View Full Version : مشكلات خودروهاي انژكتوري با دزدگير
tabeta_03
18 April 2005, 01:48 AM
از دوستانم حدود 1 ماه پيش پژو 405 تحويل گرفته بود موقع تحويل بهش گفته بودن از دزدگير استفاده نكن باعث ميشه مشكل پيش بياد يا به عبارتي قات بزنه كسي چيزي شنيده يا ديده؟
tabeta_03
18 April 2005, 02:02 AM
نظرتون درباره magicar 902 f براي پرشيا چيه؟
harzaabe
18 April 2005, 03:08 AM
tabeta_03,
دوست عزيز ماشين های انژکتوری داراي کامپيوتری ميباشند به نام ECU و به اين علت ميگويند دزدگير نزاريد که ممکنه ECU که مغز اصلی در ماشين هست قاطی کنه ولی راه حال هايی هست که بشه دزدگير نصب کرد بدونه دخالت ECU و يا ميتوانيد از دزدگير های فآبريک استفاده کنيد که قيمتی که بنده داشتم به اين شکل هست که اصفهان ايران خودرو ميداد 240 تومان ولی من از يه دوستانم خريدم 55 تومان. :( عجب تو پاچه ميكنند) 8)
يا علی عزيز
alireza_shd
18 April 2005, 07:41 AM
اگر دزد گير را توري ببندي كه به برق ECU كاري نداشته باشد مشكي پيش نمياد. (اين توري معمولا دزدگير نمي تونه ماشين رو خاموش كنه) البته همه چيز به نصاب دزدگير بستگي داره كه چقدر حرفه اي باشه!
harzaabe
18 April 2005, 07:47 AM
البته همه چيز به نصاب دزدگير بستگي داره كه چقدر حرفه اي باشه!
دقيقا , نصاب بايد كاملا حرفه اي باشه وگر نه 100 عيب در ماشين ايجاد ميشه 8)
tabeta_03
18 April 2005, 11:03 AM
اين مدل مجيكار يعني 902 هم موتور رو روشن و هم خاموش ميكنه يعني احتمال ايجاد مشكل زياده ؟از دوستان كسي از اين مدل استفاده نكرده به ما هم بگه كاراييش چطوره البته رو پرشيا.
مهرداد الف
19 April 2005, 08:56 AM
من 902 رو الان حدودا 4 ماهه كه روي 405 بستم و تا حالا به هيچ مشكلي بر نخوردم (مشكل ecu يا موتوري ) ولي بخاطر بد بستن مدار فرمان قفل مركزي حدود 2 ماه پيش تمام پمپ هاي درها سوخت كه در اين مورد حتما بايد از نصاب حرفه اي وخوب استفاده كرد
محمد رضا محمدي
19 April 2005, 12:27 PM
ببينيد دوستان به نظر من همه چيز بستگي به نصاب و مهارتش داره ...
البته دزدگير هاي فابريك هم خوبن ...
ولي اگر بهرين دزدگير خوب نصب نشه ... فقط كار قفل مركزي رو انجام ميده ...
سياوش وب
19 April 2005, 04:29 PM
من ماشينم اسپرو و دزد گير نصب كردم ولي هيچ مشكلي نداره هم ماشين هم دزدگير منم احتمال ميدم بستگي به نصاب و مهارتش داره كه چطوري كار بزاره
hamidjan
19 April 2005, 04:41 PM
من 702f رو پرايد دارم غير از اينكه گاهي اوقات و به ندرت
شروع به آژير زدن بيخودي ميكنه مشگل ديگه اي
نداشتم. 8)
علی سلیمی
19 April 2005, 08:23 PM
خوب فكر ميكنم بد نباشه بگم كه منم ميخواستم براي 405 از دزدگير مجيكار استفاده كنم اما به خاطر اينكه ميگفتن با چند بار ضربه خوردن و برخورد پا با ريموت هنگامي كه سوييچ بازه ريموت هاي ماجيكار از كار مي افته و بايد مجددا عوضشون كني دزدگير سيليكون رو انتخاب كردم كه ازش راضي هستم (البته دزدگير هاي ماجيكار امكانات بيشتري داره و براي استارت زدن ماشين هاي انژكتوري زماني رو صبر ميكنه كه البته من از يكي از مهندسين ايران خودرو در اين مورد پرسيدم گفت شما زماني كه سوييچ رو باز ميكنيد انژكتور بلافاصله عمل ميكنه و نيازي به صبر كردن طولاني حتي به مدت زمان 5-10 ثانيه رو نداره)
به هر حال من از دزدگير ماشينم راضي هستم و قيميتش هم با پاور ويندو (بالابر شيشه هاي جلو) و چشمي حدود 100 هزار تومان شد٬ فقط تنها مشكلي كه پيش اومد اين بود كه ديگه قفل مركزي من كار نميكرد و در واقع اصلا دزدگير بستن به درد نميخورد چون وقتي در رو قفل ميكردي دوباره باز ميشد بعد كه اين مشكل رو نصاب درست كرد گفت پمپ در سوخته و بايد عوض كني البته من زير بار نرفتم و گفتم ماشين نو هست و تا همين چند دقيقه پيش كار ميكرد تا اينكه در رو دوباره باز كرد و بست و درست شد! فقط نصاب خوب و مطمعن٬ راستي شنيدين ميگن دزد و از دزدگير نترسون ( جريانه پير زن رو از موتور ترسوندن) :o
harzaabe
19 April 2005, 08:57 PM
منم فابريك 206 و اصلا راضي نيستم . هيچ امكاناتي نداره جز باز و بسته كردن با آژير .بعضي وقتها هم الكي ******* ميكنه.در كل مجبورم خيلي جاها در رو با خود سوييچ قفل كنم . بلاي جونمون شده. 8)
evanescence : http://www.mobile9.com/invboard/style_emoticons/default/bash.gif
tabeta_03
20 April 2005, 11:13 PM
علي سليمي, اين دزدگيري كه شما استفاده مي كنيد ريموتش تصويريه يا اگه نيست وقتي حساس ميشه ريموتش صدا ميده؟مدلش چيه؟
علی سلیمی
20 April 2005, 11:51 PM
tabeta_03 جان دزدگير من يه دزدگير معمولي هست كه ريموتشم تصويري نيست٬ و زماني كه كسي داخل ماشين بشه اگر چشمي فعال باشه آژير به صدا در مياد (مثلا اگر دست از بيرون داخل ماشين بشه٬ براي امتحانش ميتونيد دستتون رو از شيشه بياريد تو تا صداي دزدگير در بياد) ... مارك دزدگير سيليكون هست مدلش رو هم متاسفانه به خاطر ندارم اما به محض اينكه بپرسم حتما خبرش رو به شما ميدم 8)
tabeta_03
23 April 2005, 11:38 PM
علي سليمي, وقتي شيشه پايين باشه اگه دستتو بزاري جلوش و درارو قفل كني اين پاورويندو كه استفاده ميكني برق رو قطع ميكنه؟يا به كارش ادامه ميده و دست آدمو قطع ميكنه!!!!!! :twisted:
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.