View Full Version : روکش صندلي مگان
amirvania
16 February 2010, 12:22 PM
سلام خدمت همه دوستان عزيزم
با توجه به اينکه مگانهاي جديد همه 2 ايربگه هستن به نظر ميرسه که ديگه نصب روکش صندلي براش مشکلي ايجاد نکنه .
دوستان لطف کنن نظرشون رو در اين موارد اعلام کنن :
1- بهترين روکش براي مگانهاي 2000 از نظر جنس : پارچه اي پيشنهاد ميکنيد يا چرمي ( با توجه به تم کرم رنگ داخل کابين )
2- قيمت ؟
3- مارک ؟
4- از کجا تهيه کنيم ( در تهران ) ؟
5- خودمون ميتونيم نصب کنيم يا اينکه بديم فروشنده برامون نصب کنه ؟
6- با توجه به نوع خاص پشت سريهاي مگان 2000 فکر ميکنيد که روکش مشکلي براش ايجاد کنه يا نه ؟
از لطف همه تون سپاسگزارم :icon_cool
amingzj
16 February 2010, 04:25 PM
به نظر من اگر بچه کوچیک ندارید کلا روکش رو بیخیال بشید
همین طوری که هست خیلی بهتره چون اکثر روکش ها هم صندلی رو جمع میکنند و از فرم خارج میشند بعد یه مدت
در اخر هم اگر خواستید بگیرید باز هم به نظر من پارچه ای همانند همین فابریک ماشین ( دقیقا همین پارچه ) بگیرید قیمت هم از 40 تومن نباید بالاتر باشه.
haftsin
16 February 2010, 07:38 PM
سلام
من نظرم اینه که روکش واجبه.
اونم از نوع پارچهای و پارچه ژاپن درجه یک
من واسه سمند، از عمده فروش خریدم 80 تومن.
راستی هنوز مگانی رو ندیدم که واسه پشت سری جلو، روکش گذاشته باشه.
باید اسپرتی های لوکس رو واسه رومش مورد نظرتون بگردید.
موفق باشی
mohammadrezaef
16 February 2010, 07:51 PM
سلام خدمت همه دوستان عزيزم
با توجه به اينکه مگانهاي جديد همه 2 ايربگه هستن به نظر ميرسه که ديگه نصب روکش صندلي براش مشکلي ايجاد نکنه .
دوستان لطف کنن نظرشون رو در اين موارد اعلام کنن :
1- بهترين روکش براي مگانهاي 2000 از نظر جنس : پارچه اي پيشنهاد ميکنيد يا چرمي ( با توجه به تم کرم رنگ داخل کابين )
2- قيمت ؟
3- مارک ؟
4- از کجا تهيه کنيم ( در تهران ) ؟
5- خودمون ميتونيم نصب کنيم يا اينکه بديم فروشنده برامون نصب کنه ؟
6- با توجه به نوع خاص پشت سريهاي مگان 2000 فکر ميکنيد که روکش مشکلي براش ايجاد کنه يا نه ؟
از لطف همه تون سپاسگزارم :icon_cool
سلام
1===»روکش چرم نخرین!!! چون خیلی دردسر داره!! زمستونها سرد میشه و تابستونها و گرم , تو تابستون پشتتون میسوزه و زمستون هم یخ میزنه , روکش چرم اگر از چرم اصل باشه قیمتش وحشتناکه!! اخرین بار از یک بنده خدایی روکش چرم(خالص)برای مگان 1.6 ساخت داخل قیمت کردم , حدود 400 تومن هزینه داشت!!! این قیمت برای مگانهای 2000 خیلی خیلی بیشتره چون صندلیهای 2000 ها بزرگتر هست نسبت به 1.6 ساخت داخل , روکش چرم خالص هم وجود خارجی نداره , فقط باید بدین براتون بدوزند که معدنش هم چراغ برق هست!! سمت شرق تهران هم یک جایی رو میشناسم , اون روکشهایی که به اسم جرم میکنند پاچه من و شما در واقع چرم نیست , چرم مصنوعی هست که عمرش خیلی کمه(1 الی 2 سال) بهترین روکش مخمل هست هم عمرش زیاده , هم تو فصلهای مختلف دردسر نداره , هم دیرتر خودش رو از قیافه میندازه!! چرم اگر درست دوخته نشده باشه .و خالص نباشه بعد از مدتی وا میره و خراب میشه:icon_excl پس یا سراغ روکش چرم نرید یا اگر تصمیم به خرید داشتید باید سفارش بدید براتون از چرم اصلی بدوزند که خیلی گرون تموم میشه!!
2= من 1 ماه پیش برای مگان 1.6 از جنس مخمل خریدم 90 تومن
3=مارک به خصوصی نداره هم پارچه های ایرانی هست و دوخت ترک.
4= معدنش چراغ برق هست
5=برای مگان 1.6 ساخت داخل با صندلیهای ارزان سازی شده 3 ساعت طول کشید و برای مگان 2000 هم تا جایی که پرسیدم حدود 5 الی 6 ساعت زمان میبره و خیلی خیلی هم کار دشواری هست.
6=مشکل ایجاد میکنه
دوستانی که میخوان برای مگان 1.6 ساخت داخل روکش بخرند باید خیلی دقت کنند چون خیلی داستان داره که به موقع اگر خواستید براتون توضیح میدم:icon_excl تا پاچه شما رو مورد عنایت قرار ندند:icon_excl
amirvania
17 February 2010, 09:31 AM
سلام
1===»روکش چرم نخرين!!! چون خيلي دردسر داره!! زمستونها سرد ميشه و تابستونها و گرم , تو تابستون پشتتون ميسوزه و زمستون هم يخ ميزنه , روکش چرم اگر از چرم اصل باشه قيمتش وحشتناکه!! اخرين بار از يک بنده خدايي روکش چرم(خالص)براي مگان 1.6 ساخت داخل قيمت کردم , حدود 400 تومن هزينه داشت!!! اين قيمت براي مگانهاي 2000 خيلي خيلي بيشتره چون صندليهاي 2000 ها بزرگتر هست نسبت به 1.6 ساخت داخل , روکش چرم خالص هم وجود خارجي نداره , فقط بايد بدين براتون بدوزند که معدنش هم چراغ برق هست!! سمت شرق تهران هم يک جايي رو ميشناسم , اون روکشهايي که به اسم جرم ميکنند پاچه من و شما در واقع چرم نيست , چرم مصنوعي هست که عمرش خيلي کمه(1 الي 2 سال) بهترين روکش مخمل هست هم عمرش زياده , هم تو فصلهاي مختلف دردسر نداره , هم ديرتر خودش رو از قيافه ميندازه!! چرم اگر درست دوخته نشده باشه .و خالص نباشه بعد از مدتي وا ميره و خراب ميشه:icon_excl پس يا سراغ روکش چرم نريد يا اگر تصميم به خريد داشتيد بايد سفارش بديد براتون از چرم اصلي بدوزند که خيلي گرون تموم ميشه!!
2= من 1 ماه پيش براي مگان 1.6 از جنس مخمل خريدم 90 تومن
3=مارک به خصوصي نداره هم پارچه هاي ايراني هست و دوخت ترک.
4= معدنش چراغ برق هست
5=براي مگان 1.6 ساخت داخل با صندليهاي ارزان سازي شده 3 ساعت طول کشيد و براي مگان 2000 هم تا جايي که پرسيدم حدود 5 الي 6 ساعت زمان ميبره و خيلي خيلي هم کار دشواري هست.
6=مشکل ايجاد ميکنه
دوستاني که ميخوان براي مگان 1.6 ساخت داخل روکش بخرند بايد خيلي دقت کنند چون خيلي داستان داره که به موقع اگر خواستيد براتون توضيح ميدم:icon_excl تا پاچه شما رو مورد عنايت قرار ندند:icon_excl
سلام محمدرضا جان
بسيار سپاسگزارم از توضيحات کامل و خوب شما . 2 تا سؤال ديگه از شما ميپرسم :
1- اين روکشي که شما گرفتي کاملا فيت شده ؟ منظورم اينه که ماشينو از ريخت و قيافه و حالت فابريک خودش درنياورده ؟
2- اگه برات ممکنه اسم و تلفن فروشنده رو بهم بده .
سپاس :icon_excl
amingzj
17 February 2010, 11:05 AM
یه موردی رو هم بهتون بگم شاید براتون جالب باشه
یک مدتی که دنبال ماکسیما بودم هر موردی که روکش داشت مردم سمتش نمیرفتن میگفتن یارو داهاتیه این ماشین ها رو روکش نمیکشن !
اقا مگه قراره شما چند سال سوار این ماشین بشید ؟
نهایتا پر پر 5 سال
توی این مدت اگر بعد 3 سال داخلش کثیف شد( که اگر رسیدگی کنید عمرا نمیشه )میدید بیرون براتون میشورن با مواد خاصی که دارند مثل اولش نوی نو میشه
به نظر من نکنید این کارو :icon_wink
mohammadrezaef
17 February 2010, 01:44 PM
سلام محمدرضا جان
1- اين روکشي که شما گرفتي کاملا فيت شده ؟ منظورم اينه که ماشينو از ريخت و قيافه و حالت فابريک خودش درنياورده ؟
سلام
1=امیر جان روکشی که من گرفتم مخمل طوسی و مشکی هست که به رنگ تریبم داخلی ماشین میاد و کاملا" فیت شده و فابریک هست :icon_excl
2= حقیقتش یک روز صبح با ماشین رفتم چراغ برق از مغازه های مختلف قیمت کردم و از یکی هم خریدم که نسبت به بقیه ارزونتر میداد ولی اسم و شماره رو ندارم.(شرمندم)
خواهش میکنم:icon_excl
salar68
17 February 2010, 02:58 PM
سلام
به نظر من یه روکش طرخ فابریک بگیرید ( هم رنگ روکش های خودش )
چند تا نکته هم دقت کنید :
اول جنس خوب باشه و طرح دوخت مناسبی داشته باشه که وقتی نصب می شه هوا نداشته باشه و خوشگل باشه
یک نکته دیگه که خیلی مهم هم هست نصاب خوب هست که با حوصله نصب بشه و فیت صندلی ها باشه و محکم بسته بشه که احیان" بعد یع مدت کج نشه و از ریخت نیوفته !!!
کلا" تریم داخلی همه ماشین ها گس از مدتی خراب می شه گس مواظبت از اون خیلی مهمه
روکش هم دائمی خوب نیست و چند سال بیشتر جواب نمی ده و ا زریخت می افته که باید عوضش کرد یا برداشتش
به نظر من حتما" استفاده کنید اونم یه طرج فابریک که به جشمم نیاد و زیبائی خودشم حفظ کنه
mohammadrezaef
17 February 2010, 08:27 PM
سلام
فکر میکنم یک توضیحی هم راجع به روکش صندلی برای مگانهای 1.6 ساخت داخل هم بدم بد نباشه:icon_excl
البته با اجازه صاحب تاپیک:icon_excl
فکر میکنم اگر این توضیح رو بدم به همه دوستان که هر نوع مگانی رو دارند و میخوان براش روکش بخرن کمک کنه!! و باعث بشه با دقت برای ماشینشون روکش بخرند.
دوستان همونطور که میدونید مگانهای 1600 ساخت داخل طی عملیات ارزانسازی شده !!! صندلیهاشون تا حدی با نمونه وارداتی فرق میکنه!!
حالا داستان من و خریدن روکش برای مگان:: از اونجایی که معدن و بورس لوازم ماشین تو خیابون چراغ برق هست , و از اونجایی که من تا الان 2 بیشتر از 2 یا 3 بار اونجا نرفته بودم تصمیم گرفتم یکبار با ماشین برم اونجا (بگذریم که بلد نبودم و بیچاره شدم و اخر سر هم اسم جدیدش رو یاد نگرفتم)
بعد از اینکه رسیدم همون اول رفتم برای تحقیق و خرید روکش برای مگان , بعد از پرسش ار چند مغازه دار با قیمت های عجیب بر خوردم یکی میگفت روکش اصلی مگان داره 80 تومن(چرم مصنوعی) یکی میگفت روکش مخمل اصلی داره 90 تومن بعد از کلی تحقیق متوجه شدم با یک خورده دستکاری میشه روکش صندلی پارس رو به مگان 1.6 خوروند و قضیه ارزون بودن اون روکش جرم هم همین بود , یعنی طرف میخواست روکش پارس رو رو صندلیهای مگان بکشه ولی به اسم روکش اصلی , بعد از تحقیق فهمیدم روکشهای فابریک مگان در قسمت نشیمنگاه تا حدی بلند تر هستند ضمن اینکه در روکشهای اصلی جای کمربند هم تعبیه شد که روکشهای غیر اصلی فاقد این مشخصات هستند منم چون دنبال جنس فابریک و اصلی بودم و تنوع روکش برای مگان هم کم بود باید بین یک روکش با جنس مخمل ولی با رنگهای مختلف یکی رو انتخاب که در نهایت همونطور که سالار جان فرمودند یک روکش مخمل رو انتخاب کردم که رنگش به رنگ فابریک ماشینم بخوره(مشکی و طوسی).
قبل از خرید حتما" در موردش تحقیق کنید و مطمعن بشید که دارند روکش اصلی رو بهتون میفروشند روکش فرعی درست روی صندلی نمیشینه و اذیت میکنه.
قسمتی که بیش از حد موقع کشیدن روکش , نصاب رو اذیت میکنه پلاستیکهای دور صندلیها هست که باید بندهای روکش رو از بین اونها رد کنند و خلاصه اینکه بیچاره میشن!!
تکرار میکنم که حتی فکر کشیدن روکش توسط خودتون رو هم نکنید خیلی خیلی دردسر داره و اذیت میشید , برای نصب هم 5تومن اجرت میگیرند که ارزش داره :icon_excl
این بود انشاء من در خصوص روکش برای مگان:icon_surp
مهدي نوروزي
24 February 2010, 04:58 PM
به نظر من هم روكش زياد خوب نيست. آخه حيف نيست ما روكش بگيريم واسه اينكه صندليها واسه خريدار بعدي نو بمونن؟؟ دوست دارم خودم استفاده كنم و حالشو ببرم.
shervin_bamaze
24 February 2010, 11:13 PM
اتفاقا من با روکش موافقم من روکش مخصوص مگانو ۱۰۰ گرفتم ساله پیشم عوضش کردم کوپ فابریکیش هیچ فرقی نداره برشم واسه ایربگ گذاشتن فقط این تو دوزیا درش که کاش روکش میشد که اینقد کثیفه که حالم بهم میخوره هر ۳ ماه یه بار میشورم اما دیگه داره میپوسه:icon_sad:
راستی ۳۰ هزار تومان پول نصب دادم و حدود ۲ساعتم طول کشید.با صندلیهای جلو رو کامل واض کرد از سر تا پا .زمان زیادي صندلیا جلوش برد راستی پشت سریشم داره جنسشم همون جنس فابريكشه فقط یکم انگار با کیفیت کمتر اما کلا من راضیم:icon_wink
haftsin
25 February 2010, 07:43 PM
اتفاقا من با روکش موافقم من روکش مخصوص مگانو ۱۰۰ گرفتم ساله پیشم عوضش کردم کوپ فابریکیش هیچ فرقی نداره برشم واسه ایربگ گذاشتن فقط این تو دوزیا درش که کاش روکش میشد که اینقد کثیفه که حالم بهم میخوره هر ۳ ماه یه بار میشورم اما دیگه داره میپوسه:icon_sad:
راستی ۳۰ هزار تومان پول نصب دادم و حدود ۲ساعتم طول کشید.با صندلیهای جلو رو کامل واض کرد از سر تا پا .زمان زیادي صندلیا جلوش برد راستی پشت سریشم داره جنسشم همون جنس فابريكشه فقط یکم انگار با کیفیت کمتر اما کلا من راضیم:icon_wink
سلام
با این روکشی که نصب کردید، امکان باز کردن زیر دستی عقب هم هست؟!
حالت 8 مانند پشت سری های جلو هم حفظ کرده؟!:icon_evil
salar68
22 March 2010, 03:04 AM
http://www.myup.ir/image-1C7C_4BA6C1EA.jpg (http://www.myup.ir/share-1C7C_4BA6C1EA.html)
http://www.myup.ir/image-F1D9_4BA6C287.jpg (http://www.myup.ir/share-F1D9_4BA6C287.html)
shervin_bamaze
22 March 2010, 10:52 AM
تقریبا مثل مدل من از نیلی خریدی این مدلو نشونه من داد گفتن نه رفت یه مدل دیگه واسعم اورد
shervin_bamaze
22 March 2010, 12:39 PM
http://ww.phalls.com/picture.php?albumid=2392&pictureid=3542
shetab2
9 April 2010, 11:01 PM
سلام
من میخوام فردا یا پس فردا تهران برم روکش بگیرم.
دوستان لطفا اگر جای مطمئن و مناسبی سراغ دارید آدرس و قیمت بدین ؟
میخوام همرنگ فابریک باشه و هم جنس (پارچه ای )
ضمنا میخوام کفپوش لاستیکی هم براش بگیرم. اینایی که خود پارس خودرو داده اگر خیس بسه گرفتاری داره.
مرسی
shetab2
13 April 2010, 10:05 AM
سلام
من دیروز روکش صندلی گرفتم. چند تا نکته خدمت دوستان عرض کنم.
1- صندلی عقب کلا با هم روکش شد. یعنی شما اگر احیانا یک روزی بخواید فقط یکی از صندلی های عقب رو بخوابونین ، که صندوق بزرگتر بشه، دیگه نمیشه ! البته بک مزیت هم داره اینه که دیگه لا بلای صندلی عقب آشغال نمیره و یکنواخت تره.
2- قسمت روی کنسول عقب، بصورت زیپی هست که اگر اونو بخواید میبندید.
3- جنس مخمل ، تقریبا همرنگ تودوزی داخل ماشین.
3.5 - پشت سری های صندلی جلو یک تیکه بود. البته اگر یک کم بازش کنید (شکل 8 رو ) با یک فشار مختصر سر جمع میشه.
4- مارک ایپک. از 2 تا نمایندگی قیمت گرفتم. 140 انداختنش به من !!
5- کف پوش لاستیکی هم از این تایوانی ها گرفتم 30.
عکسش رو هم میزارم.
اگر به من خیلی قالب کردند تقصیر دوستان عزیز بوده که هیج کس به پست قبلیم جواب نداد !
kooshai
13 April 2010, 01:42 PM
سلام
1- صندلی عقب کلا با هم روکش شد. یعنی شما اگر احیانا یک روزی بخواید فقط یکی از صندلی های عقب رو بخوابونین ، که صندوق بزرگتر بشه، دیگه نمیشه ! البته بک مزیت هم داره اینه که دیگه لا بلای صندلی عقب آشغال نمیره و یکنواخت تره.
3.5 - پشت سری های صندلی جلو یک تیکه بود. البته اگر یک کم بازش کنید (شکل 8 رو ) با یک فشار مختصر سر جمع میشه.
عکسش رو هم میزارم.
اگر به من خیلی قالب کردند تقصیر دوستان عزیز بوده که هیج کس به پست قبلیم جواب نداد !
مبارک باشه دوست عزیز. حتمآ عکساشو بزار :icon_excl
haftsin
13 April 2010, 11:54 PM
سلام
عکسش رو هم میزارم.
سلام
دوست خوبم مبارک باشه
ولی فک نمیکنید کلاً کمی یوهویی تصمیم میگیرید.
اون از سیستم صوتیتون که فک کنم اولین جا رفتین واسه نصب، این هم از روکش :d
من از وقتی زانت خریدم، تازه فهمیدم این تا شدن صندلی های عقب عجب نعمتیه، مخصوصاً تو ماشین سدان. بهتر بود از نوع دو تیکش میخریدید که امکان استفاده از این آپشن نسبتاً با ارزش هم داشته باشید.:icon_excl
shetab2
17 April 2010, 12:31 PM
سلام
دوست خوبم مبارک باشه
ولی فک نمیکنید کلاً کمی یوهویی تصمیم میگیرید.
اون از سیستم صوتیتون که فک کنم اولین جا رفتین واسه نصب، این هم از روکش :d
من از وقتی زانت خریدم، تازه فهمیدم این تا شدن صندلی های عقب عجب نعمتیه، مخصوصاً تو ماشین سدان. بهتر بود از نوع دو تیکش میخریدید که امکان استفاده از این آپشن نسبتاً با ارزش هم داشته باشید.:icon_excl
سلام
چه عرض کنم. من چند روز پیغ در مورد روکش پیغام گذاشتم کسی جوابی نداد. یکی از دوستان هم email زذم. باز جوابی نداد. مشغله کاریم هم زیاده. یک بعد ازظهر رو واسه اینکار گذاشتم و نتیجش شد این :icon_razz
روکشه خوبه، عیبش همین 2 تیکه نبودنشه !!!! اما سیستم صوتی به نظر خودم خیلی خوبه. چون من زیاد مسافرت میرم. موسیقی گوش میدم اما فرصت DVD دیدن ندارم. شما گزینه بهتری داشتین ؟ بلوتوث هم که داره. چینی نیست. پنلش در میاد . فلش هم میخوره. چند سال هم تجربه پایونیر رو داشتم.
نظر شما واسه سیستم صوتیش چیه ؟
Gold eagle
17 May 2010, 11:03 AM
دوستان به نظر شما روکش فابریک مگان 2000 به صورت فابریک با قابلیت جمع شدن صندلی عقب به قیمت
ژاپنی 140/000
و المانی 160/000
میرزه؟؟؟؟یا با کمتر اینها هم میشه پیدا کرد؟؟اگه جای خاصی اطلاع دارید ممنون میشم بگید؟!؟!
mohammadrezaef
17 May 2010, 12:10 PM
سلام
1===»روکش چرم نخرین!!! چون خیلی دردسر داره!! زمستونها سرد میشه و تابستونها و گرم , تو تابستون پشتتون میسوزه و زمستون هم یخ میزنه , روکش چرم اگر از چرم اصل باشه قیمتش وحشتناکه!! اخرین بار از یک بنده خدایی روکش چرم(خالص)برای مگان 1.6 ساخت داخل قیمت کردم , حدود 400 تومن هزینه داشت!!! این قیمت برای مگانهای 2000 خیلی خیلی بیشتره چون صندلیهای 2000 ها بزرگتر هست نسبت به 1.6 ساخت داخل , روکش چرم خالص هم وجود خارجی نداره , فقط باید بدین براتون بدوزند که معدنش هم چراغ برق هست!! سمت شرق تهران هم یک جایی رو میشناسم , اون روکشهایی که به اسم جرم میکنند پاچه من و شما در واقع چرم نیست , چرم مصنوعی هست که عمرش خیلی کمه(1 الی 2 سال) بهترین روکش مخمل هست هم عمرش زیاده , هم تو فصلهای مختلف دردسر نداره , هم دیرتر خودش رو از قیافه میندازه!! چرم اگر درست دوخته نشده باشه .و خالص نباشه بعد از مدتی وا میره و خراب میشه:icon_excl پس یا سراغ روکش چرم نرید یا اگر تصمیم به خرید داشتید باید سفارش بدید براتون از چرم اصلی بدوزند که خیلی گرون تموم میشه!!
2= من 1 ماه پیش برای مگان 1.6 از جنس مخمل خریدم 90 تومن
3=مارک به خصوصی نداره هم پارچه های ایرانی هست و دوخت ترک.
4= معدنش چراغ برق هست
5=برای مگان 1.6 ساخت داخل با صندلیهای ارزان سازی شده 3 ساعت طول کشید و برای مگان 2000 هم تا جایی که پرسیدم حدود 5 الی 6 ساعت زمان میبره و خیلی خیلی هم کار دشواری هست.
6=مشکل ایجاد میکنه
دوستانی که میخوان برای مگان 1.6 ساخت داخل روکش بخرند باید خیلی دقت کنند چون خیلی داستان داره که به موقع اگر خواستید براتون توضیح میدم:icon_excl تا پاچه شما رو مورد عنایت قرار ندند:icon_excl
سلام
1=امیر جان روکشی که من گرفتم مخمل طوسی و مشکی هست که به رنگ تریبم داخلی ماشین میاد و کاملا" فیت شده و فابریک هست :icon_excl
2= حقیقتش یک روز صبح با ماشین رفتم چراغ برق از مغازه های مختلف قیمت کردم و از یکی هم خریدم که نسبت به بقیه ارزونتر میداد ولی اسم و شماره رو ندارم.(شرمندم)
خواهش میکنم:icon_excl
سلام
فکر میکنم یک توضیحی هم راجع به روکش صندلی برای مگانهای 1.6 ساخت داخل هم بدم بد نباشه:icon_excl
البته با اجازه صاحب تاپیک:icon_excl
فکر میکنم اگر این توضیح رو بدم به همه دوستان که هر نوع مگانی رو دارند و میخوان براش روکش بخرن کمک کنه!! و باعث بشه با دقت برای ماشینشون روکش بخرند.
دوستان همونطور که میدونید مگانهای 1600 ساخت داخل طی عملیات ارزانسازی شده !!! صندلیهاشون تا حدی با نمونه وارداتی فرق میکنه!!
حالا داستان من و خریدن روکش برای مگان:: از اونجایی که معدن و بورس لوازم ماشین تو خیابون چراغ برق هست , و از اونجایی که من تا الان 2 بیشتر از 2 یا 3 بار اونجا نرفته بودم تصمیم گرفتم یکبار با ماشین برم اونجا (بگذریم که بلد نبودم و بیچاره شدم و اخر سر هم اسم جدیدش رو یاد نگرفتم)
بعد از اینکه رسیدم همون اول رفتم برای تحقیق و خرید روکش برای مگان , بعد از پرسش ار چند مغازه دار با قیمت های عجیب بر خوردم یکی میگفت روکش اصلی مگان داره 80 تومن(چرم مصنوعی) یکی میگفت روکش مخمل اصلی داره 90 تومن بعد از کلی تحقیق متوجه شدم با یک خورده دستکاری میشه روکش صندلی پارس رو به مگان 1.6 خوروند و قضیه ارزون بودن اون روکش جرم هم همین بود , یعنی طرف میخواست روکش پارس رو رو صندلیهای مگان بکشه ولی به اسم روکش اصلی , بعد از تحقیق فهمیدم روکشهای فابریک مگان در قسمت نشیمنگاه تا حدی بلند تر هستند ضمن اینکه در روکشهای اصلی جای کمربند هم تعبیه شد که روکشهای غیر اصلی فاقد این مشخصات هستند منم چون دنبال جنس فابریک و اصلی بودم و تنوع روکش برای مگان هم کم بود باید بین یک روکش با جنس مخمل ولی با رنگهای مختلف یکی رو انتخاب که در نهایت همونطور که سالار جان فرمودند یک روکش مخمل رو انتخاب کردم که رنگش به رنگ فابریک ماشینم بخوره(مشکی و طوسی).
قبل از خرید حتما" در موردش تحقیق کنید و مطمعن بشید که دارند روکش اصلی رو بهتون میفروشند روکش فرعی درست روی صندلی نمیشینه و اذیت میکنه.
قسمتی که بیش از حد موقع کشیدن روکش , نصاب رو اذیت میکنه پلاستیکهای دور صندلیها هست که باید بندهای روکش رو از بین اونها رد کنند و خلاصه اینکه بیچاره میشن!!
تکرار میکنم که حتی فکر کشیدن روکش توسط خودتون رو هم نکنید خیلی خیلی دردسر داره و اذیت میشید , برای نصب هم 5تومن اجرت میگیرند که ارزش داره :icon_excl
این بود انشاء من در خصوص روکش برای مگان:icon_surp
دوستان به نظر شما روکش فابریک مگان 2000 به صورت فابریک با قابلیت جمع شدن صندلی عقب به قیمت
ژاپنی 140/000
و المانی 160/000
میرزه؟؟؟؟یا با کمتر اینها هم میشه پیدا کرد؟؟اگه جای خاصی اطلاع دارید ممنون میشم بگید؟!؟!
سلام گلد ایگل عزیز, روکش ژاپنی و المانی برای مگان وجود خارجی نداره!! تمامی روکشها تو ایران دوخته میشن و اونهایی که گرونتر هستند کیفیت دوخت و جنس روکش بهتری دارند و المانی و ژاپنی هم نیستند همگی نهایتا" اگر بهترین روکش هم باشند دارای پارچه ترک و دوخت ایرانی هستند.
Gold eagle
17 May 2010, 12:18 PM
سلام گلد ایگل عزیز, روکش ژاپنی و المانی برای مگان وجود خارجی نداره!! تمامی روکشها تو ایران دوخته میشن و اونهایی که گرونتر هستند کیفیت دوخت و جنس روکش بهتری دارند و المانی و ژاپنی هم نیستند همگی نهایتا" اگر بهترین روکش هم باشند دارای پارچه ترک و دوخت ایرانی هستند.
مرسی محمدرضا جان از راهنماییت ولی قیمت تا چند بده قیمتش خوبه که بشه صندلی های عقبم تا شه و بخوره بهش؟؟؟
mohammadrezaef
17 May 2010, 12:24 PM
مرسی محمدرضا جان از راهنماییت ولی قیمت تا چند بده قیمتش خوبه که بشه صندلی های عقبم تا شه و بخوره بهش؟؟؟
سلام
اگر جنس درجه یک باشه , قیمتش همون حدود هست:icon_excl
kiuna
18 May 2010, 02:11 PM
برای مگان 2000 روکش فابریک پیدا میشه ؟
چون صندلی هاش اصلا خوش رنگ نیست و کثیف هم میشه
می خوام روکش بگیرم
kooshai
18 May 2010, 03:02 PM
برای مگان 2000 روکش فابریک پیدا میشه ؟
چون صندلی هاش اصلا خوش رنگ نیست و کثیف هم میشه
می خوام روکش بگیرم
بله روکش فابریک مگان هست اما تا اونجایی که من میدونم و دیدم روکش های فابریک همرنگ صندلی های مکان هستن.
kardorost
18 May 2010, 03:14 PM
بهترين روكش همونيه كه روي ماشينتونه و هيچ كس هم براي كثيف كردنش بر خودتون ارجحيت نداره , به نظر من كه آدم نيازي نداره كه ماشينو واسه ي آيندگان تميز نگه داره :((((
kiuna
18 May 2010, 07:12 PM
بله روکش فابریک مگان هست اما تا اونجایی که من میدونم و دیدم روکش های فابریک همرنگ صندلی های مکان هستن.
ممنون عکسی ازش دارید ؟
روکش عقب دو تیکه هست یا یک سره ؟
kooshai
18 May 2010, 07:20 PM
مثلآ این یه مدلش :
http://www.phalls.com/picture.php?albumid=2392&pictureid=3542
mhabbasi
20 May 2010, 05:02 PM
بنام خدا
سلام
دوستان عزيز،مگان دار هاي محترم..............
آقا من دنبال روكش چرم براي مگان خودم مي گردم؟؟؟؟
جايي سراغ داريد؟؟؟؟؟
قيمت زياد برام مهم نيست... مهم برام كيفيت هست..................
روكش چرم سفيد درجه 1....... مي خوام با رنگ ماشين ست بشه.....
rezaghi
20 May 2010, 05:33 PM
بنام خدا
سلام
دوستان عزيز،مگان دار هاي محترم..............
آقا من دنبال روكش چرم براي مگان خودم مي گردم؟؟؟؟
جايي سراغ داريد؟؟؟؟؟
قيمت زياد برام مهم نيست... مهم برام كيفيت هست..................
روكش چرم سفيد درجه 1....... مي خوام با رنگ ماشين ست بشه.....
mhabbasiعزیز من فکر می کنم اگر بتونید به دوزندگان روکش صندلی مراجعه کنید بهتر باشه که براتون بدوزن چون حاضری ها اکثرایه مقدار بازتر گرفته میشه تا بشه روی صندلی کشید به همین خاطر خیلی فیت نمیشه ولی اگه بدوزن خیلی قشنگتر میشه!من مشهد قیمت گرفتم که به قول خودش آلمانی و مال بنز بود:icon_razzبا دوخت و نصب حدود800گفت البته انصافا کیفیت چرمش درجه یک بود و واقعا با چرم بنز مو نمیزد.رنگهاش هم کرم و مشکی بود ولی سفید رو نپرسیدم.
amirvania
22 May 2010, 09:06 AM
سلام بچه ها
من این تاپیک رو خودم زدم ولی هنوز برای ماشینم روکش نگرفتم :icon_neut .
باید خدمتتون عرض کنم که اگه یه مقدار با سلیقه با ماشین رفتار کنید و مرتب اون روتمیز کنید و بخصوص هفته ای یک بار جارو برقی بکشید صندلیها کثیف نمیشن برای من که بعد از گذشتن حدودا 3/5 ماه و حدودا 3000 تا کارکرد دقیقا مثل روز اولشه و میتونم بگم که اصلا و ابدا کثیف نشده . بدون روکش صندلیها به نظر بنده خیلی خوشگلترن و بیشتر هم حال میدن .
kiuna
22 May 2010, 10:55 AM
من فکر میکنم حداقل صندلی های جلو به خاطر مصرف زیاد باید روکش داشته باشه
حالا عقب خیلی مهم نیست
R2D2
22 May 2010, 12:21 PM
من از كساني هستم كه دوست ندارم روي روكش فابريك صندليها بدليل زيبايي و فضاي ماشين روكش بكشم. اما امان از موقعي كه بچه كوچك داشته باشيد. از موقعي كه ماشين رو تحويل گرفتم (ماه گذشته) هر كاري كردم كه به دخترم حالي كنم كه بابا جون با كقش روي صندليها نرو فايده نداره كه نداره. البته خيلي دوست داره رعايت كنه تا باباش رو ناراحت نكنه اما هر كار ميكنه بازهم تماس كفش با صندلي ها اجتناب ناپذيره. از موقع سوار شدن از در عقب بگير تا نشستن روي صندلي مخصوصش كه با كفشهاي كوچيكش صندلي جلو رو به انواع و اقسام خاكهاي كوچه و خيابانهاي مختلف مزين ميكنه. بگذريم از اينكه يك بار هم گلاب به روي ماهتون .... به هر حال اين مقدمه طولاني رو گفتم تا برسم به اين نتيجه كه با توجه به آلودگي فضاي شهر تهران كه به تنهايي براي سياه كردن روكش روشن مگان 2000 كفايت ميكنه و وجود همين مشكلات تصميم گرفتم كه براي ماشين روكش بگيرم.
درخواست من از دوستان محترم اينه كه يك فروشگاه معتبر كه درنصب روكش مگان وارد باشه و در ضمن منصق هم باشه به بنده معرفي كنيد. من چند وقت پيش در خيابان سورنا يك روكش صندلي با رنگ كرم (چون به رنگ تو دوزي درها بياد) ديدم كه طرف با نصب ميگفت 170000 تومان! من مطمئنم كه اين قيمت با توجه به مطالب به قيمتهايي كه در اين تاپيك ديدم بالا است گو اينكه طرف ميگفت اصل ژاپنه و از اين حرفها.
به هر حال منتظر راهنمايي دوستان هستم.
shetab2
22 May 2010, 08:34 PM
سلام
بنده هم شخصا علاقه ای به روکش ندارم اما به خاطر کار کارگاهی و اینور اونور کردن زیاد ، نصب کردم. من 2 ماهه ماشین رو تحویل گرفتم و الان 9500 کیلومتر باهاش رفتم. روکش رو هم از سورنا گرفتم. مارک ایپک . از نظر رنگ خیلی به رنگ فابریک شبیه هست. کفی هم براش گرفتم. روکش با نصب 140 تومن.
عیبش این بود که صندلی عقب 1 تیکه روکش شد به این خاطر که کنسول عقب توسط یک قسمت زیپی پشت روکش قرار میگیره. درکل بدک نیست. عکسش رو هم میزارم. طرف اونروزی که رفتم واسه نصب، گفت من چهارمین مگان هستم که در یک روز روکش کردن !
kiuna
25 May 2010, 04:23 PM
من امروز یه مگان دیدم که روش روکش داشت مینداخت روکش چرم سوزنی کرم رنگ داشت
مغازه میگفت 170 تومن میگفت کره ای هست عقبش هم یه زیپ داشت که برای کنسول
وسط باز میشد
یه مغازه دیگه یه ملد چرم و پارچه داشت ه شبیه خود صندلی بود یعنی رویه وسطش پارچه بود
و بقیه چرم بود کنارش هم برای ایربگ جا درست کرده بودند
یه مدل چرم سوزنی هم داشت میگفت 90 تومن میگفت پارچه اش کره ای هست
البته گفت همه رو اینجا می دوزیم و فقط پارچه کره ای هست و اون یارو بی خود گفته
کفی صندوق هم 26 تومن میداد مغازه اولی
mohammadrezaef
25 May 2010, 04:34 PM
من امروز یه مگان دیدم که روش روکش داشت مینداخت روکش چرم سوزنی کرم رنگ داشت
مغازه میگفت 170 تومن میگفت کره ای هست عقبش هم یه زیپ داشت که برای کنسول
وسط باز میشد
یه مغازه دیگه یه ملد چرم و پارچه داشت ه شبیه خود صندلی بود یعنی رویه وسطش پارچه بود
و بقیه چرم بود کنارش هم برای ایربگ جا درست کرده بودند
یه مدل چرم سوزنی هم داشت میگفت 90 تومن میگفت پارچه اش کره ای هست
البته گفت همه رو اینجا می دوزیم و فقط پارچه کره ای هست و اون یارو بی خود گفته
کفی صندوق هم 26 تومن میداد مغازه اولی
سلام
دوست عزیز صفحه اول این تاپیک رو حتما" مطالعه کنید.
تمام اون روکشهایی که فروشندگان مدعی میشند کره ای و ...خارجی هست دروغ محض هست همه و همه داخل ایران تولید و دوخته میشه و در بهترین حالت نهایتا" پارچه یا چرم مصنوعی مورد نظر خارجی هست و تو ایران دوخته میشه.
ضمنا" گول این رو نخورید که میگن فلان روکش چرمه و ...همگی چرم مصنوعی هستند ولی با کیفیت عالی. اگر واقعا" دنبال چرم خالص و طبیعی هستید باید تشریف ببرید پیش یکی از نمایندگیهای چرم مشهد!!! من برای مگان رفتم نمایندگی شعبه ونک که نمایندگی کفش و کیف هست و ازشون راهنمایی خواستم !!! فروشنده گفت در صورت تمایل میتونه برامون چرم طبیعی سفارش بده و بدوزه ولی حدود 400 تومن در میاد. توصیه میکنم بهتون که بیشتر تحقیق کنید و از خرید روکش چرم پرهیز کنید.
kiuna
25 May 2010, 08:03 PM
سلام
دوست عزیز صفحه اول این تاپیک رو حتما" مطالعه کنید.
تمام اون روکشهایی که فروشندگان مدعی میشند کره ای و ...خارجی هست دروغ محض هست همه و همه داخل ایران تولید و دوخته میشه و در بهترین حالت نهایتا" پارچه یا چرم مصنوعی مورد نظر خارجی هست و تو ایران دوخته میشه.
ضمنا" گول این رو نخورید که میگن فلان روکش چرمه و ...همگی چرم مصنوعی هستند ولی با کیفیت عالی. اگر واقعا" دنبال چرم خالص و طبیعی هستید باید تشریف ببرید پیش یکی از نمایندگیهای چرم مشهد!!! من برای مگان رفتم نمایندگی شعبه ونک که نمایندگی کفش و کیف هست و ازشون راهنمایی خواستم !!! فروشنده گفت در صورت تمایل میتونه برامون چرم طبیعی سفارش بده و بدوزه ولی حدود 400 تومن در میاد. توصیه میکنم بهتون که بیشتر تحقیق کنید و از خرید روکش چرم پرهیز کنید.
من تاپیک رو خوندم حرف شما درست! اما من خودم این چرم های سوزنی رو خیلی دوست دارم
احتمالا دقت کردید روی خیلی از ماشین ها مثل مزدا 3 جنس صندلی ها اینجوری هست
من دنبال چرم طبیعی نیستم همین چرم مصنوعی با کیفیت عالی برام کفایت میکنه
و فکر می کنم به ماشین هم خیلی میاد فکر می کنم اگر درست نگه داریم مشکلی پیش نیاد
اگرم پیش بیاد بعد از چند سال روکش جدید جایگزین می کنیم
R2D2
26 May 2010, 01:12 PM
من تاپیک رو خوندم حرف شما درست! اما من خودم این چرم های سوزنی رو خیلی دوست دارم
احتمالا دقت کردید روی خیلی از ماشین ها مثل مزدا 3 جنس صندلی ها اینجوری هست
من دنبال چرم طبیعی نیستم همین چرم مصنوعی با کیفیت عالی برام کفایت میکنه
و فکر می کنم به ماشین هم خیلی میاد فکر می کنم اگر درست نگه داریم مشکلی پیش نیاد
اگرم پیش بیاد بعد از چند سال روکش جدید جایگزین می کنیم
سلام
دوست عزيز ممكنه در صورت امكان آدرس جايي را كه براي روكش به آنجا مراجعه كرديد در پيغام خصوصي برايم بفرستيد؟
منم فكر ميكنم نگهداري جنس چرم آسانتر از روكش فعلي باشه.
ممنون
kiuna
26 May 2010, 03:25 PM
سلام
دوست عزيز ممكنه در صورت امكان آدرس جايي را كه براي روكش به آنجا مراجعه كرديد در پيغام خصوصي برايم بفرستيد؟
منم فكر ميكنم نگهداري جنس چرم آسانتر از روكش فعلي باشه.
ممنون
بله فقط یه چیزی بگم من می خوام قبل از خرید از خ امیرک کیبر هم قیمت بگیرم شما هم
بی گدار به اب نزنید
kiuna
26 May 2010, 03:31 PM
اون فروشگاهی که قمیت 100 و 90 داد
آین سایتش (http://www.ipackrookesh.com/Fa/Default.aspx)
shetab2
31 May 2010, 01:08 AM
سلام
من عکس روکش ماشین خودم رو گذاشتم.
این عکس صندلی جلو :
http://www.2800.ir/megane/r2.jpg
این هم عکس صندلیهای عقب که کنسول رو باز کردم . شما میتونید کنسول وسط رو داخل بخوابونین و زیپش رو هم ببندین.
http://www.2800.ir/megane/r1.jpg
ضمنا چون روکش صندلیهای عقب یک تیکه هست ، عیبش اینه که دیگه نمیشه یک صندلی رو خوابوند و به صندوق عقب فضای بیشتری داد. مزیتش اینه که بین صندلیهای عقب فضایی واسه جمع شدن آشغال نمیمونه.
البته این هم بگم که صندوق عقب مگان واقعا هیچ نیازی به خوابوندن صندلی هاش نداره. من خودم چند متر لوله 4 اینچی رو به راحتی داخلش میزارم !!! (عین وانت)
kardorost
31 May 2010, 11:27 AM
سلام محمدرضا جان
من كه هنوزم ميگم روكش نكنين , خودتون از روكشاي اصلي ماشينتون لذت ببرين , و اينقدر نگران خريدار بعدي نباشين !!! ماشين واسه ي استفاده اس ديگه ......... تازه من كه به اصرار x روكش كردم واقعا پشيمونم و هر موقع وقت كنم ميدم بازش كنن
mohammad amin j
24 June 2010, 01:06 PM
سلام دوستان . مگان من وارداتیه و صندلیهای پشت اون دو تیکه است حالا نمیدونم ایرانی ها هم اینطوریند یا نه . یعنی از وسط دو تیکه میشه که اگر بخواهی به صندوق عقب راه داشته باشی هر قسمت از پشتی ها یک گیره داره و اگر روکش کلی کنی برای راهیابی به صندوق عقب باید هر دو تا گیره رو فشاربدی و همچنین مجبوری کل صندلی رو بخوابونی تا به عقب دسترسی داشته باشی ولی اگر روکش دو تیکه باشه میتونی یک کنار بشینی و قسمتی از صندلی عقب رو بخوابونی . حالا سوال من از شما دوستان اینه که آیا روکش اینطوری برای مگان من وجود داره یا نه لطف کنید آدرسشم در تهران بفرمایید .
kouchakkhah
28 June 2010, 09:24 PM
سلام
این عکس صندلی جلو :
این هم عکس صندلیهای عقب که کنسول رو باز کردم . شما میتونید کنسول وسط رو داخل بخوابونین و زیپش رو هم ببندین.
ضمنا چون روکش صندلیهای عقب یک تیکه هست ، عیبش اینه که دیگه نمیشه یک صندلی رو خوابوند و به صندوق عقب فضای بیشتری داد. مزیتش اینه که بین صندلیهای عقب فضایی واسه جمع شدن آشغال نمیمونه.
البته این هم بگم که صندوق عقب مگان واقعا هیچ نیازی به خوابوندن صندلی هاش نداره. من خودم چند متر لوله 4 اینچی رو به راحتی داخلش میزارم !!! (عین وانت)
سلام دوست عزیز
به نظر من ( شخصی ) اصلا روکشش قشنگ نیست و بد هم بسته شده به خاطر اون چروکهای بوجود آمده واقعا" حیف هست از روکش خودش لذت نبری .
البته ببخشید نظر من بود.:icon_cool
shetab2
28 June 2010, 09:53 PM
سلام دوست عزیز
به نظر من ( شخصی ) اصلا روکشش قشنگ نیست و بد هم بسته شده به خاطر اون چروکهای بوجود آمده واقعا" حیف هست از روکش خودش لذت نبری .
البته ببخشید نظر من بود.:icon_cool
سلام
البته از نزدیک بهتر از عکس هست. اما در مورد روکش فابریک حق با شماست هیچی روکش خودش نیست. اما چند روز پیش ترمز دستی ماشین ایراد داشت بردم نمایندگی کلا عوض کردن. وقتی ماشین رو آورد دیدم روکش سمت شاگرد روغنی و سیاه شده بود. البته بعدش برد و چند دقیقه بعد شسته شده آورد اما اگه روکش نبود واقعا ضد حال بود.
reza_vga8800640mb
29 June 2010, 01:52 AM
سلام
این عکس صندلی جلو :
َشرمنده ها ضد حال نباشه، اما فکر کنم روکشه سمند یا پارس رو بهش خورونده ،بعیده که واسش روکش دوخته باشه اما اصلا قشنگ نشده
amingzj
29 June 2010, 09:26 AM
َشرمنده ها ضد حال نباشه، اما فکر کنم روکشه سمند یا پارس رو بهش خورونده ،بعیده که واسش روکش دوخته باشه اما اصلا قشنگ نشده
نه دوست عزیز همچین چیزی نیست
به پشت سری های جلو و عقب نگاه کنید !
سمند و پارس ؟!
masoud687
18 July 2011, 06:42 PM
من امروز یه روکش به اصطلاح درجه 1 برا صندلی ماشین انداختم 320 !! هزینش شد. توصیه میکنم اگه مراقب هستید دست به روکش نزنید که فابریک خودش بسیار زیباتره.البته خوش نشین تر شده برای سرنشینان جلو.
کف رو هم کفپوش کرم کردم 380. که البته اینو خیلی راضیم. این هم چند تا عکس:
http://up.iranblog.com/images/td9mu07jnvn87hndzj87.jpg
http://up.iranblog.com/images/u5j02cn6bldtfvgz21b.jpg
http://up.iranblog.com/images/br3a7v4t69y4c0quvn7v.jpg
http://up.iranblog.com/images/9e9jhzmkept7xqkpjoi1.jpg
http://up.iranblog.com/images/iso5t2qm1gnu6gr4sw8v.jpg
mahdi13
18 July 2011, 07:15 PM
کفپوشو نسبتا خوب درآورده یه جورایی نسبتا عالیه:icon_cool
FL66
19 July 2011, 01:50 AM
سلام دوستان مگان سوار
اگر دوست دارید صندلیهای ماشینتونو روکش چرم بکنید با کیفیت فابریک (طوری که کاملاً مثل صندلی فابریک چرمی بشه) ، من جایی رو سراغ دارم که این کارو براتون انجام بده ، البته از قیمتش بی اطلاعم :icon_cool
موفق باشید
amir_af
20 July 2011, 12:59 AM
سلام دوستان مگان سوار
اگر دوست دارید صندلیهای ماشینتونو روکش چرم بکنید با کیفیت فابریک (طوری که کاملاً مثل صندلی فابریک چرمی بشه) ، من جایی رو سراغ دارم که این کارو براتون انجام بده ، البته از قیمتش بی اطلاعم :icon_cool
موفق باشید
اقا ادرس یا اگه شماره داری لطف کن بگذاریید اگه مثل توربو ها بشه من می خوام
:cool_phalls_77:
FL66
20 July 2011, 02:57 AM
http://s1.picofile.com/file/6989373238/IMG_1601.jpg
mazhari2525
27 August 2011, 08:36 AM
میشه بگین کجا سیستم صوتی رو عوض کردین؟
گارانتی بهم نخورد؟
قیمت ؟
mohammadrezaef
27 August 2011, 10:33 AM
میشه بگین کجا سیستم صوتی رو عوض کردین؟
گارانتی بهم نخورد؟
قیمت ؟
سلام
دوست عزیز و تازه وارد , ضمن عرض خوش امد گویی به شما:
1=قوانین فروم رو مطالعه بفرمایید.
2=لطفا" قبل از ایجاد گفتگو و پست جدید سرچ بفرمایید .
3=برای هر موضوع و هر سوالی که دارید یک تاپیک مختص به همون سوال وجود داره پس لطف کنید و سرچ کنید و سوالتون رو در تاپیک مربوطه مطرح بفرمایید برای سوالات و مشکلات در خصوص سیستم صوتی مگان به این تاپیک مراجعه بفرمایید:http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?43051-%D3%ED%D3%CA%E3-%D5%E6%CA%ED-%E3%E4%C7%D3%C8-%C8%D1%C7%ED-%E3%90%C7%E4/page47
tiger-2000-full
16 November 2011, 12:22 PM
دوستان روکش چرم سوزنی رنگ بژ دیدم! خواستم.
قیمت 160000 تومان.
فابریک مگان هم هست مارک ایپک!
نظر شما رو خواستم بدونم. در مورد 1قیمت. 2جنس. 3مارک.
سپاس
amirvania
16 November 2011, 03:02 PM
قیمت 160000 تومان.
سپاس
درود بر شما
ایپک معروفترین و خوشنامترین مارک تو زمینه روکش هستش و میشه گفت کمتر جنس بنجول و درجه 2 بکار میبره . اما نهایتا روکش صندلی خود ماشین بسیار زیباست و هیچ روکشی نمیتونه جاش رو بگیره . کافیه یه مقدار رعایت کنید و خوب ازش نگهداری کنید : اگه جائیش لک شد همونموقع با این محلولهای لکه بر تمیزش کنید و نزارید بمونه و مهمتر اینکه هفته ای یک بار صندلیها رو با دقت و وسواس جاروبرقی بکشید . صندلیهای ماشین من بعد از حدود 2 سال عین روز اولشه .
این تاپیک رو من 2 سال پیش زدم و خودم هم روکش نگرفتم :icon_arro:icon_arro
سپاس
hsein
14 June 2012, 01:31 AM
قیمت 160000 تومان.
سپاس
سلام
اون روکشی که گفتید رو میشه مشخصاتش رو بگید؟ یا اگر عکس دارید ... برای زیر دستی عقب و پشت سرهای جلو چه فکری کرده طراح روکش؟!
فک کنم چرم قهوه ای (یا بژ ) با تریم داخلی خیلی خوب بشه
phallz
15 June 2012, 01:57 AM
سلام
دادم برای تمامی صندلی ها روکش دوختند + چرم تمامی در ها + کف ماشین = هزینه: 850000 تومان
زمان = 3هفته (نصاب خیلی بد قول بود)
عکس ها رو هم میزارم
ولی از اونجا که باید پارچه کنار درها کنده بشه تا چرم بخوره، اصلا این کار رو به دوستان توصیه نمی کنم!
hsein
15 June 2012, 02:06 AM
سلام
دادم برای تمامی صندلی ها روکش دوختند + چرم تمامی در ها + کف ماشین = هزینه: 850000 تومان
زمان = 3هفته (نصاب خیلی بد قول بود)
عکس ها رو هم میزارم
ولی از اونجا که باید پارچه کنار درها کنده بشه تا چرم بخوره، اصلا این کار رو به دوستان توصیه نمی کنم!
عکس هارو بگزارید لطفا
خوب شد؟
بخاطر اینکه دیگه به حالت فابریک نمیشه برگشت توصبه نمی کنید؟
phallz
15 June 2012, 12:18 PM
ارادت دوست عزیز
روکش صندلی ها خراب نمیشه! فقط دونه دونه صندلی ها در میاد، و برای قالبی روکش می دوزه و میندازه رو صندلی
اما پشت سری ها، روش چسب می خوره و دیگه نمی شه برگردوند، همین طور کنار درها که اصلا پارچه اش به سختی کنده میشه تا چرم جاش بشینه
کلا ماشین از این رو به اون رو میشه، وقتی توش میشینی خیلی حس خوبی بهت دست می ده
فقط چند نکته:
- برای باز کردن صندلی ها و کنار دری ها، حتما باید نصاب با حوصله باشه تا بعدا پیچ ها رو صحیح ببنده
- کنار دری ها و پشت سری ها دیگه به حات فابریک بر نمی گرده
- حوصله داشته باشید و هر ماه چرم ها رو با اسپری تمیز کرده و بعد واکس مخصوص چرم بزنید
- موقع فروش ماشین می تونید به خاطر خرجی که کردید، بهتر بفروشید
- از نگاه دیگه، خریدار می تونه به علت تغییراتی که به وجود اوردید، تو سر قیمت ماشی بزنه
- بعد این خرج و زحمت، دلتون نمی یاد به این سادگی ها ماشین رو بفروشید
(خودم می خواستم آزرا و پرادو 2 دار کارکرد بگیرم، هم بخاطر خرجی که ر ماشین کرده بودم و بنگاهی که می خواست رو سر قیمت ماشین بزنه، از فروشش منصرف شدم)
عکس ها رو هم سریع تر میزارم
aghaadel
15 June 2012, 11:47 PM
سلام من 7 الی 8 ماه پیش روکش فابریک از نوع بهترین چرم رو گرفتم 180000 تومن رنگش هم دقیقا" هم رنگ داشبورد و تو دری هاست تمام تیکه ها دقیق بود حتی پشت سری ها رو هم مثل اول میشد استفاده کرد زیردستی عقب نیز همین طور حتی جای دقیق کمربند وسط عقب کاملا" منطبق با صندلی فابریک بود مارکش هم آپادانا بود که فکر کنم یکی از بهترین مارک های روکش است
hsein
16 June 2012, 12:30 AM
سلام من 7 الي 8 ماه پيش روکش فابريک از نوع بهترين چرم رو گرفتم 180000 تومن رنگش هم دقيقا" هم رنگ داشبورد و تو دري هاست تمام تيکه ها دقيق بود حتي پشت سري ها رو هم مثل اول ميشد استفاده کرد زيردستي عقب نيز همين طور حتي جاي دقيق کمربند وسط عقب کاملا" منطبق با صندلي فابريک بود مارکش هم آپادانا بود که فکر کنم يکي از بهترين مارک هاي روکش است
چه خوب! (1)فقط همون رنگ چرم رو داشت؟ قهوه اي تيره نداشت؟
از کجا ؟ (2)ميشه آدرس و شماره تلفن بديد؟ + (3)لطفا عکس بزاريد
خيلي ممنون
aghaadel
16 June 2012, 04:11 PM
چه خوب! (1)فقط همون رنگ چرم رو داشت؟ قهوه اي تيره نداشت؟
از کجا ؟ (2)ميشه آدرس و شماره تلفن بديد؟ + (3)لطفا عکس بزاريد
خيلي ممنون
والله عكس سعي ميكنم كه بزارم منتهي يه كم برام سخته
من كرج بودم و كل فروشگاههاي روكشهاي صندلي رو گشتم
فقط دو جا داشتند كه قيمت اين مارك نسبت به تمام ماركها بالاتر بود حتي از ايپك
بالاخره با گشت و گذار تو اينترنت نمايندگي اصلي اش رو تو چراغ برق پيدا كردم
خيلي مدلها داشت تمام پارچه - تمام چرم - پارچه و چرم
قيمتهاش هم متفاوت بود
تمامي فروشگاهاي روكش صندلي روكش پرشيا رو به جاي روكش مگان مي اندازند
منتهي اين برند حتي جاي قفل كمربند وسط صندلي رو هم به خوبي در آورده بود
خيلي جالب و فيكس بود
يه موضوع جالبتر اينكه اگر دقت كنيد پشت پشتي صندلي عقب كه به صندوق عقب راه داره يه مدل پارچه تقريبا" نمدي است كه اين روكش براي اون پشتي هم از همين جنس استفاده كرده يعني روكش صندلي عقب به صورت روكش از بالا روي صندلي كشيده مي شود و توسط بند و يا كش اين كار صورت نمي گيرد
hsein
16 June 2012, 04:44 PM
والله عكس سعي ميكنم كه بزارم منتهي يه كم برام سخته
من كرج بودم و كل فروشگاههاي روكشهاي صندلي رو گشتم
فقط دو جا داشتند كه قيمت اين مارك نسبت به تمام ماركها بالاتر بود حتي از ايپك
بالاخره با گشت و گذار تو اينترنت نمايندگي اصلي اش رو تو چراغ برق پيدا كردم
خيلي مدلها داشت تمام پارچه - تمام چرم - پارچه و چرم
قيمتهاش هم متفاوت بود
تمامي فروشگاهاي روكش صندلي روكش پرشيا رو به جاي روكش مگان مي اندازند
منتهي اين برند حتي جاي قفل كمربند وسط صندلي رو هم به خوبي در آورده بود
خيلي جالب و فيكس بود
يه موضوع جالبتر اينكه اگر دقت كنيد پشت پشتي صندلي عقب كه به صندوق عقب راه داره يه مدل پارچه تقريبا" نمدي است كه اين روكش براي اون پشتي هم از همين جنس استفاده كرده يعني روكش صندلي عقب به صورت روكش از بالا روي صندلي كشيده مي شود و توسط بند و يا كش اين كار صورت نمي گيرد
عجب! شيفته شديم آقا اين عکس ها رو يه جوري بزاريد خواهشا ببينيم چجوري شده؟!
آدرس و شماره يا سايت اون مغازه رو هم ميشه پيغام خصوصي بفرستيد براي من؟
ممنون
hsein
30 June 2012, 04:33 PM
http://www.rahyabsport.com/product/13/چرم-دوزي-کامل-–-چوب-کاري-رنو-مگان.html
اينو!!
رنگ چوبش کشته منو يعني !
اما صندلي هاش خوبه ، نه؟
mohammadrezaef
30 June 2012, 10:47 PM
سلام
پست اضافی پاک شد!
رد و بدل کردن ادرس و تلفن و تبلیغ مراکز و موسسات در این فروم ممنوع و خلاف قوانین این فروم هست.
Alireza_g
6 July 2012, 08:08 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
در صورت استفاده از روکش، تکلیف ایربگ های داخل صندلی چی میشه؟
یا علی
mohammadrezaef
6 July 2012, 08:46 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
یا علی
سلام
علیرضا جان اگر روکش صندلی فابریک وبرای همون ماشین دوخته شده باشه دقیقا" از زیر روکش , قسمت ایربگ رد دوخت داره که ایربگ به راحتی ازش خارج میشه. البته من تا الان برای مگان ندیدم!!! فقط برای یک سری از خودروهای خاص هست مثلا" من برای مورانو و تینا رو دیدم.
hsein
6 July 2012, 09:50 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
یا علی
توی صندلی هم مگه ایربگ هست؟
Alireza_g
6 July 2012, 10:44 PM
توی صندلی هم مگه ایربگ هست؟
سلام دوست عزیز
به علت بی ربطی به تاپیک جوابتون رو در پی ام ارسال کردم.
محمدرضا جان به نظر شما اعتماد به این روکش ها معقول است؟ آیا تضمینی برای عملکرد صحیحشان وجود دارد؟ چون این موارد با صدمات جانی سر و کار دارند بسیار مهم است...
یا علی
mohammadrezaef
6 July 2012, 11:03 PM
سلام دوست عزیز
به علت بی ربطی به تاپیک جوابتون رو در پی ام ارسال کردم.
محمدرضا جان به نظر شما اعتماد به این روکش ها معقول است؟ آیا تضمینی برای عملکرد صحیحشان وجود دارد؟ چون این موارد با صدمات جانی سر و کار دارند بسیار مهم است...
یا علی
با سلام و عرض ارادت.
به نظر بنده خیر! هیچ جای اعتماد و تضمینی وجود نداره!! در حالت عادی عملکرد ایربگ به هزار و یک نو واکنش در تصادف بستگی داره حالا شما فرض کنید ایربگ دقیقا" به موقع عمل کنه اون موقع اگر از روکش استفاده کرده باشید و روکش باعث بشه ایربگ درست عمل نکنه! صدمات جبران ناپذیری وارد میکنه. همونطور که خودتون هم مستحضر هستید روکش غیر استاندارد هست و کلا" در کشورهایی مثل ایران و ..کابرد داره و کوچکترین اهمیتی به ایمنی نمیدهند.
hangipangi
23 July 2012, 01:42 AM
بعضي دوستان گفته بودن روکش کارش نو نگه داشتن ماشين براي مشتري آينده است! من کلي ماشين عوض کردم همه رو روکش انداختم غير خارجي هاي روکش چرمي. ببينيد خوبيه روکش اينه که ميشه در آورد انداخت تو ماشين شستش اقلاً سالي يک بار يا اگر بسوزه در اثر زير آفتاب موندن زياد يا نخ کش بشه و يا پاره بشه ميشه عوضش کرد اما تو دوزي فابريک تعويضش داستان ها داره. پس فايده رو کش راحت شستن و عوض کردنه وگرنه آدم قرار نيست از ماشين فقط نگهداري کنه بايد استفاده هم بکنه!:icon_surp
اما حالا من هنوز براي مگانم(2000) که تازه گرفتم اون روکش مناسبي که دوست دارم گير نياوردم دوست دارم رنگ تودوزي خودش باشه و کاملاً فيت صندلي باشه و براي پشت سري ها هم داشته باشه. حالا کسي ميدونه گير مياد اينچنين چيزي؟
MSv-Classic
27 August 2012, 10:59 AM
چندجا قیمت کردم.اینجوری بهم گفتن...از نظر دوستان قیمتهاشون خوبه؟
فابریک مگان(2000):
چرم:200تومن
مخمل:از120تا150تومن(در جاهای متفاوت قیمتهای مختلف!)
چرم و مخمل(پاخور چرم-نشیمنگاه مخمل):140تومن
hangipangi
27 August 2012, 03:39 PM
مورد آخر رو من از یک جای مطمئن گرفتم 120 خوب هم هست فیت صندلی ها است و ضمناً عقب دو تکه است زیر سری ها باز میشه و زیر آرنجی عقبم زیپ داره روش. من که راضی ام فعلا تا بیبنم دوامش چطوره. مایل بودم تمام مخمل بگیرم اما گفتن اون قسمت چرمی ها برا جاهایی که بیشتر کثیف میشه گذاشتن که بشه دستمال کشید و تمیز کرد منم فانع شدم.
amin.405
27 August 2012, 08:16 PM
دوستان عکس فراموش نشه ... چنتا عکس از نماهای مختلف بگیرید که کاملا نماش مشخص بشه !ممنون
aliengine
16 September 2012, 01:51 AM
آقا ما با مگان صفر یه سفر شمال رفتیم تمام صندلی ها گل شد. جنس صندلی هاش یه طوریه آخه
می خواستم رو کش بذارم میگن ایربگ داره. اصلا کجاشه من ندیدم هرچی دقت می کنم. از کجا میشه فهمید که ببینیم بذاریم یا نه؟
مگان من 2000 مدل 91 شهریور؟!؟!؟!
masoud687
16 September 2012, 03:13 AM
آقا ما با مگان صفر یه سفر شمال رفتیم تمام صندلی ها گل شد. جنس صندلی هاش یه طوریه آخه
می خواستم رو کش بذارم میگن ایربگ داره. اصلا کجاشه من ندیدم هرچی دقت می کنم. از کجا میشه فهمید که ببینیم بذاریم یا نه؟
خیر. ایربگ نداره. بهترین روکش فابریک خودش هست.
hangipangi
16 September 2012, 11:38 AM
الان هر جا بری روکش مگان 2000 در انواع طرح ها موجوده.ایربگ وارداتی ها داشت تو صندلی. هزینه روکش هم بین 100 تا 180 تومن در میاد بسته به کیفیت پارچه و دوخت
hangipangi
16 September 2012, 11:38 AM
آقا ما با مگان صفر يه سفر شمال رفتيم تمام صندلي ها گل شد. جنس صندلي هاش يه طوريه آخه
مي خواستم رو کش بذارم ميگن ايربگ داره. اصلا کجاشه من نديدم هرچي دقت مي کنم. از کجا ميشه فهميد که ببينيم بذاريم يا نه؟
مگان من 2000 مدل 91 شهريور؟!؟!؟!
الان هر جا بري روکش مگان 2000 در انواع طرح ها موجوده.ايربگ وارداتي ها داشت تو صندلي. هزينه روکش هم بين 100 تا 180 تومن در مياد بسته به کيفيت پارچه و دوخت
amin.405
16 September 2012, 11:49 PM
مورد آخر رو من از یک جای مطمئن گرفتم 120 خوب هم هست فیت صندلی ها است و ضمناً عقب دو تکه است زیر سری ها باز میشه و زیر آرنجی عقبم زیپ داره روش. من که راضی ام فعلا تا بیبنم دوامش چطوره. مایل بودم تمام مخمل بگیرم اما گفتن اون قسمت چرمی ها برا جاهایی که بیشتر کثیف میشه گذاشتن که بشه دستمال کشید و تمیز کرد منم فانع شدم.
دوست عزیز اگر میشه عکس هم بزارید .
amirfriendship
26 September 2012, 12:03 PM
ب داشبورد ماشین طوسی هست و اگر بخوام روکش بکشم باید طوسی بگیرم.
کسی در مورد هزینه اینکه بخوام رودری ها رو چرم کنم اطلاعاتی داره؟
amin.405
26 September 2012, 06:46 PM
فکر کنم با حدود 200 تومن انجام میدن . یه سایتی بود که برای همه ماشین ها انواع تودوزی ها رو انجام میداد که الان اسمشو یادم رفته !!!!
mohammadrezaef
26 September 2012, 08:18 PM
ب داشبورد ماشین طوسی هست و اگر بخوام روکش بکشم باید طوسی بگیرم.
کسی در مورد هزینه اینکه بخوام رودری ها رو چرم کنم اطلاعاتی داره؟
سلام
الان خیلی گرون شده ! روکش چرم اصل اقلا" حدود 700 تا 800 تومن برای صندلیها در میاد! و با رودریها روی 1تومن هست(جنس خوب). ا
amirfriendship
27 September 2012, 12:26 AM
سلام
الان خیلی گرون شده ! روکش چرم اصل اقلا" حدود 700 تا 800 تومن برای صندلیها در میاد! و با رودریها روی 1تومن هست(جنس خوب). ا
خوب روکش و چرم می کشم و بیرون می دم فقط رودری ها رو چرم کنه اینطوری بهتره نه؟
amin.405
27 September 2012, 11:37 AM
غŒظ‡ ط±ظˆع©ط´ ظپط§ط¨ط±غŒع© ط¨ط®ط± طط¯ظˆط¯ غ³غ°غ° ط¨ط¹ط¯ ط±ظˆغŒ ط¯ط±غŒ ظ‡ط§ ط±ظˆ ظ‡ظ… ط¯ط³طھ ظ†ط²ظ† طھط§ غŒظ‡ ط³ط§ظ„ ط§ع¯ط± ط¯غŒط¯غŒ ع©ط«غŒظپ ط´ط¯ظ‡ ظˆ ط¯غŒع¯ظ‡ طھظ…غŒط² ع©ظ†غŒ ظ†ظ…ط§ ظ†ط¯ط§ط±ظ‡ ط§ظˆظ†ظˆظ‚طھ ط¨ط±ظˆ ع†ط±ظ…غŒط´ ع©ظ† (ط¨ظ‡طھط± ط§ط² ط§غŒظ†ظ‡ ع©ظ‡ ط§ط³طھظپط§ط¯ظ‡ ظ†ع©ط±ط¯ظ‡ ط¹ظˆط¶ط´ ع©ظ†غŒâ€ڈ)â€ڈ
pakzad
8 November 2012, 10:11 PM
روکش صندلی مارک کالی انداختم 285000 تومان جنسش خیلی خوبه
حامد ق
8 November 2012, 11:01 PM
عکس میتونی بذاری ؟ یه روکش خوب الان چند در میاد؟ مارک مهم نیست . کیفیتش مناسب باشه . چرم بهتره یا پارچه ؟
amin.405
9 November 2012, 01:40 AM
دوستان عکس فراموش نشه !
pakzad
9 November 2012, 06:03 PM
من روکش کالی انداخنم 285 تومان یک ریال هم تخفیف نداد رنگ کرم تیره صندلی عقب دو تکه با قابلیت باز شدن کنسول ( بدون زیپ و با لایی چسبی ) از سورنا
خیلی فیت و مناسب شد پارچه وسطش طرح اسفنجی خیلی قشنگی دارد بنظرم از پارچه اصلی بهتر شده
pakzad
10 November 2012, 08:44 AM
این هم عکس از روکش ماشین
http://www.uploadtak.com/images/a635_IMAG0003.jpg
pakzad
10 November 2012, 08:46 AM
روکش مگان
http://www.uploadtak.com/viewer.php?file=a635_IMAG0003.jpg
MKamali
10 November 2012, 04:32 PM
روکش مگان
سلام
من هم دقیقا همین مدل و رنگ روکش رو گرفتم، 200.000
البته 20 روز پیش، یارو میگفت گرون میشه من باور نکردم ولی مثل اینکه الان شده 285.000
امروز بردم نصب کنم، صندلی راننده رو که نصب کرد اصلا حال نکردم احساس کردم تمام راحتی صندلی ماشین دود شد رفت هوا، من هم بیخیال شدم و نصب نکردم و شاید ببرم به یارو پس بدم
فقط کفپوش نصب کردم، پرسی و آماده بود ( شرکتی بود فقط واسم نصب کرد ) مثل اینکه تازه اومده تو بازار
به نظر من کفپوش از روکش صندلی خیلی واجب تره
hangipangi
10 November 2012, 05:34 PM
سلام
من هم دقیقا همین مدل و رنگ روکش رو گرفتم، 200.000
البته 20 روز پیش، یارو میگفت گرون میشه من باور نکردم ولی مثل اینکه الان شده 285.000
امروز بردم نصب کنم، صندلی راننده رو که نصب کرد اصلا حال نکردم احساس کردم تمام راحتی صندلی ماشین دود شد رفت هوا، من هم بیخیال شدم و نصب نکردم و شاید ببرم به یارو پس بدم
فقط کفپوش نصب کردم، پرسی و آماده بود ( شرکتی بود فقط واسم نصب کرد ) مثل اینکه تازه اومده تو بازار
به نظر من کفپوش از روکش صندلی خیلی واجب تره
قیمت کفپوش چند شد با نصبش؟ چه رنگی هست؟کرم طوسی یا...؟ و از کجا تهیه کردید؟
مهرداد الف
10 November 2012, 05:35 PM
سلام
کفپوش قیمتش چند در اومد
جلو طرف راننده و شاگرد اون محفظه های زیر پا رو چطوری در آورده که بشه باز و بسته کرد ؟
عکس هم اگه بذاری که خیلی ممنون میشیم
amin.405
10 November 2012, 07:44 PM
روکش مگان
این روکشتون به رنگ رودری ها و داخل ماشین میخوره ؟؟
به نظر میاد خیلی تیره تر باشه !
دیروز تو ترافیک یه مگان دیدم روکشش خیلی قشنگ فیت شده بود و دقیقا رنگ رو دری ها و پشت و بغل های روکش چرمی بود (با دوخت خیلی قشنگ) و وسطش مثل پارچه فابریک ..
الان حسرت میخورم چرا ازش نپرسیدم از کجا خریده .(البته یه کم هم روم نشد همچین سوالی بکنم)
اگر شد عکس از این کفپوش هم بزارید .
ممنون .
MKamali
11 November 2012, 10:03 PM
قیمت کفپوش چند شد با نصبش؟ چه رنگی هست؟کرم طوسی یا...؟ و از کجا تهیه کردید؟
سلام
کفپوش قیمتش چند در اومد
جلو طرف راننده و شاگرد اون محفظه های زیر پا رو چطوری در آورده که بشه باز و بسته کرد ؟
عکس هم اگه بذاری که خیلی ممنون میشیم
از این کفپوش فقط و فقط 2 تا تو بازار شهر ما اومد ( فعلا ) و یکی از اونها با کمک دوستم به من رسید
شرکت بابل که تولید کننده بزرگ کفپوش ماشین های مختلف هست تازه داره تولید میکنه و به بعضی از مغازه ها میده چون میخواد ایرادات احتمالی رو برطرف کنه
همین امشب از یه مغازه بزرگ پرسیدم کفپوش مگان آماده رسیده؟ گفت هنوز نه، خواستم بگم خبر نداری حاجی من نصب هم کردم:icon_razz
قیمت کفپوش خام 195.000 بود که 45.000 هم نصب کرد کلا شد 240.000 البته مایه کاری حساب کرد چون آشنا بود
ولی خبر دارم کفپوش دوم رو 400.000 نصب کردن...
صبر کنید زیاد بشه تو بازار با 250.000 نصب کنید
محفظه ها رو در نظر گرفتن و بعد از نصب قابل استفاده هستن
رنگش هم طوسی هست
مهرداد الف
11 November 2012, 10:55 PM
عکس لطفا
masoud687
11 November 2012, 11:58 PM
من پارسال به صورت دست دوز 350 کرم رنگ نصب کردم. عالی بود
محفظهها رو هم در آورده بود واسم
amin.405
12 November 2012, 12:54 AM
طوسی ؟؟؟؟؟؟ مگه کفپوش خودش کرم نیست ؟؟؟؟؟؟ این رو هم باید به همون رنگ میزدن (چون جنس حالت چرمی داشت به راحتی تمیز هم میشد) ... چرا طوسی زدن نمیدونم (آخه مگه پرایده!!!)..... این 405 های اس ال ایکس هم که داخلشون کرمه کفپوش کرم براشون تولید کردن ... البته ما که از نزدیک ندیدیم حالا یه عکس بزارید شاید قشنگ باشه و به ماشین بیاد .
مصطفی م
14 March 2013, 03:06 PM
دوست عزیزی که روکش چرم ایپک انداختی ،چطوره اذیت نمیشی از بابت عرق کردنش
amin.405
14 March 2013, 04:00 PM
این جا چرا خوابیده ؟ کسی روکش و کفپوش جدیدا نخریده ؟؟ (بچه هایی که کفپوش نصب کردن یه عکس بزارید ببینیم چه جوریه )
ehsanbarooni
14 March 2013, 05:30 PM
این جا چرا خوابیده ؟ کسی روکش و کفپوش جدیدا نخریده ؟؟ (بچه هایی که کفپوش نصب کردن یه عکس بزارید ببینیم چه جوریه )
من می خوام بخرم ولی نمی دونم چه مارکی خوبه
ehsan-a
14 March 2013, 10:42 PM
روکش مگان
سلام . اقا این پیچ مربوط به تنظیم گودی کمر رو چه جوری از داخل روکش درمیارن ؟ نصاب گفت اگه بخوام روکشو ببرم پارگیش پیش می ره . همینجور روکش رو کشیده کامل رو صندلی . اون پیچ هم داخل روکش قرار گرفته .
مصطفی م
16 March 2013, 03:26 PM
دوستان نظرشون را راجع به اینکه روکشهای طرح چرم مناسب هست یا پارچه لطفا" نظراتتون را با ذکر دلیل بیان کنید ،مرسی
amin.405
16 March 2013, 08:33 PM
این کف پایی های فابریک که پارس خودرو میذاشت رو ماشین رو کسی نمیدونه کجا دارن ؟؟؟؟ (همین موکتی ها)
private.platinum
16 March 2013, 08:58 PM
اونها زود کثیف میشوند از نمنونه پلاستکیش بخرید اما جنس مرغوبشو . منم گذاشتمشون کنار از این کفی های درجه یک پلاستیک انداختم کفش
amin.405
18 March 2013, 08:28 PM
عکس نداری از مال خودت برام بزاری ببینم چه جوری شده تو ماشین ؟
(آخه من زیاد از این اسپرتی ها خوشم نمیاد و اون موکتی ها رو بیشتر دوست دارم،مال خودتو هم اگه فروشنده بودی خریدارم ! :icon_arro)
ehsan-a
19 March 2013, 10:40 AM
سلام . اقا این پیچ مربوط به تنظیم گودی کمر رو چه جوری از داخل روکش درمیارن ؟ نصاب گفت اگه بخوام روکشو ببرم پارگیش پیش می ره . همینجور روکش رو کشیده کامل رو صندلی . اون پیچ هم داخل روکش قرار گرفته .
amin.405
24 March 2013, 02:00 AM
احسان جان میشه چنتا عکس از روکشت بزاری ببینیم ؟ (مارکش چیه ؟)
amin.405
24 March 2013, 02:34 AM
من هرچی مگان دیدم که روکش داشتن اون قسمت تنظیم گودی کمرشون رو به راحتی و بدون مشکل روی روکش نصب بود ... احتمالا اون پیچ تنظیمش در میاد و بعد که روکش رو نصب کردید روی اون روکش با نوک قیچی یا چیز دیگه (که خود نصاب ها بهتر میدونن ) یه سوراخ کوچیک میکنی و اون پیچ تنظیم رو جا میزنی . (من چنتا عکس که این پیچ رو روی روکش نصب کردن برات میزرم
).........شما هم حتما یه چنتا عکس از قسمتهای مختلف روکشت بزار ببینیم چه جوریه (از پشت سری های جلو و عقب ، صندلیهای جلو و عقبو یه نمای کلی که ببینیم رنگش با داخل ماشین هماهنگه یا نه !)
ehsan-a
24 March 2013, 06:45 PM
من هرچی مگان دیدم که روکش داشتن اون قسمت تنظیم گودی کمرشون رو به راحتی و بدون مشکل روی روکش نصب بود ... احتمالا اون پیچ تنظیمش در میاد و بعد که روکش رو نصب کردید روی اون روکش با نوک قیچی یا چیز دیگه (که خود نصاب ها بهتر میدونن ) یه سوراخ کوچیک میکنی و اون پیچ تنظیم رو جا میزنی . (من چنتا عکس که این پیچ رو روی روکش نصب کردن برات میزرم
).........شما هم حتما یه چنتا عکس از قسمتهای مختلف روکشت بزار ببینیم چه جوریه (از پشت سری های جلو و عقب ، صندلیهای جلو و عقبو یه نمای کلی که ببینیم رنگش با داخل ماشین هماهنگه یا نه !)
سلام . امین جان من روکش تمام مخمل انداختم . البته تقریبا یک سال و نیم پیش . و چون هنوز مگان زیاد نشده بود روکش صندلیهاشم زیاد متنوع نبود مثل الان . رنگشون کرم روشن هست اما نصاب زیاد خوب از اب در نیاورده و بعضی جاهاش کیس افتاده . صندلی عقب دو تکه هست و فابریک خودشه . پشت سری ها هم همینجور . مارک مشهور و خاصی نیست . اصلا نمی دونم مارکش چی هست . اون روزی که من اینا رو خریدم اصلا دو یا سه نوع روکش برا مگان بود . روکش تمام چرم سوزنی و همین مخمل ها . جدیدا دیدم نمایندگی نیلی یه نوع روکش اورده بود که کاملا شبیه روکش های فابریک خود مگان بود اما قسمتهای پشت صندلی و کناره هاش چرم بود که به نظرم عالی بود . اگه بتونی اونجوری پیدا کنی خیلی خوبه .
ehsan-a
24 March 2013, 06:47 PM
دوستان کسی می دونه اون سر پیچ تنظیم گودی کمر رو چه جوری می شه دراورد تا بشه محورشو از داخل روکشها بیرون بیارم ؟
ehsan-a
24 March 2013, 07:01 PM
دوستان نظرشون را راجع به اینکه روکشهای طرح چرم مناسب هست یا پارچه لطفا" نظراتتون را با ذکر دلیل بیان کنید ،مرسی
دوست عزیز من مزایا و معایب هر کدوم رو خیلی مختصر می گم . حق انتخاب با خودته دیگه . مزایای روکش های چرم : به راحتی با اسپری یا شامپو مخصوص قابل تمییز کردن هست . هنگام بارندگی هم در صورتیکه پای گلی بهش بخوره براحتی قابل پاک کردن و شستشو هست بدون در اوردن روکشها . از لحاظ کلاس کار و زیبایی هم به نظرم روکشهای چرم خیلی شکیل تر و با کلاس تر هستند . ( البته این سلیقه شخصیه منه . ) معایب روکش چرم : بزرگترین عیب این روکشها همونطوری که خودتون هم بهتر می دونید اینه که در زیر نور افتاب به شدت داغ و در زمستان هم به شدت سرد و یخ می شن . و با توجه به عدم وجود گرم کن صندلی و همینجور تهویه صندلی در این ماشین ممکنه کمی ازار دهنده باشه . دوم اینکه پس از مدتی رانندگی به سرعت عرق می کنه و احتمالا بعد از یه رانندگی نسبتا طولانی لباستون مرطوب می شه . همینجور با توجه به جنس و کیفیتی که انتخاب می کنید ممکنه بعد از یه مدت روکشها پوسته پوسته بشه یا ترک بخوره . ( البته تمام معایبی که ذکر کردم ارتباط کاملا مستقیم داره با نوع و میزان مرغوبیت جنس روکشها که عموما هم فم هستند مگر اینکه هزینه زیادی متحمل بشید و چرم اصل بخرید )
اما روکشهای مخمل : مزایا : تغییر دمایی زیادی در تابستان و زمستان ندارند . نسبت به روکشهای چرم کمتر عرق می کنند . ( نه اینکه اصلا عرق نمی کنند ) . احساس نرمی و راحتی بیشتری دارید . به نظرم از لحاظ فیت شدن هم نسبت به چرم بهتر فیت صندلی می شه .و اگر جنس مرغوبی پیدا کنید عمر نسبتا طولانی تری هم دارن اما معایب : به راحتی کثیف می شه و کثیفی درش نفوذ می کنه و بعضی مواقع حتی با انواع شامپو و اسپری هم پاک نمی شه و مجبورید درشون بیارید و بشوریدشون . در زمستان قسمت پایین و عقب روکشهای صندلی جلو به علت برخورد کفشهای گلی معمولا گلی می شه و تمیز کردنشون هم کمی مشکله .
یک پیشنهاد دوستانه : همونطور که در پست قبلی هم گفتم اگر بتونید روکشهایی تهیه کنید که قسمت نشیمن گاه ( کفی صندلی ) و پشتی صندلی از جنس مخمل و قسمتهای پشت صندلی و کناره ها و بغل صندلی چرم همرنگ باشه فکر می کنم بد نباشه .
ISOMAX
24 March 2013, 07:06 PM
من سال 89 که 1600رو گرفتم یه دست چرم سوزنی مارک ایپک انداختم که شد 160 اون موقع
بعد از دوسال نه عرق میکنم نه ذره ای تغییر حالت داده و به راحتی هم تمیز میشه و خیلی ماشین رو قشنگ کرده. الان میخوان 2000 بگیرم بردم روکش هارو دادم باز کرد. طرف کف کرده بود گفت کی خریدی و چند. گفت اگه مگان نگرفتی بیار روکش هارو من برمیدارم ازت. البته الان دیگه اون جنس پیدا نمیشه.
به نظر من اگه روکش های مگان چرم بشه خیلی قشنگتر میشه ماشین
ISOMAX
24 March 2013, 07:14 PM
دوستان کسی می دونه اون سر پیچ تنظیم گودی کمر رو چه جوری می شه دراورد تا بشه محورشو از داخل روکشها بیرون بیارم ؟
الان دقیق یادم نمیاد فکر کنم کنار اون دایره کوچیک وسطی تیغ موکت بری انداخت و اون دایره بزرگ رو کشید بیرون
amin.405
24 March 2013, 11:26 PM
من سال 89 که 1600رو گرفتم یه دست چرم سوزنی مارک ایپک انداختم که شد 160 اون موقع
بعد از دوسال نه عرق میکنم نه ذره ای تغییر حالت داده و به راحتی هم تمیز میشه و خیلی ماشین رو قشنگ کرده. الان میخوان 2000 بگیرم بردم روکش هارو دادم باز کرد. طرف کف کرده بود گفت کی خریدی و چند. گفت اگه مگان نگرفتی بیار روکش هارو من برمیدارم ازت. البته الان دیگه اون جنس پیدا نمیشه.
به نظر من اگه روکش های مگان چرم بشه خیلی قشنگتر میشه ماشین
اتفاقا من عکسایی که اون زمان تو سایت گذاشته بودید همه رو تو کامپیوترم دارم . و واقعا فیت و قشنگ هستش ... یعنی الان از ایپک بخری اون جنسی بهت نمیده ؟؟
احسان جان اون روکشی که میگی نمایندگی نیلی اصفحان آورده ، عکسی ازش نگرفتی یا نداری ؟ (قیمتشو چند میگفت؟)
ISOMAX
25 March 2013, 12:04 AM
اتفاقا من عکسایی که اون زمان تو سایت گذاشته بودید همه رو تو کامپیوترم دارم . و واقعا فیت و قشنگ هستش ... یعنی الان از ایپک بخری اون جنسی بهت نمیده ؟؟
احسان جان اون روکشی که میگی نمایندگی نیلی اصفحان آورده ، عکسی ازش نگرفتی یا نداری ؟ (قیمتشو چند میگفت؟)
لطف داری امین جان. راستش چند بار دیگه سر زدم و گفت این جنس رو ندارم. میگفت این چرم آلمانی بوده که بردی.
اگه بتونی گیر بیاری بهترین گزینست برای مگان
ehsan-a
27 March 2013, 09:24 PM
احسان جان اون روکشی که میگی نمایندگی نیلی اصفهان آورده ، عکسی ازش نگرفتی یا نداری ؟ (قیمتشو چند میگفت؟)
نه متاسفانه . نه عکسی ازش دارم نه قیمت گرفتم .
amin.405
12 April 2013, 09:09 PM
بچه ها کسی نظری یا پیشنهاد جدیدی برای خرید روکش نداره ؟
amin.405
13 April 2013, 11:14 PM
این کف پایی های فابریک که پارس خودرو میذاشت رو ماشین رو کسی نمیدونه کجا دارن ؟؟؟؟ (همین موکتی ها)
دوستان همونطوری که قلا گفته شد پارس خودرو کفی دیگه نمیده و تو بازار هم نیست و اگر باشه الکی قیمت فضایی میدن (من قبل عید پرسیدم که گفتن ندارین و اگر باشه 100 الی 110 پولشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
معلومه که دارن سو استفاده میکنن ! طرف میگفت 70 پول ماشین دادی نمیخوای 100 تومن پول کف پایی بدی !!!!!!!:icon_twis
بهش گفتم بابا این مارک بابله ... ایرانیه باز اگر خارجی بود یه چیزی .
خلاصه بعد از گشتن های زیاد (اونم کی ، 29 اسفند !!!) تو یه مغازه یه کفی جالب نظرمو جلب کرد که مال مگان بود ولی با پارس خودرویی ها فرق داشت !! خلاصه رفتم گفتم الان قیمت فضایی میگه طرف ولی اون طرف قیمت رو 14 هزار تومن گفت و گفت فقط هم همین سمت راننده رو داره و اینم از خیلی قبل تر براش مونده و به عنوان نمونه بوده و بقیه تیکه هاش (طرف شاگرد و عقبش رو نداره ) !!! منم به روی خودم نیاوردم و زدم تو سر مال و باز با یارو چونه زدم !! خلاصه دیگه 12 تومن ازش خزیدم !!!!!!
ولی فوق العاده کیفیت خوبی داره و قشنگه ...
(دوتا سوراخ هم انتهاش داره که باید کف ماشین فیکس میشده که مگانای ما مثل اینکه اون فیکسرش رو نداره و از روشون حذف شده !!!! + مارک گلدوزی شده رنو در کنارش + مارک رنو روی اون قسمت پلاستیکی زیر پدالها که مال پارس خودرو هیچ کدومو نداره و ساده هستش)
اینم عکسش :
9963
اینم نمونه ای که پارس خودرو میده :
9964
amin.405
26 April 2013, 08:51 PM
سلام
ببخشيد بازم دير شد .
در ضمن عکس ها رو تو شب گرفتم يه کم رنگ ها قاطي شده ولي رنگ روکش نسکافه اي هست تقريباً :
http://u.cubeupload.com/AJKAN/IMG0077resize.jpghttp://u.cubeupload.com/AJKAN/IMG0078resize.jpghttp://u.cubeupload.com/AJKAN/IMG0079resize.jpghttp://u.cubeupload.com/AJKAN/IMG0080resize.jpghttp://u.cubeupload.com/AJKAN/IMG0081resize.jpghttp://u.cubeupload.com/AJKAN/IMG0082resize.jpghttp://u.cubeupload.com/AJKAN/IMG0075resize.jpg
در مورد کارکرد ماشين هم خدمتتان عرض شود که نو هست 2000 تا بيشتر کار نکردهhttp://www.phalls.com/images/diff_smilies/phalls_com_smilies_185.gif ولي دور فرموني رو درست ميفرماييد من دوست داشتم به کم ظخيم تر باشه تو دست و نرم تر ، اين جنسي که الان داره حس خوبي داره ولي به نظرم سليقه اي هست ، همونطور که مي فرماييد به نظر نمياد جنس روکش خراب بشه . راستی روکش ها هم بسیار بسیار فیت شده و اصلا تکون نمیخوره .
در آخر دعا کنيد يه روزي منم بتونم مگان خودم رو بخرم ، ماشين خوردم L90 هستذhttp://www.phalls.com/images/cool_smilies/cool_phalls_24.gif ، اين ماشين پدر هست http://www.phalls.com/images/mysmilies/icon_cool.gif
راستي کارت اون بنده خداي روکشي و زير پايي و دور فرموني رو هم آخر گذاشتم ، قيمت رو بايد چونه زياد بزننيد ، قيمت ها ر قبلا اعلام کردم ، ولي کارشون تميز و خوب بود .
بازم اگر من تونستم کمکي بکنم در خدمتم .
موفق باشيد .
amin.405
26 April 2013, 08:53 PM
http://u.cubeupload.com/AJKAN/IMG0069resize.jpg
private.platinum
3 May 2013, 10:13 AM
سلام من تازه وقت کردم ماشين رو از پارکينگ در بيارم و يک دوري بزنم باهاش و بردم روکش انداختم . اون قسمت کنسول هم قرار شد برام دقيقا همينرنگ بياره روکش ها چرم هست و دور دوخت که جنس خيلي خوب و راحتي داره به جز صندليهاي جلو بقيشو رو همون پلاستيکها کشيد واسم ولي خيلي فيت و محکم شده و اصلا ليز نميخوره قيمتش هم گفتند 250 تومان که من با تخفيف کلا 240 پرداخت کردم .10027
amin.405
3 May 2013, 08:18 PM
سلام من تازه وقت کردم ماشين رو از پارکينگ در بيارم و يک دوري بزنم باهاش و بردم روکش انداختم . اون قسمت کنسول هم قرار شد برام دقيقا همينرنگ بياره روکش ها چرم هست و دور دوخت که جنس خيلي خوب و راحتي داره به جز صندليهاي جلو بقيشو رو همون پلاستيکها کشيد واسم ولي خيلي فيت و محکم شده و اصلا ليز نميخوره قيمتش هم گفتند 250 تومان که من با تخفيف کلا 240 پرداخت کردم .10027 سلام ... ممنون از عکستون . میشه چنتا عکس دیگه از پشتی صندلی های جلو و یه نما از صندلی های عقب بزارید ؟ (مثل عکسایی که تو پست های بالا هست)
+ عکس از زیرپایی ها که خریدید و روکش فرمونتون .
ممنون .
ISOMAX
3 May 2013, 09:52 PM
سلام من تازه وقت کردم ماشين رو از پارکينگ در بيارم و يک دوري بزنم باهاش و بردم روکش انداختم . اون قسمت کنسول هم قرار شد برام دقيقا همينرنگ بياره روکش ها چرم هست و دور دوخت که جنس خيلي خوب و راحتي داره به جز صندليهاي جلو بقيشو رو همون پلاستيکها کشيد واسم ولي خيلي فيت و محکم شده و اصلا ليز نميخوره قيمتش هم گفتند 250 تومان که من با تخفيف کلا 240 پرداخت کردم .10027
سلام به نظر میاد روی اون قسمت موکتی که زیر داشبورد هست( بین کف ماشین و جاییکه داشبورد شروع میشه) یه چیزی قرار دادید؟ این چیه؟
private.platinum
4 May 2013, 02:05 PM
سلام باشه فرصت كردم حتما ميگيريم . اون كفپوش ها همون معمولي هاست كه تو بازار فراوونه و دونه اي ده تومن خريدم. اخه من معمولا يك نفري از ماشين استفاده ميكنم و بقيه خودشون ماشين دارند و معمولا كسي سوار نميشه . براي همين زياد مهم نبود اصليارو بندازم يا اينارو . من اين ماشين رو بيشتر براي مسافرت خريدم و استفادم ازش خيلي كمه . اون قسمت هم كفپوشه كه دادم دوختش برايم و كلا30 تومن شد البته اشنا بود باهام
amin.405
6 May 2013, 12:50 AM
پس ما منتظر عکسهای اون کفپوش و روکش ها هستیم (-:
private.platinum
10 May 2013, 09:05 AM
سلام 100401004110042
private.platinum
10 May 2013, 09:14 AM
سلام این روکش کنسول وسط رو یکی از دوستانم به عنوان هدیه زحمت کشیدند با چرم دست دوزی کرده ضمن تشکر فراوان از ایشون به خاطر زحمتشون....10043 به نظرتون چطوره ؟
amin.405
11 May 2013, 12:54 AM
ممنون که عکس گذاشتید . اون قسمت وسط روکشها پارچه ای هستش ؟ بعد به نظرتون این کفی های قالبی خوبه که نصب کنیم ؟ از همینایی که قالبی هستش و کل کف رو پوشش میده ؟؟ (من پرسیدم برای مگان مارک بابل رو گفتن 120 ... به نظرتون خوبه ؟ کسی تجربه ای داشته ؟ )
ehsanbarooni
11 May 2013, 01:06 PM
اینم روکش و کفی من:
http://upload7.ir/images/15674452308269172662.jpg
http://upload7.ir/images/58162245791784909917.jpg
http://upload7.ir/images/58939390182034966045.jpg
http://upload7.ir/images/96818645674675577121.jpg
http://upload7.ir/images/90630595475495263653.jpg
private.platinum
11 May 2013, 01:41 PM
ممنون که عکس گذاشتید . اون قسمت وسط روکشها پارچه ای هستش ؟ بعد به نظرتون این کفی های قالبی خوبه که نصب کنیم ؟ از همینایی که قالبی هستش و کل کف رو پوشش میده ؟؟ (من پرسیدم برای مگان مارک بابل رو گفتن 120 ... به نظرتون خوبه ؟ کسی تجربه ای داشته ؟ )
سلام خواهش میکنم . راستش با موبایل8 mg عکس گرفتم اما کیفیت خوب در نیومد فرصت شد با دوربین عکس میگیرم . قسمت وسط پارچه ای نیست یه حالت خاصی توری مانند داره به رنگ عسلی روشن . کفپوشم که دادم دوختند یکم تیره تره رنگش ولی کفی ها از همون معمولی های توی بازار هست که اگر خراب شد به راحتی میشه انداخت دور و دوباره نوشو استفاده کرد. من از کفپوش های قالبی خوشم نیومد چون یه حالت خاصی دارند ولی کفپوش های معمولی راحت رو کفی خودرو میشینه .......... ترجیحا به نظر بنده کفپوش رو رنگ روشن استفاده نکنید چون هر روز باید شستشوش کنید ..
amin.405
11 May 2013, 07:25 PM
ممنون . اتفاقا این کفی های قالبی که خیلی خوب فیت میشه ؟ (همه پستی و بلندی های داخل رو تو قالبش در آوردن و قشنگ فیت میشه)
کسی از دوستان نصب نکرده ؟ (من میگم بجای این کفی های اسپرت که خوبشو بخوای بخری حدود100 در میاد ... برم یه کفی چرمی قالبی بخرم و با همین زیر پایی های فابریک استفاده بکنم)
ISOMAX
11 May 2013, 08:01 PM
ممنون . اتفاقا این کفی های قالبی که خیلی خوب فیت میشه ؟ (همه پستی و بلندی های داخل رو تو قالبش در آوردن و قشنگ فیت میشه)
کسی از دوستان نصب نکرده ؟ (من میگم بجای این کفی های اسپرت که خوبشو بخوای بخری حدود100 در میاد ... برم یه کفی چرمی قالبی بخرم و با همین زیر پایی های فابریک استفاده بکنم)
فکر خوبیه ولی این کفپوش های موکتی یه مشکلی که داره اینه خاک میره داخلش و باید شسته بشه تا تمیز بشه. از طرفیم دیر خشک میشه. کارواشم نمیشه بدی بشوره.
من زیر کفپوش پلاستیکی اینارو انداخته بودم خاک میگرفت. وقتی خاکم بگیره از نما میفته مثل وقتیکه تمیز باشه خیلی شیک هست. من کفپوش اسپرت خاکستری گربته بودم خوب بود رنگش و کفی چرمیم نداشتم البته خیلی مراقب بودم و اکثرا فقط خودم سوار ماشین بودم و موکت کف تمیز موند.
amin.405
13 May 2013, 08:37 PM
منظورم از این کفپوش های قالبی عکس زیر هستش :
(اون محفظه های زیر پای راننده و شاگرد رو هم پوشش میده)
10068
اینم سایت سازنده (صنایع فرش و موکت بابل) ... عکس بزرگتر و واضح تر تو لینک زیر هستش :
http://www.babol-carpet.com/showPicGroup.aspx?v1=7&id=339
(البته من منظورم رنگ کرمش هست نه مثل عکس تیره)
-----
mahdi_s1@yaho
19 May 2013, 10:13 AM
سلام به همگی، من هفته قبل کف پوش فابریک موکتی مگان رو از همین شرکت کفپوش بابل هفتاد تومن خریدم ، همونیه که قبلا کارخونه می داد
amin.405
19 May 2013, 08:15 PM
منظورم از این کفپوش های قالبی عکس زیر هستش :
(اون محفظه های زیر پای راننده و شاگرد رو هم پوشش میده)
10068
اینم سایت سازنده (صنایع فرش و موکت بابل) ... عکس بزرگتر و واضح تر تو لینک زیر هستش :
http://www.babol-carpet.com/showPicGroup.aspx?v1=7&id=339
(البته من منظورم رنگ کرمش هست نه مثل عکس تیره)
-----
قیمت اون کفپایی های بابل حدود 55 تا 60 تومن هستش ... البته بعضی جاها تا 90 هم میدن .
کسی از این کفی های یه تیکه قالبی استفاده نکرده ؟ نظری ندارید که برم بندازم یا نه ؟
mohammadrezaef
19 May 2013, 08:45 PM
دوستان ماشین رو میخرید برای استفاده!!
جنس موکتها کف خودرو رو انقدر مقاوم و با متریال عالی میسازند که نیازی به کفپوش نیست! دلیل اینکار رو واقعا" نمیفهمم ! معمولا" این کفپوشها رو دوستان عزیزی که از ماشینشون برای مسافرکشی استفاده میکنند بکار میبرند که ماشینشون خیلی از بین نره! ولی برای ماشینی که مصرف شخصی داره و قراره تو شرایط خوب نگهداری بشه اینکارها بی معنی هست! دارید حدود 80 تومن پول بابت ماشین میدین که از کیفیتش لذت ببرین بعد میخواهید با کفپوش و روکش و ....خودتون رو از این کیفیت محروم کنید؟ چه فایده؟ در نهایت بعد از 5 یا 10 سال ماشین رو میفروشید و صاحب بعدی بجای شما لذت میبره!! و روکشها و کف پوش رو باز میکنه . بجای اینکارها سعی کنید همیشه موکت کف ماشین و داخ ماشین و صندلیها رو تمیز نگهدارید که مشکلی پیش نیاد!!
hangipangi
19 May 2013, 10:15 PM
دوستان ماشین رو میخرید برای استفاده!!
جنس موکتها کف خودرو رو انقدر مقاوم و با متریال عالی میسازند که نیازی به کفپوش نیست! دلیل اینکار رو واقعا" نمیفهمم ! معمولا" این کفپوشها رو دوستان عزیزی که از ماشینشون برای مسافرکشی استفاده میکنند بکار میبرند که ماشینشون خیلی از بین نره! ولی برای ماشینی که مصرف شخصی داره و قراره تو شرایط خوب نگهداری بشه اینکارها بی معنی هست! دارید حدود 80 تومن پول بابت ماشین میدین که از کیفیتش لذت ببرین بعد میخواهید با کفپوش و روکش و ....خودتون رو از این کیفیت محروم کنید؟ چه فایده؟ در نهایت بعد از 5 یا 10 سال ماشین رو میفروشید و صاحب بعدی بجای شما لذت میبره!! و روکشها و کف پوش رو باز میکنه . بجای اینکارها سعی کنید همیشه موکت کف ماشین و داخ ماشین و صندلیها رو تمیز نگهدارید که مشکلی پیش نیاد!!
اصولا بعضی ها ماشین می خرن که نگهداری کنن و بعضی ها می خرن که استفاده کنن! از نظر من کاربرد این کفی ها و رو کش و ... بعد از مستهلک شدن ماشین هست نه قبلش! ولی خب بعضی ها در پی نو نگه داشتن ماشین هستند همواره که برا من قابل درک نیست
amin.405
21 May 2013, 07:58 PM
منم عقیدم مثل شماست .
ولی بیشتر برای تمیز موندن و راحتی در تمیزی این مورد رو شاید نصب کنم ... مثلا کف ماشین موکتش کرم هست و هر حداقل 2..3 هفته با پا خوردن و غیره کثیف خواهد شد و احتیاج به تمیز کاری که تمیز کردن موکت خیلی سخت تر و پردردسر تر از یه روکش چرمیه .
و بعد از مدتی هم که با مواد شوینده یا هر چیز دیگه ای تمیز بشه اون تمیزی روز اول رو نداره و تمیز نگه داشتنش دردسره ولی وقتی روکش داشته باشه به راحتی تمیز میشه و اون حالت اولیه و قشنگی خودشو از دست نمیده .
amin.405
8 June 2013, 09:01 PM
من امروز از سمت شمال به تهران در حرکت بودیم و اتفاقی از بابل رد شدیم و تو شهر اتفاقی چشمم خورد به یه نمایندگی خیلی بزرگ از شرکت فرش و موکت بابل .
رفتم و قیمت کف پایی و کفی یه تیکه رو ازش گرفتم (کف پایی ها 60 و کفی یه تیکه 100)
ما هم تو صندوق جا داشتیم دیگه گفتم بزار از همین جا بخرم (هر چند قیمتش فرق زیادی با تهران نداشت)
خلاصه یه کفی چرمی یه تیکه کرم (که واقعا جنسش خیلی خوب بود) ... 100
+
کف پایی موکتی فابریک... 60
+
یه کفی صندوق عقب (به قول خودشون چرمی!!)... 30
خریدم !!!
http://www.tt.tuningtalk.com/forum/styles/subsilver2/imageset/fa/icon_post_report.gif (http://www.tt.tuningtalk.com/forum/report.php?f=172&p=2493762)
mahdi_s1@yaho
9 June 2013, 09:57 AM
کفی صندوق عقب که خریدید مال خود مگان هست یا زانتیاییه ؟ چون من تو سایتش مال مگان رو ندیدم و فروشنده ها هم معمولا مدل زانتیایی رو پیشنهاد میدن که یخورده از کف صندوق مگان کوچیک تره ،اگه ممکنه کف صندوق که گرفتید رو نگاه کنید وسطش چی نوشته ؟ زانتیا یا مگان؟
amin.405
9 June 2013, 09:24 PM
آرم رنو داره وسطش ... و جاهای صندوق (تو رفتگی و بر آمدگی هاشو) توش رعایت شده و رو ش هم اتیکت " کفی صندوق مگان" و کد فنی مربوط بهش خورده .
vBulletin v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.