PDA

View Full Version : PHP چگونه کار مي کند؟ (آموزش php)

ali
2 September 2004, 01:49 PM
PHP چگونه کار مي کند؟

خوب از حالا به بعد يکم بحث را تخصصي تر کنيم ! در ادامــــــه مي خواهيم در مورد اين صحبت کنيم که : PHP چگونه کار مي کند؟ و ما چطوري مي توانيم برنامه هاي PHP رو اجرا کنيم و به چيزهاي احتياج داريم؟
همان طور که ميدانيد PHP يک زبان سمت سرويس گيرنده است! و اين بدان معني است که کدهاي نوشته شده به اين زبان در کامپيوتر ميزبان (Host) صفحــــــات وب قرار مي گيرد. براي مثال وقتي که شما به سايت وب www.php.com مي رويد ISP (Internet Servise Provider) شما در خواست (Request) شمـــــــــــا را به سرويس دهنده اي که اطلاعت اين سايت را نگهداري مي کند ارسال مي کند. در اين هنگام سرويس دهنده بعد از خواندن کدهاي PHP آنهــــا را پردازش مي کند . براي مثال در اين مورد PHP به سرويس دهنده فرمان مي دهد که اطلاعــــات يک صفحه وب را به صورت برچسبهاي HTML به مرورگر شما منتقل کند بنابراين PHP يک صفحه HTML را توليد مي کند. اين حالت با هنگامي که صفحه ار ابتدا با کدهـــاي HTML طراحي شده باشد تفاوت دارد در حالت دوم تنها يک درخواست به سرويس دهنده ارســــال مي شود و سرويس دهنده نيز اطلات HTML موجود را به مرورگر کــــــــــــاربر منتقل مي کند بنابراين براي مرورگر کاربر تفـاوتي بين home.html و home.php وجود ندارد اما تفاوت عمده اي بين اين دو حالت وجود دارد و آن اين است که در حــــــــــالت اول صفحه بصورت ديناميک توسط سرويس دهنده توليد شده است ولي در حـــالت دوم به صورت بدين صورت نيست و ممکن است براي مثال تفاوتي بين اينکه کــــاربر قبلا اين صفحه را بازديد کرده يا براي بار اول است که بازديد مي کند وجود داشته باشد. پس هر آنچه PHP انجام مي دهد در همان سمت سرويس دهنده انجام مي دهد و سپس اطلاعات مناسب را به سرويس گيرنده منتقل مي کند. مهمترين نيــــاز براي کار با PHP دسترسي به سرويس دهنده اي مي باشد که PHP را پشتيباني کند.
قبلا گفتم که PHP يک زبان سمت سرويس دهنده مي باشد.
براي مطمئن شدن در اين مورد که آيا سرويس دهنده شمــــــــــــا از PHP استفــاده مي کند يا نه مي توانيد گوشي تلفن رو برداريد شماره آنها رو بگيريد و از ايشــــــان سئوال كنيد :))
در ادامه در مورد اينکه چطوري مي توانيد سيستم خودتان را به يک سرويس دهنده تبديل کنيد و چطوري مي توانيد سرويس دهنده اي را که خودتـان راه انداخته ايد به PHP مجهز کنيد توضيح خواهم داد.
براي اينکــــــــــه شما سيستم خودتان را به يک سرويس دهنده تبديل کنيد اول بايد مطمئن شديد که آيا سيستم عاملي که از آن استفــاده مي کنيد قدرت اين را دارد که به يک سرويس دهنده تبديل شود يا نه؟ منظورم اين است که آيا اين نسخــه از سيستم عامل شما قابليت تبديل شدن به يک Web Server رو داراست يا نه ؟ تا جايي که من اطلاعات دارم سيستم عامل هاي که PHP مي تواند روي آنهـــــا نصب گردد عبارتند از : Unix,Windows, Macintosh , Os/2 Linux
البته بحث ما بيشتر پيرامون دو سيستم عاملخواهد بود: Linux و Windows .
در درسهاي بعدي منتظر اين باشيد که چگونه مي توانيد سيستم خودتـان را به يک Web Serve تبديل کنيد و چطـــــــــوري مي توانيد آن رو پيکر بندي کنيد که از PHP پشتيباني کند! پس با ما باشيد.....

mojrian@statisgroup.com :idea:

houtanal
2 September 2004, 01:54 PM
mojrian@statisgroup.com

برادر درج ايميل در پست ها ممنوع است!!!!!

ali
2 September 2004, 06:39 PM
دوست عزيز ايميل من نيست :?:
در ضمن بايد براي نقل مطلب ايميل بزارم :x