PDA

View Full Version : طريقه فرمت گوشي هاي سمبين

ATOS
4 May 2005, 04:30 PM
كوتاه ٬‌مختصر ٬‌جامع :
تذكرات :
باطرى گوشى بايد حداقل 5 خط پر داشته باشد.
بهتر است سيم كارت و ممورى كارت را براى فرمت كردن در بياوريد.
بعد از فرمت ممورى ٬ برنامه ها و اطلاعات نصب شده در آن پاك ميشوند.
هنگام فرمت بوسيله 3 كليد ٬ از شما تأئيديه درخواست نميشود . پس قبلش Back Up بگيريد.

1) Safe Mode : دكمه مداد رو نگه داريد و گوشى رو روشن كنيد و ولش نكنيد تا صفحه اصلى گوشى بياد ٬ به اين روش ميگن Safe Mode
توضيحات : خيلی ها ميپرسند از کجا بدونيم که گوشی به صورت سيف مود بالا اومده ؟
در ظاهر تفاوتی نداره ، اما نرم افزار هايی که در Autorun هستند ديگه بالا نميآن
مثل منشی تلفنی و نرم افزار های مديريت تماس ها و پروفايل و امثال آنها
مثلاً در حالت Safe Mode شما Logo برنامه SmartAnswer را در گوشه سمت راست و بالاى صفحه گوشى نخواهيد ديد !

2) فرمت كردن ممورى كارت :
Safe Mode روشن كنيد !!!!!!!!!!!!!!!!! ( مهم )و در منو قسمت Extras سپس قسمت Memory بريد و Options و Format mem. Card و ممورى كارت رو فرمت كنيد.

3) فرمت كردن گوشى (در مورد 7650 و 3650 و N-Gage و 6630 جواب نميدهد) :
3 كليد : سبز و * و 3 را همزمان بگيريد و گوشى رو روشن كنيد ٬ اين 3 كليد رو انقدر نگه داريد كه فرمت كردن شروع شود.در اين روش Password عملاً Bypass ميشه !
اين روش بسيار مطمئن و بنياديست كه مخصوص Symbian 7 هست .

4) برگرداندن فايل هاى INI از ROM به رم گوشى (كه به اشتباه فرمت ناميده ميشود) :
در اين روش فايل هاى INI كه حاوى اطلاعاتى درباره چگونگى اجراى نرم افزار ها هستند ٬ از ROM گوشى كه درايو Z هست ٬ به گوشى برگردانده ميشوند و به نوعى باعث ايجاد شرايط بعد از فرمت ميشند.
در گوشى در همان جايى كه شماره گيرى ميكنيد ٬ تايپ كنيد #7780#*
از شما در مورد اطمينان درباره Factory Default سؤال ميشه ٬ تأئيد ميكنيد و از شما Password گوشى سؤال ميشه ٬ به صورت پيش فرض 12345 هست. آنرا وارد ميكنيد و گوشى Factory Default يا فرمت كارخانه اى ميشه.
اما فرمت نميشه !!!!! چون فايل هاى اجرايى در C و E باقى خواهند ماند و فقط فايل هاى INI بازيابى ميشوند و حتى ليست Contact هم پاك نميشه !
براى فرمت كردن از همين روش استفاده كنيد و از كد #7370#* و با اين گوشى فرمت ميشود
اين مطلب رو Joe Satriani نوشته بودن

تراشه نقره اي
6 May 2005, 12:25 PM
من امتحان كردم ولي نشد

ATOS
23 June 2005, 03:13 PM
من امتحان كردم ولي نشد
دقت كن . حتما ميشه . به ورژن 6 يا 7 سمبين بايد خيلي دقت كني :icon_cool

aminb59
23 June 2005, 03:35 PM
با تشکر از hamed_1361 عزیز به خاطر احیاء مجدد این مطلب؛

به دلیل کابرد فراوان,جامع بودن نسبی و مورد سوال بودن تعداد زیادی از دارندگان گوشیهای سیمبیان به عنوان "موضوع مهم" طبقه بندی شد.

satellite
23 June 2005, 07:39 PM
برای 6630 که گفتین نمیشه چی کار کنیم؟

mehdili_somili
24 June 2005, 12:11 AM
برای 6630 که گفتین نمیشه چی کار کنیم؟
دوست عزیز در مورد 6630 میتونید از این کد استفاده کنید!:
#7370#*

satellite
24 June 2005, 01:02 PM
اره!باید چی کار کنیم؟میتونی بگی؟

mehdili_somili
25 June 2005, 11:28 PM
چطور یعنی قفل کنه؟ قفل میکنه و چه پیغامی میده؟ ضمنا اینم بدونید که برای اینکه این کد ریست کار کنه باید سیم کارت رو گوشی باشه!

behrooz4859
25 June 2005, 11:36 PM
منم عین همین انجام دادم نشد.

emroozi83
26 June 2005, 02:47 AM
برای اس ایکس وان فرق میکنه!!!!! باید ستاره و نامبر و سبز و قرمز رو باهم نگه دارید.!!!

The reset code for Series 60 phones is *#7370# (entered as you'd enter a phone number). All data will be lost if you use this feature.

We've also seen this procedure documented online, but have yet to try it:
Switch off the phone.
Hold down the following three buttons: Green(call answer) button, *+ button, and 'def 3' button
While holding these buttons, press the power button and switch on the phone
When the message 'Formatting' appears on the screen, release the buttons

We've also received the following procedure, via an anonymous email - we haven't tried this either: To format the SX1, turn off the phone, then press * and # button simultaneously. While holding the keys, press the On button key, then when the phone is on, release the On key while holding the * and # key you will have to wait till the format is finished.

emroozi83
26 June 2005, 02:59 AM
برای UIQ
عملیات فرمت کردن بروی رابط کاربری UIQ نیز امکان پذیر می باشد گوشی هایی مانند سونی اریکسون P900 و P910 از این سری می باشند .
هنگامی که گوشی را روشن می کنید و گوشی منتظر دریافت PIN است این موارد را وارد کنید :
» عدد " 000 " را برای رفتن به بخش تماس های اضطراری وارد کنید .
» به کمک کی برد و جگ مرا�*ل زیر را دنبال کنید :
" UP * DOWN DOWN * DOWN *
اعمال این مرا�*ل باید منوی سرویس امنیتی را با این انتخاب ها در اختیار شما بگذارد :
»» Informations برای دسترسی به اطلاعات مختلفی چون IMEI ،Simlock Status و Speech codecs .
»» Tests Service عملیات گوناگون برای تست سخت افزار گوشی .
»» Service Function برای فرمت کردن کامل گوشی .

امير رضايي
27 June 2005, 09:53 PM
سلام

من امتحان کردم و 6630 هم با سبز-سه-ستاره فرمت شد!

mehdi_heydarii
5 July 2005, 10:28 AM
baraye N-Gage bayad chikar konam?gushie man aslan bala nemiad!bayad chikar konam?

لطفاً قوانین فروم رو مطالعه بفرمایید و پینگیلیش ننویسید.

ATOS
5 July 2005, 12:36 PM
baraye N-Gage bayad chikar konam?gushie man aslan bala nemiad!bayad chikar konam?
اولا قوانين فروم رو مطالعه كنيد :icon_frow بايد فارسي تايپ كنيد.
N-Gage سمبين 6 است و مستر ريست نداره و فكر كنم فرمت هم نداره :icon_razz
البته SX1 هم سمبين 6 هست و فرمت ميشه :icon_razz يه كم سرچ كن ولي احتمالا بايد فلش كني :icon_cool

vatoovatoo80
5 July 2005, 12:43 PM
مطلبی که دوست عزیز emroozi گفتن قبلا توسط گلشاهی عزیز گفته شده بود.به هر حال ممنون.

PAYAM
5 July 2005, 03:41 PM
SX1 سيمبين 6.1 است و شايد به همين دليل امكان فرمت بدون روشن كردن را دارا است. N-Gage و 7650 را مي دونم كه سيمبين 6 هستند اما 3650 را نمي دونم كه 6.1 است يا 6...؟!

mss
6 July 2005, 10:08 AM
برای UIQ
عملیات فرمت کردن بروی رابط کاربری UIQ نیز امکان پذیر می باشد گوشی هایی مانند سونی اریکسون P900 و P910 از این سری می باشند .
هنگامی که گوشی را روشن می کنید و گوشی منتظر دریافت PIN است این موارد را وارد کنید :
» عدد " 000 " را برای رفتن به بخش تماس های اضطراری وارد کنید .
» به کمک کی برد و جگ مرا�*ل زیر را دنبال کنید :
" UP * DOWN DOWN * DOWN *
اعمال این مرا�*ل باید منوی سرویس امنیتی را با این انتخاب ها در اختیار شما بگذارد :
»» Informations برای دسترسی به اطلاعات مختلفی چون IMEI ،Simlock Status و Speech codecs .
»» Tests Service عملیات گوناگون برای تست سخت افزار گوشی .
»» Service Function برای فرمت کردن کامل گوشی .
سلام
UP * DOWN DOWN * DOWN *
این موارد را باید چگونه وارد کرد ؟
موفق باشید :icon_cool

emroozi83
7 July 2005, 01:27 AM
یعنی بالا پایین پایین پایین . ای بابا مگه اینجا کارگاه زبانه؟؟؟ با جوی استیک دیگه....

braveheart
25 July 2005, 03:46 PM
برای p800
UP * DOWN DOWN * DOWN *

Nima Golshahi
28 July 2005, 05:58 PM
دوستان گل و سنبل بنده چرا به " ستاره " دقت ندارند ؟

x_axez
30 July 2005, 10:58 AM
اولا قوانين فروم رو مطالعه كنيد :icon_frow بايد فارسي تايپ كنيد.
N-Gage سمبين 6 است و مستر ريست نداره و فكر كنم فرمت هم نداره :icon_razz
البته SX1 هم سمبين 6 هست و فرمت ميشه :icon_razz يه كم سرچ كن ولي احتمالا بايد فلش كني :icon_cool

sx1 ریست سخت افزاریش *و# را نگه دار بعد روشن کن.
n-gage هم ممکنه همین باشه
ریست نرم هم #7370#* است

kasra03
30 July 2005, 02:02 PM
در عمل که فرقی بین این دو نوع ریست کردن که نیست؟

سپهرال پي
6 August 2005, 10:19 PM
اگه توی 3650 Lock Code فراموش بشه چه کار باید کرد؟؟؟

كژمان
7 August 2005, 12:58 AM
دوستان عزيز براي فرمت پي 910 مينونين اينجوري عمل كنيد ابتدا بايد كيبورد رو ببنديد بعد با اون دكمه ي چر خون سمت چپ اينجوري عمل ميكنيد اول 1بار بالا *رو ميزنين 2بار بطرف پايين * 1 بار پايين *ميزنيد حالا شما فقط گزينه ي اخر رو انتخاب ميكنيد بعدش فرمت

mohammad_major
7 August 2005, 03:03 AM
اين امكان نيست كه شما بتونيد كه سيستم عامل موبايل رو پاك كنيد چون سيستم سيمبين Read Only هستش يعني فقط مي تونيد ببينيد و بخونيد . نمي تونيد فرمتش كنيد توسط كارخانه يكبار پر شده .

Nima Golshahi
7 August 2005, 04:03 PM
اين امكان نيست كه شما بتونيد كه سيستم عامل موبايل رو پاك كنيد چون سيستم سيمبين Read Only هستش يعني فقط مي تونيد ببينيد و بخونيد . نمي تونيد فرمتش كنيد توسط كارخانه يكبار پر شده .

میشه بفرمایید چه ربطی به فرمت حافظه گوشی ) Phone Memory ( داشت ؟!؟

عطا ايران نژاد
10 August 2005, 04:03 PM
دوست عزیز چون DV SUPPORT است فرمت کردنش خیلی سریع انجام میشه اگر شما طبق دستور گفته شده انجام بدید و عجله نکنید بعد از چند لحظه بعد گوشی شما خاموش و روشن میشود شاید برای 3 ثانیه اما شما نباید کلید ها را ول کنید تا زمان روشن شدن فرمت 6630 خیلی سریع است.

دانيال
10 August 2005, 05:29 PM
سلام خسته نباشید

دوستان من یه انگگ دارم امدم فرمتش کنم قات زده وقتی بالا مییاد میزنه
low memory some data بعدش هی خاموش روشن میشه به نظر شما من چی کار کنم فلشش مورد پیدا کرد.

babialex
27 August 2005, 12:30 AM
منم 6630 رو با سبز 3 و ستاره فرمت کردم

mohajer-tanha
10 September 2005, 03:27 AM
سلام دوستان
ببخشيد كه مزاحم شدم يه سوال داشتم ازتون هركي مي تونه بگه ممنون ميشم
سوال من اين بود كه آيا ميشه بدون اينكه نيازي باشه مموري رو فرمت كنيم گوشي رو فرمت كنيم
يه دوستي به من گفت ميشه مموري رو از گوشي برداشت بد كد *#7370# رو زد بدش هم مموري رو بذار سره جاش
آيا اين حرف درسته و به مشكل نمي خورم يا اينكه فرمت كنم بد مموري رو ساپورت نكنه دوباره مجبور شم مموري رو فرمت كنم؟
ممنون ميشم به سوالم جواب بدين
با تشكر

ali_tech
29 September 2005, 01:30 PM
نحوه ریست کردن سیمبیان سری 60 چطوریه؟

Sina-Ts
29 September 2005, 02:02 PM
سلام دوستان
ببخشيد كه مزاحم شدم يه سوال داشتم ازتون هركي مي تونه بگه ممنون ميشم
سوال من اين بود كه آيا ميشه بدون اينكه نيازي باشه مموري رو فرمت كنيم گوشي رو فرمت كنيم
يه دوستي به من گفت ميشه مموري رو از گوشي برداشت بد كد *#7370# رو زد بدش هم مموري رو بذار سره جاش
آيا اين حرف درسته و به مشكل نمي خورم يا اينكه فرمت كنم بد مموري رو ساپورت نكنه دوباره مجبور شم مموري رو فرمت كنم؟
ممنون ميشم به سوالم جواب بدين
با تشكر

نه..اين امکان وجود نداره..چون اگه قبل از ريست کردن گوشی مموری رو فرمت نکنين..بعده اينکه گوشی ريست شد
با گزاشتن مموری گوشی هنگ ميکنه

white shark
1 October 2005, 10:11 PM
اگر میشد برای تمام گوشیها طریقه فرمت را اموزش داد خیلی خوب میشدا

amirrezakhan
28 October 2005, 10:19 AM
سوال: یک حالت بسیار عجیب!!!
گوشی:6670 - 67-RH - رم 64 فابریک
چند روز پیش ساعت گوشی خودرو در حالت آپدیت از روی سرویس قرار دادم. مثل همیشه با ریست مواجه شدم که کاملا عادیست. ولی با تعجب دیدم از من ساعت، تاریخ و از همه بد تر پسورد مموری کارت می خاد.در حالیست که من تابحال هیچ پسوردی برای رم نذاشته بودم.
ناگفته نماند 2هفته قبل از اون من برنامه ای بنام"کی استیک" ریخته بودم و پاک کرم .سپس گوشی قات زد و setting بخش general باز نمیشد.من هم یه #7370#* زدم و درستش کردم.
سپس بعد چند روز بطور کامل رم و phon memory رو تمیز کردم و دوباره از نو برنامه ها رو ریختم.
به یک موبایل فروشی مراجعه کردم گفت 10،000 تومن میگیرم درست میکنم !!!!
دیگری گفت اینفرارد نداری ، نمیتونم
و بعدی گفت : سوخته !! بنداز دور
چیکار کنم
[B][I][U]اشکال کار من در کجا بود

arsi501
30 October 2005, 11:40 PM
من هم یه موبایل فوروش که اشنامونه به من گفت این کد رو بزنی ممکنه دیگه گوشی روشن نشه و کد خطر ناکیه!!!

baabak
10 November 2005, 04:02 AM
Salam mikhastam beporsam 9500 ro chetory format mikonan

پارسي بنويسيد .
قوانين فروم را بخوانيد و به آن احترام بگزاريد .

DUDU
10 November 2005, 05:59 AM
دوستان عزيز من سلام / با عرض معذرت ميريم سر اصل مطلب : كي اين همه خزولات رو به شما گفته ؟ اينا كاسب هستند وسعي ميكنند شما رو گمراه كنند تا ياد نگيريد حتي اگر آشناتون باشه

راه صحيح فرمت گوشيهاي سيمبين سري 6 اينه كه اول شما مموري كارت رو از گوشي در بياريد (البته اگر هم در نياورديد اشكالي پيش نمياد يعني مموري شما پاك يا فرمت نميشه فقط از نظر سرعت فرمت شدن و بالا آمدن مجدد سيستم بعد از RESTART گوشي اين نكته اهميت داره وگرنه هيچي نميشه چون اين دستور فقط روي خود گوشي انجام ميشه و بس )

ادامه: پس از بيرون آوردن مموري با زدن كد *#7370# به ترتيب كه الان ميبينيد ولي در گوشي از چپ به راسته يعني : اول ستاره بعد مربع بعد 7 بعد3 بعد7 بعد0 وسپس دوباره مربع به اين ترتيب گوشي شما ريست ميشود و به حالت كارخانه در ميايد ولي كليه اطلاعات مثل دفترچه تلفن و عكسها .....البته اگر در حافظه گوشي باشند ؛ همه و همه پاك ميشوند و كارت مموري شما بدون تغيير باقي ميماند..

در مورد فرمايش دوستمون هم گفتند اگر مموري را بيرون بياوريد و بعد از فرمت گوشي آنرا دوباره در جايش قرار دهيد ؛هنگ ميكند متاسفانه دوستمون اشتباه فرمودند . علت آنهم اينست كه تمام برنامه هاي فابريك كارخانه روي مموري كارت فابريك خود گوشي نصب شده و روي حافظه گوشي هيچ برنامه اي به جز آنهايي كه به همراه خود سيستم عامل گوشي هستند ، چيز ديگري روي گوشي نصب نشده است . تاكييد ميكنم ، مثل تمها و از اين قبيل ،اينها روي گوشي نصب نشده اند بلكه به همراه سيستم ميباشند .
در ضمن اگر مموري شما اطلاعاتش به هر طريق پاك شد شما ميتوانيد از روي يك مموري كارت ديگر كه مثل گوشي خودتان باشد آنها روي مموري كارت خودتان با كارت ريدر و رايتر كپي كنيد ودرون گوشي قرار دهيد و مشاهده خواهيد كرد كه تمامي برنامه هاي روي كارت كه از كارت ديگري كپي كرده ايد همه شناخته شده و به خوبي كار ميكنند.اگر كارتتان در ريدر و رايتر ارور داد و حتي در گوشي پيغام ميدهد :

مموري شما فاسد وخراب شده ، اهميت ندهيد بگذاري به صورت اتوماتيك گوشي بلافاصله خودش شروع به فرمت كردن ميكند وحتي اگر خط پيشروي در حال انجام كار (PROGRESS) تمام شد ولي گوشي از حات فرمت بيرون نيامد ، اهميت ندهيد ،بگذاريد بماند حتي اگر نيم ساعت هم طول كشيد به آن دست نزنيد چون گوشي پس از اتمام فرمت شروع به بازسازي فايل سيستم كارت شما ميكند ولي براي انجام اينكار خط PROGRESS به شما نشان نميدهد و فقط روي PROGRESS تمام شده فرمت كردن مانده و حتي تكاني هم نميخورد ،هيچ نگران نباشيد چون در پشت زمينه اينكار را انجام ميدهد وبعد از گذشت چند دقيقه تا حتي چهل دقيقه هم ، بسته به ميزان خرابي كارت طول ميكشد........به هرحال به هيچ چيزي دست نزنيد وهيچ دكمه اي را هم فشار ندهيد و حتي از صفحه فرمت هم خارج نشويد ....حالا اين هزار بار ... بعدا نتيجه را خواهيد ديد.!!!!! مگر اينكه مموري شما سوخته باشد كه بعيد ميدانم به ابن راحتي ها بسوزد !!!!!!

موفق وپايدار باشيد و به حرف كاسبهاي اينكار هم اهميت ندهيد چون اونها فقط شما رو به صورت اسكناس ميبينند .
موفق باشيد.

opensource
27 November 2005, 06:10 PM
نحوه ریست کردن سیمبیان سری 60 چطوریه؟
الان داريم در مورد چي صحبت مي‌كنيم؟

boysilver
13 January 2006, 04:48 AM
قبل از هر كلام سلام :من مي خوام كه اين گوشي 6630 رو به روز اولش برگردونم لطفا يه خورده ترتيبي راهنماييم كنيددوم اينكه بعد از فرمت و اين كارا دوباره گوشي آماده براي دريافت برنامه هست يا باز هم كاري بايدكرد و نيازمند ويندوز كه نيستخيلي خيلي تشكر ...مي دانم بار ها گفتين ولي براي آخرين بار هم بگين خوشحال ميشم

گل آقا
13 January 2006, 06:02 AM
دوست من به تالارهای پارسی خوش آمدید.
اگه پست شماره یک رو بخونید کامل توضیح داده شده.
اول یه بک آپ از کانتکتها و مسیجهاتون بگیرید بعد مراحل مختلف رو انجام بدید.
خیر، بعد از این مراحل گوشی شما مثل روز اول خواهد شد.
در موارد مختلف از گزینه جستجو استفاده کنید.
موفق باشید :icon_cool

حميد1361
15 January 2006, 08:09 PM
وقتی گوشی تو منو نمیره چه جوری مموری رو فرمت کنیم. گوشیم(6600) بدون مموری سالمه. ولی وقتی مموری میزارم به خاطر نصب برنامه stools که flight mode داره دیگه تو منو نمیره.
آیا فقط تنها راهش کارت ریدر هست؟

boysilver
31 January 2006, 10:40 PM
دست شما درد نكنه گوشي من هم درست شدسبز + * + 3 فرمت كامل انجام شدميموري رو هم با خود گوشي فرمت كردم تميز شد و حالا احساس ميكنم گوشي سرعت و جون گرفته و ديگه برنامه هاي اضافي روش نصب نميكنمواقعا تشكر مبكنم كه اگر اين كار رو بيرون انجام ميدادم 15 تا 20 هزار پياده ميشدم.. چه جوري جبران كنم

human
18 February 2006, 01:04 PM
با سلام خدمت دوستان
من با هيچ كدام از اين روشها نتونستم 3650 رو فرمت كنم.
7370 ريست به تنظيمات كارخونه ميكنه و حافظه گوشي فرمت نميشه .
من بارها 6600 ,7610 و 6630 دوستامو فرمت كردم ولي رو گوشي خودم گير كردم.
اگه كسي تجربه اي داره ممنون ميشم به منم ياد بده.

arminvox
6 March 2006, 11:01 PM
لطفا در مورد فرمت کردن این مدل (7710) توضیح بدید .ممنون:icon_evil

yzf
15 March 2006, 02:37 PM
:icon_surp :icon_surp :icon_surp :icon_surp :icon_surp :icon_surp :icon_surp

3230 هم با فشار دادن کلیدهای سبــــــز + ستاره + صفر فرمت شد و در ضمن اینو یاد آور بشم که وقتی گوشی به شارژر وصل بود عمـــــــل نـــــــــــــکرد .
:icon_cool

پس نبـــــــاید گوشی رو شارژ باشه وقتی با این روش فرمت میکنید .:icon_excl

farzad_sx1
15 March 2006, 03:42 PM
3230 هم با فشار دادن کلیدهای سبــــــز + ستاره + صفر فرمت شد و در ضمن اینو یاد آور بشم که وقتی گوشی به شارژر وصل بود عمـــــــل نـــــــــــــکرد .
پس نبـــــــاید گوشی رو شارژ باشه وقتی با این روش فرمت میکنید .
این که در هنگام وصل بودن شارژر و هنگام شارژ کردن شما مستر ریست مشکنید اصلا کار درستی نیست و با عقل جور در نمی آد... پس لطفا اگه از گوشیتون سیر نشدین دیگه همچین کاری رو تکرار نکنید... البته همونطور که شما گفتین خوشبختانه خودشم کار نمی کنه.....:icon_cool

yzf
15 March 2006, 04:38 PM
این که در هنگام وصل بودن شارژر و هنگام شارژ کردن شما مستر ریست مشکنید اصلا کار درستی نیست و با عقل جور در نمی آد... پس لطفا اگه از گوشیتون سیر نشدین دیگه همچین کاری رو تکرار نکنید... البته همونطور که شما گفتین خوشبختانه خودشم کار نمی کنه.....:icon_cool

:icon_excl

از اونجایی که ریست گوشی نیاز به انرژی زیادی داره یا باید باتری کاملا فول باشه یا به شارژر وصل باشه در غیر اینصورت به احتمال زیاد به گوشی صدمه وارد خواهد شد .

پس کاملا معقول می باشد که هنگام ریست کردن محض احتیاط گوشی وصل به شارژر باشد

اما

در روش فوق الذکر نباید گوشی به شارژر وصل باشه بلکه باید قبلا حتما به طور کامل شارژ شده باشه ...:icon_surp

panahjoo
22 March 2006, 02:58 AM
آقا این گوشی من هیچ مرگش نبود امروز روشنش کردم میگه پسورد مموری کارتو بده!! منم که پسوردی ندادم بهش چیکارش کنم؟ گوشی رو فرمت کردم مستر ریست کردم نشد که نشد. کمک کنین لطفا

حامد شفيعي نيك
22 March 2006, 07:08 AM
سلام به دوستان

اصلان دليلي نداره كه شما گوشي رو فورمت كنين از فورمت فقط در مواقعي كه گوشيتون بالانمياد استفادو كنين وبس البته اگر ديديد گوشي بالا نمياد قبلش مموري رو ورداريد بعد اگر بالا نيومد اين كار رو انجام بدين

در زماني هم كه بالا ميياد ودستگاه هنگ ميكن شما از كده (#7780#*)استفاده كنين خواسيت اين كد اينكه فقط فايلهاي سيستم رو پاك ميكن وبا اطلاعات يوزر كه حافظه و عكس و اهنگ و فيلم كاري نداره

panahjoo
22 March 2006, 02:41 PM
ممنون از جواب ولی مموری کارتو چیکار کنم. جالبه که کارت ریدر هم نمی شناسدش تو کامپیوتر.

atena
4 April 2006, 05:45 PM
از اتصالات رم ریدر مطمئن هستی http://qsmile.com/qsimages/173.gif

panahjoo
4 April 2006, 11:27 PM
از اتصالات رم ریدر مطمئن هستی http://qsmile.com/qsimages/173.gif
مطمئنم چون کارتای دیگه مو میخونه و مشکلی نداره

farzad_sx1
5 April 2006, 01:40 AM
گوشیت چیه؟

panahjoo
5 April 2006, 11:18 AM
6600

hamed198220
5 April 2006, 12:17 PM
با 12345 امتحانش کردی؟؟؟ یا 00000 ؟؟

farzad_sx1
5 April 2006, 02:57 PM
حامد جان ایشون کد مموریش رو نمی دونه نه Security کد رو...
Panahjoo عزیز شما برو به c:\Syestem گوشیت و از اونجا یک فایل هستش که اسمش رو دقیق یادم نیست ولی به زیاد فکر کنم Memory هستش ... اون فایل رو با FExplorer داخلش رو ببین اونجا پسورد مموری کارتت باید باشه...
البته اگه شانس آورده باشی که با ریست کردن گوشیت این فایل پاک نشده باشه... اگه نبود بگو تا یک فکری دیگه ای برات بکنیم......:icon_cool
در ضمن هیچ وقت الکی گوشیت رو ریست نکن..... همه مشکلات با ریست کردن که حل نمیشه...با ریست کردن مشکلات گوشی حل میشه نه مموری کارت... در ضمن سعی کن زیاد هم پسورد نزنی.. چون ممکن مموری کارتت قفل کنه!!!

snabma
20 April 2006, 07:53 PM
آقا یه سوال

اگه از این کد برای فرمت کردن استفاده کنیم ( #7370#* ) درایو C , D فرمت میشه یا فقط به تنظیم کارخونه بر میگرده ؟؟

بعد اگه با 3 كليد : سبز و * و 3 فرمت کنم درایو C , D کامل فرمت میشه ؟؟ اون وقت سیستم عامل گوشی و چیزای difult گوشی چی میشه (مثل image editor N70 , Music , Profile , phone setting , بازی های خود گوشی که نمیشه مثل باری های instally پاکشون کرد و ....) خلاصه چیزای difulte گوشی که نصبی نیستن .

ممنون میشم به سوالام جواب بدین .

PAYAM
20 April 2006, 08:43 PM
آقا یه سوال

اگه از این کد برای فرمت کردن استفاده کنیم ( #7370#* ) درایو C , D فرمت میشه یا فقط به تنظیم کارخونه بر میگرده ؟؟

بعد اگه با 3 كليد : سبز و * و 3 فرمت کنم درایو C , D کامل فرمت میشه ؟؟ اون وقت سیستم عامل گوشی و چیزای difult گوشی چی میشه (مثل image editor N70 , Music , Profile , phone setting , بازی های خود گوشی که نمیشه مثل باری های instally پاکشون کرد و ....) خلاصه چیزای difulte گوشی که نصبی نیستن .

ممنون میشم به سوالام جواب بدین .
با مستر ريست كردن اطلاعات ini درايو C شما بازيابي مي‌شود. يعني به عبارت ديگر درايو C (حافظه داخلي گوشي) شما فرمت مي‌شود و اطلاعات آن مانند روز اول مي‌شود و هر اطلاعاتي روي درايو C داشته باشيد مثل عكس، فيلم، ديتا، برنامه‌اي كه روي اين درايو نصب شده باشد و همچنين شماره تلفن، مسيج‌ها و تنظيمات منو و ساير تنظيمات گوشيتان (از جمله پروفايل و كلندر و غيره) پاك مي‌شود. برنامه‌هاي پيش فرض گوشي روي درايو C ذخيره نمي‌شود پس آنها پاك نمي‌شوند.

boysilver
30 June 2006, 04:20 PM
سلامچگونه ميشه ويندوز گوشي را ( گوشي من 6630 ) عوض كرد اگه منظور فلش بود طريقه انجام اون هم فراموش نشهمن دستگاه باكس رو در دسترس دارم ولي نه من و نه طرف مقابلم آشنايي با اون نداره .راستي ديگه گوشي من توسط سه كليد فرمت نميشه يعني نتيجه كار همون حالت بعد از فرمت اعمال شده ولي نماد فرمتينگ و خط سياه ديگه نمياد ..شرمنده اگه ناقص مشكلاتم رو گفتم به هر حال شما كامل توضيح بديد.... تشكرات فراوان ميكنم

reza666
2 July 2006, 03:55 AM
گوشی من 3650 است و پس از فرمت چه با کد و چه با گرفتن سه دکمه هییچگونه تغییری نمیکند و برنامه های داخل c پاک نمیشود.
لطفا اگر کسی میداند رهنمایی کند

amir1797
14 September 2006, 11:41 PM
تورو خدا کمکم کنید
6630 من هم با سه دکمه فرمت نمیشه گوشیم بالا نمی آد
چه کار کنم
آین هم آیدی منه amir1797

کمکم کنیییییییییییییییییید

saman_e_r
16 September 2006, 02:48 AM
با سلام ستاره +سبز+3 براي 6280 جواب ميده گوشي من روشن ميشه زودي خاموش ميشه با اين كد هم نتونستم كاري بكنم متشكر جوابم رو بديد

dubai satellite
24 September 2006, 09:48 PM
آقا من هم ميخام گوشيم رو فرمت كنم ولي 7370 رو كه ميزنم كد 12345 رو قبول نميكنه و مدل گوشيم 6630 هست و *و سبز و 3 هم كار نميكنه خاهش ميكنم يكي كمك كنه ممنون

PoYo
24 September 2006, 10:44 PM
For Symbian Phone ==>*#7370#

For JAVA Phone ===> Green+*+3

farzad_sx1
25 September 2006, 12:19 AM
آقا من هم ميخام گوشيم رو فرمت كنم ولي 7370 رو كه ميزنم كد 12345 رو قبول نميكنه و مدل گوشيم 6630 هست و *و سبز و 3 هم كار نميكنه خاهش ميكنم يكي كمك كنه ممنون

شما باید کد گوشیت رو پیدا کنی ... برای راهنمایی بیشتر میتونید به تاپیک زیر مراجعه کنید ...
گشایش Lock Code گوشی های نوکیا (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=19040)

amir31_s
6 January 2007, 05:28 AM
آقایون و اساتید عزیز سلام به همتون. دوست من یه گوشی N73 خریده که هم قسطی خریده و هم با صاحاب اصلیش دعواشون شده. حالا این وسط گوشی خاموش شده و اینم حواسش نبوده. نتیجه این شده که الان گوشی ازش لاک کد میخواد و اینم نمیدونه چنده... میشه بگین چطوری میتونم کمکش کنم؟ با یه برنامه که لاک کد مجازی میده کار کردم و آی ام ای آی گوشیو بهش دادم... اما چون گوشی خاموشه، روش کار نکرد. انگار با اون کد فقط زمان روشن بودن گوشی میشه کار کرد. لطف کنین بگین چطور میتونم فرمتش کنم که لاک کد گوشی هم به حالت دیفالت برگرده ؟؟؟ مرسی

xXx
21 January 2007, 07:36 AM
اگه کد گوشیتون خرابه درست میشه ولی اگر سیم لوک شده باید بفرسی چین .چون فعلا فقط اون میتونه گوشی های BB5 رو آنلاک کنه .
اگه فقط گوشی خرابه با جاف read security code رو بزن کد گوشی رو بهت میگه .

BR
Matin

moeinifar
24 February 2007, 11:11 PM
طریقه فرمت کردن گوشی 5500 اسپرت رو لطفا توضیح بدین آخه کدهای گفته شده روش کار نمیکنه؟

xXx
28 February 2007, 10:19 PM
connect it to JAF and mark factory settings and press flash button

BR
Matin

ghanoon
25 June 2007, 03:04 AM
برای گوشی n70 این روش کاربرد داره یا نه .خواهش میکنم یکی جواب بده..

متشکرم

سایه خورشید
1 July 2007, 03:53 AM
یه سوال چرا موقع فرمت گوشی حتمن باید باتری میزان قابل توجهی خط پر داشته باشه آیا دلیلش ضعف در برخی از باطری ها نیست و آیا در باطری های سالم هم حتمن باید همین طور رفتار کرد و اینکه آیا اگر پر نباشه و فرمت کنیم اگر در همون بین مشکلی پیش نیاد عوارضی خواهد داشت یا خیر ؟
من دیروز با توجه بی اینکه یه خط بیشتر پر نبود فرمت رو انجام دادم مشکلی پیش نیاورد ولی از سلامت کامل باتری گوشیم آگاهی دارم .

blackhero
9 September 2007, 04:16 PM
ببخشيد گوشي من 6630 هست. با سبز ستاره 3 فرمت نشد. كد #7370#* رو كه ميزنم پسورد ميخواد و من بهش دادم، گوشي ريست شد، اما وقتي بالا مياد هيچ فرقي نكرده، حتي تم هم عوض نشده، عكسها و برنامه ها و بازي ها هم سرجاشون هستن، ميخوام حافظه گوشيم رو تميز كنم خيلي شلوغ شده، ممنون ميشم راهنماييم كنيد.

PAYAM
9 September 2007, 04:49 PM
مستر ريست حافظه داخلي گوشي‌تون رو فرمت مي‌كنه و كاري به مموري‌كارد نداره، شما برنامه‌هاتون روي مموري‌كاردتون ذخيره شده و براي همين تغييري اتفاق نيفتاده.

blackhero
10 September 2007, 02:42 AM
مستر ريست حافظه داخلي گوشي‌تون رو فرمت مي‌كنه و كاري به مموري‌كارد نداره، شما برنامه‌هاتون روي مموري‌كاردتون ذخيره شده و براي همين تغييري اتفاق نيفتاده.

پيام جان من منظورم برنامه ها و تم هاي روي خود گوشي بود، چون اصلا موقع فرمت، مموري كارتم رو در آورده بودم، اما با وجود اين هيچ تغييري بوجود نيومد، همه چي سر جاشه، حتي عكس تم هم عوض نشد! هيچ كدوم از كانتكتهام پاك نشده!هيچ تغييري نكرده :icon_twis

PAYAM
10 September 2007, 03:03 AM
مموري‌كارت‌تون رو دربياريد، بعد گوشي رو خاموش كنيد بعد در حالي‌كه دكمه‌هاي سبز و ستاره و سه رو نگه داشتين گوشي رو روشن كنيد. (هر چند كه بالاتر گفتيد كه با اين كار نتونستيد فرمت كنيد اما من حدس مي‌زنم كه درست انجام نمي‌ديد)

blackhero
11 September 2007, 03:48 AM
آخ جون درست شد! با همون روش سبز ستاره 3 فرمت شد. مشكل از اين جا بود كه چون انگشت كم مياوردم براي اين 3 تا دكمه اشتباهي ميزدم، خيلي ممنون.

dany0082
22 July 2008, 12:53 PM
n73 رو چطور فرمت کنم؟

Orion
22 July 2008, 01:00 PM
n73 رو چطور فرمت کنم؟

در گوشى در همان جايى كه شماره گيرى ميكنيد ٬ تايپ كنيد #7780#*
از شما در مورد اطمينان درباره Factory Default سؤال ميشه ٬ تأئيد ميكنيد و از شما Password گوشى سؤال ميشه ٬ به صورت پيش فرض 12345 هست. آنرا وارد ميكنيد و گوشى Factory Default يا فرمت كارخانه اى ميشه.
اما فرمت نميشه !!!!! چون فايل هاى اجرايى در C و E باقى خواهند ماند و فقط فايل هاى INI بازيابى ميشوند و حتى ليست Contact هم پاك نميشه !
براى فرمت كردن از همين روش استفاده كنيد و از كد #7370#* و با اين گوشى فرمت ميشود