View Full Version : مشاوره-نصب سانروف برای 405 توسط آپکو
با عرض سلام:
من خیلی به سانروف علاقه دارم ولی اصلا حوصله به صدا افتادن و آب دادن و... رو ندارم،آیا به نظر دوستان صلاح هست ماشین رو بزارم آپکو برای نصب سانروف؟
1- آیا برای معاینه فنی به مشکل برنمی خورم؟
2- نشت آب و صدا و... نداره؟
Warrior--
8 May 2010, 10:41 PM
برای معاینه فنی که 100% به مشکل بر نخواهید خورد چون آپکو به شما برگه ی تاییدیه می دهد.
2-فکر نکنم مشکلی داشته باشد چون اگر چنین بود تا الان اینقدر صدای مردم بالا می رفت که دیگر اصلا نصب نمی کردند...
atteesh
8 May 2010, 11:38 PM
برای معاینه فنی که 100% به مشکل بر نخواهید خورد چون آپکو به شما برگه ی تاییدیه می دهد.
2-فکر نکنم مشکلی داشته باشد چون اگر چنین بود تا الان اینقدر صدای مردم بالا می رفت که دیگر اصلا نصب نمی کردند...
Warrior جان اين صداي مردم را خوب اومدي !!
مثلا اگر صداشون بالا بياد چي ميشه ؟ يادتون نره اينجا ايرانه و برشما شرعا تكليف شده كه پول تويوتا و بنز بديد اما به جاش پرايد و سورن سوار بشيد و صداتون هم در نياد ( حديثش را هم اگر خواستي بگو چون اصولا ما برا هر چيزي يك دونه حييديث داريم !! ). پس حمايت از توليد داخلي چي ميشه ؟
Gold eagle
8 May 2010, 11:40 PM
والا کلا هرچیزی به نظر من فابریک کارخونه ایش خوبه چه ماشین ساخت خارج و چه ایران
شما منکر این نمیتونی بشی که کیفیت این سانروفی که اپکو برات نصب میکنه مثل کیفیت فابریکی که در پروسه تولید انجام میشه نیست
بعدشم معلوم نیست شاید خوب دراد شایدم بد؟؟
برای معاینه اینکه اپکو انجام بده ,مطمین نیستم که معاینه میدن یا نه!!
ولی میدونم اونایی که غیر اپکویی هست و بیرون انجام میشه 100% معاینه نمیدن بهش.....
amir eshghefarmon
9 May 2010, 02:08 AM
سلام دوستان.
نه از بابت معاینه خیالتون راحت برگه تاییدیه میدند و مشکلی نداره.
از نظر کیفیت هم خوبه مشکل از نظر آب دادن و صدا افتادن ندارید البته طبق تجربه ای که دارم میگم یه سال پیش که خوب بوده.
ولی بزرگترین نکته منفیش این هست که جنسی که براتون نصب میکنند رو با قیمت خیلی کمتر میتونید تو بازار نصب کنید فقط مشکلش این هست که اون موقعه دیگه از معاینه فنی خبری نیست و مشکلات زیادی بوجود میاد مخصوصا موقع فروش خودرو که همین مسئله باعث میشه آدم مجبور بشه قیمت گرونتر بخره فقط برای برگه تاییدیه!!!
در هر صورت اگر واقعا علاقه دارید بهترین و کم دردسر ترین راه برای نصب همین آپکو هست.:icon_cool
MoHaMaD Z
9 May 2010, 06:56 AM
ببخشید امیر جان میشه چندتا عکس از ماشینت که نصب کردی بزاری ؟؟
amir eshghefarmon
9 May 2010, 12:05 PM
ببخشید امیر جان میشه چندتا عکس از ماشینت که نصب کردی بزاری ؟؟من حدود 2 سال پیش بود رو 405 نصب کرده بودم الان پارسم سانروف نداره ولی تو فکرش هستم!!!:icon_mrgr
شما یه سر به لوازم اسپرتی ها بزنید سانروف 90 رو قیمت بگیرید مارک های خوبش حدود 500 در میاد که حتی با کیفیت تر و بهتر از آپکو هم اگر نصاب وارد باشه براتون میبنده.
دقت کنید تکیه بریده شده سقف رو حتما ازاشون بگیرید چون بعدها اگر خواستید در بیارید دوباره اون رو جا بزنید البته سقف باید رنگ و بتونه بشه.:icon_cool
با تشکر از دوستان:
قطعا میبرم آپکو برای نصب،فقط 1 نکته می مونه،چند سایز داره؟
Medium و small یا 90 ؟؟؟
amir eshghefarmon
9 May 2010, 05:50 PM
سلام.
سایز تا اینجای که من دیدم 60.90.120 هست که مناسب ترین اندازه برای 405 و پارس همون سایز 90 هست که 99% همین سایز رو میبندند و تنوع مارک بیشتری هم داره.:icon_cool
amahdavi2004
9 May 2010, 08:23 PM
دقت کنید تکیه بریده شده سقف رو حتما ازاشون بگیرید چون بعدها اگر خواستید در بیارید دوباره اون رو جا بزنید البته سقف باید رنگ و بتونه بشه.:icon_cool
:icon_twis:icon_twis:icon_twis:icon_twis:icon_twis :icon_twis:icon_twis
به قول معروف منو بكش ولي خوشگلم كن.
mahmood_pw
4 November 2010, 04:56 PM
ممنون واسه راهنمایهای مفید دوستان.
اقا این "اپکو" که میگین چی هست ؟:icon_arro
من حدودآ 300-500 میخوام بزارم واسه سانروف. جواب میده ؟
Saliary
4 November 2010, 05:09 PM
آپکو شرکت خودروهای سفارشی ایرانخودرو است.
قیمت سانروف آپکو حدود 500 تومان بود.
mahmood_pw
4 November 2010, 07:21 PM
مرسی دوست عزیز. نزدیک ترین اپکو به شهر بوشهر کجاست؟
enginer03
4 November 2010, 07:51 PM
چیز خوبی هست چون در سرعت بالا اگر شیشه را باز کنید صداش آزار دهنده هست اما یادتون نره که ضریب آیرودینامیک را بالا میبره
Saliary
5 November 2010, 12:48 PM
مرسی دوست عزیز. نزدیک ترین اپکو به شهر بوشهر کجاست؟
نزدیک بوشهر نمایندگی وجود ندارد!!!
اهواز : 3784881 -0611
شیراز : 2241390 -0711
mahmood_pw
7 November 2010, 12:35 PM
ممنون عزیز. منم منظورم شهرهای اطراف بود
vBulletin v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.