PDA

View Full Version : تقويت ريو , از نوع همه جوره

gigitall
17 September 2009, 03:36 PM
با سلام خدمت دوستان عزيزم
من گشتم ولي تاپيكي با اين عنوان يا نزديك به اين مبحث پيدا نكردم.
نميدونم چرا بچه هاي ريو باز انقدر بي حالن.شايد من اشتباه مي كنم!
ولي در هر صورت , من قيمت ها و وسايلي رو كه پرسدم يا نصب كردمو مي زارم.دوستاني هم كه اطلاع دارند بزارن ما استفاده كنيم.
1.سيستم فنر بندي با قابليت تنظيم ارتفاع , به ميزان 30 ميلي متر : 1400000 تومان
خيلي حال ميده رانندگي با ارتفاع پاپينتر از ارتفاع خود ماشين.هر زمان هم بخواي ارتفاعو مي كشي بالا.
2.شمع سوزني :80000 تومان
3.استرس بار :62000 تومان
4.ژل زادو : هر تيوپ 9 ميلي گرمي : 24000 تومان
البته من گرفتم ,شما نگيرين ,جز كلاه برداري چيزي نيست. حالا خود دانيد...
5.منبع اسپرت :سوپر اسپرينت :300000 تومان

براي تغيير برنامه ريزي براي ecu هم خبر ندارم.اگر كسي اطلاع داره بگه. من اينو هستم.
ديگه براي تقويت سيستم موتوري هم از اون دوستاني كه از من حرفه اي تر هستند خواهش مي كنم ,ما رو به فيض برسونند.
هر عزيزي هم كه آدرس خواست بگه من در خدمتم.:icon_cool
يه نكته ديگه:ممكنه بعضي از دوستان بيان و بگن قبلا در تاپيك جامع ريو اين موضوعات بحث شده.
در جواب منم ميگم: شايد اونطوري باشه اما:
1.موضوع به همراه قيمت ها به روز شده.
2.دسته بندي شده.
3.پيدا كردنش براي دوستان تازه وارد راحتتره.
اينارو گفتم كه بعدا نخوام بيام و توضيح بدم.

خوب حالا منم منتظر جوابها ونظرات شمام:
يا علي

hosseinabd
17 September 2009, 04:15 PM
ممنون دوست عزیز.
نکات جالبی بود.
اگر دوستان دیگه کاری انجام دادند هم اینجا مطلب بنویسند.

gigitall
17 September 2009, 06:39 PM
خواهش مي كنم دوست عزيزم.
قيمت هاي جديدي رو كه گرفتم رو مي ذارم.
1.قطعه اظافه شوند به ترمز ريو موسوم به :APS:كه در يكي از مجلات خودرو تبليغ مي شود : تومان 50000
كه فروشنده ادعا به قويتر نمودن بوست ترمز داره, من امتحان نكردم.حالا دوستانو نمي دونم...

2.پاور ريس: 40000 تومان
كه به ادعاي فروشنده به همراه شمع سوزني بايد نصب شه , چون قدرت احتراق رو افزايش مي ده.

از دوستاني هم كه اطلاعات بيشتري دارند تقاضا مي كنم ساكن نمونند و به تاپيك گردش بدنند.
باتشكر

alireza_sos
17 September 2009, 08:09 PM
یعنی میشه رو ریو کمک فنر زانتیایی نصب کرد؟
من کمک زانتیا روی لوگان دیده بودم که خیلی جالب شده بود اما رو ریو نشنیده بودم تا حالا

gigitall
17 September 2009, 09:38 PM
با سلام
نه دوست عزيز اين چيزي كه من نوشتم فقط از طريق مكانيكي عمل تنظيم ارتفاع انجام مي شه.
اما زانتيا از طريق پمپ هاي روغني توي سيلندر كمك تزريق مي شه.
براي زانتيا در عرض چند ثانيه انجام مي شه اما اين يه كم كي زمانبره.

aminkhan2008
18 September 2009, 07:19 AM
ABS چی؟

gigitall
18 September 2009, 09:13 AM
ABS به صورت شركتي از نوع معتبر رو خبر ندارم.اما شنيدم بعضي از مغازه ها خودشون اقدام به نصب مي كنند.كه به نظر من ارزش ريسك نداره.

قيمت فيلتر هوا با مارك K&N:
90000 تومان

?!...sia
18 September 2009, 10:03 AM
ABS به صورت شركتي از نوع معتبر رو خبر ندارم.اما شنيدم بعضي از مغازه ها خودشون اقدام به نصب مي كنند.كه به نظر من ارزش ريسك نداره.

قيمت فيلتر هوا با مارك K&N:
90000 تومان

اینی که گفتین اینه؟!
http://www.knfilters.com/cold_air_intakes.htm

یعنی منظورم فقط خود فیلتره یا با مجموعش 90 تومن؟!

راستی درباره اون مورد 4 و 5 هم یه توضیحی بدین ممنون میشم

gigitall
18 September 2009, 10:54 AM
چون تلفني پرسيدم , فروشنده هم خودش نداشت و زنگ زد از همكارش پرسيد , متوجه نشدم كه ست كامل يا نه فقط خود فيلتر.اما اگر واقعا مي خواي نصب كني زنگ مي زنم مي پرسم.

در باره توضيح موردهاي 4 و 5 :

4:در تبليغات هاي شركت مربوطه اعللام شده بود كه:
الف-از بين بردن اصطكاك بين پيستون و سيلندر
ب-افزايش كمپرس روغن موتور
ج-كاهش زمان شتاب 0-100
د-......
كه چنين چيزي هايي كه عنوان شد به جرات مي گم دروغي بيش نيست.
در ضمن اگر از شوينده موتور استفاده كنيد از موتور پاك خواهند شد.

ديروز با يه سمند كل كل كرديم. به نظر خودم افت شتاب هم داشتم.تازه ماشين 3000 تا كاركرد بيشتر نداره.

5.منظور فقط انباره مي باشد.نه ست كامل اگزوز.چون ايتالياييه كمكي گرونه. دز ضمن فابريكي براي ريو نيست. ولي قابل نصب بر روي ريوه. يعني اين شركت چيزي با كد محصول براي ريو نداره.
يا علي

?!...sia
18 September 2009, 11:13 AM
چون تلفني پرسيدم , فروشنده هم خودش نداشت و زنگ زد از همكارش پرسيد , متوجه نشدم كه ست كامل يا نه فقط خود فيلتر.اما اگر واقعا مي خواي نصب كني زنگ مي زنم مي پرسم.

در باره توضيح موردهاي 4 و 5 :

4:در تبليغات هاي شركت مربوطه اعللام شده بود كه:
الف-از بين بردن اصطكاك بين پيستون و سيلندر
ب-افزايش كمپرس روغن موتور
ج-كاهش زمان شتاب 0-100
د-......
كه چنين چيزي هايي كه عنوان شد به جرات مي گم دروغي بيش نيست.
در ضمن اگر از شوينده موتور استفاده كنيد از موتور پاك خواهند شد.

ديروز با يه سمند كل كل كرديم. به نظر خودم افت شتاب هم داشتم.تازه ماشين 3000 تا كاركرد بيشتر نداره.

5.منظور فقط انباره مي باشد.نه ست كامل اگزوز.چون ايتالياييه كمكي گرونه. دز ضمن فابريكي براي ريو نيست. ولي قابل نصب بر روي ريوه. يعني اين شركت چيزي با كد محصول براي ريو نداره.
يا علي

اگه ست کاملش باشه که محشره!
اگه زحمتی نمیشه و لطف کنی و بپرسین ممنون میشم
در ضمن راجب به نصبشم بپرسین

gigitall
18 September 2009, 12:13 PM
بله ايشاالله فردا مي پرسم خبر مي دم.

mehdizadeh04
18 September 2009, 02:13 PM
خواهش مي كنم دوست عزيزم.
قيمت هاي جديدي رو كه گرفتم رو مي ذارم.
1.قطعه اظافه شوند به ترمز ريو موسوم به :APS:كه در يكي از مجلات خودرو تبليغ مي شود : تومان 50000
كه فروشنده ادعا به قويتر نمودن بوست ترمز داره, من امتحان نكردم.حالا دوستانو نمي دونم...

از دوستاني هم كه اطلاعات بيشتري دارند تقاضا مي كنم ساكن نمونند و به تاپيك گردش بدنند.
باتشكر

با سلام خدمت شما دوست عزیز
این سیستم ای پی اس که میفرمایید قابل نصب بر روی تمام ماشینهای 405 و ریو آردی و پراید و پرشیا میباشد که فقط مخصوص ریو نمیباشد!
اگر سری به توچال زده باشید اونجا تبلیغات گسترده این محصول رو میبینید که ماشینها رو هم ذکر کرده!
قیمتش رو خبر ندارم
ولی به فکر این باشید که هیچ موقع نمیشه سیستم ترمز رو به بازی گرفت و هر قطعه ای که میاد توی بازار نمیشه روی ترمز ماشین وصل کرد!
موفق و موید باشید

gigitall
18 September 2009, 03:59 PM
سلام دوست عزيزم mehdizadeh04
يه نگاه به پستم بنداز, منم نگفتم فقط مخصوص ريوه.
درست مثل بقيه مواردي كه ذكر كردم.همشون قابل استفاده براي ماشين هايي كه شما ذكر كرديد هستند.
تازه اگر شما اينجوري هم برداشت كرديد , بايد عرض كنم بالاخره اسميه كه از طرف شركت فروشنده ارائه شده و لزوما نبايد براي تك تك ماشينا براش اسم بذارند.

در مورد بازي گرفتن يا نگرفتن بايد عرض كنم كه در توچال خود فروشنده , ماشينهايي رو جهت تست قرار داده و همه عزيزان مي تونن امتحان كنند. و اگر باب ميلشون بود خريداري كنند.در ضمن مثل اينكه اگر بر روي ماشين شخصي نصب بشه و طرف خوشش نياد قابل استرداد بعد يه زمان مشخصه.همه اينا اظهارات فروشنده است.

در ضمن من هيچ كدوم از مواردي رو كه ذكر كردم تاييد نكردم. و دوستان با توجه به عقل و شعور خودشون خريداري مي كنند.
ولي اون مواردي رو كه من استفاده كردم و نتيجه مطلوب رو نداشته , براي عزيزان مي گم تا نخرند. مانند ژل زادو

يا علي

gigitall
20 September 2009, 10:14 AM
سلام عيد فطر مبارك
من براي پاسخ به پست 10 سوال كردم جوابو مي ذارم.
فقط خود فيلتره و به صورت پك كامل نيست.
حالا شايد جاي ديگه داشته باشن.مسيرم خورد باز مي پرسم.

imanrio
26 September 2009, 10:59 PM
سلام بر اساتید محترم چند روزی تهران کار داشتم فرصتی شد ماشین رو بردم aps تو پارکینگ توچال هیچ ریویی برای امتحان اونجا نبود .اما برای من تقویت ترمز رو انجام داد .برای ریو فقط ترمزای عقب تقویت میشن.فقط لنتها با یه نوع گرافیتی عوض میشن که به گفته فروشنده انعطاف پذیر تره. نتیجه راضی کننده است با 60 تا ترمز محکم گرفتم قفل نکرد در صورتی که قبلا با 40 تا قفل می کرد.

r_yan_p
27 September 2009, 05:35 PM
دوست عزیز میشه لطفا بگی که چقدر هزینه شد و چقدر زمان برد؟

r_yan_p
27 September 2009, 05:36 PM
آیا توصیه میکنی که ما هم این کارو بکنیم؟

imanrio
28 September 2009, 10:30 PM
سلام بر دوسنان گرام سه چهار ساعت زمان برد از من شصت تومان گرفت توانا ترمز بهتر شده و خل کمتر از قبل قفل م کنه به دوستان توصه م کنم ارزشش رو داره .از تهران تا اصفهان فعلا امتحانش کردم تا ماهشهر هم تو کوهها اسوج امتحان که شد نتجه رو به شما هم مگم

imanrio
7 October 2009, 05:56 PM
سلام بز دوستان عزيز
قطعه موسوم به aps تو گردنه ها وسرازيريهاو همچنين جاده صاف امتحان شد .به نظر من خيلي از مشكلاي ترمز ريو رو بزطرف و دل راننده رو امن ميكنه من واقعا راضيم الان به زور ترمزا قفل مي كنند

kamil81
8 October 2009, 12:38 AM
سلام
یک کمی عجیبه آخه تعویض لنت های عقب چه ربطی به فقل نکردن لاستیکهای جلو دارد؟
شنیده بودم کله کردن ماشین در هنگام ترمز مربوط به نگرفتن لنت های عقبه ولی قفل نکردن لاستیک های جلو را متوجه نمی شوم.

محمد رضا محمدي
8 October 2009, 10:42 AM
یک کمی عجیبه آخه تعویض لنت های عقب چه ربطی به فقل نکردن لاستیکهای جلو دارد؟
نیروی ترمز به نسبت مشخص بین چرخهای عقب و جلو تقسیم شده ... در نظر بگیرید اگر نیروی ترمز چرخهای عقب به واسطه استهلاک لنتها و یا هر عامل دیگه کم بشه .. این توازن بهم میخوره و باعث فشار بیشتر به ترمزهای جلو و در نتیجه قفل کردن چرخها میشه

imanrio
8 October 2009, 11:46 AM
سلام
همانطور كه استاد فرمودند قواي كمكي ترمز عقب باعث ميشه نيروي كمتري براي نگهداشتن ماشين به پدال نياز باشه .

imanrio
18 November 2009, 08:57 PM
دوستان گرامي من ريو رو با تندر عوض كردم يك تاپيك دوست داشتم راجع به تجربياتم با ريو بنويسم كه متاسفانه مديران سريع پاكش كردند! ريو آذر 86 رو 9.5 دادم و تندر فول 87 رو با 15000 كيلومتر 13.5 گرفتم.

ريوي من دچار يك سري تغييرات شده بود.
-ترمز عقب با لنت aps تعويض شده بود.
-مه شكن فابريك جلو نصب شده بود.
-با استفاده از نظرات استاد بنكدارپور زير ستونها.زير صندلي عقب.زير پدالها .زير كنسول وسط.زير وروديهاي هواي پايين .پشت صفحه نشاندهنده.داخل دربها.زير ستون وسط كه كمربندها رو در بر گرفته.از بيرون زير گلگيرهاي دو طرف جلو با لايه هاي فوم و ابر عايق شده بود.بطوريكه كاهش صداي كابين مشهود بود.
-سيستم صوتي تصويري dvd,tv, bluetooth ,دوربين ديد در شب عقب,mp3 كه به صورت 7" جاي ضبط ريو نصب شده بود.(قيمت خودش و نصبش 420 بود با اينكه چيني بود واقعا ازش راضي بودم اگه كسي خواست تا عكس بذارم.
-استرس بار
-رينگ و لاستيك كه از خودم نقل قول مي كنم!
من تجربه سه نوع رينگ و لاستيك رو روي ريو دارم
اميدوارم بتونم كمكي كنم
اول 13/70/175
فابريك كارخونه كه عمده مشكلش بر مي گرده به ايجاد ضعف در ترمزها و ت... زياد در دست اندازها و ارتفاع كم ماشين ولي در عوض شتاب ماشين بهتر احساس مي شد.
دوم 15/50/190
با رينگ لنزو كه مشكلش كوبيدن زياد ماشين در دست اندازها بود. باز و بسته شدن پيچ چرخها بايد با تبديل صورت مي گرفت و ميشه گفت براي ماشين زياد بود. شتاب ماشين هم اندكي كم شده بود. در عوض ترمزها خيلي بهتر شده بود و خيلي كمتر قفل ميكرد.
سوم 13/70/185 كه كه تاثيرش روي شتاب تقريبا مثل رينگ 15. تعليق ماشين از هر دو بهتره. ترمز از رينگ 15 ضعيفتر ولي از فابريك بهتره. مشكلش اينه كه كمي شكم ميده ميتونم بگم 13/65/185 با رينگ 13 بهترينه.
با توجه به جميع جهات من 14/70/175 رو پيشنهاد ميكنم كه كارخونه مي خواد رو اتوماتيكا بذاره.
(البته بهترين ريو 14/65/175 با لاستيك نرمي مثل هانكوك)
ضمنا سعي كردم تجربيات مقايسه چند روزه با تندر رو در تاپيك مقايسه مطرح كنم شما هم لطفا نظر بديد.

?!...sia
18 November 2009, 09:12 PM
دوستان گرامي من ريو رو با تندر عوض كردم يك تاپيك دوست داشتم راجع به تجربياتم با ريو بنويسم كه متاسفانه مديران سريع پاكش كردند! ريو آذر 86 رو 9.5 دادم و تندر فول 87 رو با 15000 كيلومتر 13.5 گرفتم.

ريوي من دچار يك سري تغييرات شده بود.
-ترمز عقب با لنت aps تعويض شده بود.
-مه شكن فابريك جلو نصب شده بود.
-با استفاده از نظرات استاد بنكدارپور زير ستونها.زير صندلي عقب.زير پدالها .زير كنسول وسط.زير وروديهاي هواي پايين .پشت صفحه نشاندهنده.داخل دربها.زير ستون وسط كه كمربندها رو در بر گرفته.از بيرون زير گلگيرهاي دو طرف جلو با لايه هاي فوم و ابر عايق شده بود.بطوريكه كاهش صداي كابين مشهود بود.
-سيستم صوتي تصويري dvd,tv, bluetooth ,دوربين ديد در شب عقب,mp3 كه به صورت 7" جاي ضبط ريو نصب شده بود.(قيمت خودش و نصبش 420 بود با اينكه چيني بود واقعا ازش راضي بودم اگه كسي خواست تا عكس بذارم.
-استرس بار
-رينگ و لاستيك كه از خودم نقل قول مي كنم!
من تجربه سه نوع رينگ و لاستيك رو روي ريو دارم
اميدوارم بتونم كمكي كنم
اول 13/70/175
فابريك كارخونه كه عمده مشكلش بر مي گرده به ايجاد ضعف در ترمزها و ت... زياد در دست اندازها و ارتفاع كم ماشين ولي در عوض شتاب ماشين بهتر احساس مي شد.
دوم 15/50/190
با رينگ لنزو كه مشكلش كوبيدن زياد ماشين در دست اندازها بود. باز و بسته شدن پيچ چرخها بايد با تبديل صورت مي گرفت و ميشه گفت براي ماشين زياد بود. شتاب ماشين هم اندكي كم شده بود. در عوض ترمزها خيلي بهتر شده بود و خيلي كمتر قفل ميكرد.
سوم 13/70/185 كه كه تاثيرش روي شتاب تقريبا مثل رينگ 15. تعليق ماشين از هر دو بهتره. ترمز از رينگ 15 ضعيفتر ولي از فابريك بهتره. مشكلش اينه كه كمي شكم ميده ميتونم بگم 13/65/185 با رينگ 13 بهترينه.
با توجه به جميع جهات من 14/70/175 رو پيشنهاد ميكنم كه كارخونه مي خواد رو اتوماتيكا بذاره.
(البته بهترين ريو 14/65/175 با لاستيك نرمي مثل هانكوك)
ضمنا سعي كردم تجربيات مقايسه چند روزه با تندر رو در تاپيك مقايسه مطرح كنم شما هم لطفا نظر بديد.

ایمان جان ارزون ردش نکردی؟!
چند تا کار کرده بود؟
جاییش هم خورده بود؟

imanrio
18 November 2009, 09:21 PM
آره متاسفانه از جلو خورده بود به يك سه چرخه كاپوت سپر جلو و گلگير سمت راست عوض شده بود ضمنا رادياتورها و فن هاشون هم عوض شده بودند.

?!...sia
18 November 2009, 09:30 PM
آره متاسفانه از جلو خورده بود به يك سه چرخه كاپوت سپر جلو و گلگير سمت راست عوض شده بود ضمنا رادياتورها و فن هاشون هم عوض شده بودند.

من همکارم مدل 84 رو با کارکرد بالای 100 تا داد 9.7!!! البته تو تبریز
ولی میگفت جاییش نخورده بوده

arash_2006
18 November 2009, 10:04 PM
سلام ایمان عزیز
مسلما تجربیات شما در این مورد بسیار مفید خواهد بود
فقط من چندتا سوال در مورد سیستم APS دارم که ممنون میشم با توضیحات بیشتری جوابم رو بدی
اول اینکه وقتی اونو نصب کردی از چه سایز رینگ و لاستیکی استفاده کردی؟
تا چند کیلومتر از ماشین با این سیستم استفاده کردی؟
با توجه به توضیحاتی که قبلا دادی (فقط لنت عقب تعویض میشه) آیا بعد از اتمام لنت ماشین از اون حالت درمیاد؟ آیا اون لنت ها رو به صورت جدا هم میفروشند؟ قیمت لنت ها رو به صورت جداگانه نداری؟
و در آخر آیا هنوزم توصیه میکنی که دوستان از اون استفاده کنند؟
با توجه به مقاله ای که تو این شماره مجله ماشین در این مورد نوشته و البته قبل از اون توضیحات شما خیلی وسوسه شدم که یک سر تا تهران برم و ...
متشکرم

imanrio
18 November 2009, 10:53 PM
ارش جان سلام
سايز لاستيك 185/70/13 بود. حدود 2000 كيلومتر تا زمان فروش از اون استفاده كردم.به گفته نصابش بعد از 2 سال (چند كيلومتر رو اشاره نكرد)بايد لنتها رو عوض كنيد.خود نصاب گفت به محل ارسال ميكنند و توسط مكانيك قابل تعويضه.صد در صد استفاده از اون رو در بهبود عملكرد ترمز مفيد مي دونم.نميگم كاملا مثل ABS ميشه ولي قفل كردن تاير ها رو خيلي كمتر ميكنه.

arash_2006
19 November 2009, 06:18 PM
ممنون بابت توضیحات
امروز زنگ زدم بهشون
قیمت رو برای ریو گفت 130 تومن:icon_twis
البته گفت هم لنت جلو و هم لنت عقب تعویض میشه و زمان رو هم طبق گفته مجله ماشین همون 8 ساعت گفت
در مورد لنت ها هم سوال کردم که گفت فرق آنچنانی با لنت های معمولی نداره و شما بعد از اتمام لنت ها میتونید از نوع فابریک استفاده کنید ولی چنانچه بخواید مجدد از همین لنت ها استفاده کنید میتونید مجدد از ما خرید کنید و همینطور که شما توضیح دادید گفت که هرکس دیگه ای میتونه نصب کنه در مورد قیمت لنت ها هم اطلاع زیادی نداشت و گفت که مسئول فروش نیست ولی فرق قیمت آنچنانی با لنت های فابریک نداره
علاوه بر تعویض لنت ها گویا یک سری قطعات دیگه هم بکار میبرند و البته یک سری تنظیماتی رو هم انجام میدن که گویا خیلی اصرار دارند در انحصار خودشون باشه و هیچ توضیح اضافه ای نمیدن
در کل به نظر شما با توجه به قیمتی که شما فرمودین و این اضافه قیمتی که الان گفتن به نظر شما بازم ارزش داره؟ (با توجه به اینکه لنت های جلو و عقب هردو تعویض میشن)

imanrio
20 November 2009, 01:47 AM
آرش جان اون موقع كه من رفتم عمده تمركزشون رو 405 بود و در مورد ريو فقط عقب رو تعويض مي كردند تعداد كل كاركنان اونجا 4-5 نفر بود و اتاق كوچكي داشتند . كارشناس اصلي هم يك نفر بود كه وقتي نبود موبايلشون رو ميدادند ميشد باش تماس گرفت. الان اسمشون يادم نيست. قيمت هم 60 تومن دادند.0(يكبار ديگه لطفا تماس بگير شايد اشتباهي شده باشه.)واقعيت اينه كه ترمز ماشين واقعا تغيير داشت .

arash_2006
20 November 2009, 10:36 AM
ایمان جان واقعا ممنون از راهنماییت
حقیقت اینه که من مصمم شدم نصبش کنم قبلش میخواستم پرژکتور و زنون نصب کنم که به نظرم این یکی واجب تره
من فکر میکنم که این اختلاف قیمت بخاطر نصب لنت های جلو باشه که خب کمی منطقیه فقط میمونه اینکه کی وقت کنم یک سر برم تا تهران اونم با این وضعیت بنزین:icon_eek:
بعد از تعویض رینگ های 15 با 13 فابریک واقعا ترمزها حالگیر شدن و به محض اینکه کمی پدال رو محکم فشار بدم چرخ ها قفل میکنند و حس ناامنی به آدم دست میده که مجبورم همیشه با احتیاط رانندگی کنم جدا اعصابم رو خورد کرده
خصوصا الان که بیشتر وقت ها بارندگی و خیابون ها خیس و لیز بازاره
بازم ممنون

alireza_sos
20 November 2009, 11:32 AM
من الان 1 ماهه هر روز با ریو حدود 3 4 ساعت در حال رارندگی هستم همین دیشب با وجد بارون که اومده بود مجبور به ترمز شدید شدم اما از قفل کردن خبری نبود
نمیدونم چرا دوستان همش از ترمز بد و قفل کردن چرخها گله دارن

imanrio
20 November 2009, 11:39 AM
سلام ارش جان . به نظر بنده حقير هم ترمز مهمتره. تا اون موقع يك پيشنهادم دارم اگر صلاح ميدوني لنتاي عقب و متعلقاتش رو يه بازديد كن .لنت عقب ريو من يك مدتي بازوش گير داشت و قفل كردن چرخ رو تشديد ميكرد.
عليرضا جان سلام .به حضورت عارضم چند وقت پيش از قول يكي از فرماندهان پليس كشور شنيدم كه فشار پليس منجر به تعويض 69 قطعه در ريو شده .با توجه به فرمايش شما و ديگر دوستان كه ريو جديد دارند شايد قطعات مربوط به ترمز بوده باشن. راستش تاچند روز ديگه ترمز يه ريو 88 رو امتحان و نتيجه رو اعلام ميكنم.

arash_2006
20 November 2009, 11:54 AM
من الان 1 ماهه هر روز با ریو حدود 3 4 ساعت در حال رارندگی هستم همین دیشب با وجد بارون که اومده بود مجبور به ترمز شدید شدم اما از قفل کردن خبری نبود
نمیدونم چرا دوستان همش از ترمز بد و قفل کردن چرخها گله دارن
سلام
دوست عزیز میشه سایز رینگ و لاستیک تون رو بفرمایید؟ همونطور که گفتم منم با رینگ 15 اصلا مشکلم به این حادی نبود
سلام ارش جان . به نظر بنده حقير هم ترمز مهمتره. تا اون موقع يك پيشنهادم دارم اگر صلاح ميدوني لنتاي عقب و متعلقاتش رو يه بازديد كن .لنت عقب ريو من يك مدتي بازوش گير داشت و قفل كردن چرخ رو تشديد ميكرد.
عليرضا جان سلام .به حضورت عارضم چند وقت پيش از قول يكي از فرماندهان پليس كشور شنيدم كه فشار پليس منجر به تعويض 69 قطعه در ريو شده .با توجه به فرمايش شما و ديگر دوستان كه ريو جديد دارند شايد قطعات مربوط به ترمز بوده باشن. راستش تاچند روز ديگه ترمز يه ريو 88 رو امتحان و نتيجه رو اعلام ميكنم.
ممنون ایمان جان
من خیلی وقته ماشین رو سرویس نکردم (وقت نکردم)
لنت ها رو تو کیلومتر 20 هزار بردم یک نگاهی انداختند طرف گفت که هنوز 30 درصد هم از گوشتش کم نشده الانم کیلومتر 24 هزار هستم ولی فکر میکنم کمی کثیف شده باشند خصوصا که یک هفته ای میشه که سوت هم میکشند البته خیلی خفیف
ولی شما درست میفرمایید باید بدم درست و حسابی بازبینی بشه

alireza_sos
20 November 2009, 01:29 PM
سلام ایمان جان
بله درست می فرمایید احتمالا در سیستم ترمز هم تغییراتی داده شده

آرش جان رینگ لاستیک فابریک کارخونه که البته لاستیک هم کویره:icon_arro

amirorviss
14 January 2010, 12:07 AM
دوستان عزیز سلام و خسته نباشید.

من واقعا تعجب میکنم که این همه در مورد ترمز ریو بحث شده و گلایه مند هم کم نیست.
دوستان عزیز تنها مشکل در عمل ترمز گیری ریو به سایز رینگ و نوع لاستیک بر میگرده.
متاسفانه به علت کم کاری مطابق معمول تولید کننده محترم داخلی رینگ آب رفته و از سایز "14 به "13 تبدیل شده و همچنین برند لاستیک هم که از برترینهای دنیا میباشد :icon_eek::icon_redf
من رینگ "14 با لاستیک میشلن به سایز 195/60/14 برای ماشینم استفاده کردم.
وضعیت کلی ماشین من در حال حاضر پس از حدود 2 سال کارکرد به شرح ذیل است :
وضعیت ترمزگیری و هندلینگ کاملا قابل قبول ، شتاب گیری هم مناسب و ماشین از نظر سواری و نرمی هم مطلوبه.
پس من به همه دوستان پیشنهاد میکنم به جای ایجاد هرگونه تغییر در سیستم ترمز ابتدا نسبت به تعویض رینگ خودرو اقدام و سپس یک لاستیک مناسب با نوع و شرایط مصرف خود از خودرو خریداری کنید و باد لاستیک خود را همواره در حالت استاندارد تنظیم نمایید.
موفق و پیروز باشید.

شاهرخ 54
1 March 2010, 10:59 PM
من ترمز ماشینم ( ریو ) رو ای پی اس کردم واقعا عالی شده با 90 تومن و خیلی راضی هستم.

محمد رضا محمدي
1 March 2010, 11:40 PM
اگه این ماسین نکته مثبت داره به منم بگید شاید نظرم عوض شد.
بگم که من زانتیاوelx و تیپ 5 داشتم.
اولا انتخاب ماشین کاملا سلیقه ایه !
دوما هرچی پول بدی آش میخوری ....!
تعریف و تمجید از ریو در مقایسه با خودروهای هم رده اون هست مثل 405 .. سمند .. ال نود و ...!

Rasel
2 March 2010, 02:11 PM
اولا انتخاب ماشین کاملا سلیقه ایه !
دوما هرچی پول بدی آش میخوری ....!
تعریف و تمجید از ریو در مقایسه با خودروهای هم رده اون هست مثل 405 .. سمند .. ال نود و ...!

این حرفتو قبول دارم. توی این رنجی هم که میگی فکر کنم سر باشه.
شاید انتظار من از این ماشین زیاده.

شاهرخ 54
2 March 2010, 04:50 PM
قبل از ریو 405 داشتم مدل 82 سال 85 فروختمش  با 200  هزار  کیلومتر کارکرد  , واقعا راضی بودم  و ریو  رو خریدم و از همون اول بد جوری توی ذوقم خورد . نه دینامیک ونه هندلینگ . فقط شتاب و سرعت عالی داره اما هنوز که هنوزه دینامیک بالا و هندلینگ عالی 405 رو فراموش نکردم البته بگم کیفیت ریوی من از 405  امروزی خیلی بهتره به خاطر همون یه سمند ال ایکس گرفتم که مسافرت و جاده رو با سمند میرم و شهری رو با ریو  .
من برای ریو تقویت ترمز APS- گل پخش کن - پرژکتور جلو - پشه پران - شمع پلاتینیوم - زه بغل 132 - لاستیک 205 - سنسور دنده عقب - دوربین دید عقب - قیر پاشی زیر - پاور شیشه ها و .....  خیلی کارها کردم اما بازم به دلم نمی چسبه  و هر وقت تو سمند میشینم لذت رانندگی رو تجربه میکنم الان ریو من 70 تا کارکرده و سمند 45 تا .

kamil81
2 March 2010, 05:22 PM
خوب این دیگه بر می گردد به سلیقه و علایق هر فرد. چون من هم سال 87 بک 405 صفر گرفتم به عنوان ماشین زیر پام که نگهش دارم. فقط همین قدر بگم که به لعنت خدا نمی ارزید . چند ماه بعد فروختمش تا فقط از شرش خلاص بشم . در اینجا (http://ww.phalls.com/showpost.php?p=780908&postcount=113) قبلا بیشتر توضیح داده ام.

در مورد کارهایی که روی ریو خود انجام دادید در فروم TT ازتون خواستیم که چند تا عکس بگزارید که توجه نکردید . حداقل لطف کنید در این فروم زحمت بکشید از لوازم نصب شده خودروتون عکس بگزارید تا ما هم استفاده کنیم. مخصوصا جزئیات آینه برقی .

متشکرم

شاهرخ 54
3 March 2010, 12:17 AM
دوست عزیز باور بفرما هم مشغله زیادی دارم و هم بلد نیستم و گرنه دوست دارم کمکی کرده باشم و اگه اطلاعاتی داشته باشم حتما در اختیارتون میذارم .
البته من با نظر شما کاملا موافقم انتخاب ماشین سلیقه ای هست اما من شخصا ماشین سفت و محکم با بازی کم رو ترجیح میدم مثل سمند که البته مال من خیلی با کیفیته چون مدل 83 و سری اول هست و راضی هستم . البته بگم من با ریو تو تعطیلات پیش با زانتیا و سانتافه و مزدا 3 کل کل میکردم تو اتوبان اصفهان و پا به پای اونها میگازیدم و حسابی تو کف مونده بودن 200 تا تخته کرده بودم چون من فقط سوپر میزنم و ماشینم خیلی سر حاله اما لذت رانندگی رو احساس نمی کنم.
ولی ماشین خوبیه