View Full Version : آلارم به خاطر سرعت بالا براي پژو
باران
17 April 2005, 03:12 PM
سلام به همگي!
روي خيلي از ماشينها ي خارجي يا همين پرايد خودمون ، وقتي سرعت از 120 km/h بالاتر ميره، توسط زنگ يا آهنگي به راننده هشدار داده ميشود تا سرعتش رو كم كنه.
سوالم اينه كه ميشه روي پژو هم اين قطعه رو گذاشت؟ و آيا ميشه اونو روي سرعتهاي دلخواه تنظيم كرد كه زنگ بزنه؟ مثلا بجاي 120 روي 140 يا .... تنظيم بشه؟
لطفا اگه هزينه اش رو هم ميدونيد بگين.
ممنون
qwertyuiop71944
17 April 2005, 05:17 PM
بايد كار ساده اي باشه!
يه كم فقط اراده و خلاقيت مي خواد...
دوست عزيز اگه يه كم اهل كيت و مدار و از اين حرفا باشي مي توني يكي از اون بوق ها رو بسازي بعد واسه تنظيم سرعت از راه فتوسل و لامپ استفاده كني.
يعني جايي كه سرعت رو نشون ميده رو باز كني و روي نوك عقربه صفحه نمايش يه ديكه آلومينوم واسه انعكاس نور وصل كني
حالا جا يا جاهايي كه مي خواي آلارم بزنه رو دو تا سوراخ ظريف و كوچولو ايجاد مي كني
تو يكي از سوراخ ها لامپ و تو اون يكي فتوسل رو مي ذاري!
حالا اكه سرعت به اون نزديكي ها برسه نور چراغ توسط آلومينوم انعكاس يافته و به فتوسل(كه در حالت عادي نور لامپ به فتوسل نمي خوره) مي رسه و يه مدار فعال ميشه! و آژير مي زنه!
در كل كار ساده اي هستش!
اگه مشكلي داشتي بهم اي ميل بزن!
نيما:
درج ايميل در پست ها ممنوع است
993
17 April 2005, 08:28 PM
ایده جالبی بود اما فکر نمیکنم در پراید از این استفاده کرده باشن چون روی 120 یه مقدار گیر هم داره احتمالا یه جور دیگه اس
اینی که شما گفتی تو شب هم جواب میده؟
alireza_shd
18 April 2005, 07:48 AM
qwertyuiop71944, اين كاري كه شما مي گي خيلي درد سر داره چون بايد تمتم داشبورد و كيلومتر رو باز كنه (ممكنه كيلومتر رو باز كنه و ديگخ نتونه ببندتش يا كيلومتر جا واسه اين كار نداشته باشه)
با يه كلومتر ساز مشورت كن ممكنه بتوني كيلومتر دوو يا ماشين ديكه اي رو كه زنگ داره رو 405 سوار كني
باران
18 April 2005, 08:27 AM
qwertyuiop71944, ا ينكارها حدقل براي من يكي كه راحت نيست.
بيشتر ميخواستم بدونم ميشه اين دستگاه رو بصورت آماده رو پژو نصب كرد و اونو بطور دلخواه تنظيم كرد يا نه؟
arash enzo 2005
21 April 2005, 02:42 PM
سلام خیلی ساده توی مجله ماشین یا حتی خیابونها تبلیغ یه جارو میکنه که کامپیوتر سفری(عین سمند ولی دارای کیفیت بهتر)میبنده برو اونجا بده برات ببندن در این صورت میتونی تنظیم بکنی که زنگ بزنه یا نه. درباره ی قیمت من چیزی نمیدونم 8)
Sajady
22 August 2005, 02:19 PM
شنيدم در پژو 206 با تغييرات نرم افزاري در BSI ميتوان آلارم را فعال كرد.
DRSaeid
23 August 2005, 12:17 AM
اي بابا به حق چيزاي نشنيده !!
الارم ميخواي چيكار ؟ همه ميرن آلارم و ميزنن خفه مي كنن شما مي خواي آلارم بزاري
كه يه بند تو سرت داد و هوار بزنه ؟!
Nomad
23 August 2005, 12:29 AM
سلام خیلی ساده توی مجله ماشین یا حتی خیابونها تبلیغ یه جارو میکنه که کامپیوتر سفری(عین سمند ولی دارای کیفیت بهتر)میبنده برو اونجا بده برات ببندن در این صورت میتونی تنظیم بکنی که زنگ بزنه یا نه. درباره ی قیمت من چیزی نمیدونم 8)
سلام .
ميشه آدرسشو برام ميل بزني . ممنون ميشم . :icon_cool
hamed.black
23 August 2005, 10:42 AM
عزیز میتونی از این دزد گیرای جدید تلمتیکس که مخصوص 405 و جای ساعت اون نسب میشه استفاده کنی
ضمن اینکه مخصوص 405 ساخته شده و فکر کنم حدود150 تا 160 تومن قیمت داره
abedinian
23 August 2005, 12:35 PM
سلام
تا جايي كه من اطلاعات بدست آوردم رو 206 ميشه اينكار رو انجام داد نمايندگي ها ميتونن رو ECU اين امكان رو فعال كنند و براي سرعتهاي دلخواه. :icon_cool
hamed.black
23 August 2005, 02:44 PM
مسعود جان همین منظور دوستمون از کامپیوتر سفری همین دزد گیرای تلمتیکس هستش
فکر کنم دزدگیر فروشیای بزگ همشون داشته باشن
Sajady
24 August 2005, 01:26 PM
سلام
تا جايي كه من اطلاعات بدست آوردم رو 206 ميشه اينكار رو انجام داد نمايندگي ها ميتونن رو ECU اين امكان رو فعال كنند و براي سرعتهاي دلخواه. :icon_cool
ميگن فقط روي 206 هاي مالتي پلكس دار فعال ميشه، نظر شما چيه؟
abedinian
25 August 2005, 11:06 AM
سلام
ميگن فقط روي 206 هاي مالتي پلكس دار فعال ميشه، نظر شما چيه؟
بله و بازم بر اساس تحقيقات 206 تيپ 2 به بالا اين امكان رو داره
alighasser
11 March 2006, 06:27 PM
دوست عزیز ،
این امکان برروی دیاگ 2000 موجود است ، حتی میتوانید آنرا برای هر سرعتی تنظیم کنید ( در حالت default برای 130
کیلومتر تنظیم شده است ) ...
بعد از بسته و باز کردن سوئبچ پیغام تنظیم شد نیز به شما میدهد ، ولی کار نمیکند ...
من اینرا روی تیپ پنج امتحان کردم ولی نشد ... (خیلی از امکانات دیاگ 2000 قابلیت تنظیم شدن را دارند ولی کار نمیکنند)
پیروز باشید ... :icon_cool
پرهام 219
12 March 2006, 02:40 AM
همه دنباله اینن که جیغ پراید و سمند رو خفه کنن
دوستمون دنباله یه ستونه که سرشو بکوبونه
:icon_sad:
amin_lx
12 March 2006, 03:43 AM
سلام دوست عزیز
روی پژو هم میشه نصب کرد. ساعت دیجیتال رو بر میدارن و بدون تغییر سیم کشی یه سیستم هشدار دهنده نصب میکنن.(همان سیستم هشداردهنده ی پرشیا ELX)
که هم برای سرعت بالاتر از 120 بیپ میزنه و هم کارهای دیگه ای مثل نمایش دما و تنظیم آن و ... انجام میده. البته بوق سمند و پرشیا ELXکه برای 405 هم نصب میکنن با فشار دادن دکمه ی R قطع میشه.
amin_lx
12 March 2006, 03:53 AM
سلام دوست عزیز
روی پژو هم میشه نصب کرد. ساعت دیجیتال رو بر میدارن و بدون تغییر سیم کشی یه سیستم هشدار دهنده نصب میکنن.(همان سیستم هشداردهنده ی پرشیا ELX)
که هم برای سرعت بالاتر از 120 بیپ میزنه و هم کارهای دیگه ای مثل نمایش دما و تنظیم آن و ... انجام میده.
mehdi2006
12 March 2006, 04:02 PM
سلام دوست عزیز
که هم برای سرعت بالاتر از 120 بیپ میزنه و هم کارهای دیگه ای مثل نمایش دما و تنظیم آن و ... انجام میده.
ok. فکر کنم همون دفعه اول ، گرفت.:icon_mrgr
پرهام 219
12 March 2006, 11:33 PM
مگه من گفتم نمیشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه بار دیگه بخون چی نوشتم جییییییییییییییییییییگر
sherlok
16 March 2006, 07:32 PM
من پراید پیش خرید کردم بسرم زده 206 تیپ 2 بگیرم میگن خرجش زیاده
astiak
17 March 2006, 12:07 AM
برو جایی که دیاگ 2000 داشته باشه و بگو که در قسمت Accessory
قسمت EXCESS SPEED FUNCTION PRESENT رو برات فعال کنه با فعال کردن این گزینه میتونید کاری کنید که BSI سر هر سرعتی که بخوای شروع کنه به بوق اخطار سرعت غیر مجاز زدن
موفق باشی:icon_cool
Nomad
17 March 2006, 01:34 AM
ببخشید میشه بگید شما تو جاده با چه سرعتی رانندگی میکنید ؟ آخه بوق واسه چیه ؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.