PDA

View Full Version : راهي براي remove كردن برنامه بدون manager

پارسا
21 April 2005, 02:58 PM
دوستان ... بعضي از موقعها بيكاري كار دست آدم مي ده !!!!
من هم نمي دونم چرا - حتما از روي بيكاري بوده - روي درايو c و زير فولدر install از فولدر system هر چي بود delete كردم .. اومدم تو manager ديدم هيچيك از برنامه هايي كه نصب كردم اسمشون نبود .. - همه برنامه ها وجود دارند ولي تو فولدر manager نيست - اگه بخوام برنامه اي را remove كنم چيكار كنم ؟؟؟؟

نويد hp
21 April 2005, 03:29 PM
اگه برنامه ها رو در مموري كارد نصب كرديد به وسيله يك برنامه فايل منيجر بريد به آدرسE:\system\Apps و فولدري رو كه با نام اون برنامه هست و فايل هاي اون برنامه در اون قرار داره رو delete كنيد.
اگه برنامه ها رو در فون مموري نصب كرديد بريد به آدرس C:\system\Apps و همون كاري رو كه در بالا گفتم بكنيد .

پارسا
21 April 2005, 03:40 PM
يعني در هيچ كجاي ديگه فايلي ذخيره نميشه ... اگه اينطوري باشه خيل يخوبه .. چون اگه برنامه اي نصب كنيم و سورس sis آن را گم بكنيم مي شه فايلهاي مربوط به اون برنامه را از موبايل به كامپيوتر كپي كرد و آنها را با اين برنامه هاي سازنده sis دوباره sis كرد .. يا اينكه دوباره آنها را روي گوشي ديگه كپي كرد .. اگر نكته اي را اشتباه دريافت نمودم لطفا راهنمايي بفرماييد

null_sessionz
21 April 2005, 03:58 PM
بستگي به برنامه نصب شده داره !

بعضي از برنامه ها وقتي روي مموري كارت نصب ميشن , روي مموري گوشي هم فايلهايي در پوشه هاي Apps , bootdata و ... كپي ميكنند (ini.*)

برنامه اس ام اس و ديكشنري فارسي هم به همين روشي كه شما گفتيد تهيه و پخش شده :o

نويد hp
21 April 2005, 04:09 PM
به طور كلي تمام برنامه هايي كه شما نصب ميكنيد ( sis ) حالا چه در درايو C و چه در درايو E فايل هاي خود رو در فولدر Apps همون درايو ميريزند .
البته بعضي از برنامه ها حتي اگر در مموري كارد نصب شوند باز هم فايل يا فايل هايي رو در قسمت C:\system\Apps ميريزند ( البته در يك پوشه به نام برنامه ) كه براي Remove كردن كامل برنامه بايد اين فولدر نيز حذف شود . ( مثل برنامه FSCaller )
البته اگر اين فولدر را نيز حذف نكنيد باز هم برنامه Remove شده است .

نويد hp
21 April 2005, 04:15 PM
البته اين راه در مورد گوشي 3650 و 6600 صادق است و براي گوشي 7610 و 6630 كمي متفاوت است .

------------------------------------------

يعني در هيچ كجاي ديگه فايلي ذخيره نميشه ... اگه اينطوري باشه خيل يخوبه .. چون اگه برنامه اي نصب كنيم و سورس sis آن را گم بكنيم مي شه فايلهاي مربوط به اون برنامه را از موبايل به كامپيوتر كپي كرد و آنها را با اين برنامه هاي سازنده sis دوباره sis كرد .. يا اينكه دوباره آنها را روي گوشي ديگه كپي كرد .. اگر نكته اي را اشتباه دريافت نمودم لطفا راهنمايي بفرماييد

بله اگه شما محتويات درون MMC رو در يك MMC ديگه كپي كنيد و در يك برنامه ديگه بزاريد ميتونيد از اون برنامه ها در گوشي جديد استفاده كنيد . ( اين روش در 6600 تست شده است )

mahdi1944
21 April 2005, 07:57 PM
چون سيمبيان فاقد رجيستري مي‌باشد به همين دليل اطلاعات فقط به صورت فايل‌هاي مجزا هستند و با حذف و يا اضافه‌کردن آنها برنامه اضافه و يا حذف مي‌شود :x 8)

سروش66
21 April 2005, 08:19 PM
اين كار اشتباهه چون با اين كه اينجوري فرض ميكنيد ولي بازم يه سري فايل دي ال ال و اي ان اي وارد بعضي قسمتهاي هيدن ميشه كه باعث سنگيني سيستم فولدر ميشه

يي
21 April 2005, 11:29 PM
من هنوز يه dll از اولين برنامه اي كه ريخته بودم دارم پس نبايد به اين سادگيها باشه