PDA

View Full Version : ماتيز در مقابل پرايد

پژمان22
15 April 2005, 02:17 AM
اين تاپيك رو باز كردم تا نظرتون رو در مورد اينكه هر كدوم از چه لحاظ به اونيكي برتري داره بگيد.

البته توليد ماتيز متوقف شده اما چون اين دو ماشين تقريبا در يك محدوده قيمت هستند براي خريداري كه قصد خريد يكي از اين دو تا رو داره ميتونه مفيد واقع بشه.

پژمان22
15 April 2005, 02:21 AM
نظر خودم:

برتري پرايد:
سرعت-شتاب-هندلينگ-لوازم يدكي-...

برتري ماتيز:
مدرنتره-مصرف كمتر-....

Evanescence
15 April 2005, 10:50 AM
پژمان22, به نظر من كيفيت بالا رو هم بايد جزو برتري هاي ماتيز دونست

يكي از معايبش ناياب (كمياب نه ٬ همون ناياب :o ) لوازم يدكيش هستش :shock:

EbliiS
15 April 2005, 12:36 PM
البته اينجا متذكر بشم كه شتاب ماتيز بالاتر از پرايد هست.... 8)

پژمان22
15 April 2005, 12:42 PM
Evanescence,
ممنون از پاسخت.دقيقا همينطوره كه شما گفتين.

راستي بايد اضافه كنم كه پرايد جادارتده(هم سرنشينها هم صندوق عقب)

پژمان22
15 April 2005, 03:13 PM
ابليـس,

اين حرفو نزن.با پيكان مي شه ماتيز رو گرفت چه برسه به پرايد 8)

ATOS
15 April 2005, 03:55 PM
اين تاپيك رو باز كردم تا نظرتون رو در مورد اينكه هر كدوم از چه لحاظ به اونيكي برتري داره بگيد.

البته توليد ماتيز متوقف شده اما چون اين دو ماشين تقريبا در يك محدوده قيمت هستند براي خريداري كه قصد خريد يكي از اين دو تا رو داره ميتونه مفيد واقع بشه.
در يك بررسي در مجله ماشين پرايد بهتر عنوان شده بود

EbliiS
15 April 2005, 04:46 PM
پژمان22, شتاب 0 تا 100 ماتيز 18 ثانيه و پرايد 22 ثانيه..خودتون حساب كنيد پيكان را... :lol:
Evanescence, لوازم يدكيش الان تو همه نمايندگي ها و مغازه ها هست...البته گرونتره نسبت به پرايد...
پژمان22, جاي سرنشينا عقب مثله پرايده اما صندوقش كوچيكتره...
در ضمن ترمزش خيلي نسبت به پرايد بهتره...

پژمان22
15 April 2005, 05:50 PM
پژمان22, شتاب 0 تا 100 ماتيز 18 ثانيه و پرايد 22 ثانيه..خودتون حساب كنيد پيكان را... :lol:

مي تونم بپرسم اين اطلاعات رو از كجا اورديد؟ :roll:

راجع به ترمز و جاي سرنشيناي عقب هم متاسفانه باهاتون كاملا مخالفم.

booleck
15 April 2005, 09:45 PM
صفر تا صد ماتيز 17 و خورده ايه :lol: فكر كنم پرايد هم زير 17 باشه

جاي سرنشيناي عقبش از پرايد خيلي بدتره . فقط به درد بچه ها ميخوره :shock:

ترمزاي هردوشنم يكي از يكي ديگه بدتر :x

ابليـس, من و دوستم براي يك فيلتر هو ا كل مشهد رو گشتيم ولي فقط يك دسته دو گير آورديم :twisted: :P

evanescence : اينا رو كه من نوشته بودم :(

درود بر كارت البرز :arrow:

EbliiS
15 April 2005, 11:37 PM
booleck, من تهران رو گفتم..نه مشهد...بعد هم 0 تا 100 پرايد كره اي هاچبك قديمي 18 هست..پرايد هاي الان رو من خودم تست كردم بدون اينكه پامو از رو گاز بردارم و فقط كلاچ عوض كردم..توي يه جاده صاف 23 ثانيه طول كشيد..همين كارو هم با ماتيز كردم 19 ثانيه طول كشيد...
ترمز پرايد مثه پيكانه..همچين خيلي فرقي نداره..اما تو سرعتهاي زير 100 ماتيز خيلي بهتر نسبت به پرايد ترمز ميگيره...مي توني تست كني ببيني.... 8)
بعد امنيت ماتيز نسبت به پرايد بيشتره.چون تو درهاي ماشين ميله هاي فولادي قرار گرفته براي تصادفات شديد..

پژمان22, اين اطلاعات رو مي توني از سايت دوو ببيني... :P

alireza_shd
16 April 2005, 07:08 AM
ماتيز مگر 100 كيلومتر هم راه مي ياد كه 0تا 100 داشته باشه؟ :x يه بار رفيقم منو 2نفر ديگه رو سوار كرد تو سرازيري با 90 كيلومتر روند بدترين سواري عمرم بود . اون شيب رو خودم با پرايد 130 و با bmw با 170 كيلومتر رد مي كنم هيچ كس هم نمي ترسه! ماتيز ماشين پيره زنا هست ( البته مادر بزرگ من قبول نداره :arrow: )

EbliiS
16 April 2005, 06:18 PM
alireza_shd, با اجازت سرپاييني تا 160 ميره عزيز. :evil: ..احتمالن دوست شما بلد نبوده از دنده 5 استفاده كنه :lol:

alireza_shd
17 April 2005, 07:50 AM
ابليـس, آره سرعت ميگيره ولي بعد به جاي تابوت تو كمپوت خاكت ميكنن :cry:
ماشيني كه من ديدم تو سرعت بالاي 80 با كمترين باد از زمين كنده ميشه :x ..... كمپوت جنازه ميشه عزيز اگه 90 بيشتر باهاش بروني :lol:

993
17 April 2005, 09:04 PM
شاید باور نکنید!! اما من توی اتوبان تهران کرج از مسیر غرب به شرق داشتم به سرعت 170-175 با پراید میرفتم که یه ماتیز مثل فشنگ از بقلم رد شد حداقل سرعتش 20-30 تا بیشتر بود ! خیلی سریع رد شد !!!!!!!!!!
از اون روز دیگه حال نمیده سرعت برم! وقتی یه ماتیز اینجوری میره ادم ناامید میشه!!

po2ya
17 April 2005, 10:29 PM
پژمان22, واقعا شتاب ماتيز بيشتر از پرايد هست چون من هم ماتيز دارم هم پرايد واقعا شتابش بيستره!
در ضمن در مورد جاداري وقتي صندلي جلو را تا ته ميدي عقب بازم جاي كافي براي سرنشينان عقب هست!
البته نه بچه بلكه آدم 170 تا 180 قد!
alireza_shd,
بنده خودم با مايتز تو كفي باهاش 180 تا رفتم يعني كيلومترم چشبيده بوود ته ولي بازم داشت سرعتم زياد ميشد!
اين در حاليه كه با پراديد تو سر پاييني اتوبن چمران تونستم به اين اكمر نايل شم!

در ضمن لوازمش هم باقلوا پيدا ميشه فقط خوب گروونه!
راستي شمع 4 پلاتينه هم ميشه بست رووش كه رو پرايد نميشه ببندي!٬
8)

EbliiS
18 April 2005, 12:52 AM
Generation-X, همه اينا كه گفتي يه طرف...فرمون هيدروليك هلوش هم به 100 تا پرايد مي ارزه8)

پژمان22
18 April 2005, 10:17 AM
من نه تعصبي رو پرايد دارم نه رو ماتيز....ولي طبق امار و ارقامي كه ديدم و شنيدم(تو مجلات و اينترنت)شتاب ماتيز از 0 تا 100 حدود 17 ثانيه هست و پرايد حدود 13.7 ثانيه.جداي از اين مساله به شخصه اون چيزي كه ديدم و خودم چند بار امتحان كردم اين بوده كه شتاب پرايد خيلي بهتره.
بگذريم.
993, طبق گفته شما اون ماتيز حداقل 200 تا سرعت داشت؟! :twisted:

منتظر شنيدن نظرات ساير دوستان هم هستيم.

webpardaz
18 April 2005, 11:23 AM
Generation-X
در ضمن لوازمش هم باقلوا پيدا ميشه فقط خوب گروونه!
راستي شمع 4 پلاتينه هم ميشه بست رووش كه رو پرايد نميشه ببندي!٬

همونطور كه ميدونيد و يكي از دوستانن هم اشاره كرد ماتيز توليد نميشه
پس قطعه ساز هم نمي ياد قطعات ماتيز رو توليد انبوه كنه

من جايي خونده بودم كه شتاب ماشين نمي شه با كرنومتر اندازه گرفت قابل توجه ابليس

من خودم پرايد دارم و روش شمع چهار زمانه بستم مشكلي هم ندارم

در كل راضيم

alireza_shd
18 April 2005, 11:32 AM
ماتيز مركز ثقل كوچك و بالا و با سطح اتكا كم داره . اصلا ماشين سرعت نيست!

EbliiS
18 April 2005, 02:12 PM
پژمان22, ميشه بگيد كجا خوندين كه شتاب 0 تا 100 پرايد 13.7 هست؟ :lol:
alireza_shd, ماتيز زيرش ميل تعادل داره پسرم...سر پيچم تا 90 تا چپ نمي كنه...بعد ما نگفتيم ماشين سرعته...داريم ميگيم نسبت به پرايد خيلي بهتره.. :P

پژمان22
18 April 2005, 02:44 PM
ابليـس, منبع حرفام مجله ماشين و چند تا سايت اينترنتي هست. ديگه هم جوابتو نمي دم.چون ظاهرا به قصد بحث علمي و مستدل اينجا نيومدي.

niceevil
18 April 2005, 03:38 PM
موتور ماتيز مگه چقدر قدرت داره که بخواد 180 تا پر کنه؟ ديگه ماشين خالی هم باشه نميشه 180 تا رفت
احتمالاً کيلومترش خراب بوده يا خيلی سر پايينی بوده
ما قبلاً يه پرايد هچ بک کره اي مدل 74 داشتيم با 405 کورس ميزاشتيم تا 80 کيلومتر سپر به سپر ميرفتيم
درسته جديد ها خراب شده ولی ديگه از ماتيز که بد تر نيست

ماشين خوبيه ولی در حد شهری و خانوما
شتاب رو هم نميشه با کورنومتر اندازه گرفت :twisted:

شما هم که ميگی هم پرايد داری هم ماتيز احتمالاً پرايدت صفر باشه يا کم کار کرده
چون مونتاژ افتضاه شده طول ميکشه آب بندی بشه
من با پرايد خودم که مدل 80 بود راحت با دنده 2 80 تا پر ميکردم
ولی فکر نکنم ماتيز بتونه با 3 بيشتر از 90-95 تا پر کنه

993
18 April 2005, 09:32 PM
به نظر من Generation-X در مورد سرعت اغراق نمیکنه چون همون طور که گفتم من با پراید 170-175 میرفتم که یه ماتیز از بقلم سریع رد شد
در ضمن اینم بگم که کیلومتر شمار ماشینم سالمه
از این جالبتر اینکه این ماتیزی که دارم میگم داشت لایی بازی هم میکرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! که من با پراید توی این سرعت واقعا جراتشو ندارم! با اینکه خیلی کله خرم!

EbliiS
19 April 2005, 12:05 AM
پژمان22, والا ما كه فقط به قصد مقايسه داريم نظر ميديم اما بعضي از دوستان....
از نظر كولر و چفت بودن در و پنجره هم از پرايد سرتره...يعني اگه همه شيشه هاش بالا باشه از كنار يه كاميون كه بدجورم دود مي كنه رد بشي اصلا دود ماشين تو نمياد..در عوض پرايد..خودتون بهتر مي دونيد..

Evanescence
19 April 2005, 01:11 AM
ابليـس, كولرش مثل بقيه دوو ها واقعا حرف نداره 8)

EbliiS
19 April 2005, 07:49 AM
993, من فكر نكنم ماتيز از 170 بيشتر بره..مگه اينكه داده باشن سر سيلندرشو تراشيده باشن... :evil:

993
20 April 2005, 09:26 PM
ابلیس جان راست میگی اصلا فکرم به اینجا نرسیده بود! حتما موتور دستکاری شده بوده! پس صاحبش عجب ادم شجاعی بوده!!

niceevil
22 April 2005, 12:14 AM
993, من فكر نكنم ماتيز از 170 بيشتر بره..مگه اينكه داده باشن سر سيلندرشو تراشيده باشن... :evil:

منم همين رو ميگم
ماشين استاندارد اونم با اين موتور اينطوری نميشه رفت :x

از نظر کيفيت ساخت هم کاملاً قبول دارم بهتره
البته پرايد تا مدل 76 بد نبود اما الان که خيلی افتضاح شده :twisted:

من الان ماشين ندارم ولی دوباره بخوام بخرم بازم پرايد ميگيرم
از نظر خرج خيلی نسبت به بقيه کم خرج تره

alisam44
22 April 2005, 08:11 PM
من كه اصلاً ماتيز را قبول ندارم.پرايد خيلي سرتره :x

po2ya
22 April 2005, 08:44 PM
به هر حال من سگه ماتيز رو هم با پرايد عوض نميكنم خدايشش عايق بندي تووپ
وقتي شيشت بالا باشه صدا امرا نشنوي!!!
فقط بديش اينكه يه مقدار بالاست كه اونم با انداختن فنر هاي اسپرت MADحل ميشه !
در ضمن من خوذم با هاش 180 تا ديروز توو جاده گرمسار داشتم ميرفتم!
تاه با كولر روشن!

تازه موتورمم هم تنظيم نبود !
ولي پرايد :x اصلا قبول ندارمش!

راستي در مورد پايداريش بگم ماتيز رو من توي پيچها كه ديرووز داشتم ميووومدم سرعتم رو اصلا كم نميكردم اين در حالي هست كه امروز با سمند هاي خطي رفتم اونها سر پيچ ها سرعتشوون رو به 80 كاهش ميدادن!
ولي من به راحتي با 150 تا ميپيچيدم!

راستي پرايد يه عيب ديگه هم داره كه واقعا خر سواري هست يعني بعدش قشنگ بايد بدي يكي مشت و مالت بده ولي ماتيز من 5 ساعت باهاش رانندگي كردم اصلا هم خسته نشدم!
8)

پژمان22
22 April 2005, 11:02 PM
Generation-X, ماشيني كه شما در موردش نوشتي مطمئني لكسس نبوده ؟ :lol:

alisam44
22 April 2005, 11:04 PM
منم شك دارم اين ماشين كه اين قدر تعريفشو كرده ماتيز باشد!!!!
ما كه اين همه خصلت نديديم!!؟؟

po2ya
23 April 2005, 11:18 AM
پژمان22,
پس بهتره در يك روز كاملا آفتابي باهاش رانندگي كنيد تا شما هم از اين خصلت ها بگيد در موردش!
alisam44,
احتمالا شما خودتوون راندگي ماتيز رو نكرديد
چون تمام اينايي رو كه گفتم واقعيت محض بوده و نه چيز ديگه!
8)

پژمان22
23 April 2005, 02:01 PM
Generation-X عزيز من منكر خيلي از برتريهاي ماتيز نسبت به پرايد نيستم.در زمينه كولر و عايق بندي هم با شما موافقم.ولي من نديدم كسي با ماتيز 150 بره چه برسه به پيچي كه سمندها سرعتشونو به 80 مي رسونن.

پژمان22
23 April 2005, 02:04 PM
Generation-X, چرا از فرمون هيدروليكش نمي گيد.از راحتي رانندگي در شهر به دليل كوچك بودن ابعاد.از مصرف سوخت بسيار پايين.از كيفيت خوب....

EbliiS
23 April 2005, 07:48 PM
پژمان22, خوراك لايي بازيه :evil:

po2ya
23 April 2005, 08:25 PM
پژمان22,
والا من داشتم 150 تا رو ميرفتم حتي سر همون پيچ ها
فقط مشكلي كه داشتم باهاش فنر هاي استوك ماشين زير ماشين بود به همين دليل ارتفاع ماشين بالا بود و مقاومت ماشين در برابر باد داشت اذيت ميكرد كه اين مشكل رو پرايد نداره!
چون فكر كنم يه جورايي آيرو ديناميك تره!
در مورد فرمون هم كه آن چيز كه عيان هست چه حاجت به بيان است!
مصرف سوخت رو هم بگم من با باك پر حدود 350 كيلومتر رو طي كردم با كولر روشن و فقط نصف باكم خالي شد!
8) كه اين خوراكه شمال هست !
ولي بهتره هيچ يك از دوستان اين تجربه اي رو كه من كردم رو نكنن چون خيلي به ماشين فشار آوردم يكسره همش پام رو گاز بود و اصلا فشار رو قطع نكردم كه اين ميتوونه در دراز مدت آسيب هايس شديدي رو به ماشين وارد كنه!
8)

EbliiS
24 April 2005, 03:13 PM
Generation-X, من خودم تا 90 تا رو پيچ 75 درجه امتحان كردم اما 150 جرات نكردم :wink:

alireza_shd
28 April 2005, 07:46 AM
چند روز نبودم چه خبر شده!
1 مقاومت هوا ربطي به فنر Mad نداره!
2 تو سرعت بالاي 120 مقاومت هوا خيلي زياد هست واه نيرو موتر زيادي نياز داره(تو شيب خيلي تند ماشين خلاص حد اكثر 60 تا سرعت مي گيره)
3 ميشه بگي موتر ماتيز چند اسب هست و با سبك ترين دنده چند اسب خروجي داره تا همه بفهمند 150 كيلومتر سرعت نميره!

AshkanNet
28 April 2005, 12:08 PM
1000 ماشا الله تو ایران حرف اول و آخر رو سرعت میزنه و بقیه ی مزیت های یک ماشین به فراموشی سپرده میشه ! پراید نسبت به ماتیز همه گیر تره قطعاتش هم بیشتر نمایندگی و خدمات سایپا هم از کرمان موتور خیلی بیشتره به طور منطقی بخواهیم حساب کنیم حجم موتور پراید از ماتیر بیشتره پراید از ماتیر جادار تره والبته سنگین تر هم هست ولی ماتیز مثل بقیه ی محصولات کرمان موتور کمتر دستکاری شده و میشه گفت همون جوری که قرار بوده مونتاژ شده و ازش کمتر دزدیدن !!!! بزگترین مزیت ماتیز سبز بودنشه !! مصرف کم و آلودگی کمتر کولر خوب (البته این کولر فقط تو کفی جواب میده )به طور خلاصه : ماتیز واسه شهری مثل تهران ایده آل هست ودر این مورد نسبت به پراید برتری داره ولی وقتی اسم سفر میاد این پراید هست که خودشو نشان میده ... منتظر نظرات باقی دوستان هم هستیم ( البته بی تعصب و با آرامش !! ) :!:

EbliiS
28 April 2005, 02:07 PM
AshkanNet, عزيز من با ماتيز از تهران به مشهد و شمال هم رفتم هيچ مشكلي نداشتم...نه جوش بياره..نه چيزي..

EbliiS
29 April 2005, 02:52 PM
arash p mbz bmw, شما درست ميگي ولي ماتيز من واسه سال 79 هست..نمي دونم عمر مفيد موتورش چقدره..اما تا حالا فقط صفحه كلاچ و ترمز و روغن و فيلتر عوض كردم براش..
در ضمن ماتيز power output (Ps @ rpm) 51 @ 5900
max.torque (Nm @ rpm) 67 @ 4600
8)

arash p mbz bmw
30 April 2005, 04:26 PM
ابليـس, ممنون از شما درسته منم قبول دارم که کیفیت خودروهای کرمان موتوز فوقولادس 8)

abdarchi
2 September 2005, 03:58 AM
سلام دوستان
من تازه وارد شدم ! (خوب که چی!!)
راستش من 6 ماهه که یه ماتیز 81 خریدم - اول می خواستم پراید بگیرم اما چندتا از دوستان گفتند ماتیز بهتره .. منم که از قیافه اش خوشم نمیومد کلی سوال جواب کردم تا بالاخره با نظر چند تا آدم فنی قانع شدم ماتیز بگیرم.
اما نکات مهم :
1- من با این ماشین مشهد- 2 بار شمال - و کلی هم تو تهران گشتم فقط آب روغنش رو عوض کردم! البته ناگفته نمونه که جلوبندی نیاز به سرویس اساس داره!
2- تو جاده مشهد بار بند بستم که مشکل صندوق حل بشه 2 تا چمدون رو باربند + صندوق پر + چهار نفر داخل ماشین (البته یکیشون وزن 2 نفر رو داشت!) راحت باهاش تو کفی 150 می رفتم
3- جاده قم و کرج (3 و 2 نفر) با کولر روشن 170 تا باهاش رفتم
4- وسایلش تو تهران راحت پیدا میشه (فقط باید جاشو بلد باشی)
5- با توجه به اینکه این ماشین جدید کاملا شبیه ماتیزه (البته زیاد ازش نمی دونم فقط شنیدم) احتمالا مشکل لوازمش حل میشه
6- کولرش خیلی از پراید قوی تره (من داداشم ماشین بازه و پراید داره)
7- فرمونش که به قول دوستان هلو! کره ا با یک انگشت می چرخه و به خاطر این فرمون و محور چرخهاش راحت تو کمترین جا می تونه دور بزنه
8- رادیات فوق العاده! من تو اوج گرمای تهران تو ترافیم و اتوبان همت و ... کولر روشن می رفتم به ندرت درجه از وسط رد می شد.

برای اولین مطلب بسته دیگه!!!
موفق باشید

پژمان22
2 September 2005, 02:29 PM
دوست عزیز خوش اومدی به این فروم .امیدوارم بیشتر بتونیم از نظرات شما استفاده کنیم.
3- جاده قم و کرج (3 و 2 نفر) با کولر روشن 170 تا باهاش رفتم

در این مورد باید بگم که کولر و سرنشین هیچ تاثیری در حداکثر سرعت نداره و فقط زمان رسیدن به اون رو زیاد می کنه یعنی رو شتاب تاثیر داره.

sami
3 September 2005, 12:11 AM
من هم پراید زیاد سوار شدم هم ماتیز به نظر من ماتیز جای واسه پاهای سرنشینان عقب خیلی کم داره
درسته که فرمون ماتیز خیلی نرمتره و پراید خیلی خشک اما بازم در حین رانندگی با پراید راحت تر میشه مانور داد فرمون ماتیز تو سرعت های پایین خیلی بهتر از پراید .
مصرف سوخت ماتیز کمتراز پراید خوب اینم به خاطر اینکه 3 سیلندر
ولی من اگه از این دوتا بخوام یکیشو انتخاب کنم پراید رو انتخاب می کنم

navid-83
3 September 2005, 02:52 AM
پژمان جان کولر روشن باعث حدر رفتن نیروی موتور میشه.هر چی قدرت موتور کمتر باشه این حدر رفتن بیشتر به چشم میاد چون درصد نیروی تلف شده به نیروی تولیدی بیشتره
سرنشین هم تاثیر داره از لحاظ تئوری وقتی وزن زیاد میشه نیرویی که لاستیکها به زمین وارد میکنن بیشتر میشه(ترمز نامرئی) ظمنا وزن بیشتر اگه بطور مناسب تقسیم نشه (باعث کج شدن ماشین بشه) باعث به هم خوردن ایرودینامیکی ماشین میشه
از لحاظ عملی هم اون موقه ها که رنو سپند داشتیم وقتی ماشین حتی 40-50 کیلو سنگین میشد با سرعت تر میرفت هرچند شتابش کم میشد
تازه ایرودینامیکی میتونه قدرت کم موتور رو جبران بکنه
اگه موضوع قطعات رو در نظر نگیریم ماتیز خیلی بهتر از پراید هستش

Ace
3 September 2005, 04:51 AM
خودرو سازان بم با کرمان موتورز فرق میکنه ابلیس جان :icon_sad:

پژمان22
3 September 2005, 03:39 PM
پژمان جان کولر روشن باعث حدر رفتن نیروی موتور میشه.هر چی قدرت موتور کمتر باشه این حدر رفتن بیشتر به چشم میاد چون درصد نیروی تلف شده به نیروی تولیدی بیشتره
کولر گشتاور منتقل شده به چرخها رو کم می کنه و چون در حداکثر سرعت ، قدرت موتور مهم هست نه گشتاور پس تاثیری رو حداکثر سرعت نداره.

سرنشین هم تاثیر داره از لحاظ تئوری وقتی وزن زیاد میشه نیرویی که لاستیکها به زمین وارد میکنن بیشتر میشه(ترمز نامرئی) ظمنا وزن بیشتر اگه بطور مناسب تقسیم نشه (باعث کج شدن ماشین بشه) باعث به هم خوردن ایرودینامیکی ماشین میشه
از لحاظ عملی هم اون موقه ها که رنو سپند داشتیم وقتی ماشین حتی 40-50 کیلو سنگین میشد با سرعت تر میرفت هرچند شتابش کم میشد
تازه ایرودینامیکی میتونه قدرت کم موتور رو جبران بکنه
من میگم که شتاب ماشین در رسیدن به حداکثر سرعت با افزایش وزن کم می شه.ولی خود حداکثر سرعت تغییری نمی کنه(حالا حالتهای خاص رو که بد بار خورده ماشین کار نداریم)

EbliiS
5 September 2005, 12:56 AM
خودرو سازان بم با کرمان موتورز فرق میکنه ابلیس جان :icon_sad:
مگه من گفتم فرق نميكنه؟؟!!

kamil81
11 September 2005, 07:51 AM
من نمي فهمم اين ماتيز كه خوده توليد كنندش نخ مي بست بهش مي داد بچه اش كه دنباله خودش بكشه رو دارين با پرايد مقايسه مي كنين . ول كنين تورو **** اينم بحث داره؟؟؟
دنياي عجيبي شده

amin_dm
11 September 2005, 08:56 AM
من خودم پراید 75 هاچ بک دارم که 7 میلیون تومت هم نمیفروشمش. اما در مورد ماتیز چند نکته رو باید بگم:
یکی این که از لحاظ طراحی که می دونید افتضاحه ،
دومی اینکه از لحاظ موتوری ماشین خیلی خوبیه ولی به نظرم سر پیچها راحت چپ میکنه چون در هر محور فاصله چرخ ها از هم کمه .البته از نقش میله تعادل و میزان تاثیر اون اطلاعی ندارم .
راستی پارسال یه جایی خوندم که ماتیز در بین اتومبیل های تولید داخل کمترین مراجعه رو به مراکز سرویس و تعمیر داره.
راستی یه مطلب مهم دیگه : بر خلاف همه ی ماشین ها که کولرشون نیروی محرکه ی خودشو از موتور میگیره و به تبع اون باعث کاهش شتاب ماشین میشه ، نیروی محرکه کولر ماتیز از یه موتور الکتریکی تامین میشه و استفاده از کولر هیچ تاثیری توی شتاب گیری خودرو نداره . 4

javanepoldar
15 September 2005, 08:48 AM
سلام
من پراید دارم . شما را بخدا از پراید تعریف نکنید.ماتیز را تجربه نکرده ام.

پژمان22
15 September 2005, 03:05 PM
سلام
من پراید دارم . شما را بخدا از پراید تعریف نکنید.ماتیز را تجربه نکرده ام.

دوست من ضمن خوشامدگویی به شما اگه میشه با دلیل علت رو بگید.

.Reza.
15 September 2005, 05:33 PM
نیروی محرکه کولر ماتیز از یه موتور الکتریکی تامین میشه و استفاده از کولر هیچ تاثیری توی شتاب گیری خودرو نداره .

اين از اون حرفا بود :icon_arro

ب ب
25 September 2005, 10:58 AM
ابليس نوشته است:

بعد امنيت ماتيز نسبت به پرايد بيشتره.چون تو درهاي ماشين ميله هاي فولادي قرار گرفته براي تصادفات شديد..

ابليس جان پرايد هم اين ميله ها رو داره.

EbliiS
25 September 2005, 11:42 PM
ابليس نوشته است:

ابليس جان پرايد هم اين ميله ها رو داره.

والا اون موقع كه ماتيز اومده بود(تقريبا سال 78) اين قابليت درش تعبيه شده بود..حالا من نمي دونم پرايد هايي كه سايپا اون موقع ميزد(مثله صبا و نسيم) هم اين ميله رو در دربها داشتن يا نه؟!!

ب ب
26 September 2005, 02:20 PM
اين ميله ها توي همه پرايدها هست و ربطي به مدل و سال ساخت نداره.

abdarchi
27 September 2005, 02:08 AM
باز هم سلام

من اگر یادتون باشه قبلا از ماتیز دفاع کردم .
ولی قائل به این هستم که نباید الکی از چیزی دفاع کرد! نه بابا عجله نکنید
حرفهایی که زدم سر جای خودشه
می خواستم در جواب این دوستمون بگم که کولر ماتیز از قدرت موتور کم می کنه و چون کلا ماشین سه سیلندره و همینجوری هم تو سربالایی خیلی عالی جواب نمی ده با کولر روشن توی یک سربالایی شما می تونید کم شدن قرت موتور و شتاب رو با همه وجود احساس کنید.
ولی با این همه کولرش خیلی عالیه.

موفق باشید.

EbliiS
27 September 2005, 03:38 PM
مثلا پرايد با كولر روشن تو سر بالايي كم نمياره؟؟!

abdarchi
16 October 2005, 12:44 AM
پژو هم با همه پژوییش کم میاره!!! من فقط خواستم اینو به اون دوستمون که گفت کولر از قدرت موتور ماتیز کم نمی کنه گوشزد کنم .

farhad_k
16 October 2005, 12:18 PM
با سلام
تا اونجایی که من میدونم دوو سیلو و دوو ماتیز کولر هاشون برقیه و ربطی به موتور ماشین نداره
ولی دوو اسپرو کولرش با موتور ماشین کار میکنه و به همین دلیل هم بود و رادیات نا مناسب که اسپرو ها داشتندتا کولر میگرفتند داغ میکردند
ولی این رو من از پسر خالم که سالها سیلو داشت شنیدم و خدا وکیلی کولر های بسیار عالی هم داره

aspirerutopia
25 October 2005, 11:03 PM
سلام به همه
آقا من می خوام یه ماشین بگیرم حدود 8 میلیون ترجیحا زیر اون و با مطالعاتی که کردم ماتیز (یا حالا MVM) رو در نظر گرفتم و پراید 141
حالا تو این دو تا موندم راستش سرعت برام مهم نیست زیاد همینطور جادار بودن و اینا ولی شتاب مهمه که با پراید تو شهر خیلی راضی بودم تو جاده نرفتم باهاش چون ماشین خودم نبود اما مهم ترین چیز واسم سربالایی رفتنه و می خوام بدونم کدوم بیشتر کم میاره ظاهرا باید پراید بهتر باشه اما خوب تجربه عملی چیز دیگه اس ضمنا می خواستم بدونم این 141 های جدید بالاخره هیدرولیک شد فرمونشون ؟ تو سایتش که نوشته شده اما این حرفا کی راست بوده. بعدم یه گله چرا فقط تو بررسی ماشین همه گیر می دن رو سرعت ؟؟؟ واقعا منکه یه بار با پیکان خودم تو جاده 110 تا می رفتم شب هم بود یه دفه دیدم چاله که هیچی چاه جلومه خدایی ردش کردم اما به این نتیجه رسیدم جاده های ایران به هیچ وجه مطمئن نیست نه علامت خطری نه هیچی آها یه بارم رو جاده روغن ریخته بود حدود 30 متر اگه سرعتم بالای 60 بود الان اینجا نبودم چون جاده پیچ هم داشت ولی اینجوری فقط خوردم به جدول خلاصه جاده های ایران اصلا مال 160و150واینا نیست آخه اغلب طراحیه دوره رضا خانه با 30تا 40 کیلومتر!!!!!!!(شوخی بود ولی بالای 100 رو دیگه نمی تونم قبول کنم)
ببخشید سرتونو درد آوردم اما این سوالمو یادتون نره چون خیلی عجله دارم دوست ندارم مثه پیکان تو سربالایی مثلا تو دنده 3 دور موتور کم کنه و بیشتر از 40 نره حداقل دوست دارم اگه با 90 تا میری رو سر بالایی همون 90 بمونه و هی معکوس نکشی. در پایان همون وضعیت سربالایی با سرعت 100 اگه با روشن بودن کولر هم بحث شه ممنون می شم.متشکرم

Evanescence
25 October 2005, 11:40 PM
در مورد mvm پیشنهاد میکنم حتما شماره آبان مجله ماشین رو تهیه کنید ...

navid-83
27 October 2005, 04:08 AM
در مورد استحکام بدنه مطمئنا ماتیز از پراید سره.از mvm هم خبر ندارم.از لحاظ شتاب و قدرت موتور mvm از ماتیز بهتره(البته اگه گیربکسشون یکی باشه) چون هر سیلندرش 4 سوپاپ داره.
پراید 141 شتابش از پراید معمولی کمتره چون سنگینتره.
یه چیز دیگه هم هست اونم اینکه اگه یه وقت تصادف کردی 141 و mvm صافکاریشون یه کم درد سر داره.(به پشت در های عقب mvm دقت کنی میبینی که خط روی درها 7-8 سانت تا روی بدنه کشیده شده.141 هم که معلومه در صندوقش چیه)
تو جاده هم ماتیز بر خلاف ظاهرش مخصوصا سر پیچ از پراید (مخصوصا پراید خالی) بهتره.
اگه اشتباه نکنم ماتیز با 0.8 لیتر حجم 50 اسب قدرت و 760 کبلو وزن داره.پراید با 1.3 لیتر حجم موتور 52 اسب قدرت و 850 کیلو وزن داره.

پژمان22
31 October 2005, 01:10 AM
در مورد استحکام بدنه مطمئنا ماتیز از پراید سره.از mvm هم خبر ندارم.از لحاظ شتاب و قدرت موتور mvm از ماتیز بهتره(البته اگه گیربکسشون یکی باشه) چون هر سیلندرش 4 سوپاپ داره.
پراید 141 شتابش از پراید معمولی کمتره چون سنگینتره.
یه چیز دیگه هم هست اونم اینکه اگه یه وقت تصادف کردی 141 و mvm صافکاریشون یه کم درد سر داره.(به پشت در های عقب mvm دقت کنی میبینی که خط روی درها 7-8 سانت تا روی بدنه کشیده شده.141 هم که معلومه در صندوقش چیه)
تو جاده هم ماتیز بر خلاف ظاهرش مخصوصا سر پیچ از پراید (مخصوصا پراید خالی) بهتره.
اگه اشتباه نکنم ماتیز با 0.8 لیتر حجم 50 اسب قدرت و 760 کبلو وزن داره.پراید با 1.3 لیتر حجم موتور 52 اسب قدرت و 850 کیلو وزن داره.
توان موتور پراید اگرچه خیلی اعداد مختلفی براش اعلام شده اما می شه با اطمینان گفت که توانش بین 60 تا 70 اسب هست.
در ضمن هندلینگ ماتیز فوق العاده ضعیف هست (البته مال پراید هم خوب نیست) اما مال پراید خیلی بهتره.

po2ya
9 November 2005, 12:48 PM
پژمان رو چه حسابی میگی هندلینگش ضعیفه؟؟؟ بنده هم پراید داشتم هم ماتیز دارم
تا اونجا که یادمه پراید با 2 تا فرمون نا به جا تهش در میرفت!
اما ماتیز هر کاریش کردم با فرمون در نرفت ؟!!!
خیلی تیز فرمون میگیره
هندلینگش رو اگه میشه بگو کجاش بده!؟

پژمان22
10 November 2005, 04:18 AM
خیلی تیز فرمون میگیره
من هم قبول دارم هندلینگ پراید ضعیفه.
ماتیز یک میکرو ون به حساب میاد و انتظاری هم نمی ره ازش . اما با توجه به ابعاد رینگ،لاستیک،سیستم تعلیق،گرانیگاه بالا(این مورد خیلی به چشم میاد) و تقسیم وزن به راحتی میشه پی برد به هندلینگ این ماشین.
در ضمن می تونی بگردی تو اینترنت و ببینی شتاب جانبی کدومشون بیشتره.

EbliiS
10 November 2005, 02:10 PM
خیلی تیز فرمون میگیره
منم با شما موافقم و اصلا نميشه هندلينگ ماتيز رو با پرايد مقايسه كرد...:icon_cool جاهايي بوده كه با ماتيز راحت جمع كردم در صورتيكه اگه پرايد بود حتما تصادف كرده بودم..ماتيز تو جاده ها هم هندلينگش خيلي بهتره از پرايده..اين حرفها رو كه ميزنم خودم تجربه كردم..چون خودم ماتيز دارم و پدرم پرايد و به اندازه كافي پشت هر دوتاشون نشستم...:icon_surp

ماتیز یک میکرو ون به حساب میاد

اگه ماتيز 1 ميكرونه..حتما پرايد هم 1.5 ميكرونه..:icon_mad: مگه چقدر از ماتيز بزرگتره كه اينجوري مقايسه مي كني ابعادشونو..؟!!!:icon_razz

پژمان22
10 November 2005, 02:32 PM
منم با شما موافقم و اصلا نميشه هندلينگ ماتيز رو با پرايد مقايسه كرد...:icon_cool جاهايي بوده كه با ماتيز راحت جمع كردم در صورتيكه اگه پرايد بود حتما تصادف كرده بودم..ماتيز تو جاده ها هم هندلينگش خيلي بهتره از پرايده..اين حرفها رو كه ميزنم خودم تجربه كردم..چون خودم ماتيز دارم و پدرم پرايد و به اندازه كافي پشت هر دوتاشون نشستم...:icon_surp

اگه ماتيز 1 ميكرونه..حتما پرايد هم 1.5 ميكرونه..:icon_mad: مگه چقدر از ماتيز بزرگتره كه اينجوري مقايسه مي كني ابعادشونو..؟!!!:icon_razz
ابلیس جان من گفتم ماتیز یک "میکرو ون Microvan" هستش.و این جزو تقسیم بندیهای انواع خودرو از نظر سایز و کاربرد هست.کی گفته ماتیز یک میکرونه .
نمی دونم چرا هر کی می خواد این 2 تا رو با هم مقایسه کنه تو خونشون هم ماتیز دارن هم پراید .... :icon_twis :icon_razz

EbliiS
11 November 2005, 12:43 AM
ابلیس جان من گفتم ماتیز یک "میکرو ون Microvan" هستش.و این جزو تقسیم بندیهای انواع خودرو از نظر سایز و کاربرد هست.کی گفته ماتیز یک میکرونه .
نمی دونم چرا هر کی می خواد این 2 تا رو با هم مقایسه کنه تو خونشون هم ماتیز دارن هم پراید .... :icon_twis :icon_razz

پژمان جان ماتيز ميكر ون نيست و اگه بخواي بدوني جزء كدوم كلاس از نظر سايز و كاربرد هست بايد بگم كه MiniClass يا CityCar هست..نه ميكرو ون...:icon_cool
و در جواب سوال دومتون بايد بگم از اونجايي كه شما هم،هم پرايد سوار شدي هم ماتيز...:icon_razz

پژمان22
11 November 2005, 12:54 AM
پژمان جان ماتيز ميكر ون نيست و اگه بخواي بدوني جزء كدوم كلاس از نظر سايز و كاربرد هست بايد بگم كه MiniClass يا CityCar هست..نه ميكرو ون...:icon_cool
و در جواب سوال دومتون بايد بگم از اونجايي كه شما هم،هم پرايد سوار شدي هم ماتيز...:icon_razz
برای اینکه بحث اصلی منحرف نشه ، ترجیح می دم چیزی نگم ...

alireza55
14 November 2005, 03:27 AM
بنده هیچ کدوم از این دو ماشین رو ندارم و سوار هم نشدم ولی چند وقتیه که بحث شما دوستان رو دنبال میکنم.
چیزی که از این بحث نتیجه گرفتم :
دوستانی که طرفدار پراید هستند 70% منطقی بحث میکنند 30% تعصبی
دوستانی که طرفدار ماتیز هستند 40% منطقی بحث میکنند و 60% تعصبی
با این تفاسیر فکر کنم پراید 30% بهتر از ماتیز باشه و نه بیشتر.
البته بازم میگم که این نتیجه رو از گفته های خود شما گرفتم.

hamedfox
14 November 2005, 09:25 AM
ابليـس, آره سرعت ميگيره ولي بعد به جاي تابوت تو كمپوت خاكت ميكنن :cry:
ماشيني كه من ديدم تو سرعت بالاي 80 با كمترين باد از زمين كنده ميشه :x ..... كمپوت جنازه ميشه عزيز اگه 90 بيشتر باهاش بروني :lol:
سلام
اولا شما که تا حالا ماتیز نداشتید وسوار شدید هیچ وقت نمی تونید بفهمید که ماتیز یعنی چی شما هاکه پراید دارید فقط از ماشین سواری صدای تلق تولوق و جیر جیر کمک و فهمیدید از نظر امنیت علاوه بر اینکه عرض این ماشین کمه ولی به خاطر جدا شدن کمک از فنر این مماشین تا حدی از دو طرف کج میشه که رکاب های بغل به باد میره ( تجربه شخصی خودمه ) و از نظر بر خورد مستقیم من خودم با یه پژو تصادف کردم از پشت با 80 تا زدم بهش ماشین من فقط 300 تومان خسارت خورد ام ماشین اون 1.400 حالا اینو قبول دارم شتاب ماتیز از پراید کمتره اونم به خاطر موتور 896 سی سی اونه در مقابل 1300 پراید دوما شما که تا حالا سوار پراید شدی تو 140تا 150 صدای ماشین در میاد اما من خودم شخصا با ماتیز تو اتوبان قم 175 تا رفتم اونم اگه بگم بازم میرفت دوروغ نگفتم تازه 4 نفر هم تو ماشین بوددن درسته جاش یکمی تنگه ولی ماشینی هستش که من باهاش حال می کنم خیلی عالی وبی درد سره یعنی من تو سه سال فقط هزینه روغن دادم وبنزین اونم ماشینی که من تو سه سال 170 هزار تا راه بردمش آخه من شغلم یه جوریه که دائم در حرکتم ولی واقعا تو شهر هیچ ماشینی بهتر از این پیدا نمیشه
موفق باشی

پژمان22
14 November 2005, 04:14 PM
سلام
اولا شما که تا حالا ماتیز نداشتید وسوار شدید هیچ وقت نمی تونید بفهمید که ماتیز یعنی چی شما هاکه پراید دارید فقط از ماشین سواری صدای تلق تولوق و جیر جیر کمک و فهمیدید از نظر امنیت علاوه بر اینکه عرض این ماشین کمه ولی به خاطر جدا شدن کمک از فنر این مماشین تا حدی از دو طرف کج میشه که رکاب های بغل به باد میره ( تجربه شخصی خودمه ) و از نظر بر خورد مستقیم من خودم با یه پژو تصادف کردم از پشت با 80 تا زدم بهش ماشین من فقط 300 تومان خسارت خورد ام ماشین اون 1.400 حالا اینو قبول دارم شتاب ماتیز از پراید کمتره اونم به خاطر موتور 896 سی سی اونه در مقابل 1300 پراید دوما شما که تا حالا سوار پراید شدی تو 140تا 150 صدای ماشین در میاد اما من خودم شخصا با ماتیز تو اتوبان قم 175 تا رفتم اونم اگه بگم بازم میرفت دوروغ نگفتم تازه 4 نفر هم تو ماشین بوددن درسته جاش یکمی تنگه ولی ماشینی هستش که من باهاش حال می کنم خیلی عالی وبی درد سره یعنی من تو سه سال فقط هزینه روغن دادم وبنزین اونم ماشینی که من تو سه سال 170 هزار تا راه بردمش آخه من شغلم یه جوریه که دائم در حرکتم ولی واقعا تو شهر هیچ ماشینی بهتر از این پیدا نمیشه
موفق باشی
اگه ماتیز 175 تا می ره و بازم جا داره پس 405 حداقل باید 250 رو راحت بره.:icon_razz
دوست من ماتیز برای شهر ماشین خیلی خوبیه و البته از نظر ایمنی هم از پراید سرتره.اینا شکی درش نیست.خیلی مزایای دیگه هم داره که کمابیش اوناییکه منطقی بودن بهش اشاره کردن.(در مقابل نواقص زیادی که داره)اما اینکه آدم بخواد یه ماشین دیگه رو بکوبونه واسه اثبات توانایی های یه ماشین دیگه کمی بی انصافیه.
رعایت احترام و انصاف جزو اولین اصولی هست که اینجا باید رعایت بشه.
شاد باشی.

hamed.black
14 November 2005, 05:32 PM
بنده هیچ کدوم از این دو ماشین رو ندارم و سوار هم نشدم ولی چند وقتیه که بحث شما دوستان رو دنبال میکنم.
من پراید داشتم تو ماتیز هم نشستم و روندمش ولی نظر نمیدم ولی با نظر علیرضا مخالفم ظاهرا ماتیز دارا منطقی ترن..............:icon_cool :icon_arro

EbliiS
15 November 2005, 12:11 AM
عليرضا جان،وقتي شما هيچ كدام از اين دو ماشين رو نداريد و شوار هم نشديد از كجا مي فهميد كه كيا تعصبي حرف ميزنن و كيا منطقي..واقعا جالبه!!!!:icon_razz

EbliiS
15 November 2005, 12:11 AM
عليرضا جان،وقتي شما هيچ كدام از اين دو ماشين رو نداريد و سوار هم نشديد از كجا مي فهميد كه كيا تعصبي حرف ميزنن و كيا منطقي..واقعا جالبه!!!!:icon_razz

ariana
15 November 2005, 04:37 PM
سلام دوستان من تازه اومدم هنوز اين تاپيک رو کامل نخوندم يه سوالي دارم شما مي تونين تهران يدونه چشمي آبپاش برف پاکن عقب ماتيز برام گير بيارين الان يه مدته شکسته و من تو اصفهان نتونستم پيداش کنم . ممنون ميشم اگه جواب بدين

navid-83
15 November 2005, 11:53 PM
علیرضا شما مثل اینکه رشته ریاضی خوندی.
من هیچ کدومو نروندم.ولی اگه اشتباه نکنم ماتیز میل تعادل داره که خیلی به پایداریش کمک میکنه.تعادل ماشین فقط به عرض بیشتر نیست.سیستم تعلیق،ارتفاع مرکز ثقل،تقسیم وزن بین محور عقب و جلو و ... همگی در پایداری ماشین تاثیر داره.
هیچی نباشه تو شهر مصرف ماتیز کمتره،واسه پارک کردن و رد شدن از جاهای باریک مزیت داره و ... فقط یه کم جاش کمه.البته نسبت به اندازه ماشین فظای داخلش خوبه و بزرکتر از چیزیه که به نظر میاد.

ariana
5 December 2005, 12:25 PM
از همه ممنون چقدر کمک کردين خوبه زمستونه و ................

ariana
10 December 2005, 08:50 AM
سلام دوستان يه سوال من رو کارت ماشينم نوشته 4 سيلندر اما ميدونم که ماتيز 3 سيلندر هستش رفتم ديدم 4 تا شمع داره آيا ميشه ماتيز 4 سيلندر باشه تو کارتش نوشته ماتيز سي ئي 4 سيلندر

sima0000
15 December 2005, 09:06 PM
حالا که شده !!!چه میشه کرد؟جواب:برو پراید بگیر(چون 4سیلندره)

EbliiS
16 December 2005, 01:19 AM
سلام دوستان يه سوال من رو کارت ماشينم نوشته 4 سيلندر اما ميدونم که ماتيز 3 سيلندر هستش رفتم ديدم 4 تا شمع داره آيا ميشه ماتيز 4 سيلندر باشه تو کارتش نوشته ماتيز سي ئي 4 سيلندر
نه آقا..اشتباه چاپي هستش...حتي من وقتي رفتم ماليات ماشينو بدم خودشون زدن 3 سيلندر...:icon_surp

arash p mbz bmw
22 December 2005, 08:36 PM
من هم ماتیز روندم هم پراید
با ماتیز 3نفر رانندگی یاد گرفتن و باهاش کارایی نظیر:
دستی کشی-تک اف-دور زدن با دستی-سرعت بالای 140و...... رو تجربه کردم
لا مذهب خیلی سگ جونه
با اینکه فسقلیه ولی خیلی سگ جونه
حالا شما با پراید این کارا رو بکن سر 3ماه زرتش غمصور میشه
ولی ماتیز یه سری بدیهایی نسبت به پراید داره که عبارتند از:
خشکی-کولر ضعیف-اگر با 5سرنشین سوارشی دیگه
ایناس که ماتیزو کمی ضعیف جلوه داده

EbliiS
23 December 2005, 03:36 PM
من هم ماتیز روندم هم پراید
با ماتیز 3نفر رانندگی یاد گرفتن و باهاش کارایی نظیر:
دستی کشی-تک اف-دور زدن با دستی-سرعت بالای 140و...... رو تجربه کردم
لا مذهب خیلی سگ جونه
با اینکه فسقلیه ولی خیلی سگ جونه
حالا شما با پراید این کارا رو بکن سر 3ماه زرتش غمصور میشه
ولی ماتیز یه سری بدیهایی نسبت به پراید داره که عبارتند از:
خشکی-کولر ضعیف-اگر با 5سرنشین سوارشی دیگه
ایناس که ماتیزو کمی ضعیف جلوه داده

منظور شما از خشكي چيه؟؟!اگه منظورتون هندلينگش هست كه بايد بگم ديگه از پرايد كه خيلي نرمتره...كولر ضعيف؟..خيلي جالبه همه ميدونن كه كولر هاي محصولات دوو خيلي بهترن و راجع بهش بحث شده...راجع به سگ جون بودن و كمترين مراجعه به تعميرگاهم باهاتون موافقم:icon_cool

kiantom
31 December 2005, 10:24 AM
با سلام
دوستان به نظر من پراید رو نباید با ماتیز مقایسه کرد چون نه از نظر فنی و نه از نظر اطاق هم رده نیستند و این درست نیست که ماتیز 3 سیلندر 800CC با پراید 4 سیلندر 1300CC مقایسه بشه اما به طور کلی پراید (اما نه هر پرایدی ) شتاب اولیه و حداکثر سرعت بیشتر. پایداری و کنترل بهتر و ایمنی بیشتری (به جز در قسمت دربها). جلوبندی بهتر خدمات بیشتر و ... نسبت به ماتیز داره اما در مورد کیفیت ساخت و قطعات به کار رفته و همچنین فرمانپذیری ماتیز به دلیل داشتن فرمان هیدرولیک بهتره.
پیروز باشید.

ghaemshahri
24 June 2006, 02:34 PM
سلام - نظرات دوستان عزيز رو خوندم ولي مي خوام بگمكه بعضي ها يك سري تفكرات منفي روي ماتيز دارند كه خودمم هم اول اينجوري بود ولي بعدها متقاعد شدم . بعضي ها ميگن قوطي كمپوت و قورباغه و جا سوئيچي و ... ولي بگم كه ماشين از نظر استحكام و اتاقي از پرايد خيلي خيلي بهتره ولي نميدونم اينو بدونين يا نه كه شتاب پرايد تو دنده 1 . 2 . 3 از 206 هم بيشتره ولي تو دنده 4 يك افت شديد داره ( اطلاعات پرايد رو از سايت سايپا و اطلاعات 206 را از سايت پژو خوندم و مقايسه كردم ) ماتيز بخاري خيلي قوي داره و اگه بگم صورت خودتو بزاري جلوش پس از چند ثانيه احساس سوختگي بهت دست بده دروغ نگفتم ولي كولرش به نسبت پرايد ضعيفه .
در مورد لوازم يدكي بايد بگم كه بعضي از دوستان درست گفتن كه گرونه ولي ناياب نيست چون همونطور كه ميدونين شركت دوو و كرمان موتور تعهد دادن كه تا 10 سال قطعاتشو تو داخل كشور تامين كنن و چون آخرين نسل ماتيز سال 81 شمسي بود پس از نظر قطعات يدكي فعلا مشكل نيست فقط گرونه
از نظر سرويس دهي و تعميرات پرايد خيلي خيلي بهتره چون هر جا ميتوني ببري كه تعمير بشه ولي ماتيز نه به قول معروف كار هر كسي نيست
در مورد سرعت بايد بگم كه اين به اصطلاح كوچولا راحت 180 تاي خودشو ميره البته پرايد هم ميره ولي پرايد تو اون سرعت ديگه روي زمين نيست چون اتاقش سبك تره
در مورد مصرف بنزين هم بگم كه ماتيز 3 سيلندر هست و پرايد 4 سيلندر در نتيجه مصرف ماتيز بايد كمتر باشه كه براي تهراني ها كم بودن مصرف بنزين خيلي مهمه الان هم داره بنزين كوپني بشه كه ماتيز تو اين مسئله نمره قبولي ميگيره
بعضي از دوستان ماتيز رو با پيكان مقايسه كردن كه بايد بگم شما دارين دو تا چيز ناهمگون رو با هم مقايسه ميكنيد در ضمن پيكان بيشتر از 137 تا نميره ( اينو داخل پرانتز گفتم و بر اساس نوشته هاي مجله ايران خودرو )
ماتيز تو سربالا ضعيفه ولي پرايد سربالايي رو ميخوره اينو من به عينه ديدم . جايي كه پرايد سربالايي رو با دنده 3 و 80 تا سرعت ميكنه ميره بالا ماتيز بايد با دنده 1 و حداكثر 20 تا سرعت بره بالا ( البته جفتشون با راننده 4 تا سرنشين داشتند )
پرايد خيلي زودتر و سريعتر فروش ميره و درست شده مثل پيكان قديم كه زودي فروش ميرفت ولي ماتيز بايد طالب داشته باشه و اكثر طالب هاي اونا خانمها هستند
ماتيز تماما كره اي هست ولي پرايد ما الان 93 درصد ايراني و 7 درصد كره اي هست ( يك چيزه ديگه كه براي اطلاع شما ميگم و به اين پست ربطي نداره اينه كه بگم پيكان كه 40 سال اونو توليد كرديم 98 درصد ايراني هست )
يك بار يك كره اي اومده بود ايران و مي خواست با آژانس از تهران بره كرج . آژانس هم پرايد داشت و هم ماتيز . كره اي ماتيز رو انتخاب كرد وقتي بوسيله مترجمش ازش سوال شد كه چرا ماتيز رو انتخاب كردي گفت پرايد تقريبا ماشين قديميه و براي داخل شهر به درد مي خوره ولي ماتيز برعكس ( بعضي از دوستان ميگن الان كه مگه ميشه ماشين داخل و خارج شهر داشته باشه ؟ در جواب بايد بگم براي ما ايراني ها فرقي نداره )
در مورد ترمز بايد بگم كه تو اين مورد پرايد عملكرد بهتري نسبت به ماتيز داره
در مورد خوشگلي بايد بگم كه ماتيز رو ميشه با يك كم تزئين زيبا كرد بهتر از اوني كه فكرشو هم بكنيد
منتظر انتقادات شما هستم

po2ya
24 June 2006, 03:26 PM
در مورد کولر شدیدا باهتوون مخالفم
چون واقعا کولر خووبی داره!!!!
از پراید حداقل سر تره!!!
خوبی که ماتیز داره کولر میگیری مثل پراید درجه آب نمیزنه آمپر ماشین رو بپوکونه تووهم!!!
من هر چقدر بهش گاز دادم کولر گرفتم و فشار آوردم به ماتیز درجه آبش تکوون نخورد!!!!!

ghaemshahri
24 June 2006, 06:29 PM
سلام - در مورد كولر كه گفتين شايد حق با شما باشه و انشاءالله هم كه هست . من اطلاعات و تجربيات خودمو نوشتم و اگه هم ميخواين بگين كه كولر مشكل داره بايد بگم كه اونو يكي از بهترين متخصصان كه يكي از دوستان صميمي هست ديده و تائيد كرده حرفامو . ولي خوب وقتي استادم يك چيز ميگه حتما حق با اونه .
يـــــــــــــا عــــــــلــــــــــــي

abdarchi
24 June 2006, 09:40 PM
سلام
مدتها بود که اینجا نیومده بودم!
دوستان لطفا در مقایسه ماتیز با پراید این رو در نظر بگیرید که ماتیز 3 سیلندر داره و پراید 4 تا! پس اگر ماتیز 25% هم کمتر از پراید جواب بده (البته تو مسایل مربوط به سیلندر!) تازه برابر میشوند!
در مورد بقیه مسایل هم فضا و جای تعبیه امکانات رو در نظر بگیرید خوب قراردادن این امکانات در فضای کوچک قطعا سخت تر است!!
من سعی کردم اصلا تعصبی بحث نکنم !
البته خوب قطعا کسی که ماتیز داره مطمئن بوده که خوبه و رفته خریده! و برعکس!
در مورد کولر .. داماد ما و برادرم جفتشون پراید دارن .. و هر دو اذعان کردند که کولر ماتیز قوی تره .
در مورد کم آوردن تو سربالایی قبول دارم اما دیکه نه به این فجاعت!!! که پراید با 3 بره ماتیز با 1!!؟؟
البته در آخر هم این رو بگم که اگر پراید واقعا درست باشه قطعا از ماتیز سره ... اما فکر می کنم ماشینهایی مثل پیکان و پراید و آردی تو هر 5-6 هزارتا یکیش درست مونتاژ میشه و مشکلی نداره !
از لحاظ فضای داخل هم اونجوری که از بیرون به نظر میاد کوچک نیست
اما صندوقش جا نداره
موفق باشید

dr_mehry
25 June 2006, 09:16 PM
[QUOTE=ابليـس]booleck, من تهران رو گفتم..نه مشهد...بعد هم 0 تا 100 پرايد كره اي هاچبك قديمي 18 هست..پرايد هاي الان رو من خودم تست كردم بدون اينكه پامو از رو گاز بردارم و فقط كلاچ عوض كردم..توي يه جاده صاف 23 ثانيه طول كشيد..همين كارو هم با ماتيز كردم 19 ثانيه طول كشيد...
ترمز پرايد مثه پيكانه..همچين خيلي فرقي نداره..اما تو سرعتهاي زير 100 ماتيز خيلي بهتر نسبت به پرايد ترمز ميگيره...مي توني تست كني ببيني.... 8)

پژمان22, اين اطلاعات رو مي توني از سايت دوو ببيني... :P[/QUOTE
0-100 ماتیز 19 ثانیه و پراید انژکتوری (ساژم) 14.2 ثانیه . 100-0 ÷راید (ترمز گیری) یا یه پراید 83 حدود 10 پانیه و با ماتیز با لاستیک تقریبا نو حدود 14 ثانیه . حداکثر سرعت با 2 سرنشین با پراید 165 و با ماتیز 140 کیلومتر
]

[QUOTE=ابليـس]booleck, من تهران رو گفتم..نه مشهد...بعد هم 0 تا 100 پرايد كره اي هاچبك قديمي 18 هست..پرايد هاي الان رو من خودم تست كردم بدون اينكه پامو از رو گاز بردارم و فقط كلاچ عوض كردم..توي يه جاده صاف 23 ثانيه طول كشيد..همين كارو هم با ماتيز كردم 19 ثانيه طول كشيد...

پژمان22, اين اطلاعات رو مي توني از سايت دوو ببيني... :P[/QUOTE
0-100 ماتیز 19 ثانیه و پراید انژکتوری (ساژم) 14.2 ثانیه . 100-0 ÷راید (ترمز گیری) یا یه پراید 83 حدود 10 پانیه و با ماتیز با لاستیک تقریبا نو حدود 14 ثانیه . حداکثر سرعت با 2 سرنشین با پراید 165 و با ماتیز 140
کیلومتر
فکر کنم منظور ایشون از میله فولادی داخل در خودرو همون لوله هایی باشه که داخل درب پراید هم وجود داره]

ghaemshahri
25 June 2006, 10:00 PM
سلام آقاي آبدارچي عزيز - در مورد سربالايي كه شما ميگي به اين فجاعت!!! بايد بگم اين اثر تجربه هست نه حرف الك دولكي . سربالايي جاده فيروزكوه ( سربالايي گردنه گدوك ) اونجا رو ميگم . ماشين هم ماشين بوده و ديسك صفحه اش كره اي بوده دقيقا با 4 سرنشين ( راننده + 3 سرنشين ) با دنده يك ميومد بالا و با 2 نميكشيد . در مورد كولر كه گفتم همين جا كه كولر رو به متخصص اين كار نشون داديم و حتي خود نمايندگي كرمان موتور اينو گفته وااله يارو مريض نبوده كه اينو بگه اينا كه از پول بدشون نمياد اگه مشكل داشت ميگفتن ولي در مورد فضاي داخل با شما هم عقيده هستم . از بيرون خيلي كوچيكه ولي داخلش خيلي فضا داره . منم اول همين جوري بودم ولي بعد از اينكه سوارش شدم نظرم عوض شد . تو شتاب هم گفتم كه پرايد بهترين گزينه هست

abdarchi
26 June 2006, 07:01 PM
سلام آقاي آبدارچي عزيز - در مورد سربالايي كه شما ميگي به اين فجاعت!!! بايد بگم اين اثر تجربه هست نه حرف الك دولكي . سربالايي جاده فيروزكوه ( سربالايي گردنه گدوك ) اونجا رو ميگم .

جناب قائم شهری .. من جسارت نکردم و نگفتم که شما الکی می گوئید.
البته به شرایط هم بستیگی داره ( تنظیم موتور- فشاری که قبل از رسیدن به گردنه به موتور وارد شده- حرارت رادیات- نوع بنزین - روغن و ...) من خودم همون گردنه را چندین مرتبه با ماتیز رفتم . کمی بهتر از این چیزی که شما می فرمائید راه رفته.

بنزین سوپر هم بازدهیش در ماتیز بهتر از بنزین معمولیه
دوستانی که در مورد صفر تا 100 نظر داده اند این رو در نظر بگیرند که صفر تا صد را هیچ وقت با گاز دادن در جاده تست نمی کنند!!
بلکه در کارخانه و با وسایل دقیق و در شرایط آزمایشگاهی تست می کنند (البته من خیلی ریز در جریان نیستم!)
به هر حال هر کسی می خواهد دو ماشین را با هم مقایسه کند اول باید ببینید که برای چه می خواهد
برای گاز دادن و کورس گذاشتن؟ یا برای استفاده خانواده و مسافرت و ... به نظر من ماتیز برای یک خانواده 4 نفره خیلی راحت و کم خرج و مطمئن است و در مسافرت هم آدم اصلا خسته نمی شود.
موفق و سرفراز باشید

ali.navab
30 June 2006, 12:57 AM
سلام به همه عزیزان؛
دیگه فکر مینکم که همگی به خاطر بازار محدود خودروهای داخلی، به فرایند مقایسه دو خودرو از دو کلاس مختلف که وجه مشترکشون چهار چرخ بودنشونه و حالا ممکنه از نظر قیمت هم تو یه رنج باشن، عادت کردیم!
با وجود تنفر شخصیم نسبت به پراید (کره ای و غیر کره ای) و اینکه ماتیز رو به عنوان یک استثنا تو تمام ماشینای کره ای که وارد ایران شدن دوست دارم؛ اما با مطالعه نوشته های توام با تعصب بعضی عزیزان از قبیل: شتاب22 ثانیه 0-100 پراید، حرکت ماتیز با 150 کیلومتر سر پیچی که سمند با 80 کیلومتر میپیچه، امکان استفاده صندلی عقب ماتیز برای افرادی با قد 180 سانت در حالی که صندلی جلو تا منتهاعلیه به عقب کشیده شده باشه، لایی بازی تو سرعت بالا, فتح 180 کیلومتر در ساعت و... متاسفانه کمی مایوس شدم.
گمان نمیکنم هدف از ساخت ماشینی مثل ماتیز چیزی غیر از مصارف شهری برای یک خانواده کم جمعیت باشه که دنبال یک رانندگی کم خرج و کم استرس میگردن. در راه نیل به این هدف هم کاملاً موفق بوده و با یک طراحی برجسته و کیفیت تولید و مونتاژ خوب (نسبت به اسباب بازیهایی چون پراید)و البته عواملی مثل ترافیک تهران تونسته به هدفش برسه. اما خوبه فراموش نکنیم که دوو، جادوگر نیست و نمیتونه از دست قوانین فیزیک فرار کنه!
همونطور که میدونیم ارتفاع مرکز ثقل از زمین، فاصله دو محور، طول هر محور و سایز رینگ و لاستیک پارامترهایی هستند که به طور مستقیم با تواناییهای حرکتی خودرو ارتباط دارند؛ و ماتیز در مورد اول ارتفاع کمی از زمین نداره و در سایر موارد ذکر شده هم کمترین اعداد رو در بین ماشینهای تولید داخل به خودش اختصاص میده؛ بنابراین نمیتونه تو زمینه مانور بر روی جاده اونم تو سرعتهای بالا حرف چندانی برا گفتن داشته باشه؛ که البته بی انصافی هم هست اگه کسی انتظار زیادی ازش داشته باشه. ( بعضی از دوستان در مورد تعادل ماتیز گفتن که ماتیز میل تعادل داره و شاید فکر کردن که داشتن میل تعادل به منزله ایمنی خودرو سر پیچها تا سرعت 200 کیلومتر هست، باید عرض کنم که میل تعادل در همه ماشینها وجود داره و وظیفه اونم sync كردن تعلیق جلوی خودروست.)
در مورد سرعت هم که عده زیادی از دوستان عزیزم به سرعتای بالای 170 اشاره کردند با توجه به اینکه خودم معمولاً بیشتر از 140-150 نمیرم و تا حالا غیر از یک مورد که با کیلومتر شمار خودم حدث زدم 150-155 سرعت داشته باشه شاهد سبقت گرفتن ماتیزی از کنارم نبودم... گمان میکنم کیلومتر شمار ماتیز خطا داشته باشه.

در نهایت همانطور که در یک تاپیک دیگه عرض کرده بودم: بین پراید و ماتیز بی تردید ماتیز رو انتخاب میکنم.

abdarchi
30 June 2006, 03:18 PM
سلام به همه عزیزان؛
گمان نمیکنم هدف از ساخت ماشینی مثل ماتیز چیزی غیر از مصارف شهری برای یک خانواده کم جمعیت باشه که دنبال یک رانندگی کم خرج و کم استرس میگردن. در راه نیل به این هدف هم کاملاً موفق بوده و با یک طراحی برجسته و کیفیت تولید و مونتاژ خوب ......
...و ماتیز در مورد اول ارتفاع کمی از زمین نداره و در سایر موارد ذکر شده هم کمترین اعداد رو در بین ماشینهای تولید داخل به خودش اختصاص میده؛ بنابراین نمیتونه تو زمینه مانور بر روی جاده اونم تو سرعتهای بالا حرف چندانی برا گفتن داشته باشه؛ که البته بی انصافی هم هست اگه کسی انتظار زیادی ازش داشته باشه. .....
در مورد سرعت هم که عده زیادی از دوستان عزیزم به سرعتای بالای 170 اشاره کردند با توجه به اینکه خودم معمولاً بیشتر از 140-150 نمیرم و تا حالا غیر از یک مورد که با کیلومتر شمار خودم حدث زدم 150-155 سرعت داشته باشه شاهد سبقت گرفتن ماتیزی از کنارم نبودم... گمان میکنم کیلومتر شمار ماتیز خطا داشته باشه.

سلام
دوست گرامی ابتدا می خواستم از بحث منطقی و دقیق شما تشکر کنم . همانطوری که شما هم اشاره فرمودید به دلیل دوست داشتن یک ما شین (یا هر چیزی) نمی شود ضعف های آن را در نظر گرفت
اما ان چیزی که مهم است مجموع مزایا و معایب است که انسان با مقایسه این مجموعه با انتظار و نیاز خودش یکی را انتخاب می کند... که من و شما ماتیز را انتخاب کردیم!!
اما در دو مورد می خواستم جسارت کنم و چند جمله ای عرض کنم
1- در مورد میل تعادل که در قسمت چرخ های عقب ماتیز مشاهده می شود فکر می کنم کمی با ماشینهای دیگر تفاوت دارد راستش من زیاد از فنی سر در نمیارم اما حتما این رو از یک آدم وارد می پرسم . ولی چیزی که من مشاهده کردم نحوه اتصال چرخها و میله ای که هر چرخ رو به سمت مقابل وصل می کرد و عمرکرد اون در پیچها به نظرم اومد که تاثیر زیادی در حفظ تعادل قسمت عق و کل ماشین در پیچها داره.
2- در مورد سرعت .. خواهش می کنم چیزی را که شما ندیده اید کلا منکر نشوید :icon_surp
من خودم با اطمینان از صحت کیلومتر شمار هم در جاده قم و هم در جاده کرج سرعت 170 کیلومتر را با 2 و 3 سرنشین تجربه کردم (البته در جاده کفی) و در جاده مشهد هم با چهار سرنشین و باربند و صندوق پر در قسمتهای سرپایینی و کفی 150 کیلومتر را تجربه کردم
البته تصدیق می کنم که حتی با سمند هم سرعت بالا ایمینی و کنترل را کاهش می دهد چه برسد به ماتیز.
و همانطور که شما فرمودید ماتیز برای یک خانواده 4 نفره یا 5 نفره که سه بچه زیر 15 داشته باشند ماشین راحتی است بخصوص در شهر .
موفق و سرفراز باشید

ali.navab
30 June 2006, 04:35 PM
جناب آبدارچی عزیز، بنده عذر میخوام چون چیزی رو که ندیدم و احتمال داره عملی باشه نفی کردم؛ کما اینکه زمانی خودم با رنو5 در بزرگراههای خارج شهر 160 کیلومتر میرفتم و مثل مورد فوق کسی باور نمیکرد!!
اما در مورد میل تعادل عرض کنم که این میله که به علت حركت عرضي چرخهاي جلو در تعلیق قسمت جلوی اتوموبیلها به کارمیره، از هر طرف به تبق و به واسطه اون به فنر و کمک فنر هر چرخ متصل میشه و وظیفه اصلی اون فیکس کردن موقعیت طولی چرخه؛ نقش دیگری که میل تعادل بازی میکنه اینه که باعث میشه هر چرخ مستقل از چرخ مقابل خود در گردشها و در ناهمواریها عمل نکنه. اما در تعلیق قسمت عقب ماتیز چیزی به اسم میل تعادل با کاربری شناخته شده در قسمت جلو نداریم چون چرخها گردش عرضی ندارند؛ چیزی که هست یک سیستم تعلیق آمریکایی الاصل هست به اسم Cross يا Cross bar كه البته ممکنه عده ای از مکانیکها بعضعی از ادوات اونو، میل تعادل (بعضی هم عزیزم) صدا کنن! که در هر حال تعلیق اسپرتی نیست و در برخی خودروهای آمریکایی با مصارف کامفورت استفاده میشه.

Abolfazl2006_p
30 June 2006, 07:21 PM
اقایون ما هر چه قدر هم توی سر هم دیگه بزنیم و از قوانین فیزیک و شتاب 0 تا 100 و اینجور چیزا بگیم بازم مردم نظری که نسبت به ماتیز دارن عوض نمیشه و اونا یه غورباغه میدونن البته فکر نکنید که من پراید دارم و نسبت به اون تعصب به خرج میدم...نه اینجور نیست (قبلا داشتم و الان 405 )هر کاری کنیم وجهه پراید از ماتیز در جامعه بهتر ه و نود درصد حتا بیشتر مردم از پراید خوششون میاد و حتی در دنیا هم اکثر مردم از ماشینای در این کلاس خوششون نمیاد حالا ایمن باشه یا نه در درجه اول زیبایی که مردما به طرف خودرو میکشه مثلا از همین ام وی ام که نمونه چینی ماتیزه با این قیمت غیر منصفانه(البته بقیه هم منصفانه نیستن) اصلا استقبال نشده و من چون برادرم نمایشگاه خودرو داره دارم میگم و کاملا مشخصه
پراید که یک خودرو به نحوی ملی شده کجا ........ماتیز کجا(هرفایی میزنید:icon_razz )

ali.navab
1 July 2006, 01:01 AM
والا اگه راجع به مسایل فنی و کیفیت تولید قانع شدید و مشکلتون ظاهر ماشینه...
باید عرض کنم خارج از مبحث کلاسی که دو خودرو درش قرار دارند و با وجود سلیقه ای بودن مسایل ظاهری، همونطور که میدونید طراحی ایندو حداقل ده سال با هم فاصله داره و ماتیز جدا از اینکه جدیدتره، تو کلاس سوپرمینی ها کلی جایزه گرفته و ماشینی هستش که بر خلاف خیلی از هموطناش علاوه بر امریکا در اروپا هم فروش چشمگیری داشته. از اونطرف پراید نه تنها به هیچ وجه وجهه جهانی نداشته بلکه از نظر ظاهری در قیاس با خیلی از ماشینای 2-3 دهه پیش هم خیلی خیلی معمولی به نظر میاد. به جرات میتونم بگم (نظر شخصی) فقط پیکان رو میشناسم که طرحش خسته کننده تر و معمولی تر از پرایده!!
از نظر پرستیژ هم با وجودی که دوو هیچ وقت فکر نمیکرده ماتیزش زمانی تو این پارامتر سنجیده بشه... اما باید بگم حداقل پرستیژ سواریش از پراید بالاتره (ماشین جدیدتریه و تعدادش خیلی کمتر از پرایده به همین دلیل ویژگی بیشتری داره)

abdarchi
1 July 2006, 01:10 AM
.......چون چیزی رو که ندیدم و احتمال داره عملی باشه نفی کردم؛ .....
اما در مورد میل تعادل ..... در تعلیق قسمت عقب ماتیز چیزی به اسم میل تعادل با کاربری شناخته شده در قسمت جلو نداریم چون چرخها گردش عرضی ندارند؛ چیزی که هست یک سیستم تعلیق آمریکایی الاصل هست به اسم Cross يا Cross bar كه البته ممکنه عده ای از مکانیکها بعضعی از ادوات اونو، میل تعادل (بعضی هم عزیزم) صدا کنن! که در هر حال تعلیق اسپرتی نیست و در برخی خودروهای آمریکایی با مصارف کامفورت استفاده میشه.

آقا من اصلا قصد ندارم الان در مورد ماتیز و پراید صحبت کنم ولی من باب مقدمه باید عرض کنم سوما : بسیار متشکرم که شما حرف بنده در مورد سرعت را تکذیب نکردید و بلکه در راستای تائید آن مثال هم آوردید....
دوما : من قبلا هم عرض کردم که اطلاعات فنی ام بسیار ناچیزه و اصلا نمی دانم میل تعادل یعنی چه ( این جا رو به لهجه برره بخوانید!) ولی دو تا میله در قسمت عقب هست که من قبلا ندیده بودم! که از هر چرخی به سمت مقابل کشیده شده ... من فکر می کردم میل تعادل به اون میگن... خودم هم زیاد بهش دقت نکردم فقط یک بار که یک ماتیز جلوم بود و سپر عقب نداشت کمی عملکرد اونا رو دیدم که به نظرم اومد حفظ تعادل ماشین رو انجام می دهد.
البته این اصلا دلیل نمیشه که به قول شما یکی بیاد و بکه من با 150 تا سرعت پیچ 90 درجه را رفتم و چپ هم نکردم!!

ولی بریم سر اصل مطلب...
اولا: آقا من از یه چیزی خیلی خوشم اومد ! اونم اینه که متوجه شدم ما (آدمهای اینجا و هر جای دیگه) می تونیم با هم مودبانه و منطقی بحث کنیم .. اگر یه جایی یه چیزی گفتیم و بعد دیدیم زیاد درست نیست یا می تونه غلط باشه به جای اینکه ازش دفاع کنیم بررسی اش کنیم ... خلاصه اینکه از این چند تا نوشته که بین ما رد و بدل شده من که خیلی لذت بردم
وگرنه ماتیز و پراید و بنز و هواپیما همش کشکه .. مهم اینه که ما از آنچه که داریم چجوری استفاده کنیم و مهمترین این داشته ها دوستان هستند...

ببخشید دیگه خیلی زدم تو ادبیات و عرفان و جامعه شناسی و انرژی هسته ای و .... (این آخری چون مد است نوشتم!)
موفق و سرفراز باشید

shahram2006_m
24 November 2006, 09:22 PM
مثل اینکه شعور ماها رو خیلی دست کم گرفتی.از یه موتور 3 سیلندر مگه چه انتظاری میشه داشت.

دوست عزیز این پست من رو یک تذکر جدی تلقی کنید.
شما باید با تمام دوستان بخصوص مدیران و مدیران ارشد مودبانه صحبت کنید.
پست شما پاک شد.:icon_mad:

dr_mehry
26 November 2006, 05:46 PM
دوست عزیز این پست من رو یک تذکر جدی تلقی کنید.
شما باید با تمام دوستان بخصوص مدیران و مدیران ارشد مودبانه صحبت کنید.
پست شما پاک شد.:icon_mad:

به نظر شما این جمله من از هزاران جمله خارج از ادب که در این فروم زده میشه بی ادبانه تر بود و یا اینکه .... . در صورت پاک شدن بدون علت و غیر منصفانه پستهام ترجیح می دم از این تالار برم.

z_qz54
26 November 2006, 11:35 PM
به نظر شما این جمله من از هزاران جمله خارج از ادب که در این فروم زده میشه بی ادبانه تر بود و یا اینکه .... . در صورت پاک شدن بدون علت و غیر منصفانه پستهام ترجیح می دم از این تالار برم.

دوست عزیز شما لحن صحبت کردن خودت رو ببین ، بعد میگی هزاران جمله غیر موادبانه؟ شما هر جمله خارج از ادب دیدی به امثال من باید بگی که یه روزی مثل الان من یه همچین پستی نبینم که اینقدر برام سنگین تموم بشه.وظیفه شماست که توی یک محیط دوستانه(گذشته ها رو فراموش نکنید) به کسی که داره از دور خارج میشه کمک کنی برگرده.
من از شما اصلا انتظار نداشتم.شما در انتخاب فروم خودت کاملا اختیار داری ولی باز هم میگم.دیگه از شما واقعا انتظار نداشتم.