View Full Version : كار كاردن با اينترنت توسط آي ميت
شاهرخ محمدی
3 May 2005, 08:41 PM
سلام:
كسي ميدونه چه جوري ميشه با اي ميت به اينترنت وصل شد؟
وايرلس اين گوشي چه جوريه؟
امید رضا
3 May 2005, 11:56 PM
معمولا كارت واي فاي كه براي استفاده از اينترنت بيسيم استفاده ميشه به قيمت 60 تومن ميتونين بگيرين ولي بدرد نميخوره چون شركتهايي كه اينترنت بيسيم ميدن مثل داتك سيستمشون واي فاي رو ساپورت نميكنه . پس يه موقع چنين اشتباهي رو نكنيد
دومين راه استفاده از gprs هست كه فعلا تا تثل 2.5 راه نيافته قابل استفاده نيست .
سومين راه استفاده از مودم كامپيوتر
4 راه بري از مخابرات data بگيري و به وسيله اون به اينترنت وصل شي ( كه اصلا به صرفه نيست )
شاهرخ محمدی
4 May 2005, 12:23 AM
اميدرضا جان:
من الان دبي هستم؛ ميدونيد اينجا از كدوم روش ميتونم استفاده كنم؟
استفاده از طريق مودم كامپيوتر رو ميشه بگيد چجوريه؟
amoali
4 May 2005, 01:00 AM
دوست عزيز شما براي اتسال به اينترنت از طريق مودم كامپيوتر به اين ترتيب عمل ميكنيد :
start ----> settings ----> connection ----> connections ----> add a new modem connection
و بعد از قسمت انتخاب مودم شما گزينه Bluetooth را انتخاب ميكنيد و بعد از Next كردن شما سيستم Bluetooth كامپيوترتان را كه قبلا در سيستم گوشيتان پيدا كرده بوديد را انتخاب ميكنيد (كامپيوتر شما بايستي براي اين حالت داراي Bluetooth باشد )
سپس بعد از Next كردن شماره اي را كه براي تماس با اينترنت در كامپيوتر انتخاب ميكنيد را مينويسيد ( مثلا براي پارس 9715100) و بعد از Next دوباره اسم و پسورد روي كارت اينترنتتان را تايپ كرده و Finish را ميزنيد.
حالا شما دوباره به اين قسمت رفته البته با كمي فرق :
start ----> settings ----> connection ----> connections ----> Manage existing connections
و اينترنت جديدي را كه ثبت كرديد انتخاب ميكنيد
حالا وقتي شما به start ----> Internet Explorer برويد و آدرس مورد نظر خود را در قسمت بالاي صفحه تايپ كنيد بعد از Enter زدن اگر Bluetooth شما روشن باشد بطور اتوماتيك از كامپيوتر شما براي كانكت كردن استفاده ميكند.
:o
شاهرخ محمدی
4 May 2005, 02:37 AM
مرسي از راهنماييتون. اگر مودم وايرلس باشه هم ميشه؟
lover
4 May 2005, 09:40 AM
اين راه ها همه بدرد نخوره من يك bluetooth modem خريدم 80.000 تومان تا 100 متر هم ساپورت ميكند 50kb/s هم وصل ميشه سرعتش و بوردشم عاليه..
شاهرخ محمدی
4 May 2005, 01:20 PM
كدوم يكي از آيمت ها وايرلس دارند؟
mmemme
7 May 2005, 08:07 PM
pda2k
Nima Golshahi
14 May 2005, 05:42 AM
pda2k
JAM
eatemadi
14 May 2005, 12:56 PM
JAM وايرلس نداره !
bachebahal
6 February 2006, 09:30 PM
اين راه ها همه بدرد نخوره من يك bluetooth modem خريدم 80.000 تومان تا 100 متر هم ساپورت ميكند 50kb/s هم وصل ميشه سرعتش و بوردشم عاليه..
میشه یکم در این باره بیشتر توضیح بدین؟عکسی هم ازش دارین؟برا جا هایی که pc در دسترس نیس یعنی میشه با هزینه دایال اپ و مثل یه کامپوتر معمولی ازش استفاده کرد؟تو تمام ppc ها میشه ازش استفاده کرد؟
lover
7 February 2006, 01:08 AM
میشه یکم در این باره بیشتر توضیح بدین؟عکسی هم ازش دارین؟برا جا هایی که pc در دسترس نیس یعنی میشه با هزینه دایال اپ و مثل یه کامپوتر معمولی ازش استفاده کرد؟تو تمام ppc ها میشه ازش استفاده کرد؟
[Only registered and activated users can see links]
در عکس اون سمت چپی هستش عزیزم مثل مودم کامپیوتر هست به خط شهری وصل میشه و هر دستگاهی که bluetooth داشته باشه مثل پاکت پی سی یا کامپیوتر و.... بهش وصل میشه.
من با I -mate به راحتی connection با کارت اینترنت میسازم و bluetooth modem را انتخاب میکنم سرعتم بستگی به ISP ام داره.....
از پایتخت خریدم :icon_cool
m_d_1980
7 February 2006, 01:56 AM
درسته كه مودمتون تا 100 متر رو ساپورت ميكنه. ولي بلوتوث گوشيتون هم ميتونه تا 100 متر رو ساپورت كنه؟ يعني واقعا اگه 100 متر ازش دور بشيد هم كار ميكنه يا عملا فقط 10 متر رو ميتونه ساپورت كنه؟
يه سوال ديگه. چون ppc ها در اتصال به اينترنت مجبورند صفحات وب رو بگونه اي تغيير بدن كه تو lcdشون جا بشه اينكار سرعت آوردن يك صفحه جديد رو كمتر از عادي ميكنه. اين كم شدن سرعت اذيت كننده نيست؟
lover
7 February 2006, 02:40 AM
درسته كه مودمتون تا 100 متر رو ساپورت ميكنه. ولي بلوتوث گوشيتون هم ميتونه تا 100 متر رو ساپورت كنه؟ يعني واقعا اگه 100 متر ازش دور بشيد هم كار ميكنه يا عملا فقط 10 متر رو ميتونه ساپورت كنه؟
يه سوال ديگه. چون ppc ها در اتصال به اينترنت مجبورند صفحات وب رو بگونه اي تغيير بدن كه تو lcdشون جا بشه اينكار سرعت آوردن يك صفحه جديد رو كمتر از عادي ميكنه. اين كم شدن سرعت اذيت كننده نيست؟
40 متر بدون مانع خوب کار کرده حقیقتش 100 متر را هنوز امتحان نکردم. سرعت صفحات وب خیلی محسوس نیست اما کوچیکیش عادت میخواد. من کار با skype و
G M A I L دارم جاهای زیادی نمیرم سرعت باز شدن G M A I Lهم از کامپیوتر بالاتره شاید به خواطر JAVA باشه ولی yahoo و صفحات دیگه سرعت بارگزاری کمتری را دارند ( از RAM باید باشه ) ولی خداییش هیچ وسیله ای کوچکتر و کم هزینه تر از این نمیشه برای استفاده مبایل از اینترنت داشت من با skype حرف هم میزنم طرف مقابلم میگه صدام عالیه اما من صدا را با کمی قعطی دارم...:icon_cool
bachebahal
7 February 2006, 03:08 AM
[Only registered and activated users can see links]
در عکس اون سمت چپی هستش عزیزم مثل مودم کامپیوتر هست به خط شهری وصل میشه و هر دستگاهی که bluetooth داشته باشه مثل پاکت پی سی یا کامپیوتر و.... بهش وصل میشه.
من با I -mate به راحتی connection با کارت اینترنت میسازم و bluetooth modem را انتخاب میکنم سرعتم بستگی به ISP ام داره.....
از پایتخت خریدم :icon_cool
ممنون ولی حیف شد من تو ذهنم یه چیزه خیلی کوچیکتر بود که بشه حملش کرد!و هر جا یه پریز تلفن دیدی بکنی توش!!!!راسی اون عکس راسیه چیه؟
m_d_1980
7 February 2006, 03:53 AM
ممنون ولی حیف شد من تو ذهنم یه چیزه خیلی کوچیکتر بود که بشه حملش کرد!و هر جا یه پریز تلفن دیدی بکنی توش!!!!راسی اون عکس راسیه چیه؟
خب اين همونه ديگه. اندازش به اندازه همين شكليه كه ميبيني. يعني آنتنش رو تا ميكني و براحتي تو جيب شلوار جا ميشه. جيبه كاپشن كه ديگه جاي خودش رو داره! هر جا هم كه پريز تلفن ديدي اونو بهش وصل ميكني و با بلوتوث گوشيت به اون وصل ميشي و ميري تو اينترنت سير ميكني.
خداييش خيلي باحاله. حالا كه فهميدم بردش همون 100 متره ميرم يكي ميخرم.
اون يكي هم از همين دستگاههاي بلوتوثه كه به كامپيوتر وصل ميكنن.
lover
7 February 2006, 10:47 AM
خب اين همونه ديگه. اندازش به اندازه همين شكليه كه ميبيني. يعني آنتنش رو تا ميكني و براحتي تو جيب شلوار جا ميشه. جيبه كاپشن كه ديگه جاي خودش رو داره! هر جا هم كه پريز تلفن ديدي اونو بهش وصل ميكني و با بلوتوث گوشيت به اون وصل ميشي و ميري تو اينترنت سير ميكني.
خداييش خيلي باحاله. حالا كه فهميدم بردش همون 100 متره ميرم يكي ميخرم.
اون يكي هم از همين دستگاههاي بلوتوثه كه به كامپيوتر وصل ميكنن.
درسته. در ضمن اندازه مموری ریدر 8 in 1 هستش فقط بدیش اینه که پریز برقم میخواد ( مثل همه external modem ) در ظمن مارکش Billington هست
kasra03
7 February 2006, 01:08 PM
چیزه باحالی باید باشه البته من هنوز ppc نگرفتم ولی تا بعد عید حتما یکیشو با همین مودم میگیرم.اونوقت همون مبایل فروشیا اینو دارن؟
dariuosh_mahmoodi
7 February 2006, 08:15 PM
اميدرضا جان:
من الان دبي هستم؛ ميدونيد اينجا از كدوم روش ميتونم استفاده كنم؟
استفاده از طريق مودم كامپيوتر رو ميشه بگيد چجوريه؟
خوب اینم آموزش نصب اینترنت از راه gprs در دبی
شما اول باید سرویس gprs را بگیرید برای این کار باید 10 درهم credit داشته باشید این کار فقط یک بار میکنید برای همیشه به این صورت که:
1-شماره ی 122 را گرفته
2-بعد از این کار شماره ی 3 را گرفته و در آخر شماره ی 1 (البته این شماره ها که میگم وقتی 122 را بگیرید خودش یه صورت robot توضیح میده)
3-حالا تا 24 ساعت آینده میتونید از gprs استفاده کنید و همون جور که میدونید وقتی connect میشید از credit شما کم میشه
4-مرحله ی آخر یعنی آماده کردن مبایل برای connect شدن خوب اوب برید تو setting بعد connections بعد روی گزینه ی connections کلیک کنید بعد گزینه ی add a new modem connection را بزنید و بعد قسمت select a modem را به این عبارت تغییر بدید: cellular line (gprs) بعد هم گزینه ی next را زده و در این قسمت access point name را waselmnet بنویسید و next کنید و صفحه ی بعد که user و password هست و چند چیز دیگه بدون اینکه user و password ررا بنویسد next کنید و بعد هم حالش رو ببرید.
amma
7 February 2006, 08:55 PM
خوب اینم آموزش نصب اینترنت از راه gprs در دبی
شما اول باید سرویس gprs را بگیرید برای این کار باید 10 درهم credit داشته باشید این کار فقط یک بار میکنید برای همیشه به این صورت که:
1-شماره ی 122 را گرفته
2-بعد از این کار شماره ی 3 را گرفته و در آخر شماره ی 1 (البته این شماره ها که میگم وقتی 122 را بگیرید خودش یه صورت robot توضیح میده)
3-حالا تا 24 ساعت آینده میتونید از gprs استفاده کنید و همون جور که میدونید وقتی connect میشید از credit شما کم میشه
4-مرحله ی آخر یعنی آماده کردن مبایل برای connect شدن خوب اوب برید تو setting بعد connections بعد روی گزینه ی connections کلیک کنید بعد گزینه ی add a new modem connection را بزنید و بعد قسمت select a modem را به این عبارت تغییر بدید: cellular line (gprs) بعد هم گزینه ی next را زده و در این قسمت access point name را waselmnet بنویسید و next کنید و صفحه ی بعد که user و password هست و چند چیز دیگه بدون اینکه user و password ررا بنویسد next کنید و بعد هم حالش رو ببرید.
سلام داریوش خان
از راهنماییت ممنونم اما یه سوال : این روش که گفتی با سیم کارت واصل هست یا GSM ؟ اگه واصل هست میدونی با سیم کارت GSM چطوری میشه از GPRS استفاده کرد؟
kevin_m_bb
8 February 2006, 12:01 AM
خوش به حالشون چه حالی می کنن:icon_sad:
توایران connect شدن از طریق pc سخت تر از connect شدن از طریق ppc تو دوبی هستش:icon_mad: :icon_cry:
moeenppc
24 February 2006, 09:11 PM
من وفتي مي خوام Bluetooth كامپيوترمو نصب كنم ، وقتي به نصب Bluetooth Modem مي رسه ، گير مي كنه و مجبور ميشم يا End Task كنم يا Reset ، چند بار هم امتحان كردم رو ويندوز هاي مختلف ولي همينجا گير مي كنه.
ولي بعد از Reset ، Found New Hardware مياد و Bluetooth DUN Modem رو نصب ميكنه.
ولي من هر چي سيخ كردم نتونستم با Pocket PC به اينترنت وصل شم .
نميدونم اشكال از برنامه كامپيوتره يا چيز ديگه اي ؟
من از IVT BlueSoleil استفاده مي كنم ، لطفا راهنمايي كنيد
همچنين ميشه با USB Cable و PC از Pocket PC به اينترنت وصل شد؟
اگه ميشه ، لطف كنيد راهنمايي كنيد
با تشكر
kevin_m_bb
25 February 2006, 01:47 PM
من وفتي مي خوام Bluetooth كامپيوترمو نصب كنم ، وقتي به نصب Bluetooth Modem مي رسه ، گير مي كنه و مجبور ميشم يا End Task كنم يا Reset ، چند بار هم امتحان كردم رو ويندوز هاي مختلف ولي همينجا گير مي كنه.
ولي بعد از Reset ، Found New Hardware مياد و Bluetooth DUN Modem رو نصب ميكنه.
ولي من هر چي سيخ كردم نتونستم با Pocket PC به اينترنت وصل شم .
نميدونم اشكال از برنامه كامپيوتره يا چيز ديگه اي ؟
من از IVT BlueSoleil استفاده مي كنم ، لطفا راهنمايي كنيد
همچنين ميشه با USB Cable و PC از Pocket PC به اينترنت وصل شد؟
اگه ميشه ، لطف كنيد راهنمايي كنيد
با تشكر
در مورد بلوتوث خودم ندارم که بهتون کمک کنم ولی با usb بدون هیچ تنظیمی و فقط با سینک شدن براحتی به اینترنت وصل خواهید شد:icon_cool
minerva
2 March 2006, 07:00 PM
من با USB وصل شدم نشد!ميشه بيشتر توضيح بدي؟
kevin_m_bb
2 March 2006, 08:49 PM
من با USB وصل شدم نشد!ميشه بيشتر توضيح بدي؟
بعد از اینکه به صورت standard partenership به pc سینک شدین در بالا صفحه ppc یک فلش رفت و برگشتی و در سمت راست پایین صفحه در کنار گزینه بوتوث یه icon اضاف خواهد شد سپس به داخل internet explorer رفته و آدرس را وارد کنید و....(البته قبلش اینترنت pc باید وصل باشه:icon_arro :icon_razz )
البته به نظرم اینطور کانکت شدن کار بیخودیه!!!!
minerva
3 March 2006, 02:00 PM
kevin جان بازم نشد.مينويسه Check your connection setting
kevin_m_bb
3 March 2006, 03:15 PM
روش نصب active sync ([Only registered and activated users can see links])
به این تاپیک یه سری بزنید:icon_cool
مطمین شوید که usbخوب به کامپیوتر وصل است و وقتی که ppc به کامپیوتر وصل شد حتما باید found new hardware بیاد
Ace
3 March 2006, 04:33 PM
دوستان یه سوال وقتی با ppc به اینترنت وصل میشی آیا میشه همه صفحات رو باز کرد؟ مثلا همین سایت خودمون
درسته. در ضمن اندازه مموری ریدر 8 in 1 هستش فقط بدیش اینه که پریز برقم میخواد
کدوم یکی پریز برق میخواد چپی یا راستی؟
سپاسگزارم
kevin_m_bb
3 March 2006, 05:08 PM
دوستان یه سوال وقتی با ppc به اینترنت وصل میشی آیا میشه همه صفحات رو باز کرد؟ مثلا همین سایت خودمون
چرا که نه!!!
کدوم یکی پریز برق میخواد چپی یا راستی؟
سپاسگزارم
شکل سمت چپ(فقط شکل چپی مودم هست)
minerva
3 March 2006, 05:54 PM
Kevin جان من با sync شدن هيچ مشكلي ندارم.به راحتي به PC وصل ميشه و snychronoizing هم انجام ميده.فايل ها هم بدون هيچ مشكلي transfer ميشن.فقط با وصل شدن به INTERNET مشكل دارم.
kevin_m_bb
4 March 2006, 01:43 AM
Kevin جان من با sync شدن هيچ مشكلي ندارم.به راحتي به PC وصل ميشه و snychronoizing هم انجام ميده.فايل ها هم بدون هيچ مشكلي transfer ميشن.فقط با وصل شدن به INTERNET مشكل دارم.
چه مشکلی ؟؟
کامپیوتر را به اینترنت وصل کنید و از داخل ppc اینترنت اکسپلورر را اجرا کنید:icon_cool (من که بهمین راحتی انجام میدم)
am!n
4 March 2006, 03:06 PM
من که با دیش وصلم اصلا اینترنت عمل نمیکنه . آیا تنظیمات خاصی میخواد؟
لطفا راهنمایی کنید.
kevin_m_bb
4 March 2006, 04:47 PM
لطفا راهنمایی کنید.
منظورتون اینکه اینترنت edsl دارین ؟؟
من که dial up دارم بهمین راحتی که بالا گفتم از طریق کامپیتور می تونم با موبایل نت برم
ولی بازم می گم یکم این مسخرست :icon_razz
شما کامپیوترتون رو به اینترنت وصل می کنین و دوباره ppc تون رو به pc وصل کنین و می خواهید باهاش تو اینترنت برین؟؟؟؟!!!!
پس کامپیوتر به این خوبی و مانیتور به این بزرگی واسه چیه؟؟:icon_twis
mss
5 March 2006, 10:48 AM
منظورتون اینکه اینترنت edsl دارین ؟؟
من که dial up دارم بهمین راحتی که بالا گفتم از طریق کامپیتور می تونم با موبایل نت برم
ولی بازم می گم یکم این مسخرست :icon_razz
شما کامپیوترتون رو به اینترنت وصل می کنین و دوباره ppc تون رو به pc وصل کنین و می خواهید باهاش تو اینترنت برین؟؟؟؟!!!!
پس کامپیوتر به این خوبی و مانیتور به این بزرگی واسه چیه؟؟:icon_twis
برای گشت و گذار حرف شما صادقه ولی بعضی مواقع برای آپدیت نرم افزارها مثل آنتی ویروس ها وصل شدن به اینترنت توسط PPC واقعا حیاتیه.
به قسمت زیر بروید...
Start>Settings>Connections>Connections>Advanced
سپس دکمه Select Networks را بفشارید.
در پنجره جدید هر دو گزینه را بر روی My ISP تنظیم کنید.
موفق باشید:icon_cool
kevin_m_bb
5 March 2006, 11:57 AM
Start>Settings>Connections>Connections>Advanced
سپس دکمه Select Networks را بفشارید.
در پنجره جدید هر دو گزینه را بر روی My ISP تنظیم کنید.
چطور برای من بدون هیچ تنظیمی حتی قبل سینک شدن هم وصل میشه؟؟
mss
5 March 2006, 12:39 PM
چطور برای من بدون هیچ تنظیمی حتی قبل سینک شدن هم وصل میشه؟؟
شما بعد از هارد ریست بدون نصب هیچ برنامه و هیچ تنظیمی امتحان کنید.
از قرار معلوم PPC من و شما PDA2 هست و شما هم نباید مثل من وصل شوید.
اگر نتیجه را اعلام کنید ممنون میشم.
mss
5 March 2006, 12:51 PM
لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز برنامه ActiveSync خودش مانند یک DHCP سرور عمل میکنه و وقتی شما PPC خود را به PC وصل میکند به صورت اتوماتیک به PPC شما IP به همراه Option های آن مانند Default Gateway و غیره میدهد پس شما نیاز به هیچ تنظیم خاصی ندارید و فقط باید کامپیوتر خودتون رو از هر طریق ممکن به اینترنت وصل کنید.بقیه کارها به صورت اتوماتیک انجام میشه.
البته تنظیماتی را که در چند پست بالاتر ذکر کردم حتما انجام دهید.
kevin_m_bb
5 March 2006, 03:16 PM
شما بعد از هارد ریست بدون نصب هیچ برنامه و هیچ تنظیمی امتحان کنید.
از قرار معلوم PPC من و شما PDA2 هست و شما هم نباید مثل من وصل شوید.
اگر نتیجه را اعلام کنید ممنون میشم.
من حتی بعد هارد ریست هم بدون هیچ تنظیمی وصل میشم و تاحالا کوچکترین تنظیمی انجام ندادم:icon_excl :icon_cool
mss
5 March 2006, 05:17 PM
من حتی بعد هارد ریست هم بدون هیچ تنظیمی وصل میشم و تاحالا کوچکترین تنظیمی انجام ندادم:icon_excl :icon_cool
خوب باید بگردیم ببینیم مشکل از کجاست.
یعنی احتمال داره PDA2 ها به لحاظ تنظیمات نرم افزاری با هم تفاوت داشته باشند.....؟
kevin_m_bb
5 March 2006, 06:43 PM
خوب باید بگردیم ببینیم مشکل از کجاست.
یعنی احتمال داره PDA2 ها به لحاظ تنظیمات نرم افزاری با هم تفاوت داشته باشند.....؟
فکر نمی کنم
version rom من اینه:
rom version:1.11.00 wwe
rom data:01/27/05
radio version:1.03.00
protocol version:1337.42
extrom:1.11.153 wwe
:icon_eek:
am!n
5 March 2006, 07:03 PM
منم در اینترنت dial up بدون هیچ تنظیماتی حتی بعد از هارد ریست چه جمین چه PDA2K به اینترنت راحت وصل میشن فقط در اینترنت ماهواره ای مشکل دارن.
Ace
5 March 2006, 07:36 PM
منم در اینترنت dial up بدون هیچ تنظیماتی حتی بعد از هارد ریست چه جمین چه PDA2K به اینترنت راحت وصل میشن فقط در اینترنت ماهواره ای مشکل دارن.
ببینید در اینترنت ماهواره ای شما به صورت off line کانکت هستید پس باید مشکل از همین جا باشه
حالا مشکلش چیه منم نمیدونم دوستان راهنمایی کنن تا ما هم بدونیم جریان از چه قراره
am!n
5 March 2006, 09:22 PM
نه نه آفلاین نیست.
دیش یه شرکت است که بین حدود مثلا چه جوری بگم بین 300 تا کامپیوتر پخش میشه و طریقه ی وصل شدنش فقط با زدن یوزر و پس و اینتر وصل میشه.
Ace
5 March 2006, 10:15 PM
نه نه آفلاین نیست.
دیش یه شرکت است که بین حدود مثلا چه جوری بگم بین 300 تا کامپیوتر پخش میشه و طریقه ی وصل شدنش فقط با زدن یوزر و پس و اینتر وصل میشه
من منظور شما رو نمیفهمم /من این جور برداشت میکنم که با دیش ریسیو میکنید و با وارد کردن یوز و پسورد میتونین سند هم بکنین
البته فکر کنم با این بحث دارم تاپیک را منحرف میکنم(( همین جا بحث رو در این مورد متوقف میکنیم)) پس در pm با هم به بحث در این مورد میپردازیم
سپاسگزارم
mss
5 March 2006, 10:28 PM
نه نه آفلاین نیست.
دیش یه شرکت است که بین حدود مثلا چه جوری بگم بین 300 تا کامپیوتر پخش میشه و طریقه ی وصل شدنش فقط با زدن یوزر و پس و اینتر وصل میشه.
دوست عزیز برای رفع مشکل به اطلاعات فوق نیاز است..
در کامپوتر در Start و سپس Run تایپ کنید cmd.
در محیط داس که وارد شدید سپس تایپ کنید ipconfig/all سپس Enter را فشار دهید.
اطلاعات نمایش داده شده را در همین تاپیک اعلام کنید تا قضیه پیگیری شود.
X_Man
2 April 2006, 05:42 PM
توی این ( 4 ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])) پست جناب amoli نوشتن
دوست عزيز شما براي اتسال به اينترنت از طريق مودم كامپيوتر به اين ترتيب عمل ميكنيد :
start ----> settings ----> connection ----> connections ----> add a new modem connection
و بعد از قسمت انتخاب مودم شما گزينه Bluetooth را انتخاب ميكنيد و بعد از Next كردن شما سيستم Bluetooth كامپيوترتان را كه قبلا در سيستم گوشيتان پيدا كرده بوديد را انتخاب ميكنيد (كامپيوتر شما بايستي براي اين حالت داراي Bluetooth باشد )
تا این مرحله که میرم و ...New رو برای پیدا کردن PC میزنم این پیغام رو میده:
Error
.There is no bluetooth hardware installed on this device[Only registered and activated users can see links]
شما امتحان کردید؟ میدونید مشکل از کجاست؟؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.