PDA

View Full Version : چرا اين برنامه فارسي ساز6600 ريجستر شده نيست؟

arash1
29 April 2005, 12:59 AM
چرا اين برنامه فارسي سازتون ريجستر شده نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بابا اوا ريجستر كنيد بعد بذاريد تو سايت

Joe Satriani
29 April 2005, 01:16 AM
برنامه هاى فارسى به دليل دور بودن از دسترس كركر ها كه خارجى هستند ٬ غالباً كرك نشده اند
خوشبختانه بهانه اى هم براى عدم توانايى در خريد آنها وجود نداره ٬ چون نويسندگانشون در ايران هستند
در About برنامه ها ميتونيد به سايت يا ايميل نويسنده برنامه دست يابيد
من از برنامه هاى فارسى خوشم نمياد ولى اگه بقيه برنامه هاى ايرانى به طور كرك شده در آپلود سنتر هم باشه ٬ من از نويسندش قانوناً خريد خواهم كرد :!:

sIiiS
29 April 2005, 01:25 AM
فكر كنم اون فايل هايي كه توي system.zip هستند به عنوان كرك بايد استفاده كرد ازشون !

arash1
29 April 2005, 12:15 PM
بابا شما اين برنامه رو تو سايت گذاشتين من نصبش كردم اولا كه نميشه برنامه رو پاك كرد چون تا موبايل بالا مياد برنامه اجرا ميشه و نمي شه از برنامه خارج شد.دوما تو برنامه اصلا ايميل سازنده برنامه نيست.فقط بايد ريجستر كنيد تا كار كنه كمكم كنيددددددددد؟؟؟؟؟؟؟

sIiiS
29 April 2005, 01:30 PM
اول از همه اگه safe mod بياي بالا ميتوني پاكش كني ...
دوم اينكه بهت گفتم چيكار كني كه !؟!!؟

ATOS
29 April 2005, 02:05 PM
بابا شما اين برنامه رو تو سايت گذاشتين من نصبش كردم اولا كه نميشه برنامه رو پاك كرد چون تا موبايل بالا مياد برنامه اجرا ميشه و نمي شه از برنامه خارج شد.دوما تو برنامه اصلا ايميل سازنده برنامه نيست كمكم كنيددددددددد؟؟؟؟؟؟؟
علاوه بر Safe Mode ميتوني از برنامه سوئيچر استفاده كني و اونو غير فعل كرده و سپس Remove كني 8)

arash1
29 April 2005, 09:45 PM
ممنون حامد جان با اون برنامه كه گفتي پاكش كردم