PDA

View Full Version : ديكشنري Pocket Oxford Dictionary

امير123
3 May 2005, 02:06 PM
با سلام به همه دوستان

اگه هر كدوم از شما اخرين ورجن ديكشنري اكسفورد رو سراغ دارين لينكشو واسه دانلود بذارين( البته با سريال كد يا كرك) 8)
<< با تشكر امير 123 >> البته تا يادم نرفته بگم واسه 7610ميخوام 8) سرچ كردم نبود
بازم ممنون

محمد1981
4 May 2005, 09:28 AM
سلام. من ورژنه جديدشو ندارم. ولي اونيكه دارم يه فايله crack شده از msdict viewer داره كه كافيه بعدش هر ديكشنري اي از oxford رو download كني و بدونه مشكل برات ميخونه. يعني من الان اين ديكشنريها رو راحت روش گذاشتم. رو 7610 هم كار ميكنه: medical dictionary, french to english, english to french, synonymous dictionary, english phrases, professional dictinary, و يه ديكشنري معمولي انگليسي البته اون پروفشناله فك كنم يه 250000 تا لغطي داشته باشه. اگه بخواي برات upload ميكنم. البته اينم بگم كه من تو upload center يه دونه اعتبار هم براي برداشت ندارم. ولي همينجا اگه خواستي برات upload ميكنم. فقط بگو كدومارو ميخواي. فعلا bye

kasra03
4 May 2005, 11:08 AM
اااااااااااااا من medical dictionary شو ميخوام :wink:

6600lover
4 May 2005, 11:23 AM
اگه مي شه لينك بده منم مي خوام ولي اعتبار ندارم :cry:

محمد1981
4 May 2005, 11:58 AM
با سلام. اگه اين برنامرو ميخواين بايد اين كارارو بكنين. اول فايل Oxford Medical Dictionary.sis رو روي گوشي نصب ميكنين. بعد از اينكه نصب كردين شما صاحب viewer برنامه ميشويد. ضمن اينكه ديكشنري medical نصب شده است. البته بگما تا اينجاشو من انجام ندادم. يكي ديگه هك كرده بود. من برداشتم. من هميشه اين برنامرو روي مموري كارت نصب كردم. شما هم اينكارو بكنين چون phone memory پر ميشه. بعدش كافيه هر كدوم ديگه از اين ديكشنريهارو خواستين فايلهايpdb رو كه اسمش مشخصه توي اين folder روي كارت بريزين. MSDict/documents
همين. به همين سادگي

فقط يكي بگه من چه جوري اينجا بايد فايل بذارم؟ تا در اولين فرصت اينكارو انجام بدم.
دلم ميخواد يه راهي بگين كه تو upload center نذارم. چون اونجا بايد اعتبار خرج كرد و خيليها مثل من اعتبار ندارن. تو رو خدا اخطار هم ندين. من به هيشكي هيش كاري ندارم. اين فروم هم خيلي دوس دارم.

امير رضايي
4 May 2005, 12:21 PM
سلام. من ورژنه جديدشو ندارم. ولي اونيكه دارم يه فايله crack شده از msdict viewer داره كه كافيه بعدش هر ديكشنري اي از oxford رو download كني و بدونه مشكل برات ميخونه. يعني من الان اين ديكشنريها رو راحت روش گذاشتم. رو 7610 هم كار ميكنه: medical dictionary, french to english, english to french, synonymous dictionary, english phrases, professional dictinary, و يه ديكشنري معمولي انگليسي البته اون پروفشناله فك كنم يه 250000 تا لغطي داشته باشه. اگه بخواي برات upload ميكنم. البته اينم بگم كه من تو upload center يه دونه اعتبار هم براي برداشت ندارم. ولي همينجا اگه خواستي برات upload ميكنم. فقط بگو كدومارو ميخواي. فعلا bye

سلام

اين كه عاليه!

ميشه اين synonymous dictionary, english phrases, professional dictinary رو براي من هم آپلود كني؟

توي آپلود سنتر هم اگه اينها رو بگذاري اعتبار ميگيري 8)

محمد1981
4 May 2005, 12:35 PM
سلام به همه دوستان. من اينترنتم خيلي وضش خرابه. يعني سرعتش پايينه. اگه اجازه بدين . اگه امروز بتونم برم دانشگاه هم تو upload center . ميذارمش هم توي يه سايتي مثل mobango.com كه همه بتونن upload كنن. چون ميدونم درد بدون اعتبار بودن چه درديه. اگه من به جاي مديران سايت بودم. لااقل به هركي 10 تا اعتبار مي دادم. بعد ميگفتم اگه تموم شد حالا خودتون اعتبار جمع كنيد. راستي اگه امروز دانشگاه نرفتم يه جوري براتون بالاخره ميذارم. شك نكنين.

محمد1981
4 May 2005, 05:21 PM
سلام خدمت همه دوستان. من سايتي پيدا نکردم براي آپلود اين حجم فايل. 8 مگ.زيپ شده.
ضمن اينكه هر كاري كردم تو upload center آپلود نشد. براي همين ميل زدم به اين آدرسwebmaster@psforums.org ديگه بقيشو نميدونم. اميدوارم زودتر بره تو upload center.
کسري براي تو ميل کردم.
6600lover اگه تو هم ميخواي بگو کدومشو ميخواي ميل ميزنم.
امير رضايي. وقت ديگه نكردم براي شما هم ميل كنم. اگه زودتر از اينكه از upload center بردارين. خواستينش بگين براي شما هم ميل ميكنم. بالاخره هر چي نباشه گوشيامون خواهر خواندن.
در ضمن براي گذاشتن بقيه فايلهاي *.pdb بايد اونارو در اين مسير بذارين(پيغام قبليمو تصحيح مي كنم.)
documents/msdict

محمد1981
5 May 2005, 05:35 PM
از كجا ميتونم بفهمم كه webmaster ايميل منو گرفته يا نه. اگه اومد تو آپلود سنتر به منم بگين.
در ضمن 6600lover حجمش زياده. اگه اجازه بدي يكشنبه ميرم دانشگاه همشو برات ميل ميكنم.
كسري 03 نميدونم برنامه دستت رسيد يا نه. خبرم كن

محمد1981
7 May 2005, 04:30 PM
امير رضايي و 6600lover فردا ميرم دانشگاه(يكشنبه) به احتمال 99٪ براتون ميل ميكنم. bye

امير123
7 May 2005, 06:13 PM
با سلام به همه دوستان
اول از همه بايد از لطفتون تشكر كنم
دوما كسري03, جان به سايت www.sharemobile.ws يه سر بزن نسخه Oxford Medical Dictionary.sis رو پيدا خواهي كرد
بعدشم محمد1981, عزيز ؛ من اون نسخه اي از اكسفورد رو ميخوام كه سينونيم و هم خانواده كلمات رو داشته باشه English to English
تو اپلود سنتر ديدم بود ولي قبل از نصب ارور ميداد file corupt يه چيزي تو اين مايه ها
از همتون ممنون :!:

محمد1981
7 May 2005, 10:28 PM
امير 123 . من اوني كه تو آپلود سنتر هست رو نمي دونم چيه. ولي ايني كه من دارم اصلش ماله PDA بوده و من فايل ديتا بيس اونو برداشتم. اگه بخواي برات ميفرسمش . بايد طبق اون كارايي كه بالا گفتم نصب كني و فايل ديتا بيس synonymous رو بذاري اونجايي كه گفتم. برات ميفرسم. اگه بعدش سوال داشتي بگو جواب ميدم

محمد1981
8 May 2005, 11:38 AM
ضمنا دوستان اگه ديكشنري به زبون ديگه از oxford ديديد يا چيز ديگه اي . اگه خواستيد بگين براتون بگم چه جوري رو گوشيتون مجاني استفاده كنين
امير رضايي و 6600lover براتون ميل كردم. خبر بدين رسيد يا نه
اميز 123 براي تو هم فرستادم. اگه دستت رسيد بهم خبر بده.

shahins
9 May 2005, 04:06 PM
ايا ديكشنري براي زيمنس هم هست؟؟؟

محمد1981
9 May 2005, 07:08 PM
بله براي تمام سري 60. البته از زيمنس منظورتون sx1 هستش ديگه. اگه منظورتون اين باشه بله. براي همه سري 60(نوكيا ....و sx1و sendoxو ...)

shahins
9 May 2005, 07:12 PM
بله براي تمام سري 60. البته از زيمنس منظورتون sx1 هستش ديگه. اگه منظورتون اين باشه بله. براي همه سري 60(نوكيا ....و sx1و sendoxو ...)

ممنون :wink: ولي مدل زيمنس من cfx65 هست :twisted:

محمد1981
9 May 2005, 07:23 PM
شرمنده ولي تو سايتش نوشته اين گوشيا
Nokia 7610
Nokia 6600
Nokia 6620
Nokia 6630
Nokia 6260
Nokia 6670
Nokia 3230
Nokia N-Gage QD
Nokia N-GageTM
Nokia 3660
Nokia 3620
Nokia 3600
Nokia 3650
Nokia 7650
Panasonic X700
Samsung SGH-D710
Sendo X
Siemens SX1

kasra03
9 May 2005, 10:43 PM
محمد1981, جان ممنون از لطفت حالا اگه بقيه فايل هاي اونو به جز مديكال(كه همينم بينهايت به دردم خورد) كه دانلود كردم بخوام از كجا ميتونم بگيرم؟

پرفسور
9 May 2005, 10:56 PM
محمد آقا
من هم احتياج به ديگشنري انگليسي به انگليسي پرفشنال و سينونيم دارم . اگه ممكنه براي من هم آپلود كن يا لينكشو بذار . در ضمن آيا ديكشنري فارسي به انگليسي هم داري ؟
دمت گرم

امير123
10 May 2005, 03:05 AM
محمد1981, جان ممنون از لطفت 8)
من همه مراحل نصب رو به خوبي انجام دادم حالا بگو app (کرک) از کجا بياريم اخه ميگه Register :cry:

محمد1981
10 May 2005, 10:41 AM
سلام به همه دوستان:
دونه دونه سوال ها رو جواب ميدم. ولي يه چيز كلي. اين برنامه كامل crack شده هست و احتياج به register كردن نداره و مگر اينكه قبلا ورژن trial يكي از برنامه هاي oxford يعني يكي از ديكشنريهاشو نصب كرده باشيد. كه در اينصورت تايمرش روشن شده باشه. بايد در اينصورت دستگاه رو فرمت كنين و بعد نصب كنين.
اما يه چيزه مهم. بعد از اجراي اين برنامه سه گزينه مي آيد:Register/Continue/Buy Info كافيه شما continue رو بزنين و از اين برنامه استفاده كنين.
حالا يه چيزه باحال: اين كد رجيستر viewer برنامه هست. يعني اگه اينو بزنين ديگه اون continue اول رد ميشه:
20335-00505 كد بقيه ديكشنريها رو ندارم. اگه كسي داشت به ما هم بگه.
خوب امير 123 اميدوارم جواب سوالتو داده باشم.
جناب پروفسور اگه شما ايميلتونو براي من pm كنين در اولين فرصت براي شما ميفرستم. البته اگه دوستان جايي رو سراغ دارن كه بشه حدود 9Mb روupload كرد بگن كه من بذارم اونجا. در ضمن فك نمي كنم كسي فارسي به انگليسي رو نوشته باشه. اگه پيدا كردين ما هم خبر كنين.
كسري 03 همين الان همشو برات ميفرستم. وقتي اينو داري ميخوني اومده . اگه نيومده بود بهم خبر بده. بالاخره ياهو رو كه مي شناسي

امير123
10 May 2005, 11:45 PM
محمد, عزيز اون كدي كه گذاشتي زدم اما نشد. :x من يه عادت بد (شايد هم خوب ) دارم اينه كه دوست ندارم ورجن trial يك برنامه رو روي PC يا گوشيم داشته باشم اما همانطور كه گفتي اين برنامه كرك شده است فقط در ابتدا بايد continue رو بزنيم . باز هم از اينكه برام وقت صرف كردي ممنونم 8) :o

امير رضايي
11 May 2005, 05:30 PM
سلام!

روي ياهو ميشه 9 مگ share كرد. اوجا بگذار و public كنش. 8)

محمد1981
11 May 2005, 05:32 PM
با سلام به همه دوستان:
امير123 . راست مي گي اون كد اشتباهه. ولي ميدوني دليلش چيه دليلش اينه كه اينجا وقتي عدد تايپ مي كني ور ميداره برعكسشو ميذاره: كد رجيسترش اينه:
2033500505 ديگه ببخشيد. وقتي اون خط رو وسطش بذاري برعكس ميكندش.
جناب پروفسور. براي شما هم ميل كردمش. اگه دستتون رسيد ما رو هم خبر كنين.
bYe

پرفسور
11 May 2005, 08:00 PM
محمد آقاي گل
دستت درد نكنه فايلها رسيد.

امير123
11 May 2005, 11:14 PM
محمد1981, عزيز با سلام و تشكر بايد بگم كه رجيستر كد رو زدم و جواب داد ولي همانطور كه خودت گفتي صفحه اول > viewer از بين ميرود 8) بازم ممنون :o

vahid_59
24 May 2005, 04:26 PM
ميشه واسه منم ميل كني مرسي

bromideh
24 May 2005, 04:46 PM
آقا ميشه يكي اينو تو يه سايتي share بكنه؟؟ هر كي اين فايل را دريافت كرده و آنرا share نكنه الهي كه گوشيش errorهاي طولاني بده.

محمد1981
25 May 2005, 11:07 AM
vahid59 و bromideh . لطفا ايميلتونو برام pm كنين تا براتون بفرستمش. ضمنا bromideh وقتي برات فرستادم اگه يه جا share نكنيش ايشالا موبايل خودت error هاي طولاني بده و وحشتناك . نمي دونم اين پيغامتو ساعت چند گذاشتي ولي ديشب ساعتاي 11 بود كه مموري كارتم تمامه اطلاعاتش يه دفعه داغون شد. خدا بكم چيكارت نكنه با اين دعا كردنت.

bromideh
25 May 2005, 12:22 PM
vahid59 و bromideh . لطفا ايميلتونو برام pm كنين تا براتون بفرستمش. ضمنا bromideh وقتي برات فرستادم اگه يه جا share نكنيش ايشالا موبايل خودت error هاي طولاني بده و وحشتناك . نمي دونم اين پيغامتو ساعت چند گذاشتي ولي ديشب ساعتاي 11 بود كه مموري كارتم تمامه اطلاعاتش يه دفعه داغون شد. خدا بكم چيكارت نكنه با اين دعا كردنت.
:arrow: :arrow: بابا بي خيال :( :arrow: ، من يه مورچه را هم نمي تونم لگد كنم حالا چه برسه به mmc و ....
((قابل توجه ساير اعضاي محترم و عنايت به دعاهاي بنده))
چشم اگه لطف كني من هم دريغ نخواهم كرد. :o

محمد1981
28 May 2005, 12:44 AM
bromideh عزيز . شوخي كردم (البته جدا mmc يم اينجوري شد.
براي شما و vahid ميل زدمش. اما bromideh ياهو ميگه نميتونه براي شما بفرسته نميدونم مشكلش چيه من دو بار امتحان كردم ولي نشد اگه رو ياهو ايميل داري لطفا ايميل ياهوي خودتو رو بده. vahid اگه دست تو رسيد خبرم كن.

محمد1981
29 May 2005, 08:38 AM
bromideh عزيز . براي شما مجدد فرستادم. به هر دو آدرسي كه داديد. اگه به دستتون رسيد خبرم كنيد. در ضمن آرمان براي شما هم فرستادم. شما هم به من اطلاع دهيد. ممنون

آرمان
29 May 2005, 03:31 PM
سلام بر شما دوست عزيز
من هيچ ميلي از شما دريافت نكرده ام تا كنون اما خوب بهر حال من براي شما يك دعوتنامه پرشين گيگ ميفرستم كه ميدونيد 100 مگابايت فضا رايگان و خيلي سبك و پرسرعت ميده به شما اگر زحمتي نيست در اونجا آپلود كنيد تا همه بتونند استفاده كنند و شما هم كمتر به زحمت بيفتيد. همونطور كه گفتم براي من از شما ميلي نرسيده است و گرنه خودم در پرشين گيگ ميذاشتم و لينكش هم براي استفاده همه در همين تاپيك قرار ميدادم با سپاس

لينك دعوتنامه رو بصورت PM فرستادم

ahwaztaxi
7 June 2005, 02:07 AM
من فقط میتونم viewer ver 1.30 رو روی 3650 نصب کنم که هنوز کرک نشده ونسخه 1.20 که همراه این فایل های کرک شده هست روی 3650 جواب نمیده
من database اونا رو ورمیدارم توی 1.30 میذارم
کسی 1.30 کرک شده فقط viewer رونو نداره ؟؟؟

سامان2
2 March 2006, 10:46 PM
salam mamnon