View Full Version : خارج از دسترس شدن در k700i
سامان63
2 May 2005, 11:44 PM
من تونستم يه كاري كنم كه واسه يه مدتي از دسترس خارج بشه(يعني تست شدس)
نمي دونم قبلا اينجا روش بحث شده يا نه
اما اگه خواستين من مي گم چيكار
فقط اينم بگم كه از طريق network select هستش
راستي فكر كنم رو بقيه گوشيايه سوني اريكسون هم جواب بده
مهدیار
2 May 2005, 11:55 PM
خوب نميگي چيكار كردي ؟؟
بگو كه ماهم بدونيم ديگه ..
نويد hp
3 May 2005, 01:14 AM
روي زيمنس هم جواب ميده .
لطفن روش رو بگيد و گرنه من ميگم :mrgreen:
ninijapoli
3 May 2005, 01:55 AM
آره رو p910 هم جواب ميده .............. اما فقط براي چند ثانيه .ماكزيمم 1 دقيقه ......... :x
بگو والا نويد ميگه .......... :o
بابا اين قديمي شده اين قدر نون به هم قرض مي دين
imeni
3 May 2005, 02:43 PM
اي بابا يكي بگه چي كار بايد كرد ؟؟ :o
سامان63
3 May 2005, 03:33 PM
من بلد نيستم فارسي تايپ كنم
يكي از دوستان زحمت بكشه بگه ديگه
من تا 2 ساعت هم تست كردم 8)
ninijapoli
3 May 2005, 04:11 PM
يك دنيا شرمنده ............. :|
من اصلا گزينه Automatic و Manual رو نديده بودم ..... :|
براي اينكار بايد يه سرچ شبكه بكنيد ..... كه در تهران 2 تا شبكه و در شمال كشور ( مخصوصن آستارا ) 3-4 تا شبكه پيدا ميكنه .
شبكه هاي تهران IR TCI و ديگري شبكه 32 432 هست كه احتمالا جلوش يه Forbbiden هم نوشته ......
انتخاب شبكه رو از روي حالت Automatic به Manual تغيير ميدين و شبكه 32 432 رو بعنوان شبكه موبايلتون انتخاب ميكنيد ....... آنتن دهي به صفر ميرسه و شما در دسترس نخواهيد بود .......... 8)
اين كاري هست كه من ميكنم ... حالا اگه بقيه كار ديگه اي انجام ميدن لطف كنن بگن ....... :o
فعلن .............. :o
مهدیار
3 May 2005, 05:37 PM
براي من فقط 1 شبكه پيدا ميكنه IR TCI - Current
meloserj
6 May 2005, 04:44 PM
باطري موبايل رو در حالت روشن از دستگاه جدا كنيد. (در مورد گوشيهايي كه امكان جدا كردن دارند براي مثال تي 65 نمي توانيد اينكار را انجام دهيد)
ساران سافت
6 May 2005, 06:29 PM
يك روش ديگه اينكه اونو توي فويل آلومينيوم بپيچيد 8)
من خودم تا چند روز امتحان كردم 8)
سامان63
6 May 2005, 11:28 PM
اين روش ها رو منم بلد بودم اما اولي كه گوشيو داغون مي كنه :twisted:
تو دومي هم از بقيه كاراي گوشي نمي شه استفاده كرد :x
مهديار جان شما اگه چند دفعه سرچ كني يه شبكه ديگه حتما پيدا مي كنه كه اسمش IR32هستش :mrgreen:
راستي نيني جاپولي تا حالا شده كه وارده اون شبكه ممنوعه بشي؟؟؟ :evil:
من يه بار شانسي تونستم :P
فقط زده بودSOS CALLS ONLY
ninijapoli
7 May 2005, 12:41 AM
:o
آره ......... دقيقن اولين باري كه داشتم تست ميكردم ......... اما تا امروز ديگه مينويسه No Network
خوبي اون حالت اينه كه هي بهت هشدار نميده كه شبكه رو اشتباه انتخاب كردي و آيا ميخواي جستجوي جديد انجام بدي يا نه ؟ :o
دوستاني كه در شهرهايي هستند كه اونجاها شبكه زياده مثل شهرهاي مرزي ........ هركدوم از چندين شبكه يافت شده در جستجو بجز شبكه جاري رو انتخاب كنن فرقي نداره . ( اينو من حتي با T28s هم تست كرده بودم 2-3 سال پيش اما الان كه با K500 تست ميكنم اصلا اجازه انتخاب كردن شبكه ممنوعه رو نميده .)
meloserj
8 May 2005, 10:26 AM
در شبكه هاي ممنوعه اين اپراتور هست كه تصميم مي گيره كه ايا sos call انجام بشه يا نه
در حقيقت msc مربوطه اين property را set ميكند.
شبكه ir 32 در واقع داراي msc هاي siemens است.
در ضمن كشيدن باطري موبايل در حالت روشن به دستگاه اسيبي نمي رساند. از اين روش براي تست implicit detach در مراكز msc استفاده مي شود.
darya
10 May 2005, 09:00 PM
خوب من T630 دارم. دو تا شبکه مخابرات و اعتباري (IR 32) را پيدا مي كند. ولي من با همين موضوع مشكل دارم. حالت سرچ من اتوماتيك هست (كه بطور ديفالت اينطوري هست). بعد وقتي جايي هستم كه نقطه كور هست بجاي اينكه بزنه NO Network خود بخود ميره رو شبكه اعتباري و ميزنه SOS Cals Only و همونجا هم ميمونه. من بايد بيام دستي دوباره سرچ كنم تا دوتا شبكه رو پيدا كنه و من IR TCI رو انتخاب كنم :twisted: اگه حواسم نباشه واسه خودش ميمونه توي شبكه اعتباري و در دسترس نيستم. مشكل من برعكس شماست!!! ولي كسي ميتونه كمك كنه؟ اگه اون حالت سرچ رو بذارم روي Manual درست ميشه؟
AmooNetwork
8 July 2005, 04:42 PM
سونی اریکسون اکثرا اگه شبکه اشتباه بدی خودش Network رو عوض میکنه S700 , P800 امتحان کردم.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.