PDA

View Full Version : صداي موتور پرشيا زياده؟؟؟

arash p mbz bmw
21 April 2005, 03:41 PM
سلام ما یه پرشیا داریم خیلی صداش تو دور موتور 3000تا 5000زیاد میشه یکی میگه برای اگزوزه یکی میگه برای چرخ اخر نفهمیدیم حالا واقا پرشیاهای دیگه هم اینطوری صدا میده؟؟؟
یا حق

محمد رضا محمدي
21 April 2005, 05:37 PM
ماشين ايراني سرو صدا تو ذاتشه ....
ولي براي بهتر شدن ميتونيد .... موتور رو تنظيم كنيد .. منبع اگزوز رو بازديد كنيد ممكنه واشر گلويي يا جاي ديگه مشكل داشته باشه ... لاستيك ها خيلي تاثير دارن .... اگر سيستم صوتي روي ماشين داريد ببينيد كه براي عبور كابل جايي از سوراخ سمبه هاي داخل كاپوت باز نشده باشه ....

Evanescence
21 April 2005, 05:51 PM
arash p mbz bmw, صداي موتور XU ها ذاتا زياده مخصوصا در همون دور موتورهايي كه گفتي . اگر قرار بود ايراد از اگزوز باشه اولا صدا غير قابل تحمل بود ثانيا در همه دور موتور ها گوش رو اذيت ميكرد :shock:

arash p mbz bmw
21 April 2005, 08:45 PM
Evanescence, متاسفانه من شنیدم که پرشیاهای داخلی البته صفر هیچ صدایی ندارند به خاطر همین حساس شدم در هر حال ممنونم .

Evanescence
21 April 2005, 09:12 PM
arash p mbz bmw, بله صفر ها صداشون خيلي كمتره ولي با گذشت زمان اونها هم به صدا ميفتن :shock:

alisam44
22 April 2005, 08:01 PM
ماشينتونو به يكي از نمايندگيهاي مركزي ايران خودرو ببريد و عيب را براشون توضيح دهيد.موتور 405 و پارس و سمند يكي است.اگر چنين مشكلي باشد براي ديگر محصولاتم بايد اتفاق بيافتد.

arash p mbz bmw
23 April 2005, 09:56 PM
alisam44, هر جا بردم یچی گفته یکی میگه بلبرینگ چرخ یکی میگه اگزوز حالا موندم حرف کیرو قبول کنم؟؟؟ :D

alisam44
23 April 2005, 10:08 PM
نمايندگيهاي مركزي بهترند.ايران خودرو چندتا نمايندگي مركزي بيشتر ندارد.مثل خيابان آزادي،هفت تير روبروي شيرودي و ....

saber2q
23 April 2005, 10:14 PM
به نظر من صداي خشگليه هم صداي موتورش هم صداي گيربكس و پرشيا نسبت به سمند و 405 صداي كمتري داره به خاطر عايق بندي بهترش
راستي پرشياي من موقع گاز دادن تو دنده 1 وقتي كه با فوول گاز راه ميفتم تا دور 3000 ميره بعد از اونجا به بعد قدرتش بيشتر ميشه به اصطلاح Delay داره اين طبيعيه يا مشكله؟؟
از دوستاني كه پرشيا دارن شما هم اين حالت رو حس ميكنيد؟

arash p mbz bmw
23 April 2005, 10:17 PM
saber2q, دوست عزیز ماشین ما که اینجوری نیست اگرم باشه من زیاد توجه نمیکنم
فقط یه سوال از شما دارم مدل ماشینتون چنده ایا صداش اذیت میکنه و توی اطاق میاد؟؟؟!!! 8)

ATOS
23 April 2005, 10:53 PM
من 405 دارم ولي همين مشكل رو داشت بردم نمايندگي گفت از سوپاپ و ولش كن . به نظر من اگه روي ماشين ايراني حساس بشي آخر سر بايد موتور پياده كني :x

saber2q
24 April 2005, 12:30 AM
مدل ماشين من 79 صداي موتور مياد داخل ولي خب از 405 خيلي كمتره منم اذيت نميشم البته صداي موتور تو دنده 1 و2 تو اطاق شنيده ميشه از 2 به بالا ميشه گفت كه اصلا قابل بحث نيست
راستي نظرتون راجع به اين طرح چيه؟ ابتكار خودمه
http://us.f2.yahoofs.com/users/41db0a36za5d6c11d/saber_1q/__sr_/d9b5.jpg?pffwqaCBO8k8AYVw

oow
24 April 2005, 12:39 AM
دوستان پرشيا با دور موتور 6000 با دنده يك به چه سرعتي ميرسه؟

bobdakiller
24 April 2005, 03:16 AM
نمايندگيهاي مركزي بهترند.ايران خودرو چندتا نمايندگي مركزي بيشتر ندارد.مثل خيابان آزادي،هفت تير روبروي شيرودي و ...

شما که تو ایران خودرویی چرا اطلاعات اشتباه می گی؟ ایران خودرو فعلا 3 تا تعمیر گاه مرکزی بیشتر در تهران نداره. البته قراره که باز هم احداث کنه.

تعمیرگاه مرکزی 1 تقاطع یادگار امام و آزادی (غرب)
تعمیرگاه مرکزی 2 جاده دماوند (شرق)
تعمیرگاه مرکزی 3 پل مدیریت(شمال)

انصافا هم یه سر و گردن با بقیه فرق دارند. و مثلا به عنوان یه کار جنبی ماشین رو قبل از تحویل می شورند. البته وقت گرفتن ازشون کار خیلی سختیه و باید با تلفن گویا وقت بگیرید. 206 های اتوماتیک هم برای گیربکس و کارهای مرتبط به اون باید برن مرکزی شماره 1.

یکی میگه بلبرینگ چرخ

برای اینکه ببینی که از بلبرینگه یا نه در اون سرعت که صدا می ده پاتو بذار رو کلاچ! البته با توجه به دور موتور و ارتباطش با اون مشکل از جای دیگست (به موتور یا گیربکس یا دیفرانسیل مربوطه).

به نظر من صداي خشگليه هم صداي موتورش هم صداي گيربكس و پرشيا نسبت به سمند و 405 صداي كمتري داره به خاطر عايق بندي بهترش

می شه لطف کنی و بگی که این عایق بندی بهتر رو کجا دیدی؟ همه چیز که یکیه. راستی زیر کاپوت سمند رو نگاه کن و عایقی که از کارخونه روش می ذارند رو ببین. فرقی از لحاظ عایق بندی با هم ندارند.

وقتي كه با فوول گاز راه ميفتم تا دور 3000 ميره بعد از اونجا به بعد قدرتش بيشتر ميشه

اگه خیلی این مساله واضحه باید یه مشکلی باشه. اما اگه ناچیزه و فقط کسی که دقت می کنه می فهمه طبیعیه. دلیلش هم باید در نمودار گشتاور و توان و یا بهتر بگم رسیدن به گشتاور حداکثر در موتور حدود 3500 و کمی گشتاور قبل از 3000 و در محدوده 2500جستجو کرد. اگه نمودار موتور XU7 رو ببینید حرفم رو بهتر متوجه می شید. من داشتمش اگه پیداش کردم می ذارمش.

harzaabe
24 April 2005, 05:51 AM
saber2q,

لينک باز نميشه
:cry:

saber2q
25 April 2005, 01:11 AM
من سمند رو توجه نكردم ولي عايق بندي پرشيا از glx بهتره

در مورد گاز هم ميخوام بدونم كه همه پرشيا ها اينجورين يا فقط اين البته مشگلي باهاش ندارم