View Full Version : رانندگي بين خطوط خط كشي يا روي خطوط خط كشي
سياوش وب
18 April 2005, 12:29 PM
دوست دارم دوستاني كه پشت فرمان مي شينن جواب و يا نظر بدن و يا به اين فكر كنن كه خودشون تو كدوم دسته هستن بين خطوط يا روي خطوط يا ........
Evanescence
18 April 2005, 12:31 PM
جفتش 8) 8)
fizzi
18 April 2005, 12:39 PM
...اينهايي كه روي خط سمت چپ با سرعت 70-60 ميرونند و2 خط رو همزمان اشغال ميكنند اعصابم خورد ميشه .. :? .دلم ميخاد پياده شم بزنمشون !! :x
محمد رضا محمدي
18 April 2005, 12:40 PM
بين خطوط در رانندگي عادي ....
روي خطوط در رانندگي اسپرت ... :mrgreen:
يوهو
18 April 2005, 01:01 PM
به نظر من اگه همه بين خطوط برن اصلا ترافيك نميشه
پژمان22
18 April 2005, 01:52 PM
امكان نداره هميشه بين خطوط بود. خصوصا با رانندگي خيلي ها كه مي بينيم .
نويد hp
18 April 2005, 02:19 PM
من با هردو مدل رانندگي ميگنم ولي روي خطوط بيشتر حال ميده :mrgreen:
po2ya
18 April 2005, 03:05 PM
سعي بر اينكه هميشه بين خطوط ولي با رانندگي دوستان كه در كنار آدم رانندگي ميكنن مجبور ميكنن آدم رو تا روي خطوط رانندگي كنم!
ولي اكثر مواقع كه خلوت باشه بين خطوط رانندگي ميكنم!
و هيچ رقمه هم نميزارم كسي منو به روي خطوط راهنمايي كنه با ماشينش!
8)
سياوش وب
18 April 2005, 09:15 PM
دوست عزيز كار شما درست چون بين خطوط راندن باعث ميشه كه ترافيك كم بشه
سياوش وب
18 April 2005, 09:18 PM
نويد شما ميدونين كه با اين كار چقدر توهين براي خود مي خريد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
نويد hp
19 April 2005, 12:02 AM
من كه نگفتم هميشه روي خطوط ميرم :?:
من فقط گفتم اون طوري با حال تره . خداوكيلي نيست ؟ :mrgreen:
حالا چرا توهين .
booleck
19 April 2005, 01:21 AM
بين خطوط در رانندگي عادي ....
روي خطوط در رانندگي اسپرت ... :mrgreen:
دقيقاً :lol: :lol:
alisam44
19 April 2005, 02:40 AM
تو ايران چون خيابانها استاندارد نيست و پر از تقاطع مي باشد فرقي ندارد.در ضمن وقتي يك عده رعايت كنند و يك عده رعايت نكنند سنگين تره كه نباشه
محمد رضا محمدي
19 April 2005, 01:32 PM
قبل از اينكه مشكل روي خطوط رفتن مردم حل بشه بايد مشكل سرعت بجا در لاين هاي متفاوت حل بشه ...
بعضي مواقع ميبيني " ژيان " با 22.5 كيلومتر سرعت توي لاين سبقته ؟؟؟ :twisted: كه امثال اين خودرو ها و رانندگانشون خيلي باعث تصادف ميشن ...
بين خطوط رفتن در بعضي مواقع امكان نداره ... خيلي از راننده ها هم هستن كه تا ميبينن لاين كناري خاليه ميكشن اونطرف و بلعكس .... آخرشم دير تر از همه ميرسن :arrow: :idea:
سياوش وب
19 April 2005, 04:23 PM
حرف شما كاملا درسته و يك سوال پيش مياد چه جوري ميشه جلوي اين كار را گرفت ؟؟؟؟
محمد رضا محمدي
19 April 2005, 04:49 PM
با صبر پيشه كردن و رعايت حقوق ديگران ... كه به نظر من توي ايران قابل اجرا نيست مگر با اعمال شديد قانون
سياوش وب
19 April 2005, 06:56 PM
چرا من شخصا اين كار را انجام ميدم مگه حتما بايد چماق توسر آدم بزنن ؟؟؟؟؟
booleck
20 April 2005, 12:40 AM
نخير اينطور نيست خوب شما يک طوری تربيت شدی که خودت رو مقيد ميدونی به اين قوانين ولی همه که مثله شما نيستن!!!
azma
20 April 2005, 10:07 AM
فقط بين خطوط بايد رانندگي كرد . اگر همه اين كار را انجام دهند ترافيك روانتر مي شود . چند وقت قبل در انگليس يك كار تجربي انجام دادند يعني دو خبر نگار شبكه BBC براي رسيدن به دفتر خبرگزاري به دو روش رانندگي كردند يكي با هيجان و با تغير مسير در بين خطوط و كوچه پس كوچه رفتن و ديگري با متانت و صبر در مسير اصلي و در بين خطوط و با آرامش حركت كرد و نكته جالب اينكه ان كسي كه با هيجان رانندگي مي كرد با تعجب ديد كه فردي كه با آرامش حركت مي كرد زود تر از او به محل كار رسيده است
محمد رضا محمدي
20 April 2005, 10:47 AM
تند رفتن ... لايي كشيدن .... به چپ و به راست رفتن و تجاوز به حريم ديگران ... بوق ها و چراغ هاي مكرر و پشت ير هم ..... همه و همه نشانه ي بي انضباطي در رانندگي است ..
اين عوامل به تند رفتن لحظه اي كمك ميكنند ولي عوامل نفي روي : اعصاب و روان خود و ديگران ... استهلاك بالاي سوخت ... بالاتر رفتن سرعت ... جريمه ... و در نهايت خداي ناكرده تصادف :oops:
البته بايد من اول از همهبه فكر خودم باشم چون بعضي مواقع به هر حال ..... :arrow:
سياوش وب
20 April 2005, 11:24 PM
دوستان كافيه يك بار امتحان كنيد درست كه بين خطوط رانندگي كنيد متوجه مي شويد كه چقدر آرامش داريد و در ثاني راندن بين خطوط باعث ميشه كه دوسان خلاف كار كمتر روي خطوط برانند در اصل شما مانع اين كار مي شويد :evil:
سياوش وب
20 April 2005, 11:28 PM
من سعي دارم كه با تاپيكهاي مناسب بعضي از مشكلات رانندگي رو مطرح كنم تا در موردش بحث وگفتگوكنيم چون اگر ما قوانين رو رعايت كنيم باعث ميشه كه تو ماشين دوست يا پدر و يا هر كس ديگر كه بنشينيم او رو هم اجبار كنيم به رعايت قوانين ( قطره قطره جمع گردد وانگهي در يا شود )
آرمان
21 April 2005, 01:44 AM
اين موضوع را بايد قبول كنيد كه فرهنگ مردم بويژه در بخش رانندگي زير صفر است متاسفانه هر كس تجاوز به حقوق ديگران رو زرنگي خودش ميدونه و اگر چماق و اسحله بالاي سر اين مردم نباشه به خدا هم ديگرو يك روزه ميخورند...
در طول سالها فرهنگ نابود شده و بازسازي آن نياز به قرنها دارد كه به نظر من هرگز شدني نيست حتي قرنها قانون فكر كنم سوم نيوتن هم ميگه همه چيز رو به بي نظمي است مخصوصا حالا كه كار از ريشه خراب است.
اگر بحثاي اجتماعي بر خلاف قوانين فريوم نبود ادامه ميدادم. :roll:
اينم بگ كه خدا وكيلي من حتي با دوچرخه هم كه بيرون ميرم مثل يك اتومبيل تمام قوانين آيين نامه رو رعايت ميكنم چه برسه با ماشين اما يك نفر در خيل عظيم اين هرج و مرج هيچ تاثيري ندارد.
منظور از بين خطوط راندن يعني اين تصاوير كه من فكر نميكنم در تهراني كه ماهانه 40 تا 50هزار ماشين بهش تزريق ميشه دست يافتني باشه هرگززززززززززززززز
به مسير روي خطوط توجه كنيد انگار اصلا سالها اتومبيلي رو ي آن حركت نكرده و سفيد مانده.....
http://www.cgstock.com/pics/3511.jpg
http://www.westcoastroads.com/california/images101/us-101_nb_exit_001a_01.jpg
http://www.phototour.minneapolis.mn.us/pics/4366.jpg
baris
21 April 2005, 02:10 AM
كاملا با گفته دوستان موافقم و بايد در ابتدا از خودمون شروع كنيم ولي چه بخواهيم و چه نخواهيم بايد قبول كنيم با اين مشكلات فرهنگي كه ريشه ديرينه دارد نميشود رعايت كرد.
اصول رانندگي در تهران اينست كه هر جا يه سوراخ اندازه ماشين گير آوردي بايد بري (چه بين خطوط و چه روي خطوط). وگرنه با بوق طلبكارانه ماشين پشت سري كه معناي يالا برو و (عجب بي عرضه اي هستي) روبرو خواهيد شد . اينست كه حداقل حتما بايد يه مدت يك چماق بالاي سر اين افراد باشد تا مساله جا بيفتد. دقيقا مثل قضيه كمربند. شايد در 10 سال پيش اگر كسي كمربند ميبست بقيه به چشم سوسول بهش نگاه مي كردند ولي با زور چماق الان تقريبا اين مساله حل شده و اون حالت مسخرگي قديم رو نداره.
البته بايد يه طرحي مشابه قضيه برخورد با موتورسيكلت ها بطور جدي براي اين مساله هم پياده كنند وگرنه نيروي پليس فعلي و حتي جرايم سنگين هم نميتواند راهكار باشد.
naymz
21 April 2005, 03:00 PM
خب اگه رو خط رانندگي نكنيم كه به هيچ كاري تو شهر نميرسيم :evil:
سياوش وب
21 April 2005, 03:14 PM
دوست عزيز baris من حرف شما رو قبول دارم و لي تا چند وقت ميشه با چماق مردم رو كنترل كرد؟؟؟
به نظر من انسان بايد از خودش شروع كنه بعد ديگران درسته؟؟؟
سياوش وب
21 April 2005, 03:19 PM
خب اگه رو خط رانندگي نكنيم كه به هيچ كاري تو شهر نميرسيم :evil:
دوست عزيز حرف شما صحيح نيست چون تفاوتش حدود 15 تا 10 دقيقه است ولي اگه شما بين خطوط برانيد هم اعصاب راحت تري داريد هم ماشين سالم در مورد گفته شما بايد بگويم كه خيابان هاي شهر شلوغه چون هيچ كس انتخاب مسير رو روي دقيقه 90 انجام ميده به حر حال گفته شما اشتباهه
arash p mbz bmw
21 April 2005, 03:53 PM
هرچی ادم بین خطوط برونه اعصابش کمتر خورد میشه و ترافیک هم نمیشه 8)
آرمان
21 April 2005, 06:37 PM
درسته مردم فكر ميكنند اگر روي خط برانند زودتر ميرسند در صورتي كه رانندن بين خطوط بسيار در روان كردن ترافيك موثر است
baris
21 April 2005, 06:43 PM
دوست عزيز baris من حرف شما رو قبول دارم و لي تا چند وقت ميشه با چماق مردم رو كنترل كرد؟؟؟
به نظر من انسان بايد از خودش شروع كنه بعد ديگران درسته؟؟؟كاملا درسته و منم همين رو گفتم و در هر حال اگر چه ديگران هم رعايت نكنند هر كس كه علاقمند به اين وضع موجود نيست و اين عقيده را دارد بايد بدون توجه به ديگران رعايت كندو لي براي عده مقابل كه به هيچ وجه اصلاح پذير نيستند زور چماق براي مدت محدودي براي ايجاد فرهنگ ترافيك حتي بالاجبار هم كه شده لازمه بطوريكه بعد از آن بصورت يك عادت در خواهد آمد و همه رعايت خواهند كرد و يا حداقلش اينه كه از وضع موجود بهتر خواهد شد.
alisam44
21 April 2005, 09:43 PM
مشكل فرهنگ مردم ما هست.بايد فرهنگمان بالا بره و آن ذاتي است نه با زور پليس راهنمايي و رانندگي و جريمه هاي سنگين!!!!!!!!!!!!1 8)
آرمان
21 April 2005, 09:54 PM
متاسفانه فرهنگ رو به نابودي بيشتر است نه رو به بهبود :x
arash p mbz bmw
21 April 2005, 09:56 PM
alisam44, دوست عزیز همانطور که راهنمایی و رانندگی فرهنگ بستن کمربند رو حداقل تو تهران جابندازه چیزای دیگه رو هم میتونه و با یه همت فکر کنم ما ایرانیها از لحاظ رانندگی حرف اول رو بزنیم
به امید اون روز 8)
سياوش وب
21 April 2005, 10:04 PM
مردم فرهنگ دارند ولي دوست ندارند نشان بدن چون يك مثال ماشين رو براي زورگويي به ديگران استفاده مي كنند متاسفانه رانندگي در ايران يك نوع مسابقه است
alisam44
21 April 2005, 11:20 PM
ما كه فرهنگي نديديم پليس باشد فرهنگ داريم نباشد نداريم!!!
يك مدت پليسها شماره ماشينهارا تو اتوبان را كه از اين خط به آن خط مي رفتند را يادداشت مي كردند و يك مدت هم خوب شد.اما الان دوباره ....
سياوش وب
30 April 2005, 08:30 PM
در هر صورت بايد بين خطوط راند
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.