View Full Version : بدون توجه به قيمت مزدا چطور ماشينيه!!!!
لطفا بدون توجه به قيمت نظرتون را راجع به مزدا بفرماييد
شاهرخ محمدی
7 May 2005, 03:11 AM
به نظر من ماشينه خيلي بيخوديه
محمد رضا محمدي
7 May 2005, 10:55 AM
بدون توجه به قيمت :
ظاهر برجسته ر ميان خودروهاي ايرني ....
شتاب و سرعت مناسب ....
هندلينك عالي ...
امكانات مناسب ...
خدمات ضعيف ...
موتور و گيرباكس هر دو خوب هستند اما هماهنگي لازمه رو ندارن ....
ترمزهاي خوب ...
Evanescence
7 May 2005, 11:30 PM
حد اكثر سرعت مزدا 195 كيلومتره :shock:
booleck
8 May 2005, 12:31 AM
من هم شنيدم زياد ماشين قوی نيست فکر کنم در فوروم ماشين قبلی در اين مورد بحث شده بود!!!
ولی تا جايی که من ميدونم ماشين زياد جالبی نيست!!!!
پس بفرماييد افتضاح است
:cry:
محمد رضا محمدي
8 May 2005, 03:13 AM
من نميگم مزدا توي سرعت و شتاب خدايي ميكنه ..... اما اگه روي دور باشه خوب راه ميره ...
دليل اينكه شما با پارس از مزدا سبقت گرفتيد گشتاور و حجم بيشتر خودروي شما بوده ...
من به شخصه با مزدا حال نميكنم توي كل شهري هم با سمند ميشه پا به پاي مزدا رفت ( تجربه شخصي )
اما كسي نميتونه منكر هندلينگ بالاي مزدا باشه ..
alireza_shd
8 May 2005, 07:49 AM
تو ايران نميدونم ولي طبق نظر سنجي هايي كه تو اروپا انجام داده بودن مزدا كمترين هزينه نگهداري رو داشته و كمتر از بقيه رقيبان خراب مي شده
حامدگلشن
8 May 2005, 09:31 AM
فقط خوشگل و خوش كلاسه ولي امكاناتش صفره نسبت به ماشينهاي هم رده خودش :x
po2ya
8 May 2005, 10:30 PM
sara, اگه بدون توجه به قيمت ميخواهيد به مزدا نيگاه كنيد!
خيلي ماشين خوبيه 100٪ از پرشيا بهتره چون بالاخره تكنولوژي جديد تري داره نسبت به اون ماشين من درآوردي!
خيلي اسپرت خورش رديفه امكانات داخلي در حد قابل قبولي هست!
موتور خوبي داره قابل توجه arash p mbz bmw, احتمالا اون دوست شما يا ماشينش لگن بووده يا اصلا رانندگي بلد نبووده!
چون موتور بسيار قوي داره مزدا كه ميتوونه با زانتيا كل كل كنه!
اينا تجربهاي شخصي هست!
چون من خودم به شخصه با يه زانتيا 1800 ساعت 2 نيمه شب در اتوبان صدر كل كل كرديم به شدت باهاش داشتم ميوومدم فكر نكنم فاصلموون از يكي 2 سانت بيشتر ميشد!
در مورد هندليگ واقعا حرف نداره !
8)
alisam44
9 May 2005, 05:55 AM
ماشين ضعيفي هست.زانيا از اون سرتره 8)
نسبت به قيمتش امكاناتش صفر هست :x
niceevil
9 May 2005, 09:53 AM
مگه ميشه قيمت رو در نظر نگرفت
اينجوری خوب پيکان هم خيلی ماشين خوبيه اگه مفت باشه
بايد ببينی اون امکانات نسبت به قيمت ارزش داره يا نه
به نظر من ظاهرش خوبه اما نسبت به قيمت جالب نيست به نظر من بايد هم رده پرشيا باشه از نظر قيمت
خوب يا بد بودن اين ماشين تنها مرتبط با معيارهاي ارزيابي هر فرد هست
براي يه آدمي مثه من كه پشت مزدا هم ميشينه مزدا يه ماشين خوب شناخته ميشه در حاليكه از نظر من زانتيا يه ماشين فوق العاده (نسبت به ماشينهاي توليد داخل) هست {علت اين ارزيابي اينه كه من به سرعت و شتاب اهميت خيلي بيشتري ميدم و زانتيا خيلي سرتر هست}در حاليكه اگه معيار مثلا زيبايي باشه قطعا مزدا ده ها پله از زانتيا با اون عقبش! سرتره!!
آنچنان كه من شنيدم : (و مدركي براي ارايه بابت اين حرفم ندارم) سيستمه ترمز و سوخت رساني مزدا در مقابل ماشينهاي همترازش بسيار كاراتر و نوين تر و مدرن تر هست
از لحاظ هندلينگ و نرمي همسطح زانتيا و بالاتر از پرشيا هست
از لحاظ نمايندگي و خدمات پس از فروش مزخرفه
از لحاظ مصرف سوخت فوق العاده هست
يه عيب بسيار بزرگش كه باعث ميشه علي رغم دارا بودن سيستم سوخت رساني پيشرفته تر به اندازه زانتيا نره (سواي تفاوت در حجم موتور) سنگيني ماشين هست و من تا به امروز اصلا نتونستم به علتش پي ببرم يعني من كاملا اين حس رو دارم كه اين ماشين 200 -100 اضافه وزن داره! و اين از شتاب اوليه ماشين (كندن) به شدت ميكاهه! و البته نميتونم اين حرف خنده دار رو بپذيرم كه از پرشيا عقب ميمونه . {لازمه كه يه توضيحي اينجا بدم : اين بدنه كه بدش رو هم گفتم از لحاظ فاكتور ايمني قطعا از زانتيا خيلي مطمين تر هست}
از لحاظ زيبايي و اسپرت خور هم كه مطمينا بي رقيب و غيرقابل مقايسه هست
---
8)
---
يه مطلب ديگه هم بگم :
اگه جاي تو بودم و عجله نداشتم 6 ماه صبر ميكردم تا با همين پول ماشين هايي كه سگشون هم 10 برابر از مزدا و زانتيا و پرشيا سرتر هست ميخريدم :evil:
Evanescence
10 May 2005, 08:43 AM
behdad sbojariyan, مدل 98 هستش . 323 ديگه توليد نميشه
fizzi
10 May 2005, 09:10 AM
مدل اصلي در سال 98 توليد شد (323 GLX در ايران سري دوم) مدل face lift تا سال 2003 در ژاپن توليد ميشد(همين مدل كنوني fl در ايران ) ...ولي از سال 2004 مزدا 3 به جاي 323 توليد ميشه كه ماشين فوق العاده هست 8)
sara
10 May 2005, 01:11 PM
بابا بیخیال طراح خودروی پژو 206به درخواست ایرانخودرو از روی خودروی 406 پرشیا رو طراحی کرده !!!! :P :P
اين حرف خيلي خنده دار است اقا ارش شما با مزدا مشكل داري اين حرفها را ديگه نزن. :roll:
اف16
18 May 2005, 01:16 AM
سلام
با عرض پوزش از دوستان . خيلي از دوستان حتي يك دفعه هم سوار مزدا 3 نشده اند ولي در مورد اون نظر داده اند متاسفانه خيلي ها عادت دارند در مورد هر چيزي نظر بدهند.
اما در مورد مزدا : ( قبلش اينو بگم كه از ميان ماشينهاي توليد داخل مزدا . پژو 206 و 405 و پرشيا . زانتيا رو مدتها داشته و از آنها استفاده كرده ام البته بيشتر پژو)
مزدا 3 ماشين بسيار خوبيه براي شما دوست عزيز كه سوال كرده ايد :
از نظر خرج و مخارج و حتي مصرف به مراتب از پژوها و زانتيا پايين تره.
از نظر نرمي و راحتي نيز بسيار بهتر از پژوها و زانتياست چرا كه يه ماشين آسياييه!.
از نظر سيستم ترمز بسيار بهتر از پژوهاست.
امكاناتش هم كه در حال حاضر مزداهاي سفارشي توليد ميشه بيشتر از ديگر ماشينها ميتونه باشه.
از لحاظ شتاب و سرعت هم كه در سطح خوبيه .
.....
در كل ماشين بسيار خوبي جهت سوار شدن و استفاده عادي هستش و از نظز هزينه اي پايينتر از پژوها و زانتياست.
اما اگر منظور سرعت و شتاب بالا باشه خيلي ها به زانتيا راي ميدهند اما من اينجا يه پيشنهاد براي اين دسته از دوستان دارم كه پژو پرشيا اي.ال.ايكس 2000 رو امتحان كنند كه يه جورايي پرواز ميكنه و زانتيا رو نقطه ميكنه.
البته زاننيا ماشين بسيار خوبيه اما زانتيا معايب زيادي داره و مدلش قديميه . قول ميدم مدلهاي جديد سيتروپن كه توليد بشه ديگه كسي به زانتيا نگاه نكنه.
پژو هم كه خوبه از 206 معمولي تا 1600 و اتومات و ... خوبه اما بزرگترين مشكل 206 : اين ماشين 206 توليد ايران از نظر ارتفاع از سطح زمين 4 سانتيمتر از استاندارد و توليد شركت پژو فرانسه بيشتر و بالا تره . تو دنيا ميليمترها رو در نظر ميگيرن اما اينجا .... (منبع اين خبر هم يكي از مهندسان ارشد شركت ايران خودرو و پژو فرانسه كه از دوستان هست)
405 و پرشيا هم خوبه اما سيستم ترمز اين ماشينها زياد جالب نيست.
پرشيا اي.ال.ايكس نسبتا بهتره و نقص كمتري داره.
اف 16
sara
18 May 2005, 01:59 AM
دستت درد نكنه اقاي اف16 واقعا كامل و جامع بود دلمون را نسبت به مزدا روشن كردي . ما شاءالله بعضي از دوستان كه به قول شما اصلا تجربه سواري با اين ماشين را نداشتند اينقدر اين ماشن را به باد انتقاد گرفتند كه ما را كم كم از خريد مزدا نزديك بود پشيمان كنند
remilia
18 May 2005, 01:27 PM
با سلام
دوست خوبم اف16
مزدا 323 مشين بسيار راحت با هندلينگ بالا و ترمز قوي و شتاب خوب و مصرف كم و كم استهلاك و زيبا و قابل تيونيگ ولي از لحاظ لذت راننگي به 206 نميرسد اما من كه زانتيا و 206 تيپ 5 و پرشيا و مزدا را به مدت طولاني داشته و با آنها رانندگي كرده ام مزدا بسيار عالي بوده فقط بايد سايز رينگ آنرا به 15 عوض كرد و سپر عقب آنرا پايين آورد تا لوله اگزوز و جا زاپاسي ديده نشود در ضمن دوستان اگر از وسيله نقليه اي استفاده كرده اند نظر بدهند.
po2ya
18 May 2005, 01:35 PM
sara, راستي در مورد قطعات ووكيفيت ساخت بگم تا اونجايي كه اطلاع دارم قطعاتش مرگ ندارن و خيلي كيفيت خوبي دارن و به اين سادگي ها خراب نميشن و همينش باعث ميشه كه خرجش كم بشه
1
8)
samuraii40
18 May 2005, 03:23 PM
مزدا از لحاظ ايمن و نرمي كم مصزف بودن و استهلاك ماشين خوبيه و شتابش در حد مناسبي قرار داره.در ضمن اگر هم بنا به كورس گذاشتن پرشيا با مزدا باشه كه 405 موتور 2000 پرشيا رو ميگذاره تو جيبش پس دليل بر اين ميشه كه 405 بهتر هست. :o
tabeta_03
18 May 2005, 11:43 PM
samuraii40, كسي نگفته مزدا بدتر از پرشياست بروبچ ميگن مزادا تو اتوبان حرفي براي گفتن نداره در ضمن شما از كي تا حالا با 405 2000 بالاي 200 تا ميري كه پرشيا رو تخريب ميكني؟ :wink:
samuraii40, چي صحبتيه ميفرما ييد شما چطوري با 405 2000 كه با با موافق هم به 200 نميرسه ميتونيد پرشيا رو كه بالاي 215 ميره بگيريد :twisted: :twisted: :x
اف16
19 May 2005, 12:37 AM
دوستان عزيز tabeta_03 و oow
آيا تا حالا سوار 405 با حجم 2000 يا 1800 شده ايد . اگر هم شده باشيد حتما امتحان نكرديد كه 200 تا ميره يا نه .
يه تاپيك بود كه سرعت بالاي 200 كيلومتر بر ساعت با 405 رو توضيح داده بود .
اين تاپيك را حتما بخونيد تا متوجه بشين كه با 405 هم بالاي 200 تا ميشه رفت.
اما اين تاپيك در مورد مزدا 323 هستش .
جناب tabeta_03 مزدا هم تو اتوبان خيلي حرفا واسه گفتن داره . اينو مطمين باش. امتحان كني متوجه ميشي.
يك بار ديگر خدمت دوست عزيز sara عرض ميكنم كه :
مزدا 323 براي سواري و استفاده معمول و عادي بين ماشينهاي ساخت داخل يعني پژوها و زانتيا بهترين انتخاب هست. چرا كه خرج كمتري داره و داراي فرماني بسيار نرمتر نسبت به پژو هستش و سرعت و شتابش هم خوبه.
اما يه چيزي و واجبه بگم كه من سال قبل مزدا 323 كه ساخت داخل ( مونتاژ داخل) هست داشتم و بسيار هم راضي بودم و در حال حاضر هم در جزيره كيش يك مزدا 323 مدل 2004 به قيمت 11.500.000 تومان خريدم كه تماما ژاپني هستش و به علت نداشتن گمرك در مناطق آزاد ارزانتر از مزداهاي داخلي است . اما دليل گفتن اين موضوع اينه كه بايد بگم كه مزداهاي توليد داخل كاملا شبيه مدل ژاپني آن است و حدودا بيش از 80 درصد قطعات اين ماشين از ژاپن وارد ميشود و چيزهايي مثل موكتهاي كف و لامپهاي چراغ و باطري و ... از داخل تامين ميشود.
ضمنا مزداهاي داخل داراي تزيينات هستند كه نمونه هاي ژاپني فاقد اين مزيت هستند.
اما پژو 80 درصدش داخليه.
ضمنا اگر كسي واقعا دنبال شتاب ميگرده از بين ماشينهاي خانواده مزدا يه نگاهي هم به مزدا 6 داشته باشه. اين ماشين وارداتي هست و به تعداد كم در تهران هست اما در جزيره كيش بسيار زياد ديده ميشه . كه در شتاب و سرعت همه ماشينها از پژو ( انواع ) گرفته تا زانتيا و ماكسيما و حتي بعضي مدل بنزها و بي.ام.و ها برتري داره .
از ماشينهاي ساخت داخل هم پرشيا 2000 از نوع اي.ال.ايكس يعني امكانات اي.ال.ايكس اما موتور 2000 و 16 سوپاپ. (سفارشي)
اف 16
اف16, جان تاپيكي كه معرفي كردي:
محمد رضا محمدي
Car Master
اين عكس از نظر من هيچ مشكلي نداره .... آمپر آب و اين چيزا هم رديفه ...
فقط يه چيزي سرعت روي 195 هستش نه 200
منم با سمند كولر روشن همين ديروز تو اتوبان كاشان 190 رفتم بدون كولر 205
در مورد سرعت كارخونه هم بگم كه اصولن ماشين بيشتر ميره البته در شرايط مطلوب مثل شيب جاده ... باد موافق و ... مثلن سي يلو سرعتش 163 اعلام شده ولي من 180 رفتم ...
دانيالـ64
بابا 405
195 بيشتر آمپرش نميره بالا
هيچ وقت 200 نميشه
ميدونم 5 تا اين حرفارو نداره ولي زد حاله
همين 5 تا ميره تو مخ آدم
Moein_sg
از چند حالت خارج نيست :
1 ) جك زيره ماشين
2 ) كيلومتر سنج خراب
3 ) شيب موافق و باد موافق
kurosh_k
سلام
اون دوستاني كه ميگن 405 از 195 تا بيشتر نمير توجه داشته باشن اماري كه كارخانه ها اعلام ميكن براي شرايط استاندارد .يعني اگه جاده سرازيز باشه بيشتر هم ميره.من خودم سوار 405 بودم كه 220 داشت تو سرازيريه بعد عوارضي اتوبان ساوه ميرفت.405 قديمي هم بود 1600 gl
پارسيان
حق با شماست 405 بيشتر از 195 كليومتر در ساعت نميره اما خودم در يك جاده سراشيبي با شيب خيلي كم 200 و اندي كيلومتر رفتم - البته 2000 مدل 79
اين طور كه به نظر ميرسه جناب اف16 بايد دنبال يه سرازيري باشي كه 405 با موتور 2000 برسه به 200!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
samuraii40
19 May 2005, 01:45 AM
من 405 رو با موتور elx مقايسه نكردم بلكه با پرشيا 1800 مقايسه سرعتي كردم.در ضمن اگر شما نديديد دليل بر اين نميشه كه نميره مطمين باش كه از پرشيا 1800 بيشتر و راحتتر ميره. :o
اف16
19 May 2005, 05:07 PM
دوست عزيز oow
تو همون تاپيك من مطلبي نوشتم و دقيقا سرعت واقعي 405 به ميزان 207 كيلومتر بر ساعت در اتوبان اصفهان كاشان كه بسيار خلوته بوده. البته اين موضوع ربطي به اين تاپيك نداره اما محض اطلاع گفتم.
بايد قبول كرد كه 405 هم ميتونه بيش از 200 تا بره .
اف 16
fizzi
19 May 2005, 09:42 PM
اف16, oow, بحث رو بيشتر از اين منحرف نكنيد :D
samuraii40
20 May 2005, 12:14 AM
پس در اخر نتيجه ميگيريم كه 405 نه ببخشيد مزدا ماشين خوبيه.
chiako
20 May 2005, 12:39 AM
سلام
خدمت دوستان بگم كه با توجه به ضريب دنده 5 در 405 و پرشيا وسمند ؛405 هيچگاه نميتونه حداكثر سرعتي رو كه سمند يا پرشيا دارن رو داشته باشه : ضمنا پرشيا و سمند دو ماشين كاملا يكسان از نظر گيربكس و موتور ميباشند
اف16
20 May 2005, 12:56 AM
سلام
دوستان خواهشا از مسير بحث تاپيك كه در مورد مزدا هستش خارج نشين . 8)
صداي مديران فروم هم در اومده.
موضوع مهم اينه كه 405 و پرشيا و سمند با هر سرعتي كه برن مزدا بهتر از اونهاست . شك نكنيد. :(
هر كسي هم كه اين حرف رو قبول نداره از كسي كه هم مزدا داشته و هم پژو سول كنه متوجه ميشه.
اف 16
master
7 June 2005, 07:54 PM
مزدا یه چیزی تو مایه های pride و نه بیشتر
راه که نمیره
شتاب که نداره
هندلینگ افتضاح
صندلیهای ناراحت
7 میلیون بیشتر نمیارزه
NIMA-MEM
14 October 2007, 02:06 AM
من با مزدا برای مدت طولانی هم در جاده هم در شهر رانندگی کردم
اگر اهل یک اتومبیل آرام و کم مصرف و نرمی هستی اتومبیل خوبی است شتاب و قابلیت حرکتی معمولی مایل به خوب داره
اما اگر دنبال شتاب بالا و اینکه بخوای در دنده مرده ماشین به سرعت بالا برسه(مثل زانتیا-پارس elx ) مزدا گزینه خوبی نیست . در کورس خیابانی حرکت در دنده1 نسبتا قابل است ولی به محض دادن دنده 2 افت مزدا مشخص میشود
وعقب می ماند دردنده 3 و 4 نیز همنطور .
به طور کل یک راه رفتن کلاسیک دارد
برای مصرف شهری اتومبیل قابل قبولی است
NAKI
31 May 2008, 10:45 AM
دوستان محترم در رابطه با خريد يك اتومبيل با مشخصات مناسب لطفا شرايط رانندگي و امكانات موجود از قبيل هزينه خودرو و جاده و ايمني و...... را در نظر بگيريد در اين صورت خواهيد فهميد مزدا از نظر ايمني وهزينه از زانتيا بهتر ازنظر زيبايي و به روز بودن از كليه محصولات ايران خودرو (در كلاس خودروهاي مشابه)بهتر و از نظر ميزان خرابي (استقامت بالاي قطعات نسبت به ساير محصولات )بسيار كم هزينه حتي نسبت به پژو206 و در كل با توجه به ازمايش اتومبيلهاي مختلف توسط اينجانب ودر نظر گرفتن كليه جوانب كار به نظر من اين ماشين و مدل بالاتر ان يعني مزدا3 در حال حاضر جزء بهترينهاي موجود در بازار داخلي هستند و اگر كسي در رابطه با قيمت ان مشكل دارد بهتر است قيمت آن را با پروتن و هيوندا و حتي توليدات من دراوردي ايران خودرو مثل اردي و ..... مقايسه كنيد
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.