View Full Version : شیشه شور و مسایل مرتبط با آن
satellite
21 August 2009, 02:54 PM
سلام
راستش امروز برای اولین بار البته در حالت ایستاده از شیشه شور 206 استفاده کردم نکاتی رو به ذهنم اومد مثل همیشه زودی اومدم از بچه های گل فروم پژو بپرسم!
شیشه شور و برف پاک کن عقب مشکلی نداشت ولی جلو وقتی استفاده کردم دیدم که :
اولا مقداری از مایع شیشه شور ترشح شده روی سقف...
و طبق این عکس
(http://aksupload.ir/pic/August/3%2848%29.jpg)
http://aksupload.ir/pic/August/3%2848%29.jpg
میبینید که یک جوی مانندی از مایع شیشه شور از نازل ها به سمت پایین حرکت کرده
و همچنین میبینید که بالای نازل ها هم روی کاپوت مورد عنایت پاشش مایع قرار گرفته..
اینا طبیعیه؟اگه نیست نازل ها چطوری تنطیم میشه؟(کلا هم دوست داشتم بدونم تنظیمشون چطوریه)
پیشا پیش ممنون
mortezagipsy
21 August 2009, 03:06 PM
نوک یه سوزن رو تو سوراخش فرو کنید و هر جور خواستید تنظیم کنید.
satellite
21 August 2009, 04:31 PM
نوک یه سوزن رو تو سوراخش فرو کنید و هر جور خواستید تنظیم کنید.
ممنون.ماشین شما هم اینجوریه یا نحوه پاششش تفاوت داره؟اون ابی که از پایین نازل ها ردیف اومده پایین هم در مورد شما هم صدق میکنه؟
pedrambade
21 August 2009, 11:06 PM
من فکر کنم طبیعی باشه، چون فشار آب پاش ثابت نیست ازهمه بدتر امروز من یه چیز جالب تر دیدم، اینکه اگه آبی بریزی تو شیشه شور که تمیز نباشه کنار هر دو تا بیلبیلک شوره می زنه و سفیدک بعدش مکافاتی داری واسه بردنش، بعدش مطمئنید میشه شیشه شور رو تنظیم کرد مثل پراید ؟
mehrdad5067
22 August 2009, 05:25 AM
سلام
راستش امروز برای اولین بار البته در حالت ایستاده از شیشه شور 206 استفاده کردم نکاتی رو به ذهنم اومد مثل همیشه زودی اومدم از بچه های گل فروم پژو بپرسم!
شیشه شور و برف پاک کن عقب مشکلی نداشت ولی جلو وقتی استفاده کردم دیدم که :
اولا مقداری از مایع شیشه شور ترشح شده روی سقف...
و طبق این عکس
(http://aksupload.ir/pic/August/3%2848%29.jpg)
میبینید که یک جوی مانندی از مایع شیشه شور از نازل ها به سمت پایین حرکت کرده
و همچنین میبینید که بالای نازل ها هم روی کاپوت مورد عنایت پاشش مایع قرار گرفته..
اینا طبیعیه؟اگه نیست نازل ها چطوری تنطیم میشه؟(کلا هم دوست داشتم بدونم تنظیمشون چطوریه)
پیشا پیش ممنون
طبیعیه! مال من هم از روز اول همینطور بوده! تنظیم هم نمی خواهد...
amirvr14
22 August 2009, 03:27 PM
مطمئنید میشه مثل پراید تنظیم کرد؟
farhad_s5
22 August 2009, 09:23 PM
206 من هم از اول ه همین صورت بوده و هست
reza_118
22 August 2009, 11:25 PM
راستش در مورد تنظیم که من فکر نکنم مثل پراید قابل تنظیم باشه.
در مورد اون آبی هم که به پایین سرازیر شده فکر نکنم طبیعی باشه و ممکنه بستی که از زیر لوله ها را به نازل محکم می کنه شل باشه.
مشکلی که کبار برای م پیش آمد گرفتن یکی از نازلها بود و هر کاری کردم باز نشد تا اینکه رفتم یک ایرانی به قیمت 1000 خریدم ولی اصلاً کیفیت پخش به اون صورت اصلی را نداشت و بعد از مدتی همون نازل قبلی را درست کردم به این صورت که با پمپ باد وصل کردم به انتهای نازل و با فشار باد سعی کردم گرفتگی رفع شود البته قبلش نازل را در جوهر نمک انداختم موثر واقع نشد پمپ باد هم زمانی موثر بود که بر جهت خلاف باد را با فشار در نازل جریان پیدا کرد و یک تیکه پلاستیک از انتها خارج شد که طبیعی بود با جوهر نمک و سرکه حل نمیشد چون کچ آب نبود.
amirvr14
23 August 2009, 04:53 AM
آقا من میخوام دل به دریا بزنم یه سوزن بکنم توش ببینم تنظیم میشه یا نه!توروخدا تا ظهر اگه خراب میشه بهم بگین من بعد از ظهر اینکارو میکنم!
reza_118
23 August 2009, 09:29 AM
آقا من میخوام دل به دریا بزنم یه سوزن بکنم توش ببینم تنظیم میشه یا نه!توروخدا تا ظهر اگه خراب میشه بهم بگین من بعد از ظهر اینکارو میکنم!
به نظر من که اینکارو نکنید من تا حالا ندیدم تنظیم این آب پاشها به هم بخوره مشکل چی هست مگر؟
pedrambade
23 August 2009, 10:40 AM
دوست عزیز سیستم آب پاش 206 سیستم منحصر به فردی هست که با توجه به طراحی اون کمتر ماشینی رو پیدا می کنی تو رده خودش که همچنین سیستمی داشته باشه و آب رو بصورت اینجکشن به روی شیشه بپاشه من فکر می کنم اصلا پیدا نمی کنی، من هم موافق نظر رضا هستم و اگه می خوای پول خرابی یه آب پاش رو بدی سوزن بر دار و انگولکش کن، اگه دقت کرده باشی مجرای پاشش بصورت مستطیل کوچیک هست و شکل دوار نداره، اغلب ماشین ها رو نگاه کنی یه گوی دوار داره که آب از داخل مجرای اون به روی شیشه بصورت مستقیم پاشیده می شه، اما 206 بصورت اینجکشن (پودری) پاشیده می شده، پس سیستم اصلی همون دوتا نازل پاشنده هست که با دستکاری اون فقط مجرا رو گشاد تر می کنی و مطمئنا کاراییش از دست می ره،
اما اگه کرمت نخوابید و امتحان کردی به ما هم بگو ببینیم نتیجه چی می شه؟
مخلص :) :lover:
amirvr14
23 August 2009, 11:43 AM
دوست عزیز سیستم آب پاش 206 سیستم منحصر به فردی هست که با توجه به طراحی اون کمتر ماشینی رو پیدا می کنی تو رده خودش که همچنین سیستمی داشته باشه و آب رو بصورت اینجکشن به روی شیشه بپاشه من فکر می کنم اصلا پیدا نمی کنی، من هم موافق نظر رضا هستم و اگه می خوای پول خرابی یه آب پاش رو بدی سوزن بر دار و انگولکش کن، اگه دقت کرده باشی مجرای پاشش بصورت مستطیل کوچیک هست و شکل دوار نداره، اغلب ماشین ها رو نگاه کنی یه گوی دوار داره که آب از داخل مجرای اون به روی شیشه بصورت مستقیم پاشیده می شه، اما 206 بصورت اینجکشن (پودری) پاشیده می شده، پس سیستم اصلی همون دوتا نازل پاشنده هست که با دستکاری اون فقط مجرا رو گشاد تر می کنی و مطمئنا کاراییش از دست می ره،
آخه من امروز که دقت کردم دیدم آب رو خیلی رو سقف میپاشه نه رو شیشه!!
میرم امتحان میکنم نتیجش رو میگم آخه میدونین کرمم نخوابیده!:icon_arro
simbaleo
23 August 2009, 06:51 PM
اون نازل توش یه پره داره که با چرخشش آب پودر میشه، سیخ و سوزن هم توش نکنین که خرابش میکنه و اصلیشون گیر نمیاد. از ما گفتن بود...
amirvr14
23 August 2009, 07:06 PM
اون نازل توش یه پره داره که با چرخشش آب پودر میشه، سیخ و سوزن هم توش نکنین که خرابش میکنه و اصلیشون گیر نمیاد. از ما گفتن بود...
کاش اینو زودتر میگفتی!چون نازلم فاتحه اش خونده شود!سرش گشاد شد الان آب رو به آسمون پرت میکنه نمایندگی هم رفتم نداشتن!!!
satellite
23 August 2009, 07:13 PM
همه گفتن که.!امیدوارم پیدا کنی..
simbaleo
23 August 2009, 07:19 PM
تسلیت عرض میکنم، پسر خوب یه چیزی شنیدی سریع رفتی امتحان کردی؟!
یه گله هم از دوستان دارم و اونم اینه که وقتی از یه چیزی مطمئن نیستی بندگان خدا رو گمراه نکن، آخه مگه پرایده که سوزن بکنی توش! الان این آقا یه نازل که گیر هم نمیاد سر همین راهنمایی اشتباه پیاده شد.
فروم نویسی بیشتر از اونی که فکرشو کنی ریزه کاری داره. فقط تایپ 4 تا کلمه و بالا بردن تعداد پست نیست.
روی صحبتم با همس لطفا کسی به خودش نگیره.
amirvr14
23 August 2009, 07:26 PM
اقا آخه گفتن مثل پراید تنظیم میشه!اخه یه مشکلی داشت اونم این بود که آب رو قشنگ رو شیشه پخش نمیکرد و حدود 40 درصد آب به سقف میپاشید!منم گفتم سرشو بیارم پایین که گشاد شد!!!الان دیگه 80 درصد آب به سقف میپاشه!!!امیدوارم بتونم پیدا کنم تقصیره خودم بود!
ممنون از همدردیتون
mortezagipsy
23 August 2009, 08:36 PM
مثل اینکه کمی دیر اومدم سراغ این تاپیک ...
متاسفم, من نمی خواستم گمراهتون کنم, اما دقیقا" یادمه توی کارواش شیشه شور 206 رو همین طوری با سوزن تنظیم کردن و واسه همین گفتم. راجع به پراید و ... اینام چیزی نمی دونم.
بعدش این همه دوستان گفتن این کارو نکنید ...
راستش در مورد تنظیم که من فکر نکنم مثل پراید قابل تنظیم باشه.
به نظر من که اینکارو نکنی
اگه می خوای پول خرابی یه آب پاش رو بدی سوزن بر دار و انگولکش کن، اگه دقت کرده باشی مجرای پاشش بصورت مستطیل کوچیک هست و شکل دوار نداره، اغلب ماشین ها رو نگاه کنی یه گوی دوار داره که آب از داخل مجرای اون به روی شیشه بصورت مستقیم پاشیده می شه، اما 206 بصورت اینجکشن (پودری) پاشیده می شده، پس سیستم اصلی همون دوتا نازل پاشنده هست که با دستکاری اون فقط مجرا رو گشاد تر می کنی و مطمئنا کاراییش از دست می ره،
چرا ...؟
به هر نمی خوام خودمو بی تقصیر جلوه بدم ...!
سعی می کنم بگردم و اون نازل رو واستون پیدا کنم.
امیدوارم عذرم رو بپذیرید ...
amirvr14
24 August 2009, 04:39 AM
مرتضی جان تقصیر شما نبود خودم این کرمم نخوابید!!!از حس مسئولیتت ممنون،انشالاه میگردم پیدا میکنم ممنون
reza_118
24 August 2009, 05:55 AM
قیمت ایرانیش 1000 تومان و مثل پراید آب می پاشه و قیمت اصلیش 4000 تومان هست اگر گیرتون بیاد.
vahid4u
24 August 2009, 11:10 AM
مرتضی جان تقصیر شما نبود خودم این کرمم نخوابید!!!از حس مسئولیتت ممنون،انشالاه میگردم پیدا میکنم ممنون
اگر الان مشهد هستي برو خيابان دستغيب (بين چهارراه خيام و فلسطين) فروشگاه تكنيك پژو داره اصليش 5000 تومان و ايرانيش 1000 تومان
amirvr14
24 August 2009, 07:26 PM
ممنون وحید جان
امروز رفتم یکی گرفتم 2000 تومان خوشحالم بودم که بالاخره پیدا کردم وصلش که کردم دیدم مثل پراید میپاشه!!حالم گرفته شد!پسش دادم فعلا دارم با خودش میسازم.نمایندگی بختیاری تو وکیل آباد رفتم اصلیش رو داشت 5000 تومان.
فعلا ببینم خودش چی میشه،اگه دیدم اذیت میکنه عوض میکنم.از راهنمایی همه ممنون
simbaleo
24 August 2009, 07:52 PM
ایساکوی مرکزی هم اصلشو میفروشه 5000 تومن، مارکش هم VDO بود.
سپندار مزد
8 November 2009, 08:49 AM
این اب پاش ما یکش میپاشه یکی نمیپاشه .داه حلی سراغ ندارید؟
milad_pq
8 November 2009, 03:23 PM
ای ول حال کردم عجب ادبیات با حالی داری رفیق :icon_sad: تا 2 ساعت داشتم میخندیدم :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
این صحبتا رو ول کنین
در مورد مایع شیشه شوی صحبت کنین...
اینکه چی هست و اینکه الزاما باید از اون نوع استفاده بشه یا نه؟
مثلا میشه هر آبی توش ریخت ؟ تصفیه-معدنی-هندونه و ...
simbaleo
8 November 2009, 05:53 PM
این اب پاش ما یکش میپاشه یکی نمیپاشه .داه حلی سراغ ندارید؟
اگر شلنگهاش گیر نداشته باشن، یعنی نازل رفته مرحله بعد و باید عوض بشه!
forghani-brothers
8 November 2009, 06:35 PM
نمایندگی ایران خودرو اول خیابان آبان جنوبی هم داره
emam312
9 November 2009, 11:53 AM
با سلام و احترام
والا من هم به یه برق کار گفتم (دوستم بود) با یه چیزی شبیه به سوزن دسترکاریش کرد درست شد (من تصصادف کرده بودم کاپوتم تعویضی بود و آب را به سقف می پاشید) و هیچ ایرادی هم پیدا نکرد، من تعجب کردم این دوتمون با سوزن دست کاری کرده خراب شده!
ولی تنظیمش هم نیاز به دقت داره چوندر مدلهای کارخانه ای پس از ایست برف پاک کن دیگه آبی روی شیشه نمیاد ولی در ماشین من بعد از ایست برف پاک کن باز هم آبهای منوده روی شیشه به پایین جریان پیدا می کنه!
milad_pq
9 November 2009, 05:45 PM
مایع شیشه شوی چه مشخصاتی داره ؟ آیا میشه خودمون درستش کنیم؟
reza_118
9 November 2009, 07:55 PM
فقط دوستان توجه داشته باشند که از مایع شیشه شوی کاسپین استفاده نکنند که مثل حالت اسیدی رنگ بازوی برف پاک کن شما را می برد.
hamid-fateh
10 November 2009, 12:08 AM
فقط دوستان توجه داشته باشند که از مایع شیشه شوی کاسپین استفاده نکنند که مثل حالت اسیدی رنگ بازوی برف پاک کن شما را می برد.
رضا جان نمیشد زودتر بگی من دیروز یه دونشو ریختم توی مخزنش حالا چه جوری خالیش کنم و از چه مارکی استفاده کنم؟
simbaleo
10 November 2009, 01:03 AM
کاری نداره با یه تیکه شیلنگ که پر از آبه مکش ایجاد کن و کل مخزنو خالی کن، یه بار من توی مخزن ورنا بجای شیشه شور مایع رادیاتور ریختم همینجوری تا آخر خالیش کردم! فقط کافیه که شلنگ تا ته مخزن بره تو و سر آزادش از سری که تو مخزنه در هر حالتی پایینتر باشه.
ولی تجربه 3 ساله من تو استفاده از مایع شیشه شور اینه:
استفاده نکنین، مخصوصا ایرانیاش که عمر چشمی شیشه شور 206 رو به شدت کم میکنن، اما بی آزار ترین مایع مال وورث (Wurth) هستش که آلمانیه، بطریهای خیلی کوچکی داره و مایع داخلش غلیظ و نارنجی رنگه. برای مخزن شیشه شور 206 یک سومش کافیه، بیشتر بریزین غلیظ میشه.
milad_pq
10 November 2009, 01:17 PM
با تشکر از simbaleo (http://www.phallz.com/member.php?u=47467) عزیز
آیا مارک ایرانی هم سراغ دارین که مورد تایید شما باشه؟
ممنون آقا رضا بخاطر توصیه ی بموقت :icon_wink
یکی از دوستان میگفت اگه همین شیشه پاک کن های معمولی رو با آب قاطی کنی کار همون شیشه شوی رو انجام میده ! :icon_eek: میگفت چیزی که باعث میشه شیشه شوی اینقدر تمیز کنه مقدار الکلشه که تو شیشه پاک کن هم هست .
نظر شما چیه؟
reza_118
10 November 2009, 08:23 PM
ممنون آقا رضا بخاطر توصیه ی بموقت :icon_wink
یکی از دوستان میگفت اگه همین شیشه پاک کن های معمولی رو با آب قاطی کنی کار همون شیشه شوی رو انجام میده ! :icon_eek: میگفت چیزی که باعث میشه شیشه شوی اینقدر تمیز کنه مقدار الکلشه که تو شیشه پاک کن هم هست .
نظر شما چیه؟
من هم به نظرم مفید می تونه باشه خودم هم بعضی وقتها همین کار را می کنم
uranuse
11 November 2009, 01:52 PM
سلام
تا اونجايي كه من تجربه دارن كارخونه مايع شيشه شويي رو مي خره كه باعث خوردگي برف پاك كن نشه.
نمي تونم بگم كه اگر مايع شيشه شور معمولي رو با آب قاطي كنيد. بي ضرر يا نه؟
satellite
11 November 2009, 02:59 PM
ایساکو که خودش مایع شیشه شور داره که ، از اون تهیه کنید نوشته تو تابستون بیشتر اب بهش اضافه کنید.
simbaleo
11 November 2009, 04:07 PM
همون مایع مورد نظر دو تا چشمی گذاشت رو دستم! اصلا نگیرین ازش.
satellite
11 November 2009, 04:37 PM
اخ اخ اونم برای من که حوصله بیرون کشیدن مایع رو ندارم!
باید تا میتونم اب اضافش کنم که رقیق بشه توانایی خرابی رو نداشته باشه :186:
ghoroob
11 November 2009, 11:33 PM
نظرتون در مورد آب جوشیده شده (سرد) بدون هیچ مایعی چیه ؟
Warrior--
12 November 2009, 09:39 AM
آقا آخر چی بریزیم داخل منبع شیشه شور؟
می خواستم بروم چند تا از این شیشه شور ها بخرم ولی با خواندن این تاپیک منصرف شدم.
خودمان نمی توانیم درست کنیم؟
alireza_sos
12 November 2009, 11:27 AM
ما که تازه ریو تحویل گرفتیم خود کارخونه شیشه شور ریخته خیلی عالیه نمیدونم چی ریخته اما آبی رنگه بعد از استفاده کردن شیشه حسابی برق میفته
Warrior--
12 November 2009, 01:59 PM
برای من هم همینطور بود :(
روز اولی که اتومبیل را تحویل گرفته بودم نزدیک خانه که رسیدم دستم اشتباهی خوبد به دسته ی برف پاکن و شیشه خیلی خیلی براق شد!!!!
الان اصلا شیشه پاکن هایی که از بیرون خریداری کردم نصف شیشه پاکنی که کارخانه ریخته بود کارایی ندارند :(
دوستان کسی اطلاعی ندارد که کارخانه چه چیزی داخل منبع می ریزد؟
simbaleo
12 November 2009, 02:00 PM
بهترین چیز الکل طبیه، هم تمیز میکنه و هم یخ نمیزنه.
mortezagipsy
12 November 2009, 08:31 PM
تبخير نمي شه زود ؟
بعد فك كنم لاستيك تيغه ها رو هم خشك كنه. :icon_ques
اینجانب
12 November 2009, 08:33 PM
من که مدتهاست که هر بار موقع پر کردن مخزن شیشه شور حدود 100 سی سی هم مایع شیشه شور (خانگی) می ریزم. البته از یخ زدگی جلوگیری نمیکنه و بعضی حشرات و شیره درختان را هم بطور کامل پاک نمی کنه ولی چربی روی شیشه را پاک می کنه.
noisymind
13 November 2009, 11:54 AM
به نظر منکه بیشتر خود آب هست که باعث رسوب گرفتی سوزنهای آب پاش میشه. نه که خود مایع شیشه شور ( غیر از بحث پوسوندن لاستیک برف پاک کن ) باعث رسوب و گرفتگی نمیشه. بهتره به نظر من حالا هر چی هم استفاده میکنید , به جای قاطی کردن آب معمولی از آب مقطر استفاده کنید.
yaghini
13 November 2009, 10:46 PM
1- اونی که باعث گرفتگی و شوره زدن میشه اصطلاحا سختی آب هست که ترکیباتی نظیر بی کربنات و غیره داره. دو راه برای گرفتن سختی هست :
1- استفاده از ماده سختی گیر
2- راه آسانتر اینکه آب رو در کتری (باید حتما فلزی باشه) 5 دقیقه بجوشونید. (دیدین کتری ها شوره میزنن). دلیل علمی هم اگه دوستان خواستن عرض میکنم.
2- اونایی که از آب معمولی مدت زیادی استفاده کردن و الان لوله هاشون و نازل ها شوره زدن، میتونن از سرکه سفید استفاده کنن، کلا سرکه بسیار عالی و خوب سختی(شوره) رو توی خودش حل میکنه. البته تماس اون با فلزات هم مشکلی نداره( کما اینکه براون برای سختی زدایی قهوه ساز و دیگر وسایل خودش توصیه به استفاده از سرکه سفید میکنه). یادآواری میکنم که حل شدن شوره ها در سرکه هم زمان و هم تکرار میطلبد.
3- یکی از دوستان چند قطره مایع ریکا به آب داخل شیشه شور اضافه میکرد و خیلی خیلی هم راضی بود، با توجه به فراریت الکل دوستان نظرشون نسبت به ریکا (چون شوینده خیلی خوبی هست) چیه؟
Warrior--
16 November 2009, 06:38 PM
سلام به همه ی دوستان,
امروز رفتم داخل نمایندگی ایران خودرو از این شیشه شور های استاندارد خریدم. 2 لیتر برابر 1900 تومان.
فکر کنم همین ها باشد که شرکت داخل کارخانه می ریزد داخل اتومبیل:
http://aksupload.ir/pic/Nov/DSC00107.JPG
satellite
17 November 2009, 10:08 AM
Warrior--
17 November 2009, 10:33 AM
:(
نگرانم کرد این پست, ولی راستش من بعد از ریختن شیشه شور داخل مخزن وقتی شیشه شور را زدم خیلی بهتر تمیز کرد شیشه را!
چه کنیم آخر؟ :(
Warrior--
19 November 2009, 08:09 PM
سلام به همه!
آقا من بعد از اینکه شیشه شور را بدون آب داخل مخزن ریختم حدود 40% هم امروز آب قاطیش کردم و الان خیلی خیلی شیشه تمیز می شود!!!
واقعا قابل مقایسه نیست نسبت به شیشه شور های قبلی...
لازم به ذکر است که زمانی که آب و محلول شیشه شور ایساکو را داخل منبع ریختم هنوز مقداری از شیشه شور های متفرقه داخل منبع شیشه شور بود ولی با این حال شیشه خیلی تمیز می شود!
توصیه می کنم دوستان امتحان کنند :icon_arro
badform
20 November 2009, 12:20 AM
فکر نمي کردم کسي با شيشه شور مشکل داشته باشد....
بهترين محلول: شيشه شور معمولي و همراه با 60% آب معدني هست.(قابل تهيه از تمام سوپر مارکت ها)
اگر در جاي فوق العاده سردسير زندگي مي کنيد کمي الکل سفيد هم به اين محلول اضلفه کنيد و از شيشه تميز لذت ببريد....
ghoroob
20 November 2009, 01:45 AM
امروز یک مایع شیشه شور گرفتم
به شدت بوی بدی می ده ! ترکیبی از بوی سرکه و الکل ! حال به هم زنه !
همه ی مایع های شیشه شور همین بو رو می دن ؟
reza_118
20 November 2009, 12:21 PM
امروز یک مایع شیشه شور گرفتم
به شدت بوی بدی می ده ! ترکیبی از بوی سرکه و الکل ! حال به هم زنه !
همه ی مایع های شیشه شور همین بو رو می دن ؟
خیر من که تا به حال بوی بد از مایعهای شیشه شور ماشین ندیدم البته مثل شیشه شورهایی که مصرف خانگی دارند معطر نیست ولی بوی بد هم ندارند.
pesartanha
20 November 2009, 12:53 PM
15 درصد الکل صنعتی
10 درصد سرکه
بقیه هم آب جوشیده بریزید من چند وقته استفاده میکنم عالیه هیچ مشکلی هم برای ماشین پیش نیومده
sjavanrooh
10 July 2010, 05:11 PM
ممنون میشود راهنمایی فرمائید
یک v20 تازه تحویل است که از زیر مخزن شیشه شور آن آب به سرعت خالی میشود
کسی میداند مشکل از کجا میتواند باشد؟
sjavanrooh
10 July 2010, 05:13 PM
ممنون میشوم اگر راهنمایی کنید
مخزن شیشه شور یک v20 که تازه تحویل گرفتیم به سرعت خالی میشود روی زمین مشکل کجاست و چگونه رفع میشود ؟
8cylinder
10 July 2010, 05:28 PM
به احتمال زیاد پمپ از جاش درومده.باید شلگیرو باز کنی و پمپ و جا بزنی
mea2002
12 December 2012, 11:42 PM
اخیراً من با مشکلی با شیشه شور ماشینم پیدا کردم-ماشین 206 تیپ 2 است-مشکل اینه که وقتی برف پاک کن عقب را در حالت پاشیدن آب قرار می دهم وقتی که آب روی شیشه عقب می پاشه از نازلهای جلو ماشین هم با ارتفاع کمتر روی شیشه جلو پاشیده میشه،این مشکل از کجا ناشی میشه و راهش چیست؟تشکر
milad_206
11 January 2013, 01:50 PM
دوستان می تونید تو فصل سرما از الکل صنعتی زرد هم برای شیشه شور استفاده کنید
mahdi13
11 January 2013, 03:01 PM
از الکل استفاده نکنید چون قطعات پلاستیکی رو خشک و شکننده میکنه و باعث مات شدن طلق چراغ ها میشه
Farneo
3 February 2013, 07:45 PM
از مایع شیشه پاک کن خونگی استفاده نکنید، دلیلش هم اینه که کف میکنه و به مرور باعث ضعیف شدن و سوختن پمپ آب پاش میشه (حتما میدونید که ورودی پمپ ها فقط باید مایع باشه) الکل هم باعث خشک شدن لوله ها و تیغه برف پاک کن ماشینتون میشه. مایع سبزرنگ و یا آبی رنگ توی ظرف های 4 لیتری، تمام تعویض روغنی ها دارن! اگه مخزن خالی بوده و تازه پر کردین، دسته برف پاک کن رو نگه ندارید تا پمپ آب بکشه، کافی چندبار بکشید و ولش کنید تا جریان مایع برقرار بشه، این هم به دلیل جلوگیری از سوختن پمپ آبه. ضمنا" بووووووق پرنده ها و سمق درخت و این جور لکه های جرم دار رو هم با آب و دستمال پاک کنیدو سعی نکنید با برف پاک کن رفع بشه، تیغه خراب میکنه. همین موارد رو رعایت کنید شیشه هاتون همیشه تمیزه.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2018, Jelsoft Enterprises Ltd.