View Full Version : چرا ساعت p910 يك ساعت ميره عقب ؟
ninijapoli
26 April 2005, 10:27 PM
سلام.......
من هر وقت گوشيم رو به كامپيوتر وصل ميكنم ساعتش يك ساعت بر ميگرده عقب .... :roll:
از روز اول همينجوري بود اوايل برام مهم نبود ... اما الان داره كلافم ميكنه. :D
مشكل از كجاست ؟
mohammad_zhyan
27 April 2005, 12:53 AM
من هم همين مشكل رو داشتم
تنها راه چاره اينه كه نذاري گوشي ساعت و تاريخش رو با كامپيوتر ميزون كنه اون هم از توي تنظيمات امكان پذيره
وقتي گوشيت رو وصل كردي روي آيكون گوشي در قسمت نوار ابزار راست كليك كن بعدش پروپرتيس و همون گزينه اي كه مياد رو غير فعال كن
ديگه گوشي ساعتش رو با كامپيوتر تنظيم نمي كنه. :o
يوسف خان
29 April 2005, 09:21 PM
خوب ساعت كامپيوترت رو درست كن عزيز برادر كه هر وقت به كامپيوتر وصل ميكني اينجوري نشه
اين كه مشكلي نيست ني ني جان
8)
ninijapoli
29 April 2005, 09:37 PM
:arrow:
جدن فكر ميكني ساعت كامپيوترم عقب بوده ؟ :arrow:
باعمل به توصيه mohammad_zhyan مشكلم حل شد .......... 8)
مشكل اين بود كه جفت ساعتها درست بودن اما وقتي گوشي رو به كامپيوتر وصل ميكردم بعد از 10 ثانيه ساعت گوشيم يك ساعت ميرفت عقب. :x
hummer
29 April 2005, 10:12 PM
ببخشید اینو اینجا مطرح می کنم اخه ی مقدار مشکلم شبیه مال شماست
هر چند وقت یک بار زنگ گوشیم ریست میشه و به حالت دیفالت بر می گرده. شما با این مشکل مواجه نشدین؟ :wink:
ninijapoli
29 April 2005, 10:29 PM
نه تا حالا كه اينجوري نشده ..........
اما ميدوم هر وقت Theme گوشيم رو عوض ميكنم ......... زنگ گوشيم هم بر ميگرده به حالت ديفالت.
شايد مشكل همين باشه ............ :P
يوسف خان
30 April 2005, 08:31 AM
:arrow:
جدن فكر ميكني ساعت كامپيوترم عقب بوده ؟ :arrow:
مشكل اين بود كه جفت ساعتها درست بودن اما وقتي گوشي رو به كامپيوتر وصل ميكردم بعد از 10 ثانيه ساعت گوشيم يك ساعت ميرفت عقب. :x
خوب اگه ساعت كامپيوترت خراب نبوده كامپيوترت 100٪ روي Summer time تنظيم بوده . به همين دليل ساعت گوشيت 1 ساعت عقب مي رفته .
اتفاقاْ اين يكي از شاهكارهاي Sony Ericcson هست كه هر وقت گوشي رو به كامپوتر وصل ميكني خودبخود ساعت و تاريخ گوشيتو Update ميكنه . اما شما اين قابليتشو Disable كردي .
در هر حال اينم يكي از راههاش بود .
موفق باشي ني ني خانم / يا آقا 8)
يوسف خان
30 April 2005, 08:38 AM
هر وقت Theme گوشيم رو عوض ميكنم ......... زنگ گوشيم هم بر ميگرده به حالت ديفالت.
:P
به اين دليل زنگ گوشيت عوض مي شه كه Theme خودش شامل تغيير صفحه گوشيت و Ringtone ميشه . حالا اگه تو اون Theme زنگ نعريف نشده باشه به حالت ديفالت ميره ولي اگه رنگ تعريف شده باشه رنگ اون theme جايگرين مي شه .
Theme هاي روي خود گوشي هيچ كدوم زنگ نداره و به همين دليل برمي گرده به حالت ديفالت.
8)
hummer
30 April 2005, 11:00 PM
يوسف خان,
مرسی از راهنماییت
کلی تو کف مونده بودم
يوسف خان
2 May 2005, 06:45 PM
قابلي نداشت جناب hummer,
8)
shahryar
3 May 2005, 12:54 AM
به قسمت پروپرتيز ساعت برو! تيك ساعت تابستاني رو غير فعال كن و ساعت رو يك ساعت جلو بكش
آرمان
3 May 2005, 03:16 AM
احتمالا اين دليلش است
Auto update of time enable on your phone throght network operator
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.