگ هستند . يك نكته جالب اينكه مثلا ماشينهاي آمريكايي كه بايد بنزين بدون سرب استفاده مي كردند از سالها قبل داراي دريچه باك كوچكتر بودند و امكان وارد نمودن لوله بنزين معمولي به درون باك نبود . چقدر برنامه ريزي براي استفاده از بنزين مناسب ؟!!! اي كاش در ايران هم ماشينهايي كه بنزين سوپر بايد استفاده كنند با پمپ بنزين ها هماهنگ بودند و فقط امكان استفاده از بنزين سوپر بود ( البته در مكانهايي كه مثل شهريتانها بنزين سوپر نبود مشكل پيدا مي شود و احتياج به برنامه ريزي بلند مدت دارد ).
پژمان22
11 May 2005, 10:25 AM
azma, جالبه بدونيد نيسان پيكاپ هم در باكش كوچيكه و لوله معمولي ها رو نمي شه واردش كرد واسه همين خود پمپ بنزينيها يه چيزي دارن كه مثل قيف هست تقريبا و از اون استفاده مي كنن.
azma
11 May 2005, 10:38 AM
نميدونستم متشكر از اين نكته
حداد
11 May 2005, 11:00 AM
جل الخالق از ايراني جماعت!!اگر در باك را به اندازه قطر شير سماور هم بسازندباز هم يك كلكي براي آن درست مي كنند.[/b][/i][/u][/quote][/code][/list]
sara
11 May 2005, 06:36 PM
خوب پس بلاخره يك پاسخ علمي و قانع كننده براي مصرف مداوم وهميشگي بنزين سوپر براي ماشينهاي مدل بالا مثل زانتيا و206 ومزدا ... پيدا نكرديم. :cry:
behdad sbojariyan
11 May 2005, 07:33 PM
عزیز من sara, شما همیشه باید برای ماشینای مدل بالا بنزین سوپر بریزید 8)
محمد رضا محمدي
11 May 2005, 08:45 PM
براي خودرو هايي مثل 206 ... مزدا .... رانتيا .. سمند و 405 هاي جديد ..... كه همگي با تكنولوژي بالا ساخته شده اند هيچ مشكلي براي استفاده هميشگي از بنرين سوپر نيست بلكه به افزايش عمر موتور نيز كمك ميكنه ....
براي خودروهاي قديمي مثل پيكان مصرف مداوم سوپر مثل سم هست و موتور رو در ابتدا خشك و گرم ميكنه و در انتها به خرابي سوپاپ و ...... منجر ميشه ....
اميرديجي2
12 May 2005, 10:23 AM
آقاي مهندس شيمي گل :arrow:
مطمپنآ ميدوني كه بنزين سوپر چرب نيست . به سوپاپ ماشين فشار مياره . بنده از خودم نميگم. براي ماشين انژكتوري هر 2 باك معمولي 1 باك سوپر خوبه . بنزين سوپر بسيار عاليه . اما همش نبايد از سوپر استفاده كرد .
مكملي كه به بنزين معمولي اضافه ميشه براي اينه كه در عين چرب بودن باعث شستشوي محيط سيلندر هم ميشه :)
alireza_shd
12 May 2005, 11:42 AM
اينكه بنزين سوپر با پوست دست شما سازگار نيست دليل خوبي براي ناسازگاري اون با سوپاپ ها نيست.
اين كه بنزين سوپر پوست رو خشك ميكنه پس براي سوپاپ ها خوب نيست فقط توحمات يه سري افراد هست كه از دانش علمي مناسبي برخوردار نيستند و همون طور كه مي دونيد مكانيك هاي ما هيچ كدام .......
بر عكس چيزي كه به موتر شما صدمه ميزند اين هست كه مرتب نوع سوخت رو عوض كنيد.براي ماشين انژكتوري هر 2 باك معمولي 1 باك سوپر خوبه :x
بهترين كار اين هست كه فقط يه نوع بنزين بزنيد يا معمولي يا سوپر چون تنظيم موتر براي اين سوخت ها متفاوت هست.
روغن ترمز خورنده است ولي تو سيستم ترمز مشكلي نداره!
واسكازين هم ايجاد خشكي پوست ميكنه ولي در گيربكس روان كننده است.
اينكه بنزين سوپر خشك تر از بنزين معمولي به نظر مي رسه به علت نبودن ناخالصي هست كه اين ناخالصي ها هيچ سودي براي موتر ندارد!
alireza_shd
12 May 2005, 11:44 AM
محمد رضا محمدي,
علت اين عمر در موتر پيكان استفاده از آلياژ ارزان و نا مرقوب هست
پيكان مدل 48 با بنزين سوپر مشكل ندارند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P
رحيم توكلي
13 May 2005, 01:20 AM
یکمی هم در مورد مکملها نظر بدید که کدوم وجه مقدار میتونه جای سوپر رو بگیره
alireza_shd
13 May 2005, 07:31 AM
مكمل ها در كل توصيه نمي شوند. چون
1 مكمل ها نا خالصي بنزين رو كم نمي كنند پس جايگزين سوپر نمي شوند
2 معمو لا حالت اسيدي دارند (بسيار ضعيف) و طولاني ايجاد خردگي مي كنند
3 تركيبات استانداردي نيستند و شما دقيقا از عمل كرد و تاثير آنها مطلع نيستيد
البته گاهآ براي تميز كردن موتر بد نيستند
رحيم توكلي
13 May 2005, 11:00 AM
البته منظور من اكتان بوستر است
alireza_shd
13 May 2005, 11:44 AM
اگر از اكتان بوستر به مقدار مناسب (نه بيشتر از دوز پيشنهاد شده روي قوطي) استفاده شه خوب هست ولي جاي بنزبن سوپر را نميگيرد چون نا خالصي ها رو كم نمي كند
آلبته هميشه از يك نوع سوخت با يك كيفيت استفاده كنيد چون در تنظيم موتر مهم هست. اكثر افراد ميگويند بنزين سوپر با عث داغ كردن موتر ميشه ولي دليل اصلي داغ كردن موتر تنظيم بودن موتر براي بنزين معمولي هست و با بنزين سوپر موتر داغ مي شود
sara
13 May 2005, 06:39 PM
پس با اين حساب بنزين سوپر نبايد حرارت موتور ماشينهايي مثل 206و مزدا وزانتيا بالا ببره ؟درسته؟؟؟؟ چون به قول دوستان موتور اين ماشينهاي براي بنزين سوپر ساخته !!
KAVEH202002
13 May 2005, 07:12 PM
من چند وقتي هست که تو ماشين (206 ) بنزين سوپر ميزنم.
از نظر دماي موتور تفاوت قابل توجهي بين بنزين سوپر و معمولي به وجود نيومده.
تفاوت دمايي در حدود 5 درجه هستش که فکر نمي کنم چيز مهمي باشه
موتور قبلا تو دماي 90 درجه بود اما الان 95 درجه کار ميکنه .
حالا نمي دونم اين به خاطر استفاده از بنزين سوپره يا دليله ديگه اي داره
رحيم توكلي
13 May 2005, 07:25 PM
چه ماركهايي بهتره واكتان رو به چند درصد ميرسونه ولطفا اگر قيمت ميدونيد بديد
sara
14 May 2005, 12:17 AM
خوب اقاي كاوه بنزين سوپر روي شتاب وقدرت ماشينت موثر نبوده اگر بوده ايا خيلي واضح وقابل احساس است يا خير؟
محمد رضا محمدي
14 May 2005, 12:25 AM
RAHIM206, من فقط از بوش استفاده كردم ... قيمتش 2500 تومان هست
alireza_shd
14 May 2005, 06:57 AM
اگر به طور مداوم از بنزين سوپر استفاده مي كنيد اتوموبيل رو به تنظيم موتر ببريد دماي اون به حالت اول بر مي گرده
sara, KAVEH202002, 8)
رحيم توكلي
14 May 2005, 02:07 PM
البته برای منهم با هزار بدختی از شهرستان واسم سوپر آوردند ودارم ازش استفاده میکنم
منهم تاثیر محسوسی رو احساس کردم در شتاب گیری و فکر میکنم ماشین نصف صدای قبل رو نداره وخیلی کم صدا شده
null_sessionz
14 May 2005, 02:25 PM
در 405 انژكتوري بنزين سوپر باعث از بين رفتن صدايي شد كه شبيه آوانس بودن هست كه هنگام فشار پدال گاز در دور پايين و سر بالايي به گوش ميرسيد !
دليل از بين رفتن اين صدا از چيه ؟
محمد رضا محمدي
14 May 2005, 05:31 PM
null_sessionz, موتور هاي چنين خودروهايي با مصرف بنزين سوپر كاركرد بهينه تري دارند .... دليل اون صداي سوپاپ در دور هاي پاييني هم كمبود اكتان بنزين معمولي و ضربه زني كمتر هستش كه با مصرف بنزين سوپر بر طرف ميشه ....
sara
14 May 2005, 05:51 PM
اقاي علي رضا اگر موتور اين ماشينها براي بنزين سوپر تنظيم شده اند پس چرا دوباره بايد انها را تنظيم كرد. :shock:
dibaji
14 May 2005, 07:34 PM
sara,
به دليل اينكه در سوختگيري اوليه در كارخانه بنزين معمولي زده ميشه و بر اساس اون بنزين دياگ به خودرو شما دستور خواهد داد.و حالا بعد از مراجعه و نصب دياگ كليه تاريخچه داده هاي موتور توسط دياگ خوانده و مجددا تنظيم ميگردد 8)
رحيم توكلي
15 May 2005, 01:14 AM
آیا بعداز اینکه تنظیم شد تاثیری رو احساس خواهیم کرد البته بجز دمای بالای موتور
harzaabe
15 May 2005, 05:10 AM
آقای محمدی عزيز
اگر دقت کنيد تا حالا چندين جواب شنيديم و همه با اعتماد به نفس کامل حرفی ميزنند. :oops:
من که کاملاً گيج شدم. :oops:
ممکنه زحمت بکشيد و يه پست کلی بزنيد و نتيجه رو اعلام کنيد تا بدونيم بايد چی کار کنيم.در ذهنه بنده اين سؤال ها ايجاد شده:
1-چند وقت يک بر بنزين سوپر بزنيم يا هميشه سوپر يا هميشه معمولی
2-اين افزودنی ها چيست : مثل اکتان بوستر؟ و چه هنگام بايد از اين ها استفاده کنيم؟
و کلی سؤال ديگه ...
عرض کردم که کاملا گيج شدم.آخر چی کار کنيم؟ :cry: :roll: :shock: :oops: :cry:
alireza_shd
15 May 2005, 06:46 AM
sara,
وقتي ماشين رو مي بري تنظيم با همون سوختي كه تو باك هست ماشين رو تنظيم مكنند نه با سوختي كه نداري!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو كارخانه هاي ايراني مخصوصآ ايران خودرو ماشين را با بنزين معمولي تنظيم مي كنند. مصرف بنزين معمولي بيشتر از بنزين سوپر هست پس وقتي كه سوپر مي زني اگر ماشين واسه سوپر تنظيم نباشه ورود زياد بنزين باعث داغ شدن موتر ميشه
محمد رضا محمدي
15 May 2005, 12:48 PM
اگر دقت کنيد تا حالا چندين جواب شنيديم و همه با اعتماد به نفس کامل حرفی ميزنند
به جواب هاي فني تر توجه كنيد ...
چند وقت يک بر بنزين سوپر بزنيم يا هميشه سوپر يا هميشه معمولی
در اين گونه خودروها كه بحث آنها بود اگر بتوانيد هميشه سوپر مصرف كنيد كه خيلي عالي هستش ... ولي قاعدتن در كشور ما به 1000 علت نميشه هميشه از اين بنزين استفاده كرد پس ميتوانيد هر 3 باك يا 5 باك به نسبت دسترسي و شرايط استفاده كنيد ... در صورتي كه در جايي هستيد كه بنزين سوپر نباشه هر 2000 كيلومتر مكمل بنزين استفاده كنيد ....
اين افزودنی ها چيست : مثل اکتان بوستر؟ و چه هنگام بايد از اين ها استفاده کنيم؟
اكتان بوستر يك نوع مكمل بنزين است كه اكتان بنزين رو بالا ميبره ... براي ريس ... يا بالا بردن كيفيت بنزين ميتونيد استفاده كنيد ... ولي استفاده هميشگي به موتور آسيب وارد ميكنه و اصلن از نظ مالي به صرفه نيست ...
ولي كسي مثل من كه توي جاده زياد ميرم با اين كيفيت پايين بنزين در اكثر پمپ بنزين ها يكي از اين مكمل هارو با خودم ميبرم ....
alireza_shd, ....
در صورتي كه خودروي شما با بنزين معمولي تنظيم بشه مشكلي با بنزين سوپر نداره ولي عكس اين موضوع باعث كاركرد نا مناسب موتور ميشه ( تنظيم كار نمايندگي گفته ... )
sara
15 May 2005, 02:55 PM
جالبه بعد از پنج صحفه تايپهاي مختلف هنوز به يك نتيجه گيري علمي ومناسب نرسيديم .. منتظر پستهاي بعدي دوستان تاحاصل شدن نتيجه نهايي هستيم.
Evanescence
15 May 2005, 03:00 PM
نتيجه گيري نهايي همونه كه محمد رضا محمدي فرمودن
sara
15 May 2005, 03:13 PM
كدوم؟؟؟
ATOS
15 May 2005, 03:19 PM
در قديم به بنزين با اكتان بالا بنزين سوپر ميگفتن كه سرب خيلي بالاتري داشت و موتور داراي شتاب و قدرت بيشتري بود ولي به خاطر آلودگي بالاي اين نوع بنزين مصرف اون قطع شده و الان به بنزين بدون سرب سوپر ميگن . 8) اگه در ماشينهاي جديد مثل 405 و 206 و سمند و.... از بنزين سوپر قديمي (اگه گيرتون بياد) استفاده بشه به موتور صدمه جدي ميزنه :evil:
در مورد مكمل ها هم بايد بگم براي ماشينهاي جديد خوب نيست (گرچه براي تبليغات ميگن انژكتور رو تميز ميكنه) و فقط براي ماشينهاي قديمي كاربرد داره . چون از قديم ميگن پيرمرد 90 ساله اگه ترك اعتياد كنه ميميره :lol:
Evanescence
15 May 2005, 03:59 PM
hamed_1361, :twisted:
تمام بنزين هاي موجود بدون سرب هستن نه فقط بنزين سوپر
amir-e1
16 May 2005, 12:09 AM
در خودرو کمبود عدد اکتان باعث دو ایراد در خودرو می شود یکی خود سوزی و دیگری احتراق زود رس.
اگر از بنزینی استفاده کنیم که دارای عدد اکتان بالا باشد این دو ایراد تقریبآ از بین میرود و موتور بهتر کار میکند
تعریف عدد اکتان: در جه توانایی یک سوخت در مقابل خود سوزی را در جه اکتان گویند
تعریف خود سوزی: در این حالت همزمان باجرقه شمع در طرف دیگر اتاق احتراق انفجار دیگری رخ داده و در یک لحظه به هم برخورد کرده و ایجاد یک انفجار می کند که باعث ضربه دار کار کردن موتورشده و در نهایت از قدرت موتور می کاهد.
تعریف احتراق زودرس: اگر قبل از شمع رسوبات باقی مانده در داخل اتاق احتراق بسوزد سپس شمع جرقه بزنداحتراق زود رس گویند.
عوامل احتراق زود رس: 1-کبود اکتان 2- گرم شدن بیش از حد سوپاپهای دود3- گرم شدن بیش از حد پایه شمع
به همین دلیل استفاده از بنزین سوپر با درجه اکتان بالا باعث کاهش ایرادهای بالا شده و باعث افزایش توان حجمی موتور و در نهایت بالا رفتن راندمان و نرم کار کردن موتور میشود
alireza_shd
16 May 2005, 07:16 AM
محمد رضا محمدي, اگر اتوموبيل براي براي بنزين معمولي تنظيم شده باشد و سوپر بزني موتر داغ ميشه اين تو ماشين هاي قديمي تر كاملا مشهود هست
amir-e1
16 May 2005, 11:24 AM
alireza_shd, جان موتور گرم ميشه ولي به اندازه 4ال5 درجه بيشتر
hamidjan
16 May 2005, 11:55 AM
null_sessionz, موتور هاي چنين خودروهايي با مصرف بنزين سوپر كاركرد بهينه تري دارند .... دليل اون صداي سوپاپ در دور هاي پاييني هم كمبود اكتان بنزين معمولي و ضربه زني كمتر هستش كه با مصرف بنزين سوپر بر طرف ميشه ....
سلام دوست خوبم
اين صداي سوپاپ تو پرايد انژكتورهم كه من
دارم شنيده ميشه آيا من هم ميتونم
هميشه سوپر بزنم؟در ضمن اين صدا
چه اشكالي تو موتور ايجاد ميكنه؟ 8)
ممنون.
محمد رضا محمدي
16 May 2005, 01:25 PM
hamidjan, صدايي كه شما ميفرماييد در چه سرعتي و چه دنده اي بيشتر ايجاد ميشه ؟
hamidjan
16 May 2005, 02:21 PM
در دنده 2الي 4
بين دورهاي 2000تا3000 البته وقتي مثلا تو دنده
2 به پدال فشار ميارم كه ماشين شتاب بگيره اين
صدا بيشتر ميشه.همچنين تو سر بالايي نيز دايم
صدارو دارم.
پژمان22
16 May 2005, 05:07 PM
اين صدا رو خيلي از پرايد ها دارن خصوصا وقتي كه دور موتور پايين هست و پدال رو فشار مي ديد.من هيچ وقت پرايد رو بنزين سوپر نزدم اما اين صدا واسه خودش از بين ميره.
محمد رضا محمدي
16 May 2005, 06:56 PM
hamidjan, .. دور موتور زير 2500 دنده مرده حساب ميشه .... توي سربالايي معكوس بده ....
سوپاپ ها رو بده فيلر گيري كنن ....
رحيم توكلي
18 May 2005, 02:59 AM
محمد رضا محمدي,
نگفتی سوپر بزنه یا نه
hamidjan
21 May 2005, 11:01 AM
محمدي جان سلام
من 30 سوپر زدم حتي با دور حدود
1500 هم (براي امتحان) هيچ صدايي
نمياد؟؟!!
باز هم از توجه شما ممنونم.
راستي بالاخره بنزين سوپر ميتونم دايم
بزنم يا جواب منفي؟
harzaabe
22 May 2005, 04:26 AM
hamidjan,
در پيکان با پرايد به دليل خوب نبود آلياژ موتور استفاده دايم از بنزين سوپر به ضرر ماشين هست و بهترين طريق اين است که ماهی يک بار استفاده بشه 8)
kasra03
22 May 2005, 09:58 AM
رو در باك ماشين من(پرايد)نوشته كه قابليت استفاده از بنزين سوپر رو داره.منم داعمي سوپر ميزنم به ماشين صدمه ميزنه؟
محمد رضا محمدي
22 May 2005, 12:32 PM
hamidjan, RAHIM206, ...
100٪ استفاده بنزين سوپر روي كاركرد موتور خودروي شما تاثير داره ...
ولي پيشنهاد ميكنم دور موتور رو پايين تر از 2500 يا حداكثر 2000 نبريد ....
harzaabe
23 May 2005, 02:35 AM
رو در باك ماشين من(پرايد)نوشته كه قابليت استفاده از بنزين سوپر رو داره.منم داعمي سوپر ميزنم به ماشين صدمه ميزنه؟
اگر نوشته پس حتماً نميزنه...
ولی من نميدونم رو چه حسابی نوشته...
آخه آلياژش ... :cry:
alireza_shd
23 May 2005, 07:03 AM
مصرف بنزين سوپر هسچ مشكلي نداره
اون صدايي هم كه ميگين به علت اين هست كه مقدار بهينه سوز بنزين كه تو ايران به سوخت معمولي اضافه مي كنند كمتر از حد استاندارد هست. سابقآ از تركيبات سرب استفاده ميشد كه ارزون بود ولي الان از نوعي اتر (mtbe) استفاده مي شه كه گرونتر هست ولي مقدار اون تو بنزين سوپر به اندازه كافي هست و موتر صدا نميده ( اين بهينه سوز ها رو براي كاهش صداي موتر به بنزين اضافه مي كنند و در صورت اضافه نكردن موتر مثل تلمبه هاي گازوييلي صدا ميده!!!!!!!!!)
اميرديجي2
23 May 2005, 06:15 PM
باز هم ميگم . هركي ميخواد گوش كنه . هر كي نميخواد هم نكنه ..........
زياد مصرف كردن بنزين سوپر براي ماشين و موتور و سوپاپ ها ضرر داره . بهتره كه از هر چند باك 1 باك سوپر بزنيد . پول اضافي خرج نكنيد و حساسيت بي مورد نشون نديد به اين مسايل . فقط با ماشينتون خوب تا كنيد . مطمپن باشيد كه كافيه . حالا تو بيا بنزين سوپر بزن . گاز بده . تيكاف بكش . دستي بكش .... چه فايده ؟!
حساسيت به خرج نديد و اگز ميخواهيد هر چند وقت 1 باك سوپر بزن به ماشينت . مثل بچه آدم هم باهاش رانندگي كني ديگه اين كارارو هم نميخواد ... چون كه يه مدت وير اين كارارو داري بدش كه عشق ماشين از سرت بيفته . ديگه اين قدر گير نميد 8) :arrow: ي..
خيلي چاكريم
fizzi
24 May 2005, 09:38 AM
اميرديجي2, اگر حرفي داريد با دليل علمي حرف بزنيد و اثبات كنيد وگرنه دادن اطلاعات غلط به مردم و گفتن نزرات شخصي و متعصبانه در اين فروم جايي نداره. :x
alireza_shd
24 May 2005, 11:02 AM
با آقاي fizzi, موافقم. به چه دليل بنزين سوپر براي موتور خوب نيست در حالي كه تمام كارشناسان اين بنزين را به طور مداوم توصيه ميكنند. به حرف هاي مكانيك هاي ايراني نمي شود اعتماد كرد چون دانش مناسبي ندارند.
پژمان22
24 May 2005, 12:36 PM
همونطور كه دوستان گفتن براي ماشينهاي جديد تا اخر عمر هم سوپر بزنيد مشكلي پيش نمياد چون طراحي اونها براي استفاده از سوپر بوده.
alireza_shd
25 May 2005, 06:33 AM
95٪ ماشين ها قديمي هم هيچ مشكلي ندارند فقط بايد با بنزين سوپر تنظيم بشوند و گاها ژيگلورهاي سوخت تعويض شوند. 8)
رحيم توكلي
25 June 2005, 09:31 PM
خدا رو شکر شهر ما هم (ارومیه) صاحب پمپ بنزین سوپر شد
:icon_cool :icon_excl :icon_cool
رحيم توكلي
20 July 2005, 05:06 PM
يعني توي كارخانه تنظيمات برحسب بنزين سوپر نيست وبايد مجددا تنظيم بشه واينكه اگر تنظيم بشه از دماي موتر كم ميشه
mohammad_major
20 July 2005, 05:22 PM
علتش اينكه بنزين سوپر داراي هگزان CH36 هستش و قدرت ماشين رو بالا مي بره .
رحيم توكلي
22 July 2005, 01:23 PM
محمد خان اين هگزان دما رو تا اين حد بالا ميبره
alireza_shd
25 July 2005, 06:34 AM
آره دیگه این ژیگلور ها که تو ایران میندن برای سوخت معمولی هست وقتی که سوپر میزنی مثل این هست که سوخت اضافی به موتور میرسه و باعث میشه که موتور داغ کنه. من قبلا یه رنو مدل 57 داشتم که با سوخت سوپر تنظیمش کرده بودم داغ که نمی کرد هیچ خیلی نرم تر و بهتر کار می کرد. در مورد ماشین های مدل بالا مثل پراید و 405 هم همین طور هست (رو ماشین بابا امتحان کردم). شما هر سوختی که می خواهی استفاده کنی باید اول ماشین رو با اون سوخت تنطیم کنی
رحيم توكلي
7 August 2005, 05:16 PM
ژیگلورها عوض میشن یا تنظیم
حال بااین حالت ورود سوخت اضافی قدرت هم بیشتر میشه اینطور نیست
alireza_shd
8 August 2005, 07:13 AM
ژیگلور ها قابل تنظیم نیستند فقط تعویض می شوند البته در مورد انژکتور با برنامه قابل تنظیم هست و نیاز به تعویض ژیگلور نیست.
با ورود سوخت اضافی موتور حالت خفگی با مرده می گیره علت داغ کردن همین هست سوخت باید کاملا تنطیم باشه تا موتور خوب کار کنه
رحيم توكلي
8 August 2005, 04:47 PM
یعنی ورود سوخت اضافی باعث افزایش قدرت نمیشه
پسموقعی که به پدال گاز فشار میدهیم سوخت بیشتری بهداخل سیلندر میره اونموقع چرا قدرت میره بالا؟
bachebahal
9 August 2005, 11:44 AM
اقا ما رفتیم بنزین سوپر بزنیم مثل همیشه بعد پمپ بنزینیه گفت چون این بنزینا خشکه همیشه نزن که نمیدونم موتورت فلان میشه و اینا!خلاصه مارو به شک انداخت من تقریبا 1 ساله که همش از بنزین سوپر استفاده کردم ماشینمم پرایده انژکتوریه
fizzi
9 August 2005, 12:14 PM
بعد پمپ بنزینیه گفت .....خلاصه مارو به شک انداخت .....
از چه شخص متخصصي سوال كردي ! :icon_sad:
اين اقا كارش اينه كه بنزين بزنه تو ماشين شما و هيچ ربتي هم به اوونها نداره كه چي خوبه! :icon_mad: حتا اگه شما بگي گازوئيل بزن بايد اتاعت كنه !
چرب بودن و يا نبودن از اوون حرفهاي مكانيكهاي ايران هست (چقدر من از دست اين قشر عذاب ميكشم هر وقت ماشين رو ميبرم سرويس!)
لتفن صفحه هاي قبل را بخونيد تا شك شما از بين برود.! :icon_cool
bachebahal
11 August 2005, 09:20 AM
بله حق با شماس منم گفتم که همینطوری منو به شک انداخت!اخه خیلی با اطمینان حرف میزد!!!
mehran_tavakoli
11 August 2005, 11:19 AM
سلام
تاثیر بنزین سوپر را من ازمایش کردم
از اصفهان تا یزد با بنزین سوپر رفتم سرعت بین 16- ی
170 و موتور ماشین زوزه نمی کشید
ولی برگشته با بدون سرب اگر سرعت از 160 ببالا می رفت زوزه می داد
sara
11 August 2005, 03:41 PM
در صورتي كه خودروي شما با بنزين معمولي تنظيم بشه مشكلي با بنزين سوپر نداره ولي عكس اين موضوع باعث كاركرد نا مناسب موتور ميشه ( تنظيم كار نمايندگي گفته ... ) اين نقل قول از اقاي محمدي است . يكي ديگه از دوستان ميگه حرارت موتور رابالا مبره. اخرش نفهميديم كه نتيجه اين همه پست چي ميشه من مزدا صفر دارم توانايي اين را هم دارم كه هميشه سوپر بزنم ولي ايا مزدا با سوخت سوپر مشكلي دارد يا نه نميدونم اخه توي كارخونه كه با سوخت سوپر تنظيم نميشه.پس تكليف چي هست دائم سوپر يا دائم معولي يا هر دوباهم مشكلي نداره.
Evanescence
11 August 2005, 03:50 PM
در صورتي كه خودروي شما با بنزين معمولي تنظيم بشه مشكلي با بنزين سوپر نداره ولي عكس اين موضوع باعث كاركرد نا مناسب موتور ميشه ( تنظيم كار نمايندگي گفته ... ) اين نقل قول از اقاي محمدي است . يكي ديگه از دوستان ميگه حرارت موتور رابالا مبره. اخرش نفهميديم كه نتيجه اين همه پست چي ميشه من مزدا صفر دارم توانايي اين را هم دارم كه هميشه سوپر بزنم ولي ايا مزدا با سوخت سوپر مشكلي دارد يا نه نميدونم اخه توي كارخونه كه با سوخت سوپر تنظيم نميشه.پس تكليف چي هست دائم سوپر يا دائم معولي يا هر دوباهم مشكلي نداره.
دوست عزیز شما باید بنزین سوپر بزنید
sara
11 August 2005, 03:56 PM
كاش دليلش هم ميگفتي دوست عزيز..
Evanescence
11 August 2005, 04:04 PM
كاش دليلش هم ميگفتي دوست عزيز..
دلیلش اینه که خودروی شما برای کار کردن با بنزین با اکتان بالاتر از بنزین معمولی ساخته شده . من دلیل وسواس شما رو نمیفهمم . تمام خودروهای انژکتوری بهتره از بنزین سوپر استفاده کنند و این امر در خودروهای جدیدتر ضروریست . اگر میخواهید شک شما کاملا برطرف بشه به دفترچه راهنما خودروتون مراجعه کنید
sara
11 August 2005, 04:15 PM
دليل وسواس من نداشتن اطلاعات است به هر حال ممنون هستم
fizzi
12 August 2005, 12:18 AM
sara من در اينجا اين مساله رو توضيح داده بودم:
http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=54680&postcount=24
پس هميشه بنزين سوپر بزنيد ... شتاب و نرمي ماشين بهتر خاهد شد. مطمئن باشيد. :icon_cool
شوخي:اگر موتور ماشين شما براي بنزين معمولي تنزيم شده باشد چون بنزين سوپر ايران مثل بنزين معمولي اروپا هست پس مشكلي به وجود نمي آد ! :icon_surp
Sajady
13 August 2005, 06:17 PM
برخي از ماشين ها قابليت تنظيم براي هر دو نوع سوخت را دارند. مثلاً در 206 كنترلر انژكتور (ECU) توسط سنسور (khock sensor) لرزش ناشي از مصرف سوخت معمولي را حس كرده و با تنظيم زمان پاشش سوخت تا حدودي آنرا اصلاح ميكند. بهمين دليل استفاده از بنزين معمولي تاثير كمي بر روي قدرت خودرو دارد
بهر حال بنزين موجود در ايران داراي اكتان پائين است كه در تركم بالا خيلي سريع دچار خود سوزي ميگردد و همين بيموقع آتش گرفتن سوخت، موجب داغ شدن موتور و كاهش قدرت آن خواهد شد. اگر درجه اكتان بنزين بالاتر باشد احتمال آتش گرفتن سوخت زودتر از جرقه زدن شمع كمتر است.
رحيم توكلي
19 November 2005, 12:08 AM
با توجه به گفته بالا كه كنترلر انژكتور لرزش ناشي از مصرف سوخت معمولي رو حس ميكنه وتا حدودي طريقه سوخت رو اصلاح ميكنه
مند الان يه مدتيه سوپر ميزنم تا اينكه يه دفعه مجبور شدم معمولي بزنم
زمين تا اسمان باهم فرق دارند انگار كه گازوئيل تو ماشين ريخته بودم
توصيه من اينه كه هميشه سوپر بزنيد
majid206
19 November 2005, 10:08 AM
من تیپ 5 دارم یکی در میان بنزین سوپر و معمولی میزنم جالب اینجاست در مصرف آنها تفاوتی زیادی احساس نمی کنم ولی به نظرم می آد در دنده های پائین و در ترافیک داخل شهر مصرف بنزین سوپر بیشتر از بنزین معمولی است ولی در جاده قضیه عکس است !!!!!!!!!!!!!
majid206
19 November 2005, 10:11 AM
من تیپ 5 دارم یکی در میان بنزین سوپر و معمولی میزنم جالب اینجاست در مصرف آنها تفاوتی زیادی احساس نمی کنم ولی به نظرم می آد در دنده های پائین و در ترافیک داخل شهر مصرف بنزین سوپر بیشتر از بنزین معمولی است ولی در جاده قضیه عکس است !!!!!!!!!!!!!
farhad_k
19 November 2005, 12:11 PM
اولا بحث بسیار جالبی بود و من از اولش رو خوندم
من تیپ 5 دارم
در داخل ماشین من از اول فقط و فقط بنزین سوپر ریخته شده
با این که من ماشینم رو دست دوم خریدم ولی صاحب قبلی که پسری هم سن خودم بود از من خواهش کرد که هیچ وقت بنزین معمولی نزنم
من فرق بنزین معمولی و سوپر رو از روی بوی بسیار تند و متفاوت بنزین سوپر میفهمم
ابته من هم 10الی 14 روز یه بار بنزین میزنم ولی با حرف این دوستمون اقا مجید موافقم
فکر کنم مصرف بنزین سوپر توی جاده کمتره چون دقیقا هر صد کیلومتر 5/5 لیتر باسرعت متوسط 130 کیلومتر بود ولی من در داخل شهر حدود 12 لیتر برای هر صد کیلومتر مصرف دارم
البته از وقتی هوا سرد شده اینطوریه و در هنگام گرم تر بودن مصرف حدود 10 لیتر بود
سوالم اینه که ایا دمای هوا تاثیری در مصرف بنزین داره؟
من هم به تمام دوستان پیشنهاد میدم گول اختلاف لیتری 30 تومنی بنزین رو نخورند چون هرچقدر هم که گرون تر تموم بشه ولی عوضش از خرجهایی مثل تعویض زود به زود صافی بنزین و تنظیم موتور و هزار تا مثل این راحت هستند
یک دونه از خرج های بالا برابر با تمام اختلاف هزینه بنزین سوپر با معمولی
البته واقعا جایگاه های بنزین سوپر کم هستش
من خودم یا در جایگاه واقع در میدان شهدا تهران میزنم یا خ ولی عصر بالاتر از زرتشت که رسیدن به اینجا ها خودش حدود نیم ساعت و به اضافه مصرف سوختش هزینه داره
که واقعا جای تاسفه
به نظر من اصلا نباید به حرف عوام راجع به خشکی و این حرف ها گوش کرد
من حتی تا به حال یکبار هم مشکل ریپ زدن و صدای بد موتور و این حرف ها رو هم نداشتم و همیشه هم با دنده سنگین و دور بالا حرکت میکنم
Sajady
19 November 2005, 01:20 PM
سلام
آقا رحيم منزورم اين نيست كه بنزين سوپر تفاوتي نداره. با توجه به مكانيزيمي كه در كنترلر انزكتور وجود دارد مشكل زود سوزي در بنزين معمولي اصلاح ميشه (از بين نميرود). با اين وجود بنزين سوپر تميز تر از بنزين عادي است و شايد در مجموع به صرفه تر هم باشد!؟
valid
19 November 2005, 04:09 PM
بالاخره این ID من درست شد :icon_sad: نمیدونم چش شده بود هر چی میخواستیم پست بدم نمیشد
از مدیران که رسیدگی کردن ممنونم :icon_cool :icon_wink
بینندگان عزیز توجه فرمایید...:icon_excl
من قبلا یه پراید 75 داشتم...3 سال داشتمش...2 - 3 ماه اول بنزین معمولی ریختم...به نظر میومد صدای موتور انگار زیاد هست و زور میزنه...در ضمن شتاب و سرعتش هم محدود بود...ولی از اون به بعد وقتی بنزین سوپر ریختم...دیدم صدای موتور انگار کم شده و موتور داره نرم تر کار میکنه..در ضمن شتاب و سرعتش هم بهتر شده بود و دیگه تا ابد سوپر می ریزم...تا اینکه علت این امر رو یکی از دوستانم که الان 206 داره از توی یه مقاله علمی پیدا کرده بود...
بنزین سوپر درجه احتراق بالاتری داره و به همین دلیل وقتی وارد محفظه سوپاپ ها میشه احتراقش قویتر و زود از بنزین معمولی هست به همین دلیل سوپاپ بر خلاف بنزین معمولی هیچ وقت دوده نمیگیره و کثیف نمیشه در نتیجه یه موتور خوب و تمیز تا ابد داری (مکانیکی که میگه سوپر نزن میخواد ماشینت زود سوپاپ بزنه ببری پیشش :icon_arro ، پس هیچ وقت کار خودشو کساد نمی کنه و دلش واسه منو تو نمیسوزه)
بنابرین نتیجه گرفتیم که سوپر همیشه خوب و عالی هست ....خشک و نرم نداره..من اینو حدود 3 سال امتحان کردم...الانم دوستم که 206 داره هم 5/1 سالی میشه سوپر میزنه و ماشینش هم عالیه...
راجب اون مسئله سوزن ژیگلور هم باید بگم کارش پاشش سوخت هست یعنی میزان مصرف سوخت که اگه گشاد باشه مصرف سوخت بالاست وباید حالت استانداردش باشه و ربطی به نوع سوخت نداره...تنها تفاوت این دو نوع بنزین در دمای احتراقشونه که در محفظه احتراق موتور اتفاق میوفته.... :icon_cool
در مورد موتور انژکتور اینو بگم که کار سوخت رسانی برقی هست بنابراین در مرحله احتراق کاری انجام نمیده که بهتر باشه یا بدتر...فقط شتاب و مصرف سوخت بهتری نسبت به کاربراتور داره...
پیشنهاد میکنم که برای بهتر شدن کارکرد موتور همراه با بنزین سوپر از شمع 2 الکترود استفاده بشه
تاکید میکنم فقط 2 الکترود..3 الکترود یا بالاتر به موتور ماشین صدمه میزنه و مناسب نیست
تو شیراز 2 تا جایگاه بنزین سوپر بیشتر نیست یکی پمپ بنزین حافظ و دیگری پمپ بنزین پارامونت
که پمپ بنزین حافظ ( دروازه قر ان) پمپاش هوا داره و به درد نمی خوره...و اکثر اوقات سوپر نداره ولی اون پارامونتی کارش درسته من میرفتم اونجا...
موفق باشید عزیزان من:icon_wink :icon_wink :icon_wink
Sajady
19 November 2005, 06:32 PM
مطالب زير از سايت 206 را بهتر بشناسيم (كه در مجله ايرانخودرو نيز آمده) گرفته شده است:
بنزينهاي موجود در ايران اكثرا داراي اكتان پائين در حدود ۸۰ مي باشند و اين بنزين در بسياري از خودروها (خصوصا خودروهاي انژكتوري) باعث بروز اختلالاتي در نحوه عملكرد خودرو مي شوند.پائين بودن اكتان بنزين سبب بروز ايراد در اوانس شده وپديده اشتعال زود هنگام راسبب مي گردد. يكي از مضرات اين پديده بوجود امدن ضربه هايي بر روي بدنه موتور مي باشد (khocking)البته در پژو ۲۰۶ براي اين ايراد تفكراتي انديشيده شده است.
بر روي بدنه موتور سنسوري تحت عنوان (khock sensor) تعبيه گرديده كه اين سنسور بصورت سيم پيچ القايي عمل مي كند وهنگامي كه بدنه موتور داراي ارتعاشات غير معقولي مي گردد جريان الكتريكي توسط حركت يك اهن ربا در درون اين سيم پيچ بوجود مي ايد.اين جريان به ECU فرستاده مي شود و ECU با توجه به تعاريفي كه در جدول (LOOK UP TABLE) خود دارد وباتنظيم پاشش انژكتورها ، اين ايراد را مرتفع مي سازد.
هرچه ارتعاشات موتور بيشتر باشد ميزان حركت اهن ربا در داخل سيم پيچ بيشتر شده وجريان بيشتري توليد وبه ECU فرستاده مي شود.البته در برخي از خودروها كه اين سنسور راندارند چون ميزان CO خروجي زيادتر مي شود (بدليل سوخت ناقص) در داخل منبع اگزوز از كاتاليست كنورتور(CATALIST CONVERTOR) استفاده مي شود كه در همين WEBLOG توضيحاتي براي ان داده ام.
ما وقتي مي خواستيم كه خودروهاي پژو ۲۰۶ با موتورهاي ۱۶۰۰ را توليد كنيم فرانسويها تاكيد زيادي بر مصرف بنزين با اكتان 95 به بالا را براي اين خودرو داشتند وعنوان مي كردند كه اگر بنزين بدون سرب با اكتان بالا در اين خودروها مصرف نشود در عملكرد موتور وهمچنين در ازبين بردن هر چه سريعتر كاتاليست كنورتور اثر خواهد گذاشت.
در راستاي همين امر ما مجبور شديم كه برچسبي درست كنيم وبر روي درب باك اين خودروها با عنوان(در اين خودرو حتما بايد از بنزين بدون سرب با اكتان 95 استفاده شود).بزنيم.
امير رضايي
20 November 2005, 06:11 PM
سلام
10 صفحه مطلب رو خوندم و بهتر دیدم یک کمی در مورد کارکرد موتور توضیح بدم تا فرق بنزین معمولی و سوپر معلوم بشه.
همونطور که دوست عزیزمون fizzi اشاره کرد، موتور در سیکل کارکد خودش، برای هر سیلندر چهار مرحله فرآیند طی میکنه، مکش، تراکم، احتراق و تخلیه
احتمالاً تا به حال مطلبی در مورد نسبت تراکم شنیدید. نسبت تراکم یعنی نسبت حجم اتاقک احتراف سیلندر در کورس بالا (حجم محدود بین فاصله سیلندر و پیستون در هنگامیکه سیلندر در بالاترین نقطه حرکت خودش هستش) و کورس پایین.
هر چه این نسبت کمتر باشه، قدرت موتور بیشتر هستش. چون گشتاور بیشتری میتونه ایجاد کنه. همونطور که میدونید، بنزین بسیار سریع شعله ور میشه. بنابراین متراکم کردن بنزین محدودیت داره.
در موتورهای 4 سیلندر، در یک از سیلندرها در هر لحظه در حال انجام دادن یکی از چهار مرحله مکش، تراکم، احتراق و تخلیه هستش. برای بالانس کردن موتور، ضروری هستش که هیچ کدوم از سیلندرها قبل از جرقه برنامه ریزی شده، محترق نشه. چرا که نیروی آزاد شده، قبل از رسیدن سیلندر به کورس بالا آزاد میشه و در واقع نیروی معکوس به سیلندر و میل لنگ وارد میشه.
طبیعتاً برای اینکه بتونیم به قدرت موتور بالاتر برسیم، باید نسبت تراکم را هر چه می توانیم بالا ببریم. در موتورهای بنزینی قدیمی اگر اشتباه نکنم، این عدد نزدیک به 1 به 6 و یا 1 به هفت بود که در موتورهای جدید به 1 به 13 رسیده. قابل توجه اینکه در موتورهای دیزل این نسبت رو به 1 به 23 هم رسوندن!
اما نسبت تراکم که بالا میره، 2 تا مشکل به وجود میاد، اول اینکه بنزین در تراکم زیاد قبل از جرقه منفجر میشه و دوم اینکه شتاب ماشین کم میشه. پس دو تدبیر اندیشیده شده
استفاده از انژکتور برای پاشش سوخت در کورس بالا و استفاده از بنزین دیر اشتعال
بنزین با اضافه شدن عدد اکتان دیر اشتعال میشه. یعنی در واقع، بنزین سوپر دیر اشتعال تر از بنزین معمولی هستش و هم به قدرت و شتاب ماشین کمک میکنه و هم باعث میشه در دراز مدت، سیلندر و پیستون سلامت بمانند
اگر دقت کرده باشد، موتورهای دیزل قدیمی شمع نداشتند و حتماً باید گرم می شدند تا کار می کردند. چرا که نسبت تراکم بالا داشتند و گاروئیل نیز بسیار دیر اشتعال است. لذا اگر دقت کرده باشید، کامیون دارهای قدیم، صبح های زمستان قبل از روشن کردن اتوموبیل، زیر آن آتش درست می کردند که موتور گرم شود.
نتیجه اینکه: استفاده از بنزین سوپر، عمر موتور را افزایش می دهد و اتوموبیل از قدرت و شتاب بیشتری برخوردار است.
Evanescence
20 November 2005, 10:48 PM
اما نسبت تراکم که بالا میره، 2 تا مشکل به وجود میاد، اول اینکه بنزین در تراکم زیاد قبل از جرقه منفجر میشه و دوم اینکه شتاب ماشین کم میشه. پس دو تدبیر اندیشیده شده
استفاده از انژکتور برای پاشش سوخت در کورس بالا و استفاده از بنزین دیر اشتعال
بنزین با اضافه شدن عدد اکتان دیر اشتعال میشه. یعنی در واقع، بنزین سوپر دیر اشتعال تر از بنزین معمولی هستش و هم به قدرت و شتاب ماشین کمک میکنه و هم باعث میشه در دراز مدت، سیلندر و پیستون سلامت بمانند
و به همین دلیل هستش که در خودرویی مثل تیپ 5 که نسبت تراکم 10.5 داره تا این حد به استفاده از بنزین سوپر تاکید میشه . (در کل موتورهایی که نسبت تراکم بالای 9 دارن باید از بنزین سوپر استفاده کنند)
پژمان22
21 November 2005, 01:56 AM
هر چه این نسبت کمتر باشه، قدرت موتور بیشتر هستش
بر عکس گفتید.
IEHT
21 November 2005, 11:49 AM
هر چه این نسبت کمتر باشه، قدرت موتور بیشتر هستش
بر عکس گفتید.
بستگی داره چطور نسبت رو ببینیم مثلا 10.5 به 1 یا 1 به 10.5 اگه بگیم 1 به 10.5 فرمایش شما صحیح است.
ضمنا این نسبت برای پیکان 7.8 :1 برای 405, سمند و پارس 8.5 : 1 و 206 تیپ 2 و 3 10.2 : 1 و تیپ 5و 6 11 : 1 (مرجع : سایت ایرانخودرو و چند سایت خارجی) و همینطور که دوستان در بالا گفتند هرچه این نسبت بالاتر باشد ضرورت مصرف بنزین با اکتان بالاتر بیشتر میشود خصوصا برای تیپ 5 و 6 که با این نسبت مصرف بنزین سوپر حیاتی است .
پژمان22
21 November 2005, 04:04 PM
بستگی داره چطور نسبت رو ببینیم مثلا 10.5 به 1 یا 1 به 10.5 اگه بگیم 1 به 10.5 فرمایش شما صحیح است.
ضمنا این نسبت برای پیکان 7.8 :1 برای 405, سمند و پارس 8.5 : 1 و 206 تیپ 2 و 3 10.2 : 1 و تیپ 5و 6 11 : 1 (مرجع : سایت ایرانخودرو و چند سایت خارجی) و همینطور که دوستان در بالا گفتند هرچه این نسبت بالاتر باشد ضرورت مصرف بنزین با اکتان بالاتر بیشتر میشود خصوصا برای تیپ 5 و 6 که با این نسبت مصرف بنزین سوپر حیاتی است .
البته تو نسبت تراکم همیشه عدد بزرگتر به کوچکتر گفته می شه.پس بزرگتر بودن این نسبت قدرت رو زیاد می کنه.بابت اطلاعات هم ممنون.البته من تو دفتر چه 405 انژکتوری دیدم که ضریب تراکم موتور 9.3 به 1 هست.(معلوم نیست ایرانخودرو از کی سایتش رو اپدیت نکرده)
IEHT
21 November 2005, 04:26 PM
البته تو نسبت تراکم همیشه عدد بزرگتر به کوچکتر گفته می شه.پس بزرگتر بودن این نسبت قدرت رو زیاد می کنه.بابت اطلاعات هم ممنون.البته من تو دفتر چه 405 انژکتوری دیدم که ضریب تراکم موتور 9.3 به 1 هست.(معلوم نیست ایرانخودرو از کی سایتش رو اپدیت نکرده)
البته مدلی که تو سایت ایران خودرو 8.5 زده بود XU7JPK است که احتمالا موتور کاربراتوریه و ممکنه موتور انژکتوری اون همونه که شما میگید :icon_cool
Evanescence
21 November 2005, 04:38 PM
405 کاربراتوری نسبت تراکمش 8 هستش ...
camaro
27 December 2005, 05:20 PM
كسري03 فکر نکنم احتیاج باشه چون من تو نمایندگی که گفتم انژکتور ها را پاک کنید گفت یکی دوباک بنزین سوپر بزن انگار که موتور روشستن
توكلي جان مي توني اين نوع بنزين رو جايگاه جاده دريا ( چي چست ) تهيه كني . ليتري 110 تومن .
رحيم توكلي
27 December 2005, 07:07 PM
camaroجان من دومين نفري بودم كه تو اروميه بنزين سوپر زدم وقبل اون واسم از تبريز مياوردن ولي الان حدود يه ماه ميشه كه ديگه نميارن ميگن كشش نداره
منظور شما همون پمپ بنزين اول جاده درياست نرسيده به پاكديس
asavi
3 January 2006, 01:17 PM
زمانی که پژو 405 خريدم توی تعميرگاه مرکزی ايران خودرو با يک تعميرکار در زمينه استفاده از بنزين سوپر سوال کردم. گفت استفاده از بنزين سوپر خوبه ولی اولا نبايد هميشه استفاده کرد يعنی هر دو سه بار که معمولی ميزنيد يک بار سوپر بزنيد و استدلالش اين بود که استفاده دائم از بنزين سوپر موتور رو خشک و نهايتا به روغن سوزی ميندازه. دوما بايد دقت کرد که بنزين سوپر را زمانی که باک در حداقل سطح بنزين است زد.
camaro
3 January 2006, 03:17 PM
camaroجان من دومين نفري بودم كه تو اروميه بنزين سوپر زدم وقبل اون واسم از تبريز مياوردن ولي الان حدود يه ماه ميشه كه ديگه نميارن ميگن كشش نداره
منظور شما همون پمپ بنزين اول جاده درياست نرسيده به پاكديس
جاده زندان مركزي
kourosh69
3 January 2006, 03:43 PM
asavi عزیز :
درمورد مطلبی که فرموده بودید یک تعمیرکار در نمایندگی " گفت استفاده از بنزين سوپر خوبه ولی اولا نبايد هميشه استفاده کرد يعنی هر دو سه بار که معمولی ميزنيد يک بار سوپر بزنيد و استدلالش اين بود که استفاده دائم از بنزين سوپر موتور رو خشک و نهايتا به روغن سوزی ميندازه."
فکر می کنم این آقا اطلاعات درستی نداشته به این علت که اولا" سوخت کارش تنها انفجار و ایجاد ضربه به پیستون است نه روغن کاری محفظه احتراق دوما" روغن موتور عمل روانکاری برای رینگ ها رو انجام میده اونهم تا قسمت زیر رینگ ها یعنی به نظر من نوع بنزین مورد استفاده در خودروهای بنزینی ( به شرط استاندارد بودن و رعایت استاندارد قید شده برای موتور مثل ترکیبات سرب و یا رعایت شرط عدد اکتان) نمی تونه عامل چندان موثری در ایجاد روغن سوزی و ... باشه مهم رعایت مواد مصرفی در حوزه تعریف شده استاندارد وسیله است
asavi
5 January 2006, 09:18 AM
asavi عزیز :
فکر می کنم این آقا اطلاعات درستی نداشته به این علت که اولا" سوخت کارش تنها انفجار و ایجاد ضربه به پیستون است نه روغن کاری محفظه احتراق دوما" روغن موتور عمل روانکاری برای رینگ ها رو انجام میده اونهم تا قسمت زیر رینگ ها یعنی به نظر من نوع بنزین مورد استفاده در خودروهای بنزینی ( به شرط استاندارد بودن و رعایت استاندارد قید شده برای موتور مثل ترکیبات سرب و یا رعایت شرط عدد اکتان) نمی تونه عامل چندان موثری در ایجاد روغن سوزی و ... باشه مهم رعایت مواد مصرفی در حوزه تعریف شده استاندارد وسیله است
كوروش خان صحبتهاي شما از لحاظ نظري و استاندارد درسته ولي با توجه به عدم رعايت استانداردها در سوخت و توليد اتوموبيل در ايران ، آيا چاره اي جز در نظر گرفتن تجربيات عملي داريم؟
kourosh69
5 January 2006, 11:59 AM
asavi گرامی :
باید تاکید کنم که بله چاره کار ما مطالعه ، تحقیق ، مشورت با افراد متخصص ( نه تعمیرکاران با تجربه ) و تحلیل علمی مشکلاتمان است
افراد مجرب بر اساس آنچه که تا بحال دیده یا شنیده اند ( درست یا غلط ) بدون توان تحلیل علمی می تونند اظهار نظر یا ارائه طریق کنند در صورتیکه مسائل مورد بحث ما ، مربوط به تکنولوژی روز که پایه علمی دارد استوار است و اگر کمی حوصله و پشتکار بخرج دهید مطمئن باشید نتیجه خواهید گرفت .
موفق باشید
kima
6 January 2006, 12:56 PM
asavi عزیز :
درمورد مطلبی که فرموده بودید یک تعمیرکار در نمایندگی " گفت استفاده از بنزين سوپر خوبه ولی اولا نبايد هميشه استفاده کرد يعنی هر دو سه بار که معمولی ميزنيد يک بار سوپر بزنيد و استدلالش اين بود که استفاده دائم از بنزين سوپر موتور رو خشک و نهايتا به روغن سوزی ميندازه."
امان از دست تجارب غلط
رحيم توكلي
6 January 2006, 06:58 PM
اینا علم اینکار رو ندارند
asavi
7 January 2006, 11:01 AM
asavi گرامی :
باید تاکید کنم که بله چاره کار ما مطالعه ، تحقیق ، مشورت با افراد متخصص ( نه تعمیرکاران با تجربه ) و تحلیل علمی مشکلاتمان است
افراد مجرب بر اساس آنچه که تا بحال دیده یا شنیده اند ( درست یا غلط ) بدون توان تحلیل علمی می تونند اظهار نظر یا ارائه طریق کنند در صورتیکه مسائل مورد بحث ما ، مربوط به تکنولوژی روز که پایه علمی دارد استوار است و اگر کمی حوصله و پشتکار بخرج دهید مطمئن باشید نتیجه خواهید گرفت .
موفق باشید
کوروش خان فکر نمی کنید تحلیل علمی وقتی نتونه مشکل را حل کند فقط وقت رو هدر میده؟ بهر حال من میخوام بدونم استفاده دائم از بنزین سوپر چه شرایطی را طلب می کند و چه شرایطی باعث میشه تا موتور بدون مشکل به کارش ادامه بده.
قربانت
امير رضايي
7 January 2006, 11:42 AM
کوروش خان فکر نمی کنید تحلیل علمی وقتی نتونه مشکل را حل کند فقط وقت رو هدر میده؟ بهر حال من میخوام بدونم استفاده دائم از بنزین سوپر چه شرایطی را طلب می کند و چه شرایطی باعث میشه تا موتور بدون مشکل به کارش ادامه بده.
قربانت
دوست عزیز؛
همانطور که پیش از این نیز اشاره کردم، استفاده از بنزین سوپر فقط و فقط به طراحی خودرو بستگی دارد.
در صورتیکه اتومبیل شما 206، زانتیا، ماکسیما، پرشیا، سمند و ماشینهای جدید هستند، اکیداً از بنزین سوپر استفاده کنید. نسبت تراکم این اتومبیلها بالا است و استفاده نکردن از بنزین سوپر در دراز مدت به موتور آسیب می رساند.
در صورتیکه از اتومبیلهای قدیمی تر استفاده می کنید، استفاده از بنزین سوپر بهتر است اما ضروری نیست. توجه کنید که در صورت استفاده از بنزین سوپر، موتور حتماً تنظیم باشد و زمان جرقه به هیچ عنوان آوانس یا ریتارد نباشد. چرا که موتور خوب کار نمی کند. در این مورد حتی برای پیکان نیز موتور باید با دستگاه تنظیم شود.
ممنون :icon_cool
kourosh69
8 January 2006, 04:44 PM
دوست عزیز asavi :
موضوعاتی که مورد گفتگوی ما هستند ریشه در علم ، دانش و تکنولوژی دارند ( امیدوارم قبول داشته باشید ) . اگر ما نتونیم پاسخ پرسش های خودمون رو ( از هر نوعی به غیر از مسائل متافیزیکی چون رشته اونها سر دراز دارد) به روش علمی پیدا کنیم ، فکر می کنم نشان دهنده اون هست که یا به مطلب مسلط نیستیم یعنی نمی دانیم چی می خواهیم و یا منابع مورد تحقیق ما درست انتخاب نشده اند برای مثال در مورد بحث همین تاپیک واقعا" شما همه منابع مطالعاتی را خوندید و به نتیجه نرسیدین ؟ والا با خواندن حداکثر یک سوم بحثهای قبلی به نتیجه می رسید ( برای نتیجه گرفتن از هر کاری فقط پشتکار تضمین کننده است ، مطمئن باشید )
کامیاب باشید و خستگی ناپذیر
رحيم توكلي
9 January 2006, 03:03 AM
حالا ما اومدیمیه دوماهی از این استفاده کردیم پمپ بنزینو جمع کردن دیگه نمیارن الان میفهمم که چه تاثیری داشت
dorna
9 January 2006, 09:14 AM
در شهرهایی مثل اهواز و ابادان پمپ بنزینهای سوپر جمع اوری شد کسی علت را نمیداند؟؟؟
رحيم توكلي
11 January 2006, 03:39 AM
بیشتر به این خاطره که مخاطب کمتری داره ومثلن واسه پمپ بنزینها نمیارزه
kourosh69
15 March 2006, 12:57 PM
دوستان گرامی:
من توی تعتیلات نوروز قسد مسافرت به اسفهان و شیراز رو دارم ، از دوستانی که ساکن این دوشهر هستند میخواستم خواهش کنم در سورت امکان جایگاه های سوخت رسانی رو که معمولن بنزین سوپر دارن ، معرفی کنند .
امیدوارم زیاد شخصی نباشه و به درد بقیه هم بخوره .
با سپاس
shahrokh_al
15 March 2006, 01:39 PM
دوستان گرامی:
من توی تعتیلات نوروز قسد مسافرت به اسفهان و شیراز رو دارم ، از دوستانی که ساکن این دوشهر هستند میخواستم خواهش کنم در سورت امکان جایگاه های سوخت رسانی رو که معمولن بنزین سوپر دارن ، معرفی کنند .
امیدوارم زیاد شخصی نباشه و به درد بقیه هم بخوره .
با سپاس
اصفهان چهارباغ بالا
Shahram_gle
15 March 2006, 01:45 PM
کوروش جان.
این ایستگاه ها توی شیراز رو من میدونم :
1- چهار راه پارامونت.
2- فلکه ی احسان. کوی وحدت.
3- ابیوردی - میدان دانشجو
4- پمپ بنزین قرآن ( آدرس دقیقشو یادم نیست - ولی از دروازه قرآن که مستقیم بیای بهش میرسی ... )
trafficteam
18 March 2006, 09:52 PM
از دوستان عزيز خواهشمندم كه راهنمايي فرمايند
تاثير بنزين سوپر در قدرت وسرعت ماشين چقدره مخصوصا206 تيپ دو
درصورت دسترسي نداشتن ايا مكملي وجود دارد
بنزین بدون سرب در کارایی اتومبیل تاثیر گذار هست
مخصوصا در موتورهای 405وسمند که همشون یکی تاثیر داره مخصوصا در جلوگیری از به صدا افتادن شیمها(در فیتر گیری در این موتورها شیمها هم باید تعویض گردد چون بعد از مدتی مصتحتک میشه وبنزین بدون سرب برای محافظت خیلی مهم )
فرشاد ل
19 March 2006, 12:39 PM
پس از مطالعه تمام يادداشتهاي اين فورم به نظرم آمد نتايج و جمعبندي را به اضافه تجربيات خودم عرض كنم:
1- ماشينهاي جديد كه براي بنزين با عدد اكتان بالا طراحي شده اند (GLXT ,206, سمند و .....) نه تنها با استفاده هميشگي از بنزين سوپر مشكلي ندارند بلكه حتما بايد از اين نوع بنزين استفاده كرد. البته اگر در مواردي كه دسترسي به اين بنزين نبود چاره اي جز زدن بنزين معمولي نيست.
2- بي دليل نيست كه سازنده در درب باك برچسب زده كه "فقط بنزين با عدد اكتان 95".
3- استفاده نكردن از بنزين سوپر در كوتاه مدت اثرش خوب كار نكردن موتور و در دراز مدت اسيب جدب به موتور است.
4- اكثر تعميركارهاي ما فقط بلدند فيلتر و شمع عوض كنند و اطلاعاتشان قديمي است و اصلا به روز نيستند. لذا حتي اگر صادق باشند نبايستي از روي توصيه آنها از بنزين معمولي استفاده كرد.
5- مكملها را نبايستي در دراز مدت جايگزين استفاده از بنزين سوپر كرد. نحوه استفاده از آنها نياز به بررسي دقيق دارد و خوب است هر كس اطلاعات و يا لينكهايي را ميشناسد در فرم قرار دهد.
6- تجربه شخصي من در استفاده از هر دو نوع بنزين در سمند نشان داد كه موتور با بنزين سوپر به خصوص در دورهاي پايين خيلي بهتر و نرمتر كار ميكند، صداي موتور كمتر است، صداي سوپاپها كمتر است، مصرف در هر شرايطي پايين تر است و تاثير محسوسي در داغتر شدن موتور ندارد.
mohsen3544
19 March 2006, 08:31 PM
آقا من بعد مدتها بنزين سوپر زدم. واقعا احساس کردم ماشين داره باهام حرف ميزنه و از من تشکر ميکنه!! ماشين خيلي نرم کار ميکنه و در شتاب وحشي شده! خيلي خيلي خيلي فرق فوکوله!
Shahram_gle
20 March 2006, 03:05 PM
آقا به نظرتون بنزین سوپر تو سیلو هم تاثیر مثبت داره ؟؟؟ :icon_razz
kima
22 March 2006, 12:51 AM
مگر سی یلو ماشین نیست ؟
من که از روی اول ماشینم تا حالا بنزین سوپر زدم داخلش
Shahram_gle
22 March 2006, 01:00 AM
چرا.
یعنی منظورم اینه که توی حداکثر سرعت و شتاب اولیه چه قدر تاثیر داره ؟؟
salar68
22 March 2006, 02:40 AM
چرا.
یعنی منظورم اینه که توی حداکثر سرعت و شتاب اولیه چه قدر تاثیر داره ؟؟
این مثال خوبی نیست و ربطی نداره ولی خب .....
فرض کن می خواهی چوبی را آتش بزنی
نفت سفید ( معمولی ) زودتر اتیش می زنه یا الکل ؟ ( صرف نظر از پایداریو باقی مسائل ! )
یه چیزی توی همین مایه
توی سرعت نهائی تاثیری نداره
ولی الایندگی را کمتر می کنه
شتاب بهتر می شه
-================
چه طوری می شه اکتان بنزین را دستی بالا برد
طبق آمار ها بنزین سوپر اکتانش از 92 بالاتر نمی ره !
Shahram_gle
22 March 2006, 11:02 AM
بابا خارجی حرف نزنید ... من نمی فهمم :icon_redf
رحيم توكلي
22 March 2006, 12:35 PM
بابا خارجی حرف نزنید ... من نمی فهمم :icon_redf
در شتاب تاثیر گذاره وماشینت نرمتر کار میکنه
این دیگه فارسی بود:icon_razz
hamed4243
22 March 2006, 03:32 PM
متاسفانه كيفيت بنزين هاي ايران افتضاح است يعني داراي اكتان پايين مباشد(85 )كه مستعد خود سوزي است لذا در هنگام عمل خود سوزي صدايي شبيه سوپاپ ميدهد ولي چون بنزين سوپر مي زنيد چون اكتان ان بالاست (97-98)موتور خوبكار ميكند بنابراين توصيه ميشود از سوپر استفاده شود
amirpeugeot
23 March 2006, 08:34 AM
اخه بنزینهای سوپر هم خیلی سوپر نیست.:icon_mrgr
kourosh69
3 April 2006, 11:52 AM
دوستان گرامی :
برای اینکه کمکی بشه به دوستانی که در انتخاب بنزین سوپر به عنوان سوخت ماشینشون شک دارن ، تجربه خودم رو براتون می نویسم :
توی تعطیلات نوروز من مسافرتی به شیراز داشتم ، در مسیر رفت از تهران تا اصفهان رو با سرعت متوسط 140 طی کردم و از اصفهان به شیراز رو با متوسط سرعت 130 کیلومتر در ساعت مسافت طی شده از روی کیلومتر ماشین ( 206 تیپ 2 ) 1050 کیلومتر و بنزینی که در مجموع زدم 65 لیتر بود یعنی تقریبن در هر 100 کیلومتر 6.5 لیتر و در برگشت متوسط سرعت 120 کیلومتر طی شده تقریبن 1030 کیلومتر و بنزین تزریق شده 51 لیتر بود یعنی تقریبن در هر 100 کیلومتر 2/5 لیتر ، فقط هم از بنزین سوپر استفاده کردم .
امیدوارم قانع کننده باشه
Shahram_gle
3 April 2006, 02:02 PM
خوب این فاصله و مسافت رو باید با موقعی که ماشین بنزین معمولی استفاده میکنه مقایسه کنیم تا به نتیجه برسیم...
kourosh69
3 April 2006, 03:17 PM
خوب این فاصله و مسافت رو باید با موقعی که ماشین بنزین معمولی استفاده میکنه مقایسه کنیم تا به نتیجه برسیم...
شهرام جان :
فرمایش شما کاملن متین ، ولی ابتدا اینکه من چنین ریسکی نمی کنم و جرات آزمایشش رو هم ندارم ( در پایین تر بودن اکتان بنزین معمولی شکی نیست ) و دوم اینکه طی مسافت 1000 کیلومتر در یک روز با سرعت زیاد با بنزینی که معلوم نیست چقدر ناخالصی داره ( گرچه سوپرش هم خیلی تعریفی نیست ولی انتخاب بین بد و بدتر هست ) می تونه صدمات جبران ناپذیری به موتور وارد کنه .
در هر صورت این تجربه من بود ، برداشت و نتیجه گیری با دوستان .
amirvr14
14 April 2006, 09:49 PM
باید بگم خودروهای 206 سمند پژو 405 زانتیا پژو پارس حتما باید بنزین سوپر ریخته بشه وگرنه هنگامی که پیستون در حال بالا آمدن احتراق انجام میشه (احتراق ناقص) اما خب به خاطر گرون بودن و در دسترس نبودن خیلی ها استفاده نمیکنن خسارت ناشی از این کار بعد از 15 سال خودش رو نشون میده(ماشین یاتاقان میزنه)
shahram2006_m
14 April 2006, 10:16 PM
من بعد از يك سال تو 206 تيپ 2 بنزين سوپر ريختم واقعا اختلاف فوق العاده اي داشت مخصوصا تو شتاب و top speed تو هر دنده . احساس ميكنم به ماشين زور كمتري مياد .
البته اكتان بنزين سوپر بايد 95 باشه كه تو ايران نيست ولي به قول دوستان از هيچي بهتره، يك بدي ديگه داره كه وقتي ميري مسافرت تو شهرستان گيرت نمياد.
Shahram_gle
14 April 2006, 11:39 PM
من هم دیگه دارم برای سیلوم از بنزین سوپر استفاده میکنم.
واقعا تاثیر خیلی زیادی داشت.
ماشین خیلی سرحال تر راه میرفت.
sezar_a2001
14 April 2006, 11:50 PM
بنزین سوپر باید اکتان 95 داشته باشه
در صو رتی که تو ایران اکتانش به 70 هم نمیرسه
Shahram_gle
15 April 2006, 12:23 AM
به قول یکی از دوستان که فرمودند : بین بد و بدتر باید بد رو انتخاب کنیم...
XELTEK
15 April 2006, 04:42 AM
واسه سی یلویی که 4 ساله داره معمولی میخوره یهو سوپر بریزی بد نیس ؟
Shahram_gle
15 April 2006, 09:17 AM
فکر نکنم.
XELTEK
15 April 2006, 11:14 AM
ماشین به هرچی که بهش بدی عادت میکنه مثلن یکی از آشناهامون یه پیکان داره و توش گازوئیل میریزه و میگه از اول گازوئیل میریختم !!!! هیچ کاری هم نکرده بود !!!
shahram2006_m
15 April 2006, 11:54 AM
واسه سی یلویی که 4 ساله داره معمولی میخوره یهو سوپر بریزی بد نیس ؟
به هيچ وجه براش مشكل ايجاد نمي شه حتما امتحان كن تفاوتش محسوسه
azma
15 April 2006, 12:58 PM
http://www.phalls.com/vbulletin/images/statusicon/user_offline.gif payam_fadavi (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=30070) vbmenu_register("postmenu_205472", true);
"""ماشین به هرچی که بهش بدی عادت میکنه مثلن یکی از آشناهامون یه پیکان داره و توش گازوئیل میریزه و میگه از اول گازوئیل میریختم !!!! هیچ کاری هم نکرده بود !!!"""
با عرض معذرت ولي اين ديگه از اون حرفها است . مگر ماشين آدميزاد است كه به نوع غذا عادت كند . اين حرف شما اصول علمي را زير سئوال مي برد .هر موتوري براي يك نوع سوخت طراحي شده و تمامي تجهيزات آن متناسب با آن است مثلا زمان جرقه زدن يا كلا كار كرد موتور هاي دو زمانه يا چهار زمانه و گازوئيلي با بنزيني فرق مي كند . ممكن است ماشين بنزيني را با تركيب سوخت ديگري بكار انداخت ولي موتور آن تنظيم كار نمي كند و سريعتر قطغات موتور مستهلك مي شود
XELTEK
15 April 2006, 02:59 PM
azma عزیز منم با شما موافقم !!!اما من دیدم که گازوییل ریخت و راه رفت و موتورشم مثل ساعت کار میکنه !!!
اما محال ممکنه که بدون ایجاد تغییراتی این کار عملی باشه !!!
z_qz54
15 April 2006, 03:38 PM
بنزین سوپر باعث احتراق مخرب از نوع دگرگونی میشه.
چون همش یه جا نمیترکه و در اصطلاح موتور نرم کار میکنه.
من با یدونه فندک اجاق گاز رفتم پشت اگزوز ( با بنزین سوپر بود ) به دوستم گفتم پشت هم گاز ضربدری بده ، از اگزوز بیشتر از 50 سانت شعله آبی زد بیرون.
kourosh69
15 April 2006, 03:50 PM
بنزین سوپر باعث احتراق مخرب از نوع دگرگونی میشه.
چون همش یه جا نمیترکه و در اصطلاح موتور نرم کار میکنه.
من با یدونه فندک اجاق گاز رفتم پشت اگزوز ( با بنزین سوپر بود ) به دوستم گفتم پشت هم گاز ضربدری بده ، از اگزوز بیشتر از 50 سانت شعله آبی زد بیرون.
دوست عزیز:
منظور شما از نوشته بالا چی هست ؟
احتراق مخرب یعنی چه نوع احتراقی ؟
نرم کار کردن موتور یعنی یه ضایعه و یا یک نقص ؟
اگر آزمایشی که شما انجام دادید رو ( گرفتن فندک جلوی خروجی اگزوز) آزمایش صحیحی !!!! فرض کنیم و نتیجه شما رو هم عملی ، اونوقت به قول شما این 50 سانت شعله آبی رنگ نشاندهنده کیفیت ( حالا خوب یا بد ) سوخت هست و یا باید در مورد صحت عملکرد موتور خودرو شما شک کرد ؟
لطفن مطالب خود را با استدلال و علمی و منطقی بیان نمایید .
z_qz54
15 April 2006, 04:28 PM
دوست عزیز:
منظور شما از نوشته بالا چی هست ؟
احتراق مخرب یعنی چه نوع احتراقی ؟
نرم کار کردن موتور یعنی یه ضایعه و یا یک نقص ؟
اگر آزمایشی که شما انجام دادید رو ( گرفتن فندک جلوی خروجی اگزوز) آزمایش صحیحی !!!! فرض کنیم و نتیجه شما رو هم عملی ، اونوقت به قول شما این 50 سانت شعله آبی رنگ نشاندهنده کیفیت ( حالا خوب یا بد ) سوخت هست و یا باید در مورد صحت عملکرد موتور خودرو شما شک کرد ؟
لطفن مطالب خود را با استدلال و علمی و منطقی بیان نمایید .
متاسفانه تصوری که اغلب از سوخت سوپر میشه نادرسته چون بنزین سوپر در اصل آرام سوز تر از بنزین معمولی است .
در این بنزین ها افزودنی ها سبب میشه که بنزین آرام بسوزه .سوخت های معمولی در خودروهایی که ضریب تراکم 5/7 تا حداکثر 5/8 به یک دارن به خوبی پاسخ میدهد در صورتی که بنزین سوپر از ضریب 5/9 به یک به بالا قابل استفاده .
احتراق مخرب:
عموما در خودرو های MPFI و SPFI به وجود می آید به این گونه است که زمانی که سوخت با پیشتون و جداره سیلندر بر خورد میکند ، حالت مایع میگیرد و در کمتر از صدم ثانیه به جداره سیلندر گرفته و زمان احتراق ، یک احتراق به وجود نمی آید بلکه چندید انفجار ریز و درشت به وجود می آید و باعث سر خوردگی پیستون ، تاب گرفتن میل لنگ ، شکستن شاتون و.... میشود.
موتور در اصطلاح نرم کارمیکنه ولی واقا داره بی سرو صدا از بین میره ، این چیزیه که الان برای شما اصلا خوشاین نیست ولی چند وقت دیگه با ورود خودرو های KPFI از جمله مگان این مشکل بروز پیدا میکنه.
این شعله یه توضیح میخواهد ، شرمنده موتور ماشین من تقویتیه و مصرف ژیگلور هاش بیشتره.
ولی در کل اکسیژن خروجی کم میشه و گاز های آلاینده زیاد میشن ، این رو تو نیروی دریایی نوشهر دیروز اندازه گرفتن.
kourosh69
15 April 2006, 06:08 PM
متاسفانه تصوری که اغلب از سوخت سوپر میشه نادرسته چون بنزین سوپر در اصل آرام سوز تر از بنزین معمولی است .
در این بنزین ها افزودنی ها سبب میشه که بنزین آرام بسوزه .سوخت های معمولی در خودروهایی که ضریب تراکم 5/7 تا حداکثر 5/8 به یک دارن به خوبی پاسخ میدهد در صورتی که بنزین سوپر از ضریب 5/9 به یک به بالا قابل استفاده .
احتراق مخرب:
عموما در خودرو های MPFI و SPFI به وجود می آید به این گونه است که زمانی که سوخت با پیشتون و جداره سیلندر بر خورد میکند ، حالت مایع میگیرد و در کمتر از صدم ثانیه به جداره سیلندر گرفته و زمان احتراق ، یک احتراق به وجود نمی آید بلکه چندید انفجار ریز و درشت به وجود می آید و باعث سر خوردگی پیستون ، تاب گرفتن میل لنگ ، شکستن شاتون و.... میشود.
موتور در اصطلاح نرم کارمیکنه ولی واقا داره بی سرو صدا از بین میره ، این چیزیه که الان برای شما اصلا خوشاین نیست ولی چند وقت دیگه با ورود خودرو های KPFI از جمله مگان این مشکل بروز پیدا میکنه.
این شعله یه توضیح میخواهد ، شرمنده موتور ماشین من تقویتیه و مصرف ژیگلور هاش بیشتره.
ولی در کل اکسیژن خروجی کم میشه و گاز های آلاینده زیاد میشن ، این رو تو نیروی دریایی نوشهر دیروز اندازه گرفتن.
آرام سوز ؟
استفاده بنزین سوپر در خودروهایی با ضریب تراکم 5/9 : 1 و بالاتر بالاخره خوبه و یا مخرب ؟
ارتباط سیستم تزریق سوخت MPFI , SPFI با میعان سوخت روی جداره سیلندر رو ممکنه بیشتر توضیح بدین ؟
لطفن بیشتر توضیح بدین که در صورتیکه استفاده از بنزین سوپر ، ایجاد انفجارهای ریز و درشت میکنه ! چطور موتور نرم تر کار میکنه به نظر می آد که باید بیشتر ضربه بزنه و نامنظم کار کنه !
و اگه ممکنه بفرمایید ارتباط ورود خودروی مگان با بروز مشکل به قول شما بی سرو صدا از بین رفتن موتورهایی که از بنزین سوپر استفاده می کنند چیه ؟
میشه توضیح بدین ماشین شما چیه و از چه روشی برای تقویت موتور اون استفاده کردین ؟
با سپاس
azma
15 April 2006, 06:37 PM
زمان اول جنگ در خوزستان مخصوصا خرمشهر و آبادان بنزین و گازوئیل و نفت را به خاطر کمبود بنزین قاطی کردند و تا اهواز آمدند و خودشان را ازدست برادران عراقی عزیز نجات دادند ولی بعدها اکثرا موتورها مشکل دار شد.جنس آلیاژ سیلندر و پیستون و سو÷ا÷ها با قدرت و انرژی حاصل از انفجار متناسب است . اگر جرات و پول اضافه دارید توی سمند یا پرشیا یا زانتیا یا مزدا گازوئیل بریزید و نتیجه را ببینید.:D
z_qz54
15 April 2006, 07:57 PM
آرام سوز ؟
استفاده بنزین سوپر در خودروهایی با ضریب تراکم 5/9 : 1 و بالاتر بالاخره خوبه و یا مخرب ؟
ارتباط سیستم تزریق سوخت MPFI , SPFI با میعان سوخت روی جداره سیلندر رو ممکنه بیشتر توضیح بدین ؟
لطفن بیشتر توضیح بدین که در صورتیکه استفاده از بنزین سوپر ، ایجاد انفجارهای ریز و درشت میکنه ! چطور موتور نرم تر کار میکنه به نظر می آد که باید بیشتر ضربه بزنه و نامنظم کار کنه !
و اگه ممکنه بفرمایید ارتباط ورود خودروی مگان با بروز مشکل به قول شما بی سرو صدا از بین رفتن موتورهایی که از بنزین سوپر استفاده می کنند چیه ؟
میشه توضیح بدین ماشین شما چیه و از چه روشی برای تقویت موتور اون استفاده کردین ؟
با سپاس
اگه 5/9 به 1 باشه بله.
اگه از سیستم سینگل ماشینتون بحره میبره پس خیلی خیلی مخربه.
ولی اگه از مولتب بحره میبره و ضریب تراکمش 9/5 به یک و بالاتر از اون هستش نه مشکلی ندارید.
منظور از وقتی از سینگل استفاده میکنید ، پس پسیتون شما 4شیاره است ، و وقتی که سوخ میپاشه ، براثر حرارت بسیار بالا دچار تبخیر واحد میشه (اگه اشتباه نکنم )بعدشم وقتی جرقه میزنه سوخت به سورت ناقص میسوزه و از اشتعال های ریز و درشت تشکیل میشه و این رو میگن آرامسوزی ، اصلا هم به موتور ضربه نمیزنه چون به قول تعمیرکارا خیس کار میکنه.
ببخشید من KPFI نوشتم ولی چنین سیستمی نداریم و درستش DPFI شرمنه .
مگان از این سیتم مثل بیشتر رنو ها استفاده میکنه که توی اون انژکتور بدونه بوبینه و با تزریق کلیشه ای به وسیله تور نمدکش کار میکنه.
پیستون هارو دادم ، گود کردن ، نشیمنگاه سوپاپ رو بالا دادن ، سوپاپ سدیومی ، شاتون کوتاه ، و استفاده از ژیگلور کامپوزیتی ، و گشاد کردن نشیمنگاه سوپاپ ، کلا کار اصلی رو عوض کردن ژیگلور و پمپ بنزین انجام یده ولی چون حجم بیشتر سیلندر میخواستم به هیچی رحم نکردم.
matin61
10 December 2006, 01:22 PM
متاسفانه كيفيت بنزين هاي ايران افتضاح است يعني داراي اكتان پايين مباشد(85 )كه مستعد خود سوزي است لذا در هنگام عمل خود سوزي صدايي شبيه سوپاپ ميدهد ولي چون بنزين سوپر مي زنيد چون اكتان ان بالاست (97-98)موتور خوبكار ميكند بنابراين توصيه ميشود از سوپر استفاده شود
کیفیت و تولید بنزین پالایشگاه تهران افزایش می یابد
مهر , پنجشنبه 16 شهريور 1385 - ساعت 13:09
مدیر عامل پالایشگاه تهران گفت : کیفیت بنزین تولیدی پالایشگاه تهران با رسیدن اکتان به 90 درجه بهبود می یابد .
مدیر عامل پالایشگاه تهران گفت : کیفیت بنزین تولیدی پالایشگاه تهران با رسیدن اکتان به 90 درجه بهبود می یابد .
عباس کاظمی درباره آخرین وضعیت بهینه سازی پالایشگاه تهران گفت : با انتخاب پیمانکار تصفیه نفتای سبک ، ازت و ایزماراسیون تا پایان شهریور بخشی ازعملیات بهینه سازی پالایشگاه تهران آغاز می شود .
وی افزود : پیمانکار این پروژه ایرانی بوده و لیسانس آن از یک شرکت فرانسوی اخذ شده است .
به گفته مدیرعامل پالایشگاه تهران ، با انجام این پروژه اکتان بنزین تولیدی درپالایشگاه تهران از 82 به 90 درجه افزایش می یابد که بدین ترتیب استاندارد و کیفیت بنزین تولیدی افزایش می یابد .
وی افزود : هم اکنون اکتان بنزین تولیدی در پالایشگاه تهران 82 است که این سطح با گرفتن اکتان از پالایشگاه اراک به 87 درجه می رسد تا به دست مصرف کنندگان برسد .
کاظمی درباره استاندارد تولید بنزین اضافه کرد : هم اکنون در دنیا استاندارد بنزین متفاوت است اما در ایران بنزین تولیدی مطابق با استانداردهای تعیین شده است .
وی ارزش این پروژه را 100 میلیون دلارعنوان کرد وافزود : همچنین با اجرای این طرح 500 هزار لیتربه تولیدی بنزین پالایشگاه تهران که هم اکنون 8 میلیون و 200 هزار لیتر در روز است افزوده می شود .
وی گفت : همچنین تولید بنزین سوپر نیز در این پالایشگاه افزایش می یابد که این امر بستگی به میزان تقاضا دارد .
--------------------------------------------------------------------------------
روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news67038.html
amahdavi2004
23 January 2007, 03:18 PM
من هميشه بنزين سوپر مي زنم مگر گير نياورم و شديدا از نظر نرم و بيصدا كار كردن موتور، شتاب و سرعت ثانويه محسوس است و بعلت پايين آمدن مصرف كاملا قيمت بالاتر سوپر جبران مي شود (پايين آمدن استهلاك موتور و هزينه هاي بعدي به كنار) تنها اشكالش كم بودن آن در پمپ بنزينهاي بين راهي است.
يك بار كه مجبور شدم بنزين معمولي بزنم توي اتوباني كه مسير هميشگيم بود كاملا تفاوت محسوس بود چون توي اون مسير سرگاز 140 مي رفتم ولي با بنزين معمولي براي رسيدن به 120 بايد كمي پدال را فشار مي دادم!
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.