View Full Version : ریپ زدن موقع کولر گرفتن
saeedh.1999
9 May 2010, 11:38 PM
سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه تندر E1 cp ABS تحویل گرفتم. وقتی کولر ماشین روشن است گاهی اوقات ریپ های خفیفی می زند. آیا این طبیعی است یا باید به تعمیرگاه مجاز و گارانتی مراجعه کنم؟
XELTEK
10 May 2010, 12:00 AM
در حالت در جا یا موقع حرکت ؟
اگه در جا باشه مشکل کیفیته بزنینه
اگه حین حرکت باشه عوامل زیادی دخیل میشن
saeedh.1999
10 May 2010, 12:23 AM
در حین حرکت اینجوری میشه.البته خفیف هست ولی نمی دونم طبیعی هست یا نه؟
khalil-pz
10 May 2010, 12:26 AM
سلام دوست عزیز فکر کنم این مشکل واسه تندر طبیعی باشه چون منم تازه ماشینم رو تحویل گرفتم و این مشکل هست و تو تندر موقع کولر گرفتن به طرز عجیبی قدرت موتور رو کم میکنه و انگار میشه موتور پراید .
saeedh.1999
10 May 2010, 12:31 AM
آیا از دوستان فرد دیگری هم این مشکل را تجربه کرده است؟
SeriousSam
10 May 2010, 05:58 AM
با سلام.
این مشکل همه هست و طبیعی !
تندرهای ای 0 و بدون کولر را واسشون کولر می بندند و این مشکل را ندارند ! البته کمپرسور کولرشون ساندن سنگاپوری بسته میشه نه زکسل تایلندی
moje90
10 May 2010, 10:04 AM
آیا از دوستان فرد دیگری هم این مشکل را تجربه کرده است؟
با سلام :icon_winkمن هم تا حالا تو این 9 ماهی که این ماشین رو داشتیم 2-3 بار ازش کولر گرفتم و هر بار هم این مشکل ریپ زدن توش بوده منم فکر میکردم فقط ماله ما موقع کولر گرفتن اینجوریه نمیدونستم ماله دوستانه دیگه هم اینجوریه احتمالا باید طبیعی باشه :icon_quesولی این مورد رو من اصلا تو خانواده پژو...پراید و حتی آردی هم ندیدم البته قدرت کم میشد ولی ریپ نداشتن :icon_redf:icon_twis
meta
10 May 2010, 10:28 AM
اصطلاحا موقع كولر گرفتن موتور كپ ميكنه.
mmamushy
10 May 2010, 11:07 AM
اقایون خسته نباشید
اینی شما که میگید ریپ نیست باباجون
کمپرسور کولر که خاموش و روشن میشه خب قدرت موتور هم نوسان پیدا میکنه واسه این هست و شما دوستان فکر میکنید ریپ هست عزیزان
دوستانی هم زمانیکه کولر میگیرند و حس میکنند که قدرت موتورشان میشه مثل پراید یه 0 تا 100 با کولر بگیرند و فیلمشو بذارند و یه 0تا 100 هم بدون کولر بگیرند و فیلمشو بذارند تا دوستان دیگر را به اشتباه نندازند
راستی اقا مجتبی شما که بعد از 9 ماه هم 3 بار کولر گرفتید باید بگم که کولر باید هر هفته یا دوهفته یکبار حتی در هوای سرد زمستان هم روشن کنید تا مشکلی برای کولر ماشینتون پیش نیاد
موفق باشید
vatanema
10 May 2010, 12:15 PM
اقایون خسته نباشید
کمپرسور کولر که خاموش و روشن میشه خب قدرت موتور هم نوسان پیدا میکنه واسه این هست و شما دوستان فکر میکنید ریپ هست عزیزان
دوستانی هم زمانیکه کولر میگیرند و حس میکنند که قدرت موتورشان میشه مثل پراید یه 0 تا 100 با کولر بگیرند و فیلمشو بذارند و یه 0تا 100 هم بدون کولر بگیرند و فیلمشو بذارند تا دوستان دیگر را به اشتباه نندازند
راستی اقا مجتبی شما که بعد از 9 ماه هم 3 بار کولر گرفتید باید بگم که کولر باید هر هفته یا دوهفته یکبار حتی در هوای سرد زمستان هم روشن کنید تا مشکلی برای کولر ماشینتون پیش نیاد
موفق باشید
کم شدن قدرت موتور طبیعی است (حالا نه اینکه بشه پراید).توی دنده 4 و 5 اما به نظر من انگار نه انگار که کولر روشن هست.اما موقع استارت اولیه کمپرسور، مخصوصا وقتی ماشین در حالت درجا است چون دورش خیلی پایینتر از ماشینهای دیگه هست موقع کولر گرفتن یه کمی به ریپ زدن می افته و بعد درست میشه.
در مورد اینکه اگر از کولر استفاده نشه خراب میشه لطف کنید یه منبعی ذکر کنید یا دلیل علمی بیارید.من فکر نمی کنم خاموش بودن کولر برای چند ماه مشکلی ایجاد کنه.
mortezagipsy
10 May 2010, 03:15 PM
هر چند وقت بعد از اينكه كلي با خودم كلنجار مي رم تا از اين ماشين خوشم مياد، يه ايراد عجيب غريب ديگه پيدا مي شه توش. :icon_bigg
كولرش كه مي گن زياد خنك نمي كنه، يه سري هم كه تو ترافيك با كولر روشن هي ماشينشون خاموش مي شه، الآنم كه مشكل ريپ زدن ...
فكر مي كنم اين ماشين اول بدون كولر طراحي شده بوده بعد واسش كولر طراحي كردن و نتيجش شده همچين چيزي.
خوب اون سازنده اي كه دور موتور در حالت درجا رو اين ميزان تعريف كرده يادش رفته محاسبه كنه آيا گشتاور موتور تو اون دور پايين براي چرخوندن كمپرسور كولر هم كافي هست يا نه ؟!
يا اصلا" يادش رفته ECU رو جوري برنامه ريزي كنه تا موقع روشن كردن كولر يه كمي دور موتور بره بالاتر كه اين وضع پيش نياد ؟! (يادمه حتي پرايد هم داشت همچين سيستمي.)
راستي يكي از دوستان هم راجع به صداي زياد آلترناتور مي گفت. نوشته بود وقتي تسمه ي دينام رو باز كنيد موتور خيلي روون و بي صداتر كار مي كنه. از اونجا كه اين تسمه مربوط به كولر هم هست، يه فرضيه در مورد همه ي اين مشكلها (صداي آلترناتور، كاهش زياد توان موتور هنگام روشن كردن كولر، ريپ زدن و خاموش شدن ماشين ...) مربوط مي شه به طراحي نادرست اين تسمه و پوليهاي مربوطه، يا شايدم كشش بيش از حد تسمه ...
در مورد اینکه اگر از کولر استفاده نشه خراب میشه لطف کنید یه منبعی ذکر کنید یا دلیل علمی بیارید.من فکر نمی کنم خاموش بودن کولر برای چند ماه مشکلی ایجاد کنه.
از اونجا كه گاز داخل مجموعه تحت فشار هست، قسمتهاي مختلف اتصالها و اورينگها بايد مرتبا" روغنكاري بشن تا از خشك شدن و نشتي احتمالي جلوگيري بشه. براي همين مي گن هر چند وقت (مثلا" هر دو هفته) چند دقيقه روشن شه بهتره. اين كار از گيرپاژ احتمالي كمپرسور هم جلوگيري مي كنه. هر چند اين نكته در رابطه با كولر ماشين بابام اصلا" رعايت نشد و كولرش بعد از 5 6 سال نيازي به شارژ پيدا نكرد و همچنان به خنكي روز اول بود ...!
meta
10 May 2010, 03:33 PM
کم شدن قدرت موتور طبیعی است (حالا نه اینکه بشه پراید).توی دنده 4 و 5 اما به نظر من انگار نه انگار که کولر روشن هست.اما موقع استارت اولیه کمپرسور، مخصوصا وقتی ماشین در حالت درجا است چون دورش خیلی پایینتر از ماشینهای دیگه هست موقع کولر گرفتن یه کمی به ریپ زدن می افته و بعد درست میشه.
ببخشيد دوستان ، دور آرام خودرو شما چند است....فكر كنم يه چيزي درحدود 600 دور ؟ درسته؟
reza engine
10 May 2010, 03:52 PM
ببخشيد دوستان ، دور آرام خودرو شما چند است....فكر كنم يه چيزي درحدود 600 دور ؟ درسته؟
دور آرام تندر بدون كولر 750 دور در دقيقه است. صفحه مدرج شده براي دور موتور از صفر شروع نميشه و از 500 شروع شده است.
saeedh.1999
10 May 2010, 05:27 PM
منظور من از ريپ زدن درست زمان روشن کردن کولر نيست بلکه در طول زماني که کولر روشن است ماشين گاهي ريپ هاي خفيفي مي زند آيا اين طبيعي است؟
vatanema
10 May 2010, 06:15 PM
دور آرام تندر بدون كولر 750 دور در دقيقه است. صفحه مدرج شده براي دور موتور از صفر شروع نميشه و از 500 شروع شده است.
این دور موتور هم شد داستانی هااااا
جالبه بین 0 تا 1000 چهار قسمت هست.بین 1000 تا 2000 8 قسمت شده.اینکه از 500 شروع بشه که منطقی نیست.یعنی ماشین وقتی خاموش هست 500 تا دور موتور داره!
به نظر من دور درجاش 500 هست.یعنی دقیق بین 0 و 1000
اما نکته بسیار جالبتر اینه که توی دفترچه هر خط دقیق 100 دور بر دقیقه هست یعنی بین 1000 و 1500 چهار خط هست و به پنج قسمت تقسیم شده اما روی پنل ماشین یه خط رو یادشون رفته چاپ کنن! :icon_twis
saeedh.1999
10 May 2010, 06:49 PM
.
منظور من از ريپ زدن درست زمان روشن کردن کولر نيست بلکه در طول زماني که کولر روشن است ماشين گاهي ريپ هاي خفيفي مي زند آيا اين طبيعي است؟
vatanema
10 May 2010, 07:24 PM
آره زیاد وسواس نداشته باشید.مال من هم اینطور هست.مرتب آن و آف میکنه و بعد از هر بار راه افتادن کمپرسور ماشین کمی پس میزنه.البته من بیشتر تو دنده 1 و 2 این حالت رو حس می کنم و وقتی پشت چراغ قرمز هستم.
شما وقتی داری 120 تا میری و دور موتور روی 3500 هست ریپ اصلن معنی نداره.شما تو دور بالا مشکلی داری با کولر؟
saeedh.1999
10 May 2010, 07:42 PM
آره زیاد وسواس نداشته باشید.مال من هم اینطور هست.مرتب آن و آف میکنه و بعد از هر بار راه افتادن کمپرسور ماشین کمی پس میزنه.البته من بیشتر تو دنده 1 و 2 این حالت رو حس می کنم و وقتی پشت چراغ قرمز هستم.
شما وقتی داری 120 تا میری و دور موتور روی 3500 هست ریپ اصلن معنی نداره.شما تو دور بالا مشکلی داری با کولر؟
iهنوز باش تند نرفتم.هنوز تو مرحله آب بندی هست.ولی یکی دوبا که امتحام کردم تو سرعت بالا محسوس نبود.
moje90
10 May 2010, 09:05 PM
اقایون خسته نباشید
موفق باشید
با سلام آقا رضا :icon_winkبه خدا ریپ میزنه ولی به قوله دوستان خفیفه ولی حس میشه البته دور موتور که بالاتر میره تقریبا دیگه حس نمیکنم ریپ داره البته من خاموش و روشن شدن کمپرسور رو هم حس میکنم ولی با اون ریپ زدن فرق داره :icon_redfدور مورد کولر گرفتن والا ما خیلی اهل کولر گرفتن نیستیم ولی ماهی 1-2 بار روشن میکنیم به مدت حدودا 10 تا 15 دقیقه(حتی پاییز و زمستون) :icon_exclمن ذز کل خیلی به این موارد توجه ندارم:icon_razzممنون از راهنماییتون :icon_cool
arvin1
10 May 2010, 11:28 PM
من از نمایندگی سایپا شنیدم که این مشکل رو بیشتر تندر های پارس خودرو داره
دوستانی که تندر ایران خودرو دارن ببینن مشکل وجود داره ؟
saeedh.1999
10 May 2010, 11:45 PM
مال من ایران خودرویی هست که این مشکل رو مطرح کردم
moje90
11 May 2010, 12:06 AM
بعید به نظر میرسه که فقط ماله یه شرکت خاص(خودرو ساز) این مشکل رو داشته باشه چون موتورها از یه جا برای دو خودرو ساز میاد :icon_ideaمن از یکی از مهندسای کامپیوتر شرکت پارس خودرو(نمایندگی) که پرسیدم گفت حتی برنامه ECU ها رو هم شرکت رنو میده و ماله دو شرکت ایران خودرو و پارس خودرو برنامه های ECU خودرو یکی هست :icon_excl
farshid-j
11 May 2010, 12:16 AM
درود
دوستان من از سال 87 تندر (ایران خودرو) دارم و قبل از اینکه بخرم نیز تندر یکی از دوستان (پارس خودرو) با 405 که داشتم مقایسه کردم در یک مسافت 200 کیلومتری. هنگامی که کولر تندر را روشن میکنید شتابگیری اولیه کمی با تاخیر است (نسبت به پژو) و حتی اگر در دور هم باشید وقتی یه دفعه پدال گاز را فشار دهید موتور کمی با تاخیر واکنش نشون میده شاید به این دلیله که هنگامی که کمپرسور تو مداره یه دفعه به موتور فشار نیاد. هر دو تندر را که سوار شدم همینطور بودن. بنابراین فکر میکنم برای شتاب اولیه باید کمی پدال را نگاه دارید تا افت دورموتور اتفاق نیفته و پس از اون هم دنده ها را تو دور بالاتری تعویض کنید (من خودم همیشه همینکار را میکنم) و فکر کنم دوستان به این ترتیب مشکلشون حل بشه.
mmamushy
11 May 2010, 12:29 AM
باز هم میگم این ریپ نیست به خدا همون ان و اف شدن کمپرسور کولر هست که باعث تغییر در قدرت موتور ماشین میشه
در مورد بحث شتابگیری هم 405 زمانیکه کولرش روشن هست و یه دفعه گاز را تخته میکنید سریعا کمپرسور از مدار خارج میشه که باعث افزایش شتاب و کم شدن قدرت خنک کنندگی میشه ولی در تندر اینگونه نیست
موفق باشید
farshid-j
11 May 2010, 12:36 AM
باز هم میگم این ریپ نیست به خدا همون ان و اف شدن کمپرسور کولر هست که باعث تغییر در قدرت موتور ماشین میشه
در مورد بحث شتابگیری هم 405 زمانیکه کولرش روشن هست و یه دفعه گاز را تخته میکنید سریعا کمپرسور از مدار خارج میشه که باعث افزایش شتاب و کم شدن قدرت خنک کنندگی میشه ولی در تندر اینگونه نیست
موفق باشید
شما وقتی تازه کولر رو روشن میکنید باز هم این حالت را داره، در ضمن قدرت خنک کنندگی کولر تندر یکی از موارد نارضایتی بنده از تندر (نسبت به 405) است چون این مورد را خودم چندین بار آزمایش کردم و ضمنا باید اضافه کنم که چون به گرما حساسم پس به کولر ماشین خیلی دقت میکنم.
SeriousSam
11 May 2010, 07:39 AM
با سلام .
mmamushy (http://www.phalls.com/member.php?u=110714) عزیز زیاد روی املا و اصطلاحات نمونید.
منظور دوستان از ریپ فشار و بار غیر عادی کولر هست در زمان روشن شدن و نه قطع و وصل ماگنت و کلاچ کولر!!
که دیگه همه می دونند کولر چگونه کار میکنه.
من هم قبول دارم کولر تندر فشار زیادی به موتور میاره (در مقایسه با سایر ماشین ها)
در ضمن دوستی که میگه کولر را بعد واسش طراحی کردن لازمه بدونن این موتور و گیربکس تندر تو ایران (K4m) همون موتور و گیربکس مگان 1600 هست .(غیر از سیستم سوخت و . . . )
حتی آلترناتور هاشونم یکیه ! و فقط کمپرسوراشون از تندر زکسل تایلند ! و از مگان دلفی فرانسه هست.
که من فکر کنم اشکال از زکسلس !!
در مورد 405 و . . . اینها کمپرسورهاشون ساندن هست که ساندن از نظر من بی نقص
و در مورد کولر باید گفت : حداقل هر 1 ماه باید 10 دقیقه کار کنه .(چون نباید کاسه نمد شافتش خشک بشه . که اگه خشک بشه گاز و روغنش می پره!)
SeriousSam
11 May 2010, 07:40 AM
راستی این بحث ها که قبلا شده بود !!!
houman90
11 May 2010, 10:42 AM
هر چند وقت بعد از اينكه كلي با خودم كلنجار مي رم تا از اين ماشين خوشم مياد، يه ايراد عجيب غريب ديگه پيدا مي شه توش. :icon_bigg
كولرش كه مي گن زياد خنك نمي كنه، يه سري هم كه تو ترافيك با كولر روشن هي ماشينشون خاموش مي شه، الآنم كه مشكل ريپ زدن ...
فكر مي كنم اين ماشين اول بدون كولر طراحي شده بوده بعد واسش كولر طراحي كردن و نتيجش شده همچين چيزي.
خوب اون سازنده اي كه دور موتور در حالت درجا رو اين ميزان تعريف كرده يادش رفته محاسبه كنه آيا گشتاور موتور تو اون دور پايين براي چرخوندن كمپرسور كولر هم كافي هست يا نه ؟!
يا اصلا" يادش رفته ECU رو جوري برنامه ريزي كنه تا موقع روشن كردن كولر يه كمي دور موتور بره بالاتر كه اين وضع پيش نياد ؟! (يادمه حتي پرايد هم داشت همچين سيستمي.)
راستي يكي از دوستان هم راجع به صداي زياد آلترناتور مي گفت. نوشته بود وقتي تسمه ي دينام رو باز كنيد موتور خيلي روون و بي صداتر كار مي كنه. از اونجا كه اين تسمه مربوط به كولر هم هست، يه فرضيه در مورد همه ي اين مشكلها (صداي آلترناتور، كاهش زياد توان موتور هنگام روشن كردن كولر، ريپ زدن و خاموش شدن ماشين ...) مربوط مي شه به طراحي نادرست اين تسمه و پوليهاي مربوطه، يا شايدم كشش بيش از حد تسمه ...
از اونجا كه گاز داخل مجموعه تحت فشار هست، قسمتهاي مختلف اتصالها و اورينگها بايد مرتبا" روغنكاري بشن تا از خشك شدن و نشتي احتمالي جلوگيري بشه. براي همين مي گن هر چند وقت (مثلا" هر دو هفته) چند دقيقه روشن شه بهتره. اين كار از گيرپاژ احتمالي كمپرسور هم جلوگيري مي كنه. هر چند اين نكته در رابطه با كولر ماشين بابام اصلا" رعايت نشد و كولرش بعد از 5 6 سال نيازي به شارژ پيدا نكرد و همچنان به خنكي روز اول بود ...!
با سلام خدمت شما
مواردی رو که درخصوص مشکلات کولر فرمودین همگی بنوعی صحیح هستن اما بنظر بنده تمام این مشکلات (یا حداقل بخش عمدهای از اون) با کیفیت کمپرسور ارتباط مستقیمی داره. یادمه 2-3 سال قبل و زمانی که ایرانخودرو پژو آردی رو با انجام تغییراتی و با نام روا وارد بازار کرده بود یکی از دوستان که همون سریهای اول این ماشین رو گرفته بود تعریف میکرد ماشین رو که برده بود برای تعویض روغن یه سمند هم در همون زمان اونجا بود و صاحب سمند بعد از اینکه نگاهی به موتور ماشین دوستمون انداخت سوال کرد که چرا اندازه کمپرسور کولر روآ اینقدر بزرگه. بعد از اون هم همین آقا میگفت که برخی آردی سوارها از قدرت موتور ماشین در زمان کولر گرفتن سوال میکردن و همگی شکایت از این داشتن که وقتی روی آردی کولر میگیرن دیگه ماشین بندرت میتونه از 120-130 بیشتر بره. اینها رو عرض کردم برای اینکه نتیجهگیری کنم با اینکه تغییر موتور روآ نسبت به آردی ظاهراً از تعویض سرسیلندر با نوع آلومینیومی و برخی تغییرات جزئی دیگه فراتر نرفته اما بکارگیری کمپرسور پرقدرت تا چه اندازه تونسته به افزایش توان موتور و حتی قدرت سرماسازی ماشین اضافه کنه. حالا روی تندر هم تعجبی نداره اگه ببینیم و متوجه بشیم که کمپرسور کولر اون چیزی نیست که رنو بطور فابریکی روی ماشین میگذاره.
موفق باشید
afflatus
11 May 2010, 11:26 AM
به نظر بنده اين موضوع مشكل خاصي نيست!
البته هنگامي كه كولر روشن هست ماشين يه خورده ديرتر شتاب ميگيره ولي نكته جالب اينجاست كه در دنده 4 يا 5 مثل اينكه اصلا كولر روشن نيست!!
فعلا دقيقا مشخص نيست كه چرا تو دنده 1 2 3 اينطور و در دنده 4 5 هم كاملا موضوع برعكس ميشه
در مورد ختك كنندگي كولر تندر هم قبلا گفته شده بود كه به دليل حجم بيشتر داخل كابين نسبت به خودروهاي هم كلاس خود قدرت خنك كنندگي متوسط مايل به خوب داره!!
mmamushy
11 May 2010, 12:10 PM
شما وقتی تازه کولر رو روشن میکنید باز هم این حالت را داره، در ضمن قدرت خنک کنندگی کولر تندر یکی از موارد نارضایتی بنده از تندر (نسبت به 405) است چون این مورد را خودم چندین بار آزمایش کردم و ضمنا باید اضافه کنم که چون به گرما حساسم پس به کولر ماشین خیلی دقت میکنم.
خب جالبه بدونید که کولر تندر جزو نادرترین خودروها هست که همون اول هم که کولر را روشن میکنید پس از مدت کوتاهی دوباره خاموش میشه و این از لحاظ شتاب گیری فشار به موتور و سایر عوامل میتونه مفید باشه و به همین دلیل هست
راستش نمیدونم 405 قبلیتون مدل چند بوده اما من خودم از کولر بسیار زیاد استفاد ه میکنم و دوستم که 405 مدل 88 داره وقتی توی ماشین من میشینه فقط از کولر ماشین من داره تعریف میکنه حتی نسبت به 206 که دارم کولرش هیچ ضعفی نداره و حتی توی جاد ه کولرش خنک کنندگی بسیار بیشتری نسبت به 206 داره
با سلام .
mmamushy (http://www.phalls.com/member.php?u=110714) عزیز زیاد روی املا و اصطلاحات نمونید.
منظور دوستان از ریپ فشار و بار غیر عادی کولر هست در زمان روشن شدن و نه قطع و وصل ماگنت و کلاچ کولر!!
که دیگه همه می دونند کولر چگونه کار میکنه.
من هم قبول دارم کولر تندر فشار زیادی به موتور میاره (در مقایسه با سایر ماشین ها)
در ضمن دوستی که میگه کولر را بعد واسش طراحی کردن لازمه بدونن این موتور و گیربکس تندر تو ایران (K4m) همون موتور و گیربکس مگان 1600 هست .(غیر از سیستم سوخت و . . . )
حتی آلترناتور هاشونم یکیه ! و فقط کمپرسوراشون از تندر زکسل تایلند ! و از مگان دلفی فرانسه هست.
که من فکر کنم اشکال از زکسلس !!
در مورد 405 و . . . اینها کمپرسورهاشون ساندن هست که ساندن از نظر من بی نقص
و در مورد کولر باید گفت : حداقل هر 1 ماه باید 10 دقیقه کار کنه .(چون نباید کاسه نمد شافتش خشک بشه . که اگه خشک بشه گاز و روغنش می پره!)
ممنون عزیزم
چشم
moje90
11 May 2010, 12:25 PM
با سلام دوستان:icon_winkیه موردی که بعضی از دوستان گفتن که از کولر ال90 راضی نیستن در این مورد باید بگم ماله ما خیلی قدرت خنک کنندگیش بالا هست و تا حالا هر بار هم که روشنش کردم درجه فن رو بیشتر از 2 نبردم چون خیلی سرد میشه تو ماشین :icon_sad:
shaban306
11 May 2010, 07:44 PM
با سلام دوستان:icon_winkیه موردی که بعضی از دوستان گفتن که از کولر ال90 راضی نیستن در این مورد باید بگم ماله ما خیلی قدرت خنک کنندگیش بالا هست و تا حالا هر بار هم که روشنش کردم درجه فن رو بیشتر از 2 نبردم چون خیلی سرد میشه تو ماشین :icon_sad:
با سلام
من هم به ندرت از درجه 3 فن استفاده میکنم و اکثرا رو 2 و 1 هستش. یه نکته ای که هست تو دنده 5 و اتوبان هر چقدر سرعت رو بیشتر میکنم حس میکنم قدرت خنک کنندگی کولر هم بیشتر میشه. مثلا برودت کولر در 140 تا نسبت به 120 تا واقعا بیشتره. این قضیه رو شما هم تجربه کردین؟
xagrox
11 May 2010, 08:25 PM
من نتونستم تمام تاپیک رو بخونم اما در جواب پست اول میگم که این به اصطلاح مشکل تو همه تندرها وجود داره و یه اشکال محسوب نمیشه و کلا جزو طراحی و طرز عملکرد سیستم کولرشه
و تو دنده های سنگینتر و دورهای آرامتر بیشتر حس میشه که اونم تابلوه به خاطر اختلاف ضریب دنده هاست تو سرعت متوسط به بالا و دنده سه به بالا دیگه این ریپ و تکان رو احساس نمیکنید که کولر روشن و خاموش میشه اتوماتیک!!
ریپ اول رو که میزنه یه صدای نفس مانند به گوش میاد که همون کمپرسوره و با ریپ دوم یعنی آف شدن دیگه اون صدا هم قطع میشه!! و همینطوری هم ادامه پیدا میکنه!
به هر حال نه تنها اشکال نیست بلکه ممکنه یه امتیازهایی هم مثل مصرف سوخت و بازدهی بیشتر و ... داشته باشه.
moje90
11 May 2010, 11:06 PM
با سلام
من هم به ندرت از درجه 3 فن استفاده میکنم و اکثرا رو 2 و 1 هستش. یه نکته ای که هست تو دنده 5 و اتوبان هر چقدر سرعت رو بیشتر میکنم حس میکنم قدرت خنک کنندگی کولر هم بیشتر میشه. مثلا برودت کولر در 140 تا نسبت به 120 تا واقعا بیشتره. این قضیه رو شما هم تجربه کردین؟
با سلام خدمت شما:icon_winkوالا من تا حالا بالای 100 تا کولر نگرفتم ببینم چه جوریه :icon_surpو هر بار هم کولر گرفتم همش توی شهر بوده چون بندرت ماشین رو از شهر میبریم بیرون:icon_redfولی خدا رو شکر قدرت کولرش خوبه و بیشتر از درجه 2 هم احتیاج نمیشه :icon_exclاحتمالا به قوله شما باید برای ما هم این قضیه صدق کنه و خنک کنندگی در سرعت بالاتر بیشتر بشه :icon_excl:icon_sad:
khalil-pz
11 May 2010, 11:33 PM
با سلام خدمت شما:icon_winkوالا من تا حالا بالای 100 تا کولر نگرفتم ببینم چه جوریه :icon_surpو هر بار هم کولر گرفتم همش توی شهر بوده چون بندرت ماشین رو از شهر میبریم بیرون:icon_redfولی خدا رو شکر قدرت کولرش خوبه و بیشتر از درجه 2 هم احتیاج نمیشه :icon_exclاحتمالا به قوله شما باید برای ما هم این قضیه صدق کنه و خنک کنندگی در سرعت بالاتر بیشتر بشه :icon_excl:icon_sad:
دوست عزیز اینکه فن کولر رو از درجه 2 بیشتر نمیکنید دلیل نمیشه که کولر خنک میکنه این فن فقط سرعت وزش باد رو تغییر میده نه خنک کنندگی رو . تازه به نظر من هر چی سرعت فن کمتر باشه خنک کنندگی محسوس تر هست.
میخوام بدونم اینجا کسی از دوستان لوله های کولر رو عایق کرده که تاثیری بسزایی توی خنک کنندگی داشته باشه؟؟؟
farzad_Sh_2020
12 May 2010, 12:38 AM
سلام دوستان
من تندر ندارم ولی یک تجربه در این ضمینه دارم
من یک مدتی بود میدیدم ماشین وقتی کولر میگیرم موقع شتاب گیری با دور بالا بخصوص در سرعت های بالای 130 ماشین یکم میگیره و ول میکنه . انگار برای یک لحظه گاز رو ول کنی . بعد از مدتی این مشکل بیشتر شد . اول گفتن از صافی بنزین هست و کثیف شده . عوضش کردم بهتر شد . بعدش باز دیدم نه مشکل وجود داره . رفتم پیش تعمیرکار همیشگیم و گفت بذار شمع ها رو چک کنم . دو تا از شمع هام (شمع 3 و 4 ) سوخته بود . ماشین ببین چقدر احترام گذاشته که اینجوری با دو تا شمع کار میکرده :icon_arro
بعد از تعویض شمع مشکل حل شد . حالا به نظر من اگر کسی مکانیکی وارد هست و میدونه برای تندر میشه از شمع دو پلاتینه (نه بیشتر ) استفاده کرد به نظر من از بوش استفاده کنید ببینید بازم همونجوری میشه . چون خیلی قدرت رو افزایش میده . البته بازم من مکانیکی هیچی بلد نیستم و نمیدونم تقویت شمع بتونه به این مورد کمک کنه یا نه .
انشاالله اساتید ادامه بدن این مبحث رو بطور علمی . موفق باشید
SeriousSam
12 May 2010, 07:17 AM
دوست عزیز اینکه فن کولر رو از درجه 2 بیشتر نمیکنید دلیل نمیشه که کولر خنک میکنه این فن فقط سرعت وزش باد رو تغییر میده نه خنک کنندگی رو . تازه به نظر من هر چی سرعت فن کمتر باشه خنک کنندگی محسوس تر هست.
میخوام بدونم اینجا کسی از دوستان لوله های کولر رو عایق کرده که تاثیری بسزایی توی خنک کنندگی داشته باشه؟؟؟
با سلام.
دوست عزیز دقیقا این دور فن در خنک کردن و فعالیت بیشتر اسپکشن و بار کولر تاثیر مستقیم داره.
xagrox
12 May 2010, 01:50 PM
منم فکر میکنم که اون در جات فقط سرعت وزش باد هستن و ربطی به کولر ندارن اون درچه رو یک باشه کولر همون کاری رو میکنه که رو درجه 4 هست.
بله اینکار رو کردن و تو همین تاپیکها هم هست اما چند نفر نمیدونم چرا نظریه رو رد کردن!! و میگفتن معایبی هم داره ظاهرا اون لوله ها گرما میدن و اگه عایق بشن خوب سرد نمیشه r134 و چگالیش در حد مورد نظر بالا نمیره!!
البته من نمیدونم سیستم کولر لوگان چطوریه و اون لوله ها دقیقا برای چیه ولی از رو همون پستها از عایق کاری لوله ها منصرف شدم
arman 321
12 May 2010, 02:31 PM
در مورد عایق بندی لوله هایه کولر طبق صحبتی که با یکی از دوستان که در جنوب کشور ساکن هستند ایشون از اینکار راضی هستند و تابحال هیچ مشکلی در اینباره نداشتند و گفتند کولرشون نسبت به 405 و 206 ی که قبلا داشتن بهتر خنک میکنه.
فقط یه موضوعی که لوله رفت رو باید عایق نمود چون در هنگام گرفتن کولر اگه به لوله ها دست بزنید متوجه میشید که لوله رفت سرد هست و لوله برگشت گرم.
بنده هم در صدد هستم که اینکار رو انجام بدم حتما بعد از انجام نتیجه رو اعلام میکنم.
khalil-pz
12 May 2010, 03:23 PM
راستش من یه بار وقتی کولر روشن بود به 2 تا لوله دست زدم هر دو تا گرم بود ولی کولر خنک میکرد!!!!!!!!!!! دلیلش چی میتونه باشه؟؟ همه تندر ها اینجوریه؟؟
SeriousSam
12 May 2010, 05:52 PM
منم فکر میکنم که اون در جات فقط سرعت وزش باد هستن و ربطی به کولر ندارن اون درچه رو یک باشه کولر همون کاری رو میکنه که رو درجه 4 هست.
بله اینکار رو کردن و تو همین تاپیکها هم هست اما چند نفر نمیدونم چرا نظریه رو رد کردن!! و میگفتن معایبی هم داره ظاهرا اون لوله ها گرما میدن و اگه عایق بشن خوب سرد نمیشه r134 و چگالیش در حد مورد نظر بالا نمیره!!
البته من نمیدونم سیستم کولر لوگان چطوریه و اون لوله ها دقیقا برای چیه ولی از رو همون پستها از عایق کاری لوله ها منصرف شدم
با سلام.
مثل آلترناتور که هر چی بیشتر ازش بار بکشی سفت تر میشه و بیشتر فشار میاره.
کمپرسور کولر هم هر چی بیشتر کارکنه (بیشتر آن بشه = فشار بیشتر روی موتور)
راستش من یه بار وقتی کولر روشن بود به 2 تا لوله دست زدم هر دو تا گرم بود ولی کولر خنک میکرد!!!!!!!!!!! دلیلش چی میتونه باشه؟؟ همه تندر ها اینجوریه؟؟
در موقع آف بوده ولی یکیش گرم و یکیش سرد .
که موقع آن بودن با پودر شدن گاز توسط سوزن اسپکشن سرد میشه
اینجانب
12 May 2010, 09:52 PM
تو دنده 5 و اتوبان هر چقدر سرعت رو بیشتر میکنم حس میکنم قدرت خنک کنندگی کولر هم بیشتر میشه. مثلا برودت کولر در 140 تا نسبت به 120 تا واقعا بیشتره. این قضیه رو شما هم تجربه کردین؟فکر کنم این موضوع طبیعیه و به علت بیشتر خنک شدن رادیاتور کولر در سرعت بالا باشه.
khalil-pz
13 May 2010, 01:29 PM
سلام دوستان
میگم کسی تا حالا کولر تندر رو با مگان 1600 مقایسه کرده؟؟ مگه نمیگن مگان 1600 و تندر از نظر فنی یک هستن؟؟ پس لابد باید کمپرسور کولر و... هم یکی باشه. ولی فکر نکنم کولر یه ماشین 26 میلیونی مثل کولر ماشین 15 میلیونی باشه . جنس کمپرسور تندر و مگان 1600 چیه ؟؟ اگه کمپرسور مگان فرق داشته باشه میشه گذاشت روی تندر؟؟ من از همه چیز ماشینم راضی هستم به جز کولرش که 2 تا مشکل داره 1:کمپرسور زیاد خاموش و روشن میشه و قدرت موتور رو به طرز عجیبی میگیره . 2: خنک کنندگیش خیلی خوب نیست و اصلا به خوبی 206 تیپ 2 که داشتم نیست چه برسه به 405 و سمند و... . فکر کنم یه خورده از پراید هم کمتر خنک میکنه.
moje90
13 May 2010, 02:36 PM
:icon_exclبا سلام دوستان :icon_winkامروز یه سفر 300 کیلومتری (رفت و برگشت) به یکی از شهرستانهای فارس داشتیم(ارسنجان) تو راه برگشت حدودا 1 ساعتی مداوم کولر ماشیبن روشن بود و نکته جالب اینکه اصلا تو قدرت ماشین تاثیر نمیذاشت :icon_sad:مثلا اگه سرعتم با دنده 5 رو 100 تا بود با کولر هم همین میشد :icon_sad:و حتی یک خط هم دور موتور کمتر و بیشتر نمیشد(داشت شاخم در میومد) :icon_sad:در ضمن او ریپ زدن هم که دوستان راجع بهش بحث کردن فقط توی 2-3 دقیقه اولی که روشنش کردم حس شد و بعدش که سرعت به 70 رسید دیگه اصلا ریپ نمیزد (حتی خفیف) :icon_exclدرجه فن رو هم بیشتر از 2 نکردم چون دیگه یخ میکردیم تو ماشین :icon_arroدر ضمن خاموش و روشن شدن کمپرسور هم در سرعت بین 80 تا 100 اصلا احساس نمیشد و روی درجه دوم فن هم خیلی کم خاموش و روشن میکرد :icon_excl:icon_cool
diyukis
13 May 2010, 09:15 PM
ظاهرا تو همه تندر ها همیه که یه ریپ کوچیک میزنه که باعث میشه ماشین یه تکون خیلی کوچیییییک بخوره.اینم دوستان فرمودن واسه قطع و وصل شدن کمپرسوره.
mmamushy
13 May 2010, 10:34 PM
سلام دوستان
میگم کسی تا حالا کولر تندر رو با مگان 1600 مقایسه کرده؟؟ مگه نمیگن مگان 1600 و تندر از نظر فنی یک هستن؟؟ پس لابد باید کمپرسور کولر و... هم یکی باشه. ولی فکر نکنم کولر یه ماشین 26 میلیونی مثل کولر ماشین 15 میلیونی باشه . جنس کمپرسور تندر و مگان 1600 چیه ؟؟ اگه کمپرسور مگان فرق داشته باشه میشه گذاشت روی تندر؟؟ من از همه چیز ماشینم راضی هستم به جز کولرش که 2 تا مشکل داره 1:کمپرسور زیاد خاموش و روشن میشه و قدرت موتور رو به طرز عجیبی میگیره . 2: خنک کنندگیش خیلی خوب نیست و اصلا به خوبی 206 تیپ 2 که داشتم نیست چه برسه به 405 و سمند و... . فکر کنم یه خورده از پراید هم کمتر خنک میکنه.
با سلام
اتفاقا من الان 206 هم دارم مدل اسفند 88 ولی کولرش اصلا قابل قیاس با تندر نیست به نظرم حداقل ماله من تندره بهتر از 206 هست شما گاز کولر را تنظیم کن اگر درست نشد عوضش کن احتمالا باید از این باشه بعد اگر بازم حس کردی از 206 و 405 کمتره یه فکر اساسی بکن مثل کولر ابیو...:icon_arro
khalil-pz
13 May 2010, 11:31 PM
با سلام
اتفاقا من الان 206 هم دارم مدل اسفند 88 ولی کولرش اصلا قابل قیاس با تندر نیست به نظرم حداقل ماله من تندره بهتر از 206 هست شما گاز کولر را تنظیم کن اگر درست نشد عوضش کن احتمالا باید از این باشه بعد اگر بازم حس کردی از 206 و 405 کمتره یه فکر اساسی بکن مثل کولر ابیو...:icon_arro
سلام همشهری میگم یعنی جدی جدی کولر تندر شما از 206 بهتر خنک میکنه؟؟ خوب اگه اینجوریه من حتما اشتباه میکنم و کولر تندرم از 206 بهتر خنک میکنه :icon_arro.همزمان تست نکردم که دقیق بدونم . ولی ای کاش کمپرسوری که تندر هست این قدر خاموش و روشن نمیشد که هم ماشین ریپ بزنه و هم قدرت موتور رو کم کنه. البته یه دلیل خیلی مهمی هم میتونه باشه فرق بین خنک کنندگی کولر 206 که داشتم و تندری که الان دارم . اونم اینه که 206 که داشتم شیشه هاش رو مخفی 75% زده بودم که دیگه آفتاب تو ماشینم معنی نداشت ولی این تندر رو هنوز وقت نکردم بزنم .
mmamushy
13 May 2010, 11:35 PM
سلام همشهری میگم یعنی جدی جدی کولر تندر شما از 206 بهتر خنک میکنه؟؟ خوب اگه اینجوریه من حتما اشتباه میکنم و کولر تندرم از 206 بهتر خنک میکنه :icon_arro.همزمان تست نکردم که دقیق بدونم . ولی ای کاش کمپرسوری که تندر هست این قدر خاموش و روشن نمیشد که هم ماشین ریپ بزنه و هم قدرت موتور رو کم کنه. البته یه دلیل خیلی مهمی هم میتونه باشه فرق بین خنک کنندگی کولر 206 که داشتم و تندری که الان دارم . اونم اینه که 206 که داشتم شیشه هاش رو مخفی 75% زده بودم که دیگه آفتاب تو ماشینم معنی نداشت ولی این تندر رو هنوز وقت نکردم بزنم .
سلام
به به پس همشهری هم در اومدیم کاکو:icon_sad:
اره به نظرم جفتشون توی یه حد هستند ولی توی جاده ماله تندر بیشتر خنک میکنه نمیدونم چرا
ولی در مورد کمپرسور کاملا باهاتون موافقم:icon_cool
moje90
14 May 2010, 12:34 AM
با سلام خدمت khalil-pz:icon_winkوالا اینجوری که شما فرمودید ماشینتون 1200 تا کارکرده (اگه اشتباه نکنم) بنظرم باید کمی بیشتر بهش مهلت بدید تا آبندی بشه به عقیده من تا 3000 تا کولر گرفتن از یک ماشین نو کار چندان درستی نیست حتی اگه اطمینان دارید که ماشینه خیلی خوبی باشه بلاخره ماشینه ساخت ایران هست :icon_exclاگه پستهای من رو خونده باشید شاید دیده باشید که گفتم کولر ماشینه ما خیلی خوب خنک میکنه چون ما تا 3000 تا بلکه هم بیشتر اصلا کولر نگرفتیم و اصلا هم سرعت رو بالای 100 تا نبردیم(البته اینا رو جهت اطلاع عرض کردم) :icon_exclایشالا که ماله شما هم یه مدت که کار کنه و بیشتر آبندی بشه بهتر از الانش میشه :icon_exclموفق باشی
MVP77
14 May 2010, 11:06 PM
سلام
تندر بنده حدود 10 هزار کارکرده و تنها ایرادی که تو این ماشین بعد از این کارکرد دیدم اینه که وقتی از این ماشین کولر میگیرم شتاب ماشین 50 درصد افت میکنه یعنی وقتی میخوام به سرعت از یه ماشین سبقت بگیرم اگر کولر روشن باشه اینکارو نمیکنم که به نظر من تنها ایرادش اینه
اما انصافا قدرت کولرش بسیار خوبه یعنی تو این چند روزه که هوا گرم شده وقتی رو 4 میزارم بعد از 10 دقیقه واقعا کل ماشین سرد میشه و ولوم رو میارم پایین
به نظر من اگر این ایراد رو از دید بنده نداشت بسیار عالی میشد
red3
16 May 2010, 11:30 PM
کولر تندر عالیه . شما که کولرت خوب نیست باید ماشینت رو یه بررسی بکنی
من در مقایسه با پراید و سمند گفتم عالیه چون تو ماشین های دیگه گذری نشستم و نمی تونم نظر بدم
وقتی ماشین رو از پارس خودرو ( نمایندگی اصلی - جاده کرج ) تحویل می گرفتم آقا مهندسه گفت کولرش از مگان 1600 بهتره و یه کم توضیحات داد اما واقعا کولر من خیلی سرد می کنه
تو دنده ( دو سه ) یه کم احساس ریپ دارین و اگه تو دنده 1 باشین ممکنه بعضی وقتها خاموش کنید اگه عادت نداشته باشین اما تو حرکت مداوم هیچ مشکلی ندارین. کسانی که از کولر این ماشین می ترسن بگم که واقعا کولر خوبیه و اون اصطلاحا ریپ بخاطر برنامه ی کامپیوترشه که یه جورایی خیلی خسیس وار نوشته شده یعنی چی : یعنی خواسته تا می تونه بنزین کم مصرف کنه و یه جورایی تا می تونه دور موتور اضافی به شما نمی ده و این باعث میشه شما احساس ریپ کنی یه یه طرز تفکر و برنامه نویسه نه عیب . که من این تفکر رو می پسندم
چیز جالبی که تو این ماشین دیدم اینه که تو دنده یک یا دو وقتی پا رو از رو پدال بر می دارم حتی در حالت سر بالایی ماشین هیچگاه خاموش نمی شه و وقتی سرعت ماشین به حداقل می رسه که ماشین بخواد خاموش کنه کامپیوتر ماشین خیلی به آهستگی دور موتور رو برای شما نگه می داره که ماشین خاموش نکنه بدون اینکه شما متوجه بشی چون این کار رو خیلی تمیز انجام میده خیلی باهاش حال می کنم.
نزن این حرف عاشق
همه این چیزهایی که شما گفتی 100 برابر بهتر از من و شما بلد هستن و انجام دادن
هم برای کولر ماشین رو طراحی کردن هم تو ECU خوب یادش دادن چکار کنه.
منتهی من رو تجربه به این نتیجه رسیدم که یه جوری تو مخش فرو کردن که کمتر بنزین مصرف کن! کمتر بنزین مصرف کن! کمتر بنزین مصرف کن!! این بنده خدا هم شاید یه کم ترسو شده.
کولر این ماشین خیلی خوبه. منتهی وقتی موتور زیر بار کولر می ره همین جوری دست و دل بازانه دور موتور تزریق نمی کنه بنابراین در سرعت کم ( دنده های سنگین ) شما ممکنه احساس ریپ داشته باشی
این طبیعیه . اصلا نگران نباشید. از خنکی کولرت لذت ببر و گاز ماشینت رو بگیر اینقدر هم نق نزنید ( آخریش شوخی بود).
والا ماشین به این خوبی به این قیمت مناسب کجا پیدا میشه شما یه مدل بگید تو ایران که با این قیمت اینقدر آپشن داشته باشه و مدرن باشه. به نظر من نترس اگه میخواهی این ماشین رو بخری بخر
XELTEK
17 May 2010, 12:19 AM
کولر تندر و هر ماشینی دیگه هیچ اثری روی دور موتور نداره !
کولر هر اتومبیل به اندازه سه نفر روی تمام اجزای اتومبیل اثر میگذاره ( به غیر از تعلیق و جلو بندی و لاستیک ها )
پس بنابر این احساس کردن ریپ و کمتر شدن کشش تا یه حد کمی هیچ موردی نیست
البته تندر موتور خوب و قوی داره و همینه که احساس ضعف نمیشه !
SeriousSam
17 May 2010, 07:16 AM
کولر تندر و هر ماشینی دیگه هیچ اثری روی دور موتور نداره !
کولر هر اتومبیل به اندازه سه نفر روی تمام اجزای اتومبیل اثر میگذاره ( به غیر از تعلیق و جلو بندی و لاستیک ها )
پس بنابر این احساس کردن ریپ و کمتر شدن کشش تا یه حد کمی هیچ موردی نیست
البته تندر موتور خوب و قوی داره و همینه که احساس ضعف نمیشه !
با سلام .
تمامی کولرها روی دور موتور تاثیر داره (مگر اینکه مکانیکی نباشه-مثل کولر مزدا RX8)
وقتی شما کولر را می زنید چه در سلو و چه در حرکت این استپر موتور هست که دور موتور را نگه و تنظیم میکنه .
اصلا یکی از روشهای تست استپر هنگام روشن شدن کولر هست که اگه در سلو با زدن کولر موتور خاموش و در حرکت ریپ بزنه استپر خرابه !
بعد این قضیه 3 نفر چیه ؟!!:icon_twis
اگه وزن هر نفر و بگیریم 70 میشه 210 کیلو ! یعنی کولر مصرف را صدی 2.1 میبره بالا !:icon_eek:
red3
17 May 2010, 05:12 PM
منظور دوستمون اینکه که وقتی دور موتور مثلا رو 800 است و کولر رو روشن می کنید باز رو 800 می مونه هر چند نسبت به مقدار باری که رو موتور اضافه می شه فکر کنم گشتاور موتور بالا می ره ولی برآیند این نیرو ها طوری است که دور موتور رو شما تقریبا ثابت می بینید. البته تندر من که اینطوریه . در صورتی که تو بعضی از ماشینها برای اینکه قدرت ماشین رو خوب نگه دارند وقتی کولر روشن می شه ماشین کلی به دور موتورش اضافه می شه.
من فکر می کنم اینی که دور موتور ثابت می مونه به برنامه ای که بهش دادن ربط داره شاید هم ماشین من خرابه نمی دونم
khalil-pz
17 May 2010, 06:13 PM
سلام
دوستان این عکسی رو که پایین گذاشتم یه نگاهی بندازید و بگید که کدوم لوله رفت هست و کدوم برگشت؟؟و اینکه میخوام لوله ها رو عایق کنم باید هر 2 رو دقیقا طبق مسیری که تو عکس نشون دادم عایق بشه؟؟
http://upload.iranblog.com/7/1271425990.jpg
shahrokh1355
17 May 2010, 07:01 PM
سلام
دوستان این عکسی رو که پایین گذاشتم یه نگاهی بندازید و بگید که کدوم لوله رفت هست و کدوم برگشت؟؟و اینکه میخوام لوله ها رو عایق کنم باید هر 2 رو دقیقا طبق مسیری که تو عکس نشون دادم عایق بشه؟؟
http://upload.iranblog.com/7/1271425990.jpg
لوله قطور تر لوله ای هست که گاز رو از کندانسور میبره به سمت اواپراتور و روش شیر انبساط هست. شماره یک:icon_cool
sonara44
17 May 2010, 09:07 PM
من پارسال بطور كامل از تندر كولر گرفتم آنهم در هواي فوق العاده گرم قم !!
كولرش بخوبي جواب ميده و اصلا نيازي به كولر در روي دور 3 يا 4 نبود .
قبل از اين پرايد داشتم وقتي از قم به تهران حركت ميكردم در سربالائيها مجبور بودم كولر را خاموش كنم تازه به تهران كه ميرسيدم ماشين ديگه اصلا راه نميرفت و آمپرش بشدت بالا ميرفت !!
اما الان از قم تا تهران يكسره با تندر كولر ميگيرم و در تهران نيز ماشيتن هيچ افتي از خود نشان نميدهد حتي آمپر آب هم تكان نميخورد .
اين مطالب در جواب دوستمون كه گفته بود كولر تنر از پرايد هم ضعيفتر است .
اما راجع به شدت سرمايشي آن بايد بگويم در حد متوسط است . البته من ريسك نكردم گاز آنرا عوض كنم چون با وضع موجود فعلا راضي هستم و از طرفي ميترسم اينهمه خرجش كنم دوباره بشه مثل همان وضعيت قبل .
فقط در مورد كولر تندر نكته اي كه خيلي آزار دهنده است اينست كه در دنده 2 ( مثل امروز ) يكدفعه ميخواهي با شتاب حركت كني ولي ماشين راه نميرود و در واقع وسط ترافيك بدجوري آبروي آدم را ميبرد . :icon_arro
بنابراين به دوستان توصيه ميكنم در جاده هاي دو طرفه بخصوص در سربالائيها با كولر اصلا ريسك سبقت با لوگان را نكنند چون خيلي خطرناك است .
ابتدا كولر را خاموش سپس سبقت بگيريد .
اما در مجموع امروز درست يكسال است كه لوگانم را از ايرانخودرو تحويل گرفتم بسيار از آن راضي هستم و از رانندگي با آن واقعا لذت ميبرم .:icon_cool
XELTEK
17 May 2010, 10:53 PM
با سلام .
تمامی کولرها روی دور موتور تاثیر داره (مگر اینکه مکانیکی نباشه-مثل کولر مزدا RX8)
وقتی شما کولر را می زنید چه در سلو و چه در حرکت این استپر موتور هست که دور موتور را نگه و تنظیم میکنه .
اصلا یکی از روشهای تست استپر هنگام روشن شدن کولر هست که اگه در سلو با زدن کولر موتور خاموش و در حرکت ریپ بزنه استپر خرابه !
بعد این قضیه 3 نفر چیه ؟!!:icon_twis
اگه وزن هر نفر و بگیریم 70 میشه 210 کیلو ! یعنی کولر مصرف را صدی 2.1 میبره بالا !:icon_eek:
احسنت !
تنظیم دور موتور درحالت سلو دقیقا" به عهده ی استپر هستش !
اما دلیل اینکه استپیر تغییر موضع میده چیه ؟
همون سه نفر اضافه هست که میگم
کولر گرفتن مثل اینه که بدون فشار دادن پدال گاز تو یه شیب 7 8 درجه بخواید راه بیفتید !
اون موقع هم استوپر به دادمون میرسه !
در مورد مصرف هم من توی سیلو با یه باک تو ترافیک سنگین بدون کولر 380 تا 400 کیلومتر میرفتم اما با کولر امروز به مصرف مفتضح 300 کیلومتر با یک باک تو ترافیک سنگین شهری رسیدم !
SeriousSam
18 May 2010, 07:44 AM
با سلام .
در مورد استپر : 99.9 % کارش رو سلو هست :icon_cool
ولی در هنگام هر گونه فشار به موتور باید بیاد و هوای ورودیو تنظیم و دور را ثابت نگه داره !
مثلا در هنگام کولر و هیدرولیک و . . . با توجه به برنامه ریزیه انجام شده.
یا وقتی شما کات آف می ری و 1 دفعه گازو رها می کنی :icon_lol:
منظور دوستمون اینکه که وقتی دور موتور مثلا رو 800 است و کولر رو روشن می کنید باز رو 800 می مونه هر چند نسبت به مقدار باری که رو موتور اضافه می شه فکر کنم گشتاور موتور بالا می ره ولی برآیند این نیرو ها طوری است که دور موتور رو شما تقریبا ثابت می بینید. البته تندر من که اینطوریه . در صورتی که تو بعضی از ماشینها برای اینکه قدرت ماشین رو خوب نگه دارند وقتی کولر روشن می شه ماشین کلی به دور موتورش اضافه می شه.
من فکر می کنم اینی که دور موتور ثابت می مونه به برنامه ای که بهش دادن ربط داره شاید هم ماشین من خرابه نمی دونم
توی همه ماشین ها (انژکتوری ) به همین صورت هست .
با دادن اضافه دور . دور را ثابت می کنند
nima9999
21 November 2011, 01:29 AM
45000kmکارکردهe2lpدارم.موتور در حالت عادی بدون کولر ریپ میزنه.در دنده3و4دورموتور3000الی4000ریپ میزنه..(بدون کولر)استپر تمیزه،شمع تعویضه وفیلتر بنزن هم تعویض شده.کمک کنید اگه کسی مشکل مشابه داشته ومشکلش حل شده کمک کنه متشکرم.(دیاگ زدم نرم افزار کارخونهای روی ecuرایت شده).:icon_eek::icon_eek:
vBulletin v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.