View Full Version : چگونگى ساختن فايل هاى MID براى گوشى نوكيا
Almas_sirjan
29 April 2005, 12:48 AM
مدتهاي مديدي است كه سوالي از شما مديران محترم پرسيده ام ولي شما هيچ جوابي نداده ايد.
نميدونم چرا.
ولي باز ميپرسم.
چطوري يك فايل صوتي با پسوند MID بسازم ميخوام روي گوشي هاي نوكيا آهنگ بريزم.
خواهش ميكنم فقط به اين موضوع جواب بدين و حاشيه نرين .
فقط وفقط در همين مورد جواب بدين و نرم افزارش رو اگر خواستين حال بدين يه جايي آپلود كنين كه بشه دانلود كرد.
نه توي آپلود سنتر مسخره سايت كه اصلا معلوم نيست چيه وچه جوري كار ميكنه . حرف حسابش چيه و ...
Joe Satriani : عنوان ويرايش شد
در بكارگيرى الفاظ ٬ نهايت انصاف را به خرج دهيد
mahdi1944
29 April 2005, 01:13 AM
Almas_sirjan,
تا اونجا که من خبر دارم خود بنده شخصا بارها به اين سوال جواب دادهام و اين جواب اين بوده:
براي اين که يک فايل MP3 را به MID تبديل کنيم برنامههاي زيادي وجود دارد که از جملهي آن ميتوان midiformat و sound2midi convertor و .... اشاره کرد. اما تمام اين برنامهها بسته به تخصص شما در ضمينهي موسيقي و بحثهاي موجود در اين وادي ميباشد و در غير اينصورت و بدون داشتن آگاهي از اين علوم نميتوان کاري کرد
در ضمن من نکتهي مسخرهاي در آپلود سنتر نديدم و از يوزفرندي بابليي هم برخوردار ميباشد و اگر شما با آن مشکلي داريد بفرماييد تا امين سايت بررسي کنند :x
و يه نکتهي ديگه اينکه گوشي شما چيه (شايد فرمتهاي ديگري را نيز ساپورت کند)
Malkemid
29 April 2005, 01:15 AM
Almas_sirjan, اگه منظورت اينه كه mp3 رو به MID تبديل كني....يه سري برنامه هست...ولي هيچكدوم درست حسابي نيستن...اين MID هايي هم كه گوش مي دي با اين برنامه ها درست نشدن...من يه برنامه دارم كه نت هاي موسيقي رو مي دي بهش...مي توني ويرايش كني و از اين چيزا...قابليت ساختن MID رو هم داره...خواستي بگو يه جا غير از آپلود سنتر برات بذارمش....البته بازم به پاي يه سري MID هاي توپ نمي رسه...در هر صورت به نظر من بهترين كار دانلود آهنگ آمادست !!! :arrow: ....يه سرچ هم كني بچه ها لينك هاي خوبي واسه دانلود MID داده بودن....من كه هرچي خواستم گيرم اومد 8)
Danial_64
29 April 2005, 01:16 AM
Almas_sirjan, اين كلمه مسخره رو واسه آپلود سنتر به كار نبر چون اينجا همه روش تعصب دارن :x
كلي شاكي ميشن :arrow:
حالا از من كفتن :o
واسه ساخته mid هم برنامه مختلف هستش
من يكي از برنامه ها كه باهاش كار ميكنم حجمش خيلي خيلي زياده و اصلا قابل آپلود كردن نيستش
احتمالا يكي از بچه ها كه برنامه هاي كم حجمتروشه داره واست آپلود ميكنه و لينك ميده
ولي عنوان تاپيكت خيلي بي ريط هستش
عوضش كن 8)
Joe Satriani
29 April 2005, 01:31 AM
نميدونم منظور شما از آپلود سنتر مسخره چيه :D ولى براش زحمت كشيده شده و نتايج خوبى هم داشته و داره :wink:
و جواب شما دوست طلبكار :P :
براى ساختن (اولين ايجاد) فايل هاى MIDI به برنامه هايى مثل Composer كه گوشيتون داره نياز داريد
بايد نت بلد باشيد يا لااقل نت آهنگ ها را در اختيار داشته باشيد
براى تبديل آهنگ به MIDI از نرم افزار هاى MP3 to MID ميتونيد استفاده كنيد كه من يكيشو دارم ولى آپلود نميكنم :D در ضمن كركش رو هم ندارم :arrow:
براى گوشى هاى نوكيا ميتونيد در صورت ساپورت WAV به جاى MID از WAV استفاده كنيد
اگه ساپورت WAV نداره ٬ شايد ساپورت AMR داشته باشه كه براى تبديل MP3 به AMR هم از برنامه هاى زيادى مثل PC Suite نوكيا ميتونيد استفاده كنيد
اگه AMR هم ساپورت نميشه و طرز كار با Composer رو هم بلد نيستيد ٬ از برنامه فوق العاده تخصصى FLStudio (با همين نام دات كام) استفاده كنيد ٬ امكاناتش براى ساخت يك موزيك استوديويى كافيست :o
امرى باشه ؟ :evil:
نويد hp
29 April 2005, 01:57 AM
درست كردن midi كار ساده اي نيست برنامه هاي زيادي در اين باره وجود داره ولي هيچ كدوم اين طور نيست كه شما يك آهنگ كامل مثلن با 12 ساز رو به اون بديد و به شما يه آهنگ midi با 12 ساز مختلف به شما تحويل بده .بايد هر ساز رو جدا گانه تبديل به midi كنيد و بعد اين ها رو با نرم افزار هاي خاصي روي هم قرار بديد تا يك آهنگ كامل بشه .
از اون گذشته كسي كه ميخاد midi بسازه بايد يه مقداري از موزيك و نت و اينجور چيز ها سر در بياره .
در حال حاضر بهترين راه ساختم midi نواختن اون آهنگ با كيبرد و ضبط گردن اون با خود كيبرد هست .
-------------------------
در ضمن آپلود سنتر مسخره ديگه چيه . زحمات افراد رو به اين راحتي نابود نكنيد .
مدتهاي مديدي است كه سوالي از شما مديران محترم پرسيده ام ولي شما هيچ جوابي نداده ايد.
شما در 29 فروردين 1384 عضو شديد 11 روز مدت مديدي است .
من پست هاي شما رو برسي كردم شما قبلن در هيچ تاپيكي اين سوال رو نكرده ايد .
مگه اينكه با ID ديگه اي اين كار رو كرده باشيد كه طبق قوانين خلاف هست و يا ID قبلي شما به دلايلي بسته شده .
محمدشاطريان
29 April 2005, 11:02 PM
Almas عزيز سلام يك راه ساده كه ميتوانيد يك فايلMid را يسازيد استفاده از فايلهاي RTTTL.TXT است كه ميتوانيد با يك لگو مننجر ساده كه اغلب داراي Edit Ringtons ميباشند آن را تبديل به يك فايل Mid بنماييد :(
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.