PDA

View Full Version : سمند ال ایکس مولتی پلکس

m_ahmadi
6 April 2011, 05:27 PM
باسلام خدمت اساتید ارجمند.
با توجه به اینکه چندی است ایران خودرو سمند ال ایکس مولتی پلکس نیز تولید میکند واز اتفاق یکی از آنها هم نصیب من شده فکر کردم بهتر است مکانی برای تبادل نظر راجع به آن مخصوصا سیستم برقی آن باشد تا تجربیات دوستان به اشتراک گذاشته شود.خوشحال خواهم شد از تجربیات شما بهره مند گردم.

m_ahmadi
6 April 2011, 05:46 PM
تغییرات ظاهری که سمند ال ایکس مولتی پلکس کرده به این شرح است:
1-حذف سیستم سخنگو
2-تغییر فرم کنترل تهویه به شکل روتاری
3-تغییر کلید های گرم کن فلاشر وصندوق پران
4-تغییر رنگ قطعات دکوراتیو
5-تغییر جلو آمپر واضافه شدن یک مانیتور کوچک جهت نمایش اطلاعات
6-تغییر کلید های شیشه بالابر وآینه
7-تغییر نور جلوآمپر وادوات داشبورد
8-اضافه شدن سیستم bsiبجای سیستم سخنگو

M@mool
7 April 2011, 10:37 PM
----------

m_ahmadi
10 April 2011, 07:42 AM
خوب شکر خدا مثل اینکه فقط من تو این دنیا سمند ال ایکس مولتی پلکس دارم.چقدر حال میده مثل ماشین آدم رو هیچ کس نداشته باشه.

vahidbaq
11 April 2011, 07:23 PM
من هم سمند ال ایکس مولتی پلکس تحویل 20 روزه ثبت نام کردم و هرچی اینترنت رو زیر و رو کردم، هیچی ازش پیدا نکردم. داریم میشیم 2 نفر :icon_arro

vahidbaq
11 April 2011, 07:25 PM
اگه میشه از صفحه جلوی راننده و کلید های کولر ماشینتون چندتا عکس بذارید

m_ahmadi
12 April 2011, 08:00 AM
http://up.iranblog.com/images/h950fbalwuggaitcho0_thumb.jpg (http://up.iranblog.com/viewer.php?file=h950fbalwuggaitcho0.jpg)
http://up.iranblog.com/images/93dgkd2udidzc3b9xo_thumb.jpg (http://up.iranblog.com/viewer.php?file=93dgkd2udidzc3b9xo.jpg)
http://up.iranblog.com/images/m2ko8j6clk0l1r5dc0r6_thumb.jpg (http://up.iranblog.com/viewer.php?file=m2ko8j6clk0l1r5dc0r6.jpg)
http://up.iranblog.com/images/ln9ez0c0fqji80kzf5k4_thumb.jpg (http://up.iranblog.com/viewer.php?file=ln9ez0c0fqji80kzf5k4.jpg)
http://up.iranblog.com/images/i9j1scnun22x1rpiujw_thumb.jpg (http://up.iranblog.com/viewer.php?file=i9j1scnun22x1rpiujw.jpg)

vahidbaq
12 April 2011, 02:14 PM
@m_ahmadi: بابت عکس ها ممنون. در مجموع قشنگتر شده فقط جای کامپیوتر سیستم هشدار دهندش واقعا خالیه! :icon_surp صفحه جلو راننده هم بهتر شده. دیگه اعداد کیلومترش دور دایره وارونه نشده و دور موتور هم ضرب در 1000 (بر خلاف مدل های قبلی که ضرب در 100 بود) :icon_cool

mehran1353
13 April 2011, 10:06 AM
مرسی از عکسها
کفپوش ها رو خودتون عوض کردید یا فابریک کارخونه اینجوری بود ؟ چون زیر پایی LX ها مثل موکت می مونه .
اگه این سمند رو با ایربگ بیرون می دادند دیگه کسی عمرا سورن نمی خرید . اینهم از زرنگی های ایران خودروست که سمند رو یا باید با ایربگ بخری یا با سیستم جدید مولتی پلکس که خیلی شکیل تر از قدیمیهاست !!!

m_ahmadi
13 April 2011, 10:58 AM
کفپوشها رو خودم عوض کردم اونایی که روش بود موکتی بود که تو بارندگی اول نابود شد.هرچند مال خودش قشنگ تر بود.راجع به ایر بگ حق باشماست این ترفند های کنترل بازار است که البته در مورد ایران این ترفند روی قسمتهای حیاتی محصول نیز اعمال میشود.البته سمند هایی که ایربگ دارند فقط برای راننده است .آدم نسبت به سرنشین کناری احساس عذاب وجدان پیدا میکنه:icon_surp

m_ahmadi
13 April 2011, 11:01 AM
سوالی دارم که در تاپیک دیگری هم پرسیده ام اینجا هم بپرسم.خودروی من پس از اینکه روشن میشود شش بوق پشت سر هم میزند.همه چیز رو چک کردم موردی نیست.کسی میدونه معنی این بوق چیه؟وآیا دوستان دیگری که این مدل خودرو دارند به این مورد برخورده اند؟

mehran1353
13 April 2011, 11:34 AM
من خودم سمند با ایربگ دارم ، حق با شماست . این سیاستهای ....... واقعا آدم رو متاسف می کنه . البته قراره که در سال جدید تمام محصولات ایربگ دار بشن که در اون صورت فکر کنم تولید سمند مولتی پلکس متوقف شود !!!!!
در صورت تمایل غربیلک فرمان را با طرح ایربگ عوض کنید ، فکر کنم ارزششو داشته باشه .
نکته خیلی مهم : ممکنه چک کنید ببینید اکسل عقب ماشین شما twist beam شده یا اکسل استاندارد سمند روی اون نصب هست . می تونید اکسل رو با یک سمند دیگه یا با 405 مقایسه کنید .
با تشکر .

m_ahmadi
13 April 2011, 01:31 PM
اکسل عقب از نظر ظاهری که دقیقا مثل قبل است

mamaa_sas
13 April 2011, 06:51 PM
سلام. دوستان من واسه محصولات قابل عرضه ایران خودرو ثبت نام کردم و تحویل خرداد حالا خواستم ببینم تو دعوتنامه به نظر شما سمند EF7 پایه گازسوز مالتی پلکس یا سورن مالتی پلکس EF7 می تونه باشه؟

M@mool
13 April 2011, 09:30 PM
سلام. دوستان من واسه محصولات قابل عرضه ایران خودرو ثبت نام کردم و تحویل خرداد حالا خواستم ببینم تو دعوتنامه به نظر شما سمند EF7 پایه گازسوز مالتی پلکس یا سورن مالتی پلکس EF7 می تونه باشه؟

منم دقیقا مثل شما هستم !:icon_surp فعلا که مدل های پایه گازسوز EF7 تو شرایط فروش نیستن !

vahidbaq
13 April 2011, 10:33 PM
من خودم سمند با ایربگ دارم ، حق با شماست . این سیاستهای ....... واقعا آدم رو متاسف می کنه . البته قراره که در سال جدید تمام محصولات ایربگ دار بشن که در اون صورت فکر کنم تولید سمند مولتی پلکس متوقف شود !!!!!
در صورت تمایل غربیلک فرمان را با طرح ایربگ عوض کنید ، فکر کنم ارزششو داشته باشه .
نکته خیلی مهم : ممکنه چک کنید ببینید اکسل عقب ماشین شما twist beam شده یا اکسل استاندارد سمند روی اون نصب هست . می تونید اکسل رو با یک سمند دیگه یا با 405 مقایسه کنید .
با تشکر .

از اونجا که توليد خودرو با سيستم مولتي پلکس به دليل کاهش حجم و پيچيدگي سيمکشي از نظر زمان توليد به نفع کارخانه هست( به اندازه 3000 خودرو در سال)، احتمالاً به زودي تمام توليدات ايران خودرو مولتي پلکس خواهد شد.

m_ahmadi
14 April 2011, 07:44 AM
من هم جایی خواندم که بزودی تمامی انواع سمند های تولیدی با سیستم مولتی پلکس خواهند بود. همانطور که دوستمان فرمود جدا از مسائل فنی طبق اعلام مسئولین ایران خودرو زمان مونتاژ هر خودرو 15دقیقه کاهش میابد وهزینه سیم کشی هم کمتر میشود.ولی در مورد EF7مدتی است در لیست فروش ایران خودرو نیست.

mamaa_sas
16 April 2011, 12:57 AM
به نظر دوستان تو دعوت نامه ef7 پایه گاز سوز با مالتی پلکس هست؟

vahidbaq
17 April 2011, 07:09 PM
ماشین رو 10 روز! زودتر از موعد تحویل گرفتیم:icon_cool . لاستیک هاش Triangle هست، نمی دونم خوبه یا بده؟
پخشش "موج نیکان" هست! Mp3-CD-USB داره اما ظاهرش خیلی سادست! پنلش هم جدا نمیشه :icon_mad:. (این عکسه مال یه 405 هست)
http://www.img4up.com/images1/71667918589500184957.jpg
البته روی پرایده هم موج نیکان هست که بعد از 5 سال هیچ مشکلی نداشته اما انتظار داشتم یه چیز قشنگ تر روش باشه.

رینگ هاشم مدل آلمانیه! یه چیزی تو این مایه:
http://www.7gardoon.com/files/test/adverimg-51737.jpg

vahidbaq
17 April 2011, 07:18 PM
2 تا سوال از دوستان مولتی پلکس دار (خصوصا آقای m_ahmadi) داشتم.
1- سمند مولتی پلکس سنسور ضربه هم داره؟ من با ریموت قفلش کردم هرچی اینور اونورش ضربه زدم هیچ خبری نشد! اگه داره کجاست وحساسیتش چجوری تنظیم میشه؟
2- پنل کنار راننده که تنظیم آینه ها و دکمه های شیشه بالابر روش هست، سرجای خودش به صورت افقی کمی تکون میخوره، نمایندگی گفت همشون اینجورین. مال شما هم همینطوره؟

m_ahmadi
18 April 2011, 08:17 AM
مبارک مبارک مبارک.
رینگش خیلی قشنگه.به نظر من قشنگ ترین رینگ که برای سمند هست این مدله.لاستیکش رو من همون اول بردم چراغ برق با هانکوک 205 عوض کردم و200000 سر دادم.من با لاستیک ایرانی تجربه خوبی ندارم ولی لاستیکهایی که زیرش بود هم ظاهرا بد نبود.لاستیک 205 رخ ماشینو قشنگ تر میکنه.
پخشش هم خوبه به نظرم روی 206 ها هم از همین میندازن.بیشتر خودرو های تولید داخل از موج نیکان استفاده می کنند.
سنسور ضربه ندارد:icon_twis اینو تو دفترچه راهنما هم با وقاحت تمام نوشته ونوشته اگر میخواهی باید بری نمایندگی نصب کنی.کم کم موتور هم نمیزارن میگن باید بری نمایندگی نصب کنی.مال من پنل شیشه بالا بر تکون نمی خوره.ولی زیاد گیر نده خودت سر حوصله یه طوری ثابتش کن.این جور ایرادها جزو استاندارد خودرو های ایرانیه.
راستی چه رنگی گرفتی؟چند تموم شد؟یه دوری بزن برامون بنویس چطوره از نظر سرو صدا وکشش و... اگه امکانش بود عکس بزار ببینیم.
مهم مهم مهم : آیا وقتی ماشینو روشن میکنی بلا فاصله بعد از روشن شدن آلارم 6بار بوق میزند؟؟؟؟؟؟

vahidbaq
18 April 2011, 12:02 PM
m-ahmadiجان ممنون از لطفت. نقره ایه. حدود 15.2 در اومد.
لاستیک تری انگل Triangle رو سرچ کردم ظاهران چینیه!:icon_twis اما حدوداً جفتی 50000 تومن از ایرانیا گرون تره. تو نمایندگی مال همه بارز بود! :icon_evil
موقع روشن کردن که آلارمی یا بوقی نمیزنه. هنوز پلاکشو نگرفتم که برم دور بزنم اما فاصله نمایندگی تا خونه بد نبود، سروصدایی هم نداشت. موتورش هم با یه اشاره به پدال گاز میخواست بره بالای 3500، به زور حدود 3000 نگهش داشتم!
اما بین خودمون باشه! :icon_mrgr در مقایسه با پراید از نظر کیفیت، به نظر من دارن 5 ملیون گرونتر میندازن به مردم!

vahidbaq
18 April 2011, 04:34 PM
در مورد 6 تا بوق بعد از استارت، بی دقتی من رو ببخشید :icon_razz. چند دقیقه پیش چک کردم دیدم مال من هم میزنه. درمورد سنسور ضربه هم نمایندگی گفت باید بدی بیرون دزدگیر نصب کنن! فقط خوب نصب کنن که گارانتیش باطل نشه!! جناب m_ahmadi، شما سنسور ضربه (نمایندگی) نصب کردین؟

m_ahmadi
18 April 2011, 06:15 PM
ماکه در حسرت فهمیدن فلسفه این بوق بعد از استارت میسوزیم.انگار برای من از کار کرد موتور هم مهم تره.سنسور ضربه هم نصب نکردم واحتمالا نخواهم کرد.با توجه به اینکه سیستم برق این خودرو با قبلیها فرق میکنه وتجربه نمایندگیها در موردش کمه وطبیعتا نصابهای بیرون که هیچ.میترسم با این کار صدمه ای به خودرو وارد بشه.ضمنادیگر کسی به صدای دزد گیر ماشینها توجهی نمیکنه وعملا این چیزها محلی از اعراب نداره.سنسور ضربه یا باید حساس باشه که بیموقع صدا میده ویا حساس نباشه که در موقع لازم هم کار نمیکنه.البته سیستم ایموبلایزر خودرو خوب کار میکنه وکلا وجودش بهتر از دزدگیره.در مورد مقایسه با پراید با نظرتون مخالفم.البته کلیه خودرو های ایرانی بسیار بیشتر از قیمت واقعیشان فروخته میشوند ولی اگر همزمان پراید مدل 90 با سمند مدل90(این قیاس با خودرو های غیر هم مدل درست نیست چون کیفیت خودرو ها هرسال بد تر میشه)مقایسه بشه به نظرم سمند خیلی بیشتر میارزه البته نه به این قیمت.

M@mool
18 April 2011, 09:48 PM
این سیستم برق خیلی وقته که روی 206 هست ! ببینید چه دزدگیری روی 206 بدون اشکال نصب میشه ؟

vahidbaq
18 April 2011, 10:35 PM
فکر می کنم این بوق ها نشانه چک کردن اجزاء مختلف موتور و... هست (مثل بوق موقع روشن کردن کامپیوتر) هرموقع دیدید تغییر کرد اونموقع بدونید یه چیزی خراب شده.
راستی ساعت روی داشبورد ماشین من خیلی کم نوره، تو روز به زور دیده میشه، مال بقیه دوستان هم همینطوره؟

vahidbaq
21 April 2011, 01:41 PM
توی مدارک سمند من نوشته "کلاس 26" اما توی سایت های مختلف تا کلاس 20 بیشتر نیست. کسی می دونه کلاس 26 چیه؟

m_ahmadi
23 April 2011, 11:32 AM
توی سایت ایساکو جدول تفاوت کلاسها هست ولی اونجا هم کلاس 26 نداره.راستی کجا نوشته کلاس 26؟شاید مولتی پلکس کلاس 26 هست .نه که از همه با کلاس تره:icon_arro
راستی یه توصیه به اونایی که ماشین نو تحویل میگیرند.دیروز از جلوبندی ماشین من صدای تلق تلق بدی بلند شد.بردم نمایندگی دیدم تقریبا همه پیچهای زیر ماشین شل هست.بهتره ماشینتون رو یه آچار کشی بکنید.

vahidbaq
23 April 2011, 02:35 PM
روی کارت گارانتیش (قسمت تیپ) و پروانه خروج خودرو نوشته کلاس 26 کلاسش خیلی بالاست! در حد سایتشون نیست! :icon_evil
در مورد پیچ ها هم ممنون باید چک کنم. این قضیه پیچ ها بین همه ماشن های تولید داخل مشترکه. البته شانسیه! چند سال پیش یه ماشین دیدم پیچ های سرسیلندرش شل بود!!

Scofield
23 April 2011, 05:06 PM
سلام دوستان! در مورد 6تا بوق میخواستم بپرسم وقتی کمربند بسته است بازم میزنه؟
چون فکر میکنم بوق هشدار کمربند ایمنی باشه!!

m_ahmadi
23 April 2011, 06:22 PM
من کلا از سوال راجع به بوق خوشم میاد.اما وقتی کمر بند هم بسته باشه باز هم بوق میزنه.بوق کمر بند بعد از 20کیلومتر در ساعت به صدا در میاد ودر حالت در جا آلارم نداره.فقط من به یه نتیجه رسیدم وقتی کلید را در خودرو قرار میدهی اگرترمز را نگهداری وسپس کلید را بچرخانی واستارت بزنی در اکثر مواقع بوق نمی زند.یاد مگان افتادم که اگر ترمز را نگه نداری خودرو روشن نمیشود.شاید این هم یه همچین سیستمی است که باروشن شدن ماشین ناخواسته خودرو روشن نشود.

vahidbaq
24 April 2011, 07:32 PM
این قضیه 6تا بوق هم ماجرایی شده! من هم وقتی ترمز رو نگه داشتم و استارت زدم دیگه بوق نزد. البته بعد خاموش کردم ولی سوییچ رو کامل نبستم (ACC) بعد که دوباره استارت زدم (بدون ترمز) بازهم بوق نزد! (البته کمربند بسته بود):icon_twis اگه این بوق برای یادآوری نگه داشتن ترمز باشه که داره نوش دارو بعد از مرگ سهراب میزنه! :icon_razz حالا باید یه بار توی ACC با کمربند باز استارت بزنم! اگر بوق زد یه بارهم توی ACC با ترمز استارت بزنم!! شاید این معما حل بشه! :icon_mrgr

m_ahmadi
25 April 2011, 12:08 PM
خیلی خوشحالم میبینم یه نفر دیگه هم به این بوق عزیز حساس شده.راستی تابحال دقت کردید این ماشین جعبه فیوز نداره؟؟؟؟؟فقط کنار باطری یه جعبه فیوز مثل 405 هست که کمی بزرگتره ولی معلوم نیست فیوزهاش هرکدوم مال کجاست.

iceb0y
26 April 2011, 11:20 AM
سلام
منم می خوام اگه خدا بخواد این ماه با توجه به جیبم و شرایط اقساطی که ایران خودرو برای سمند گذاشته سمند ثبت نام کنم
توی لیستش دو تا سمند هست که با شرایط من همخونی داره
یکی مولتی پلکس با 7135 پیش و 4 تا چک 2303 تومن هر 5 ماه
یکی هم سمند سفارشی با کروز با 7100 پیش با 5 تا چک 2100 هر 4 ماه
از لحاظ فنی که فرق خاصی ندارن اما از لحاظ امکانات به نظرتون ارزش داره آدم پول اضافه بابت سفارشی بده؟
شما که مولتی پلکس خریدین راضی هستین؟
100 تا باهاش رفتین؟ صدی چند سوزوند؟
چه مشکلات آزار دهنده ای توش دیدین؟

http://up.iranblog.com/images/m2ko8j6clk0l1r5dc0r6_thumb.jpg (http://up.iranblog.com/viewer.php?file=m2ko8j6clk0l1r5dc0r6.jpg)
توی این عکس جای سیستم سخنگو رو خالی گذاشتن؟ یا چیز دیگست من دارم اشتباه می بینم
اگه جاش خالیه مورد مصرفش چیه؟

سیستم صوتیش چطوره؟ باند و ضبطش راضی کنندس؟ قدرت خوندن ضبط چطوره؟ فلش می خوره؟ باندش تو صدای زیاد جر نمی زنه؟
ضبط ماشین همینه که تو تصویر بالا هست؟

iceb0y
26 April 2011, 11:58 AM
آینه های مولتی پلکس هم برقی هست؟
چند روز بعد از ثبت نام تحویل دادن؟

m_ahmadi
26 April 2011, 02:06 PM
عرض شود که اگرنظر من رو در مورد سفارشی بخواهید نمی ارزه فکر میکنم حدود یک میلیون گرونتره بازم بستگی به خودتون داره.
درمورد مولتی پلکس هم امکاناتش با معمولیها فرقی نداره تا حالاهم مشکل خاصی نداشته من حدود 2500 کیلومتر راه رفتم من ظاهرداشبوردشو بیشتر میپسندم .مسافرت عید رفتم مصرفش بد نبود در اتوبان با سرعت 110 حدود 7.5درصد سوزوند و در شهر بدون ترافیک با دنده 1و2و3 هم حدود9 تا9.5 نسبت به تعریفی که از سمند شنیده بودم بد نبود.شتاب وقدرتشم خوبه مثل 405 که داریم البته با 206 تیپ 5 ویا تندر مقایسه نکردم ولی کلا بد نیست.خدارو شکر مال من تا حالا مشکلی نداشته غیر از اینکه پیچهای جلوبندیش شل بود دادم نمایندگی آچار کشی کرد.سروصدا نداره فرمونش نسبت به سمند های قبلی که دیدم(مدل 1سال پیش به قبل)و405 و206 تیپ2 که داریم فوق العاده نرم تره وترمزش هم خیلی خوبه.جای سخنگو خالیه وبرای قرار دادن اشیا قابل استفاده است اطلاعاتی که سخنگو نمایش میداد روی مانیتور وسط کیلومتر شمار نمایش میده وبا بوق علامت میده(دیگه حرف نمیزنه).سیستم صوتیش بد نیست البته شانسیه روی هر ماشین یه مدل میزارن وربطی به مولتی پلکس بودنش نداره ولی کلا بد نیست البته من خیلی به کیفیت صدای پخش ماشین حساس نیستم ومعمولا با صدای کم استفاده میکنم وتا حالا برای ماشینهایی که داشتم از همون سیستم کارخونه استفاده کردم.ولی باید بگم بلندگوهای جلوش خوب نیست اما بلند گوهای عقبش خوبه.
آینه هاش تنظیم برقی هست مثل قبلیها.
من ماشین رو نقدی بصورت کاردکس وفوری خریدم (از این دفتر هایی که توی روزنامه آگهی میکنن)ولی یکی از دوستان که توی همین تاپیک خریده ظاهرا کمتر از 20 روز طول کشیده.

vahidbaq
26 April 2011, 08:42 PM
@iceb0y در تکمیل صحبت های دوستمون باید بگم: سمند سفارشی با کروز با این قیمت، همون سمند سال معمولیه. کروز هم همون سیستم سخنگوشه (کروزکنترل). اما جای خالیش توی مولتی پلکس، من بهش میگم جاموبایلی! ضبط ماشین هم مال من یه مدل دیگست ولی باز فلش میخونه. در مورد صدای زیاد هم ضبطه خروجیهاش 25 وات هست:icon_mad:، بلندگوها 35 وات! پس با خیال راحت میشه ولوم رو برد بالا.

M@mool
26 April 2011, 09:14 PM
دوست عزیز کروز سخنگو نیست !!! کروز کنترل همونیه که مثلا تنظیم میکنی روی یک سرعت دلخواه و پاتو از روگاز ورمی داری خودش میره !

vahidbaq
27 April 2011, 02:24 PM
آخرین نتیجه گیری در مورد 6تا بوق بعد از استارت اینه: ظاهراً برای یادآوری کمربند هست. چون اگر اول کمربند رو ببندید و بعد استارت بزنید، دیگه نمیزنه. اگر نخواستید اول کمربند رو ببندید و درضمن نخواستید که بوق بزنه می تونید ترمز رو نگه دارید.:192:

vahidbaq
29 April 2011, 11:14 AM
هردم از اين باغ بري ميرسد! امروز متوجه شدم لامپ کليد کولر (A/C) روشن نمي شه!:icon_mad: نمي دونم صبر کنم بقيه عيب هاش هم پيدا بشه! يا فعلا ببرم اينو درست کنم؟

m_ahmadi
30 April 2011, 03:59 PM
ای بابا چه بدشانس.بستگی داره وقت داشته باشی یا نه.ولی من معمولا عیوب ماشین مثل سرطان به جونم میفته وتا درستش نکنم خوابم نمیبره.راستی کولر کار میکنه؟؟

نيما 2
30 April 2011, 04:19 PM
هردم از اين باغ بري ميرسد! امروز متوجه شدم لامپ کليد کولر (A/C) روشن نمي شه!:icon_mad: نمي دونم صبر کنم بقيه عيب هاش هم پيدا بشه! يا فعلا ببرم اينو درست کنم؟

با سلام
مشکلی نیست
باید کلید حرارت روی سرما باشه ( همون دایره قرمز و آبیه ) ، باید روی آبی باشه تا کولر با دکمه A/C روشن بشه.

vahidbaq
30 April 2011, 07:12 PM
کليد روي آبي هست، کولر هم کار مي کنه، فقط لامپش روشن نمي شه. اينجوري فقط از روي دماي هواي فن ميشه فهميد کولر روشنه يا خاموش.

vahidbaq
1 May 2011, 08:31 PM
:icon_arro من حرفایی که راجع به اون 6تا بوق زدم پس میگیرم. چند بار پیش اومد که بدون کمربند یا ترمز استارت زدم ، اما بوق نزد! حالا نمی دونم سیستم 6بوقش هم خراب شده یا فلسفش معلوم نیست.

m_ahmadi
2 May 2011, 07:41 AM
نه آقا این سیستم بوقش همین جوریه عشقیه با کمر بند هم بعضی وقتا بوق میزنه من که بی خیالش شدم وبا هم کنار اومدیم میزارم هرچی دلش خواست بوق بزنه.وقتی یه شرکت خودرو ساز خودرویی میسازه که حتی تو سایت خودش راجع بهش چیزی نیست همین میشه دیگه.عیبی نداره بزار راه بره بوق بزنه راه بره.:icon_surp

iceb0y
3 May 2011, 01:36 PM
امروز منم رفتم ثبت نام کردم. رنگ سفید
7135 پیش دادم با 4 تا چک 2303 هر 5 ماه
گفت تو نمایندگی موجود داریم و همین الان زنگ می زنم آماده کنن ببری
کارا تموم شد. مسئول فروش یهم می گه کاری دارین؟ من کیم تو کی هستی؟ گفتم قرار بود تحویل بدین. دیدم می گه ااااا سمند بود؟ گفتم خسته نباشی. یادم رفت ظهر شده مسئول انبار رفته برو غروب بیا. گفتم دست گلتون درد نکنه
حالا غروب می رم تحویل می گیرم. خدا کنه مشکلی نداشته باشه فقط

m_ahmadi
3 May 2011, 04:15 PM
خیلی مبارک باشه.این مسائل عادیه .یه بار من برای یه 405 سه روز الاف بودم .ولی خوب بالاخره ایرانه دیگه همه چیمون به همه چیمون میاد.ایشالا که ایرادی نداشته باشه سوارش بشی وحالشو ببری.راستی مولتی پلکس گرفتی؟سوار شدی برامون تعریف کن.هرچند سمند با سمند فرقی نمی کنه ولی من از صحبت راجع به ماشین خیلی لذت میبرم.راستی اون بوقه رو هم چک کن ببین مال شماهم میزنه یانه.

iceb0y
3 May 2011, 06:30 PM
آره مولتی پلکس گرفتم
ماشین کثیفه. انگار جایی بود خاک نشسته روش بعد آورن بیرون بارون می زد یه حالت گل شد
همه چیزشو چک کردم. مشکلی ندیدم
ترمزشم چون بعضیا می گفتن خوب نمی گیره. دفه اول محکم زدم روش نزدیک بود با سر برم تو شیشه:icon_arro
پشت آمپرش سفیده. خیلی حال کردم
15 کیلوتر کار کرده بود
باک بنزین 3/4
ضبطش وصل نبود
ضبط موج نیکان - مثلث خطر- دفترچه ها- قرآن. یه کیسه هم بود دیدم توش آچار و پیچ گوشتی و انبور دست بود. صندوق عقب بود
لاستیک زاپاس کویر تایر
لاستیک جلو elpida
لاستیک عقب بارز
گفت ضبطشو ببر نمایندگی موج نیکان بده برات وصل کنه. رفتم خونه خودم فیشاشو وصل کردم. چپوندم توش :icon_arro کیفیت بانداشو من که حال نکردم می ره آخر جر می زنه. ولی آخر نره خوبه
اون بوقم شما می گی انقدر ضعیف می زنه اصلا توجه نکردم ولی می زنه
چون خونه کوچه بغل نمایندگی بود زیاد نمی تونم بگم لذت رانندگی چطور بود. کل مسیر دنده 1 رفتم نیاز نداشت بیشتر و البته می خواستم دیرتر برسم :icon_arro

اینجانب
3 May 2011, 06:37 PM
گفت تو نمایندگی موجود داریم و همین الان زنگ می زنم آماده کنن ببری

لاستیک زاپاس کویر تایر
لاستیک جلو elpida
لاستیک عقب بارز

شاید کاسه ای زیر نیم کاسه باشه

iceb0y
3 May 2011, 06:40 PM
شاید کاسه ای زیر نیم کاسه باشه

یعنی چی؟

اینجانب
3 May 2011, 08:19 PM
یعنی چی؟
یعنی اولا شما رفته بودید که ثبت نام کنید، ماشین در نمایندگی داریم یعنی چی؟ بطور امانی داشتند؟

از اون مهمتر، چرا تایرهای جلو و عقب متفاوت هستند؟ تا بحال کسی چنین چیزی در ماشین های صفر دیده؟

iceb0y
3 May 2011, 08:31 PM
یعنی اولا شما رفته بودید که ثبت نام کنید، ماشین در نمایندگی داریم یعنی چی؟ بطور امانی داشتند؟

از اون مهمتر، چرا تایرهای جلو و عقب متفاوت هستند؟ تا بحال کسی چنین چیزی در ماشین های صفر دیده؟

در مورد اول که بعضی اوقات پیش میاد نمایندگی اگه موجود داشته باشه می ده. قبلا هم چند بار شنیدم. از هر مدلی به جز 206 بازم تو حیاط بود
پارس- 405-rd
در مورد تایر ها یعنی اگه جلو عقب یکی نباشه مشکل پیش میاد؟

نمی دونم اینا یعنی مشکلی داره؟

vahidbaq
3 May 2011, 10:37 PM
دوست عزيز انشالا مبارک باشه. :icon_excl در مورد لاستيک، فکر ميکنم elpida همون بارز هست، خوب نگاش کنيد :icon_surp . زاپاس من هم کوير بود.
ضبط رو هم تنها کاري که غير از وصل کردن فيش ها لازم بود انجام بديد (اگه انجام نداديد) اين بود که اون چهارچوب فلزي دور ضبط رو بايد اول قرار بديد و چندتا خار بالا و پايينش رو به سمت بيرون خم کنيد تا فيکس بشه.
دنده هاش چطوره؟ سفت نيست؟ راستي لامپ کليد AC کولر روهم چک کنيد ببينيد روشن ميشه؟ (لامپ مال من که 2 روز بعد از تحويل ديگه روشن نشد. هنوز هم نرفتم درستش کنم، ميترسم داشبورد رو باز کنند به صدا بيافته)

iceb0y
3 May 2011, 11:24 PM
دوست عزيز انشالا مبارک باشه. :icon_excl در مورد لاستيک، فکر ميکنم elpida همون بارز هست، خوب نگاش کنيد :icon_surp . زاپاس من هم کوير بود.
ضبط رو هم تنها کاري که غير از وصل کردن فيش ها لازم بود انجام بديد (اگه انجام نداديد) اين بود که اون چهارچوب فلزي دور ضبط رو بايد اول قرار بديد و چندتا خار بالا و پايينش رو به سمت بيرون خم کنيد تا فيکس بشه.
دنده هاش چطوره؟ سفت نيست؟ راستي لامپ کليد AC کولر روهم چک کنيد ببينيد روشن ميشه؟ (لامپ مال من که 2 روز بعد از تحويل ديگه روشن نشد. هنوز هم نرفتم درستش کنم، ميترسم داشبورد رو باز کنند به صدا بيافته)

مرسی
مطمئنی elpida همون بارز؟
چارچوب فلزی نداشت که. فیشاشو وصل کردم کشویی رفت داخل. درم نمی یاد.
لامپ که چک کردم مشکلی نداشت.
دنده هام آره سفت جا می ره. ولی خوبه بازم من وسواسی نیستم

iceb0y
3 May 2011, 11:29 PM
راستی 2 تا چیز
یکی این کلید کوچیکا که همراشه ماله چیه؟ فکر می کردم مال داشبورد ولی تن داشبود که جای کلید ندیدم
یکی دیگه این در منبع تغضیه چطوری باز می شه؟ تو کاتالوشگ که نشون داده بکشین بالا ولی ما که هر چی کشیدیم بالا نیومد

m_ahmadi
4 May 2011, 07:28 AM
بازم مبارک باشه.در مورد اینکه گفتن برو عصر بیا که طبیعیه من تا حالا زیاد ماشین صفر گرفتم معمولا اینجور چیزا پیش میاد.حالا خوبه بعد از ظهر تحویل دادن .بیخودی دایی جان ناپلئونی نکنید قضیه رو.راجع به لاستیک هاهم مشکلی نیست اینا هرچی تو خط ایران خودرو دم دستشون بیاد میبندن البته قبلا هم گفتم من همون اول 200هزار سر دادم لاستیکاشو با هانکوک 205عوض کردم چون هم قشنگ تر میشه هم بهتر از لاستیکهای خودشه. لاستیک ایرانی کلا مشکل داره ولی فکر کنم لاستیکای خودش مثل مال شما بود.اون کلید کوچیکا مال دزد گیره.برای قطع کردن صدا پشت بلند گوی توی کاپوت میخوره.منبع تغذیه هم نداره جاش پلاستیک گذاشتن فکر نمی کنم بقیه ال ایکس ها هم داشته باشه.راستی رینگاش چه شکلیه؟پلاک که نداره؟آی درد بزرگیه این انتظار پلاک فکر کنم شبیه سازی برزخ تو دنیا باشه.البته من بدون پلاک باهاش کمی راه رفتم ولی کار درستی نیست وخطر ناکه.

اینجانب
4 May 2011, 07:35 AM
مرسی
مطمئنی elpida همون بارز؟
درسته، الپیدا همون بارز است، من اشتباه کردم، یعنی فکر کردم جلوش کویره عقبش بارز:icon_neut!

iceb0y
4 May 2011, 10:11 AM
بازم مبارک باشه.در مورد اینکه گفتن برو عصر بیا که طبیعیه من تا حالا زیاد ماشین صفر گرفتم معمولا اینجور چیزا پیش میاد.حالا خوبه بعد از ظهر تحویل دادن .بیخودی دایی جان ناپلئونی نکنید قضیه رو.راجع به لاستیک هاهم مشکلی نیست اینا هرچی تو خط ایران خودرو دم دستشون بیاد میبندن البته قبلا هم گفتم من همون اول 200هزار سر دادم لاستیکاشو با هانکوک 205عوض کردم چون هم قشنگ تر میشه هم بهتر از لاستیکهای خودشه. لاستیک ایرانی کلا مشکل داره ولی فکر کنم لاستیکای خودش مثل مال شما بود.اون کلید کوچیکا مال دزد گیره.برای قطع کردن صدا پشت بلند گوی توی کاپوت میخوره.منبع تغذیه هم نداره جاش پلاستیک گذاشتن فکر نمی کنم بقیه ال ایکس ها هم داشته باشه.راستی رینگاش چه شکلیه؟پلاک که نداره؟آی درد بزرگیه این انتظار پلاک فکر کنم شبیه سازی برزخ تو دنیا باشه.البته من بدون پلاک باهاش کمی راه رفتم ولی کار درستی نیست وخطر ناکه.

بازم مرسی
مگه دزد گیرم داره؟ دزدگیرش چطوری فعال می شه؟ این بلندگو دقیقا کجاست؟
رینگاش 5 پره
پلاک یا هیچ مدرکی نداره. گفتن هر کدوم بیاد زنگ می زنیم بیا ببر

m_ahmadi
4 May 2011, 11:24 AM
آره بابا دزد گیرم داره .مال منم خاموش بود فکر کردم حذفش کردن ولی با اون کلید روشنش کردم.درب کاپوت رو که باز میکنی سمت چپ یعنی سمت شاگرد به بدنه یه قوطی سیاه تقریبا 10*10 هست بالای اون یه در پوش پلاستیکی هست اونو که باز کنی جای اون کلیدها پیدا میشه کلیدو بکن توش بچرخون دزد گیر روشن میشه وغول این مرحله هم میمیره میری مرحله بعد:icon_arro.فقط دزد گیرش سنسور ضربه نداره واگر بخواهی باید ببری نمایندگی نصب کنن. فقط باباز شدن در صداش در میاد.پلاکشم مال من حدود 10 روز طول کشید تا اومد البته اگر نمایندگی پیگیری کنه زود تر هم میشه.

m_ahmadi
4 May 2011, 11:29 AM
راستی برای پلاکش برو تو سایت http://sales.ikco.com/ تو قسمت پیگیری خرید خودرو اونجا شماره شاسی وکد ملی رو بزنی نشون میده پلاکت صادر شده یانه .برای تحمل این انتظار فرساینده بد نیست.:icon_surp

iceb0y
4 May 2011, 11:53 AM
ایول آره دزدگیر داره. :icon_arro
از لحاظ دور دور زیاد فعلا مشکل ندارم چون خونمون کوچه پس کوچه زیاد داره بعد یه جایی هست جاده خلوت آسفالت بدون مامور. پمپ بزین همونوارا یه جای دنج داره
البته امروز عملیات شستشو ماشین داشتیم. :icon_arro

vahidbaq
4 May 2011, 01:51 PM
بیمه شخص ثالث، پلاک، سند فروش (فاکتور) و کارت طلایی میاد نمایندگی. کارت ماشین و سند مالکیت (برگ سبز) و کارت سوخت هرکدوم جداگانه با پست میاد. فقط کارت سوخت من بعد از نزدیک به 20 روز نیومده و توی سایتش (http://178.131.1.242:7001/welcome.jsp) هم که چک می کنم میگه مشخصاتش موجود نیست! نمی دونم طبیعیه یا باید برم دنبالش.

m_ahmadi
4 May 2011, 04:56 PM
کارت سوختش میاد یه کم طول میکشه .مال من تا آخرش مینوشت مشخصات موجود نیست ولی اومد.

iceb0y
4 May 2011, 09:22 PM
اینم چند عکس از ماشینم بعد از شستشو :icon_wink
http://up.iranblog.com/images/bkrzvqw44ngapmheqs7o_thumb.jpg (http://up.iranblog.com/viewer.php?file=bkrzvqw44ngapmheqs7o.jpg)
http://up.iranblog.com/images/ynsm2jwz9spp9oo3ehp7_thumb.jpg (http://up.iranblog.com/viewer.php?file=ynsm2jwz9spp9oo3ehp7.jpg)
http://up.iranblog.com/images/3qu7dymqiy96akjdcd6_thumb.jpg (http://up.iranblog.com/viewer.php?file=3qu7dymqiy96akjdcd6.jpg)
http://up.iranblog.com/images/dlx8s4zc8c283hdgz5sz_thumb.jpg (http://up.iranblog.com/viewer.php?file=dlx8s4zc8c283hdgz5sz.jpg)
http://up.iranblog.com/images/0583sadpjopfmmk4512d_thumb.jpg (http://up.iranblog.com/viewer.php?file=0583sadpjopfmmk4512d.jpg)
http://up.iranblog.com/images/xbvxbg4cqdg06dah726r_thumb.jpg (http://up.iranblog.com/viewer.php?file=xbvxbg4cqdg06dah726r.jpg)
http://up.iranblog.com/images/9nklg090eemlkm9mxu_thumb.jpg (http://up.iranblog.com/viewer.php?file=9nklg090eemlkm9mxu.jpg)
http://up.iranblog.com/images/rwt8d91f4wadxixh5pjz_thumb.jpg (http://up.iranblog.com/viewer.php?file=rwt8d91f4wadxixh5pjz.jpg)
http://up.iranblog.com/images/1jbk193fztrd3y1ae6v_thumb.jpg (http://up.iranblog.com/viewer.php?file=1jbk193fztrd3y1ae6v.jpg)
http://up.iranblog.com/images/anwnyaczn19eij2og1_thumb.jpg (http://up.iranblog.com/viewer.php?file=anwnyaczn19eij2og1.jpg)
http://up.iranblog.com/images/aezpluspbb02knwy04vm_thumb.jpg (http://up.iranblog.com/viewer.php?file=aezpluspbb02knwy04vm.jpg)
http://up.iranblog.com/images/whu7gw3dmcriqr2d59a_thumb.jpg (http://up.iranblog.com/viewer.php?file=whu7gw3dmcriqr2d59a.jpg)
http://up.iranblog.com/images/j6s7ulwe5yh14kgt374_thumb.jpg (http://up.iranblog.com/viewer.php?file=j6s7ulwe5yh14kgt374.jpg)

iceb0y
5 May 2011, 12:56 PM
راستی بنزین چی می زنین؟
معمولی یا سوپر؟
تو دفترچش همش می گه سوپر بزنین

vahidbaq
5 May 2011, 01:56 PM
من که تصمیم دارم فعلا تا حد امکان سوپر بزنم. البته ضریب تراکم موتور L3 (همونXU7) کمتر از TU5 و EF7 هست و کمتر از اونا به سوپر نبودن بنزین حساسه (من دیدم بعضی ها توی TU5 بنزین معمولی میریزن!) ولی چون توصیه کارخونست فعلا سوپر میزنم. اگه بنزین 400 تومنی توی کارت سوخت داشته باشید، سوپرش میشه 500 تومن به نظر من فعلا میصرفه.

M@mool
5 May 2011, 10:13 PM
یکی دیگه این در منبع تغضیه چطوری باز می شه؟ تو کاتالوشگ که نشون داده بکشین بالا ولی ما که هر چی کشیدیم بالا نیومد

گویا حذفش کردن :icon_bigg

دوتا سوال : برا شما چراغ دزدگیر همون ماشینه که روش قفله ؟ وقتی قفل می کنید با ریموت چراغ ایموبلایزر (همون کلید روی مربع ) چشمک میزنه ؟

vahidbaq
5 May 2011, 10:55 PM
من وقتی با ریموت قفل می کنم سه تا لامپ توی ماشین چشمک میزنه:
1- چراغ ایموبلایزر توی صفحه جلو راننده.
2- دکمه قفل/باز کنار کلید فلاشر.
3- یه لامپ هم روی ضبط چشمک میزنه (که البته به مدل ضبطش بستگی داره).

vahidbaq
5 May 2011, 11:00 PM
توی دفترچه گفته اگه خواستید می تونید توی نمایندگی سنسور ضربه نصب کنید که با دیاگ تنظیم میشه (پاورقی صفحه 73) کسی از شما تاحالا این کار رو کرده؟ من که از یه نمایندگی سئوال کردم اصلا خبر نداشتن.

iceb0y
6 May 2011, 11:09 AM
امروز رفتم یه ذره دق و دلیمو خالی کردم:icon_arro
حال داد ما که در مجموع راضی بودیم کیلومتر ماشین هم از 17 رفت رو 43 :icon_cool
فقط بدیش این بود با دنده 4 تا 80-90 بیشتر نشد برم :icon_cry:آخر نفهمیدم دنده پنجش کار می کنه یا نه :icon_razz
اما من که آخر سر از کار این دنده این ماشین در نیاوردم. عشقی کار می کنه بعضی اوقات خیلی نرم جا می ره آدم حال می کنه. بعضی اوقات یهو می بینی اصلا جا نمی ره باید بیفتی روش تا جا بره :icon_bigg

vahidbaq
6 May 2011, 11:45 AM
چندصد کیلومتر کار کنه انشالا درست میشه. درست نشد با تعویض واسکازین درست میشه.

vahidbaq
6 May 2011, 07:01 PM
:icon_arro امروز لامپ کلید AC که روشن نمی شد خودبخود درست شد! (اگه دوباره خراب نشه). اما 5-6 روزه دیگه بعد از استارت، اون 6 تا بوق رو نمیزنه! دلم براشون تنگ شده! :icon_surp

M@mool
6 May 2011, 08:41 PM
من وقتی با ریموت قفل می کنم سه تا لامپ توی ماشین چشمک میزنه:
1- چراغ ایموبلایزر توی صفحه جلو راننده.
2- دکمه قفل/باز کنار کلید فلاشر.
3- یه لامپ هم روی ضبط چشمک میزنه (که البته به مدل ضبطش بستگی داره).

چراغ ایمبلایزر چه شکلیه ؟

توی دفترچه گفته اگه خواستید می تونید توی نمایندگی سنسور ضربه نصب کنید که با دیاگ تنظیم میشه (پاورقی صفحه 73) کسی از شما تاحالا این کار رو کرده؟ من که از یه نمایندگی سئوال کردم اصلا خبر نداشتن.

منم پرسیدم یارو گفت داره ! حتی توی Tuningtalk.com هم پرسیدم خیلی ها مدل 89 دارن !
سعی کردین اون محل تغذیه توی کنسول رو نصب کنین ؟ کسی بلده ؟ نامردا به اونم رحم نکردن !

vahidbaq
6 May 2011, 08:52 PM
1- چراغ ایموبولایزر شکل یه مربع توخالی هست که یه کلید رفته توش (سمت راست صفحه جلو راننده).
2- سمند های مولتی پلکس سنسور ضربه نداره. می تونید امتحان کنید :127:. اینو فقط مولتی پلکس دارها میدونن. (جهت اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به پاورقی صفحه 73 دفترچه راهنما)
3-مثل این که قبلا حداقل زیر محل تغذیه توی کنسول یه فیش بوده میشده وصل کرد. ولی من بازش کردم دیدم خبری نیست.

M@mool
7 May 2011, 10:40 AM
1-برا من فقط چراغ دزدگیر روشن میشه ! نمیدونم چرا چراغ ایموبلایزر روشن نمیشه !:icon_bigg
2-برا منم نداره (EF7) !
3-این مورد هم دچار ارزان سازی شده ! کسی بلده خودمون نصبشم کنیم ؟ سیمش هست ؟

vahidbaq
7 May 2011, 10:48 AM
1-برا من فقط چراغ دزدگیر روشن میشه ! نمیدونم چرا چراغ ایموبلایزر روشن نمیشه !:icon_bigg
2-برا منم نداره (EF7) !
3-این مورد هم دچار ارزان سازی شده ! کسی بلده خودمون نصبشم کنیم ؟ سیمش هست ؟

EF7 هم مولتی پکس زدن؟ ماشینتون سیستم سخنگو هم داره؟ کلیدهای تهویه ماشینتون خطیه یا دایره ای؟

M@mool
7 May 2011, 01:00 PM
EF7 هم مولتی پکس زدن؟ ماشینتون سیستم سخنگو هم داره؟ کلیدهای تهویه ماشینتون خطیه یا دایره ای؟

نه بابا مولتی پلکس نیست اینا دوجور امکانات رو یه مدل نمی زارن ! قدیمیه سخنگو داره ! کلیداشم خطیه !

vahidbaq
7 May 2011, 01:05 PM
نه بابا مولتی پلکس نیست اینا دوجور امکانات رو یه مدل نمی زارن ! قدیمیه سخنگو داره ! کلیداشم خطیه !

پس اگه مولتی پلکس نیست، ایموبولایزر نداره، در عوض میتونید به سیستم سخنگوش رمز بدید تا بدون رمز روشن نشه. پس سنسور ضربه هم داره که از توی منوهای سیستم سخنگوش میتونید حساسیتشو تنظیم کنید.

iceb0y
7 May 2011, 01:26 PM
همشون ایموبلایزر دارن

iceb0y
7 May 2011, 05:41 PM
کف ماشین همه موکت هست. اگه یه وقت مایعات بریزه یا روز بارونی آب نفوذ کنه زیر زیر پایها اون موکتهای کف داغون می شه
یکی از دوستام می گه بده برات کفشو تودوزی چرم بکنن
نظر شما چیه؟
کلا برای کف ماشین و صندوق عقب که همه موکت هستن چه کاری رو توصیه می کنین؟

vahidbaq
7 May 2011, 05:56 PM
می تونید کفپوش های لاستیکی بگیرید و بندازید روی همین کفپوش های موکتی(من حدود 18000 تومن گرفتم). بعصی ها هم کفپوش کامل سرتاسری میندازن.

iceb0y
7 May 2011, 06:23 PM
می تونید کفپوش های لاستیکی بگیرید و بندازید روی همین کفپوش های موکتی(من حدود 18000 تومن گرفتم). بعصی ها هم کفپوش کامل سرتاسری میندازن.

زیر پایی موکتی های خودشو چی کار کردی؟ به همین زودی خراب شد؟
من منظورم موکت کف ماشین بود که زیر همین زیر پایی هاست مثلا یکی تو ماشین آپ میوه از دستش بیفته راحت می ره زیر همین زیر پاییها و موکت کف کثیف می کنه. چه فکری برای این می شه کرد؟
برا صندوق عقب چی کار کردی شما؟ برا اونم کف پوش لاستیکی گرفتی؟

vahidbaq
7 May 2011, 06:49 PM
موکتی ها سالمن. اونا رو گذاشتم زیرش باشه. برای صندوق عقب فعلا کاری نکردم.

m_ahmadi
8 May 2011, 08:30 AM
کفی صندوق عقب لاستیکی هست که کاملا فرم کفی صندوقه حدود 15000ت هست چیز خوبیه.برای کف اطاق هم فکر کنم بد میشه اگه سر تاسر کف پوش کنی مثل تاکسی ها میشه .از این کفی لاستیکی که داخلش گود هست بگیر که اگر چیزی ریخت رو خودش نگه داره.من کفی های نمدیشو همون اول گذاشتم کنار.زیر کفی لاستیکی بود پدال گاز بهش گیر میکرد.راجع به بنزین سوپر هم من یه بار زدم فکر میکنم مصرف ماشینم بیشتر میشه.ما 405 هم داریم حدود 2 ساله معمولا بهش بنزین معمولی میزنیم طوری نشده.

iceb0y
8 May 2011, 10:33 AM
کفی صندوق عقب لاستیکی هست که کاملا فرم کفی صندوقه حدود 15000ت هست چیز خوبیه.برای کف اطاق هم فکر کنم بد میشه اگه سر تاسر کف پوش کنی مثل تاکسی ها میشه .از این کفی لاستیکی که داخلش گود هست بگیر که اگر چیزی ریخت رو خودش نگه داره.من کفی های نمدیشو همون اول گذاشتم کنار.زیر کفی لاستیکی بود پدال گاز بهش گیر میکرد.راجع به بنزین سوپر هم من یه بار زدم فکر میکنم مصرف ماشینم بیشتر میشه.ما 405 هم داریم حدود 2 ساله معمولا بهش بنزین معمولی میزنیم طوری نشده.

منظورت همینه که تو ماشین خودت هست؟

کلا شما بعد از تحویل ماشین چه چیزایی براش خریدی؟ قیمت هر کدوم چقدر شد؟

m_ahmadi
8 May 2011, 01:42 PM
تقریبا البته این خیلی جالب نبود بهترش هم هست.روکش صندلی 85000-روکش فرمان 8000-روی داشبورد 13000(چرم طبیعی)-زیر پایی 20000(بهم انداختن)-قفل پدال 18000- تعویض لاستیکها 200000-پرده عقب 15000-چادر 22000

M@mool
9 May 2011, 11:06 AM
پس اگه مولتی پلکس نیست، ایموبولایزر نداره، در عوض میتونید به سیستم سخنگوش رمز بدید تا بدون رمز روشن نشه. پس سنسور ضربه هم داره که از توی منوهای سیستم سخنگوش میتونید حساسیتشو تنظیم کنید.

نخیر ایموبلایزر داره توی برگ فروش هم نوشته ! ولی چشمک زنش فعال نیست !
سنسور ضربه هم با حساسیت 100 به لگد های من پاسخی نداد!

adolf1945
10 May 2011, 01:39 PM
موتور این ماشین چیه ؟ xu7 or tu5 ????

m_ahmadi
10 May 2011, 04:10 PM
موتور xu7 هست تا اونجایی که من میدونم الان هیچ مدلی از سمند با tu5 تولید نمیشه.

iceb0y
12 May 2011, 12:59 AM
امروز پلاک منم تو سایت ایران خودرو مشخص شد زنگ زدن بیا سند و گارانتی و بیمه نامه رو بگیر
پلاک هم فردا باید برم مرکز تعویض پلاک بگیرم
کارت ماشین و کارت سوخت هم گفتن با پست میاد
بدون کارت ماشین ماشینو ببرم بیرون مشکل پیش میاد؟
شما ماشینو بیمه بدنه کردین؟ اگه آره کدوم بیمه؟ چقدر هزینه شد؟

vahidbaq
12 May 2011, 01:33 AM
براي يک سال کارت طلايي 3 ستاره داره که يه جورايي بيمه بدنه هم هست (البته پولشو تمام و کمال گرفتن!). اگه خواستيد ميتونيد هرسال تمديدش کنيد.

vahidbaq
14 May 2011, 05:25 PM
:icon_ques دوستان اگه کسی جعبه فیوز سمند مولتی پلکس رو پیدا کرد! به من هم خبر بده.:icon_twis

Mehrdad_jafari89
14 May 2011, 06:11 PM
دوستان ببخشيد كه اين سوال رو ميپرسم! اين مولتي پلكس چيه؟
سنسوري چيزيه يا يك قطعه حفاظتي مثل ايموبيلايزر هست؟

vahidbaq
14 May 2011, 07:46 PM
توضیحی در مورد سیستم مولتی پلکس به نقل از دوستمون جناب m_ahmadi از سایت tuningtalk با کمی تغییر:
اصول کار سیستم های مولتی پلکس بر اساس شبکه است.به این معنی که هرابزار یا عملگر درسیستم خود دارای یک ECU بوده که بصورت یک شبکه با یکدیگر در ارتباط هستند واطلاعات بصورت دیجیتال وازطریق یک سیم بین اجزا وسرور شبکه که در خودرو با نام bsi شناخته میشود رد وبدل می شود و هرابزار با کد گشایی از اطلاعات عمل درخواست شده را انجام میدهد.سیستم های مولتی پلکس خودرو از چندزیر شبکه تشکیل شده.
اما فایده استفاده از این سیستم در خودرو چیست؟ با افزایش روز افزون سیستم های برقی خودرو بر حجم وپیچیدگی سیم کشی آن نیز افزوده می شود که علاوه بر بالارفتن هزینه تولیدباعث مشکل شدن تعمیرات نیز می شود. همانطور که گفتم در سیستم مولتی پلکس بجای اینکه برای هر ابزار دو رشته سیم مجزا برده شود درکل خودرو یک سیم شبکه عبور داده می شود و هروسیله بعنوان یک ناد(گره)به این سیم وصل می شود البته با یک واسطه که اطلاعات را کد می کند.کل سیستم توسط یک کامپیوتر به نام bsi مدیریت می شود. بعنوان مثال وقتی شما چراغ را روشن میکنید یک پالس به bsi فرستاده می شود وپس از تجزیه وتحلیل اطلاعات به چراغها فرستاده شده وآنها روشن می شوند. با ستفاده از سیستم مولتی پلکس به دلیل کاهش حجم سیمکشی، زمان مونتاژ برای هر خودرو حدود 15دقیقه کوتاهتر شده وهزینه سیم کشی آن نیز کاهش میابد. ضمنا عیب یابی وتعمیرات بعدی نیز بسیار آسانتر می شود.باتوجه به کنترل سیستم توسط bsi جریان ثابت می ماند و عمر لوازم برقی بیشتر می شود و خطر اتصالی کوتاه نیز بسیار کمتر می شود. در اکثر خودروهای جدید (از جمله 206 تیپ 5 به بالا) از این سیستم استفاده می شود.
جهت اطلاعات بیشتر می تونید یه سرچی در اینترنت بکنید.

M@mool
15 May 2011, 12:30 AM
:icon_ques دوستان اگه کسی جعبه فیوز سمند مولتی پلکس رو پیدا کرد! به من هم خبر بده.:icon_twis

جایی دیگه نگی که بهت میخندن ! مذیت مالتی پلکس به همین ییوز نداشتنشه ! جریان بوسیله کامپیوتر کنتری میشه !

m_ahmadi
15 May 2011, 07:22 AM
البته یه جعبه فیوز کنار باطری هست ولی 4-3 تا فیوز بیشتر روش نیست.

M@mool
15 May 2011, 08:11 AM
البته یه جعبه فیوز کنار باطری هست ولی 4-3 تا فیوز بیشتر روش نیست.

جعبه فیور موتور هست .

mortezagipsy
15 May 2011, 09:02 AM
جایی دیگه نگی که بهت میخندن ! مذیت مالتی پلکس به همین ییوز نداشتنشه ! جریان بوسیله کامپیوتر کنتری میشه !
می خندن !؟
اصلا" اینطور نیست. 206 هم مولتی پلکسه, ولی فیوز داره.

m_ahmadi
16 May 2011, 08:19 AM
درسته 206 زیر فرمون یه جعبه فیوز داره مال ما تیپ 2 هست که داره.حالا نمیدونم تیپ2 هم مولتی پلکس هست یا نه(به نظرم که هست).

amahdavi2004
16 May 2011, 09:52 AM
دوست عزيز آيا گذاشتن فيوز براي آن كه جريان بالا يا اتصال كوتاه باعث سوختن BSI يا قطعه اصلي نشود اشكال دارد؟ كه پرسيدن از آن خنده دار باشد! گاهي اوقات پاسخ دادن از روي بي اطلاعي خنده دار است.
206 تيپ 5 و V8 كه مالتي پلكس هستند يك جعبه فيوز زير پاي راننده دارند و اگر مثل من سيم كشي ماشين را دستكاري كرده و برخي فيوزها را سوزانده باشيد، از وجودشان باخبر مي شويد.

m_ahmadi
16 May 2011, 04:55 PM
یه نکته جالب.امروز داشتم ماشینو جارو میکشیدم دیدم زیر فرمان یک دریچه هست .بازش کردم فقط یه سوکت توش بود ولی از اونجا که داخل رو نگاه کردم (به کمک چراغ قوه )دیدم یه صفحه اون پشت هست که روش چندتا فیوز هست.ولی دسترسی بهش نیست .حالا چرا اونجا گذاشتن نمیدونم.یعنی اگر یه فیوز بسوزه باید داشبورد رو باز کرد؟شاید هم در شرایط خیلی خاص (مثل دستکاری دوستمون)میسوزه ودر حالت عادی bsiاجازه عبور جریان رو نمیده.خدا داند

M@mool
18 May 2011, 08:39 AM
دوستان عزیز گردن ما از مو باریکتره !
چون این مورد برای خودم هم سوال بود از مهندس نمایندگی مجاز پرسیدم و جوابی رو که عرض کردم بهم داد !
حالا شما که علامه دهر هستید بی اطلاعاتی مارو ببخشید !

m_ahmadi
18 May 2011, 12:08 PM
راجع به کنترل جریان توسط bsiکاملا حق با شماست .bsi جریان را بسیار دقیق کنترل میکند.کنترل آن بسیار حساس تر از فیوز میباشد.چون فیوز وقتی جریان را قطع میکند که جریان بالا از آن عبور کند.به همین دلیل ممکن است مقداری از جریان از مدار نیز عبور کند ولی bsi اصولا اجازه عبور جریان بالا را بصورت الکترونیکی نمی دهد.مثل آن چیزی که در مادر برد کامپیوتر رخ میدهد.ولی حالا چرا در 206 جعبه فیوز هم گذاشته اند ودر سمند مولتی پلکس نه ویا آنرا مخفی کرده اند نمیدانم.راستی اگر از تکنسین های نمایندگی آشنا دارید وبرایتان امکان دارد خیلی خوب است اطلاعات فنی بیشتری راجع به این سیستم ومسائل مختلف آن بگیرید.وبرای ما بگویید.ضمنا بهتر است با یکدیگر با زبان طعنه وتیز صحبت نکنیم نه در اینجا ونه هیچ جای دیگر.این برای ایجاد جو دوستانه در جامعه بهتر است :icon_surp

mortezagipsy
18 May 2011, 02:30 PM
فیوزهای سمند مولتی پلکس :

http://up.iranblog.com/images/efr9836b7j1mhangdbn.jpg

M@mool
18 May 2011, 03:31 PM
جای این فیوز ها کجاست ؟

m_ahmadi
18 May 2011, 05:07 PM
این عکس کجای ماشین هست؟خودتون گرفتید؟به نظر میاد داشبورد 405 باشه.میشه بیشتر توضیح بدید؟

M@mool
18 May 2011, 08:00 PM
جعبه فیوز که شبیه سمندهای معمولیه !

mortezagipsy
18 May 2011, 08:43 PM
این که کجا هست و ... رو می تونید از مهندس نمایندگی مجاز بپرسید !
عکسی که گذاشتم مربوط به جعبه فیوز سورن ELX هست که سیستم برقش با سمند مولتی پلکس یکیه.
تو شبکه برقی سمند مولتی پلکس یه کنترل یونیت زیر قسمت فرمون وجود داره :

http://up.iranblog.com/images/q8tt8j25uk2j5o2hol4.jpg

یکی کنار ECU :

http://up.iranblog.com/images/z2nh44j4skb1k0jo8bdo.jpg

این هم لسیت قطعاتی که تغییر کردن :

http://up.iranblog.com/images/ge70u9uk04znv2f08mw0.jpg

M@mool
18 May 2011, 09:19 PM
این که کجا هست و ... رو می تونید از مهندس نمایندگی مجاز بپرسید !
.
.
.

همه که مثل شما با معلومات نیستن !

m_ahmadi
21 May 2011, 07:54 AM
ایول آقای mortezgipsy دمت گرم.اون یونیت اولیه فکر کنم همونیه که از اون دریچه زیر فرمون به سختی میشه دیدش.تو چندتا پست قبل تر گفتم.اونیکه کنار ecu هست رو هم دیدم .با Ecu توی یه جعبه پلاستیکی مشکی کنار باطری هست.لیست قطعات هم جالب بود.فقط مال من کلید صندلیش با نور آبی هست.ولی اون جعبه فیوز رو نداره.یا من ندیدمش.

vahidbaq
24 May 2011, 07:24 PM
نور کلید صندلی مال من هم آبیه.
(این phalls هم مثل این که یک روز در میون تعطیل میشه یا برای من اینجوریه؟:lover: )

Mehrdad_jafari89
24 May 2011, 11:10 PM
نور کلید صندلی مال من هم آبیه.
(این phalls هم مثل این که یک روز در میون تعطیل میشه یا برای من اینجوریه؟:lover: )
نه مال من هم همينطوره! كلا بعضي روزها قطعه!چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_twis

iceb0y
25 May 2011, 10:49 AM
مال منم آبی هست کلید صندلی
سایت هم احتمالا سرور سایت ضعیف هست و وقتی بازدید و درخواست های سایت زیاد می شه باعث می شه mysql سرور دان بشه و در نتیجه بانک اطلاعاتی لود نشه و سایت بالا نیاد و ارور دیتابیس بده

راستی این کارت طلایی و کارت ماشین ما اخر نیومد
13 اردیبهشت ثبت نام کردم و تحویل گرفتم
21 اردیبهشت فاکتور فروش و بیمه ثالث و گارانتی ماشینو گرفتم
22 اردیبهشت پلاک کردم
31 اردیبهشت برگ سبز ماشین اومد
3 خرداد کارت سوخت اومد
اما هنوز از کارت ماشین و کارت طلایی خبری نیست

vahidbaq
25 May 2011, 01:44 PM
3 خرداد کارت سوخت اومد
اما هنوز از کارت ماشین و کارت طلایی خبری نیست

جالبه که کارت سوخت زودتر اومده. کارت ماشین هم با پست میاد (فعلا کپی برگ سبز رو بجاش همراه داشته باشید). کارت طلایی رو باید از قسمت خدمات مشتری نمایندگی بگیرید.

m_ahmadi
25 May 2011, 03:41 PM
ممکنه کارت ماشین توی اداره پست منطقه مونده باشه یا آورده باشن نبودید برگردونده باشن از پلیس+10 شماره رهگیریشو بگیرید واز اداره پست منطقه محل سکونت پیگیری کنید .من سر یه ماشین همین کاررو کردم ولی چون دیر شده بود برگشته بود شهرک آزمایش رفتم اونجا گرفتم.

iceb0y
25 May 2011, 04:01 PM
نمی دونم والله همون روز که رفته بودم نمایندگی فاکتورو بیمه رو بگیرم گفت تا 15 روز دیگه میاد. حالا تا شنبه صبر می کنم اگه نیومد پیگیری می کنم
کارت طلایی هم گفتن بیاد تماس می گیریم. اینو نمی دونم چرا نمی دن. برا شما هم طول کشید بدن؟
الان اگه حدای نکرده برا ماشین مشکلی پیش بیاد خسارت با وجود اینکه کارت طلایی نیومده قبول می کنن؟ یا نه؟

vahidbaq
25 May 2011, 07:24 PM
الان اگه خدای نکرده برا ماشین مشکلی پیش بیاد خسارت با وجود اینکه کارت طلایی نیومده قبول می کنن؟ یا نه؟

تاریخ شروع اشتراک کارت طلایی من رو که یک روز قبل از تحویل ماشین زده بود! فکر نمی کنم مشکلی باشه.

m_ahmadi
26 May 2011, 07:34 AM
مال من رو هم تاریخش با تحویل ماشین یکی بود اونجایی که گرفتم گفت مشکلی پیش نمیاد کارت شما همون اول صادر میشه.نگران نباش

vahidbaq
26 May 2011, 06:25 PM
یه سوال مولتی پلکسی! این کیلومتر مسافت طی شده چجوری صفر میشه؟ من هرکدوم از اون دوتا دکمه رو که گرفتم، صفر نشد.

vahidbaq
27 May 2011, 09:40 PM
سوال دومم هم اینه که موقع رانندگی طولانی حس می کنم یه مقدار هوای داغ از سمت کنار پای راننده میاد داخل. شما هم همچین چیزی حس می کنید؟

M@mool
27 May 2011, 09:49 PM
از قدیم ندیما 405 و به طبع اون سمند گرمای موتور همیشه وارد اتاق می شده !

m_ahmadi
28 May 2011, 07:45 AM
کدوم کیلومتر؟کیلومتر اصلی که صفر نمیشه.تریپ رو هم اگر کلید سمت راست رو نگه داری صفر میشه.همینطور میانگین سرعت.راجع به گرما من چیز غیر طبیعی حس نکردم.البته در تمامی خودرو ها (لا اقل اونایی که من تاحالا داشتم و سوار شدم).موقعی که ماشین گرمه وکولر خاموشه مقداری گرما به اطاق منتقل میشه.لازم به ذکر است در خودرو هایی مثل پیکان وفکر کنم پراید (البته من پراید هم داشتم در تابستان گرما به داخل اطاق منتقل میشد)بخاری توسط یک شیر که جریان آب گرم رو از بخاری قطع میکند از مدار خارج میشود .ولی در پژو (405-206)شیری وجود ندارد بلکه یک دریچه جریان هوارا از روی کویل بخاری قطع میکند وبه اواپراتور کولر منتقل میکند .یعنی باز هم آب داغ داخل اطاق میشود ورادیاتور بخاری داخل محفظه A/Cداغ است وهمین باعث گرم شدن مختصر زیر داشبورد میشود.

iceb0y
28 May 2011, 09:23 AM
m_ahmadi (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?24311-m_ahmadi)
شما لاستیک دقیقا چه سایز و چه مارکی انداختی؟ لاستیک های خودتو چند برداشتن؟ چقدر سر دادی؟

m_ahmadi
29 May 2011, 07:45 AM
لاستیک 15*60*205 هانکوک .اگر اشتباه نکنم مال خودمو کلا 165 برداشت اینها رو جفتی 190 داد مجموعا حدود 220 سر دادم.البته هانکوک وکومهو یه کم گرون شده بود بقیه مارکها رو 170-180 هم میشد گیر آورد.

iceb0y
29 May 2011, 08:06 AM
لاستیک 15*60*205 هانکوک .اگر اشتباه نکنم مال خودمو کلا 165 برداشت اینها رو جفتی 190 داد مجموعا حدود 220 سر دادم.البته هانکوک وکومهو یه کم گرون شده بود بقیه مارکها رو 170-180 هم میشد گیر آورد.

میشیلن بندازم خوبه؟
راستی درسته می گن لاستیک پهن تر بندازی مصرف سوخت بیشتر می شه؟ چقدر بیشتر می شه؟
یا فرمون سفت تر می شه؟ برا شما سفت تر شد؟
شما ارتفاع هم دست زدی؟ ارتفاعو دست بزنم گارانتی باطل می شه نه؟ کارت طلایی که مشکلی پیش نمی یاد؟

راستی دیروز کارت طلایی هم اومد یعنی 7 خرداد. اما رفتم تعویض پلاک گفت هنوز کارت ماشین به پست تحویل نشده باید صبر کنی فعلا :icon_cry:

m_ahmadi
29 May 2011, 12:38 PM
میشلن هم لاستیک خیلی خوبیه البته هم آلمانی داره هم شرق آسیا که نمیدونم کیفیتشون چقدر باهم فرق دارن ولی کلا از سایر تایر ها گرون ترن ما برا 405 انداختیم الان حدود 2 ساله خیلی خوب بوده.البته کلا موقع خرید تایر غیر از مارک ومشخصات به تاریخ تولید اون که به صورت یه عدد 4رقمی روی تایر حک شده توجه کنید.از نظر مصرف سوخت تئوری میگه بیشتر میشه ولی من عملا چیزی احساس نکردم.فرمان ماشین تغییری نکرد البته هیدرولیکح سمند های جدید(نمی دونم غیر مولتی پلکس ها هم اینطور هست یا نه)بسیار نرم تر شده وسفتی لاستیک در اون احساس نمیشه.ار تفاع رو دست نزدم واین کار رو کار درستی نمیدونم چون معمولا بصورت غیر اصولی انجام میشود وعلاوه بر تاثیر منفی روی پایداری خودرو به اطاق وتعلیق نیز آسیب وارد میکند.ضمنا گارانتی هم دچار اشکال میشود معاینه فنی هم نمیدن پلیس هم بخواد میتونه گیر بده.مگه ماشین مسابقه است که میخابونید ماشین زبون بسته رو دائم کفش بخوره زمین:icon_surp

iceb0y
29 May 2011, 01:39 PM
میشلن هم لاستیک خیلی خوبیه البته هم آلمانی داره هم شرق آسیا که نمیدونم کیفیتشون چقدر باهم فرق دارن ولی کلا از سایر تایر ها گرون ترن ما برا 405 انداختیم الان حدود 2 ساله خیلی خوب بوده.البته کلا موقع خرید تایر غیر از مارک ومشخصات به تاریخ تولید اون که به صورت یه عدد 4رقمی روی تایر حک شده توجه کنید.از نظر مصرف سوخت تئوری میگه بیشتر میشه ولی من عملا چیزی احساس نکردم.فرمان ماشین تغییری نکرد البته هیدرولیکح سمند های جدید(نمی دونم غیر مولتی پلکس ها هم اینطور هست یا نه)بسیار نرم تر شده وسفتی لاستیک در اون احساس نمیشه.ار تفاع رو دست نزدم واین کار رو کار درستی نمیدونم چون معمولا بصورت غیر اصولی انجام میشود وعلاوه بر تاثیر منفی روی پایداری خودرو به اطاق وتعلیق نیز آسیب وارد میکند.ضمنا گارانتی هم دچار اشکال میشود معاینه فنی هم نمیدن پلیس هم بخواد میتونه گیر بده.مگه ماشین مسابقه است که میخابونید ماشین زبون بسته رو دائم کفش بخوره زمین:icon_surp

نه تا اون حد که مثلا لاستیک بره تو گلگیر
فقط مثلا تا 3-4 انگشت تا لاستیک که هم الان ماشینو نگاه می کنی حس می کنی می خواد تک چرخ بزنه :icon_arro
این عکس چرخ جلوشه دیگه
http://up.iranblog.com/images/0583sadpjopfmmk4512d_thumb.jpg (http://up.iranblog.com/viewer.php?file=0583sadpjopfmmk4512d.jpg)
می خوام یه تناسبی بین فاصله بغلای گلگیر تا لاستیک و بالای گلگیر تا لاستیک ایجاد بشه
نظرم اینه ماشین سرش یه مقدار بیاد پایین تر پشتش هم یه هوا بالاتر باشه هم یه حالت خشگلی می شه هم بار ریختم پشتش باز دوباره حالت تک چرخ زدن نگیره
جدا معاینه فنی نمی دن؟ پس اونایی که این کارو می کنن چی کار می کنن؟

m_ahmadi
29 May 2011, 03:48 PM
من چند بار تو مرکز معاینه فنی دیدم که به ار تفاع زدن گیر دادن ومعاینه ندادن.اگر دیده باشید روی یه دستگاهی برای تست سیستم تعلیق میبرن روی اون هم نشون میده که تعلیق ایراد داره.یه بار هم توی یه پارکینگ پلیس بودم دیدم یه نفر جلوبندی ساز آورده بود همونجا داشت ار تفاعشو درست میکرد میگفت پلیس گفته تا درست نشه نمیزاریم ببریش بیرون.حالا نمیدونم دیگه که قانونش چطوریه.فکر کنم لاستیک پهن تر بندازی یه کمی بهتر میشه ظاهرش.حالا دیگه خود دانی.البته اینو اعتراف میکنم که ماشین مخصوصا سمند یه کمی خوابیده باشه خیلی قشنگ تر میشه .نخسوزن با رینگ ولاستیک

vahidbaq
29 May 2011, 10:02 PM
من هرچقدر کلید سمت راست رو نگه داشتم، کیلومتر تریپ صفر نشد!؟ :icon_ques

m_ahmadi
30 May 2011, 08:29 AM
پوزش پوزش پوزش:icon_neut.کلید سمت چپ رو باید نگه داری تا صفر بشه(با کلید سمت راست روی تریپ میرود).من اشتباه کردم الان رفتم دیدم وبه جهل خودم آگاه شدم.

m_ahmadi
1 June 2011, 04:29 PM
یه جا دیدم نوشته بود با پروگرام کردن کیلومتر 405 کاری میکردن که مقدار مصرف سوخت ومیانگین اونو نشون میده.کسی میدونه میشه برای سمند مولتی پلکس هم این کاررو انجام داد یانه؟راستی سمند های معمولی که سخنگو دارن مصرف سوخت رو نشون میده؟

M@mool
2 June 2011, 11:57 PM
برا من که نشون نمیده !

vahidbaq
9 June 2011, 09:58 PM
ساعت روی داشبورد من نسبتا کم نوره. توی روز اصلا پیدا نیست. مال شما هم همین طوره؟

vahidbaq
11 June 2011, 09:32 PM
مثل این که دیگه کسی این طرفا سر نمی زنه. اما عجب فیلمی داریم با این مولتی پلکس!:icon_twis جدید ترین اتفاقی که افتاد این بود که برق در جلو سمت شاگرد تقریبا قطع شده بود! شیشه بالابر، لامپ باز بودن در و قفل مرکزی در جلو سمت شاگرد 2 روز بود کار نمی کرد! :icon_bigg می خواستم فردا ببرمش نمایندگی اما امشب دیدم خود به خود درست شده!! چند بار توی حالت های مختلف (روشن، خاموش، باز، بسته...) تستش کردم. همه چی درست شده بود! :icon_twis خوب شد فهمیدم وگرنه فردا میرفتم نمایندگی، ضایع می شدم! این دومین مشکل برقیه که خود بخود به وجود اومده و خود بخود رفع شده!! :icon_bigg فکر کنم این bsi شوخیش گرفته.

m_ahmadi
13 June 2011, 08:19 AM
ظاهرا فقط ما چند نفر مولتی پلکس خریدیم .خوشبختانه ماشین من تا حالا مشکل برقی نداشته .بزنم به تخته.ایشالا مال شما هم از این به بعد نداشته باشه.

vahidbaq
13 June 2011, 02:08 PM
فکر کنم خود ایرانخودرو هم از سمند مولتی پلکس سر در نمیاره! به امید روزی که همه ی سمند ها مولتی پلکس بشه!:icon_mrgr
راستی ساعت روی داشبودر شما هم توی روز پیدا نیست؟

m_ahmadi
13 June 2011, 06:34 PM
اگر آفتاب مستقیما روش نباشه آره ولی اگر آفتاب باشه نه.

سورن سوار
14 June 2011, 11:20 AM
سلام ما سورن مالتي پلكس داريم
آره يه خورده قاطي پاتي داره يه روز شيشه بالابر سمت راننده قفل كرد بعد از يه خاموش روشن كردن از ماشين و چند لحظه صبر كردن درست شد:icon_mrgr:icon_cool

سورن سوار
14 June 2011, 11:22 AM
ساعتش هم آره
همه چيش آره
آره اصلا آره
ولي فرمونش با فوت ميچرخه واقعا عاليه! اي كاش ميزان سوخت و مصرف رو نشون مي داد! حيفه نه؟

vahidbaq
14 June 2011, 02:14 PM
نشون دادن مصرف سوخت لازمه اش اینه که علاوه بر متوسط سرعت، دور موتور، دنده، زمان باز بودن هر سوزن انژکتور، فشار روی موتور و 1000تا چیز دیگه اندازه گیری بشه. غیر از این هم باشه اصلا دقیق نیست. بنابراین هرموقع ایرانخودرو خط مونتاژ پورشه و لامبورگینی رو راه انداخت می تونه مصرف دقیق سوخت رو هم بگه! :cool_phalls_21:

m_ahmadi
15 June 2011, 03:07 PM
فکر میکنم ماشین های معمولی که مصرف سوخت رو نشون میدن(مثل l90)بر اساس حرکت سنسور اندازه گیری بنزین داخل باک که برای آمپر بنزین اطلاعات میفرسته مقدار مصرف رو حساب میکنه برای همین هم هست که مقدار مصرف خیلی دقیق نیست مثلا وقتی سر پیچ میپیچی مقدار مصرف تغییر میکنه چون سطح بنزین تغییر میکنه.به همین دلیل با تغییرات نرم افزاری جلو آمپر میشه کاری کرد که مقدار مصرف رو نشون بده.یه جایی دیدم که برای 405 یه همچین کاری رو کرده بودن.حتی بعضی از سمند های مدلهای 83-84 شنیدم روی سخنگوشون مقدار مصزف رو نشون میده.بهر حال نشون دادن مصرف سوخت یه جورایی باحاله.راجع به فرمونش هم قبول دارم که خیلی نرم تر از قبل شده از 405 و206 که من سوار میشم که خیلی نرم تر شده از سمند های اوایل 89 هم که تست کردم خیلی نرم تر شده.ترمزش هم تغییر کرده من دیسک تر مز جلو شو با سمند اول 89 مقایسه کردم فرق میکرد (بزرگتر شده بود کفشکش هم تغییر کرده بود)به همین دلیل ترمزش خیلی عالی شده.کلا با در نظر گرفتن مجموع مزایا ومعایب من از این ماشین خیلی راضیم خداهم ازش راضی باشه:icon_arro

vahidbaq
18 June 2011, 12:46 PM
من فکر می کنم ما مولتی پلکس دار ها باید یه اتحادیه تشکیل بدیم! :icon_evil این نمایندگی ها اصلا ازش سر در نمیارن. امروز (البته بدون ماشین) از اطراف یه نمایندگی رد میشدم، گفتم برم سئوال کنم شاید بخشنامه سنسور ضربه دزدگیر مولتی پلکس براشون اومده باشه (جدیدا شنیدم ایرانخودرو بخشنامه زده جهت افزایش رضایتمندی مشتری!! روی ماشین ها دستمال کاغذی بذارن!! :136:). رفتم از استاد :icon_mrgr برقکارشون سئوال کردم، گفت: اینا سنسور ضربه داره!!! فقط حساسیتش کمه! اگه بخواید زیادش کنید، آدم هم از کنارش رد بشه صدا میده... هرچی باهاش چونه زدم که نداره و توی دفترچه هم نوشته، قبول نکرد.

m_ahmadi
19 June 2011, 04:50 PM
نمایندگیهارو که نگو مسائل خیلی معمولی رو سر در نمیارن چه برسه به این چیزا.من تاحالا نشده برم نمایندگی راضی بیرون آمده باشم چه ایران خودرو چه سایپا.برای همین هم هست که تا اونجایی که بتونم کارای ماشین رو خودم انجام میدم.یادش بخیر یه زمانی یه هیلمن داشتیم با بابام موتورشو خودمون تو حیاط باز کردیم تعمیر کردیم.راجع به مولتی پلکس هم باید خودمون اطلاعات پیدا کنیم که اگر به مشکلی برخوردیم لااقل بدونیم راه حلش چیه ولازم نباشه ماشین بی زبون رو بدیم دست نمایندگیها.حالا هرکدوم از دوستان اطلاعاتی دارن هرچند اندک در اختیار همه بزارن بسیار سپاسگزار خواهیم شد.

vahidbaq
17 July 2011, 09:47 PM
دیدم یه مدته اینجا سوت و کوره گفتم بیام اینو بنویسم.
چندروز پیش موقعی که ماشین توی حیاط خونه خاموش بود یه چیزی از روی صندلی عقب برداشتم، چندساعت بعد دیدم در رو درست نبستم، جالب اینجا بود که چراغ قرمز توی در خود به خود خاموش شده بود، همچنین اگه دقت کرده باشین موقعی که ماشین خاموش و درها بسته باشه، بعد یه مدت صفحه وسط کیلومتر خاموش میشه و دمادسنج هم دوتا خط تیره نشون میده (--) به محض این که در باز میشه صفحه روشن میشه و دماسنج هم شروع میکنه به نشون دادن دما.
وقتی درباز مونده بود، علاو بر این که چراغش خاموش شده بود، صفحه جلو راننده هم به حالت بالا (خاموش) دراومده بود. جالب اینجا بود که وقتی که در روبستم و دوباره باز کردم، هم چراغش روشن شد، هم صفحه جلو رانند و دماسنج روشن شد. اگه این خصوصیت مال مولتی پلکس ها باشه (نمیدونم بقیه سمندها هم اینجوریه؟)، من که خیلی باهاش حال کردم.:icon_arro

m_ahmadi
19 July 2011, 03:20 PM
سوت وکور بودن شاید بخاطر اینه که سمند ال ایکس مولتی پلکس اینقدر خوب وبی دردسره که مطلبی برای بحث وپاسخ نمیزاره:icon_arro
اما این قابلیت که گفتید حالت صرفه جویی در انرژی هست تو 206 حتی رادیو رو هم قطع میکنه.در عین حال از خالی شدن باطری در این موارد نیز جلو گیری میکنه.مدیریت این کاررو bsiانجام میده فکر نمیکنم سمند های معمولی اینطور باشن یعنی تو مدل 84 که دقت کردم اینطوری نبوده.ال ایکس دارا باید بگن.

bizbloger
22 July 2011, 08:57 PM
پنل جلو بی ریخت تر شده که!

vahidbaq
22 July 2011, 11:09 PM
پنل جلو بی ریخت تر شده که!

اون قبلی دیگه خیلی عتیقه شده بود. اتفاقاً این یکی با تاریخ طراحی سمند بیشتر جور درمیاد.

mortezagipsy
23 July 2011, 02:23 AM
وقتی سوییچ بستش به هیچ هنوان پخش روشن نمی شه نه ؟

vahidbaq
23 July 2011, 01:54 PM
نه باید روی ACC باشه.

vahidbaq
28 July 2011, 07:00 PM
بالاخره فهمیدم قضیه کلاس 26 سمند مولتی پلکس چیه. توی این فایل توضیحاتش هست: http://sales.ikco.com/letter/2962.pdf اگه کیسه هوای راننده، کمربند پیش کشنده و فرمون تلسکپی هم داشته باشه میسه کلاس 18.

m_ahmadi
30 July 2011, 12:11 PM
استفاده کردیم سپاس.خوشابحالت کاش یه روزهم من میفهمیدم قضیه اون 6تا بوق اول چیه:icon_arro

vahidbaq
30 July 2011, 02:45 PM
اگه فهمیدین به ما هم بگین. من که هر حدسی راجع بهش زدم اشتباه در اومد.:icon_eek:

vahidbaq
15 August 2011, 07:45 PM
این نکته رو یکی از دوستان توی سایت tuningtalk نوشته بود، دیدم جدید و جالبه گفتم اینجا هم بنویسم دوستان استفاده کنند. اگه دکمه قفل درهارو 5 ثانیه نگه دارین چراغش روشن خاموش میشه و بعد از اون درها از حالت قفل اتوماتیک خارج میشه و بالای 20 کیلومتر درها قفل نمیشه.خواستین بازم اتومات درهارو بالای 20 کیلومتر قفل کنه، باز 5 ثانیه کلیدو فشار بدین و نگهش دارید.

mahdi.ss
21 August 2011, 01:11 PM
[سلام دوستان من تازه 1سمند مولتی پلکس نوشتم چندنفر بهم گفتن ef7 مینوشتی حالا دلم کمی چرکین شده میخواستم ببینم شما که این ماشینو دارید این ماشین چطوره

vahidbaq
21 August 2011, 01:47 PM
دوست عزیز، مولتی پلکس سیستم برقی ماشینه. کاری به موتورش نداره. درضمن EF7 مولتی پلکس هم هست. اگر رفت و آمد زیاد داری و خرج بنزین برات زیاده، EF7 گازسوز انتخاب خوبیه. درغیر این صورت XU7 هیچ مشکلی نداره، درحالی که بعضی از EF7 ها یه سری مشکلات شناخته و ناشناخته دارن (البته شانسیه). من خودم چون گازسوز بودن برام مهم نبود، EF7 نگرفتم. درمورد مولتی پلکس، هم سیستمش جدید تره و هم به نظر من دکمه های تهویه و صفحه جلو راننده و... قشنگتر از نوع معمولیه.

mahdi.ss
21 August 2011, 04:44 PM
شرمنده دوست عزیز منظورم همون ال ایکس مولتی پلکس بود؟حالا باز میپرسم سمند ال ایکس مولتی پلکس چطور ماشینی هست متشکر میشم دوستان جوابمو بدن

vahidbaq
21 August 2011, 06:45 PM
شرمنده دوست عزیز منظورم همون ال ایکس مولتی پلکس بود؟حالا باز میپرسم سمند ال ایکس مولتی پلکس چطور ماشینی هست متشکر میشم دوستان جوابمو بدن
ال ایکس مولتی پلکس در حد قیمت و کلاس خودش ماشین خوبیه. شما تردیدتون بین ال ایکس مولتی پلکس (با موتور XU7) و ال ایکس با موتور EF7 بود (درسته؟) که توضیحش رو در پست قبلی دادم. مولتی پلکس بودن یا نبودن سمند ال ایکس ربطی به نوع موتورش (XU7 یا EF7) نداره. مزایای مولتی پلکس هم در پست قبلی و نیز صفحات قبل آورده شده. اگر زیاد توضیح دادم ببخشید.

mahdi.ss
27 August 2011, 11:27 AM
ممنون ماکه دلو زدیم به دریا و با کلی تردید بین ال ایکس سال و ef7 رفتیم 1 ال ایکس نوشتیم انشاا.. که خوب در بیاد

hamid.razmi
12 October 2011, 10:33 PM
با سلام خدمت دوستان ، آيا تا حالا کسي از دوستان روي سمند مولتي پلکس ، دزدگير گذاشته ؟ چون اين سمندها شوک سنسور که نداره و سيمکشي خيلي حساسي هم داره

hamid.razmi
12 October 2011, 10:39 PM
اگه قبل از استارت سوييچ رو باز کنين تا چراغهاي هشدار ايربگ و باتري و غيره خاموش بشه بعد استارت بزني ديگه بوق نميزنه

vahidbaq
12 October 2011, 11:57 PM
اگه قبل از استارت سوييچ رو باز کنين تا چراغهاي هشدار ايربگ و باتري و غيره خاموش بشه بعد استارت بزني ديگه بوق نميزنه
من و بقيه دوستان همه اين حالت ها رو امتحان کرديم. هميشه هم اينطوري که شما ميگيد نيست.

hamidaba
13 October 2011, 03:05 AM
با سلام خدمت دوستان گرامی. راستش من قصد دارم سمند ال ایکس مالتی پلکس را بگیرم. یک سوال در مورد یک نکته که توی کامنت ها بود و برای من دقیق مشخص نشد و ان این که دریچه ی دسترسی به صندوق عقب برداشته شده یا اینکه کلا زیرآرنجی هم برداشته شده و همه اش تزیینی است؟

vahidbaq
13 October 2011, 10:15 AM
سمند هاي مولتي پلکس فعلا همگي مدل ال ايکس سال هستند که دريچه ي دسترسي به صندوق عقب و زيرآرنجي دارن.

hamid.razmi
14 October 2011, 12:44 AM
با سلام مجدد، ازدوستان تا حالا کسی روی سمند مولتی پلکس دزدگیر بسته؟

vahidbaq
14 October 2011, 07:04 PM
دوستان بالاخره معماي جعبه فيوز مولتي پلکس حل شد. البته ظاهرا به سادگي باز نمي شه. اينم عکسش:

http://upload.tuningtalk.com/upload/jabe_fuse.jpg

اينم نقشه اش: (البته زماني که من ماشين گرفتم همون دفترچه قبلي روش بود. هنوز دفترچه مولتي پلکس نيومده بود. اين هم فکر مي کنم مال دفترچه ي سورن باشه.)

http://upload.tuningtalk.com/upload/fuse3.jpg
http://upload.tuningtalk.com/upload/fuse1.jpg

اينارو توي سايت همسايه ديدم گفتم انجا هم بذارم دوستان استفاده کنند.

ff1378
17 October 2011, 10:24 AM
سلام دوستان
من يك سمند مالتيپلكس خريدم كه فعلا ازش راضيم. سوالم اينه كه ساعت و تقويم پنل جلو با اين دو تا دكمه چطوري تنظيم ميشه؟ تقويمش روي سال 1386 مونده و نميدونم چجوري عوض ميشه
با تشكر

reza364
17 October 2011, 11:11 AM
هر دو دکمه موجود درپنل رو همزمان با هم به مدت 2 ثانیه فشار بدین امکان تغییر و تنظیم موارد مربوط به پنل رو پیدا میکنید.

vahidbaq
17 October 2011, 07:25 PM
سلام دوستان
من يك سمند مالتيپلكس خريدم كه فعلا ازش راضيم. سوالم اينه كه ساعت و تقويم پنل جلو با اين دو تا دكمه چطوري تنظيم ميشه؟ تقويمش روي سال 1386 مونده و نميدونم چجوري عوض ميشه
با تشكر
(اگر درست یادم مونده باشه) برای تنظیم ساعت و تاریخ، دکمه سمت چپ رو بگیرید تا عدد روی صفحه چشمک بزنه، بعد با پیچوندن همون دکمه به چپ و راست عدد رو تنظیم کنید. برای تنظیم عدد بعدی دکمه سمت راست رو بزنید تا چشمک بزنه...
همچنین برای صفر کردن مساقت تریپ طی شده، سرعت متوسط و تنظیم کیلومتر تعویض روغن و فیلتر. دکمه سمت راست رو بزنید تا چیزی که می خواید تنظیم کنید بیاد. بعد دکمه سکت چپ رو گرفته و سپس تنظیمش کنید.

ff1378
20 November 2011, 10:33 AM
سلامدوستان كسي ميدونه اين سيستم آينه جمع كن بغل يا آينه بازكن چطوري كار ميكنه؟ آيا جزو آپشناس يا همشون دارن؟
با تشكر

reza364
20 November 2011, 12:33 PM
این مورد اتفاقا یکی از آپشنهایی هست که روی مولتی پلکس فعلا نصب نمیشه! و اگه سمندی مولتی پلکس باشه آینه تاشو نداره!
ولی معمولی هایی که دارن موقعی که ماشین خاموش میشه بصورت خودکار جمع میشن و با روشن شدن مجددش باز میشن ، ضمن اینکه از داخل هم میشه مواقعی که لازم هست بصورت دستی جمعشون کرد.

vahidbaq
20 November 2011, 06:25 PM
باز و بسته شدن آینه ها با دکمه های قفل روی ریموت انجام میشه. چه ماشین روشن باشه و چه خاموش. اما همونطور که دوستمون گفتن فعلا روی مولتی پلکس نصب نمیشه.

hamidaba
22 November 2011, 11:55 PM
با اجازه شما من هم یک هفته ای است که سمند ال ایکس مالتی پلکس را تحویل گرفتم. اما امشب یه راننده تاکسی لایی کشید و یه خط انداخت روی گوشه سپر سمت شاگرد. البته خط کوچیکیه به اندازه ی دو بند انگشت به پهنای نیم سانت. ولی خب رنگ رو برده و یه خورده هم خش انداخته روی نوار سیاه روی سپر که البته چون رنگش سیاهه مشخص نیست. منم گواهینامه راننده رو گرفتم تا فردا ببریم صافکاری. البته یکی از دوستام دید و گفت ببر صافکار با مداد درستش می کنند و تاکید کرد که نکند بخواهد رنگ کند که بعدا اگر خواستی بفروشی می گویند ضربه بیشتر بوده و پنهان می کنی. خلاصه مانده ایم دیگر. این هم از شانس ما. شما چه پشنهاد می کنید؟ من هنوز نتونستم زمان و تاریخش رو درست کنم اینجوری شد.:icon_ques

vahidbaq
23 November 2011, 07:21 PM
من هم با نظر دوستتون موافقم. از قلم هاي خش گير هم ميتونيد استفاده کنيد.

hamidaba
23 November 2011, 11:45 PM
ممنون دوست عزیز.

hamidaba
27 November 2011, 10:44 AM
سلام. می خواستم بپرسم وقتی که چراغ مربوط به بنزین روشن می شه چند کیلومتر می شه توی شهر باهاش رفت؟ من دیروز روشن شد و امروز صبح که خواستم بیام سرکار چشمک می زد. در ضمن برخلاف عکس هایی که دوستان از ماشین شان گذاشته اند رینگ های سمن ال ایکس مالتی پلکس من 10 پره هستند و چرخ ها هم نوشته made in china. به نظرتان این طبیعی است؟

vahidbaq
27 November 2011, 06:50 PM
توی شهر بستگی به ترافیک داره، وقتی چراغ بنزین روشن میشه حداقل 40-50 کیلومتر میشه باهاش رفت، وقتی چشمک میزنه یعنی دیگه چیز زیادی ازش باقی نمونده. البته بهتره نذارید باک خیلی خالی بشه چون در اثر تلاطم ممکنه گاهی وقتها بنزین به پمپ نرسه و باعث به صدا افتادن و کم شدن عمر پمپ بنزین بشه.
در مورد رینگ هم ربطی به مولتی پلکس بودن ماشین نداره و روی سمند های LX به صورت شانسی! رینگ های مختلفی میاندازن.

hamidaba
27 November 2011, 07:51 PM
ماشین قبلی که پراید بود من دقیقا صدتا باهاش می رفتم وقتی چراغش روشن می شد. زمانی این رو کشف کردم که توی یک سفر فاصله ی بین اراک تا قم را با چراغ زرد رفتم، چون توی مسیر اصلا پمپ بنزین نبود و این چیزی است که احتمالا مختص ایران است.
ممنون که پاسخ دادید. پس باید بعد از شیفت خودم را زودتر برسانم به یک پمپ بنزین. :icon_surp

vahidbaq
27 November 2011, 10:49 PM
من برای توی شهر گفتم. سمند هم توی جاده ممکنه تا 100 تا هم برسونه.

hamidaba
27 November 2011, 11:55 PM
البته. منم منظورم مقایسه بود که فکر کنم بی ربط بود. چشم تان روز بد نبیند دو کیلومتری پمپ بنزین ماشین خاموش شد و با هزار دردسر خودم را رساندم به پمپ بنزین و با بطری نوشابه بنزین آوردم.

mortezagipsy
29 November 2011, 11:13 PM
این PDF برای دوستانی که علاقه مندند در رابطه با پلتفرم برق مولتی پلکس ایرانخودرو بیشتر بدونند... پسورد فایل : mortezagipsy
http://up6.iranblog.com/images/cn3j4jkgn1ez2q1i2gjs.rar

(http://up6.iranblog.com/images/cn3j4jkgn1ez2q1i2gjs.rar)

Farhad LX
2 December 2011, 04:31 PM
سلام.یکی از دوستام یه EF7 بنزینی مولتی پلکس ثبت نام کرده که توی قولنامه اش نوشته (( چهارچرخ دیسکی )):icon_twis.آیا همچین چیزی وجود داره؟

mamo206
3 December 2011, 05:50 AM
سلام.یکی از دوستام یه EF7 بنزینی مولتی پلکس ثبت نام کرده که توی قولنامه اش نوشته (( چهارچرخ دیسکی )):icon_twis.آیا همچین چیزی وجود داره؟
سلام حتما چيزه جديديه آقا فرهاد:icon_cool لطفا هر وقت ماشينش اومد يه عكسي ازش بگير
ارادتمنديم

Farhad LX
3 December 2011, 07:47 PM
سلام حتما چيزه جديديه آقا فرهاد:icon_cool لطفا هر وقت ماشينش اومد يه عكسي ازش بگير
ارادتمنديم
چشم داداش

hamidaba
2 January 2012, 01:32 PM
سلام به دوستان عزيز

راستش اين سمند مولتي پلکس من، تا حالا باهاش حدود 2500 رفتم. چند سوال داشتم.
1- درب عقب سمت راننده وقتي باز مي شود چراغ هشدار توي در روشن نمي شود و اگر هم با ريموت قفل را باز کنيم و آن درب را باز کنيم دوباره بعد از چند ثانيه ماشين خودش قفل مي شود. گويا يک ايرداي بايد داشته باشد. البته شيشه هاش بالا و پايين مي شود. خواستم بپرسم بگذارم تا 5000 و بعد ببرم نمايندگي يا اين که همين الان هم مي شود برد يا اين که اصلا نيازي نيست و خودم مي توانم برطرف کنم.

2- در مورد روغن ماشين. به نظرتان روغن را عوض کنم و يا اينکه بگذارم همان نمايندگي بر اساس کارت طلايي و سرويس اوليه اين کار را انجام دهد.

3- نظرتان در مورد اين زه دور گلگير چيه؟ به نظرتان چيز خوبيه؟ توي سايت آپکو زده ده هزار تومان. اين هر دانه اش ده تومانه يا چهارتاش؟ رنگ سفيدش هم هست که به سمند سفيد بيايد؟

4- اين ضبط ماشين را به نظرتان چند بر مي دارند اگر بخواهيم عوض کنيم. مزخرف تر از اين نديدم. نه کنترل. نه دکمه ي تعويض فولدر . خاموش روشن مي کنيم ده تا آهنگ جابه جا مي شه . معلوم نيست چي هست. و شما يک ضبط معمولي چي رو پيشنهاد مي کنيد؟

reza364
2 January 2012, 10:11 PM
سلام به دوستان عزيز

راستش اين سمند مولتي پلکس من، تا حالا باهاش حدود 2500 رفتم. چند سوال داشتم.
1- درب عقب سمت راننده وقتي باز مي شود چراغ هشدار توي در روشن نمي شود و اگر هم با ريموت قفل را باز کنيم و آن درب را باز کنيم دوباره بعد از چند ثانيه ماشين خودش قفل مي شود. گويا يک ايرداي بايد داشته باشد. البته شيشه هاش بالا و پايين مي شود. خواستم بپرسم بگذارم تا 5000 و بعد ببرم نمايندگي يا اين که همين الان هم مي شود برد يا اين که اصلا نيازي نيست و خودم مي توانم برطرف کنم.

2- در مورد روغن ماشين. به نظرتان روغن را عوض کنم و يا اينکه بگذارم همان نمايندگي بر اساس کارت طلايي و سرويس اوليه اين کار را انجام دهد.

3- نظرتان در مورد اين زه دور گلگير چيه؟ به نظرتان چيز خوبيه؟ توي سايت آپکو زده ده هزار تومان. اين هر دانه اش ده تومانه يا چهارتاش؟ رنگ سفيدش هم هست که به سمند سفيد بيايد؟

4- اين ضبط ماشين را به نظرتان چند بر مي دارند اگر بخواهيم عوض کنيم. مزخرف تر از اين نديدم. نه کنترل. نه دکمه ي تعويض فولدر . خاموش روشن مي کنيم ده تا آهنگ جابه جا مي شه . معلوم نيست چي هست. و شما يک ضبط معمولي چي رو پيشنهاد مي کنيد؟

1- تو صفحه نمایشگر جلوی داشبرد وقتی اون در باز هست نشون داده میشه یا نه؟ اگه نه زیر در یه دکمه سیاه رنگ هست که مربوط به همین هست یه چک بکنین ببینین گیر نکرده ، و اگه گیر نداشت شاید سیمش قطعی داشته باشه.برای مراجعه به تعمیرگاه هم همیشه میشه رفت و اگه خواستین میتونین قبل از 5000 کیلومتر هم مراححعه بکنین. اگر تهران هستین بهتره به یکی از تعمیرگاههای مرکزی مراجعه کنین البته قبلش باید اینترنتی وقت گرفته باشین.
2- روغن ماشین صفر رو میگن قبل از 2000 کیلومتر حتما عوض بکنین ، ضمن اینکه تعویض توسط نمایندگی در 10000 کیلومتر انجام میشه نه 5000 گیلومتر.
3-این مورد که کاملا شخصی هست ، من ازش خوشم نمیاد ، در مورد رنگش هم من غیر از مشکی ندیدم.
4- من ضبطی که رو سورن بود رو 45 فروختم! و به جاش اینو (http://www.sony.co.ir/product/cdx-gt500us)خریدم 110 تومن که راضیم! اگه کار خاصی با پخش ماشین نمیخواین بکنین راضی کننده است.

hamidaba
3 January 2012, 12:10 AM
لطف کردید آقارضا.
شما چه روغنی را برای سمند ال ایکس مالتی پلکس بنزینی :icon_twis(کاش خودش هم مثل اسم‌اش این‌قدر بلند بالا بود) پیشنهاد می‌کنید؟
دوم این‌که: به نظرتان برای باز و بسته کردن درهای ماشین بهتر است از همان ریموت کنترل استفاده کنیم یا بهتر است از کلید استفاده کنیم؟ آخر این کلید که توی همین دو ماهه از محل اتصالش به دسته کمی شل و ول شده. فکر کردم اگر بخواهم هی استفاده کنم دیگر باید بگیرم‌اش توی انگشتام و دسته‌اش را بندازم دور.
سوم: می‌شود ولوم این بوق‌های اخطار را کمی کمتر کرد؟ خیلی شدید هستند صداشون و اعصاب خوردکن مخصوصا موقع دنده عقب

reza364
3 January 2012, 06:14 PM
روغن توتال 7000 گزینه خوبی هست برای سمند.
سوال دوم رو دقیق متوجه نشدم منظورت چی هست ولی در هر حال باز کردن درها با ریموت کار راحتتر و عقلانی تری هست!ضمن اینکه دزدگیرش هم باید غیر فعال بشه دیگه! اگر با کلید باز کنید که دزدگیر کماکان فعال هست!ضمنا بازکردن با کلید که کلید رو بیشتر مستهلک میکنه!
بوق اخطار هم اگر منظورتون بوق دنده عقب هست ، خیر نمیشه کمشون کرد! صدای دزدگیر هم که فقط قطع و وصل میشه کرد و اونم کم یا زیاد نمیشه!

vahidbaq
3 January 2012, 07:16 PM
لطف کرديد آقارضا.
شما چه روغني را براي سمند ال ايکس مالتي پلکس بنزيني :icon_twis(کاش خودش هم مثل اسم‌اش اين‌قدر بلند بالا بود) پيشنهاد مي‌کنيد؟
دوم اين‌که: به نظرتان براي باز و بسته کردن درهاي ماشين بهتر است از همان ريموت کنترل استفاده کنيم يا بهتر است از کليد استفاده کنيم؟ آخر اين کليد که توي همين دو ماهه از محل اتصالش به دسته کمي شل و ول شده. فکر کردم اگر بخواهم هي استفاده کنم ديگر بايد بگيرم‌اش توي انگشتام و دسته‌اش را بندازم دور.
سوم: مي‌شود ولوم اين بوق‌هاي اخطار را کمي کمتر کرد؟ خيلي شديد هستند صداشون و اعصاب خوردکن مخصوصا موقع دنده عقب
در مورد روغن هم همونطور که دوستمون گفتن توتال کواتز 7000 ايراني بريزيد و فيلتر روغن رو هم عوض کنيد.
اگر براي قفل کرن درها از کليد بجاي ريموت استفاده کنيد، دزدگيرش فعال نميشه. اون لقي هم کاري به استفاده از ريموت نداره مربوط به باز و بسته کردن کليد ميشه. (البته اين که شوخي بود ولي اگر دسته اش رو بندازيد دور ديگه ايموبولايزرش کار نميکنه. ماشين روشن نميشه).
بوق هاي اخطار سيستم مولتي پلکس که بلند نيست، شنيدنشون هم واجبه ولي مال دنده عقب اگر بشه يه تکه چسب بزنيد روي بلندگوش صداش کمتر ميشه ولي تاحالا نديدم کسي اين کار رو کرده باشه (نميدونم ممکن باشه يا نه).

hamidaba
3 January 2012, 10:40 PM
از لطف شما ممنونم آقا رضا و آقا وحید.&nbsp;<br><br>راستی یه سوال پنجم دبستانی! این فوم‌های مکعبی کوچک هستند که روی درها نصب کردند که فکر کنم کارشان ضربه‌گیری است. -ماشین قبلی پراید بود و از این امکانات ماشین‌های سوپر اسپرت بهره‌ای نداشت- این‌ها را بهتر است نگه داشت و یا بهتر است کنده شوند؟ برای کندن‌شان نکته‌ی خاصی نباید رعایت شود؟

vahidbaq
4 January 2012, 07:25 PM
البته این موضوع خارج از تاپیکه اما این فومها برای ضربه گیری تو خط تولیده و جابجایی هست، من که بلافاصه بعد از تحویل کندمشون. اگر زیاد بمونن ممکنه چسبشون به رنگ بچسبه اما باز هم راحت پاک میشه.

ff1378
24 February 2012, 09:29 PM
سلام دوستان . این لامپ نور پایین سمند خیلی زود میسوزه طرف شاگرد راحت عوض میشه ولی طرف راننده راه دست نداره و نتونستم عوضش کنم. دوستان راهی برای عوض کردن لامپ طرف راننده دارند؟ راستش حیفم اومد برای یک تعویض لامپ بدمش تعمیرگاه. با تشکر.

vahidbaq
28 March 2012, 10:06 PM
امروز سيستم مولتي پلکس ماشينم حسابي قاطي کرد :icon_bigg
اول ديدم ريموت و قفل مرکزي کار نميکنه. بعد ديدم استارت هم نميخوره. باطري رو 30 ثانيه باز کردم. ماشين استارت خورد ولي قفل مرکزي هنوز کار نمي کرد. اما ماجرا به اينجا ختم نشد! :icon_eek:
برف پا کن دور کند کار نمي کرد. راهنماي سمت راست هرموقع دوست داشت کار ميکرد. چراغ ها درست روشن نمي شدن. ارور لامپ و کمربند هم هر ازگاهي ميداد. وقتي هم که ماشين خاموشه گاهي چراغ هاي بزگ و کوچيک چشمک ميزنن! در هاي جلو رو که دستي قفل کرده بودم خود بخود باز ميشدن.
جعبه فيوز هاي کنار موتور و جعبه فيوز داخل اتاق (بازکردنش خيلي سخته! :icon_mad:) رو هم چک کردم همه چي سالم بود.
يک بار ديگه باطري رو باز و بسته کردم. همچنان چند دقيقه چراغ ها خاموش و روشن ميشدن، حالا ظاهرا آروم شده. بايد ببينم اگر صبح همينجوري بود ببرم نمايندگي.

vahidbaq
1 April 2012, 12:20 PM
مشکل کیفیت پایین مونتاژ اتاق ایرانخودرو (ایرانفرقون) بود :icon_bigg که آب بارون از یه پیچ بیکار کنار بوستر، وارد BSI شده بود:icon_mad:. بازم کار BSI خیلی درست بود که با این همه آب نسوخت!

A.R.T
22 April 2012, 12:44 PM
این خیلی ضایع و بی کلاسه که ایران خودرو دستگاه سخنگو را بدون هیچ جایگزینی رها کرده! با این همه پولی که میگرفت میتونست یک دستگاه ارزون قیمت GPS جایگزینش کنه! آیا دستگاه یا درب یا هرچیز دیگه ایی در بازار وجود داره که بشه جای سیستم سخنگو کار گذاشت؟

vahidbaq
22 April 2012, 05:53 PM
الان میتونید وموبایل داخلش بذارید! :icon_mrgr

A.R.T
22 April 2012, 07:15 PM
الان میتونید وموبایل داخلش بذارید! :icon_mrgr
دیگه بدتر! این میشه اوج ضایگی و بی کلاس بازی!!
اینکه بعضیها به ایران خودرو میگن ایران فرقون! واقعا برازندشه!

vahidbaq
23 April 2012, 10:24 PM
اون که البته.
بجز ایرانفرقون، می تونید از ایران گاری و ایران لگن هم استفاده کنید. (هر روز بد تر دیروز):icon_bigg

jgshirazi
10 August 2012, 11:59 AM
سلام
برای سورن ELX چه دزدگیری می شود نصب کرد که سیستم مولتی پلکس آن را قاطی نکند؟

vahidbaq
11 August 2012, 11:53 AM
بعضی نمایندگی های آپکو نصب می کنن. فرقی نمی کنه چه دزگیری باشه، مهم نحوه نصبشه که سیستم بهش ایراد نگیره. برقشو نمیشه از هر مداری گرفت و... یه نصاب وارد می خواد و چند ساعت هم وقت میبره. بهتره جایی ببرید که قبلا روی همین سیستم (مولتی پلکس) نصب کرده باشه وگرنه توش گیر میکنه، چون سیستم برقی سمند مولتی پلکس و سورن با بقیه ماشین های ایرانی کاملا فرق می کنه.

pooyadesigner
18 March 2013, 05:09 PM
با عرض تبريک ضمن فرا رسيدن سال جديد براي تمام دوستان عزيز "پي هالزي" اميدوارم سال خوب و پربرکت و سلامتي داشته باشيد.. و همواره سوار بر ماشينهاي خوب از لذت رانندگي بهره من شويد....
دوستدار همه شما پويا حسيني