PDA

View Full Version : كولر پرايد و مباحث مربوط به تغییرات؛تعمیرات و نگهداری

اميرعلي
22 April 2005, 02:46 PM
اقا كسي يه راهه حلي براي اين كولر پرايد داره كه كم نياره مخصوصا سر ظهر كه اوجه گرماست
اصلا چرا كم مي ياره ماله فنه كه كوچيكه يا اصلا سيستم ضعيفه ...

alisam44
22 April 2005, 08:03 PM
منظورت از كم آوردن چيه؟آمپرش داغ مي شود يا كشش ماشين؟اگر آمپرش زود بالا مي رود ضد جوش بريز البته يك نمايندگي به ما گفت همان ضد يخ زمستانم توش باشه خوبه،زود جوش نمي آورد!!!! :twisted:

سياوش وب
22 April 2005, 09:59 PM
كلا كولر پرايدا كمي ضعيفه ولي براي خاطر جمع شدن ببر ببين گاز داره يا نه

پژمان22
22 April 2005, 10:52 PM
بالا بري پايين بياي كولر پرايد همينه كه هست و قابل مقايسه با كولر ماشينهاي جديد نيست.

alisam44
22 April 2005, 11:01 PM
بازم خدا پدر پرايدهاي كره اي را بيامورزد.عجب كولري دارند

kasra03
22 April 2005, 11:17 PM
بابا كولر پرايد همچين بدم نيس خوب خنك ميكنه 8)

ATOS
22 April 2005, 11:49 PM
بالا بري پايين بياي كولر پرايد همينه كه هست و قابل مقايسه با كولر ماشينهاي جديد نيست.
100% تائيد ميكنم . كولر فقط به پژو 405 به بالا فشار نمياره 8)

مهرداد الف
23 April 2005, 03:20 PM
اين مربوط ميشه به كمپرسور كولر ، روي پرايدهاي كره اي كمپرسور دوو بود كه عالي عمل ميكرد ولي اين جديدا كمپرسور DAC و يه مارك ديگه هستند كه در ايران توليد ميشه واصلا كيفيت خوبي نداره

astiak
23 April 2005, 06:49 PM
كلا كولر پرايدا كمي ضعيفه ولي براي خاطر جمع شدن ببر ببين گاز داره يا نه معمولا تو خود سايپا گاز كولر رو كم و از جنس هندي ميزنن بهتره بري و گاز كولر انگليسي و به مقدار كافي بزني (مقدارشو دقيقا نميدونم)

kasra03
24 April 2005, 04:32 PM
اميرعلي, جان بده ترموساتشم چك كنن منم همين مشكلو داشتم ترموساتش كار نميكرد و كولر در دور موتور هاي مختلف قطع و وصل نميشد كه هم به موتور فشار مياد هم كارايي كولر كم ميشه

مودي
25 April 2005, 06:31 AM
چند تا راه حل جانبي:
يكي اين‌كه اگه از صبح ماشينتو جايي پارك كني كه تا ظهر روش آفتاب مستقيم باشه عملا هرچه هم كولرت قوي باشه راندمانش به شدت افت مي‌كنه چون بدنه داغ ماشين كه امكان تبادل حرارت با بيرون رو هم تو اون گرماي ظهر نداره همينطور داغ مي‌مونه و نتيجتا گرماي آن به كل ماشين از جمله درون اتاق هم سرايت مي‌كنه.
دوم اين‌كه گاهي بدك نيست چند دقيقه‌اي يه ذره شيشه رو باز كني تا هواي داخل اندكي مجال تعويض پيدا كنه. اين كار باعث مي‌شه بعد از حدود نيم ساعت از روشن بودن كولر و رانندگي تو اون هواي داغ ظهر كل هواي گرم درون اتاق با هواي خنك جديد كولر جايگزين بشه. بعدش ديگه مي‌توني شيشه‌هاتو با خيال راحت ببندي و از كولرت لذت ببري. به نظر منهم كولر پرايد حتي اين جديدهاش در حد خودشون چيزاي بدي نيستند.

kima
25 April 2005, 11:15 PM
ماشین کوچولو هست
زود هم خنک میشه
کولر پاترول که نمیاد بذارن روش
من نمایندگی 5000 تومان گرفت گفت برات کانال کشی می کنم
بعد یه کارایی کرد سرعت باد خیلی خیلی زیاد شد و با فشار میزنه بیرون
می گفت اونموقع اکثر فشار داخل داشبور هدر میره اما اینجوری همش میاد بیرون

alisam44
25 April 2005, 11:21 PM
ببر يك نمايندگي شايد عيب اساسي دارد

Shahzadeh kocholoo
26 April 2005, 01:00 PM
يكي ميگفت اگه دينامتو كرهاي بندازي + باتريتو + شمعاتو عوض كني هم بهتر راه ميره هم كولرش كم نمياره اين درسته؟؟

سيم كشي نمي سوزه؟ 8)

Sina-Ts
26 April 2005, 01:50 PM
منم از يکی شنيدم که اگه باتری خشک بزاری کولر بهتر ميشه

baris
26 April 2005, 02:14 PM
دينام و باطري گمان نكنم زياد تاثيري داشته باشه. چون فن كولر كه از نظر برقي كم نمياره واين كمپرسور است كه به موتور فشار مياره ولي شمع 100٪ تاثير داره چون تو كاركرد موتور نقش داره.
با اين كار هايي كه شما فرموديد چه دليلي داره كه سيم كشي بسوزه.
كولر در هر صورت اگر گازش خوب باشه و مشكلي نداشته باشه كار خودشه ميكنه( حالا چه خوب يا بد كه بستگي به نحوه استفاده و عايقبندي ماشين و خيلي عوامل ديگه داره. فقط ميمونه زوري كه به موتور مياره و بهمراه اون كشش ماشين رو كم مي كنه و باعث داغ كردن ماشين ميشه (بخصوص اگر ماشين شما سنگين باشه يا تو سربالايي باشه) حالا شما با هر تدابيري موتور رو در جهت ميزان تر و بهتر كار كردن كمك كنيد همانقدر به اين مساله كمك خواهيد كرد كه باري كه كولر به موتور مي اندازد كمتر محسوس باشد و بتوانيد در اكثر شرايط و بطور مداوم از ماشين خود كولر بگيريد.
در كل كليه كارهايي كه به بهتر كار كردن موتور و بهتر خنك شدن موتور و افزايش كشش ماشين كمك كند منسب خواهد بود.از قبيل:
شمع ها . واير ها. تنظيم بودن كاربراتور يا انژكتور. صفحه كلاج. نقص نداشتن سيستم اگزوز از نظر گرفتگي. تميز بودن رادياتور و تكميل بودن آب آن و درست كار كردن فن و ترموستات و واتر پمپ. تميز بودن بدنه موتور (كه به دفع كردن حرارت حاصله كمك مي كند) تميز بودن فيلتر هوا. شل نبودن تسمه. فيلر گيري سوپاپها و ....................

در كل پرايد با موتور ضعيفي كه داره در شرايط كار عادي خودش كم مياره چه برسه كه بار كولر هم روش بيفته. يه مقدار هم بايد باهاش مدارا كرد و انتظار زيادي نبايد از اين خودرو داشت. ضمنا من خودم پرايد دارم و فعلا كه نو هست كولرش بدك نيست.

kasra03
26 April 2005, 08:22 PM
بچه ها منظورتون از عوض كردن شمع ها يعني اينكه با كره ايش عوض كنيم يا مدل خاصي داره؟ميشه يكم توضيح بدين؟ :?:

Shahzadeh kocholoo
27 April 2005, 06:15 PM
دينام و باطري گمان نكنم زياد تاثيري داشته باشه. چون فن كولر كه از نظر برقي كم نمياره واين كمپرسور است كه به موتور فشار مياره ولي شمع 100٪ تاثير داره چون تو كاركرد موتور نقش داره.
با اين كار هايي كه شما فرموديد چه دليلي داره كه سيم كشي بسوزه.
كولر در هر صورت اگر گازش خوب باشه و مشكلي نداشته باشه كار خودشه ميكنه( حالا چه خوب يا بد كه بستگي به نحوه استفاده و عايقبندي ماشين و خيلي عوامل ديگه داره. فقط ميمونه زوري كه به موتور مياره و بهمراه اون كشش ماشين رو كم مي كنه و باعث داغ كردن ماشين ميشه (بخصوص اگر ماشين شما سنگين باشه يا تو سربالايي باشه) حالا شما با هر تدابيري موتور رو در جهت ميزان تر و بهتر كار كردن كمك كنيد همانقدر به اين مساله كمك خواهيد كرد كه باري كه كولر به موتور مي اندازد كمتر محسوس باشد و بتوانيد در اكثر شرايط و بطور مداوم از ماشين خود كولر بگيريد.
در كل كليه كارهايي كه به بهتر كار كردن موتور و بهتر خنك شدن موتور و افزايش كشش ماشين كمك كند منسب خواهد بود.از قبيل:
شمع ها . واير ها. تنظيم بودن كاربراتور يا انژكتور. صفحه كلاج. نقص نداشتن سيستم اگزوز از نظر گرفتگي. تميز بودن رادياتور و تكميل بودن آب آن و درست كار كردن فن و ترموستات و واتر پمپ. تميز بودن بدنه موتور (كه به دفع كردن حرارت حاصله كمك مي كند) تميز بودن فيلتر هوا. شل نبودن تسمه. فيلر گيري سوپاپها و ....................

در كل پرايد با موتور ضعيفي كه داره در شرايط كار عادي خودش كم مياره چه برسه كه بار كولر هم روش بيفته. يه مقدار هم بايد باهاش مدارا كرد و انتظار زيادي نبايد از اين خودرو داشت. ضمنا من خودم پرايد دارم و فعلا كه نو هست كولرش بدك نيست.

اخه وقتي دينامو عوض كني قويتر بندازي در نتيجه بيشتر باتري رو شارژ ميكنه در اين صورت مشكلي براي سيم كشي و... نمي افته؟

alireza_shd
29 April 2005, 07:57 AM
اخه وقتي دينامو عوض كني قويتر بندازي در نتيجه بيشتر باتري رو شارژ ميكنه در اين صورت مشكلي براي سيم كشي و... نمي افته؟
باطري بيشتر شارژ نميشه چون آفتامات داره
دينام رو كه عوض كني برق يه كم قوي تر ميشه و ماشين كمتر به باطري نياز داره و باعث طول عمر باطري ميشه
پرايد سفيد بخر خنكتر هست!

astiak
30 April 2005, 03:05 AM
عوض كردن دينام يا بهبود سيستم برقي زياد ربطي به كولر ماشين نداره اگه ميگن دينامو شمعو اين چيزا رو عوض كني بخاطر اينه كه وقتي كمپرسور كولر كار كرد مقداري از قدرت موتور و ميگره و پنكه توي اتق هم برق مصرف ميكنه و همه اينا باعث افت آمپراژ ميشه و ربطي به خنك كنندگي كولر نداره و اينم بگم كه آمپر دينام كره اي بالا تر از دينام ايراني

پس دينام و شمع و سيستم برق ربطي به قدرت خنك كنندگي كولر نداره.

astiak
30 April 2005, 03:08 AM
براي بيشتر شدن قدرت خنك كنندگي كولر بايد اين موارد رو رعايت كني
1-مقدار و جنس گاز كولر (خيلي مهمه و خيلي تاثير داره)
2-بازديد مقدار استهلاك تسمه كمپرسور كولر و ميزان آزادي اون به هر چند وقت يكبار بايد بازديد بشه 8)

dibaji
8 May 2005, 07:40 PM
ظرفيت گاز كمپرسور كولر پرايد در حدود 750 گرمه كه حدود 39 گرم روغن داخلش هست.و ظرفيت باقيمانده حدود 720 گرم ميشه.با توجه به اينكه گاز كولر گران شده سايپا حدود 320 گرم تا 350 گرم گاز بيشتر تزريق نميكنه و بقيه اش هواست.بايد با دستگاههاي آلماني تزريق گاز كه وكيوم و هواگيري هم دارند ما بقي رو پر كنيد
لازم به ذكر است كه اگر به روش دستي بخواهيد گاز بزنيد 350 گرم بيشتر نميگيره .در صورتي كه با دستگاع دقيقا تا 706 گرم ميتونيد گاز بزنيد. با تغيير در فن هم ميتونيد آمپر ورودي را افزايش بديد و دبي هواي خنك را زياد كنيد .با اين كارها در تابستون كاملن خنك ميشيد
در ضمن فشنگي آب و ترموستات را هم حتمن كره اي كنيد تا دماي اب رادياور بالا نره. 8) 8)

kasra03
8 May 2005, 10:04 PM
ببخشيد روش دستي يهني چي؟من كه رفتم گازش كنم با يه دستگاهي كه هوا ميزنه نشت گيري كرد بعدم هم كه هوارو خالي كرد يه ربع صبر كرد تا وكيوم بشه بعد هم كپسولو وصل كرد به سر شيرو ....17 تومن هم گرفت حالا ميگيد نصفشو پر كرده؟ :oops:

po2ya
8 May 2005, 10:09 PM
شما يه كاري كن (خود منم پرايد دارما منم ميخوام همين كارو بكنم)
شما پرايدتو بفروش برو يه ماشين ديگه بخر مثلا ماتيز نه تنها كولرش كم نمياره بلكه شما كم مياري از بس خنكت ميكنه!
8)

po2ya
8 May 2005, 10:13 PM
ولي جدا از شووخي فكر كنم مشكل از گاز كولر هست شايدذم باتري ماشين چون من اين 2 تا مشكل رو با هم حل كردم خيلي كولر ماشينم خنك ميكنه!
خدايشش اينقده خنك ميكنه به سه سوت خاموشش ميكنم!
حتي سر ظهر!
8)

Sina-Ts
8 May 2005, 10:42 PM
منم باتری ماشينم مشکل داشت عوض که کردم کولر از اين رو به اون رو شد

behdad sbojariyan
8 May 2005, 10:53 PM
بابا جون به این چیزا نیست چون کولر پراید از موتور نیرو می گیرد و به باتری کاری ندارد ولی به موتور چرا در ضمن اگر می خای بهتر شه ماشینت رو بفروش 8)

اميرديجي2
11 May 2005, 01:25 AM
اگر كاربراتوري هستش با عوض كردن شمع ماشين و تقويت سيستم برق ماشينت بهتر ميشه . در ضمن اگر بتوني كه گاز اصل كره اي براي كولرت پر كني نياز نيست كه كولرت زياد باشه تا كمپرسور بيشتر كار كنه . برا همين بهتره كه اين كار هارو انجام بدي تا شايد راضي شي . اما زياد حساس نباش . 8) پرايد ديگه . چه انتظاري داري ؟!

behdad sbojariyan
11 May 2005, 05:06 AM
اميرديجي2, عزیز من شما زمانی که دکمه ی acرومیزنید ارتباط کمپرسور به وسیله ی یک کلاچ مغناطیسی و برقی وصل می شود حالا اگر که دور فن تا آخر هم باشه هیچ تاثیری در بیشتر کار کردن کمپرسور نداره!!!!! 8) 8)

alireza_shd
11 May 2005, 06:52 AM
behdad sbojariyan,
رو كندانسور كولر يه سنسور سرما هست وقتي كندانسور به اندازه كافي خنك باشه كولر خاموش ميشه .
1-وقتي فن رو دور كم هست هواي كمتري از رو كندانسور عبور مي كنه و كندانسور دير تر گرم ميشه پي كولر كمتر كار ميكنه
2 - وقتي حجم و جنس گاز كولر مناسب باسد كمپرسور با هر گردش ميزان گرما بيشتر رو خارج ميكنه پس كندانسور زودتر خنك ميشه و كولر آف مي كنه
(من كولر اسپليت نسب ميكنم ) 8)

moeinifar
11 June 2006, 04:16 PM
آیا امکان تغییر این دو فن در پراید وجود داره از فن چه ماشینهایی که قویتر هستند می تونیم استفاده کنیم کسی این کارو کرده؟

paymanonline
11 June 2006, 04:24 PM
آخه فقط مسئله فن نیست و سرعت فن با میزان هوای سرد تولید شده هم رابطه داره
ممکنه اگه سرعت فن بیشتر بشه هوای گرم بزنه داخل

XELTEK
11 June 2006, 08:01 PM
دوست عزیز !!!
مشکل داغ شدن بیش از اندازه موقع کولر گرفتن رو اکثر پراید ها دارند !!!
نتیجه اخلاقی : باید بسازی

moeinifar
12 June 2006, 04:45 PM
دوست عزیز !!!
مشکل داغ شدن بیش از اندازه موقع کولر گرفتن رو اکثر پراید ها دارند !!!
نتیجه اخلاقی : باید بسازی
شنیده بودم فن رو عوض می کنن؟

pedram55
12 June 2006, 04:59 PM
من فکر کنم منظور دوستمون فنهاي داخل موتور بود نه اوون فني که باد سرد را مياره داخل

XELTEK
12 June 2006, 05:21 PM
من دیروز تو یه پرایدی(مدل 85) نشستم که کولررش خیلی عالی بود و مثل سی یلو خنک می کرد و موتورشش دماش زیر خط وسط بود !!!
پرسیدم این چرا اینطوری خوب خنک می کنه گفت که موتور کولر رو مستقلش کردم و 80 تومن هزینه برام داشت !!!

moeinifar
12 June 2006, 05:24 PM
موتور کولر مستقیم یعنی چی؟ ببینین آخه فن های پراید خیلی ضعیفه و رادیاتورها رو خوب خنک نمیکنه مخصوصا در هوای گرم. حالا چه باید کرد؟

XELTEK
12 June 2006, 05:46 PM
موتور مستقل !!! یعنی جدا از موتور اصلی !!
خوب موتور فنو عوض کن کره ای بنداز ! میشه خدا !!!!!!!!

moeinifar
12 June 2006, 06:02 PM
موتور مستقل !!! یعنی جدا از موتور اصلی !!
خوب موتور فنو عوض کن کره ای بنداز ! میشه خدا !!!!!!!!
خودش کره ای عزیز.

paymanonline
12 June 2006, 09:43 PM
شاید کولرت گازنداره؟
آقا ما پارسال رفتیم یه جا تو بلوارفردوس گاز زد برامون تا الان هر پراید سواری که میشینه تو ماشین میگه خیلی خوب خنک میکنه
اون یارو هم گفت ما گاز آمریکائی میزنیم و پارسال 20 تومن ازم گرفت

moeinifar
12 June 2006, 11:41 PM
شاید کولرت گازنداره؟
آقا ما پارسال رفتیم یه جا تو بلوارفردوس گاز زد برامون تا الان هر پراید سواری که میشینه تو ماشین میگه خیلی خوب خنک میکنه
اون یارو هم گفت ما گاز آمریکائی میزنیم و پارسال 20 تومن ازم گرفت
دوست عزیز مشکل بالا رفتن آمپر ناشی از ضعیف بودن فنه فکر نکنم به گاز ربطی داشته باشه؟

XELTEK
13 June 2006, 12:06 AM
خودش کره ای عزیز.
اگه عوضش نکرده باشی محال ممکنه !!!

moeinifar
13 June 2006, 12:15 AM
اگه عوضش نکرده باشی محال ممکنه !!!
lمدل 72 عزیز جان

reza1357
13 June 2006, 12:04 PM
معینی فر جان (اگه درست گفتم) بهترین راه حل همون چیزی که گفتم یعنی هم فن رادیاتور و رادیاتور را بزرگتر بگیر و انها رو عوض کن
خیلیا اینکار رو کردن مشکل خاصی پیش نیومد بنده هم پرایدم اینکار رو براش کرده بودن البته تا حالا نمیدونستم، یکی از فامیلهامون ماشین رو دید و متوجه شد

paymanonline
13 June 2006, 02:07 PM
دوست عزیز شما نگفتی که امپرت بالا میره.
ولی اگه مشکل با امپر آب داری و از سال 72 هم موتوره فن رو دست نزدی بهتره عوضش کنی چون ممکنه ضعیف شده باشه.

hamid_b
24 June 2006, 02:25 PM
کولر ماشینم وقتی روشن است احساس میکنم بعضی موقعها خودش خاموش میشه (حدودا 20-10 ثانیه) بعد دوباره روشن میشه میخواستم بدونم علتش چیه؟

Kavan
24 June 2006, 04:10 PM
با سلام
كمپرسور كولر پرايد واسه اينكه موتور گرم نشه و راندمان بالا بره و همچنين واسه اينكه در شيب هاي زياد به ماشين فشار نياد حالت اتوماتيك داره و در فواصل زماني معين كمپرسور كولر رو خاموش ميكنه كه اگه خوب دقت كنيد صداي خفيفي داره و همچنين در هنگام حركت يه دفعه شتاب ماشين بيشتر ميشه. :icon_cool

Ramtin329
24 June 2006, 10:17 PM
و یا بعبارت دیگر "ترموستات" که صدای قطع و وصل شدنش براحتی شنیده میشه!

pedrambade
25 June 2006, 09:05 AM
بیین دوست من هر کولر گازی که نمونش روی ماشین شما هست یه دمایی (خنکی) رو باید تامین کنه.واین دما رو از طریق کمپریور تامین می کنه.کار کولر ماشین و موتور ماشین از هم جداست بعبارت دیگه این دوتا هیچ تاثیری روی هم ندارن و موتور ماشین فقط پیشستون داخل کمپروسور رو به حرکت درمیاره و وظیفه تامین هوای سرد بر عهده کمپرسور هست حالا اگر از کولر ماشینت کم استفاده کنی کمپرسور کمتر کار مکنه چرا چون شما با تنظیم درجه کولر مقدار هوای خنک درخواستی رو می خوای مثلا اگر روی 1 بزاری سرمای کمتر پس کمپرسور نیازی نداره بیشتر جون بکنه و کار کنه بهمین خاطر بعد از اینکه وقدار سرمای تعیین شده رو برای درجه 1 تامین کرد خاموش میشه و هر وقت سنسورش به اونجا رسید که دوباره باید هوای سرد تولید کنه کمپرسور شروع به کار می کنه واسه همین هست که بعضی وقتا خودش روشن می شه و دوباره خاموش میشه.حالا امتحان کن بین وقتی روی 3 می زاریش کمپرسور مدام روشن هست تا سرمای بیشتری تولید کنه واین توی پراید با این وضعیت موتورش باعث می شه موتور گرم کار شه.پس کار کردم کولر از نظر خاموش یا روشن شدن بستگی داره به مقدار استفاده شما.البته جدیدا سنسوری می زارن روی ماشنها که وقتی موتور از یه حدی بیشتر گرم شد کولر خودبخود و بدون استفاده از نظر شما قطع می شه که این مسخرست چون نتونستن ضعف رو درست کنن از این طریق خواستن سمبلش کنن.هیچ مشکل دیگه ای هم نداره.

Farzad-aoms
25 June 2006, 01:16 PM
مال ما هم بعضی وقتا امپرش می ره بالا ولی خنکش خدايش خوبه
من تو پروتونم که نشسته بودم این خنکی رو نداشت
ولی در عوض امپر سر جاش بود

dr_mehry
25 June 2006, 03:47 PM
فکر کنم خرابی بلبرینگ و یا خشک بودن بلبرینگ فنها در سرعتشون و همچنین صداشون تاثیر داره.

z_qz54
25 June 2006, 11:05 PM
همیشه هر 20000تا بدین بین پره های رادیاتور رو یه باد بگیرن ، خیلی خیلی تاثیر داره.
در ضمن میشه ببرید موتور فن رو سیمپیچی ، اونجا برای اینکه یک مقدار سرعت بیشتر بشه راهنمایی مینن .

Kavan
26 June 2006, 01:05 AM
بیین دوست من هر کولر گازی که نمونش روی ماشین شما هست یه دمایی (خنکی) رو باید تامین کنه.واین دما رو از طریق کمپریور تامین می کنه.کار کولر ماشین و موتور ماشین از هم جداست بعبارت دیگه این دوتا هیچ تاثیری روی هم ندارن و موتور ماشین فقط پیشستون داخل کمپروسور رو به حرکت درمیاره و وظیفه تامین هوای سرد بر عهده کمپرسور هست حالا اگر از کولر ماشینت کم استفاده کنی کمپرسور کمتر کار مکنه چرا چون شما با تنظیم درجه کولر مقدار هوای خنک درخواستی رو می خوای مثلا اگر روی 1 بزاری سرمای کمتر پس کمپرسور نیازی نداره بیشتر جون بکنه و کار کنه بهمین خاطر بعد از اینکه وقدار سرمای تعیین شده رو برای درجه 1 تامین کرد خاموش میشه و هر وقت سنسورش به اونجا رسید که دوباره باید هوای سرد تولید کنه کمپرسور شروع به کار می کنه واسه همین هست که بعضی وقتا خودش روشن می شه و دوباره خاموش میشه.حالا امتحان کن بین وقتی روی 3 می زاریش کمپرسور مدام روشن هست تا سرمای بیشتری تولید کنه واین توی پراید با این وضعیت موتورش باعث می شه موتور گرم کار شه.پس کار کردم کولر از نظر خاموش یا روشن شدن بستگی داره به مقدار استفاده شما.البته جدیدا سنسوری می زارن روی ماشنها که وقتی موتور از یه حدی بیشتر گرم شد کولر خودبخود و بدون استفاده از نظر شما قطع می شه که این مسخرست چون نتونستن ضعف رو درست کنن از این طریق خواستن سمبلش کنن.هیچ مشکل دیگه ای هم نداره.

با تشكر از توضيحاتتون، ولي دوست عزيز فكر نكنم پيچ 1، 2 و 3 پرايد سرماي كولر رو تعيين كنه فقط شدت باد رو تنظيم ميكنه (بعضيا فكر ميكنن اگه رو 3 بذارن موتور ميتركه!)، چيزي كه كمپرسور رو به كار ميندازه دكمه كمپرسور كنار پيچ هستش در ضمن سرما رو ميتونيم با شاسي مقدار گرمي و سردي تنظيم كنيم، هرچه آبي تر سردتر و هرچه قرمزتر گرمتر (بخاري).:icon_evil

saman_0264
26 June 2006, 01:17 AM
آقايون پرايد دار يه چي ميگن برين حال كنين اگه ميخواين كولر پرايدتون مثله پزو باد يخ بده دور همه لوله هاي اونو پشم شيشه بگيريد تميز كار كنيد حال كنيد نظر هم بدين براي آف و اون كردن كولر هم روشي هست كه ديگه آف نكنه كه ترجيح ميدم نگم فردا كولرتونو ميسوزونين ميگين سامان گفت فعلا همونو برين حال كنين تا بعدا"..............نظر يادتون نره

dr_mehry
26 June 2006, 06:17 PM
من که خودم 2 سال پراید داشتم کولر اونو به 405 ترجیح می دم . ضمنا اگه یه تیکه پارچه بپیچی دور ترموستات کولر (زیر داشبورد) دیگه کولر قطع نمی شه.

مهدي پاشايي
26 June 2006, 10:15 PM
سامان جان منظورت از لوله ها کدوماست فقط داخل موتور رو میگی دیگه بیشتر راهنمایی کن استفاده کنیم ؟

Ramtin329
26 June 2006, 11:10 PM
با تشكر از توضيحاتتون، ولي دوست عزيز فكر نكنم پيچ 1، 2 و 3 پرايد سرماي كولر رو تعيين كنه فقط شدت باد رو تنظيم ميكنه (بعضيا فكر ميكنن اگه رو 3 بذارن موتور ميتركه!)، چيزي كه كمپرسور رو به كار ميندازه دكمه كمپرسور كنار پيچ هستش در ضمن سرما رو ميتونيم با شاسي مقدار گرمي و سردي تنظيم كنيم، هرچه آبي تر سردتر و هرچه قرمزتر گرمتر (بخاري).:icon_evil
کاملا درسته :icon_cool من همیشه درجه کولرم روی 2 هستش. در واقع چه روی 1 یا 3 هیچ تاثیری بر کارکرد موتور نداره چرا که کولر تنها با یک دکمه فعال ویا غیرفعال میشه .... این که فکر کنی روی 1 بذاری فشار کمتری روی موتور و کولر هست درست نیست:icon_mad:

z_qz54
27 June 2006, 01:50 AM
وقتی درجه شدت باد رو روی 3 میزارین و احساس میکنید ماشین میلرزه ، اون علتش ضعف باطریه و ربطی به کولر نداره.
برای همین وقتی درجه روی 1 هست و ک.لر روشنه چون هیاهوی هوا توی لوله ها کمتره ، سرما نیز بیشتره.

sajjadnegaresh
29 June 2006, 12:27 AM
با صحبتهايي كه شد لطفا بگيد كه هزينه تعويض فن رادياتور موجود بر روي پرايدهاي انژكتوري با فن كره اي چقدر هستش ؟ اگه هزينه هاي ديگه هم لطف كنيد ممنون مي شم

masoud_35_teh
29 June 2006, 10:21 PM
آقایان من 1 ماه پیش دینامم سوخت وباطری سازه گفت برای اینه که کولر گرفتی چون دینامت 45 آمپره وباید اکه میخوای دیگه نسوزه و خوب کولر جواب بده باید دینام 55 آمپر بزاری منم اینکارو کردم و تا الان خوب گار میکنه و موتور هم جوش نمیاره در حقیقت قبلا هم موتورم جوش نمیاورد .حالا به نظر شما سوختن دینامم ربطی به کولر گرفتن داشت یا نه؟به نظر خودم سوختن دینامم به خاطر این نبوده .

FARZAD_1975
6 July 2006, 03:46 PM
آقا این که میگن با 80000تومن موتور الکتریکی جدا از موتور برای کولر پراید میزارن چه جوریه کسی اطلاعات داره؟

hasan shahab
6 July 2006, 04:01 PM
من که خودم 2 سال پراید داشتم کولر اونو به 405 ترجیح می دم . ضمنا اگه یه تیکه پارچه بپیچی دور ترموستات کولر (زیر داشبورد) دیگه کولر قطع نمی شه.

آقا بی خیال کولر 405 که خدای سرماست وقتی میزاریش رو آخر باید مواظب باشی باد نبرتت مال پراید هم خوبه اما اون موقعه که ما پراید داشتیم کمپرسورش daewoo بود الان میگن sanden شد یک عده هم میگم کمپرسور ایرانی روش گذاشتن کسی از این موضوع اطلاع داره الان وضعیتش چی هست

reza1357
6 July 2006, 04:13 PM
کولر ماشینم وقتی روشن است احساس میکنم بعضی موقعها خودش خاموش میشه (حدودا 20-10 ثانیه) بعد دوباره روشن میشه میخواستم بدونم علتش چیه؟

اولا امیدوارم مشکلتان حل شده باشدو از پاسخ هایی که دوستان داده اند بهره برده باشید

عمدترین دلیل خاموش و روشن شدن کولر شما میشه از ترموستات است اگه وارد باشید میتوانید ترموستات رو دربیارید و درجه ش رو زیاد کنید تا زود عمل نکنه و باعث روشن و خاموش شدن کولر بشه

موفق باشید

arash p mbz bmw
6 July 2006, 06:59 PM
خوب پراید مسلما دارای سیستم ایرکاندیشن دستی یا :aircandishen manualهست(ببخشید دیکته اش یادم نیست ):icon_ques

pedrambade
29 July 2006, 10:34 AM
بابا این لگن ما تو این چند روزه کولرش مارو بیچاره کرده وقتی رو یک می زاری خوبه و آمپر آب هم پایین هست اما وقتی روی 2 می زاری سریع آمپر آب بالا می ره طوری که باید سریع بر گردونی به 1 حتی رو 3 هم جرعت نمی کنی بزاری آمپر سریع می ره بالا.چکار باید کرد نمی دونیید باید چیکار کرد که داغ نکنه یا اگر اشکالی داره چطوری می شه رفعش کرد.

arash p mbz bmw
29 July 2006, 01:01 PM
من فکر نمیکنم به درجه ی کولر ربطی داشته باشه
شما وقتی کولر رو روشن میکنید کمپرسور یه مقدار دور از ماشین میگیره
حالا اگر کولرو زیاد کنید کمپرسور که فعالیتش بیشتر نمیشه بلکه فن فعالتر میشه تا هوای بیشتری به داخل بده
من فکر نمیکنم این مورد به کولر ربطی داشته باشه

pedrambade
29 July 2006, 03:19 PM
بالاخره بنظر شما آیا اتومبیل من مشکل داره ک داغ می کنه یا هوا تو این 2 روزه خیلی گرم بوده یا فنش ایراد داره بنظرتون کومش هست که باعث میشه وقتی درجه رو رو 2 می زارم آمپر می ره بالا

z_qz54
29 July 2006, 06:13 PM
بالاخره بنظر شما آیا اتومبیل من مشکل داره ک داغ می کنه یا هوا تو این 2 روزه خیلی گرم بوده یا فنش ایراد داره بنظرتون کومش هست که باعث میشه وقتی درجه رو رو 2 می زارم آمپر می ره بالا

سیستم برقتون مشکل داره

reza1357
29 July 2006, 07:38 PM
به احتمال زیاد مشکل همانطور که دوستمان z_qz54 گفت برقی داشته باشد یا اینکه فن موتور مشکلی داشته باشد
اگه توجه کرده باشید وقتی کولر رو روشن می کنید هر دو فن روشن میشن اگه آفتامات مربوط به فن موتور مشکلی داشته باشه درست عمل نمیکنه و فن هم بدرستی عمل نمیکند یک احتمال دیگه هم هست شاید رادیاتور کثیف شده باشد و عمل دوران آب بدرستی در آن انجام نمیشود
سعی کنید موارد گفته شده رو بررسی کنید امیدوارم مشکل برطرف شود
موفق باشید :icon_cool

F.®.A
30 July 2006, 01:38 AM
پرايد تو هواي مرطوب مثل شمال كولر خوبي داره ولي تو تهران و هواي خشك به درد دكور هم نميخوره
تو هواي مرطوب اين اتفاق (خاموش روشن) براي كولر پيش نمباد چون دور كمپرسور عرق ميكنه و گرم نميكنه و به موتور هم كمتر فشار مياد

hamid_b
30 July 2006, 01:14 PM
بالاخره ما نفهمیدیم با این آمپر بالا چکار کنیم یکی میگه برقت مشکل داره یکی میگه فن ضعیف میشه(موقع کولر گرفتن) یکی میکه گاز کولرت کمه یکی میگه گاز کولرت زیاده آقا خدا وکیلی هرکی تخصص داره یه راهنمائی جامع کنه که بدرد کل پراید سوارا بخوره قربون دست همتون منتظرم.

arash p mbz bmw
30 July 2006, 03:40 PM
به احتمال زیاد مشکل همانطور که دوستمان z_qz54 گفت برقی داشته باشد یا اینکه فن موتور مشکلی داشته باشد
اگه توجه کرده باشید وقتی کولر رو روشن می کنید هر دو فن روشن میشن اگه آفتامات مربوط به فن موتور مشکلی داشته باشه درست عمل نمیکنه و فن هم بدرستی عمل نمیکند یک احتمال دیگه هم هست شاید رادیاتور کثیف شده باشد و عمل دوران آب بدرستی در آن انجام نمیشود
سعی کنید موارد گفته شده رو بررسی کنید امیدوارم مشکل برطرف شود
موفق باشید :icon_cool
دوست عزیزم
اقا رضای عزیز و علی اقا ی عزیز جواب شما رو دادن:icon_excl :icon_cool

z_qz54
30 July 2006, 04:31 PM
بالاخره ما نفهمیدیم با این آمپر بالا چکار کنیم یکی میگه برقت مشکل داره یکی میگه فن ضعیف میشه(موقع کولر گرفتن) یکی میکه گاز کولرت کمه یکی میگه گاز کولرت زیاده آقا خدا وکیلی هرکی تخصص داره یه راهنمائی جامع کنه که بدرد کل پراید سوارا بخوره قربون دست همتون منتظرم.

تک تک پراید ها تولیدی قلق خاص خودشونو دارن.:icon_arro

salahshor
30 July 2006, 07:39 PM
:icon_cry: :icon_ques آقا ماشين ماه گرم ميكن البته وقتي كولر روشن امپر تا انتهاي خط سفيد ميره كه مجبورم كولررو خاموش كنم دليلش رو هم نميدونم برق ماشين خوبه متور تنظيم شده . اما نميدون چيرا گرم ميكنه .... راستي وقتي كولر روشن يه صداي غير عادي از ماشين شنيده ميشه . كولر ماشين شما هم همين صدا رو داره يا نه . ممنون اگه راه حلي پيداكردين به ماهم خبربدين .؟!!!:icon_neut

صادق اصفهان
2 August 2006, 09:20 AM
در حد پراید خوبه

danial_2006
2 August 2006, 12:33 PM
دوست عزيز اين مشكل شما به احتمال زياد از برق ماشينتون چون روي درجه يك خوب كار ميكنه ولي اگر از سيستم كولر ماشينتون مانند راديات يا گاز يا فن ويا حتي ترموستات باشه روي درجه يك هم اذيتت ميكنه.
پس ماشين شما يا فنش در اثر ضعف باطري يا دينام زماني كه كولر ميگيريد اونهم بالاتر از درجه يك كا نميكنه يا دورش پايينه ياشايد اصلا عمل نميكنه يا در راديات ماشين يا كولر نشتي ويا بندي وجود دارد يا لوله هاي آب متصل به موتور نشتي و يا حتي باز شدند. بنابراين بايد هر يك از اين موارد رو جداگانه تست كني مثلا باطري رو آب اسيد شو چك كني اگر ميزون بود اون رو بدي بيرون شارژ كنن اگه حين شارژ حبابي مشاهده كردي باطريت كارش تمومه وبايد يك نو بگري وبايد دقت داشته باشي آمپر باطريت با دينامت بخونه.
اگه مشكل از باطريت نباشه احتمالا ديود هاي دينامت كوتاه شده اگه از يكي يا دوتاش كوتاه شده باشه كم شارژ ميكنه واگه بيشتر از دوتا كوتاه شده باشه شارژ نميكنه.
سيتم برقي ماشين و سيم كشي رو حتما بده بيرون واست چك كنن مخصوصا اگه ماشينت انژكتوري باشه.
لوله هاي راديات رو خودت چك كن اگه پوسيده ويا خراب بود عوض كن واگر نه بده بيرون واست سيخ بزنن ويا احتمالا نشتي داشت واست بگيرن.
در صورتي كه هيچ كدوم از اين ها جواب نداد به نمايندگي يا تعمير كار خوب مراجعه كن.

ehsan53
3 August 2006, 08:59 AM
با سلام
مشكل كولر من اينه كه صبحها كه از خونه ميرم بيرون خوب كار مي كنه ولي بعدش در طول روز قطع ميشه و فنش روشنه ولي باد گرم ميزنه. تعميركار نفهميد چشه؟!! چراغ كمپرسور هم روشنه و مشكل گاز هم نداره ولي بيشتر اوقات تو گرما فقط باد گرم مي زنه! اگه راهنمايي كنين ممنون مي شم .انژكتوري مدل 84

SAEEDKIA83
3 August 2006, 09:53 AM
سلام دوست عزیز منم مشکل شما رو داشتم تا اینکه متوجه شدم سمت چپ روی یکی از لوله های ورودی هوا یه چیز شبیه شمع هست با یه نگاه متوجه میشی منظورم کدوم هست روی اون یه اتصال الکترکی داره که برای من شل شده بود و هم اینکه پایه های اتصال شمع زنگ زده بود که با تمیز کردن اونا با سمباده و سفت کردن اتصال مشکلم رفع شد شما هم یه امتحانی بکن :icon_cool

ehsan53
6 August 2006, 07:41 AM
سلام دوست عزیز منم مشکل شما رو داشتم تا اینکه متوجه شدم سمت چپ روی یکی از لوله های ورودی هوا یه چیز شبیه شمع هست با یه نگاه متوجه میشی منظورم کدوم هست روی اون یه اتصال الکترکی داره که برای من شل شده بود و هم اینکه پایه های اتصال شمع زنگ زده بود که با تمیز کردن اونا با سمباده و سفت کردن اتصال مشکلم رفع شد شما هم یه امتحانی بکن :icon_cool

دوست عزيز اين كار رو هم كردم ولي همچنان مشكل دارهو فقط صبح زور خنك مي كنه!!!!!

dr_mehry
6 August 2006, 07:58 PM
من مشکل شما را با یک متخصص در میان گذاشتم . احتمال زیاد فن کولر شما (جلوی رادیاتور کولر) خرابه یا کار نمیکنه و یا اینکه اگر ماشینتون انژکتوریه , دریچه گاز کولر که بر رو ی ورودی انزژتور سواره مشکل داره و باید تعمییر بشه.انشا ا.. که مشکل رفع بشه.

dostetaze
29 August 2006, 12:32 PM
من يه ماشين صفر گرفتم كولرش هم مارك panasonic است با توجه بگرمي هواي شهر ما(اهواز) وقتي كولر ماشينو روشن ميكنم مرتب كولرش آف و آن ميكنه نميدونم دليلش چيه اينجا توي خوزستان ميگن كولر panasonic اصلاً بدرد نميخوره وچيزي كه خوبي مارك Kdac يا ساندنه خلاصه گرفتار شديم البته دوستم همزمان با من يه ماشين صفر گرفت كه كولرش ساندنه وخدايي بهتر از مال منه حالا ما گرفتار شديم با اين كولر و شركت .......... سايپا

ghazaleh
30 August 2006, 09:37 AM
ببخشيد باتري تر يا خشك روي كاركرد كولر تاثير ميذاره؟

majid_teh2005
11 April 2007, 12:20 AM
دوستان گرامي

پرايد من با فن كره اي تابستان با كولر داغ ميكرد . دادم فن 405 انداختن. شد توپ !!!!!

سرماي كولر عالي( وسط تابستان)...... عقربه آب هم به وسط نميرسه ...

البته بايد يك ذره روي دياق فن كار كنن و جاسازي كنند ....

موفق باشيد

sajjadnegaresh
11 April 2007, 04:20 PM
دوستان گرامي
پرايد من با فن كره اي تابستان با كولر داغ ميكرد . دادم فن 405 انداختن. شد توپ !!!!!
سرماي كولر عالي( وسط تابستان)...... عقربه آب هم به وسط نميرسه ...
البته بايد يك ذره روي دياق فن كار كنن و جاسازي كنند ....
موفق باشيد
چه مقدار هزينه و زمان صرف شد ؟

majid_teh2005
11 April 2007, 11:24 PM
فن كره اي را دادم + 30000 تومن اگه اشتباه نكنم .( آخه پارسال بود)

البته valeo اصل فرانسه ... ولي استوك ( دست دوم )

ولي فكر كنم ايراني هاش هم خوب باشه .

نميدونيد چه بادي ميزنه !!! احتياج به رله (به قول تعمير كار ها آفتومات ) هم نداره .

تجربه هاي قبلي من ثابت كرده كه هيچ چيزي به اندازه ميزان باد در خنك كردن رادياتور تاثير نداره !!

آخه قبلا يك بار رادياتور عوض كردم ولي فقط 5% تاثير كرد .

baran310
14 April 2007, 12:24 AM
دوستانی که در این زمینه تبحر دارن میشه لطف کنن نحوه کار رو توضیح بدن؟ فصل گرما نزدیکه و دوباره این موضوع داغ میشه. از طرفی همه به تعمیرکار ماهر دسترسی ندارن و بعضی تعمیرکارها اصلا نمیدونن اینکار چیه؟! اینجا میتونه مرجع خوبی بشه برای اونایی که مایلن اینکار رو انجام بدن. فقط دوستان لطف کنن مفصل توضیح بدن. هرچند زحمت میشه... پیشاپیش مرسی.

XELTEK
14 April 2007, 12:48 AM
باران عزیز
یه زمانی نمایندگی 1004 قیطریه انجام میداد
چطوری دیگه نمیدونم

Pontiac
27 April 2007, 01:40 AM
اقا مجید ایا روی برق ماشین هم کار کردی؟ برق کم نمیاد؟:icon_idea

mehdi2
30 April 2007, 08:40 AM
آقا من وقتی ماشین را خامش می کنم فن برای خنک کردن کار نمی کنه ماشین من هم صفر هستش اشکال از کجاست

paymanonline
30 April 2007, 01:06 PM
به خاطر اینکه برق فن رو احمقا از سوئیچ گرفتن و مستقیم نیست.

من یادمه 405 های قدیمی وقتی ماشینو خاموش میکردیم هم اگه آمپر بالا ود فن کار میکرد تا موتور خنک بشه ولی جدیداشم مثل اینکه اینطوری نیست.

Abolfazl2006_p
30 April 2007, 03:31 PM
آقا من وقتی ماشین را خامش می کنم فن برای خنک کردن کار نمی کنه ماشین من هم صفر هستش اشکال از کجاست

این مورد ([Only registered and activated users can see links]) در همه ی پراید ها مشترکه و نگران نباشید فقط بهتره بزارید فن که خاموش شد بعد ماشین را خاموش کنید (به ویژه وقتی دما بالاست ):icon_cool

mehdi_f
16 May 2007, 09:20 AM
سلام
كار كردن فن وقتي ماشين خاموشه تاثيري تو خنك شدن موتور نداره چون آب توي موتور جريان نداره.
اتفاقا ضرر هم داره.
1-بدليل خاموش بودن موتور موتور فن از باتري استفاده مي كنه كه باعث كاهش عمر باتري مي شه.
2-وارد شدن شوك حرارتي بدليل خنك بودن آب رادياتور و گرم بودن موتور.
.

asdfgh1356135
21 May 2007, 03:38 PM
سلام دوستان
پراید من مدل 85 است وقتی که کولر را روشن می کنم بعد از مدتی با فاصله های 20 ثانیه ای شروع به روشن و خاموش شدن فن کولر می کنه و زمانی که در حال حرکت هستم با روشن شدن دوباره کولر ماشین تکانی جزئی می خورد و انگار شتابش کمت می شود . می خواهم بدونم این خاموش و روشن شدن کولر طبیعی است یا ماشین من مشکل دارد ؟

Kavan
21 May 2007, 11:54 PM
سلام دوستان
پراید من مدل 85 است وقتی که کولر را روشن می کنم بعد از مدتی با فاصله های 20 ثانیه ای شروع به روشن و خاموش شدن فن کولر می کنه و زمانی که در حال حرکت هستم با روشن شدن دوباره کولر ماشین تکانی جزئی می خورد و انگار شتابش کمت می شود . می خواهم بدونم این خاموش و روشن شدن کولر طبیعی است یا ماشین من مشکل دارد ؟
این کمپرسوره کولر شماست که به صورت اتوماتیک روشن و خاموش میشه.
طبیعیه و مشکلی پیش نمیاد.:icon_surp

Pontiac
24 May 2007, 04:19 PM
سلام
عزیزان میخواستم سوال کنم ایا بالا رفتن امپر اب باعث تاثیر شدید روی خنک کنندگی کولر میشه؟تا حدی که خاموش بودنش با روشن بودنش تفاوت چندانی نداشته باشه؟

mehrdad_zero
25 May 2007, 02:11 PM
کولر پراید من قشنگ خنک میکنه و باد خوبی هم میزنه ولی از همه دریچه هاش باد میاد به جز دریچه روبه روی راننده که اون بالا بغل در سمت رانندست. راهش هم بسته نیست ولی ازش باد نمیاد.وقتی کولر روشنه دست راستم یخ کرده و خنکه ولی دست چپم داره میسوزه از گرما.:icon_eek:

باید چیکار کنم من؟

Kavan
25 May 2007, 09:29 PM
کولر پراید من قشنگ خنک میکنه و باد خوبی هم میزنه ولی از همه دریچه هاش باد میاد به جز دریچه روبه روی راننده که اون بالا بغل در سمت رانندست. راهش هم بسته نیست ولی ازش باد نمیاد.وقتی کولر روشنه دست راستم یخ کرده و خنکه ولی دست چپم داره میسوزه از گرما.:icon_eek:

باید چیکار کنم من؟
چون دریچه اصلی کولر بیشتر به سمت شاگرد هستش کمتر توان رسوندن هوای خنک رو به اون دریچه ای که میفرمایید داره. در حالی که به نظر من اون دریچه سمت چپی از همشون مهمتره چون اونجا کنار شیشست و همیشه آفتاب میزنه، فکر نکنم بشه کاریش کرد :icon_cry: مگه اینگه هنگام روندن ماشین خودتونو به طرف راست خم کنید، کلاسشم بیشتره:icon_arro:icon_twis

mehdi2
26 May 2007, 10:20 AM
مال من هم همینطور است ولی مال رفقام عالیه باد خوبی پرت می کنه

Mehdi_s
9 June 2007, 10:46 PM
آخرش ما نفهميديم كه كولر پرايد رو ميشه جدا كرد يا نه.

يكي ميگه باتري بايد خفن بشه، يكي ميگه يه دينام اضافه شه‌(آخه مگه نيروش رو از موتور نميگيره؟)، يكي ميگه نميشه. بلاخره چه جوريه؟!

امروز بردم نمايندگي مجاز، گفت:
پرايد كاربراتوري رو راحت ميشه جدا كرد، اما انژكتوري رو نكني بهتره، چون كل سيستم به هم ميريزه. بعدش گفت من كه بلد نيستم سيم كشي چه جوري بايد عوض شه و اصلا انژكتوري رو نميشه دستكاري كرد.

بعد رفتم يه باتري ساز دم خونه كه البته كارش پژو هست. آقا صاحب مغازه و كل شاگرداش به ريشم خنديدن كه ميخواي كولر و بكني بندازي دور؟
اگه نيروش رو از موتور نگيره از كجا بگيره؟ ميتوني جاش كولر LG نصب كني و از اين حرفا.

حالا از ما كه از چند نفر شنيديم و نمايندگي هم گفت نصفه نيمه ميشه، از اون كه سنگ قلابت كردن !

كسي در مورد انژكتوري ها اطلاعاتي داره؟

tabeta_03
10 June 2007, 12:17 AM
آخرش ما نفهميديم كه كولر پرايد رو ميشه جدا كرد يا نه.

يكي ميگه باتري بايد خفن بشه، يكي ميگه يه دينام اضافه شه‌(آخه مگه نيروش رو از موتور نميگيره؟)، يكي ميگه نميشه. بلاخره چه جوريه؟!

امروز بردم نمايندگي مجاز، گفت:
پرايد كاربراتوري رو راحت ميشه جدا كرد، اما انژكتوري رو نكني بهتره، چون كل سيستم به هم ميريزه. بعدش گفت من كه بلد نيستم سيم كشي چه جوري بايد عوض شه و اصلا انژكتوري رو نميشه دستكاري كرد.

بعد رفتم يه باتري ساز دم خونه كه البته كارش پژو هست. آقا صاحب مغازه و كل شاگرداش به ريشم خنديدن كه ميخواي كولر و بكني بندازي دور؟
اگه نيروش رو از موتور نگيره از كجا بگيره؟ ميتوني جاش كولر LG نصب كني و از اين حرفا.

حالا از ما كه از چند نفر شنيديم و نمايندگي هم گفت نصفه نيمه ميشه، از اون كه سنگ قلابت كردن !

كسي در مورد انژكتوري ها اطلاعاتي داره؟

وقتي كولر رو جدا ميكني براي به حركت درآوردنش بجاي نيروي موتور بايد از يه موتور الكتريكي استفاده كني در نتيجه نباز به دينام قويتر و باطري قويتره كه اين نياز رو جبران كنه سيستم هاي انژكتور چون در تمام نقاط موتور سنسور دارن دستكاري كردن سيم كشي باعث ايجاد خطا در ECU ميشه و ماشين قاط ميزنه....:icon_mad:

محمود86
10 June 2007, 10:19 AM
سلام
در مورد فن دو ویژگی هست که باید در نظر گرفت. یکی تعداد دور موتور فن که هرچه بیشتر باشه باد بیشتری تولید می کنه و دوم شکل و اندازه پروانه هست. من پروانه چند تا فن خوب رو با هم مقایسه کردم.(از فن سی پی یو بگیر تا پنکه سقفی ها و هواکش های صنعتی ) متوجه شدم بهترین فنها اونایی هستند که تعداد پره هاشون عدد اول باشه (3،5،7،11،13و . . . )دلیل علمیشو نمیدونم متخصصین باید نظر بدن. بنابراین بهتره از فنهای چهارپر و هشت پر استفاده نشه.
اکثر فنها دارای پروانه پلاستیکی هستند که به دلیل نامرغوب بودن جنس اونها بعد از مدتی کارکردن پروانه ها دفرمه میشوند و هم تولید صدا می کنند و هم کارایی آونها کم میشه.پس بهتره هر چند وقت یک بار چک بشن.
موتور کولر هم که جای خود داره و بهتره از اونهایی که امتحانشون رو پس دادن استفاده بشه (مثل دوو کره)گاز کولر رو بهتره یک جای مطمئن بدین شارژ کنن چون معمولا یا کم میزنند و یا از نوع نامرغوب استفاده میکنند.
این کارا برای این بود که کولر ماشینتون هوای سرد تولید کنه اما برای اینکه این سرما وارد اتاق بشه احتیاج به کانال کشی و یک فن خوب هست.معمولا جلو داشبورد و مخصوصا بین داشبورد و اتاق و داخل کانال کولر درزها و شکافهایی هست که باعث میشه هوای بیرون به داخل کانال نفوذ کرده و یا برعکس هوای سرد داخل کانال به بیرون رخنه کند که بایستی با دقت تک تک این منافذ را با نوار درزگیر و یا نمد مسدود کرد (اگه ماشینتون مدل بالاست و داشبوردش سروصدا نداره که هیچ اما اگه صدای داشبورد کلافتون کرده بهتره ببرید به باطری ساز نشون بدین و بین 15 تا 20 تومن میگیرن داشبوردو باز میکنن و صداگیری میکنند و تحویلتون میدن.مطمئن باشید ارزششو داره)
در ضمن معمولا اهرمهای باز و بسته کردن دریچه ها هم درست کار نمی کنند و بطور کامل دریچه ها رو مسدود نمی کنند و مخصوصا توی سرعت، کم کم باز شده و هوای گرم بیرون وارد اتاق میشه که من در این مواقع یک چوب کبریت جلوی اهرم ورود هوای بیرون قرار میدم که دیگه از جاش تکون نخوره.

mehdi_f
16 June 2007, 08:52 PM
سلام
يه فن با دياق پلاستيكي جديدا اومده تو بازار كه هر دوشون پلاستيكي هستن و فنه 6 پر هست .خيلي تعريفشو ميكردن به قول مكانيكا طرح 206 هست.من اشتباه كردم رفتم خريدم 9000 تومن .شما اين اشتباهو نكنين.چون فقط صداش از فن پرايد كمتره ولي بادي كه توليد ميكنه اصلا بيشتر نيست.و بخاطر بالانس نبودن فن و كيفيت بد ساختش لرزش زيادي توليد ميكنه.در ضمن اگر كسي ابعاد دقيق رادياتور ريو رو داره لطف كنه بزاره .من ميخام ببينم ميشه رو پرايد رادياتور ريو انداخت.چون تقريبا حجم آب اون 2 برابره.اگر عكسي هم داشته باشيد ممنون ميشم بزارين.

محمود86
20 June 2007, 01:08 PM
سلام
در سمت چپ داشبورد و زیر فرمان (پایینتر از جعبه فیوز) یک لوله لاستیکی به قطر تقریبا 10 سانتیمتر و طول سی سانت وجود دارد که وظیفه انتقال هوا از کولر به دریچه سمت چپ داشبورد (کنار آینه بغل) را دارد. اگر از دریچه سمت چپ هیچ بادی خارج نمی شود و یا مقدار آن بسیار ناچیز است به احتمال زیاد این لوله کاملا در جای خود قرار نگرفته و یا از جای خود خارج شده که به سادگی میتوان آن را در جای خود نصب کرد.

ehsan53
20 June 2007, 01:58 PM
با سلام
من پرايدم مدل 84 انژكتوري هستش و مشكل كولر اينجاست كه وقتي ماشين زير آفتاب پاركه و تو ماشين داغه و موقع حركت مي خواي كولر بگيري اصلا كمپرسورش كار نمي كنه و بايد ماشين كمي راه بره تا از اون حرارت در بياد تا شايد راه بيفته. البته مشكل گاز كولر هم نداره. اگه راهنمايي كنين ممنون مي شم

Pontiac
21 June 2007, 02:48 AM
با سلام
عزیزان کمپرسور کولر ماشین من مرتب خاموش و روشن میشود (در این هوای گرم) تقریبا زمان خاموش و روشن بودنش یکسان است مثلااااا سی ثانیه روشن سی ثانیه خاموش مدل ماشین 85 هست و یادم نمی اید سال قبل هم این طور بوده باشد.به طوری که که کارایی کولر واقعا کم شده البته این حالت وقتی ماشین خیلی کار نکرده(از شروع حرکت مدت زیادی نمی گذرد)ایجاد نمی شود(مطمئن نیستم)
به عبارتی فکر میکنم وقتی ماشین مدت زیادی در افتاب باشد این حالت تشدید می شود(چه در جا چه در حرکت البته هنگام حرکت وضعیت بهتر است:icon_idea)
از دوستان کسی با مشکلی مشابه مواجه شده؟ کسی اطلاع دارد مشکل چیست؟:icon_redf

ehsan53
21 June 2007, 09:05 AM
با سلام مجدد
اگه كسي چيزي مي دونه دريغ نكنه بابا!
من پرايدم مدل 84 انژكتوري هستش و مشكل كولر اينجاست كه وقتي ماشين زير آفتاب پاركه و تو ماشين داغه و موقع حركت مي خواي كولر بگيري اصلا كمپرسورش كار نمي كنه و بايد ماشين كمي راه بره تا از اون حرارت در بياد تا شايد راه بيفته. البته مشكل گاز كولر هم نداره. اگه راهنمايي كنين ممنون مي شم

sogoli
22 June 2007, 05:59 PM
اگر لوله ایی که در داخل موتور مربوط به انتقال سرما و باد خنک به داخل کابین هست رو با پشم شیشه عایق بندی کنیم اثری دارد یا خیر/؟

pesaremelli
25 June 2007, 10:08 AM
یه سئوال هم من در مورد کمپرسورهای پاناسونیک داشتم رو ماشین ما که تازه تحویل گرفتیم هست
خنکیش خوبه ولی آمپر اب کمی بالاتر از وسط و نزدیک خط سوم میاد حالا چطوری میشه آمپر رو از اونجا پایین تر نگه داشت تعویض فشنگی چقدر تاثیر داره؟

dostetaze
21 July 2007, 06:52 PM
با سلام
عزیزان کمپرسور کولر ماشین من مرتب خاموش و روشن میشود (در این هوای گرم) تقریبا زمان خاموش و روشن بودنش یکسان است مثلااااا سی ثانیه روشن سی ثانیه خاموش مدل ماشین 85 هست و یادم نمی اید سال قبل هم این طور بوده باشد.به طوری که که کارایی کولر واقعا کم شده البته این حالت وقتی ماشین خیلی کار نکرده(از شروع حرکت مدت زیادی نمی گذرد)ایجاد نمی شود(مطمئن نیستم)
به عبارتی فکر میکنم وقتی ماشین مدت زیادی در افتاب باشد این حالت تشدید می شود(چه در جا چه در حرکت البته هنگام حرکت وضعیت بهتر است:icon_idea)
از دوستان کسی با مشکلی مشابه مواجه شده؟ کسی اطلاع دارد مشکل چیست؟:icon_redf

اين مربوط ميشه به ترموستات كولر.كولر پرايد يه ترموستات قطع وصل داره كه زير داشبورده.شما مي تونيد ترموستات رو از كار بندازيد بدين صورت كه دو تا فيش رو از ترموستات دربياريد و يه سرشون كنيد .با اين كار كولر ديگه قطع وصل نمي كنه .اگه با اين كار مشكلتون حل نشد ديگه به خودتون زياد فشار نياريد چون زور پرايد بيشتر از اين نيست.(موتور ضعيف+گاز كم موجود در لوله ها)
فقط يادتون باشه اگه ترموستات رو يسره كرديد توي مسيرهاي باز كه دنده خوري ماشين كم ميشه بخاطر جلوگيري از يخ زدن لوله گاز كولر هر بيست دقيقه دكمه a/c رو خاموش روشن كنيد.
ماشين من مدل 85 است كمپرسور كولر رو عوض كردم فايده اي نداشت
پروانه شش پر گذاشتم كم تاثير بود.
چند مرتبه گازگيري كردم بدون هيچ نتيجه اي
نتيجه گيري اخلاقي:بايد بسوزيم وبسازيم.
يك توصيه مهم براي كاركرد بهتر كولر اينه كه شما حتي المقدور سعي كنيد ماشينتون رو توي سايه پارك كنيد اين قضيه خيلي توي خنكي تاثير داره

dostetaze
21 July 2007, 06:56 PM
اگر لوله ایی که در داخل موتور مربوط به انتقال سرما و باد خنک به داخل کابین هست رو با پشم شیشه عایق بندی کنیم اثری دارد یا خیر/؟
عزيز دل برادر
شما اگه اين كار رو بكنيد كه لوله ها يخ مي زنن و كولر ماشينت به لقا ا... مي پيونده

dostetaze
22 July 2007, 05:59 PM
یه سئوال هم من در مورد کمپرسورهای پاناسونیک داشتم رو ماشین ما که تازه تحویل گرفتیم هست
خنکیش خوبه ولی آمپر اب کمی بالاتر از وسط و نزدیک خط سوم میاد حالا چطوری میشه آمپر رو از اونجا پایین تر نگه داشت تعویض فشنگی چقدر تاثیر داره؟

كلاً طراحي كمپرسور پاناسونيك براي مناطق گرم وخشك نيست وجواب نميده شما خودت ظاهراً توي اهواز هستي وقتي سر ظهره مي بيني كه كولر هاي پنجره اي 18 و24 هزار جواب نميدن اونوقت چطور انتظار داري يه كمپرسور فسقلي جواب بده ضمناً ماشين من هم مشكل بالا اومدن آمپر آب رو داره از يه متخصص كه پرسيدم جواب داد كه كلاً پرايدهاي انژكتوري همشون همينطورن وآمپر تا4/3 مياد بالا .بنا براين خودتو اذيت نكن فشنگي رو هم كه عوض كني درجه دروغي نشون ميده فقط سعي كن ماشينتو يه جاي سايه پارك كني وحتي المقدور سر ظهر همزمان توي آفتاب و ترافيك گرفتار نشي ضمناً برو سراغ يه كولر ساز ماشين بده گاز ماشينتو كنترل كنن ببين يه دفعه گاز كم نداشته باشه من هر راهي كه بگي و با هر هزينه اي كه فكر كني انجام دادم و كلاً بي فايده بوده

simbaleo
23 July 2007, 03:36 AM
یک سری فن تو بازار هست که بجای فن کولر جلوی رادیاتور میشه گذاشت که البته دیاق رو هم باید با یه دست ساز عوض کرد، ولی به قدری تو خنکی و همچنین بالا نرفتن آمپر تاثیر داره که ارزش 50-40 تومان خرج کردنو داره، مال ماشین بخصوصی نیست و ضخامتش کلا 4 سانتی متر هم نیست و تقریبا تخته، سطحش اونقدر هست که قسمتی از بادش به رادیاتور موتور هم میرسه! من پارسال روی یه پراید 75 انداختم که قبلا کولرش رو فقط شب باید روشن میکردی که داغ نشه! کاملا ازش راضی بودم و بازدهی رو تا حدی بالا برده بود که کولر روی درجه 3 هم هر 10 دقیقه یکبار یه 30 ثانیه ترموستات میکرد! اگر آدرس خواستین پیغام بدید.

dostetaze
23 July 2007, 04:03 PM
یک سری فن تو بازار هست که بجای فن کولر جلوی رادیاتور میشه گذاشت که البته دیاق رو هم باید با یه دست ساز عوض کرد، ولی به قدری تو خنکی و همچنین بالا نرفتن آمپر تاثیر داره که ارزش 50-40 تومان خرج کردنو داره، مال ماشین بخصوصی نیست و ضخامتش کلا 4 سانتی متر هم نیست و تقریبا تخته، سطحش اونقدر هست که قسمتی از بادش به رادیاتور موتور هم میرسه! من پارسال روی یه پراید 75 انداختم که قبلا کولرش رو فقط شب باید روشن میکردی که داغ نشه! کاملا ازش راضی بودم و بازدهی رو تا حدی بالا برده بود که کولر روی درجه 3 هم هر 10 دقیقه یکبار یه 30 ثانیه ترموستات میکرد! اگر آدرس خواستین پیغام بدید.

امكان داره تصوير اين فن رو توي سايت بزني؟

simbaleo
23 July 2007, 05:53 PM
اینم از عکساش، تو عکسی که از بالاس میتونید ببینید چقدر از رادیاتور موتور رو پوشش میده.

Pontiac
24 July 2007, 03:19 AM
سلام
با تشکر از راهنماییتون دوست عزیز ممکنه ادرس و شماره تلفن و قیمت دقیق رو لطف کنین؟

mehrdad_zero
24 July 2007, 09:54 AM
یه سوال داشتم
تسمه کولر را چطوری میشه باز کرد؟کدوم مهره ها را باید باز کنیم؟نیست یکم توی عمقه من درست نمیدونم چطور باید بازش کنم.

محمود86
24 July 2007, 10:06 AM
سلام
برای باز کردن تسمه کولر باید پولی بالایی را به وسیله پیچی که روی آن قرار دارد (پیچ به صورت عمودی روی پولی قرار دارد) شل کرده و سپس اقدام به درآوردن تسمه نمود.

mehrdad_zero
24 July 2007, 08:44 PM
سلام
برای باز کردن تسمه کولر باید پولی بالایی را به وسیله پیچی که روی آن قرار دارد (پیچ به صورت عمودی روی پولی قرار دارد) شل کرده و سپس اقدام به درآوردن تسمه نمود.
اون تسمه کولره؟:icon_neut
ببخشید من اون یکی را میگم که پائین تر از اون تسمه ایه که توضیح دادید.:icon_idea

محمود86
25 July 2007, 02:04 PM
سلام
کولر تسمه دیگری نداره.اگر منظورتون دینامه که پایین و عقب قرار گرفته و از ظاهرش هم میشه فهمید.
برای باز کردن تسمه دینام هم باید پیچی که دینام را به پایه وصل کرده را شل کنید تا دینام کمی آزاد شود.در این حالت به راحتی تسمه دینام شل شده و خارج می شود.

admiral
4 August 2007, 11:25 PM
پسر خاله من یک دونه از این کمپرسورهای اصل دست دوم گیر آورده «عجب کولری شده

pasam
1 May 2008, 01:29 PM
وقتي موتور ماشينتون داغ ميكنه چرا همه تقصيرهارو به گردن كولر بدبخت مي اندازيد. اگه موتور ماشين شما ميزون باشه سيستم خنك كنندش درست كار كنه با حداكثر استفاده از كولر هم آمپر از نصف بالاتر نميره

k000m
19 May 2008, 03:26 PM
معمولا علت اصلي گرم شدن موتور پرايد هنگام روشن كردن كولر عدم تناسب سيستم خنك كننده موتور پرايد هنگام كار كردن كولر با آب و هواي ايران هستش . معمولا ميشه اين مشكل را با استفاده از فن هاي رادياتور قوي تر يا با دور بالا تر تا حدود زيادي حل كرد . البته اين تغيير بايد با مطالعه و اصولي انجام بشه

shei2nak
20 May 2008, 12:22 AM
سلام. كلا پرايد ها چون سيستم خنك كاري ضعيفي دارند يا به نوعي براي اب و هواي ايران طراحي نشده و يا شده بوده و ساييپا مثلا بجاي راديات 4 لول از 2 لول استفاده ميكنه اين مشكل در هنگام توقف ها پيش مياد. كه همونطور كه دوستان گفتند بايد با استفاده از فن هاي قوي تر اين كمبود را جبران كرد.

roya_ali25
22 May 2008, 04:13 PM
سلام

تاپیک جدید نزدم دیدم زیر خاکی شده از زیر خاک دربیارم بحث کولر یه سوال بهترین حالت برای کولر گرفتن کی در جا در حرک ولی خلاص یا تو دنده ؟؟؟؟

flipflop
6 June 2008, 04:02 PM
من وقتی ماشینم را گرفتم وقتی کولر را روشن می کردم آمپر سریع بالا می رفت. یک مکانیک به من گفت دلیل این مشکل اینست که از کارخانه روی این ماشینها ترموستات 82 درجه می بندند. شما ترموستات با درجه پایین تر ببند. حتما می دانید برای پراید سه جور ترموستات 82 و 76 و 71 درجه موجود است. من 71 درجه بستم. از آن موقع هیچ مشکلی با کولر ندارم. فقط وقی کولر را روی درجه 3 می گذارم درجه آب کم کم بالا می رود. ولی اگر روی درجه 2 باشد آمپر اصلا از خط وسط ( خط افقی ) بالاتر نمی آید. در نتیجه تقریبا مطمئن هستم دوستانی که پراید جدید دارند اگر ترموستات درجه پایین تر بندازند مشکلشان حل می شود.

تنها نکته اینکه اگر مثل من از ترموستات 71 درجه استفاده کنید دیگر بخاری در زمستان خیلی عالی گرم نمی کند ، به خصوص در جاده در سرعت بالا.

پراید ماشین ارجمندی است! قدرش را بدانیم.

p_rasooli
8 June 2008, 11:19 AM
با سلام
میخواستم بدونم که اگر ماشین سرد باشد و بلافاصله بعد از روشن کردن ماشین کولر را روشن کنید آیا فن رادیاتور باید شروع به کار کند یا خیر ؟ در حالیکه دمای آب کاملا" پایین است و ماشین سرد سرد است آیا این طبیعی است که فن در تمام مدت کار کردن کولر کار کند ؟ آیا اگر فن در تمام مدت کار کردن کولر روشن باشد نمیسوزد.؟

بسیار متشکرم

k000m
8 June 2008, 11:48 AM
دوسته من فن دوم كه جلوي رادياتور نسب هستش مخصوص كولر هستش و هر زمان كه كولر را روشن كنيد اون هم روشن ميشه .

p_rasooli
8 June 2008, 12:08 PM
دوست گرامی از پاسخ سریع شما بسیار متشکرم اما منظور من فن رادیاتور است . فنی که در صورت بالا رفتن دمای آب ماشین شروع بکار میکند. آیا اگر درجه آب ماشین کاملا" پایین باشد ( بعد از چند روز خاموش بودن در پارکینگ ) و به محض روشن کردن ماشین , کولر را هم روشن کنید فن اصلی رادیاتور باید شروع بکار کند یا خیر ؟ در صورتیکه که جواب بله است تا چه زمانی فن رادیاتور باید کار کند چون در این حالت درجه آب اصلا بالا نمیرود( ماشین گرم نمیشود که فن بخواهد قطع کند).
با سپاس فراوان

k000m
8 June 2008, 12:58 PM
دوست گرامی از پاسخ سریع شما بسیار متشکرم اما منظور من فن رادیاتور است . فنی که در صورت بالا رفتن دمای آب ماشین شروع بکار میکند. آیا اگر درجه آب ماشین کاملا" پایین باشد ( بعد از چند روز خاموش بودن در پارکینگ ) و به محض روشن کردن ماشین , کولر را هم روشن کنید فن اصلی رادیاتور باید شروع بکار کند یا خیر ؟ در صورتیکه که جواب بله است تا چه زمانی فن رادیاتور باید کار کند چون در این حالت درجه آب اصلا بالا نمیرود( ماشین گرم نمیشود که فن بخواهد قطع کند).
با سپاس فراوان

دوسته من فن اصلي شما هم روشن ميشه . فن اصلي داراي چند دور هستش . وقتي كولر روشن ميشه با دور آرام شروغ به كار ميكنه اگه آب رادياتور گرم بشه با دور بالاتر حركت خواهد كرد.

p_rasooli
8 June 2008, 02:36 PM
بنابراین به نظر شما ماشین من ایرادی ندارد و این عملکرد طبیعی سیستم کولر میباشد..... از اینکه راهنمایی فرمودید خیلی متشکرم.

k000m
8 June 2008, 03:48 PM
نه عزيز نگران نباشيد با توجه به گفته هاي شما كاملا سالمه :icon_cool براي اينكه خيالتان راحت بشه به نمايندگي ببريد و تقاضا بازديد و سرويس نماييد :icon_surp

kazem1
11 June 2008, 05:16 PM
من تمامي اورينگهاي سيستم كولر را تعويض كردم و رفتم گاز كولر را شارژ كنم مكانيكه
گفت اوپراتورت سوراخه اومدم بازش كردم ديدم پيچ رابط آن شل بود سفت كردم درست شد
نميشه بحرف بعضي مكانيكا اعتماد كرد.البته گاز خوب گيرم نيمد
حالا كسي ميدونه چطور ميشه ترموستات كولر را زيادتر كرد؟ كه بيشتر خنك كنه؟

mehdi2
21 June 2008, 07:40 AM
آقا کولر ماشین سال اول 86 گازش تمام شد بردمش گارانتی و گازگیری کردن الان وقتی روشن میکنم خنک نمی کنه خیلی آف می کنه اگر دستتان را بچسبونید به شبکه خنک است ولی یکم که دستتون را دور می کنید بادش خنک نسیت بردم نمایندگی گفت از نظر ما مشکلی ندارد نمی دونم آیا گازش کم است یا زیاد است . آیا میس توان از گاز یخچال یا گاز کولر پنجره ای استقاده کرد . کمکم کنید چکار کنم نمی شده به حرف نمایندگی اطمینان کرد

Mr.Hossein
21 June 2008, 08:45 AM
سلام دوستان

من امسال كه براي شارژ گاز كولر ماشينو بردم و همه كارها و بازديدها انجام شد از اون به بعد وقتي كه كولر قطع و وصل ميكنه (در حركت) صدايي شبيه به حركت گاز در لوله ها در داخل اتاق ماشين (همونجا كه اواپراتور نصبه) شنيده ميشه
مثله صداي فسسسس-فشششششش ممتد هست واسه 2-3 ثانيه مياد و قطع ميشه و بعد دوباره .....!!!!!

يكي از دوستام گفت گاز خوب و مناسب پرايد برام پر نكرده. درسته؟ يا چيز ديگه ايه؟ حالا چكار ميشه كرد؟ راستش صداش رو اعصابم راه ميره :icon_eek:
ممنون

mehdi2
21 June 2008, 10:22 AM
آقا کولر ماشین مدل86 گازش تمام شد بردمش گارانتی و گازگیری کردن الان وقتی روشن میکنم خنک نمی کنه خیلی آف می کنه اگر دستتان را بچسبونید به شبکه خنک است ولی یکم که دستتون را دور می کنید بادش خنک نسیت بردم نمایندگی گفت از نظر ما مشکلی ندارد نمی دونم آیا گازش کم است یا زیاد است . آیا میس توان از گاز یخچال یا گاز کولر پنجره ای استقاده کرد . کمکم کنید چکار کنم نمی شده به حرف نمایندگی اطمینان کرد

kamisooroosh
29 June 2008, 12:34 PM
من در مورد كولر يه كار ابتكاري كردم فوق العاده جواب داد...البته يادتون باشه ميگين كولر پرايد...اما نسبت به قبلش خيلي بهتر شد و واقعاً چشمگير بود...اين كار رو چند نفري كه كردن راضي بودن
دور لوله كولر كه از كمپرسور تا بدنه مياد رو با پشم شيشه و سيم ببندينةالبته براي مدلهاي انژكتوري يكم دست و پا گيره كه بايد محفظه فليتر هوا رو باز كنين...راستي پشم شيشه سرطانزاست و حتي ممكنه دستهاتون آلرژي داشته باشه...حتما احتياط كنيد..فوم رو امتحان نكردم،شايد اينبار روي اين ماشين امتحان كنم و جواب رو براتون مي فرستم
اما نكته آخر:گاز كولر حتما انگليسي يادتون نره قبلش چك كنيد نشتي نداشته باشه