PDA

View Full Version : هزینه ها و خریدهایی که برای یک ریو صفر میتوان انجام داد

Hazhir.D
18 January 2010, 11:33 AM
دوستان ضمن عرض سلام
خواهشمندم در این تاپیک نظرات خود را در مورد تکمیل وسایل جانبی و البته قطعات فنی مورد نیاز یک ریو تازه تحویل گرفته شده از نمایندگی را بفرمایید.(البته لطفا چیزهای منطقی و مورد نیاز):lover:

kamil81
18 January 2010, 03:49 PM
سلام

اولین و مهمترین وسیله تعویض رینگ با سایز 14 و همینطور تعویض لاستیک ها با نوع مرغوب کره ای با سایز 185 نه بیشتر. ( هانکوک,کومهو)

تهیه زیر پاییهای لاستیکی. چون زیر پایی های خودش مخملی است و تمیز کردنش سخت است.

تعویض باتری ایرانی آن با نوع مرغوب. ( من از باتری های ایرانی هیچ خیری ندیدم )

تهیه نمد زیر کاپوت ( هم محفظ رنگ کاپوت است و هم در کاهش صدا تاثیر دارد)

ترجیحا لامپ های جلو را هم تعویض کنید چون فابریک خودش زیاد روشنایی ندارد.

از وسایل زیبایی مورد نیازش هم روکش صندلی و همینطور محافظ رکاب تا بر اثر پا خوردن خش نیفته.

اگر هم پول اضافه آوردین برین سراغ پرژکتور جلو , سنسور دنده عقب , کنسول و....

naserkiane
18 January 2010, 03:53 PM
1- زیر پایی یک دست 2-جای رکابی 4 عدد 3- ذه فابریک دربها 4- زربه گیر کوچک برای دربها 5-زربه گیر یرای سپر جلو و عقب 6-روکش برای صنندلیها

reza engine
18 January 2010, 03:59 PM
نظر من رو بخواي اول از همه بيمه بدنه چون قيمت لوازم بدنه و چراغهاش نسبت به هم قيمت هاش بالاست.

بقيه موارد هم در تاپيك هاي ديگه كه در مورد ريو داريم گفته شده؛ با توجه به بودجه ميتوني به نصب اقدام كني.

arash_2006
18 January 2010, 07:46 PM
کامیل عزیز تقریبا همه موارد رو گفتند
-زربه گیر یرای سپر جلو و عقب
آقا ناصر شرمنده اتم ولی با این یک مورد به هیچ عنوان موافق نیستم به نظر من قیافه ماشین رو کلا بهم میریزه بعلاوه اینکه بعد از مدتی که کنده میشه یا بخواید بکنید رنگ رو هم میکنه و ...

در ضمن از دزدگیر هم نباید غافل شد

imanrio
18 January 2010, 09:22 PM
سلام دوست عزيز مبارك باشه.اگه من جاي شما باشم
اول تعويض رينگ و لاستيك به 14 با پهناي 185 و البته a.r. 60
دوم نصب استرس بار كه انصافا نسبت به هزينه هندلينگ رو خيلي افزايش ميده.
سوم چراغهاي مه شكن
چهارم فيلتر كولر يا هواي اتاق
بقيه موارد مثل روكش و فعال كردن چراغ صندوق عقب و گرمكن شيشه عقب در پشت پنل و نمد زير كاپوت (رو كاهش صداي ورودي تاثيري نديدم) در اولويتهاي بعدي قرار ميدم.

farzadba
21 January 2010, 12:03 AM
دوست گرامی
با درود
من با نظرات تمام دوستان موافقم. فقط می خوام با توجه به هزینه هم اون رو کلاسه بندی کنم:
1-اولین چیزی که بدون هیچ هزینه ای می تونید خودتون هم فعالش کنید چراغ باز بودن در صندوق عقب و گرمکن شیشه عقب است. شاید اولی بیشتر جنبه با کلاسی و با حالی داشته باشه اما دومی به نظر من لازمه
2- با یه هزینه خیلی کم چهار تا پارکابی بگیر مخصوص ریو. توجه کن که دو تا عقبی هاش خیلی کوچیکه ولی اون هم لازمه.
3- شاید بقول دوستا از زه فابریک روی در رو نپسندی اما ضربه گیر رو حتما بگیر زه روی در رو هم من می گم بگیر چون اگر توی یه پارکینگ بزاری و ماشین بغلی بی ملاحظه باشه با هر بار باز و بسته کردن درش یه ضربه به بدنه ماشینت می زنه و هر روز باید حرص بخوری
4- موکت لاستیکی زیر پا که البته برای زمستون و بارون و برف خیلی واجبه
5- یه چیزی که دوستان شاید یادشون رفته باشه توری بار صندوق عقبه. چون صندوقش زیادی صاف و صوفه و مثل پیست پاتیناژ لوازمت توش از این ور به اون ور میره
6- نمد داخل موتور البته جنس اصل و مرغوبش
حالا بریم سراغ چیزهای یه کمی گرون تر
7- روکش صندلی اگر خواستی
8- لاستیک ها رو عوض کن البته رینگ رو در دو مورد فکر کن اولا رینگهای خودش بدک نیست و اگر می خوای فقط لاستیکت رو تا 185 بزرگ کن و جنس خوب مثل کومهو و هانکوک بنداز البته مدل 4 فصلش رو چون تابستونیش با کوچکترین ترمزی روی زمین خیس واست سر می خوره با حال دوما اگر می خوای رینگ عوض کنی از سایز 14 بالاتر نرو چون بروبچ در همین فروم که 15 انداختند بیشتر پشیمون شدند و از نظر من بهتره یه رینگ فولادی خوب مثل مزدا 323 بندازی تا یه رینگ آشغال اسپرت که با یه برف وبارون و یه کمی نمک یاورش استاد بشه و یا زود تاب برداره
9- باتری خودش رو اگر بهش برسی (چون خشک نیست و تره این رو دقت کن) 2 سالی برات باتری است اما اگر خواستی عوض کنی با یه کمی آمپر بالاتر عوض کن (باتری رو حدودا باید 100 تومن بدی)
10- بادگیر بالای در اگر با قیافه اش مشکل نداری هم جلوی باد رو می گیره و هم در شیشه جلو نمی ذاره آب شیشه شور بیاد توی ماشین (البته وقتی پنجره بازه) قیمتی هم نداره البته خوب زیاد لازم و ضروری نیست
11- با یه چیزی حدود 2 هزار تومان و صرف یه کمی وقت 2 تا تیوتر ارزان هم می تونی بخری و وصل کنی چون روی خود ماشین و زیر پای راننده و شاگرد سوکت خالی اش وجود داره
12- فیلتر هوای اتاق بین 18 تا 30 تومن قیمتشه و آپشن بدی نیست. البته چون اکثر مواقع در موقع روشن کردن کولر و بخاری دریچه هوای بیرون رو می بندی خیلی ضروری نیست ولی خوب...
13- با حدود 100 تومان پرژکتور جلوی فابریک با سیم کشی فابریک بنداز. خواهشا غیر فابریک ننداز که بعد یه مدتی توش بخار می گیره. البته بهت بگم من خودم دارم ولی خیلی کم استفاده می کنم
14-به نظر من با استرس بار و این چیزها ماشینت رو توی خرج ننداز ام اگر بخوای یکی از گرون ترین های موجود است
15- اما یکی از گرون ترین کارهایی که می تونی بکنی اما حتما خواهش می کنم که بکنی اینه که ما رو هم دعا کنی
با احترام

arminve
22 January 2010, 08:21 PM
4- زربه گیر کوچک برای دربها

آقا ناصر من با این مورد هم موافق نیستم هیچ لزومی نداره وقتی زه فابریک برای دربها بگیری

amir7x
22 January 2010, 08:34 PM
اخ جرا انقدر از اين ماشين دزديدند

اول دزدكير دوم كفي و لاستيك

alireza_sos
4 February 2010, 08:21 PM
منم فعلا کارای زیر رو انجام دادم
1- عایق درب موتور
2- دزدگیر
3- زه سپر
4- پارکابی

کاری هم که قصد انجام دادنشو دارم پروژکتور جلو به همراه لامپ زنون است که هرچی تحقیق میکنم بیشتر گیج میشم نمیدونم زنون استفاده کنم یا نه:icon_cry:

http://aksupload.ir/pic/Feb/DSC05354.JPG
http://aksupload.ir/pic/Feb/DSC05353.JPG
http://aksupload.ir/pic/Feb/DSC05350.JPG

arash_2006
5 February 2010, 06:25 PM
علیرضا جان به نظر من نصب کن
ممکنه یک سری مشکلاتی داشته باشه ولی مطمئنا مزایاش بیشتر از معایبش
خصوصا در روزهایی که مه زیاد باشه پرژکتور جلو خیلی به درد میخوره و اگر زنون باشه که دیگه حرف نداره البته سعی کن حالا که داری هزینه میکنی یک مارک اسم و رسم دار بگیری که مشکل بیخود ایجاد نکنه
موفق باشی

?!...sia
5 February 2010, 06:49 PM
اینم کارایی که من کردم:
پارکابی(مثل همینی که علی رضا جان عکسش رو گذاشته)
روکش صندلی
دزدگیر مجیکار
کنسول وسط
روداشبوردی(این رو دادم دوختن براش)
نمد زیر کاپوت فابریک
زیرپایی فابریک تویوتا کمری
رینگ اسپرت Lenso 15
لاستیک 205 Kumho
چرلاغهای جلو اسپرت(همینی که آواتارمه)
لامپ زنون زیمنس ورژن2 برا نور پایین
پروژکتور جلو

فعلا شدیدا دنبال اسپویلر روی در صندوق فابریکشم که یه جوری از خارج از کشور تهیه کنم...

arash_2006
5 February 2010, 06:57 PM
سیا جان اگر برات امکان داره تصاویر و قیمت قطعات رو هم بذار
راستی زنون رو برای نور پایین گذاشتی مشکلی (از بابت گیردادن های پلیس) برات ایجاد نشده؟

?!...sia
5 February 2010, 07:07 PM
سیا جان اگر برات امکان داره تصاویر و قیمت قطعات رو هم بذار
راستی زنون رو برای نور پایین گذاشتی مشکلی (از بابت گیردادن های پلیس) برات ایجاد نشده؟

آرش جان یادمه قبلا کامل از ماشین عکس گذاشته بودم(از نمای جلو ماشین تو تاپیک چراغها و روشنایی و از رینگ و لاستیک تو تاپیک خودش) ولی خوب الان چراغ جلو و تا حدودی رینگ ها تو آواتارم مشخصه ولی باز هم به روی چشم حتما دوباره عکس میگیرم

در مورد نور زنون باید بگم که تو شب چراغ کوچیک های این چراغه اسپرت واقعا جلوه قشنگی داره و شبا تو خیابونهای اصلی معمولا اونا رو با پروژکتور روشن میکنم و تا حالا که مشکلی نداشتم با پلیس حالا در اولین فرصت شب حتما از این نور چراغ کوچیک عکس میگیرم...

قیمتها هم:
روکش حدود 60
کنسول 16
دزدگیر 190
زیرپایی 35
نمد 27
رینگ 380
لاستیکها جفتی 180
چراغ اسپورت بدون هیچ لامپی 220 لامپهای چراغ کوچیک که فکر میکنم 2تا چراغ 30 تایی لامپ میخورد 30 تومن شد و نور بالا رو هم Osram انداختم حدود 18 تومن
لام زنونV2 هم 180 با یک سال گارانتی تعویض
پروژکتور کامل هم 115

سوالی بود در خدمتم

?!...sia
5 February 2010, 07:11 PM
راستی اینم عکس از اسپویلر
http://www.spoilersmart.com/images/spoilers/SRIO93A.JPG

alireza_sos
5 February 2010, 07:24 PM
علیرضا جان به نظر من نصب کن
ممکنه یک سری مشکلاتی داشته باشه ولی مطمئنا مزایاش بیشتر از معایبش
خصوصا در روزهایی که مه زیاد باشه پرژکتور جلو خیلی به درد میخوره و اگر زنون باشه که دیگه حرف نداره البته سعی کن حالا که داری هزینه میکنی یک مارک اسم و رسم دار بگیری که مشکل بیخود ایجاد نکنه
موفق باشی
آرش جان پروژه بعدی من پروژکتوره اما خوب موندم که از چه لامپی استفاده کنم دوست دارم سفید باشه و در حد زنون

کنسول وسط

سیا جان میشه از کنسول وسط عکس بگذاری

?!...sia
5 February 2010, 08:25 PM
آرش جان پروژه بعدی من پروژکتوره اما خوب موندم که از چه لامپی استفاده کنم دوست دارم سفید باشه و در حد زنون

سیا جان میشه از کنسول وسط عکس بگذاری
چشم ولی متاسفانه دیروز اومدم سرکار و تا تقریبا 10 روز دیگه خونه نمیرم http://www.millan.net/minimations/smileys/crysmiley1.gif
در اولین فرصتی که برگشتم عکس میگیرم

kssa
16 February 2010, 05:32 PM
سلام دوستان
ریو من مال سال 86 هست
کارهایی که اون موقع انجام دادم و تا حالا باهش مشکل نداشتم رو به عرضتون میرسونم :
1- رینگ 14 اسپرت فابریک کیا
2- لاستیک کمهو 185.60.14
3- نمد کاپوت فابریک
4-پرزکتور فابریک اگر لامپ 881 طرح زنون گیرتون بیاد توش بندازین که محشره
5- سنسور دنده عقب استیل میت با ال سی دی
6- میخواستم برای صندوقش فرش لاستیکی بگیرم اون موقع گیرم نیومد رفتم سهرودی موکت مخصوص ماشین گرفتم جیز چالبیه وقتی خبسش کنی تو جایی که میخوای بزاری تا خشک بشه حالت همونجا رو میگیره یرای صندوق و داخل داشبورد و داخل درها و کف جالیوانی ها ازش استفاده کردم:icon_evil
7-ظبط رو هم با jvc bt مدلش یادم نیست ولی بلوتوث داره اونموقع 220 تومن برام اب خورد عوض کردم.
8-لامپ های جلو رو هم عوض کردم
9- همرنگ کردن اینه ها و دستگیره ها و دستگیره صندوق با رنگ بدنه
10-دزدگیر تله ماتیکس با ریموت ال سی دی دار

خوب این کارهای من بود و بعد از 2 سال هم باهاشون شکر خدا مشکلی نداشتم
البته خودتون میدونید کیفیت جنس یکطرف کار نصاب خوب هم یکطرف هر 2 تاش مهمند.

موفق باشید:icon_cool

?!...sia
3 April 2010, 10:24 PM
آرش جان پروژه بعدي من پروژکتوره اما خوب موندم که از چه لامپي استفاده کنم دوست دارم سفيد باشه و در حد زنون

سيا جان ميشه از کنسول وسط عکس بگذاري

علي رضا جون شرمنده بابت تاخير زياد
اينم عکس از کنسول تاشو

http://img6.tinypic.info/files/1l88t81io3ixzlrqi6dh.jpg

mahfilm
18 August 2011, 12:07 AM
سلام من ميخواهم يک ريو صفر خريداري کنم از کارهايي که ميخوام رو اين ريو انجام بدم يک سنسور عقب و زهگير بدنه از شما دوستان محترم خواهش ميکنم با توجه به اينکه من در تهران هستم و در غرب تهران بهترين مکاني که اين عمليات رو به نحو احسن انجام ميدهند از طريق پيام خصوصي ادرسشو برام مرقوم کنيد ممنون ميشم

alireza_sos
18 August 2011, 01:23 AM
سلام من ميخواهم يک ريو صفر خريداري کنم از کارهايي که ميخوام رو اين ريو انجام بدم يک سنسور عقب و زهگير بدنه از شما دوستان محترم خواهش ميکنم با توجه به اينکه من در تهران هستم و در غرب تهران بهترين مکاني که اين عمليات رو به نحو احسن انجام ميدهند از طريق پيام خصوصي ادرسشو برام مرقوم کنيد ممنون ميشم

دوست عزیز مبارک باشه به جمع ریو سواران خوش امدی

شما که غرب تهران تشریف دارید میتونید به خیابان ستارخان مراجعه کنید همه این کارها که مدنظرتون هست اونجا براتون انجام میدن

?!...sia
30 August 2011, 08:26 AM
جدیدا گل پخش کن های ماشین رو نصب کردم.جنس کره ای و اصلیش رو خریدم دونه ای 10 تومن (4تاش 40 تومن) به نظر من تو رخ ماشین خیلی تاثیر داره به زودی عکس هم میذارم
استرس بار فابریک ریو مارک HP Design هم نصب کردم
اول اینکه فرقی که تو شهر حس کردم این بود که فرمون ماشین خیلی پایدارتر شده بود مخصوصا تو دست اندازها و یه جورایی مثل فرمون سراتومون شده!
بین سرعت 90 تا 100 هم کمی میزد که با بالانس هم رفع نشده بود ولی دیگه الان نمیزنه
تو جاده هم تو پیچها حس خیلی بهتری دارم و سرپیچ ماشین اگه تو دست انداز بیوفته دیگه خیری از اون گیجیه ته ماشین نیست...
در کل خوبه بخرید پشیمون نمیشین

arash_2006
30 August 2011, 09:12 AM
سیاوش جان استرس بار رو چند گرفتی؟
یک عکس از محل نصبش بذار!
من فقط بخاطر مشکلی که برای فیلتر هوا ایجاد میکنه قید نصبش رو زدم!
وگرنه در کارایی اون شکی نیست!

?!...sia
30 August 2011, 09:35 AM
سیاوش جان استرس بار رو چند گرفتی؟
یک عکس از محل نصبش بذار!
من فقط بخاطر مشکلی که برای فیلتر هوا ایجاد میکنه قید نصبش رو زدم!
وگرنه در کارایی اون شکی نیست!

آرش جان خریدم 62 تومن از یکی از بچه های TT که نمایندشه
برا فیلتر هوا هم شما فقط میخواد یک پیچ رو باز کنی همین!
کلا 2 دقیقه هم کار نداره...
عکس هم چشم.چند تا با گوشیم گرفتم تا ظهر میذارم

?!...sia
30 August 2011, 01:12 PM
اینم عکس که قولش رو دادم
شرمنده با دوربین موبایله و شبم بود به زودی با دوربین درست حسابی از گل پخشکنها و استرس بار عکس میذارم
78067807

goldenmax
15 September 2011, 07:11 PM
سلام منم جديدن به جمع ريو سواران پيوستم ،لطفا يکي آدرس يه جاي درست و حسابي براي انجام اين موارد روي ريو صفر توي شيراز برام پي ام کنه .

?!...sia
16 September 2011, 07:58 AM
سلام منم جديدن به جمع ريو سواران پيوستم ،لطفا يکي آدرس يه جاي درست و حسابي براي انجام اين موارد روي ريو صفر توي شيراز برام پي ام کنه .

جایی نیست که همه اینارو یک جا داشته باشه و نصب کنه
شما هرکدوم رو میخوای به من یه پیغام خصوصی بزن من راهنماییت میکنم که از کجا تهیه کنی و کجا نصب کنی

omkind
24 September 2011, 09:55 PM
از دوستان کسی زیر پایی پلاستیکی خریده؟مخصوص ریو هستش که زاویه هارو کامل بپوشونه؟

arash_2006
25 September 2011, 10:06 AM
زمانی که ماشینو خریدم قالب فابریکش تو بازار نبود ولی الان به وفور پیدا میشه!
تنها مشکلی هم که داره به نظر من اینه که فقط تا زیر پای سرنشینان عقب رو میپوشونه و زیر صندلی های عقب همچنان لخت میمونه!
که در صورت نصب بهتره اون تیکه باقیمانده رو با نمد بپوشونید!

mithridath
14 November 2011, 02:37 PM
یکی از واجبترین کارها روی ریوی صفر نصب دزدگیر هست که سوکت فابریک ریو ساخت کره را بگیرید بهتر هست مثل مجیکار 939 که حدود 190 تومان است یا ایزی کار که آن هم همین حدود پیدا میشود

saeid3663-1
15 November 2011, 09:22 PM
زمان تحویل ماشین اقدام به خرید و نصب وسایل زیر کردم :

کفی چرمی و 3 لایه که به صروت یه تیکه بود ( همرنگ کابین ریو ) : همون روز اول نصب کردم که کلا با هزینه

نصب شد 60000 ت .

این کفی مزیتی که داره اینه که در صورت کثیف شدن کف ماشین ( گل و.......) فقط با یه بار لنگ کشیدن تمیز

میشه .

البته اون 4 تیکه کفی های موکتی رو هم با نمونه پلاستیکی تعویض کردم ، کفی های فابریک به دلیل جنسی

که دارن در صورت کثیف شدن تمیز کردنشون مصیبته .

2- دزد گیر : من EASY CAR رو پیشنهاد میدم ، در موقع نصب از مدل های مجیکار هم دیدم ، ولی چون فروشنده

هم آشنا بود و هم اینکه خودش نمایندگی ایزی کار بود

پیشنهاد داد که از همین مارک استفاده کنم . تا الان هم خیلی خیلی راضیم . البته چند مورد از امکانات دزدگیر

رو نصب نکردم ، مثل روشن و خاموش کردن ماشین به وسیله دزدگیر .

دلیل این امر هم این بود که باید سیستم ایموبیلایزر رو از کار می انداخت که البته انجام این کار مساوی هست

با ابطال گارانتی . اما به طور کلی :

دزگیر EASY CAR (کره ای اصل) + پاور ویندوز EASY CAR ( کره ای ) + صندوق پرون عقب ( با پمپ تایوانی )

شد 300000 ت .

سنسور عقب ( تایوانی ) : 80000 ت .

یه شانس خیلی خوبی که داشتم این بود که در موقع بازگشت از نمایندگی ، تونستم روکش های صندلی رو به

راحتی پیدا کنم که دقیقا همرنگ و هم طرح صندلی های ماشین هست .( خود فروشنده کارگاه داشت )

که اون هم شد 65000 ت .

نمد زیر کپوت : 25000 ت .

مه شکن های جلو ( پکیج کامل ) : 75000 ت + 20000 ت هزینه نصب >>> 95000 ت

>>>>>> البته دوستان این قیمت های اردیبهشت ماه هست .:icon_arro

یه نمونه از افزایش قیمت ها : رینگ 14 کیا ریو اصلی اون موقع حلقه ای 90000 ت بود ( که متاسفانه اشتباه

کردم و نخریدم ) ، که مجموعا میشد 360000 ت .

حدود یک ماه پیش که 4 حلقه رینگ 14 کیا ریو رو از نمایندگی خریدم ، شد 650000 ت .>>>>>>>>:icon_twis:icon_twis

یعنی >>>> 240000 ت افزیش قیمت .

+ 4 حلقه لاستیک بریجستون ژاپنی که اونها هم شد 410000 ت .

شرح این قصه مگر شمع برآرد به زبان .............. ورنه پروانه ندارد به سخن پروایی