PDA

View Full Version : تفاوت بين Ipod 3Gs و Ipod 4G !

Mehrdad_jafari89
15 April 2011, 04:23 PM
سلام بر دوستان!من مدتي هست كه قصد دارم يك كنسول بازي دستي بخرم و موندم كه Ipod 3Gs بخرم يا Ipod 4G و يا اين كنسول PSP!
يكي از دوستام يكي از اين Ipod ها داره و اگر اشتباه نكنم 3Gs هم هست!كلا اين مدلهاش چه فرقي دارن؟ميشه آپديتشون كرد؟
به نظرتون نرم افزارهاي مدل 4G روي 3Gs هم جواب ميده؟
يا مثل كنسول هاي پلي استيشن هست كه وقتي كنسول PS2 اومد ديگه بازي واسه PS1 نمي اومد!
به نظرتون چي كار كنم؟
برم 3Gs بخرم بعد آپديتش كنم؟
قيمتشون چنده؟
(مديريت محترم چنانچه محل تاپيك نامناسب هست لطفا محل آنرا تغيير دهيد)
با تشكر!

Mohammad759
15 April 2011, 09:27 PM
اسم تاپیک مشکل داشت که درست کردم...
در مورد سوالتون باید بگم اولاipod 3g نه 3gs :icon_cool
دوما تفاوت این دو تو کیفیت تصویر ipod 4g هست که مثل ایفون 4 میمونه...
همه بازی های 3g رو هم ثاپورت میکنه...
من با کنسول های دیگه کار نکردم و فقط با ایفون 4 دارم بازی میکنم که تفاوتی با ipod 4g نداره!!
بنظرم بازی هاش فوق العاده هست.... و گرافیکش اگه بیشتر نباشه کمتر نیست..:icon_surp

Mehrdad_jafari89
16 April 2011, 11:54 AM
اسم تاپیک مشکل داشت که درست کردم...
در مورد سوالتون باید بگم اولاipod 3g نه 3gs :icon_cool
دوما تفاوت این دو تو کیفیت تصویر ipod 4g هست که مثل ایفون 4 میمونه...
همه بازی های 3g رو هم ثاپورت میکنه...
من با کنسول های دیگه کار نکردم و فقط با ایفون 4 دارم بازی میکنم که تفاوتی با ipod 4g نداره!!
بنظرم بازی هاش فوق العاده هست.... و گرافیکش اگه بیشتر نباشه کمتر نیست..:icon_surp
دستتون درد نكنه كه اسم رو اصلاح كرديد!:icon_cool
من زياد اطلاعي از اين گوشيها و كنسولهاي اپل ندارم!:icon_surp
آيا بازي ها و نرم افزار هاي Ipod4G روي Ipod 3G هم نصب ميشه؟
قيمت 3G الان چقدر هست؟

PAYAM
16 April 2011, 01:16 PM
بله نصب می‌شه.
از نظر بازی البته فضای دو تا کمی متفاوته. PSP برای بازی ساخته شده و قطعن برای بازی ارگونومیک‌تره، جوی‌استیک داره و موارد دیگه. اما iPod یه پخش‌کننده‌ی مدیا هستش که البته قابلیت نصب بازی رو هم داره. من پیشنهادم اینه که با جفت‌شون بازی کنید و بعد تصمیم بگیرید. من بشخصه لذت بزای کردن با جوی‌استیک رو اصلن قابل مقایسه با چیز دیگه‌ای نمی‌دونم.

Mohammad759
16 April 2011, 11:37 PM
دستتون درد نكنه كه اسم رو اصلاح كرديد!:icon_cool
من زياد اطلاعي از اين گوشيها و كنسولهاي اپل ندارم!:icon_surp
آيا بازي ها و نرم افزار هاي Ipod4G روي Ipod 3G هم نصب ميشه؟
قيمت 3G الان چقدر هست؟

راستش من اصلاح کردم ولی کار نکرد:))))))))))

Mehrdad_jafari89
17 April 2011, 01:12 PM
دوستان پس يعني اگه من ايت آيپاد تاچ 3G رو بخرم مي تونم نرم افزار ها و بازي هاي 4G رو هم روش نصب كنم؟
واقعيتش آيپاد تاچ 4G خيلي گرونه!
دوستم يكي از اين آيپاد تاچ هاي 3G داره كه دقيقا شبيه آيفون هست ولي دوربين نداره!همين 3G هست ديگه نه؟

Mohammad759
17 April 2011, 01:32 PM
برخی بازی ها و برنامه هایی که ratin هستن فقط روی نسل 4 و ایپد قابل اجرا هستن!
ولی تقریبا نزدیک 90% برنامه ها و بازی ها یکی هستن...(اختلافشون فقط زمان اجرا و گرافیکش هست)

بله همونه:icon_cool

Mehrdad_jafari89
17 April 2011, 01:39 PM
اين آيپاد تاچ 4G قيمتش چنده؟
3G چنده؟

Mehrdad_jafari89
17 April 2011, 05:42 PM
دوستان مشخصات آيپاد تاچ 3G و 4G رو داريد برام بزاريد؟!!!
مرسي

Mohammad759
17 April 2011, 09:35 PM
مشخصاتش تو سایت اپل هست!
قیمتش که من فقط نسل 4 رو میدونم :
64 گیگ حدود 500
32گیگ حدود 400

Mehrdad_jafari89
17 April 2011, 10:03 PM
مشخصاتش تو سایت اپل هست!
قیمتش که من فقط نسل 4 رو میدونم :
64 گیگ حدود 500
32گیگ حدود 400
چقدر گرونه.....!!!!!!:icon_twis
محمد جان به نظر شما كه آيفون هم داريد،اگر من از همين 3G ها بخرم بعدآ با برنامه و بازيهاش به مشكل مي خورم؟
راستي اين مدل 3G فناوري GPS داره؟

Mohammad759
18 April 2011, 10:34 AM
فکر کنم gps داشته باشه...
ببینین مشکل خوب نمیشه گفت!!چون الان مثلا خیلیا هنوزم iphone 2g دارن و راضین ازش...
ولی در کل این سیاست اپل هست هر محصول رو تقریبا تا 2 سال پشتیبانیه نرم افزاری کامل میکنه!!بعد از اون کم کم از نظر نرم افزاری از دور خارجش میکنه!!
مثل 2g که از زمان ورود IOS دیگه با ساپورت نکردن از دور خارج شد:icon_cool

Mehrdad_jafari89
18 April 2011, 11:29 AM
راستي محمد جان يك سوال مهم!
يك بازي فيفا توي سايت بود واسه دانلود با حجم تقريبي 1 گيگ!آيا با نصب اين بازي بر روي يك آيپاد 8 گيگ بعد از نصب حجم آن از 1 گيگ بيشتر شده و مثلا به 1.5 يا 2 گيگ ميرسه و يا كمتر شده و به 500 يا 600 مگ ميرسه؟
منظورم اينه كه اگر 8 گيگ بخرم فضا كم نميارم؟
يك چيز ديگه!اون دوستم كه آيپاد تاچ داره گفت با برنامه و شارژر برق خريده 250 تومن!مدل 3G هم هست!
توي سايت چاره قيمت آيپاد تاچ 4 8 گيگ رو زده بود 280 تومن!از طرفي مدل 3G فكر كنم الآن حدود 230 تا 240 باشه با همين برنامه و شارژر!به نظرتون كدوم رو بخرم؟
قيمتها:
Ipod touch 3G 32Gig=380.000
Ipod touch 4 8 Gig = 280.000
Ipod touch 3G 8 Gig = 220.000
قيمتها رو زياد نميدونم درسته يا نه!به نظرتون من چي بخرم بهتره؟!!!

Mehrdad_jafari89
18 April 2011, 01:00 PM
يادم رفت بگم!محمدجان من كل پولم 270 هزار تومان هست!!!!
راستي يك سوال:يك جا بازي فيفا رو گذاشته بود واسه دانلود براي همين آيپاد با حجم 1 گيگ!حالا بر فرض اگر يكي آيپاد 8 گيگ داشته باشه بعد از نصب اين بازي چقدر فضا يا حافظه دستگاه اشغال ميشه؟

Mohammad759
18 April 2011, 09:15 PM
همون اندازه!! قرار نیست که بیشتر بشه!:icon_surp

Mehrdad_jafari89
19 April 2011, 03:37 PM
محمد جان يكي مي گفت اگه 8 گيگ بخري فقط 6 گيگش آزاده چون خود سيستم عامل اپل 2 گيگ فضا ميگيره!اين حرف درسته؟
روي 6 گيگ چندتا گيم و نرم افزار و از اين برنامه هاي بامزه مثل: سنجش ديوانه بودن ، يا اين كه آيپاد رو به آژير يا اسلحه تبديل ميكنه ميشه ريخت؟
به نظر شما من كه آيپاد رو فقط واسه بازي و نرم افزار مي خوام 8 گيگ برام كافي هست؟

Mohammad759
19 April 2011, 09:10 PM
اولا که حرف طرف درست ولی در حد بلف:D
اگه 8 گیگ بخرین فضای ازاد شما نزدیک 7.5 گیگ هست(البته فکرکنم!!)

در ثانی بنظر من اگه براین این کار ها میخوایین اختمالش هست که فضا کم بیارین!!

Mehrdad_jafari89
19 April 2011, 09:27 PM
محمد جان من با بررسي هايي كه انجام دادم و باتوجه به بودجه خودم به اين نتيجه رسيدم كه 8گيگ براي من بهتر هست!
فقط يك چيزي امروز خيلي فكرم رو مشغول كرد،اونم قيمت باور نكردني PSP Go بود با قيمتي برار با 240 هزار تومان!موندم كه كدوم رو بخرم!
شما چي توصيه ميكنيد؟

Mohammad759
20 April 2011, 08:45 AM
راستشو بخوایین من اصلا این دستگاه و هنوز دستم نگرفتم :D:icon_razz

Mehrdad_jafari89
20 April 2011, 11:24 AM
آيپاد رو؟ يا پي اس پي رو؟
به نظر شما من چي كار كنم؟به قول معروف اگه شما جاي من بوديد چي مي خريديد؟
(منم ميرم همون رو ميخرم):icon_cool:icon_arro

Mohammad759
23 April 2011, 09:45 PM
راستش من بین همه ی دوستان معروفم به fan boy apple بودن:icon_mrgr
و بدون شک اپل رو انتخاب میکردم!
متاسفانه نمیتونم دستگاه دیگه ای رو دست بگیرم

hamed_mo
23 April 2011, 11:18 PM
من هم ای پاد رو پیشنهاد می کنم!!
دستگاهی فراتر از بازی هست...

Mehrdad_jafari89
24 April 2011, 11:41 AM
من هم ای پاد رو پیشنهاد می کنم!!
دستگاهی فراتر از بازی هست...
من خودم خيلي خوشم اومد ولي حيف كه الآن پولم كمه و نمي تونم بخرم!راستي يك سوال مهم:
هر بار كه آيپاد رو روشن ميكني و مي خواي بازي كني يا از نرم افزار استفاده كني بايد به اينترنت وايرلس وصل بشي؟
راستي اين جيلبريك چيه؟؟؟؟همه ميگن هي بايد جيلبريك كني!
من هيچي از اين موارد سر در نميارم و اهل اين هم نيستم كه هي برم و ورژن رو بالا ببرم و يا كرك رو عوض كنم و ... نهايتا براي ريختن بازي و نرم افزار مي تونم برم بازار يا پايتخت!
چي كار كنم؟PSP Go نخرم؟
شما جاي من بوديد چه مي كرديد؟

hamed_mo
24 April 2011, 11:48 AM
من خودم خيلي خوشم اومد ولي حيف كه الآن پولم كمه و نمي تونم بخرم!راستي يك سوال مهم:
هر بار كه آيپاد رو روشن ميكني و مي خواي بازي كني يا از نرم افزار استفاده كني بايد به اينترنت وايرلس وصل بشي؟
راستي اين جيلبريك چيه؟؟؟؟همه ميگن هي بايد جيلبريك كني!
من هيچي از اين موارد سر در نميارم و اهل اين هم نيستم كه هي برم و ورژن رو بالا ببرم و يا كرك رو عوض كنم و ... نهايتا براي ريختن بازي و نرم افزار مي تونم برم بازار يا پايتخت!
چي كار كنم؟PSP Go نخرم؟
شما جاي من بوديد چه مي كرديد؟

نه لازم نیست به اینترنت وصل باشی برای بازی کردن!!
منتها اگه بخوای از game center استفاده کنی و رکوردهات ثبت بشن و بتونی با دوستان رقابت کنی نیاز به اینترنت داری:icon_cool

جیلبریک به زبون ساده تر یعنی هک کردن!
با این کار می تونی برنامه های کرک شده رو نصب کنی، به مخزن cydia دسترسی داشته باشی و یک سری کارهای دیگه رو مثل تعویض تم، ریختن رینگتون، تعویض فونت ، دسترسی به فایل های سیستمی و... که خود اپل اجازه نمی ده انجام بدی.

برای کار کردن با محصولات اپل هیچ نیاز به بازار رفتن نداری ! بسیار ساده هست کار کردن باهاش! فقط یکبار باید یاد بگیری!!

من جای شما بودم psp نمی خریدم!!!
البته به قول بچه ها اگه با جوی استیک و دکمه های مخصوص بازی خیلی حال می کنی آیپاد تاچ همچین چیزی نداره و فقط باید تاچ کنی:icon_arro

Mehrdad_jafari89
24 April 2011, 11:54 AM
نه اتفاقا من با تاچ كار كردم و دقيقا همين آيپاد هم بود كه مال دوستم بود و مشكلي هم نداشتم فقط مي ترسيدم كه خراب شن!
من موقع خريد به چه چيزهايي بايد دقت كنم و چه چيزهايي(لوازم اصلي) بايد همراه دستگاه بخرم و اينكه با نرم افزار و لوازمي كه عنايت ميكنيد و مي فرماييد من 8 گيگ رو چقدر بخرم خوبه؟
راستي ممكنه تا يك يا دو هفته ديگه قيمتش كم بشه؟آلان دقيق چقدر هست؟
شرمنده كه زياد سوال كردم آخه ديدم شما خيلي خوب بلديد گفتم ديگه موضوع رو يكسره كنم و همه اطلاعات رو بگيرم!
باز هم شرمنده!

Mohammad759
25 April 2011, 02:00 PM
زمانی که میخرین داخا جعبه هندسفری و شارژر هست!همین!
متاسفانه قیمت بازار رو نمیدونم..همچنین نوسانشو:icon_arro

PAYAM
25 April 2011, 02:04 PM
اگر فقط برای بازی می‌خوای مدل WiFi رو بخر و مدل 3G که گرون‌تره و سیم‌کارت می‌خوره رو نمی‌خواد بخری چون پول اضافه‌تره. با توجه به این‌که بازی‌های خوب و گرافیک بالای iPad و iPhone حجم‌های بالایی دارند (مثلن فیفا11 حدود 960مگ و یا آسفالت6 حدود 560 مگه) من اگر جای شما بودم 16 می‌خریدم.

Mehrdad_jafari89
25 April 2011, 02:21 PM
اگر فقط برای بازی می‌خوای مدل WiFi رو بخر و مدل 3G که گرون‌تره و سیم‌کارت می‌خوره رو نمی‌خواد بخری چون پول اضافه‌تره. با توجه به این‌که بازی‌های خوب و گرافیک بالای iPad و iPhone حجم‌های بالایی دارند (مثلن فیفا11 حدود 960مگ و یا آسفالت6 حدود 560 مگه) من اگر جای شما بودم 16 می‌خریدم.
ظاهرا 16 گيگ نداره و فقط 8 گيگ به بودجه من ميخوره!به چه نكاتي بايد توجه كنم موقع خريد؟

PAYAM
25 April 2011, 02:40 PM
خوبی اپل و محصولاتش توی ایران اینه که خریدش نکته‌ی خاصی که نداره. خصوصن این‌که آی‌پد هم دردسری از نظر لاک بودن و... نداره. فقط حتمن حتمن از فروشنده بخواه که پلمب رو جلوی خودت باز کنه. من چیز دیگه‌ای به نظرم نمیاد، باز شاید دوستان نظر دیگه‌ای داشته باشن.

Mohammad759
25 April 2011, 02:42 PM
پیام جان من فکر کنم ایشون ایپاد میخوان! که قیمتش حدود 250 هست

اون ایپدی که شما میگین نزدیک 900 تومانه:D

Mehrdad_jafari89
25 April 2011, 04:06 PM
پیام جان من فکر کنم ایشون ایپاد میخوان! که قیمتش حدود 250 هست

اون ایپدی که شما میگین نزدیک 900 تومانه:D
آره دقيقآ درسته!من آيپاد تاچ مي خوام و نه آي پد!!!!
آي پد اونه كه مثل صفحه هست مثل همون گلكسي سامسونگ!

salman24h
25 April 2011, 08:15 PM
سلام به همه اساتید
همه ی این 3 صفحه رو خوندم
من خودم آیپاد کلاسیک دارم، آیفون هم دارم، یدونه پیپ اس پی فَت هم دارم.
به نظر من ایشون که تمرکز اصلیشون بازی کردنه، بهتره psp بخرن. همونطور که پیام خان هم اشاره کردن پی اس پی برای بازی ساخته شده. یعنی چیزی درست برعکس آیپاد.
آیپاد تمرکزش روی مولتی مدیاست، و در کنارش میشه باهاش بازی هم کرد (علاوه بر اینکه کلی برنامه های متنوع دیگه هم میشه روش نصب کرد)
پی اس پی تمرکز اصلیش روی بازیه و در کنارش موزیک هم میشه باهاش گوش کرد و ویدئو دید.
لذت موزیک گوش کردن با آیپاد اصلا قابل مقایسه با پی اس پی نیست، و لذت بازی با پی اس پی چیز دیگه ایه.
من روی آیفونم NFS Shif + Hot Pursuit + undercover رو دارم و از بازی باهاشون لذت میبرم، اما وقتی با ماشین بازی های پی اس پی مقایسه کنی انتخابم حتما پی اس پی خواهد بود
گرافیک psp go هم مطمئنا خیلی بهتر و بالاتر از کنسول های دستی قبله و میتونه با آیپاد نسل 4 رقابت کنه.
و در آخر اینکه اگه تصمیم بازی داری و میخوای به جمع اپلی ها بیای، توصیه میکنه حداقل 16 گیگ بگیر. اگه الان پولت نمیرسه صبر کن و یه ذره پس انداز کن و بعدا خرید کن. بعدا متوجه میشی که 8 انصاقا کمه.
یه نکته دیگه هم اینکه پی اس پی مموری میخوره و تقریبا هیچ محدودیتی برای فضا نداری. هر موقع لازم شد با 5-4 هزار تومن یه مموری جدید میخری و این یعنی اینکه در آن واحد میتونی بازی های بیشتری داشته باشه.
پ.ن: اگه God Of War رو با پی اس پی بازی کنی بهت قول میدم زمین نمیذاریش!

موق باشی

Mehrdad_jafari89
25 April 2011, 08:24 PM
سلام به همه اساتید
همه ی این 3 صفحه رو خوندم
من خودم آیپاد کلاسیک دارم، آیفون هم دارم، یدونه پیپ اس پی فَت هم دارم.
به نظر من ایشون که تمرکز اصلیشون بازی کردنه، بهتره psp بخرن. همونطور که پیام خان هم اشاره کردن پی اس پی برای بازی ساخته شده. یعنی چیزی درست برعکس آیپاد.
آیپاد تمرکزش روی مولتی مدیاست، و در کنارش میشه باهاش بازی هم کرد (علاوه بر اینکه کلی برنامه های متنوع دیگه هم میشه روش نصب کرد)
پی اس پی تمرکز اصلیش روی بازیه و در کنارش موزیک هم میشه باهاش گوش کرد و ویدئو دید.
لذت موزیک گوش کردن با آیپاد اصلا قابل مقایسه با پی اس پی نیست، و لذت بازی با پی اس پی چیز دیگه ایه.
من روی آیفونم NFS Shif + Hot Pursuit + undercover رو دارم و از بازی باهاشون لذت میبرم، اما وقتی با ماشین بازی های پی اس پی مقایسه کنی انتخابم حتما پی اس پی خواهد بود
گرافیک psp go هم مطمئنا خیلی بهتر و بالاتر از کنسول های دستی قبله و میتونه با آیپاد نسل 4 رقابت کنه.
و در آخر اینکه اگه تصمیم بازی داری و میخوای به جمع اپلی ها بیای، توصیه میکنه حداقل 16 گیگ بگیر. اگه الان پولت نمیرسه صبر کن و یه ذره پس انداز کن و بعدا خرید کن. بعدا متوجه میشی که 8 انصاقا کمه.
یه نکته دیگه هم اینکه پی اس پی مموری میخوره و تقریبا هیچ محدودیتی برای فضا نداری. هر موقع لازم شد با 5-4 هزار تومن یه مموری جدید میخری و این یعنی اینکه در آن واحد میتونی بازی های بیشتری داشته باشه.
پ.ن: اگه God Of War رو با پی اس پی بازی کنی بهت قول میدم زمین نمیذاریش!

موق باشی
دوست گلم ممنون از كمكتون!والا من همش واسه بازي نميخوامش!چون اين كامپيوترم درسته مال 6 يا 7 سال پيشه ولي ميشه باهاش لك لك كنم هرچند ديگه هيچي از بازيهاي دوسال قبل رو نتونستم روش بريزم!ولي خوب لنگ كفش پاره در بيابان نعمت هست!من آيپاد رو بيشتر واسه نرم افزارهاش و موسيقي ميخوام!البته موسيقي رو برادرم گوش ميده چون من تاحالا يكبار هم با همين نوكيا 5800 خودم آهنگ گوش نكردم!
بطور كل من آيپاد رو واسه بازي و نرم افزار و اينترنت و موسيقي ميخوام!از طرفي هم از لحاظ گرافيكي ظاهرا خيلي قوي تر از PSP Go هست!توي چندتا سايت عكس از بازيهاي يكسان اين دو كنسول مثل همين Need for speed آخري گذاشتن كه ميشه گفت گرافيك آيپاد خيلي بهتره!
يك جا خوندم كه پردازنده PSP Go 333مگاهرتز هست ولي مال آيپاد تاچ 1 گيگا هرتز هست!اين درسته؟
من خودم موندم كه چي كار كنم!زياد هم وارد نيستم!ممنون ميشم در اين مورد هم به من كمك كنيد!

salman24h
25 April 2011, 08:27 PM
یه نکته دیگه هم الان به ذهنم رسید گفتم شاید بد نباشه مطرح کنم
این تجربه شخصی منه البته

به نظر من بعد از یه مدت بازی های آیپاد تکراری میشه. یعنی همه ی بازی ها مثه هم میشن و فقط شکل و شمایلشون عوض میشه. اون هم بخاطر اینه که آیپاد از نظر سخت افزاری چون تاچ هست محدودیت ایجاد میکنه. مثلا بازی محبوب doodle jump رو مقایسه کنید با بازی تازه وارد و پر فروش Air Penguin. داستان یکه. یا مثلا jailbreaker رو مقایسه کنید با little runner
فروت نینجا رو با کات د روپ... ماشین سواری ها که همه مثه هم.
اما تنوع بازی و سبک بازی ها برای پی اس پی به مراتب بیشتر هست

Mehrdad_jafari89
25 April 2011, 08:30 PM
اين PSP Go رو ميترسم بخرم بعد گرافيكش مثل اسليم باشه!توي اسليم پسر داييم بازي NFS:Most wanted كاملا 4خونه بود!
مشخصات PSP Go رو نداريد؟

salman24h
25 April 2011, 08:41 PM
اين PSP Go رو ميترسم بخرم بعد گرافيكش مثل اسليم باشه!توي اسليم پسر داييم بازي NFS:Most wanted كاملا 4خونه بود!
مشخصات PSP Go رو نداريد؟

سلام
مشخصات کامل psp go رو از اینجا (http://us.playstation.com/psp/techspecs/pspgo.html) ببینید. پردازنده ش CPU System clock frequency 1 - 333MHz هست.
پردازنده آیپاد نسل چهارم هم از نوع A4 هست که 800 مگاهرتز هست

Mehrdad_jafari89
25 April 2011, 08:50 PM
من الان دارم توي يوتيوب بازي هاي مشترك هر دو رو ميبينم!به نظرم كيفيت نمايش آيپاد بهتره!
شما با PSP Go كار كرديد؟

Mehrdad_jafari89
25 April 2011, 09:08 PM
با PSP Go ميشه دو نفره با بلوتوث بازي كرد؟
چيزي مثل لن داره؟
امكان داره توي بازي ها كند بشه يا بازي لگ داشته باشه يا دستگاه هنگ كنه؟

hamed_mo
25 April 2011, 09:18 PM
تفاوت بین ای پاد ۳جی و آی پاد ۴ در این لینک اومده مطالعه کنید!
http://www.mydigitallife.info/ipod-touch-4g-vs-ipod-touch-3g-detailed-specifications-comparison/
قطعا ۴ خیلی بهتره!!

salman24h
26 April 2011, 02:12 PM
من الان دارم توي يوتيوب بازي هاي مشترك هر دو رو ميبينم!به نظرم كيفيت نمايش آيپاد بهتره!
شما با PSP Go كار كرديد؟

سلام
شما داری پی اس پی رو با آیپاد تاچ نسل 4 مقایسه میکنی. خب معلومه که کیفیت تصویر آیپاد یه سر و گردن از اون بالاتره! :دی
بله بازی کرده ام. اما در حد یکی دو ساعت.

با PSP Go ميشه دو نفره با بلوتوث بازي كرد؟
چيزي مثل لن داره؟
امكان داره توي بازي ها كند بشه يا بازي لگ داشته باشه يا دستگاه هنگ كنه؟

بله. هم بلوتوث داره و هم وایرلس. و البته امکان بازی 2 نفره.
من تا به حال کند شدن بازی و یا هنگ کردن رو با کنسول خودم تجربه نکرده ام. البته اینو هم باید مد نظر داشته باشید که بهتره همیشه فریمور دستگاه آپدیت باشه. چون معمولا بازی هایی که جدید به بازار میان بر اساس آخرین ورژن فریمور ساخته میشن و این موضع ارتباط مستقیمی با سرعت بازی و احیانا هنگ کردن داره

Mehrdad_jafari89
26 April 2011, 05:17 PM
بطور كل با توجه به كاربري من از دستگاه شما كدوم رو توصيه مي كنيد؟

salman24h
26 April 2011, 11:19 PM
سلام
با اون چیزی که از این 4 صفحه دستگیرم شده، به نظرم psp برای خواسته های شما مناسبتره. ولی در نهایت این خود ِ شما هستید که تصمیم گیرنده هستید.

در هر صورت امیدوارم از کنسول دستیتون و یا احتمالا آیپادتون لذت ببرید.

Mehrdad_jafari89
18 May 2011, 03:45 PM
دوستان آيپاد تاچ 8 گيگ گرون شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توي سايت ديجي كالا زده 288هزار تومن در حالي كه هفته قبل 280 هزار تومن بود!
كسي اطلاع نداره كه گرون شده يا نه؟

Mohammad759
18 May 2011, 05:13 PM
بخاطر بالا رفتی قیمت دلار هست

salman24h
18 May 2011, 07:48 PM
دوستان آيپاد تاچ 8 گيگ گرون شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توي سايت ديجي كالا زده 288هزار تومن در حالي كه هفته قبل 280 هزار تومن بود!
كسي اطلاع نداره كه گرون شده يا نه؟

سلام
یه نگاه به اینجا (http://www.faradid.com/cat.php?id=106) بنداز. الان که ۸ گیگ رو زده ۲۸۰ تومن. اگه میخوای خرید کنی توصیه میکنم از اونجا بگیر.

Mehrdad_jafari89
18 May 2011, 08:04 PM
سلام
یه نگاه به اینجا (http://www.faradid.com/cat.php?id=106) بنداز. الان که ۸ گیگ رو زده ۲۸۰ تومن. اگه میخوای خرید کنی توصیه میکنم از اونجا بگیر.
اينجا گارانتي داره؟
آيپادشون هك شده يا بايد پول هك رو هم بديم؟
آدرسش كجاست؟

salman24h
18 May 2011, 08:25 PM
اينجا گارانتي داره؟
آيپادشون هك شده يا بايد پول هك رو هم بديم؟
آدرسش كجاست؟

در واقع هیچ کدوم از محصولات اپل توی ایران گارانتی ندارن. فروشگاه هایی هم که اداعای گارانتی میکنن ممکنه منظورشون این باشه که خود فروشنده تعهد میکنه که دستگاه سالمه. به نظر من اصلا بخاطر گارانتی هزینه نکن.
و اما در مورد جیلبریک
اونجا همه ی محصولاتشون (بجز آیپد 2 که جعبه باز داره میاد فعلا) پلمپ هست و بنابراین جیلبریک هم نشدن.
و اگه بخواین جیلبریک هم بکنین (که من توصیه نمیکنم) روش های جیلبریک برای همه ی ورژن ها توی همین فروم هست و به راحتی و در عرض چند دقیقه خودتون میتونید این کار رو انجام بدید.
من تابحال دستگاهم رو بیرون جیلبریک نکرده م ولی فکر کنم مفازه ها مینیموم ۲۰ تومن بگیرن تا جیل کنن

این هم آدرسشون:

شرکت فرادید، فروشگاه سیب
تهران، میدان مادر، بلوار میرداماد، کوی نساء، کوی زرنگار، پلاک ۲۳ ، طبقه ۲
ساعات کاری : شنبه تا چهارشنبه از ۹ تا ۱۷:۳۰، پنجشنبه از ۹ تا ۱۳

Mehrdad_jafari89
18 May 2011, 09:23 PM
در واقع هیچ کدوم از محصولات اپل توی ایران گارانتی ندارن. فروشگاه هایی هم که اداعای گارانتی میکنن ممکنه منظورشون این باشه که خود فروشنده تعهد میکنه که دستگاه سالمه. به نظر من اصلا بخاطر گارانتی هزینه نکن.
و اما در مورد جیلبریک
اونجا همه ی محصولاتشون (بجز آیپد 2 که جعبه باز داره میاد فعلا) پلمپ هست و بنابراین جیلبریک هم نشدن.
و اگه بخواین جیلبریک هم بکنین (که من توصیه نمیکنم) روش های جیلبریک برای همه ی ورژن ها توی همین فروم هست و به راحتی و در عرض چند دقیقه خودتون میتونید این کار رو انجام بدید.
من تابحال دستگاهم رو بیرون جیلبریک نکرده م ولی فکر کنم مفازه ها مینیموم ۲۰ تومن بگیرن تا جیل کنن

این هم آدرسشون:

شرکت فرادید، فروشگاه سیب
تهران، میدان مادر، بلوار میرداماد، کوی نساء، کوی زرنگار، پلاک ۲۳ ، طبقه ۲
ساعات کاری : شنبه تا چهارشنبه از ۹ تا ۱۷:۳۰، پنجشنبه از ۹ تا ۱۳
سلمان جان دست گلت درد نكنه!خيلي كمك ميكني!البته محمد جان هم خيلي كمك كرد!اميدوارم بتونم جبران كنم!
جيلبريك همون هك ديگه نه؟!! رفتم پرسيدم گفت 10هزار تومن ميگيرم و برات هكش ميكنم و نرم افزار و بازي هم 10 صفحه ميريزم 10 هزار تومن!پس اگر خودم مي تونم جيلبريك كنم ديگه نميدم بيرون و پولش رو يه قاب واسش مي خرم كه خط و خش نيوفته روش!
راستي اگه موقع جيلبريك كردن سوتي بدم دستگاه خراب ميشه و بايد انداختش دور؟
اين سي دي هايي كه توش بازي ها و نرم افزارهاي آيپاد رو ميدن چطورن؟كدومش بهتره كه برم بخرم؟هزينه اش چقدره؟

salman24h
18 May 2011, 10:34 PM
سلمان جان دست گلت درد نكنه!خيلي كمك ميكني!البته محمد جان هم خيلي كمك كرد!اميدوارم بتونم جبران كنم!
جيلبريك همون هك ديگه نه؟!! رفتم پرسيدم گفت 10هزار تومن ميگيرم و برات هكش ميكنم و نرم افزار و بازي هم 10 صفحه ميريزم 10 هزار تومن!پس اگر خودم مي تونم جيلبريك كنم ديگه نميدم بيرون و پولش رو يه قاب واسش مي خرم كه خط و خش نيوفته روش!
راستي اگه موقع جيلبريك كردن سوتي بدم دستگاه خراب ميشه و بايد انداختش دور؟
اين سي دي هايي كه توش بازي ها و نرم افزارهاي آيپاد رو ميدن چطورن؟كدومش بهتره كه برم بخرم؟هزينه اش چقدره؟

سلام مهرداد جان
همه اینجا هستیم که به هم کمک کنیم دیگه
بله، منظور از جیلبریک همون هک کردن دستگاه هست
معمولا معازه ها هرچی دم دستشون باشه رو روی دستگاهت نصب میکنن و ممکنه از اون ۱۰ تا صفحه بیشتر از ۳ تا صفحه از اپلیکیشن هاش به درد نخورن
من توصیه میکنم به محض اینکه خرید کردی اول یدونه محافظ lcd بخری و اگه باز هم خواستی هزینه کنی بدونه قاب هم براش بگیر. چون خیلی ستمه صفحه دستگاه خش بخوره.
جیلبریک کردن سوتی خاصی نداره. یا جیل میشه یا نمیشه. اگه درست جیل شد که هیچ... اگه هم نشد که دوباره مراحل رو از اول انجام میدی (البته این رو هم باید اضافه کنم که قبل از جیل کردن یه سری موارد باید چک بشه و بعد دست به کار شد. ولی در کل چیزی نیست که باعث هنگ کردن و خراب شدن دستگاه بشه. نهایتش اینه که مجبور میشی دستگاهت رو restore کنی. انگار که تازه از توی جعبه درش آوردی! :دی )
پکیج های زیادی هست که کلی برنامه برای آیپاد و آیپد و آیفون دارن و میشه نصبشون کرد اما معمولا همه شون ورژن هاشون پایینه و بعد خودت دوباره باید به ورژن جدید آپدیت کنی. سایت های خیلی زیادی هم هستن که برنامه های پولی رو کرک کرده ن و میتونی دانلود کنی از اونجا. در واقع اون dvd هایی که مغازه ها میفروشن از همین سایت ها دانلود شده ن و شما دیگه زحمت دانلود کردن رو نداری.
قیمت های اون بسته ها هم متفاوته. فکر کنم از ۷-۶ تومن داره به بالا
ولی من باز هم با جیل کردن موافق نیستم. به نظر من دستگاهت رو جیل نکن. یدونه اکانت اپل بساز و از همون سایتی که بهت معرفی کردم حسابت رو شارژ کن و برنامه هایی رو که میخوای قانونی بخر. گرون ترین ها بیشتر از ۳ دلار نیست. و از اون به بعد آپدیت های جدیدشون رو مجانی تا ابد دانلود کن.
تا یادم نرفته این رو هم بگم که اگه میخوای آیپاد بخری از همین الان به فکر یه اکانت چیز پی ان هم باش. چون بدون چیز پی ان هیچ کاری نمیتونی بکنی! :icon_razz

Mehrdad_jafari89
19 May 2011, 07:46 PM
سلام مهرداد جان
همه اینجا هستیم که به هم کمک کنیم دیگه
بله، منظور از جیلبریک همون هک کردن دستگاه هست
معمولا معازه ها هرچی دم دستشون باشه رو روی دستگاهت نصب میکنن و ممکنه از اون ۱۰ تا صفحه بیشتر از ۳ تا صفحه از اپلیکیشن هاش به درد نخورن
من توصیه میکنم به محض اینکه خرید کردی اول یدونه محافظ lcd بخری و اگه باز هم خواستی هزینه کنی بدونه قاب هم براش بگیر. چون خیلی ستمه صفحه دستگاه خش بخوره.
جیلبریک کردن سوتی خاصی نداره. یا جیل میشه یا نمیشه. اگه درست جیل شد که هیچ... اگه هم نشد که دوباره مراحل رو از اول انجام میدی (البته این رو هم باید اضافه کنم که قبل از جیل کردن یه سری موارد باید چک بشه و بعد دست به کار شد. ولی در کل چیزی نیست که باعث هنگ کردن و خراب شدن دستگاه بشه. نهایتش اینه که مجبور میشی دستگاهت رو restore کنی. انگار که تازه از توی جعبه درش آوردی! :دی )
پکیج های زیادی هست که کلی برنامه برای آیپاد و آیپد و آیفون دارن و میشه نصبشون کرد اما معمولا همه شون ورژن هاشون پایینه و بعد خودت دوباره باید به ورژن جدید آپدیت کنی. سایت های خیلی زیادی هم هستن که برنامه های پولی رو کرک کرده ن و میتونی دانلود کنی از اونجا. در واقع اون dvd هایی که مغازه ها میفروشن از همین سایت ها دانلود شده ن و شما دیگه زحمت دانلود کردن رو نداری.
قیمت های اون بسته ها هم متفاوته. فکر کنم از ۷-۶ تومن داره به بالا
ولی من باز هم با جیل کردن موافق نیستم. به نظر من دستگاهت رو جیل نکن. یدونه اکانت اپل بساز و از همون سایتی که بهت معرفی کردم حسابت رو شارژ کن و برنامه هایی رو که میخوای قانونی بخر. گرون ترین ها بیشتر از ۳ دلار نیست. و از اون به بعد آپدیت های جدیدشون رو مجانی تا ابد دانلود کن.
تا یادم نرفته این رو هم بگم که اگه میخوای آیپاد بخری از همین الان به فکر یه اکانت چیز پی ان هم باش. چون بدون چیز پی ان هیچ کاری نمیتونی بکنی! :icon_razz
nاون چيز پي ان رو كه دو سال هست دارم و مشكلي نيست!
در مورد جيل هم بايد بگم كه من اهل اين آپديت و اين ها نيستم و فقط زماني اين كار رو مي كنم كه ديگه مثل گوشيهاي گند و چرت نوكيا هيچي روش نصب نشه و هي بگه برو Certificate بگير و ...! در كل من فقط واسه نرم افزار و بازي ميخوام!آهنگ هم شايد داداشم باهاش گوش كنه وگرنه من با گوشي خودم تا حالا آهنگ گوش نكردم!
راستي اين قيمت قاب و اون محافظ صفحه نمايش چقدره؟
يكجا ديدم زده بود 39 هزار تومن!!!!:icon_twis
يكي هم ميگفت فقط از پايتخت بخر كه جنسشون اصل يا با كيفيت خوبه!ممنون ميشم كمي توضيح بديد!

salman24h
20 May 2011, 09:02 PM
nاون چيز پي ان رو كه دو سال هست دارم و مشكلي نيست!
در مورد جيل هم بايد بگم كه من اهل اين آپديت و اين ها نيستم و فقط زماني اين كار رو مي كنم كه ديگه مثل گوشيهاي گند و چرت نوكيا هيچي روش نصب نشه و هي بگه برو Certificate بگير و ...! در كل من فقط واسه نرم افزار و بازي ميخوام!آهنگ هم شايد داداشم باهاش گوش كنه وگرنه من با گوشي خودم تا حالا آهنگ گوش نكردم!
راستي اين قيمت قاب و اون محافظ صفحه نمايش چقدره؟
يكجا ديدم زده بود 39 هزار تومن!!!!:icon_twis
يكي هم ميگفت فقط از پايتخت بخر كه جنسشون اصل يا با كيفيت خوبه!ممنون ميشم كمي توضيح بديد!

سلام
خب قضیه آپدیت کردن اینجا یه ذره با بقیه گوشی ها فرق میکنه و اونقدر آپدیت هایی که میاد به درد بخور هستن که تقریبا همه همیشه ورژن دستگاهشون به روزه و نمیشه گفت "من آپدیت نمیکنم" :دی
علاوه بر آپدیت هایی که برای سیستم عامل دستگاه میاد، بازی ها و اپلیکیشن ها هم مدام در حال بروز کردن خودشون هستن و باز هم نمیشه در مقابل آپدیت ها مقاومت کرد!
واسه همین میگم که جیلبریک کردن رو من خوشم نمیاد
قیمت محافظ lcd ها از ۱۰۰۰ تومن داره به بالا. هزار تومنی ها جنس های متفرقه هستن (که انصافا کیفیتشون از انواع اصلی بهتره!!!) و مارک های اصلی از ۱۰ هزار به بالا شروع میشه قیمتشون. من خودم همیشه از همین ۱۰۰۰ تومنی ها چندتا دونه یدکی دارم و هر موقع کثیف شدن و خش خوردن راحت عوض میکنم
قاب های محافظ هم متوسط قیمتشون حدود ۱۶ هزار تومنه ولی مدل های مختلف با قیمت های متفاوت توی بازار هست
راستش برای خرید من نمیتونم بگم حتما از فلان جا خرید کن اما من به شخصه جاهای شیک و پیک رو واسه خرید ترجیح میدم. مثلا اگه یه گوشی معمولی هم بخوام بخرم ترجیح میدم از پایتخت (و مکان های مشابه) خرید کنم تا اینکه مثلا برم علاالدین. کلا به جاهایی مثه علاالدین اعتماد ندارم (که ممکنه ناشی از تجربه های ناخوشایندم باشه)

Mehrdad_jafari89
21 May 2011, 07:15 PM
دوستان بالاخره گرفتم! با جيلبريك و كاور ال سي دي شد 280 هزار تومن!:icon_cool:icon_arro:icon_excl
فقط حالا چطور نرم افزار بريزم روش؟:icon_ques
طرف گفت اگه من بريزم بايد همش بياري اينجا! من برات هكش ميكنم برو خونه روش نرم افزار بريز!
دوستان خواهشا كمك كنيد!

PAYAM
22 May 2011, 11:38 AM
مبارکه!
تاپیک‌های فوروم رو بخون، توی برنامه ریختن فرقی بین آی‌فون و آپ‌پد و آی‌پاد نیست.
فعلن شما وارد سایدیا بشو و بعد توی قسمت سرچ تایپ کن installous و بعد این برنامه رو نصب کن.
بعد وارد installous بشو و اونجا توی قسمت سرچ اسم برنامه‌ها رو سرچ و نصب کن. می‌تونی هم وارد قسمت Browse بشی و اونجا از دسته‌های مختلفی که وجود داره یکی رو انتخاب کنی و بعد مثلن تب Popular رو انتخاب کنی تا محبوب‌ترین بازی‌های کاربران رو دانلود کنی.
این فعلن راحت‌ترین راه که البته اینترنت هم می‌خواد.

salman24h
22 May 2011, 08:13 PM
مبارکه
در تکمیل فرمایشات پیام خان اینو هم اضافه کنم که شما برای هر کاری احتیاج به برنامه آیتونز دارید که از روی سایت اپل میتونید دانلود کنید
یه نکته مهم دیگه هم اینکه از توی سیدیا باید برنامه app sync رو با توجه به ورژن فریمور دستگاهتون نصب کنید ( که با یه سرچ ساده توی یکی از سورس های دیفالت سیدیا پیدا میشه) تا بتونید برنامه های کرک شده رو نصب کنید.
اولین بار که دستگاه رو با کابل به کامپیوتر وصل کردید برنامه آیتونز رو اجرا کنید و از منوی سمت چپ روی آیپادتون کلیک کنید. بعد به تب سامری برید و از منوی پایین صفحه گزینه ی مدیریت دستی برنامه ها و موزیک ها رو فعال کنید و اپلای و اوکی کنید تا بتونید با درگ اند دراپ کردن به راحتی برنامه های دلخواهتون رو نصب کنید.

Mohammad759
22 May 2011, 10:12 PM
اگه اساتید اجازه بدن این دوست عزیزمون سوالات مربوط به دستگاههشون رو در تاپیک مربوطه بپرسن که هم تاپیک منحرف نشه هم نظم بخش ایفون ..:icon_cool

ممنون

البته در فرامیشات سلمان عزیز باید بگم شما حتما موظف ب استفاده ایتونز در همه موارد نیستین...ولی این برنامه یک استادارد از طرف اپل هست که حداقل برای اکتیو کردن دستگاه نیاز دارین بهش...

بعد از یه مدت که تقریبا مسلط شدین میتونین دیگه استفاده نکنین و از برنامه هایی مثل trasfer..ifunbox و ... استفاده کنین که البته کارایی باهاش به مراتب سخت تره...

من دیگه خیلی کم با ایتونز استفاده میکنم!!!:icon_cool

Mehrdad_jafari89
22 May 2011, 10:38 PM
دوستان خيلي ممنونم!قابل شما رو اصلا نداره!امر كنيد تقديم تون ميكنم!:icon_neut
والا باورتون نميشه،اون بنده خدايي كه هكش كرد نميدونم چي كارش كرد كه نه اين سايدا رو داره و نه نياز داره!تمام برنامه هاي كرك شده رو نصب ميكنم بدون هيچ مشكلي!
تا حالا كلي بازي ريختم بويژه فوتبال 11!ته دستگاه هست!
فقط يك سوال: چرا موقع بازي با فيفا 11 قسمت پشت دستگاه،بال! داغ ميكنه؟!!!مال شما هم همينطوره؟

Mohammad759
23 May 2011, 12:31 AM
وقتی جلبریک کرده سدیا رو پاک کرده!!بعضی از مغازه دارها این کار و میکنن...

داغ شدن طبیعی هست

Mehrdad_jafari89
23 May 2011, 11:46 AM
وقتی جلبریک کرده سدیا رو پاک کرده!!بعضی از مغازه دارها این کار و میکنن...

داغ شدن طبیعی هست
محمد جان چي كار كنم؟
اين سديا رو از كجا بريزم روش؟ شما فايلش رو داريد؟

salman24h
27 May 2011, 12:07 PM
محمد جان چي كار كنم؟
اين سديا رو از كجا بريزم روش؟ شما فايلش رو داريد؟

سلام
والا من تا حالا خود سیدیا رو جداگونه نصب نکرده ام. فکر کنم تنها راهش اینه که یه بار دیگه خودت جیلبریک کنی.

Mohammad759
27 May 2011, 03:18 PM
اصلا توصیه نمیشه دستگاه جلریک شده رو مجدد جلبریک کنین...
شما تو نت سرچ کنین فیل دپ سدیا هست...مثل بقیه فایل ها میتونین نصب کنین

http://www.mediafire.com/?yriywndytqj

or

http://www.filecrop.com/45672961/index.html

or
.
.
.