PDA

View Full Version : آموزش طراحي وب..

آكشاي
20 April 2005, 07:57 PM
اگه كسي از دوستان در اين زمينه آشنايي داشت به ما هم يه كميشو ياد بديد..
مثلا www.golha.net رو دارم ولي با front page درست نميتونم كار كنم.. :twisted:

houtanal
21 April 2005, 02:29 AM
سوال كن

mkn7
21 April 2005, 12:04 PM
كار كردن با front page خيلي راحته اگه زياد باهاش كار كنيد سريع ياد ميگيريد. 8)

(==>hell lord<==)
17 September 2005, 11:46 AM
...من یک مشکل با Import کردن فایل های Flash در FrontPage دارم که تاپیکی بهتر اینجا برای مطرح کردن این سوال ندیدم...زمانی که قسمت Import رو در FrontPage(2003)میزنم قسمتی برای Import کردن سایت میاد به جای Import کردن فایل !چه طور این مشکل رو بر طرف کنم؟؟.؟

xxbsqxx
17 September 2005, 01:08 PM
...من یک مشکل با Import کردن فایل های Flash در FrontPage دارم که تاپیکی بهتر اینجا برای مطرح کردن این سوال ندیدم...زمانی که قسمت Import رو در FrontPage(2003)میزنم قسمتی برای Import کردن سایت میاد به جای Import کردن فایل !چه طور این مشکل رو بر طرف کنم؟؟.؟
منم دقيقا همين مشكلو دارم 1 دونه منو فلش درست كردم ولي نميدونم چه جوري بذارم تو صفحه و بهش لينك بدم! كمك كمك كمك كمك :icon_excl

ninijapoli
17 September 2005, 01:12 PM
شما باید از این مسیر استفاده کنید :

Insert---------->Picture---------->Movie in Flash Format

:icon_excl

سعيد123
18 September 2005, 11:48 PM
مرسى نى نى جان اينو ديگ نمى دونستم !

dani77733
15 November 2005, 05:05 PM
سلام
بچه ها من يه مشكلي دارم در رابطه با فونت فارسي.
وقتي كه فارسي تايپ ميكنم مشكلي نيست حتي وقتي در پنجره preview هم ميبيني فونت ها درسته.
اما به محض اينكه publish ميشه و بعد از اون ميخوام صفحه هارو تو iexplorer ببينم فونتها همه به يه سري شكلهاي عجيب غريب در مياد.ناگفته نماند من با يه برنامه ديگه كار ميكنم كه خيلي كار كردن باهاش راحته و نيازي به دونستن html نداره چون منم خيلي مبتديم در اين ضمينه:icon_neut
به هر حال اگه كسي ميتونه منو راهنمائي كنه ممنون ميشم.الان چند روزه كه سر كارم حسابي:icon_eek:
مرسي

ninijapoli
15 November 2005, 05:31 PM
در وسط صفحه اکسپلورر راست کلیک بفرمایید :
Encoding -------> Unicode-UTF-8

اگر مشکل رفع نشد این رو هم تست بفرمایید :
Encoding -------> Arabic-windows

dani77733
15 November 2005, 07:02 PM
مرسی دوست من
دومی درسته Arabic-windows
اما وقتی صفحه دیگه ای رو باز میکنم باز بر میگرده به حالت اول.چیکار کنم تا تنظیم ثابت بمونه..؟!
مرسی

ninijapoli
15 November 2005, 07:44 PM
در کدهای خودتون در بخشهای ابتدای تگ زیر رو پیدا کنید :
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">و اونو با این یکی جایگزین کنید، ببینید درست میشه .. :icon_ques
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1256">توجه کنید که در اولی عدد آخر 1252 است ولی در دومی عدد 1256 است :icon_excl

dani77733
15 November 2005, 09:42 PM
مرسی آقا اما دوست من من نمیتونم اینکارو بکنم چون نمیدونم که این تگ ها کجا هستند.
عرض کردم خدمتتون که من با یک برنامه که مخصوص افراد مبتدی هست کار میکنم.و اصلا در این برنامه با کد وتگ هیچ کاری نداریم.خوب اینم از شانس منه دیگه..!
به هر حال متشکرم دوست من

samanps
16 November 2005, 01:41 AM
عرض کردم خدمتتون که من با یک برنامه که مخصوص افراد مبتدی هست کار میکنم.و اصلا در این برنامه با کد وتگ هیچ کاری نداریم.

میشه برنامه رو معرفی کنی تا من هم استفاده کنم ؟ چون منم مشکل شما ( یعنی مبتدی بودن و ندونستن html ) رو دارم . مرسی دوست عزیز.

dani77733
16 November 2005, 12:50 PM
samanps جان
يك سري اينجا بزن ببين چي دوست داري دانلود كن.
برنامه زياده همراه با توضيح كافي:icon_cool
www.linkestan.com

samanps
16 November 2005, 05:07 PM
samanps جان
يك سري اينجا بزن ببين چي دوست داري دانلود كن.
برنامه زياده همراه با توضيح كافي:icon_cool
www.linkestan.com

dani77733 عزیز
من گفتم اسم برنامه ای که خودت استفاده میکنی چیه.توی این سایت 3 ساعت باید بگردی.لطفا اسم برنامه رو بگو . مرسی

axel
20 October 2006, 11:26 PM
مرسی آقا اما دوست من من نمیتونم اینکارو بکنم چون نمیدونم که این تگ ها کجا هستند.
عرض کردم خدمتتون که من با یک برنامه که مخصوص افراد مبتدی هست کار میکنم.و اصلا در این برنامه با کد وتگ هیچ کاری نداریم.خوب اینم از شانس منه دیگه..!
به هر حال متشکرم دوست من
بعد از اينكه كارتو با ابن برنامه سيو كردي ، صفحتو با بك اديتور متن مثل نوت پد باز كن و كد زير را در بالاي صفحه در بين تگ هاي <head> و </head> قرار بده.
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
به جاي utf-8 مي تويني windows-1256 قرار بدي.