PDA

View Full Version : صداي داشبرد در پژو پرشيا

saber2q
25 April 2005, 02:22 PM
سلام:
من ميخوام جلو داشبرد ماشينم رو باز كنم (پرشيا) ولي خب اين قطعات توسط پيچ ها و خارهاي مخفي وصل شده و تا تجربه قبلي نداشته باشيم نميشه دليل باز كردنمم رفع صدا هاي پشت داشبرده كه بر اثر شل شدن قطعات در دست اندازها صدا مياد. بردم تعمير گاه ولي هيچ تعمير گاهي حوصله اين كارهارو نداره كه بشينه رفع صدا كنه و اين صداها فقط به گوش راننده كه هميشه تو ماشينه آشناس
اگه ميتونيد و تجربه و اطلاعات داريد در اين ضمينه لطفا من رو راهنماپي كنيد و بگيد كه اين پيچها در كدو قسمت هاس و چند تا داره؟؟؟ شايدم چندين خار داشته باشه البته چند تاشو خودم پيدا كردم
ممنوم

kima
25 April 2005, 11:12 PM
شما روی این چیزها حساس هستید و اذیتتون می کنه وگرنه واقعا چیزی نیست
یک وسواس معمولی که اکثر آدمها نسبت به ماشینشون دارن

alisam44
25 April 2005, 11:19 PM
يك تعميرگاه آشنا ببرش و يا برو تعميرگاهاي ايران خودرو باز كردنشو ياد بگير.چون آنها براي تمامي قسمتهاي ماشين كاتالوگ دارند و طبق آن به تعمير مي پردازند.

saber2q
26 April 2005, 04:12 AM
شما روی این چیزها حساس هستید و اذیتتون می کنه وگرنه واقعا چیزی نیست
یک وسواس معمولی که اکثر آدمها نسبت به ماشینشون دارن

چند نفر به من اينو گفتن ولي اين صدا روز به روز داره بيشتر ميشه و نميشه توجه نكرد بهش 8)

alisam44
26 April 2005, 03:56 PM
بعضي تعميرگاها خوراكشان داشبورد باز مي كنند آچار كشي مي كنند تمام صداها قطع مي شود.آمار بگير يك همچين جايي ببر ماشينو

صادق اصفهان
22 October 2007, 07:59 PM
سلام منم همين مشكل و داشتم ولي اصفهان برام رفع نكردن تا اينكه عيد رفتيم مشهد نمايندگي تو جاده مشهد توس براي تعويض لنت بردمش اونجا خودشون درستش كردن صدا از وسط داشبورد بود كه براي رفع صدا قسمت سر دنده رو باز كردن