View Full Version : dial up connection for p910
mohammad_zhyan
8 May 2005, 01:07 AM
جريان اين
dial up
چيه ؟
چه جوري ميشه با كامپيوتر به وسيله گوشي به اينتر نت وصل شد؟
البته بدون ديتا ونه اين كه گوشي به صورت مودم عمل كنه :cry:
ninijapoli
8 May 2005, 06:37 AM
mohammad_zhyan, سلام.... فعلا نميشه ....
من خودم 4 روز پيش تو كف اين dialup بودم ... كلي سرچ كردم تا ياد گرفتم كه چجوري نصبش كنم و يا چه كارا ميكنه ...
اما بعد هر كار كردم كار نمي كرد ....... در انتها فهميدم كه مشكل از شبكه مخابرات ماست .....
چون به تمام كساني كه اين مشكلات رو داشتن توصيه شده بود كه با شبكه مربوطه خود تماس بگيرن ... و مشكل اونا هم بعد از تماس حل شده بود.
mohammad_zhyan, هرچند گفتي به صورت مودم نميخواي اما من بصورت كلي توضيح ميدم كه اگر احيانن كسي سوالي براش پيش اومد .به جوابش برسه. و هركي اين تاپيك رو خوند از Dial-up چيزي دستگيرش بشه... شرمنده ديگه :o
من روش نصب مودم رو ميگم هرچند كه به احتمال زياد كار نميكنه .... :o
روش نصب مودم براي p910i از طريق Cable : ( جهت وصل شدن به اينترنت با كامپيوتر از طريق موبايل )
1. وارد كنترل پنل موبايل بشيد و در قسمت Connections روي منوي Cable كليك كنيد و Cable Status رو از حالت PC Connect به حالت Modem تغيير بديد.
2. موبايل رو به كامپيوتر وصل كنيد ... ( ديگه اون آيكون كوچك شكل موبايل كنار ساعت كامپيوتر ظاهر نخواهد شد )
3. در كنترل پنل كامپيوتر Phone and Modem Options رو انتخاب كنيد.
4. در پنجره باز شده قسمت Modems رو انتخاب كنيد و روي دكمه ...Add كليك كنيد.
5. پنجره جديدي باز ميشه كه از شما سوال ميكنه كه آيا ميخوايين من مودم رو پيدا كنم يا خودتون از توي ليست انتخابش ميكنيد ... از اونجايي كه به احتمال 99.9٪ كامپيوتر تشخيص نميده مودم رو بهتره از همين الان خودتون از ليست انتخابش كنيد .
6. در ليست Manufacturer بايد اين رو انتخاب كنيد ----------> Sony Ericsson Mobile Communications
7. در ليست Models بايد بسته به نوع ارتباط موبايل با كامپيوتر يكي رو انتخاب كنيد . كه 3 روش InfraRed , Blutooth و Serial وجود داره كه ما الان داريم از Serial استفاده ميكنيم.
پس در اين ليست, آخري رو انتخاب ميكنيد -------> Sony Ericsson P900 Series Serial Modem
نصب مودم تموم شد ...... وشما بايد الان بتونيد با كامپيوتر از طريق مودمي كه در موبايلتون هست به اينترنت وصل بشيد ( كه نميشيد ........ :x )
به احتمال زياد اين error رو دريافت خواهيد كرد :
.(Error 692 : There was a hardware failure in the modem (or other connecting device
كه بر اساس جستجوهاي من اصلن هيچ ربطي به موبايل نداره و به شبكه مخابرات مربوط ميشه .... :o
-------------------------------------------------------------------------------
البته من يكجا يه برنامه ديدم كه اگر كامپيوتر رو به اينترنت وصل ميكردين و موبايل رو به كامپيوتر .. به كمك اون برنامه در موبايل هم ميتونستيد از اينترنت استفاده كنيد ......
كه فرقش با روش بالا اينه كه اينجا موبايل هم از اينترنت استفاده ميكنه ولي در روش بالا فقط نقش مودم رو بازي ميكنه...
اما به دليل عدم علاقه دانلودش نكردم ... اگر كسي داره آپلود كنه تا بقيه هم استفاده كنن ... منم ميگردم شايد دوباره ديدمش ... ( البته فكر كنم براي P800 بود ).
-------------------------------------------------------------------------------
تا يادم نرفته بگم كه مودمي كه تو موبايل هست ميتونه خودش هم به اينترنت وصل بشه و شما تو موبايل از اينترنت استفاده كنيد ... اما جريان اون هم مثل قبلي به دليل مشكل شبكه امكان پذير نيست گويا .....
روشش اينه :
1. وارد كنترل پنل موبايل بشيد و در قسمت Connections روي منوي Internet accounts كليك كنيد و New رو انتخاب كنيد.
2. نام Account رو به دلخواه وارد كنيد و Connection type رو Dial-up قرار بديد و در جاهاي مربوطه نام كاربري و پسورد و شماره تلفن رو وارد كنيد.
حالا هروقت كه بخواهيد از اينترنت استفاده كنيد ..موبايل شروع به شماره گيري ميكنه و شماره هم در Call list ثبت ميشه اما بعد از چند ثانيه اين پيغام رو ميده :
Call was not answered
كه اين هم مربوط به همون مشكل شبكه هست.
-------------------------------------------------------------------
اميدوارم به درد بخوره .
فعلن......................... :o
meloserj
8 May 2005, 10:20 AM
دوست عزيز
شبكه مشكلي ندارد. بحث اصلي بر روي سرويسها و امكانات مكالمه براي يك مشترك است.
براي اطلاع شما بايد اضافه كنم هر مشترك در HLR يك profile دارد كه معمولا اپراتور براي تمام مشتركين بصورت يكسان set ميكند.
حال اگر مشتركي امكانات اضافي "telephony services" درخواست نمايد اين profile اپديت مي شود.
اگر سوال بيشتري داشتيد ميتوانيد با من تماس بگيريد.
ساران سافت
8 May 2005, 12:59 PM
جناب meloserj مي شود يكم در مورد سرويسها و قيمتهايشان توضيح بدهيد 8)
اون برنامه اي كه از طريق كامپيوتر موبايلو به اينترنت وصل ميكنه من دارم ولي نتونستم باهاش كار كنم ديگه دنبالش نرفتم 8) اونو آپلودش ميكنم 8)
ninijapoli
8 May 2005, 01:12 PM
meloserj, من بر اساس جستجو به اين نتيجه رسيده بودم ... :o
احتمالا اونهايي هم كه بهشون توصيه شده بود با شبكه مربوطه تماس بگيرن همين كاري رو انجام دادن كه شما ميفرماييد........
پس اگر لطف كنيد و بگيد براي رفع اين مشكل دقيقن بايد چه اقدامتي انجام داد و به كجا مراجعه كنيم ....تا كساني كه مايل هستند اين كار رو انجام بدن .... 8)
ممنون :o
ساران سافت خيلي ممنون :o
ساران سافت
8 May 2005, 01:17 PM
GnuBox on SonyEricsson P80x/P90x/P910
(Share your computer's internet access to the phone via bluetooth or USB)
This is a small software for your cell phone with which you can create a new Internet Connection (internet access point, connection profile, whatever you call it) on the phone. If you use this connection, the phone does not dial or connect to GPRS, but uses bluetooth (or the USB cradle) to connect to your PC. Thus you will be able to surf the web, download software/data/email/whatever you like without paying any fee to your operator.
Setup instructions :
1. If you have service pack 2 installed, then bluetooth drivers are not a problem. If you can see the bluetooth icon then double click it. Go to COM ports. Set an incoming port, if you don't see it, add an incoming port.
2. For example mine is Port 9 for incoming, then double click to Phone Connection Link. Install P910i PC suite if you dont have it. You should see Port 9 there and Tick it.
3. Now make a dummy connection in your P910i. Let the number be a fake one like 444 or something. And for proxies let it assign. same goes to IP too and DNS.
4. Now run GnuBox from the phone and set modem to auto. Fire up your browser and let it connect thru the "bt" connection. "bt" is the name of the connect you set for the bluetooth connection.
5. The important things here are the INCOMING PORTS OF BLUETOOTH which should be allowed in the Phone Connection Link.
آپلودش كردم اگر تاييد بشه :x
A.M.I.R.T
8 May 2005, 02:33 PM
پس اون قضيه كه مي گفتن با 6600 مي شه چي بود؟؟
ninijapoli
9 May 2005, 11:56 PM
ساران سافت, ممنون :o
برنامه شما رو از آپلود سنتر گرفتم ... اما بعد فهميدم كه اين شركت براي هر گوشي ورژن مخصوص به خودش رو ساخته كه شما ميتونيد از لينك زير اونها رو بگيريد .....
تازه استفاده ازش هم به اون كشكي كه من فكر ميكردم نبود ...... بايد كلي چيز تو كنترل پنل موبايل تنظيم ميكردي و با كمك برنامه هايپر ترمينال كامپيوتر رو به موبايل وصل ميكرديد ..... كلي دنگ و فنگ داشت ...... ( البته براي وصل شدن با Cable .... )
امـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا بازم كــــــــــــــــــــــــــــــــار نميكنه :o
با اينكه برنامه رايگان است اما باز مثل آدم نصب نميشه .
از همون اول ميگه كه ISP 'Bt' not found .............
حالا ميتونيد هم برنامه مخصوص موبايل خودتون و طريقه نصب به هر شكل كه ميخواين ( Cable, InfraRed , Bluetooth ) از اين لينك بگيريد :
GnuBox :
http://gnubox.dnsalias.org/gnubox/
فعلن .... :o
مهدیار
10 May 2005, 12:27 AM
فكر نكم راحت باشه يا انقدر مشكل كه همه ولش ميكنن .. :x
ninijapoli
10 May 2005, 12:36 AM
مهديار, بحث راحت يا مشكل بودنش نيست .... موضوع اينه كه كار نميكنه ..... از همون اول error ميده. :x
مگه شما تونستيد با اين برنامه از اينترنت استفاده كنيد ؟
اگر اينكار رو كردين يك توضيح كامل و مرحله به مرحله بديد كه بقيه هم استفاده كنن.
ممنون
مهدیار
10 May 2005, 12:38 AM
با گوشي 6600 آره ولي باورتون نميشه شايد داشتم 1هفته اينور اونور ميكردم تا اينكه بالاخره 5 دقيقه كار كردش ..
mohammad_zhyan
10 May 2005, 12:41 AM
يعني تعطيل؟ :cry:
ninijapoli
10 May 2005, 12:54 AM
فكر نكم راحت باشه يا انقدر مشكل كه همه ولش ميكنن ...
باورتون نميشه شايد داشتم 1هفته اينور اونور ميكردم تا اينكه بالاخره 5 دقيقه كار كردش ..
اينجوري ميگي راحته ؟ :P
اما من خيلي جاها خوندم كه با استفاده از bluetooth براحتي ازش استفاده كردن...
اگر كسي كامپيوترش اين قابليت رو داره با استفاده از لينك زير روشش رو بخونه و تست كنه :
http://gnubox.dnsalias.org/gnubox/
ممنون :o
mohammad_zhyan
10 May 2005, 02:45 AM
با خودش كه ميشه به اينترنت وصل شد يا نه؟
meloserj
10 May 2005, 09:47 AM
سلام
ببخشيد دير جواب دادم.
telephony services در ايران بنا بر سياست tci محدود هستند. شما حتي اگر بخواهيد با امور مشتركين تماس بگيريد جواب درست حسابي به شما نمي دهند.
براي مثال براي سرويس Alternative fax speech كه سرويس بسيار خوبي براي دريافت همزمان مكالمه بعلاوه فكس مي باشد» tci اين سرويس را حدود 2 ماه قبل با كمك vendor ها تست كرد. اگر مايل بوديد من مي توانم ليستي از اين سرويسها را براي شما بگذارم.
ولي افسوس كه فعلا سياست كاري tci بر ارايه speech متمركز است.
mohammad_zhyan
10 May 2005, 11:05 PM
اگه زحمت بكشي و بيشتر توضيح بدي ما هم بيشتر ممنون مي شويم
mohammad_zhyan
18 May 2005, 12:52 AM
خوب براي وصل شدن به اينترنت از طريق موبايل اين بهترين روش ممكن بوده.
user name
password
isp nomber
and dial
وشما به اينتر نت وصل ميشيد فقط يك چيز هست اونم ديتا كه بايد داشته باشيد
البته فقط با خود گوشي چون من حتي با آخرين درايوري هم كه از سايت سوني اريكسون گرفتم نتونستم گوشيمو به عنوان مودم به خورد كامپيوترم بدم و همون طور هم كه همه مي دونيد سرعت ديتا پائين و هزينه اتصال به اينترنت با موبايل بالاست
ياسر بابا
18 May 2005, 02:28 PM
من هم هر كار كردم تا الان نتونستم وصل شم نه به عنوان مودم نه با بلوتوث :D
امير رضايي
21 May 2005, 12:23 PM
سلام
من با نوکيا 6630 به راحتي اين کار رو کردم. همينطور با اريکسون T-28 به خوبي هم کار ميکنه.
1. سرويس Data رو بايد وصل کنيد (از طريق دفاتر مشترکين تلفن همراه. ماهي 5 تومن ناقابل هم به قبض شما اضافه ميشه!)
2. روي گوشيتون تنظيمات مربوط به Dial-up رو همونطور که mohammad_zhya گفت تنظيم کنيد.
3. از روي گوشي تماس بگيريد و به اينترنت متصل بشيد.
براي استفاده از خط موبايل بر روي کامپيوتر، همونطور که گفتم من با 6630 بارها و بارها اين کار رو کردم. نرم افزار مخصوص نوکيا PCSuit يک مودم روي دستگاه تعريف ميکنه که با کابل يا بلوتوث به صورت Dial-up به اينترنت وصل ميشه و با سرعتي در حد 70% سرعت Dial-up از منزل کار ميکنه 8)
ninijapoli
21 May 2005, 01:51 PM
امير رضايي, منظور بدون سرويس ديتا بود :o
اما دوستان از برنامه gnubox استفاده كنيد .. درسته كه اوني كه ميخوايييد نيست .يعني همه جا نميشه ازش استفاده كرد و به خونه و كابل ارتباط با كامپيوتر محدود ميشه اما بهرحال به اينترنت وصل ميشه :o
من خودم ميلهاي ياهوم رو باهاش چك كردم .... :o
براي اطلاعات بيشتر درباره اين برنامه از لينك زير استفاده كنيد كه جناب p900_guest توضيح كاملي دادن
http://www.psforums.org/vbulletin/showthread.php?t=7007
B e H r A d
7 June 2005, 11:53 AM
ninijapoli
نینی جان میشه بگی آخرش میشه وصل شد یا نه ما که گیج شدیم :D
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.