PDA

View Full Version : بهترین دیسک و صفحه برای پرشیا

ali_bytepa
19 March 2010, 11:57 PM
سلام

از دوستانی که یه جورایی ماشین بازند و شتاب و قدرت ماشین واسشون مهمه می خواستم بپرسم بهترین دیسک و صفحه کلاجی که تا حالا انتحان کردن چه مدل و مارکی بوده .و در صورتی که تهران هستید یه مکانیک حرفه ای واسه پژو بهم بگه .از اونایی که از موتور میرن تو و از اگزوز میان بیرون و یه جوارایی پژو رو ...
ممنون

farzad_Sh_2020
20 March 2010, 02:05 AM
سلام . دوست عزیز مارک لوک قدرتش بیشتر از مارک های هم رده خودش هست ولی کمی سفت تر از اونا هست .. به قول مکانیک دمبه ای نیست :icon_mrgr

mohammad32140
24 February 2012, 08:43 PM
دوست عزیز اگه ماشینت پارس معمولیه اصلا از دیسک و صفحه لوک و والئو نگیر من ماشینم پارس معمولی86 است دنده اش وقتی گرم می شد بد جا می رفت برا همین به مکانیک نشون دادم گفت دیسک و صفحه باید تعویض بشه اول دیسک والئو جعبه سبز گرفتم اما بعد از 4000 کیلومتر در هنگام حرکت اولیه تو دنده یک ماشین خیلی می لرزید دلیلشم تاب داشتن دیسک و صفحه بود نهایتا اون رو در 28000 کیلومتر کارکرد دیسک تعویض کردم و به پیشنهاد مهندس یکی از نمایندگی های خودرو که اتفاقا آشنا بود دیسک دایکن (پری دمپر 4 فنر دوبل ) به قیمت 74000 تومان بابرچسب ایساکو گرفتم خود مکانیک همون نمایندگی که اونم آشنا بود میگفت ایران خودرو برا ماشنهای شکایتی که برا جا نرفتن دنده شکایت میکنند از این دیسک استفاده مکنه اتفاقا کلاچ هم نرم میشهتا الان که یک سال از تعویض اون میگذره هنوز هم کلاچ نرمه و ماشین 50000 تا کار کده

jrahimpour
25 February 2012, 05:40 PM
دوست گرامی, به نظر بنده از ديسک و صفحه زانتيا 1800 که برای پارس ELX استفاده می شه استفاده کن تا بفهمی شتاب ماشين و نرم بودن کلاج و دنده يعنی چه. خودم روی سمندم بستم واقعاً محشره. قيمتش هم 130 تومان.

King PDA
9 January 2013, 05:23 PM
دوست گرامی, به نظر بنده از ديسک و صفحه زانتيا 1800 که برای پارس ELX استفاده می شه استفاده کن تا بفهمی شتاب ماشين و نرم بودن کلاج و دنده يعنی چه. خودم روی سمندم بستم واقعاً محشره. قيمتش هم 130 تومان.
اخه من خونده بودم والو از همه بهتره !

پس اين كه شما گفتين و مال زانيتا هستش؟ مشكلي تو پارس معمولي بوجود نمياره؟

ساخت كجاست؟

jrahimpour
10 January 2013, 01:39 PM
مارک والئو هست و مخصوص زانتيا 1800 و هيچ مشکلی هم بوجود نمیاره.

MaZi Zo0M Z0oM
10 January 2013, 03:51 PM
دوستان سلام.
ببخشید که وارد بحث شدم.خواستم یادآوری کنم که تعویض دیسک و صفحه(صفحه کلاچ) با نمونه بهتر و گرونتر هیچ افزایش توان و قدرت و گشتاوری مازاد بر Max چیزی که هست نمیتونه تولید و یا ایجاد کنه که بخواد شتاب ماشین رو افزایش بده.
اگر که مثلا شنیده شده که شخصی با جایگزینی دیسک و صفحه زانتیا 1.8 بر روی خانواده 405 و پارس و ... کلی میگه شتاب ماشین بهتر شده و حتی ممکنه بگه که تو 1به2 ماشین هرزگردی (تیکاف) میکنه و حتی تو 2 به 3 هم هرزگردی(تیکاف)میکنه دلیلی بر افزایش شتاب نیست.فقط نشان از این هست که صفحات بموجب نو بودن در زمانیکه کلاچ رو درگیر میکنید،بر روی هم سر نمیخوره و بلافاصله درگیر میشه که باعث بروز هرزگردی در تعویض دنده های بالاتر هم ممکنه بشه.
پس در حالت کلی این باور که دیسک و صفحه میتونه افزایش شتاب داشته باشه غلط هست.
اضافه کنم قبل از تعویض دیسک و صفحه،اگر که وقتی کلاچ درگیر میشه صفحات روی هم سر بخوره و طول بکشه که درگیر بشه و به هم بچسبه،این عامل باعث افت شتاب ماشین میشه ولی با جایگزینی با دیسک و صفحه نو،بموجب درگیر شدن سریع دیسک و صفحه نو،اون افت شتابی که قبلا داشت بر طرف میشه.به این علت ممکنه که رانندگان بگن که مثلا دیسک و صفحه چون زانتیایی شده شتاب ماشین بهتر شده به نسبت دیسک و صفحه نو و مارک های دیگه،این درست نیست.
ولی از لحاظ طول عمر بیشتر به نسبت دیسک و صفحه خودش،این درسته و درواقع اون اختلاف قیمتی که بابت دیسک و صفحه زانتیا بیشتر پرداخت میکنید به عنوان طول عمر کارکرد بیشتر و کیفیت بهتر درواقع پرداخت میشه!

King PDA
11 January 2013, 10:46 PM
دوستان سلام.
ببخشید که وارد بحث شدم.خواستم یادآوری کنم که تعویض دیسک و صفحه(صفحه کلاچ) با نمونه بهتر و گرونتر هیچ افزایش توان و قدرت و گشتاوری مازاد بر Max چیزی که هست نمیتونه تولید و یا ایجاد کنه که بخواد شتاب ماشین رو افزایش بده.
اگر که مثلا شنیده شده که شخصی با جایگزینی دیسک و صفحه زانتیا 1.8 بر روی خانواده 405 و پارس و ... کلی میگه شتاب ماشین بهتر شده و حتی ممکنه بگه که تو 1به2 ماشین هرزگردی (تیکاف) میکنه و حتی تو 2 به 3 هم هرزگردی(تیکاف)میکنه دلیلی بر افزایش شتاب نیست.فقط نشان از این هست که صفحات بموجب نو بودن در زمانیکه کلاچ رو درگیر میکنید،بر روی هم سر نمیخوره و بلافاصله درگیر میشه که باعث بروز هرزگردی در تعویض دنده های بالاتر هم ممکنه بشه.
پس در حالت کلی این باور که دیسک و صفحه میتونه افزایش شتاب داشته باشه غلط هست.
اضافه کنم قبل از تعویض دیسک و صفحه،اگر که وقتی کلاچ درگیر میشه صفحات روی هم سر بخوره و طول بکشه که درگیر بشه و به هم بچسبه،این عامل باعث افت شتاب ماشین میشه ولی با جایگزینی با دیسک و صفحه نو،بموجب درگیر شدن سریع دیسک و صفحه نو،اون افت شتابی که قبلا داشت بر طرف میشه.به این علت ممکنه که رانندگان بگن که مثلا دیسک و صفحه چون زانتیایی شده شتاب ماشین بهتر شده به نسبت دیسک و صفحه نو و مارک های دیگه،این درست نیست.
ولی از لحاظ طول عمر بیشتر به نسبت دیسک و صفحه خودش،این درسته و درواقع اون اختلاف قیمتی که بابت دیسک و صفحه زانتیا بیشتر پرداخت میکنید به عنوان طول عمر کارکرد بیشتر و کیفیت بهتر درواقع پرداخت میشه!

ممنون دوست عزيز از جواب كامل و خوبتون
حالا پس من برم از اين ديسكي و صفحه اي كه دوستمون گفتن بخرم؟

مارک والئو هست و مخصوص زانتيا 1800 و هيچ مشکلی هم بوجود نمیاره.

نمايندگي ايساكو دارن از اينا؟
در ضمن تقلبيش هم هستش؟!!!

MaZi Zo0M Z0oM
12 January 2013, 07:20 PM
ممنون دوست عزيز از جواب كامل و خوبتون
حالا پس من برم از اين ديسكي و صفحه اي كه دوستمون گفتن بخرم؟

نمايندگي ايساكو دارن از اينا؟
در ضمن تقلبيش هم هستش؟!!!
با سلام.
خواهش میکنم دوست عزیز.
اینکه شما کدوم رو بخرید بستگی به قیمتهایی که بهتون میدن داره و اینکه شما حاضر هستید با چه هزینه ای و پرداخت چه مبلغی از جیب مبارک همایونی،دیسک و صفحه رو تهییه کنید.
من خودم که میخواستم سال 85 برای 405 بخرم که برادرم باهاش تو مسابقات سرعت فدراسیون اتومبیل رانی در کلاس 1.8 استاندارد شرکت میکرد،رفتم 2-3 تا نمایندگی سایپا،داشتند ولی برای فروش بیرون نمیدادند و میگفتند حتما ماشین باید بیاد اینجا تا ما براش تعویض کنیم.
و پس از دریافت پاسخ مشابه از 2-3 تا نمایندگی،از مغازه ای واقع در خ ستارخان،بین محدوده پل ستارخان تا نمایندگی دوو بود که خریدم.چون احزین مراجعه به نمایندگی که کذئم،ضلع جنوبی پل ستارخان بود.
اونزمان قیمت دیسک و ثصفحه 405 با مارک لوک 50 تومن بود و من دیسک و صفحه زانتیا 1.8 رو 150 تومن پرداخت کردم.
حالا الان رو که دیگه قیمتها ماشاء الله .... البته به قیمت .... هم 5% مالیات بر ارزش افزوده هم تعلق میگیره !

اصل و تقلبیش رو نمیدونم که هست یا نه؟ولی چون همچی در حال حاضر بر پایه گفتن دروغ و به غلط بعضا گفته میشه،شما در نظر بگیر که هست.ولی نشونی ازش یادم نیست که بگم بسته بندیش چیا داشت یا شماره فنیش چی بود و ...

hassanlotfi
20 January 2013, 09:31 PM
باسلام
قیمت کیت کلاچ زانتیایی والئوسبز1950000
قیمت کیت کلاچ فابریکی خود405 والئوسبز1750000

hassanlotfi
20 January 2013, 09:33 PM
دوستان اگه سوالی در مورد قیمت قطعات داشتند میتونم راهمناییشون کنم

King PDA
21 January 2013, 12:39 PM
باسلام
قیمت کیت کلاچ زانتیایی والئوسبز1950000
قیمت کیت کلاچ فابریکی خود405 والئوسبز1750000

ايساكو داره و به اين قيمت؟

توليد تركيه هستش؟

hassanlotfi
21 January 2013, 09:16 PM
ايساكو داره و به اين قيمت؟

توليد تركيه هستش؟

با سلام
نمایندگی های ایساکو برای جوری جنس تعداد محدودی خریداری میکنن ولی به قیمت فوق العاده بالا عرضه میکنن
من قیمت بازار مصرف(چراغ برق)رو خدمتتون اعلام کردم
خیر تولید ترکیه نیست شرکتی به نام دانا در بازار پخش میکنه که شرکت معتبریه واجناس وارداتی خوبی هم داره

bakhteary
14 May 2013, 01:38 AM
به نظر من اگه valeo اصلي گيرت بياد از همه بهتره من قبلا تست كردم واقعا ماشينم هم نرم شد و هم پرشتاب

Sent from my iPhone using Tapatalk