View Full Version : راه های جلوگیری از سرقت پراید
مودي
10 August 2009, 09:08 AM
سلام. ظاهرا اواسط مرداد ماه 88 از طرف آگاهی تهران اعلام شده که هنوز پراید جذابترین اتومبیل برای سارقین هست.
از دوستان هرکس تجربهای داره که به ایمنی بیشتر پراید کمک میکنه لطفا اینجا بنویسه. من خودم هم قفل فرمون میزنم و هم قفل پدال
behjooei
10 August 2009, 06:39 PM
براي جلوگيري از سرقت محتويات صندوق عقب چكار ميكنيد؟؟!
Y.a.s.h.a.r
15 August 2009, 12:06 PM
براي جلوگيري از سرقت محتويات صندوق عقب چكار ميكنيد؟؟!
یه مدل قفلهایی من روی بعضی از پراید ها میبینم یه چیزی تو مایه های قفل منزله.به نظرم چیزه خوبی باشه.کسی اطلاعات کاملی در موردش داره؟
behjooei
15 August 2009, 06:27 PM
منظورتون قفلهاي سوئيچيه؟؟
Y.a.s.h.a.r
15 August 2009, 09:00 PM
منظورتون قفلهاي سوئيچيه؟؟
نمیدونم منظورشما کدام مدله. ولی اینی که من میگم کلیدش مٍثل کلید درهای منزل است.(از یک طرف دندانه دار).
نمای قفلش هم برخلاف قفل فابریک که دایروی شکله مربعی هست.
Alireza_g
15 August 2009, 09:48 PM
سلام
فکر می کنم منظورتون قفل های سوئیچیه که بهش تیتان میگن (مطمئن نیستم). ایمنیش از قفلهای فابریک خیلی بهتره چون با پچ گوشتی و ... باز نمیشه و به نظرم نصب کنید خیلی بهتون کمک می کنه.
daryosh-sony
15 August 2009, 09:51 PM
به نظر من برای ایمنی بیشتر استفاده از قفل پدال و قفل فرمون و دزد گیر خوب میتونه به ایمنی پراید اضافه کنه.البته پراید های جدید به سیستم ایموبلایزر مجهز هستند و در افزایش ایمنی پراید خیلی موثر بودند نسبت به پراید های قبلی.
Y.a.s.h.a.r
15 August 2009, 11:31 PM
البته پراید های جدید به سیستم ایموبلایزر مجهز هستند و در افزایش ایمنی پراید خیلی موثر بودند نسبت به پراید های قبلی.
ماشین ما ایموبلایزر داره ولی من به ایموبلایزرش اعتماد ندارم.(آخه مونتاژه سایپا .... است و ... )
امن ز همون روش سنتی قفل فرمون استفاده میکنم.
به نظرم این مدلی که من استفاده میکنم ایمنیش بیشتر باشه چون یک سرش زیره پداله و سره دیگش تو فرمون قفل میشه.
البته نصب تجهیزات ایمنی بستگی به محل پارک کردن ماشین هم داره.
فکر می کنم منظورتون قفل های سوئیچیه که بهش تیتان میگن (مطمئن نیستم). ایمنیش از قفلهای فابریک خیلی بهتره چون با پچ گوشتی و ... باز نمیشه و به نظرم نصب کنید خیلی بهتون کمک می کنه.
باتشکر.آره نظر خودمم اینه سکیوریتیش میره بالا فقط یه خورده نما نداره.
masoodgorji
28 September 2009, 05:08 PM
فقط قفل فرمون و دزد گير البته قفل فرمون هر چي بزرگتر بهتر
alioj
27 August 2010, 07:55 PM
قفل پدال به نظر من خيلي كافيه البته چنس خوب
arashmaziar
27 August 2010, 09:48 PM
قفل فرمون که زیاد فایده نداره , مگر اونهایی که از پدال به فرمون وصل میشن که اونها هم قابل شکستن هستن
قفل فرمون بخاطر اینکه میشه فرمون پراید رو حتی با قفل باز کرد و جاش یه فرمون دیگه زد یا با یه وسیله ای باهاش روند خیلی ایمنی لازم رو نداره
یادمه چند وقت پیش اخبار تلویزیون به نقل از پلیس گفت که قفل پدال تا الان موثر ترین راه جلوگیری از سرقت خودروها بوده
کلا همه این موارد برای معطل کردن دزدها هستند تا از خطر این کار صرفنظر کنند ولی نمیتونند کاملا جلوی دزد رو بگیرند
mostafa_gm
28 August 2010, 09:27 AM
بهترين راه نصب سوييچ مخفي هست. 5 تومن ميديد براتون نصب ميكنن يه جايي كه عقل هيچ بشري بهش نرسه. همراه با قفل پدال يا فرمون ديگه عاليه.
secretboy66
28 August 2010, 09:14 PM
تو تاپیک سیستم های ضد سرقت در موردش بحث شده اما خلاصش اینه(تا حدودی)
معایب قفل فرمون: با باریدن فرمون(که راحت هم هست) یک سره قفل آزاد میشه, با ریختن اسیدی خاص روی قسمت برنجی قفل اونو از کار میندازن
دزدگیر خوب هم میتونه یکم آقا دزده رو معطل کنه
عوض کردن خود قفل خوبه اما دزدا قفل باز کردنشون زیر 10ثانیه هست, واسه صندوق عقب هم اگه ببینن نمیتونن بازش کنن یه سوراخ کوچیک کنار قفل ایجاد میکنن و قفل رو دور میزنن(یجوری اون میله ای رو که به زبونه قفل متصل میشه رو حرکت میدن)واسه این باگ هم معمولا یه صفحه چدنی کنار قفل های درب ها و صندوق قرار میدن
راه موثر که هم وقت خودتون رو میگیره هم وقت دزد رو و تاحالا بیشترین اثر رو داشته قفل پدالی با یه قفل پدر مادر دار هست
hadi_PH
11 September 2010, 10:25 AM
من خودم اومدم قفل فرمون رو تست كنم ببينم چقدري باز ميشه ديدم اصلا كاري نداشت زير 15 ثانيه از جاش در اومد
haftsin
11 September 2010, 01:11 PM
سلام
ایموبلایزر در پرایدهای جدید چه قدر در دیرتر دزدینشون موثره؟! و آیا خودروهایی که این سیستم ضد سرقت رو دارند، آیا نیاز دیگهای هم به دزدگیر دارند؟! و اینکه! سیستم ضد سرقت یا همون ایموبلایزر، میتونه همزمان با دزدگیر نصب بشه؟!!
ممنون
ipcis2007
11 September 2010, 01:38 PM
سلام
ایموبلایزر در پرایدهای جدید چه قدر در دیرتر دزدینشون موثره؟! و آیا خودروهایی که این سیستم ضد سرقت رو دارند، آیا نیاز دیگهای هم به دزدگیر دارند؟! و اینکه! سیستم ضد سرقت یا همون ایموبلایزر، میتونه همزمان با دزدگیر نصب بشه؟!!
ممنون
دزدگير ميتونه همزمان با سيستم ايموبيلايزر نصب بشه، من كه نصب كردم مشكلي هم نداشتم. در مورد كارايي اين سيستم تا اونجاكه من ميدونم چندان قابل اطمينان نيست.
hooman70
11 September 2010, 01:56 PM
قفل فرمان:بریدن فرمان و در آوردن قفل
قفل عصایی(یه سر به کلاچ و یه سر به فرمان):بریدن فرمان یا به راحتی باز کردن فرمان توسط مهره ای کا وسط فرمونه و جایگذاری یک فرمان دیگه
قفل پدال:بریدن پدال ها از بالای قفل(فقط دزده موقع رانندگی یه خورده با مشکل مواجه میشه).
دزدگیرهای 30.40 تومنی اصلا توصیه نمیشه
نگفته نماند همه این قفل ها نقش پیشگیری کننده و معطل کردن داره...مثلا اگه توی یه کوچه اگه 3تا پراید باشن و 2تاشون قفل داشته باشن و اون یکی دیگه نداشته باشه مطمئنا دزده میره سراغ اون یکی...
PAYAM
11 September 2010, 02:40 PM
ایموبیلایزر رو هم با تعویض ecu میدزدن. یه راه هم برای قفلهای پدالی از اینا که یسرش به فرمون وصل میشه اینه که خیلی راحت با استفاده از قابلیت تلسکوپی فرمان رو پایین میارن و بعد از روی فرمون آزادش میکنن و ماشین رو میبرن.
خلاصه اینکه درسته هرچقدر ماشین به تجهیزات ایمنی مجهز باشه بازهم ممکنه آقا دزده کارشو انجام بده ولی استفاده از این روشها باعث میشه که دزدی انقدر وقتگیر بشه که دزد عملا بیخیال دزدیدن ماشین بشه.
vBulletin v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.