PDA

View Full Version : زيباترين رينگ براي مزدا323

sara
6 May 2005, 03:00 PM
لطفا بگيد چه رينگي براي مزدا زيبا ومناسب است كه اسيبي به ماشين هم نزنه

حامدگلشن
8 May 2005, 09:52 AM
دوست عزيز
اگر ميخواهيد كه به جلوبندي ماشيتون كمترين آسيب برسه از رينگهاي ايتاليايي و آلماني استفاده كنيد كه از نظر آلياژ و استحكام و سبكي بهتر از رينگهاي تايواني هست استاندارد تر هم هستن 8)
به نظر من OZ و BBS بهترين رينگها هستن با آلياژ تيتانيوم و منيزيوم البته آلمينيوم هاش هم خوبه ولي يخورده سنگين تر هست .... :o
در كل از نظر قيمت هم بالا تر از رينگهاي تايوانيه :idea:
OZ از 600 -650 به بالا بسته به آلياژ‌و سايز
BBS از 700 به بالا بسته به آلياژ‌و سايز
:evil:

naymz
9 May 2005, 12:36 AM
من شنيدم رينگ 17 آلومينيوم روي 323 جواب نميده و اگه ميخواين 17 بندازين حتمن بايد آلياژ سبك باشه

alisam44
9 May 2005, 02:46 AM
sara,
رينگهاي آلمان خوب هستند.در ضمن لاستيكو خيلي پهن نكن چون فرمانت سفت مي شود 8)

sara
11 May 2005, 02:57 AM
بهتر از الماني هم وجود داره اگر هست چه ماركهايي هستند با چه اليازي؟

behdad sbojariyan
11 May 2005, 04:54 AM
به نظر من بهترینش همون ozهستش :x

sara
11 May 2005, 05:46 PM
اين oz كه ميگيد ساخت كجاست وجنسش چيه؟ واستاندارد است.

Evanescence
11 May 2005, 06:06 PM
sara, ايتالياييست و فوق العاده گران

sara
11 May 2005, 06:32 PM
گران مثلا چقدر ايا زيبا هم هستند منظورم از زيبا اينه كه به قول معرف چشم در بيار هستند يا نه؟

علی سلیمی
11 May 2005, 10:46 PM
sara جان منظور از گران يعني اينكه رينگ هاي معمولي او زد معمولا از 1 مليون تومان شروع ميشن اما مطمعن باشيد هيچ وقت از خريدش پشيمون نميشيد فقط تنها مشكلي كه وجود داره البته از نظر من يه كم تنوع محصولات او زد و يا بي بي اس در بازار ما به خاطر قيميت هاي بالاي اين دو مارك كم هست و بيشتر رينگ هاي تايواني و متفرقه و با قيميت پايين تر هست كه البته از لحاظ وزن و استقامت كارايي لازم رو نداره٬ اما به شما پيشنهاد ميكنم هر رينگي رو كه انتخاب ميكنيد مقداري لبه دار باشه چون اول از همه امسال رينگ هاي لبه دار مد هست و از همه مهم تر رينگ لبه دار باعث ميشه كه رينگ شما دير تر خط چه دار بشه و زماني كه كنار جدول و .. پارك ميكنيد رينگ شما خط و خش نيوفته٬ اما اگر دنبال رينگ تك هستيد ميبايست مبلغي بيش از دو و نيم مليون تومان در نظر بگيريد

sara
12 May 2005, 03:01 AM
اقا علي اين رينگهايozوbbs كه اشاره كردي قشنگ هستند يا نه ونمايندگي يا فروشگاهي كه زياد از اين مارك دارن سراغ داري .. ضمنا اين كه فرمايش كرديد اگر بهتر از اينها ميخواي بايد بيشتر از دو ونيم ميليون هزينه كنم . اونها كدوم ماركها هستند وايا زيبا هستند ........ مرسي 8)

علی سلیمی
12 May 2005, 04:15 PM
sara جان قشنگ بودن رينگ يه امر سليقه ايي هست و قطعا مطمعن باشيد زماني كه رينگ ميندازيد از 10 نفر 9 نفر ميگن كه چرا اين رينگ رو انداختي و شايد يه نفر با سليقه شما موافق باشه به هر حال٬ منظور من اينه كه انتخاب رينگ يه امر سليقه ايي هست اما با وجود رينگ هاي تايواني و متفرقه ديگه يه مقدار حق انتخاب بيشتر شده٬ اما خوب در هر صورت هر دو كارخانه هم بسيار معتبر هستند حالا اگر فكر ميكنيد كه ميتونيد با سرعت كم رانندگي كنيد و چاله هاي خيابون ها رو با احتياط عبور كنيد سراغ رينگ هاي تايواني بريد كه تنوع بيشتري داره اما اگر فكر ميكنيد كه نميتونيد وقتي چاله ايي جلوتون سبز شد از وسطش عبور كنيد حتما رينگ هاي اصل او زد يا بي بي اس و يا چنين شركت هايي رو تهيه كنيد٬ فكر ميكنم بد نباشه تو اينترنت براي اين دو مارك (OZ Wheels,BBS Wheels) يه جستجو كنيد تا با مدل ها و طرح هاي اون آشنا بشيد٬ البته رينگ هايي كه در ايران وجود دارند اغلب قديمي هستند مگر اينكه براتون از دبي بيارن كه 100٪ اونجا خيلي ارزون تر براتون تموم ميشه٬ ضمنا فراموش نكنيد رينگ هايي رو انتخاب كنيد كه نياز به تبديل نداشته باشند (منظورم اينه كه از خريدن رينگ هاي تك پيچ و .. خودداري كنيد بهتره چون تبديل ميتونه براتون مشكل ساز باشه)٬ براي ديدن رينگ هاي او زد و بي بي اس هم ميتونيد يه سري به خيابون چراغ برق بزنيد من دو فروشگاه رو ميشناسم كه فقط از اين دو مارك رينگ دارند (جلو تر از خيابون سرچمه٬‌ تو خود چراغ برق). موفق باشيد

Evanescence
12 May 2005, 08:18 PM
وب سايت oz :

http://www.ozracing.com

اگر از دبي براتون بيارن قيمتش به كمتر از نصف كاهش پيدا ميكنه :(

dorna
24 September 2005, 04:11 PM
این دو مارک که دوستان اشاره کردند از بهترینها هستند ولی از موجودی اونها در ایران خبر چندانی ندارم.

dorna
24 October 2005, 05:08 PM
پس دوستان رینگ سایز 16 مارک ozویا bbsرا برای مزدا تایید میکنند؟؟

kiantom
10 February 2006, 01:03 PM
با سلام
دوستان در هنگام خريد ماركهاي معتبري مانند:OZ و BBS دقت زيادي كنيد تا انواع تقلبي را البته با قيمت اصلي به شما نفروشند.
پيروز باشيد.

z_qz54
11 February 2006, 08:03 PM
به مزدا رینگ 17 با 5 پره که از همه بهتر O.Z هستش.لاستیکشم نباید از 225 بیشتر تجاوز کنه.