PDA

View Full Version : مموري كارت اگه بسوزه اميدي بهش هست؟

saber2q
25 April 2005, 01:34 AM
من يه 6630 خريدم حدود 3ماهه ولي قبل از عيد مموريش موقع استفاده در حالي كه گوشي قاطي كرد مجبور شدم ريست كنم و بعد از روشن كردن ديگه كار نكرد كه چند نفر گفتن سوخته حالا ميخواستم يه مموري ديگه بخرم كه اولا نيست تازه ميگن اگه پيدا كني 128 70هزار تومان :cry: اين انصافه؟؟
ميخوام بدونم كه مموري اگه كار نكنه احتمال درست شدنش هست و راهي وجود داره؟ اخه من يادمه چند سال پيش يه نفر يه همچين سوالي از يه متخصص پرسيد و اون داشت بهش ميگفت بذار تا ببينم چي ميشه ميگفت ممكنه درست بشه
لطفا راهنمايي كنيد

mahdi1944
25 April 2005, 02:06 AM
saber2q,
سوختن يه اصطلاح هست . تا ببينيم منظور از سوختن چي باشه

Joe Satriani
25 April 2005, 03:16 AM
saber2q,
يعنى چى ممورى ديگه كار نميكنه ؟
تو گوشى ميذاريش دقيقاً چه وقايعى رخ ميده ؟
شايد فقط Allocation Table اش داره جفتك ميندازه
دور نندازيدش فقط !!!! بيشتر توضيح بديد

Samanp
25 April 2005, 12:26 PM
من يه 6630 خريدم حدود 3ماهه ولي قبل از عيد مموريش موقع استفاده در حالي كه گوشي قاطي كرد مجبور شدم ريست كنم و بعد از روشن كردن ديگه كار نكرد كه چند نفر گفتن سوخته حالا ميخواستم يه مموري ديگه بخرم كه اولا نيست تازه ميگن اگه پيدا كني 128 70هزار تومان :cry: اين انصافه؟؟
ميخوام بدونم كه مموري اگه كار نكنه احتمال درست شدنش هست و راهي وجود داره؟ اخه من يادمه چند سال پيش يه نفر يه همچين سوالي از يه متخصص پرسيد و اون داشت بهش ميگفت بذار تا ببينم چي ميشه ميگفت ممكنه درست بشه
لطفا راهنمايي كنيد

saber2q عزيز سلام
مموريت به احتمال زياد نسوخته . چون فرمت كردن گوشي هيچ ربطي به سوختن مموري نداره.
البته اگه مموري با خود گوشي فرمت بشه .
مشابه مشكل تو چند وقت پيش برام اتفاق افتاد . تعداد زيادي نرم افزار جورواجور روش نصب كرده بودم . فكر ميكنم ويروسي شده بود چون باطري خوره داشت . ريستش كردم ديدم مموري رو نميشناسه . مموري رو با گوشي فرمت كردم درست شد .
احتمالا چيز مهمي نيست . گوشيتو فرمت كن و نتيجه را اعلام كن .

saber2q
25 April 2005, 01:06 PM
هم گوشيمو فرمت كردم هم مموري و مطمنم كه مشكل از مموريه چون تو يه گوشيه 6230 هم توسط خشاب خود مموري گذاشتم و تو اونم نخوند بردم يه مبايل فروشي دادم زد تو ريدر گفت اينم نميخونه فرمتم نميكنه ولي تا مدتي وقتي درب مموريه گوشي رو باز و بسته ميكردم (حالا يا با مموري يا بدون مموري) وقتي در بسته ميشد رو گوشي يه بوق ميزد به معني تاييد بسته شدن و موقع باز كردن در يه بوق با يه مسج ميداد كه ميگفت مموري رو در بيار و ok كن كه اون حالتم ديگه نميشه به خاطر همين فعلا خود گوشي رو هم بدون مموري دادم به تعميرگاه كه اگه اونم مشكل داره معلوم بشه و به اشتباه نندازه
خراب شدن مموريم از اونجايي اتفاق افتاد كه:
من در حال استفاده از بلوتوس بودم و فكر كنم داشتم سرچ ميكردم در همين حالت كه گوشي داشت از مموريم استفاده ميكرد هنگ كرد و من مجبور به خاموش كردنش تو همون حالت شدم كه بعد از روشن كردن ديگه كار نكرد

mahdi1944
25 April 2005, 05:15 PM
خودت با کارت ريدر امتحان کن و آنچه اتفاق مي‌افته رو به صورت کامل توضيح بده
در ضمن روي دوربين ديجيتال چه پيغامي ميده

kima
25 April 2005, 11:01 PM
مموری 256 واسه دوستم گرفتن 25 تومان
راستی بچه ها مموری 7610 هم هست داخل بازار ؟
من ندیدیم تا حالا

mahdi1944
26 April 2005, 01:26 AM
kima,
تا اونجا که من مي‍دونم مموري 7610 همه جا مي‌فروشن (ولي مموري 6630 تا حالا نديدم)
چون مموري 7610 ار نوع RS-MMC هست که تفاوت چنداني با مموري معمولي نداره ولي 6630 ......

saber2q
26 April 2005, 04:08 AM
مموري 6630 كوچيك هست ولي ظاهرا ولتاژش فرق داره و بايد مخصوص خودشو بخريم يكي ميگفت 256 اگه پيدا كني 70 تومنه يا اينكه بايد صبر كني تا ارزون بشه چون تازه اومده كمه

jacob
26 April 2005, 01:48 PM
من دوستم اين مشكل رو داشت ولي اون گوشيش 6600 بود مموري هنگ كرده
هرچي گفتم چگونه حلش كردي گفت مايه تيله مي خواهد ؟؟؟؟؟؟؟

saber2q
26 April 2005, 02:57 PM
من دوستم اين مشكل رو داشت ولي اون گوشيش 6600 بود مموري هنگ كرده
هرچي گفتم چگونه حلش كردي گفت مايه تيله مي خواهد ؟؟؟؟؟؟؟
اشكال دوست شما از گوشي بود يا مموري؟ اگه امكان داره برات ازش بپرس كه مايه تيله رو سر چي خرج كرد كجا خرج كرد شايد منم مجبور شم همين كارو بكنم چون گارانتي كه بابت مموري كاري انجام نميده

mahdi1944
26 April 2005, 04:51 PM
saber2q,
فکر کنم اين مايه تيله رو براي خريدن به مموري ديگه صرف کرده :P :twisted:
راستي شما اون دو تا روش که گفتم امتحان کنيد امتحان کرديد (خبري نداديد)

saber2q
26 April 2005, 06:07 PM
saber2q,
فکر کنم اين مايه تيله رو براي خريدن به مموري ديگه صرف کرده :P :twisted:
راستي شما اون دو تا روش که گفتم امتحان کنيد امتحان کرديد (خبري نداديد)
اخه اين مموري به دوربينم نميخوره و ريدرشم ندارم ولي با خشابش به گوشي 6230 زدم اونم نوشت Not Formated زدم فرمت كنه Faild شد

mahdi1944
26 April 2005, 09:03 PM
saber2q,
ممنون دوست من که جواب داديد
به هر حال فکر کنم درمان اين درد به دست کارت ريدر باشه
در ضمن پيش نهاد مي‌کنم يه کارت ريدر بگيري چون خيلي به درد بخوره و خيلي از مشکلات به دستش حل مي‌شه
و اين که روي 6230 کار نکنه هم يه امر عاديه

Behzad185
26 April 2005, 09:15 PM
دوستان من يه بار مموريم قلت زد كوبيدمش به ديوار خيلي محكم. بعد با كرت ريدر فرمت كردم
گوشيم مموريو شناخت :arrow:
بعد با خوده گوشيم فرمت كردم درس شد هنوزم پا برجاس
درستم كار ميكنه

saber2q
28 April 2005, 10:05 PM
saber2q,
ممنون دوست من که جواب داديد
به هر حال فکر کنم درمان اين درد به دست کارت ريدر باشه
در ضمن پيش نهاد مي‌کنم يه کارت ريدر بگيري چون خيلي به درد بخوره و خيلي از مشکلات به دستش حل مي‌شه
و اين که روي 6230 کار نکنه هم يه امر عاديه
اخه اون موقع كه رو گوشي خودم سالم بود با 6230 امتحان كرده بودم كار ميكرد به خاطر همين گفتم رو 6230 كار نميكنه ولي ظاهرا شما راست ميگي يه كارت ريدر ميخرم

jacob
29 April 2005, 01:22 PM
با سلام خدمت دوستم
نه با با مموريش رو عوض نكرد شش ماه دنبالش بود نفهميدم چي كار كرد اخه اطلاعا ت تو مموريش رو هم لازم داشت دقيقا همين حالت نه مموري شناخته مي شد نه فورمت مي شد گفت مايه تيلش هم 15 هزار تومن
ما كه هرچي ملاق زديم بهم نگفت چي كار كرده ولي مموريش رو بگردوند اصلاعاتش رو هم استفاده كرده
پروفسور يكي اطلاعات مهم رو مموريش كه بعدا كه باز شد گفت چي بود 250 تا عكس بوده كه با دوست دخترش گرفته بود ؟؟؟؟؟/ :twisted: :twisted: :twisted:
ولي اين مشكل رو حل كرده بود

A.M.I.R.T
29 April 2005, 10:30 PM
من با 7610 امتحان كردم خيلي نتيجه جالبي گرفتم .7610 مموري 6630 رو خو ند ولي 6630 مموري 7610 رو نخوند.
يه بار همچين وضعيتي براي يكي از دوستام پيش اومد براش درست كردن البته 3650 بود

saber2q
29 April 2005, 10:42 PM
اين اتفاق زياد ميفته چون ولتاژ كارت ها با هم فرق ميكنه منم تو 6630 و 6230 اينو ديدم كه 6630 مموريه 6230 رو نميخونه (البته اندازشونم با هم فرق ميكنه ولي با نگه داشتن رو جاي مموري) ولي 6230 مموريه 6630 رو ميخونه

Danial_64
4 May 2005, 10:50 PM
آقا مموری من هم همين جوری شده فقط با این فرق که گوشی بعضی وقت ها میشناسه و فرمتش میکنه ولی بعضی وقت ها هم نمیشناسه و میزنه که مموری نيستش ولی فرمت هم که میکنه درست نمیشه دوباره هی فرمت میکنه
:cry:

امير رضايي
7 May 2005, 12:32 AM
سلام

اين مطلب رو توي يه تاپيک ديگه هم گفته بودم. به ترتيب:
1. مموري کارت رو دربياريد و با کارت ريدر فرمتش کنيد
2. مموري کارت رو توي گوشي بگذاريد و گوشي رو روشن کنيد، گوشي مموري کارت رو نميشناسه
3. مموري کارت رو با گوشي فرمت کنيد.

احتمالاً حلّه! 8)

Danial_64
7 May 2005, 12:42 AM
امير رضايي, عزيز :wink:
وقتي گوشي مموري رو نميشناسه چجوري با گوشي فرمتش كنم :x

kima
10 May 2005, 03:09 AM
بچه ها من ی مشکل پیدا کردم
کسی میتونه کمکم کنه ؟
دیروز داخل دانشگاه گوشی 7610 رو از جیبم در آوردم دیدم یک پیغام داده که متاسفانه یادم نیست چی بود و هنگ کرده
باطری رو در آوردم و وقتی بالا آمد همه اس ام اس ها پاک شده بود و 7-8-10 تا از عکس هام هم خرا شده بود
بعد فرمت کردم و دیگه کار نکرد و پیغام های خطای مختلفی میده
یکی سیم کارت اینزرت و اون یکی هم مموری کتراپتد یا یک همچین چیزهایی
داخل کارت ریدر راحت باز میشه و فرمت هم میشه
زمانی هم که داخل گوشی میزارم میشناستش اما وقتی فرمت میکنم با خود گوشی دیگه نمیشناسه
روی 6600 هم گذاشتیم با خشاب جواب نداد
نمیشه کاری کرد این رو به نظر شما ؟

Danial_64
10 May 2005, 08:44 PM
kima,
يه چيزي تو مايه هاي 100٪ سوخته
من هم همين جوري بودم خيلي هم دنبالش رفتم ولي نشد كه نشد

تو هم زياد وقتو روش نذار
همه به همين رو گفتن و گفتن كه ارزششو نداره :oops:

امير رضايي
11 May 2005, 05:22 PM
امير رضايي, عزيز :wink:
وقتي گوشي مموري رو نميشناسه چجوري با گوشي فرمتش كنم :x

سلام :wink:

منظور من اين نبود كه نميشناسه. منظورم اين بود كه يه پيغمي توي اين مايه ها ميده كه memory corrupted (اگه غلط نوشتم گير نديد!) ولي ميشه فرمتش كرد. 8)

akhavan_a
11 May 2005, 05:55 PM
kima,
يه چيزي تو مايه هاي 100٪ سوخته
من هم همين جوري بودم خيلي هم دنبالش رفتم ولي نشد كه نشد

تو هم زياد وقتو روش نذار
همه به همين رو گفتن و گفتن كه ارزششو نداره :oops:

عزير شما مي كيد گوشي سوخته يا مموري

اگر گارانتي داشته باشه تعويض ميشه :oops:

Danial_64
11 May 2005, 10:10 PM
akhavan_a,
حاجي بيخيال
زياد موضو رو پليسي نكن :o

مموري سوخته بابا 8)

گوشي كه بسوزه كه آدم خبرشو اينجوري نميگه :mrgreen:

مموري كه رو خوده گوشي هستش رو گارانتي قبول نميكنه :x :cry:

akhavan_a
12 May 2005, 02:50 AM
حالا اگر دستگاه بسوزه چي
گارانتي قبول مي كنه؟ :mrgreen:

saber2q
12 May 2005, 07:03 PM
حالا اگر دستگاه بسوزه چي
گارانتي قبول مي كنه؟ :mrgreen:
گوشيم كه بسوزه گارانتي بالايي به سر آدم مياره كه قيد گوشي رو با گارانتيش بزنه

JASON
14 May 2005, 03:11 PM
با سلام خدمت دوستان

خوب من هم دقيقا همين مشكل داشتم ... مموري كارت من Transcend 256 meg هستش .... گوشي 6600

يعني نه گوشي ميتونست مموري رو فرمت كنه نه كارت ريدر ميتونست !!! خوب من هم نا اميد از اين موضوع ...

گوشي اصلان پيغام مموري خراب است ميزد و كارت ريدر تا آخر نميتونست مموري رو فرمت كنه ...

راستش اين اتفاق قبلا هم دو سه باري براي من اتفاق افتاده ... من با استفاده از كارت ريدر متوجه شدم موقعي كه اين مشكل پيش مياد يه سري از فايلها خراب شده اند و فونت اسمشون تغيير كرده !!! در واقع ميشه گفت مشخصه File Type اين فايلها از بين رفته و ديگه سيستم عامل نميتونه اين فايلها رو شناسايي كنه به خاطر همين پيغام error ميزنه ... مثل بعضي مواقع رو PC ميبيني بعضي از فايلها اسمهاي عجيبي دارند و فونت File Name به هم ريخته و هيچ رقمه نميتوني DELETE كنيشون !!!!

ميتونم بگم كه اين مموري ها به احتمال زياد خراب نيستد !!! دورشون نندازيد !!

دو راه دم دستي ! داره براي RECOVERY يكي اينكه با استفاده از يه دستگاه ديگه مثل دوربين عكاسي ديجيتال يا MP3 PLAYER فرمتشون كني يا با استفاده از كارت ريدر طوري فرمت كني كه غالب (FORMAT ) اون غير از FAT يا FAT32 باشه البته با استفاده از نرم افزار!!! من دارم دنبال اين نرم افزار ميگردم !!!! ببينم چيزي پيدا ميكنم ....

راه دوم كه من نا اميدانه به نتيجه رسوند اين بود .... با كارت ريدر بايد چند بار مموري كارت رو فرمت كني حداقل شايد 5 دفعه اول نتونه مموري كارتتون رو فرمت كنه اما نا اميد نشيد تكرار كنيد فرمت كردن رو... ميشه گفت به نتيجه ميرسيد ... در نهايت اين نتيجو رو گرفتم كه بعضي از مموري كارتها خيلي حساس هستند و خيلي سريع اطلاعاتشون تخريب ميشه پس بايد موقع كار با كارت ريدر احتياط كرد !!! Safe remove رو فراموش نكنيد !!

حالا مموري كارت من سالمه داره كار ميكنه...

اميدوارم شما هم نتيجه بگيريد از اين تجربه ..

موفق و شاد باشيد .

mahdi1944
14 May 2005, 06:17 PM
JASON,
بله اين روش درسته ولي مشکل اين دوستمون پسورد هست
منظورم اينه پسورد روي مموري گذاشتن و بعد گوشي رو مستر ريست کردن بدون اينکه پسورد رو حذف کنند و به همين دليل گوشي قادر به شناختن مموري نيست
که من راهي رو به ايشون پيشنهاد کردم ولي هنوز خبري ندادند (توي PM)