PDA

View Full Version : ساخت خودروي سمند در چين

Evanescence
27 April 2005, 09:04 AM
گروه صنعتي ايران خودرو" وشركت خودروسازي "يانگ من" چين، توافقنامه توليد خودروي سمند را در چين امضا كردند.
اين توافقنامه روزيكشنبه طي مراسمي توسط "منوچهر منطقي" مديرعامل گروه صنعتي ايران خودرو و "يانگ چينگ نيان" رييس شركت خودروسازي "يانگ من" در حاشيه يازدهمين نمايشگاه بينالمللي خودروي شانگهاي به امضا رسيد.
بر اساس اين توافقنامه شركت ايران خودرو و شركت " يانگ من" سرمايه گذاري و توليد مشترك خودروي سمند مدل "ال ايكس " را در شهر " جين خوا " استان "جه جيانگ" واقع در شرق چين انجام خواهند داد.
"ناصر مرزباني" مدير عامل شركت سرمايهگذاري ايران خودرو پس از امضاي اين توافقنامه گفت كه براساس اين توافقنامه، ايران خودرو 30 درصد و شركت "يانگ من" 70 درصد از سرمايهگذاري مشترك را انجام خواهند داد.
وي مبلغ اوليه سرمايهگذاري مشترك توليد خودروي سمند ال ايكس را 60 ميليون دلار اعلام كرد و گفت: طبق توافقات بعمل آمده، در اولين سال بهره برداري از خط توليد سمند در چين سالانه 30هزار خودرو توليد و ظرف سه سال، ظرفيت توليد به 120 هزار دستگاه سمند افزايش خواهد يافت.
همچنين تجهيرات خط توليد خودرو سمند ال ايكس در چين توسط شركت "تام" ايران خودرو طراحي، ساخت و نصب خواهد شد و قرار است ظرف يك سال تا پنجاه درصد قطعات اين خودرو در چين توليد شود. به گفته مرزباني، عمليات اجرايي ثبت و تاسيس شركت مشترك ظرف مدت دو ماه انجام خواهد گرفت.
همچنين قرار است پس از تهيه زمين مربوطه و آغاز عمليات ساختمانسازي، ظرف 18 ماه، تاسيسات و نيز تجهيزات خطوط توليد، نصب و راه اندازي شده و كار توليد سمند در اين كشور رسما شروع شود.
مدير عامل شركت سرمايهگذاري ايران تاكيد كرد كه دو طرف توافق كردند كه در آينده مدلهاي جديد خودروي سمند همچون "سرير" و پرديس" نيز بصورت توليد مشترك وارد بازار چين شود. پيش از اين نيز " منوچهر منطقي " مدير عامل گروه صنعتي ايران خودرو، از مذاكره با چند خودروساز چيني در حاشيه يازدهمين نمايشگاه بينالمللي خودرو چين خبر داده بود.
وي چشم انداز همكاري ايران و چين در صنعت خودرو را مثبت ارزيابي كرد و بازار چين را به عنوان يكي از بزرگترين و مهمترين بازارهاي خودرو در جهان براي ايران داراي اهميت دانست.
پيش بيني شده است تقاضا براي خودرو در چين تاسال 2020 ميلادي به20 ميليون و740 هزار دستگاه برسد.
"منوچهر منطقي" از بازار خودرو در چين به عنوان "بازار در حال بروز" ياد كرد و گفت كه زمينه توسعه در اين بازار زياد است و هدف ايران خودرو نيز حضور در بازارهاي در حال رشد ميباشد و ميخواهد ازاين فرصتها استفاده كند.
مدير عامل گروه صنعتي ايران خودرو، حضور اين شركت در نمايشگاه شانگهاي را نخستين حضور جدي محصولات ايران خودرو در خارج از كشور ذكر كرد و آن را مهم دانست.
شركت ايرانخودرو بهعنوان تنها شركت خودروسازي ايراني در اين نمايشگاه در مساحت180 متر مربع ، مدلهاي "ال ايكس" و "سرير" سمند را در اين نمايشگاه عرضه كرده است.
اين نمايشگاه تا روز پنجشنبه ادامه خواهد يافت.غرفه محصولات ايران خودرو طي سه روز نخست برپايي يازدهمين نمايشگاه بين المللي خودرو چين در شانگهاي، مورد استقبال خودروسازان و دست اندركاران اين صنعت قرار گرفته است.

alisam44
27 April 2005, 11:51 PM
Evanescence,
آره تو نشريه داخلي ايران خودرو هم نوشته بود.حالا ايران خودرو با 3-2 مدل سمند داره ميره نمايشگاه چين.اگر استقبال بشود با ايران خودرو قرارداد مي بندد.
مي دوني سمند عيب و ايراد دارد من الكي جبه نمي گيرم اما به نظر من با توجه به اين كه امتيازش كامل مال ايران است يك شاهكاره،چون ما جهان سوم هستيم و نمي گذارند تكنولوژي وارد كشورمان شود.با توليد سمند نام ايران در جايگاه سازندگان خودرو قرار گرفت و اين خودش بزرگترين افتخاره.روي سمند خيلي حساسند و تمام سعي را دارند مي كنند كه ايرادات كلي آن را رفع كنند(نه ايرادات سليقه اي).ما كه سالن پرس هستيم كلي به ما گير مي دهند سر قطعات سمند در صورتيكه به قطعات پژو حساس ني ستند.چب و راست مارو بدنه سمند مي خواهد و به ما گير مي دهد و جالبه بدوني خيلي راحت قطعه و بدنه ضايع را از خط خارج مي كنند.اصلاً نمي گويند حيفه يا پول داديم و .....
راحت ضايع مي شود.
اميدوارم با توليد سمندي عاري از هر عيب و ايراد(حداقل ايراد) بتوانيم حرفي براي گفتن داشته باشيم

عرفنا
28 April 2005, 02:02 AM
به نظر مي رسه خودروسازان چيني بيشتر دنبال اينن كه يه راهي براي ورود به بازار ايران پيدا كنن.
تا اونجايي كه من خبر دارم در عوض قرار شده يه مدل خودروي چيني هم وارد بشه به ايران...و 100٪ مي دونين كه اگه پاي خودروهاي چيني به بازار ايران باز بشه بايد فاتحه ي خودرو سازي ايرانو خوند :x

mahdi1944
28 April 2005, 03:06 AM
عرفنا,
لوگان يا يه خودرو ديگه منظورتون هست؟
اگه لوگانه که مي‌خواد مونتاژبشه که خطرش کمتره و اگر يه خودرو ديگه لطفا اگر اطلاعاتي داريد ممنون مي‌شم بگذاريد :wink:

Evanescence
28 April 2005, 08:27 AM
mahdi1944, لوگان كه چيني نيست عزيز جان :shock:

منظور ايشون جيلي هستش

عرفنا
28 April 2005, 12:27 PM
بله منظور من جيلي بود :o
اگه كسي اطلاعات بيشتري در اين مورد داره لطفن قرار بده

Evanescence
28 April 2005, 12:44 PM
عرفنا,

http://www.psforums.org/forum/viewtopic.php?t=6196&start=0

عرفنا
28 April 2005, 01:15 PM
Evanescence, خيلي متشكر 8)

alisam44
29 April 2005, 12:00 PM
نماينده مردم اصفهان در مجلس شوراي اسلامي در خصوص راه اندازي خط توليد سمند در فرا سوي مرزهاي كشور گفت: سمند، سفير صادرات صنعت ايران است و توليد آن در چين، مايه غرور ايران و كشورهاي اسلامي است.
"محمد حسن استكي" عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس در گفت وگو با خبرنگار ما افزود: حضور صنعت خودرو ايران در كشوري كه مدعي توليد خودرو ارزان است، يك موفقيت بزرگ براي اقتصاد ملي كشور به شمار مي آيد.
وي با تقدير از تلاش هاي ايران خودرو براي عرضه محصولات در خارج از كشور تاكيد كرد : مديريت ارشد ايران خودرو بايد بر اساس تنوع توليد و متناسب با نياز بازارهاي خارجي، خط توليد سمند را در ديگر كشورها راه اندازي كند.
استكي ، شرط موفقيت حضور سمند در بازار هاي جهاني را افزايش سطح كيفي اين خودرو ، ارايه مدل هاي جديد و خدمات پس از فروش مناسب دانست .
مديران عامل ايران خودرو و شركت "يانگ من" چين چهارم ارديبهشت 84 قراردادي امضا كردند كه براساس آن سمند ، خودرو ملي ايران در چين توليد و در بازار اين كشور عرضه مي شود.
براساس اين قرارداد، ايران خودرو براي توليد 30 هزار سمند در فاز اول، خط توليد اين خودرو را در مدت 18 ماه در كشور چين راه اندازي مي كند.
عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس با اشاره به اينكه سفارتخانه هاي ايران نقطه تماس ما با جهان محسوب مي شوند و بستر تعامل مثبت با اقتصاد جهاني را براي كشور فراهم مي كنند، خواستار تلاش آنان براي كمك به حضور فعال صنعتگران ايران در بازار جهاني شد.
وي تصريح كرد : براي برخورداري از اقتصاد پويا، فعاليت هاي ما بايد بر مبناي دانايي محوري و تعامل با اقتصاد جهاني باشد .
نماينده مردم اصفهان، مهمترين چالش هاي صنعت خودرو در سال جاري را عرضه خودرو با قيمت مناسب، توليد كيفي، واردات و خلاء ناشي از توقف توليد پيكان عنوان كرد و اظهارداشت: خودروسازان بايد تلاش بيشتري با هدف ارزان سازي و ارتقاي كيفيت محصولات خود تا سطح استانداردهاي جهاني به عمل آورند

alisam44
3 May 2005, 12:38 PM
نمايشگاه هشت روزه شانگهاي در اولين هفته ارديبهشت امسال، آوردگاهي بود كه سمند ، اسب آهنين ايران خودرو در آن به خودنمايي پرداخت و چشمان هزاران چيني ها را از تعجب گرد كرد.
در اين نمايشگاه كه 36 شركت برتر خودروساز از 26 كشور جهان حضور داشتند، ايران خودرو در اولين تجربه حضور در چين، با عرضه دو مدل از سمند (ال ايكس و سرير) توانست توجه ناظران بين المللي، كارشناسان خودرو و خبرنگاران رسانه هاي جهاني را به خود جلب كند.
گزارش شبكه هاي اطلاع رساني نمايشگاه شانگهاي چين حاكي است، درطول هشت روز برپايي اين نمايشگاه نيم ميليون بازديدكننده به اين نمايشگاه مراجعه كرده و از تازه هاي صنعت خودرو جهان ديدن كردند. اما جالب تر اينكه از ميان اين نيم ميليون نفر، 100 هزار تن از دست اندركاران صنعت خودرو جهان از نمايشگاه شانگهاي بازديد كردند و محوطه و سالن هاي اين نمايشگاه بزرگ در اين مدت به مهمترين محل رايزني هاي بزرگ خودروسازان مبدل شد.
از جمله نتايج اين رايزني ها قراردادي بود كه ميان ايران خودرو و شركت يانگ من چين براي ايجاد پايگاه توليد سمند در اين كشور امضا شد.
بيشتر بازديدكنندگان غرفه ايران خودرو را معمولا كساني تشكيل مي دادند كه از انتشار خبر حضور يك خودرو تماما ساخت ايران در اين نمايشگاه اطلاع يافته و علاقمند بودند تا آن را از نزديك ببينند.
اين بازديدكننده ها در اولين نگاه به سمند، بهت زده و متعجب اين خودرو ايراني را سبك و سنگين كرده و سوالات بيشماري را از مسوولان غرفه مي پرسيدند.
يكي از عمده سوالات اين بود كه « آيا اين خودرو طراحي مهندسان ايراني و ساخت كارخانه اي در داخل ايران است؟» يكي از گروههايي كه از غرفه ايران خودرو استقبال خوبي كردند، طيفي از دست اندركاران صنعت خودرو چين و ديگر كشورها بود كه با هدف مذاكره با مسوولان ايراني از اين غرفه ديدن مي كردند.
در طول برپايي يك هفته اي بازار شلوغ خودرو چين، طرف هاي خارجي و چيني، با مسوولان ايراني حاضر در نمايشگاه بارها پشت ميز مذاكره نشسته و به گفت وگو پرداختند.
بسياري از دست اندركاران بازار خودرو در جنوب شرق آسيا نيز براي آشنايي با سمند و دريافت اطلاعات لازم به غرفه ايران خودرو مراجعه كرده و خواستار اطلاعات بيشتري از جزييات طراحي، ساخت، مشخصات فني و زيست محيطي و نيز قيمت آن بودند.
گفتني است ايران خودرو و شركت خودروسازي "يانگ من" چين همزمان با نخستين روز برپايي اين نمايشگاه، قراردادي براي سرمايه گذاري مشترك امضا كردند كه به موجب آن خط توليد سمند با ظرفيت اوليه سالانه 30 هزار دستگاه در شهر "جين خوا" در استان "جه جيانگ" واقع در شرق چين راه اندازي خواهد شد.
پيش از آغاز توليد سمند در چين، 5 هزار دستگاه از اين خودرو بطور آماده وارد كشور چين شده و در بازار عرضه خواهد شد.

alisam44
3 May 2005, 04:23 PM
http://img90.echo.cx/img90/6571/binarynews3lr.gif
ده ها هزار بازديد كننده چيني طي شش روز برپايي نمايشگاه خودرو شانگهاي، از غرفه ايران خودرو در اين نمايشگاه بازديد كرده و نظرسنجي هاي صورت گرفته در اين نمايشگاه حاكي است كه چيني ها از خودرو سمند سرير استقبال زيادي كرده اند.
بازديد كنندگان چيني كه طراحي خودروهاي سمند ال ايكس و سرير را متناسب با فرهنگ و نيازهاي مردم چين ارزيابي كردند، خودرو سرير را بيش از هر خودرويي در اين نمايشگاه مورد توجه قرار دادند.
گزارش نشريات ويژه نمايشگاه شانگهاي همچنين نشان مي دهد، چيني ها ترجيح مي دهند به جاي خريد از كشورهايي مانند آمريكا و ژاپن، از كشورهاي در حال توسعه خريد كنند و همين امر سبب شد تا در نمايشگاه امسال به محصولات ايران خودرو به عنوان تنها شركت كننده خاورميانه اي اين نمايشگاه روي خوش بيشتري نشان دهند.
ايران خودرو تنها شركتي است كه از منطقه خاورميانه در نمايشگاه خودرو شانگهاي شركت كرده و خودروهاي سمند سرير و سمند ال ايكس را در فضاي باز و نيز غرفه هاي داخلي نمايشگاه در معرض ديد بازديد كنندگان قرار داده است.
گفتني است ايران خودرو و شركت خودروسازي "يانگ من" چين همزمان با نخستين روز برپايي اين نمايشگاه، قراردادي براي سرمايه گذاري مشترك امضا كردند كه به موجب آن خط توليد سمند با ظرفيت اوليه سالانه 30 هزار دستگاه در شهر "جين خوا" در استان "جه جيانگ" واقع در شرق چين راه اندازي خواهد شد.
پيش از آغاز توليد سمند در چين، 5 هزار دستگاه از اين خودرو بطور آماده وارد كشور چين شده و در بازار عرضه خواهد شد.