PDA

View Full Version : مشکل با گیربکس 405 GLX

Gold eagle
11 January 2010, 07:03 PM
سلام به همه عزیزان
2ماه پیش من کلا دیسک و صفحه 405 رو عوض کردم و از بعد اون این مشکل برام پیش اومده:
وقتی که ماشین سرد هست دنده یک به سختی و به زور دو دست جا میره و شدیدا سفت شده
و از دنده یک به دو هم همین حالت رو داره.....
ولی بعد از 10-15 دقیقه که ماشین کار کرد و گرم شد مشکل برطرف میشه و دنده ها راحتر جا میره
تا قبل از عوض کردن دسیک و صفحه تا حالا این مشکل رو نداشتم
به نظر شما مشکل کجاست؟؟؟؟؟
ممنون

alireza_sos
11 January 2010, 07:14 PM
سلام به همه عزیزان
2ماه پیش من کلا دیسک و صفحه 405 رو عوض کردم و از بعد اون این مشکل برام پیش اومده:
ولی بعد از 10-15 دقیقه که ماشین کار کرد و گرم شد مشکل برطرف میشه و دنده ها راحتر جا میره
ممنون
بد جا رفتن دنده در موقع اینکه هوا سرد است به روغن هیدرولیک گیربکس ( واسکازین ) مربوط میشه
منم این مشکل رو با پرشیا داشتم با تعویض واسکازین مشکلم حل شد

Gold eagle
11 January 2010, 07:18 PM
بد جا رفتن دنده در موقع اینکه هوا سرد است به روغن هیدرولیک گیربکس ( واسکازین ) مربوط میشه
منم این مشکل رو با پرشیا داشتم با تعویض واسکازین مشکلم حل شد
نکته جالب اینجاست اولین کاری کردم تعویض واسکازین بود, باز هم اینجوریه???????????????

alireza_sos
11 January 2010, 07:21 PM
نکته جالب اینجاست اولین کاری کردم تعویض واسکازین بود, باز هم اینجوریه???????????????
من از واسکازین إلف استفاده کردم واقعا دنده ها به راحتی تمام جا میرفت
شما از چه مارکی استفاده کردین؟

equinoxe
11 January 2010, 07:21 PM
شما که میگی وقتی ماشینت گرم میشه دیگه مشکل نداری!!!!!حتما مشکل از واسکازین هست شما 75-80 ریختی؟

atteesh
1 February 2010, 12:19 AM
من هم با گيربكس ماشين مشكل دارم بطوريكه دنده ها در تمام حالتها چه سرد و چه گرم بسيار بد جا مي رود و سفت است .
كلاچ هم بالا آزاد مي كند و اصلا پايين نيست .
شتاب و كشش هم عالي است . كلاچ هم لرزش و مشكلي ندارد
مشكل از چي مي تواند باشد ؟

amin.405
1 February 2010, 01:41 AM
تقریبا همه با 405 این مشکل رو دارن و عادیه .... موقع سرد بودن دسته دنده منم به سختی جابه جا میشه و بعد از گرم شدن ماشین خوب میشه

amir eshghefarmon
1 February 2010, 01:44 AM
دوست خوبم این مشکل رو من هم دارم ولی تا العان واسکازین رو عوض نکردم ولی 1 به 2 بد جا میره که راه حلش هم اینه که 10 دقیقه اول بین دنده 1 و2 دو بار کلاج بگیری راحت جا میره.دیگه ایرانخودرو دیگه عادیه.:icon_mrgr

mohammadrezaef
1 February 2010, 03:11 AM
سلام به همه عزیزان
ممنون
سلام
دوست عزیز با توجه به اینکه واسکازین رو هم عوض کردین ولی هنوز هم مشکل پا برجاست به نظر من مشکل یا بلبرینگ کلاج هست یا از خود دیسک بنده بیشترین احتمال رو به خراب بودن دیسک و همینطور جنس بدی که داشته میدم.

amin.405
1 February 2010, 11:21 PM
به نظر من زیاد بهش اهمیت ندین ...چون این مشکل تو روزای سرد و در موقع سرد بودن ماشین بوجود میاد و این زمستون که بگزره خوب میشه ...

یوقت میبینی کلی هم خرج میکنی ولی آخرشم همینه .... من که تا حالا باهاشض مدارا کردم و دردسری هم برام نداشته .

hassan
6 December 2010, 10:03 PM
ماشین من از دنده دو تا دنده چهار وبین سرعت شصت تا صدبه شدت صدا می ده علت چیه مکانیک نشون دادم گفت مال جنس دنده های برنجیته.

mehy10132
7 March 2011, 02:58 AM
دیسک و صفحه daiken ژاپنی بندازید مشکلتون حل میشه . مواظب باشید قیمت رو بیشتر از 65 تومن بهتون ندن... بعدش هم 2 لیتر واسکازین لیکومولی بریزید نرم نرم میشه همچی...نتیجه رو در همین جا اعلام کنید