View Full Version : مشكل در نصب ويندوز يا مشكل هارد !!!!
پارسا
18 April 2005, 09:58 AM
با سلام و احترام...
كامپيوتر يكي از دوستانم كه p3-750 هست ... كارت گرافيكشو كه tnt16 بود عوض كرديم و zoltrix 128 گذاشتيم ... يه كارت tv هم روش و يه رايتر tdk ...
هارشو fdisk كرده و پارتيشنها را هم فرمت كرديم ....
ويندوز 98se را كه خواستيم نصب كنيم بعد مراحل اوليه - درخواست محل نصب و چيزهايي كه مي خواهد نصب بشه - شروع به نصب شد و در درصد 12 سيستم از كار افتاد - هنگ كرد - دوباره سيستم را با cd بوت بالا آورديم و دوباره نصب .. ايندفعه روي درصد 15 از كار افتاد ...
پارتيشنها را از بين برديم و با cd خود xp سيستم بالا اومد و با اون پارتيشن بندي مجدد كرديم ... و ايكس پي شروع به نصب شد ... اونهم وسطهاي نصب هنگ كرد ....
هاردشو رو كامپيوتر خورم گذاشتم .. و پارتشين بندي مجدد و نصب ويندوز 98se .. نصب اويله تموم شد و كامپيوتر restart كرد ... در همين موقع كامپيوتر را خاموش كردم .. هارد را باز كردم ... رو كامپيوتر دوستم گذاشتم ... پيغام خطاي دريافت كردم .. با cd بوت دستگاه را بالا آوردم ... رو درايو c رفتم .. پيغام invali drive داد ... پس ويندوزي كه رو اين كامپيوتر نصب كردم كجا رفت !!!!!!!
راهنمايي دوستان براي حل مشكل باعث امتنان خواهد بود
1 - مشكل در پارتيشن بندي است ؟؟؟ اگر هست چگونه بايد حل شود ؟؟
2 - مشكل سخت افزار هارده ( اين هارد كه قبل از نصب اين سخت افزارها كار مي كرد ) ؟؟
3 - چرا در كامپيوتر من به ظاهر ويندوز نصب شد ولي عملا هيچ اثري از نصب آن نبود .. پس اينهمه فايل كجا كپي شده ؟؟ كامپيوتر منو سركار گذاشته !!!!
بهر حال .... اين مشكل چگونه حل شود ؟؟؟
پارسا
18 April 2005, 03:20 PM
من هنوز منتظرم .....
دستگاه از كار افتاده !!!!
ما زياران چشم ياري داريم ( داشتيم )
po2ya
18 April 2005, 03:33 PM
پارسا,
خوب شما تيكه تيكه به عقب بر گرديد و يكي از اون سخت افزار ها رو هر سري از مدار خاج كنيد!!!
اينطوري ميتوونيد تست كنيد اگه ايراد از اوون سخت افزار هاي جديد هست كه وصل كرديد يه راهي گير بياريد !
ولي اگه ايراد از اونها نبود
احتمالا هارد بدسكتور داره چون من هم همين مشكل رو داشتم !!
تازه مال من قبلش داشت كار ميكيرد بردم خونه يكي از دوستام هارد به هارد كردم ديگه بالا نيوومد وقتي هم ميخواستم ويندوز بريزم سر 10 ٪گير ميكرد!
8)
ali_faghihi
18 April 2005, 04:00 PM
1- رم رو تست كنيد
2-هارد رو با مكس بلست 3 پارتيشن بندي كنيد
3- شايد با ntfs ويندوز xp پارتيشن بندي كردي و win98 درايو رو نميشناسه
پارسا
18 April 2005, 04:03 PM
پارسا,
خوب شما تيكه تيكه به عقب بر گرديد و يكي از اون سخت افزار ها رو هر سري از مدار خاج كنيد!!!
اينطوري ميتوونيد تست كنيد اگه ايراد از اوون سخت افزار هاي جديد هست كه وصل كرديد يه راهي گير بياريد !
ولي اگه ايراد از اونها نبود
احتمالا هارد بدسكتور داره چون من هم همين مشكل رو داشتم !!
تازه مال من قبلش داشت كار ميكيرد بردم خونه يكي از دوستام هارد به هارد كردم ديگه بالا نيوومد وقتي هم ميخواستم ويندوز بريزم سر 10 ٪گير ميكرد!
8)
ممنون از راهنمايي حضرتعالي
من عرض كردم روي كامپيوتر خودم همش نصب شد ولي نمي دونم اينهمه فايل كجا رفت ( پس از اينكه هارد را رو كامپيوتر دوستم گذاشتم )
مگه مي تونه از اين سخت افزارها باشه !!!! در مرحله اول مگه فقط فايلهاي ويندوز رو هاد كپي نميشه ... يه كپي ساده فايلهاي ويندوز رو كامپيوتر ...... آيا غير اين است ....
چون همانطور كه عرض كردم فقط در مرحله اول اين اتفاق مي افتد و نوبت به تشخيص سخت افزار و اين چيزها نمي رسه !!!!
منتظر نظرات و راهنمايي حضرتعالي و ساير دوستان مي باشم
Dokht Esmati
18 April 2005, 05:17 PM
ليستي كامل از قطعات رو بنويسيد (HDD RAM CPU Main رو با مشخصاتِ كامل ذكر كنيد)
اين طوري راحت تر ميشه نظر داد.
mahdi1944
18 April 2005, 10:22 PM
البته همون صور که محمد حسين دخت عصمتي, گفتند وقتي ليست کاملي از قطعات باشه راحتر ميشه نظر داد و مشکل رو پيدا و لي از روي شواهدي که شما ميفرماييد احتمال خرابي هارد از بقيه بيشتره
مارک هار و حجم اون رو ذکر کنيد
در ضمن ميتونيد به سايت سازنده هارد سري بزنبد و low level format رو براي اين نوع هارد (اگر نداريد ) بگيريد و هارد رو يک بار LOW LEVEL FORMAT کنيد و يا با يه هارد سالم ديگه اين موضوع رو چک (همون مراحل رو دوباره انجام دهيد نتيجه رو اعلام کنيد :wink: )
mohammad
18 April 2005, 10:58 PM
اگر هارد مشکل داشته باشه از جمله badsector وقتی هارد را فرمت کامل میکنید باید بد سکتور را نشان دهد ویا وقتی scansufreing کنید بد سکتورر را نشان میدهد بدون قطعات که جدیدا اضافه کردید امتحان کنید که ویندوز ریخته میشود یا نه
بد نیست رم را هم تست کنید و یا رم سیستم مورد نظر را رو کامپیوتر خود نصب کنید و ببینید ویندوز بدون مشکل ریخته میشود یا با یک رم دیگر روی سیستم مورد نظر امتحان کنید
سياوش 60
19 April 2005, 12:11 AM
ببين اول هارد رو دوباره پارتيشن بندي كن با MaxBalast
ديسكت بوت رو كه ميزاري بعد از اينكه بوت بالا اومد ( بوت 98 ) از دستور Fdisk /mbr استفاده كن
در ضمن فن ها رو هم چك كن
ترجيها گرافيك رو همون قبلي رو بزار شايد سايز agp مادر برد با گرافيك يكي نباشه
تو setup مادر برد هم برو و لود ديفالت رو بزن
ولي اون Fdisk /mbr اينجور موقع ها موثر تره وقتي ميزني اينتر كني خط فرمان بدون اينكه خطا بگيره يكي مياد پايين تر
mahdi1944
19 April 2005, 12:48 AM
سياوش 60,
درسته ولي فقط در مورد کارت گرافيک مشکلي از نظر AGP نيست چون مثلا اگه يه کارت با AGP 8 روي يه مادربورد با ساپورت AGP 4 مشکلي نداره واون رو با AGP 4 ميشناسه
ولي از اونجايي که هارد رو روي يه کامپيوتر ديگه نصب کردن و ويندوز رو ريختن و بعد مشکل پيش آومده احتمال قويتر مشکل هارده چون اگر مشکل از سيستم بود قاعداتا بايد وقتي هارد رو روي يه سيستم ديگه بذازه ويندوزي که نصب کرده بالا بياد
Evanescence
19 April 2005, 01:22 AM
توي setup خود كامپيوتر virus alarm (يك همچين چيزي بود) رو off كن .
پارسا
19 April 2005, 03:02 PM
ممنون از راهنمايي حضرتعالي
1- رم رو تست كنيد
3- شايد با ntfs ويندوز xp پارتيشن بندي كردي و win98 درايو رو نميشناسه
1 - شما مي فرماييد اگر پارتيشني با ntfs فرمت بشه ( تا آنجاييكه يادم مياد پارتيشن بندي در ntfs تعريف نميشه و براي فرمت كردنه ) و بعدش fdisk كني و پارتيشنهاي موجود را حذف كني و دوباره پارتيشن بندي كني و پارتيشنها را فرمت كني يعني همه مراحلي كه با موفقيت طي ميشه ظاهريه !!! و عملا اتفاق نمي افته ؟؟؟
2 - اين دستگاه داشت كار مي كرد يعني قبلا هم رم مشكل داشته ولي باز ويندوز كار مي كرده ؟؟؟
البته همون صور که محمد حسين دخت عصمتي, گفتند وقتي ليست کاملي از قطعات باشه راحتر ميشه نظر داد و مشکل رو پيدا و لي از روي شواهدي که شما ميفرماييد احتمال خرابي هارد از بقيه بيشتره
مارک هار و حجم اون رو ذکر کنيد
در ضمن ميتونيد به سايت سازنده هارد سري بزنبد و low level format رو براي اين نوع هارد (اگر نداريد ) بگيريد و هارد رو يک بار LOW LEVEL FORMAT کنيد و يا با يه هارد سالم ديگه اين موضوع رو چک (همون مراحل رو دوباره انجام دهيد نتيجه رو اعلام کنيد :wink: )
كارت گرافيك خودش tnt16 بود كه عوض كرديم و zoltrix mx 4000 - 128 گذاشتيم و يه كارت tv-dj و يه رايتر كمبو tdk .. البته نمي دونم چقدر مي تونه اينها در مشكل موجود موثر باشه .. چون قبل از آن سيستم بخوبي كار مي كرد ...
هارد مكستور 40 گيگ است
توي setup خود كامپيوتر virus alarm (يك همچين چيزي بود) رو off كن .
اين گزينه غير فعال هست
در ضمن من هر چي از نسخه نرم افزار مكس پلاست پيدا كردم تحت ويندوز بود .... بحق چيزها نشنيده !!! هارد كه پارتيشن بندي نشده چه جوري تحت ويندوز كار كنه !!!! حتما بايد دو هارد رو سيستم باشه ..
اگه لينكي براي دريافت نسخه اي كه تحت داس كار كنه بديد ممنون ميشم
Dokht Esmati
19 April 2005, 04:24 PM
كارت tv-dj و يه رايتر كمبو tdk هيچ مشكلي ايجاد نمي كنن،اما ممكنه كه zoltrix mx 4000 - 128 با main سازگار نباشه .
مدلِ main رو هم زكر كنيد.و همين طور cpu
Dokht Esmati
19 April 2005, 04:28 PM
Low Level Format هميشه آخرين راهتون باشه.(طولِ عمر هارد رو كم ميكنه، مخسوسن هارد هايِ قديمي)
پارسا
20 April 2005, 08:19 AM
دوستان...
با تشكر فراوان از راهنمايي همه شما بزرگواران
اون مشكل حل شد .... واقعيتش خودم هم متوجه نشدم چش بود ... ديشب كابلهاي مربوط به هارد و cd ها را درآوردم .. دوباره زدم و fdisk كردم و ويندوز 98 نسخه se و xp با sp2 ريختم ... بدون مشكل كارخودشو مي كنه ...
جالبه بدونيد يه مشكل جديد درست شده .. كارت tv را نمي شناسه ... گفتم شايد از slat باشه .. جابجا كردم با slat ي كه مربوط به مودم بود و مودم هم خوب كار مي كرد ... بازهم xp ويزارد مربوط به سخت افزار جديد را نياورد !!!! و دستي هم خواستم نصب كنم ... گفت كارتو نميشناسه ....
كارت tv را روي كامپيوتر خودم امتحان كردم ... كارتو شناخت ...
تو مشخصات كارت هم گفته كه يه سيستم حداقل p90 براي اين كارت كافيه ....راستي !!! من cd مادربردش كه asus است نصب نكردم ... نكنه از اون باشه !!!!
باز هم از تمام وقتي كه دوستان براي رفع مشكل من مي زارن كمال تشكر را دارم
حالا موندم كه چيكار كنم !!!!
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.