View Full Version : آردي با موتور فيات
با سلام
منظور از پژو آردي با موتور فيات كه در يكي از سايتهاي ايران خودرو از آن نام برده شده چيست؟
محمد رضا محمدي
2 May 2005, 04:52 PM
تا بحال نشنيدم :twisted: ميشه بيشتر توضيح بديد ؟؟ يا اينكه لينك بديد
arash p mbz bmw
2 May 2005, 09:50 PM
سلام من اینو شنیدم ولی هنوز این ماشین وارد بازار نشده و میگن که دارای موتور فیاته طبق معمول اردی قربانی ریسکهای ایرانخودروه :( :( :(
alisam44
2 May 2005, 11:21 PM
جورج,
ما كه تو ايران خودرو هستيم همچين شايعه اي نشنيديم :P
alireza_shd
3 May 2005, 06:16 AM
اين ديگه چه صيغه اي هست؟
فيات آردي
پيكان آردي
پژو آردي
بالاخر كدومش؟
پژو فياردي = پيكان + پژو + فيات
اگر بنز و ب ام و را با هم مي ساختند مي شد بنزام يا بام بنز
چرا اين آلماني ها عقلشان به تركيب چند ماشين نرسيده ؟ :oops:
alisam44
3 May 2005, 12:42 PM
قائم مقام مديرعامل گروه صنعتي ايران خودرو ضمن برشمردن مزاياي خودروي بهينه سازي شده پژو آردي، اين خودرو را بهترين جايگزين پيكان دانست.
مهندس مجتبي شيواپور با مناسب خواندن قيمت پژو آردي اظهار داشت: با وجود موارد موثر در افزايش ايمني و رفاه سرنشينان و همچنين ارتقاي مشخصات فني و زيست محيطي در پژو آردي، اين خودرو با هر خودروي ديگري در محدوده قيمت پيكان رقابت مي كند.
وي مصرف سوخت پژو آردي را 4/7 ليتر در شرايط استاندارد با سرعت ثابت 90 كيلومتر در ساعت ذكر كرد و افزود: براي كاهش مصرف سوخت و تامين استانداردهاي زيست محيطي، موتور اين خودرو بهينه سازي شده است كه سطح آلايندگي آن را به سطح استاندارد يورو2 نزديك خواهد كرد.
وي در خصوص ايمني پژو آردي اضافه كرد: سيستم ترمز دومداره با پره هاي خنك كن ديسك هاي جلو، اتاق پژو با استحكام فوق العاده و مانورپذيري خوب، عوامل برتري اين خودرو بر تمام خودروهاي همكلاس خود است.
قائم مقام مديرعامل ايران خودرو امكانات رفاهي پژو آردي را متناسب با نيازهاي خانواده برشمرد و گفت: وضعيت ارگونوميك مناسب، سيستم تعليق خوب و قفل مركزي با كنترل از راه دور به اضافه امكاناتي نظير كولر، فرمان هيدروليك و شيشه بالابر برقي، براي دارندگان پژو آردي آسايش كافي را فراهم كرده است.
مهندس شيواپور شباهت ميان موتور خودروي پژو آردي و پيكان را رد كرد و گفت: تنها اشتراك بين اين دو خودرو در بخش هايي از بلوك موتور بوده و حداكثر وزن بخش هاي مشترك 26 درصد است.
وي افزود: در عين حال در بخش موتور محركه خودرو، از نظر سطح آلايندگي، ميزان مصرف سوخت و توان خروجي تمايزهاي بسياري وجود دارد
po2ya
3 May 2005, 02:43 PM
alisam44,
الان ين مطلب شما چه ربطي داشت به اين تاپيك؟؟؟
:x
alisam44
3 May 2005, 03:36 PM
Generation-X,
شايع موتور فيات روي آردي را رد كرده است 8)
WAREZ
3 May 2005, 08:12 PM
2 سال پيش به صورت آزمايشي توليد شد اما جواب نداد .
harzaabe
4 May 2005, 04:03 AM
حالا مشخصات اين موتوره خوشبخت چيه؟ :D
از خدا بخواهيم که عاقبت به خير بشيم .
:idea:
با سلام و تشكر از كليه دوستان همراه كه اعلام نظر نمودند.
در فهرست بخش اطلاعات خاص مشتريان / اطلاعات صدور سند لينك زير مي توانيد نام پژه آردي با موتور فيات را مشاهده نماييد.(البته قابل توجه آقاي alisam44 )
http://sale.ikco.com//
alisam44
4 May 2005, 05:23 PM
arash p mbz bmw, و جورج,
موتور فيات روي آردي نيست.من توي ايران خودرو كار مي كنم يا نويسنده مجله خودرو؟آن سايت ايران خودروهم اشتباه شده دوست عزيز :x
من امروز سالن آديت بودم، از اين خبرها نيست(بستن موتور فيات).تست شد اما جواب نداد و پروندش بسته شد(پارسال)
astiak
5 May 2005, 01:05 AM
اصلا اين شركت نماينده فيات تو تركيه بود و فيات ايتاليا نبود
arash p mbz bmw
5 May 2005, 03:57 PM
astiak, یعنی شما میگی که فیات ترکیه بود مگه چند تا فیات داریم
alisam44, پس بلاخره قبول دارین که یه همچین طرحی داشتن و حتی چندتا هم تولید از این طرح داشتن؟؟ 8) 8)
alisam44
5 May 2005, 09:56 PM
arash p mbz bmw,
چند نمونه توليد شد اما نتيجه خوبي نداد.آردي هاي جديد با گيربكس جديد و جلو آمپر ديجيتالي هستند 8)
موتورشان هم به زودي عوض مي شود.
arash p mbz bmw
5 May 2005, 09:59 PM
alisam44, ایندفه فکر کنم موتور 206رو روی اردی نسب کنن بدبخت 206 :shock: :shock: :( :!:
alisam44
5 May 2005, 10:42 PM
arash p mbz bmw,
بايد از پژو فرانسه اجازه بگيرند وگرنه جريمه مي شوند 8)
اما يك موتور جديد مطابق استاندارد يورو2 است.
astiak
7 May 2005, 01:01 AM
astiak, یعنی شما میگی که فیات ترکیه بود مگه چند تا فیات داریم
alisam44, پس بلاخره قبول دارین که یه همچین طرحی داشتن و حتی چندتا هم تولید از این طرح داشتن؟؟ 8) 8) بله همچين طرحي بوده و اين موتورها در تركيه توليد ميشه
kiantom
11 March 2006, 02:02 PM
با سلام
از ايران خودرو هيچ چيز بعيد نيست و ممكنه در راستاي سنت شكني كمپانيهاي بزرگ ايندفعه پس از پژو سراغ بنز رفته تا پس از پژو RD ايندفعه با قرار دادن موتور پژو 405 و يا سمند بر روي مرسدس بنز، مرسدس كلاس E البته از نوع FD توليد كند.
پيروز باشيد.
meslehichkas
18 April 2006, 01:23 AM
تو مجله ماشين خوندم با 2ميليون موتوره فيات رو روي پرايد انداخت جوري كه ماكسيما رو هم بگيره (راستو دروغش با خودش)
شايد بشه رو RDهم اينكارو كرد
البته من هيچ وقت درك نميكنم چرا 2ميليون بايد خرج پرايد 6تومني كرد . شايد معنيه ماشين باز همينه . نميدونم والا
meslehichkas
18 April 2006, 01:53 AM
يادم نيست شايد موتوره فورد بوده رو پرايد
mohammad_55
18 April 2006, 09:16 AM
با سلام علي اقا من خودم توي ايران خودرو هستم . شما بايد يادت باشه كه موتور فيات بيش از 2 سال پيش تست شد ( روي 6 خودرو ) و جواب هم داد .خيلي هم عالي شد ولي بدليل اينكه بيشترين درصد سهام فيات رو يكي از شركت هاي خودرو سازي امريكا خريده است ، فشار زيادي براي جلوگيري از عقد قرار داد با ايران به شركت فيات وارد شد ودرنهايت ايران خودرو نتونست بافيات قرارداد ببنده. كل قضيه همينه .
Yonjeh
19 April 2006, 01:54 PM
الان خود ايران خودرو موتور پيكان رو بهسازي كرده رسونده به يورو 2. ميشه همون RDX
meslehichkas
19 April 2006, 07:45 PM
من شنيدم يه سري موتور فيات از زمان شاه تا حالا تو انباراي ايران خودرو مونده . و ميخوان از اونا استفاده كنن
كسي اطلاع داره؟
mohammad_55
20 April 2006, 08:43 AM
من نميدونم اين شايعات از كجا در مياد . اخه با عقل سليم جور در مياد؟ وقتي موتور هاي فعلي استاندارد يورو 2 رو به زور پاس ميكنند و سازمان محيط زيست هم جلوي اون رو گرفته چطور موتور 30 سال پيش مجوز ميگيره؟ براي چي يك موتور بايد حدود 30 سال توي انبار ايران خودرو باشه ؟ با تورو خدا .....
همانطوريكه قبلانوشتم قضيه هيچ چيز ديگه اي نيست.
kingdariush
20 April 2006, 09:06 PM
فکر کنم منظور آردی ایکس باشه. از نظر پرفورمنس خیلی تغییر کرده و بهتر شده . موتور فیات هم در کار نیست
rd3283
30 April 2006, 06:07 PM
با سلام به دوستان من قصد خرید اردی را دارم عکس رنگهای متالیک انرا در سایت ایران خودرو پیدا نکردم اگه سراغ دارید لینکشو بذارید لطفا و اطلاعات بیشتری در مورد اردی به من بدید لطفا قبلا کلی منمونم
minime
28 November 2007, 04:43 AM
اين بحث قديمي با اطلاعات جديد سايت ايرانخودرو جديد ميشه. توي سايت نوشته كه فقط گيربكس مال فيات هست و صحبتي از تعويض موتور نكرده. البته هيچگونه مشخصات فني ديگه (در زمان نوشتن اين پست) داده نشده.
DWXX
14 April 2008, 05:48 PM
پژو فياردي = پيكان + پژو + فيات
اگر بنز و ب ام و را با هم مي ساختند مي شد بنزام يا بام بنز
چرا اين آلماني ها عقلشان به تركيب چند ماشين نرسيده ؟ :oops:
اتفاقا بنز رو با یه ماشین دیگه ترکیب کردن ولی نه بی ام و با مکلارن (سازنده ماشین های مسابقه)
شده : بنز مکلارن
البته آردی ما خیلی بهتر از بنز مکلارن هست به سه دلیل:
1- بنز مکلارن دو سرنشین بیشتر نداره ولی آردی 5 تا !!!!!!!!!!!!!!!
2- بنز مکلارن زیادی زیباست ( می توانید عکسها را در اینترنت سرچ کنید) و قلب یکی مثل من که کشش نداره پشت یه ماشین به این قشنگی رانندگی کنه!!!!!!!!!
3-به علت اینکه مطمئن هستم شما ( خواننده گرامی) قانع شدید و قبول کردید که آردی بهتره دیگه دلیل سوم رو نمی گم.
پیمان ق
18 April 2008, 11:18 AM
سلام و درود بر دوستان عزیزم
محصول جدید یا بهتر بگم مخلوق جدیدِ ایران خودرو :
شتر گاو پلنگ ! ( پژو آردی فیات )
چندی پیش در سایت ایرانخودرو به مورد عجیبی برخوردم :
http://www.tinypic.ws/files/etxvpv0cqa0w15gkkygy.jpg
همانطور که مشاهده می کنید ، موتور آن 1600 سی سی تک انژکتور فیات با گیربکس 5 دنده فیات ، کولر ، فرمان هیدرولیک و . . .
متاسفانه در سایت ایرانخودرو ، اطلاعات بیشتری در رابطه با مشخصات دقیق ، قیمت و یا تاریخ ورود آن به بازار درج نشده بود .
نکتۀ بسیار جالب اینجاست که این محصول (مخلوق) در قسمت " مشخصات کلاسهای پژو روآ " قرار دارد !!! آنهم توسط خودروسازی که با اندک تغییرات بر روی خودرویی ، آنرا با نام جدید و بعنوان محصولی جدید به خورد ملت می دهد !!
منبع (http://www.ikco.com/persian/products/roa.aspx)
همواره شاد و پیروز باشید :icon_wink
vahid_elx_645ci
18 April 2008, 11:59 AM
سلام و درود بر دوستان عزیزم
محصول جدید یا بهتر بگم مخلوق جدیدِ ایران خودرو :
شتر گاو پلنگ ! ( پژو آردی فیات )
چندی پیش در سایت ایرانخودرو به مورد عجیبی برخوردم :
http://www.tinypic.ws/files/etxvpv0cqa0w15gkkygy.jpg
همانطور که مشاهده می کنید ، موتور آن 1600 سی سی تک انژکتور فیات با گیربکس 5 دنده فیات ، کولر ، فرمان هیدرولیک و . . .
متاسفانه در سایت ایرانخودرو ، اطلاعات بیشتری در رابطه با مشخصات دقیق ، قیمت و یا تاریخ ورود آن به بازار درج نشده بود .
نکتۀ بسیار جالب اینجاست که این محصول (مخلوق) در قسمت " مشخصات کلاسهای پژو روآ " قرار دارد !!! آنهم توسط خودروسازی که با اندک تغییرات بر روی خودرویی ، آنرا با نام جدید و بعنوان محصولی جدید به خورد ملت می دهد !!
منبع (http://www.ikco.com/persian/products/roa.aspx)
همواره شاد و پیروز باشید :icon_wink
این طرحش مال سال 81 بود که آردی رو میخواستن با موتور توفاش(فیات ترکیه)تولید کنند که از ترکیه هم میومد ولی بعدش که موتور روا رو زدند دیگه این تولید نشد.
چیز جدیدی نیست!:icon_cool
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.