View Full Version : رابطه مصرف بنزين با دور موتور و فشار بر پدال گاز
اینجانب
29 April 2005, 06:53 AM
يك سوال دارم:
مصرف بنزين بيشتر تابعي از دور موتور است يا فشار بر پدال گاز؟
گاهي به علت عدم استفاده از دنده مناسب گاز داده ميشود ولي دور موتور خيلي بالاتر نميرود. در اين صورت مصرف بنزين با كداميك ارتباط بيشتري دارد؟
alireza_shd
29 April 2005, 07:35 AM
مصرف بنزين بيشتر به دور موتر بستگي داره چون تو كاربراتور هر چه جريان هوا بيشتر باشه سوخت بيشتري اضافه ميشه و جريان هوا هم كاملا به دور موتر و مكش موتر بستگي داره. البته وقتي كه شما گاز رو زياد مي كنيد مقداري سوخت اضافه وارد مخلوط ميشه تا شتاب لازم رو ايجاد كنه. اگر شتاب ماشين مرتبا زياد و كم بشه بيشترين مصرف سوخت را خواهيد داشت
گاهي به علت عدم استفاده از دنده مناسب گاز داده ميشود ولي دور موتور خيلي بالاتر نميرود
در انجور موارد معمولا گاز دادن مصرف سوخت ماشين رو بالا مي بره و اين كار باعث داغ شدن موتور ميشه
مي توني اينطور تصور كني
مصرف سوخت = سوخت مورد نياز براي دور موتر + سوخت اضافه براي بالا بردن دور (كه با گاز دادن اضافه وارد ميشه)
alisam44
29 April 2005, 08:34 AM
به نظر من به جفتش بستگي دارد.اگر در رانندگي پدال گازو بتواني ثابت نگه داري خيلي در مصرف سوخت صرفه جويي مي شود.تا اينكه مدام پدالو بالا و پايين كني
پژمان22
29 April 2005, 11:31 AM
دقيقا به هر دو بستگي داره.هر چي دور موتور بيشتر باشه مصرف بيشتره.در مورد فشار بر پدال گاز هم دقيقا همينطوره.يعني ممكنه شما تو يه سربالايي با شيب زياد دور موتورت 3000 باشه اما پدال رو تقريبا تا ته فشار داده باشي و مي بيني كه ماشين بيشتر دور بر نمي داره.در اين شرايط هم مصرف سوخت زياد مي شه.به نظرم فشار بر پدال بيشتر اثر داره تا دور موتور(تجربه شخصي من هست.چون معمولا با دور بالا رانندگي مي كنم ولي مصرفم خيلي زياد نيست اما وقتي مدتها توي جاده پر شيب مي رونم مصرف ماشين خيلي بيشتر مي شه.)
alireza_shd
30 April 2005, 06:42 AM
بازي كردن با پدال گاز بنزين زيادي رو خراب مي كنه 8) هرچه هم حجم موتور بيشتر باشه اين موضوع بيشتر مشهود هست. من يه بار تو ترافيك شهر كورس گزاشتم با BMW صدي پنجاه سوزوندم !
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.