PDA

View Full Version : ميدونيد ورنا به خاطر چي توليد شد/؟؟؟؟

saber2q
8 May 2005, 12:47 PM
همونظور كه ميدونيد ايران از طرف آمريكا تحريم اقتصاديه و اجازه واردات و صادرات رو با شركت هاي آمريكايي نداره و از اونجايي كه شركت دوو توسط يك شركت خودرو سازي آمريكاي خريداري شد (فكر كنم جنرال موتورز خريده) و ايران هم در حال توليد دوو تحت ليسانس بود با ارسال يك نامه از ادامه همكاري با ايران جهت دوو سيلو و ماتيز معذزت خواهي كردن و شركت كرمان موتور رفت سراغ هيوندا و اين هيوندا ها كه دو مدل داره و فعلا يك مدلش داره توليد ميشه جاي سيلو و ماتيز به بازار عرضه شد حالا بشنيم ببينيم هيونداي رو كي آمريكا ميخره و اون موقع جاش چي ميخوان بدن بيرون.
ولي خودمونيما اگه قرار بود اين اتفاق نيوفته اين دوو ها فكر كنم تا 40سال ديگم ميخواست توليد بشه و اينجوري شد كه ادو شود سبب خير

Evanescence
8 May 2005, 01:08 PM
هيوندا آوانته هم پيش فروشش شروع شد . شايد رقيبي براي ماكسيما بتونه بشه ( از لحاظ حجم موتور و ... ميگم)

fizzi
8 May 2005, 07:41 PM
اوانته همون الانترا يا لانترا ي ديگر جاهاست....بهتره بگوييم رقيبي براي سيتروئن زانتيا با توجه به قدرت 140 اسب و كلاس ماشين به زانتيا نزديكتر هست تا ماكزيما... :o

Evanescence
8 May 2005, 07:48 PM
fizzi, از لحاظ ابعاد و احتمالا قيمت به زانتيا نزديك تره ولي از لحاظ موتوري به ماكسيما بيشتر نزديكه :!:

fizzi
8 May 2005, 08:03 PM
Evanescence عزيز , قدرت موتور 6 سيلندر ماكزيما بالاي 200 اسب هست ... :(

محمد رضا محمدي
8 May 2005, 08:44 PM
به نظر منم ممكنه رقيبي براي زانتيا از لحاظ حجم(2000) و قدرت و بزرگي اتاق باشه و از لحاظ قيمت در كلاس مزدا ...

Evanescence
8 May 2005, 09:50 PM
آقا من با يك ماشين ديگه اشتباه گرفته بودم :| :shock:

اوانته 4 سيلندر 2 ليتري هستش من فكر ميكردم مثل ماكسيما 6 سيلندره

harzaabe
9 May 2005, 03:31 AM
ميشه اين ماشين هايی رو که ميگيد عکسشون رو هم بزاريد...

محمد رضا محمدي
9 May 2005, 11:37 AM
توي اين لينك ميتونيد ببينيد . عكس بهتري پيدا نكردم ....
[Only registered and activated users can see links]

پرفسور
9 May 2005, 09:36 PM
قيمت آوانته بين 20 تا 25 ميليونه .فول آبشنه فقط سان روف نداره . فكر كنم از آبان ماه تحويل ميدن . اگه ميخواهيد بخريد همين سري اول رو بخريد چون Full CKD است .

behdad sbojariyan
10 May 2005, 05:29 AM
عزیزان من هیوندایی جماعت ماشین نمیشه
و صد البته کره ای و زاپنی جماعت ماشین نمی شند :P

fizzi
10 May 2005, 09:04 AM
دوستان اگر در گوگل با ELANTRA يا LANTRA به جاي avante , سرچ كنيد يه عالمه عكس ومطلب درباره اين اتومبيل پيدا ميكنيد... 8)

behdad sbojariyan, همه ميدانيم كه كره در اتومبيل از المان وژاپن عقب تر هست .ولي اين ماشينها در چند سال قبل تا الان كم كم فاصله خودشون رو با بقيه كمتر ميكنند. براي مصرف روزانه يك خانواده متوسط بسيار هم ماشينهاي خوب و كم هزينه اي هستند.

azma
11 May 2005, 08:24 AM
بايد افرادي كه سرس قبل هيوندا را داشته اند اظهار نظر كنند كه هيوندا چگونه از آب درآمده و و ضعيت استهلاك و عملكردآن چگونه بوده .

محمد رضا محمدي
11 May 2005, 11:45 AM
هيوندا به نظر من با كيفيت ترين خودرو ساز كره هست و به هيچ وحه قابل مقايسه با دوو و كيا نيست ...
براي مثال يك دستگاه دوو ريسر رو بعد از 12 سال كار با يك الانترا يا حتا اكسل مقايسه كنيد ...
سرو صدا و خشكي اتاق دوو و همين طور ديناميك رانندگي پايين تري نسبت به هيوندا داره ...
اين تجربه شخصي من بود ... چون تجربه رانندگي و نگه داري ...ريسر ... اكسل .... سوناتا و الانترا و اسپرو رو داشتم

پرفسور
11 May 2005, 08:36 PM
درسته .اگه يه سري به جزيره كيش بزنيد مي بينيد كه تاكسي دارها يا تويوتا دارند يا هيوندا البته مدل اكسنت. تو اون آب و هواي شرجي خصوصا بهار و تابستان خيلي هم از ماشين هيوندا راضي هستند . البته قبلا دوو داشتند .

master
7 June 2005, 08:22 PM
در حال حاظر هیوندا با مرسدس بنز سنجیده میشه قابل توجه کسانی که میگن هیوندا ماشین نیست

به نقل از مجله ماشین ماه قبل !!!!

arashjoon
6 August 2005, 11:47 PM
والا من ورنا دارم وبسیار از اون رازیم هیچ موردی هم نداره

fizzi
7 August 2005, 12:25 PM
در حال حاظر هیوندا با مرسدس بنز سنجیده میشه قابل توجه کسانی که میگن هیوندا ماشین نیست

به نقل از مجله ماشین ماه قبل !!!!

اخه مگر هر چي مجله ماشين بنويسه درسته ؟؟؟ :icon_conf اونهم فرهاد كاشاني :icon_sad: كه كشته مرده لكسس و دشمن شماره 1 مرسدس هست و ديگه با اين حرف اتلاعات و اعتبار خودش رو زير سئوال برده.
اخر مرسدس المان وهيوندايي (يك ماشين پلاستيكي ) با اوون كيفيت پايين (نه درمقايسه با ماشين هاي ايران) ساخت كره در يك رده قرار مي گيرند؟؟؟؟
امروزه حتا جگوار هم از نزر پرستيژ وكيفيت قادر به رقابت با مرسدس نيست و رقباي اصلي مرسدس فقط ب ام و و ائودي و تا حدي هم اينفينيتي و لكسس (اين دو البته از نزر كيفيت نه از نزر پرستيژ ) هستند.
هيوندايي حتا با ماشينه اي رده پايين ژاپن مانند سوزوكي هم قابل قياس نيست.

Moein_sg
7 August 2005, 02:43 PM
هیوندا ماشین خوبیه . من خودم شخصاً خیلی خوسم ازش میاد . قیمیتش هم نصف بنزی که باهاش مقایسه کرده بودن بود . اینم فراموش نکنید که " بنز دیگه اون بنز سابق نیست "

Evanescence
7 August 2005, 02:50 PM
نوشته های کاشانی اصلا ارزش بحث نداره :icon_mad:

HTK
7 August 2005, 03:15 PM
دوستان بهتره اینو بدونید که خود اروپایی ها به بنز اسم ماشین رویایی رو اطلاق کردن.(به نقل از یک روزنامه فرانسوی) :icon_cool

alireza_shd
8 August 2005, 06:49 AM
بنز همیشه بنز هست تازه مدل های جدیدش بهتر هم شده. الان بنز انجین ماشین هاش رو به صورت باکس 10 سال ضمانت می کنه. آخه کدوم موتری هست که 10 سال نیاز به کمترین تعمیری نداشته باشه؟(به غیر از بنز)؟
اگر بنز دهه 80 رو رونده باشی هیچ کدوم از این ماشین ها رو به حساب نمی آوری.