View Full Version : اطلاعات بیشتر درباره UFS3
Almas_sirjan
18 April 2005, 03:08 AM
سلام
دوستان خواهش ميكنم اگر كسي در مورد UFS3 و نحوه كار با اون اطلاعاتي داره خيلي كامل توضيح بده.
آموزش قدم به قدم UFS3
pedram55
18 April 2005, 08:00 AM
قبول دارم .يه نفر بياد و از امكانات دستگاه بگه و بقيه را رووووشن كنه
عابد
28 April 2005, 02:45 AM
به من ميل بزنيد تا توجيه كنمتون 8)
نويد hp
28 April 2005, 03:08 AM
عابد, چرا ميل ؟!
خب همينجا توضيح بديد تا همه استفاده كنند .
Almas_sirjan
23 May 2005, 11:52 PM
خودم اوستا شدم هركي مشكل داره بگه .
فرکتال
7 June 2005, 05:59 PM
كاركردن كاملي كه شما نياز دارين يه كم مشكله چون هر باكس حداقل 6 برنامه داره و هر برنامه قسمتهاي مختلفي را شامل ميشه - اين كار نياز به اين داره كه شما برنامه هارا داشته باشي و يه كم باهاش سرو كله بزني تا اصئلش دستتت بياد - البته المانهايي هم هستن كه نبايد بهشون دست زد و چيزهايي كه اگر با هم استفاده بشن كاربرد بهتري دارن ولي ورژن برنامه از همه مهمتره مثلا اگر از ورژن پايين هر برنامه داشته باشي نمي توني از امكاناتي كه در ورژنهاي بالا وجود داره استفاده كني مثلا خيلي از دوستان ميگن با دستگاه نمي شه imie دستگاه 6600 را عوض كرد ولي اگر ورژن بالاي برنامه باكس را داشته باشي به راحتي ميشه اين كار را كرد
مثلا سري به اينجا بزن و يا در جستجو براي كلمه فلش يه سرچ بكن ببين قبلا چقدر در اين موارد بحث شده
babak
29 June 2005, 02:46 AM
آموزش کاملش به زبان فارسی در 1 سایتی هست
چون تو این قسمت مدیران سایت اجازه نمیدهند لینک رو معرفی کنم لذا میتونید با من تماس بگیرید
مارال
20 November 2005, 11:54 AM
[اسم سایت رو برام ایمیل می زنید؟
lionking****@****l.com
درج ايميل در پست ممنوع هست.لطفن قوانين رو مطالعه كنيد.
parsmobile
25 November 2005, 07:44 PM
كاركردن كاملي كه شما نياز دارين يه كم مشكله چون هر باكس حداقل 6 برنامه داره و هر برنامه قسمتهاي مختلفي را شامل ميشه - اين كار نياز به اين داره كه شما برنامه هارا داشته باشي و يه كم باهاش سرو كله بزني تا اصئلش دستتت بياد - البته المانهايي هم هستن كه نبايد بهشون دست زد و چيزهايي كه اگر با هم استفاده بشن كاربرد بهتري دارن ولي ورژن برنامه از همه مهمتره مثلا اگر از ورژن پايين هر برنامه داشته باشي نمي توني از امكاناتي كه در ورژنهاي بالا وجود داره استفاده كني مثلا خيلي از دوستان ميگن با دستگاه نمي شه imie دستگاه 6600 را عوض كرد ولي اگر ورژن بالاي برنامه باكس را داشته باشي به راحتي ميشه اين كار را كرد
مثلا سري به اينجا بزن و يا در جستجو براي كلمه فلش يه سرچ بكن ببين قبلا چقدر در اين موارد بحث شده
اینی که نوشتین محال ممکنه !! تعویض IMEI با box !!!! اونم گوشی های سیمبیان دار مثل 6600
من دفترچه باکسو ترجمه کردم آموزش هم می دم اما همچین چیزیو ندیدم:icon_surp
می شه بگین با کدوم قسمت باکس میشه این کارو انجام داد؟
ضمنا تغییر شماره سریال گوشی یه کار خلافه(نه توی ایران که توی تمام دنیا) 10 دلار + سه روز زندان هم جریمه این کاره . هر جا هم که روی اینترنت این کارو آموزش داده این قانونو متذکر شده !!!
اما خرج این کار هم حدود 50000 تومن هست یعنی 50000 میگیرن برات شماره رو عوض می کنن اونم با ریسک زیاد ...
چون باید یه کاره سخت افزاری روی گوشی انجام بشه
parsmobile
25 November 2005, 08:04 PM
باکس یه رابط یا interface بین موبایل و کامپیوتر هست. با استفاده از این وسیله می شه کارهای مختلفی انجام داد.مثلا :
گوشی رو فرمت کرد
آپ گرید کرد
full flash و یا half flash کرد (مثلا فارسی کرد)
قفلها ( password و یا security code ) رو از روی گوشی باز کرد
حذف قفلهای شبکه sp lock
قفل کردن گوشی روی یه شبکه به خصوص
بازسازی شماره سریال گوشی (نه تغییر آن)
از روی گوشی فایلهای اصلی برنامه رو کپی کرد ( write ) برای نصب روی گوشیهای دیگه
بر طرف کردن مشکل آنتن دهی (اگه نرم افزاری باشه )
در بعضی از گوشیها مثل سامسونگ می شه همراه با upgrade کردن گوشی rington هم روی گوشی ریخت ...
ضمنا تازه گیها با اتصال سخت افزارهای جدید به این باکسها می شه کارایی اونو افزایش بدین ..
satellite
25 November 2005, 10:04 PM
چطوری software میتونه انتن دهی رو کم یا زیاد کنه؟
babak
25 November 2005, 10:20 PM
با دستگاه باكس يونيورسال ميشه سريال گوشيهاي نوكيا رو تغيير داد من كردم
http://www.unlockitnow.com/Images/unibox5.jpg
---------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.premiergsm.com/media/images/product_detail/ufs3.jpg
و توسط ufs3 هم به 1 شرط ميشه
به اين شرط كه قطعه uem عوض بشه و توسط فايل rpl يه سريال جديد نوشته بشه
در گوشيهاي سامسونگ و بعضي سوني اريكسونها خيلي آسونه حتي بدون باكس هم ميشه سريال تغيير داد
babak
25 November 2005, 10:22 PM
در بعضي از گوشيها نرم افزرار بعضا به آنتن دهي تاثير ميگذارد كه ان يك بحث تخصصي تعمير است
babak
25 November 2005, 10:22 PM
در بعضي از گوشيها نرم افزرار بعضا به آنتن دهي تاثير ميگذارد كه ان يك بحث تخصصي تعمير است
babak
25 November 2005, 10:23 PM
parsmobile
25 November 2005, 11:58 PM
با دستگاه باكس يونيورسال ميشه سريال گوشيهاي نوكيا رو تغيير داد من كردم
---------------------------------------------------------------------------------------------------
و توسط ufs3 هم به 1 شرط ميشه
به اين شرط كه قطعه uem عوض بشه و توسط فايل rpl يه سريال جديد نوشته بشه
در گوشيهاي سامسونگ و بعضي سوني اريكسونها خيلي آسونه حتي بدون باكس هم ميشه سريال تغيير داد
آره عزیزم !
منم منظورم همین بود ! یعنی با باکس ( ufs3 ) تنها نمی شه شماره سریال رو عوض کرد بلکه باید کارای سخت افزاری هم انجام داد
آقا یه سر به اینجا بزن به ما هم کمک کن
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=13857
ضمنا بد نیست پیغامهای خصوصی رو هم جواب بدین:icon_surp
saeidk
17 February 2006, 06:42 PM
آقا بابك سلام .
من فكر ميكنم حدود 5 بار به شما نامه خصوصي فرستادم كه شما اسم سايت(آموزش ufs3 به زبان فارسي )را بگوييد ولي شما جواب نداديد حالا بگوييد كه من چه جوري ميتونم با شما تماس بگيرم و از اسم سايت با خبر بشم با تشكر
parsmobile
22 February 2006, 10:23 PM
آره منم منتظرم....
babak
22 February 2006, 11:42 PM
سلام عزیزان
میدونید من تصمیم گرفته بودم که دیگه به این سایت سر نزنم
چون مدیران صفحه سایت شخصی منو فیلتر کردند
و این سایت آموزشی آدرشو به دوستام عزیز ایمیل زدم
و تا مدیران سایت منو از فیلتر این تالار آزاد نکنند من نیستم متشکرم.
parsmobile
23 February 2006, 10:13 PM
ای بابا قهر نکن . به خاطر یه همچین چیزی نباید ناراحت بشید که ...
حتما دلیل قانع کننده ای واسه این کار داشتن !
در هر صورت لطف کنید برا من آدرسو توی پیغام خصوصی بزارید. ممنون می شم ...
farzad_sx1
24 February 2006, 12:13 AM
آقا بابک Parsmobile عزیز درست میگه حالا قهر نکن....
در ضمن لطف کن اونارو واسه منم بزن
realmadrid
18 April 2006, 03:05 AM
كي ميدونه كابل هايي كه براي سامسونگ همراه با باكس UFS-3 هست به چه گوشي هاي ميخوره.
منظورم كدوم كابل براي كدوم گوشي
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.