PDA

View Full Version : پژو پارس چگونه ماشینی هست؟

gandolf05
23 July 2009, 10:59 PM
سلام
دوستان آیا واقعا کیفیت پژو پارس ها خیلی پایین هست؟
کل مدلهای پارس مزخرف هستند یا فقط مدل معمولیش بد هست؟الان این چند وقته هرجا میرم از پارس بد میگن و همه ناراضی هستن که اینهمه پول دادن و این رو خریدن
پس این همه مدل مختلف جریانش چیه؟مثلا پارس بنزینی با ABS و ایموبلایزر چه امکاناتی داره؟یا پارس اتوماتیک چجور امکاناتی داره؟کجا میشه کل مشخصات پارس ها رو مشاهده کرد؟راسته که موتور405 رو پارس نصبه؟

DySpraxia
23 July 2009, 11:12 PM
اینطور که گزارش میشه ، مدلهای 88 و نیمه دوم 87 خیلی عیب و ایراد داره ..
روی پارس معمولی موتور GLX نصبه و روی پارس ELX هم موتور زانتیا 1800 .. پارس ELX خیلی بهتره ولی قیمت بالایی هم داره 23 م .
به نظر من اگر یک ELX کارکرده مثلا مدل 85 - 86 بخرید، خیلی به صرفه تره از صفر معمولیه ..

mortezagipsy
23 July 2009, 11:24 PM
فک کنم تاپیک داشته باشیم در این مورد ...
اما کلا" پارس ماشینیه که نسبت به مبلغی که پرداخت می کنید نمی ارزه.
ضمن اینکه اخیرا" کیفیت پارس و 405 به شدت افت کرده و ...
در مورد امکانات هم که خودتون دارید می گید دیگه ! پارس بنزینی با ABS و ایموبلایزر, ABS و ایموبلایزر داره ! یا پارس اتوماتیک دنده ی اتومانیک داره ! :icon_arro
به نظر من کسی که می خواد پارس بگیره و با فضای کم صندلی عقب 206 سدان یا قیافه و ... لوگان حال نمی کنه, سمند LX (مخصوصا" با موتور EF7) خیلی گزینه ی مناسبتریه !

indi
23 July 2009, 11:39 PM
سلام
بعد از 8-7 ...10 سال هنوز پارس یا همون پرشیا رو نشناختید ....:icon_twis
1-قدیمی
2- کسل کننده
3-با بالا رفتن مدل کیفیت پائینتر
4- کمترین ارزش نسبت به قیمت
5-به غیر از چراغها من هنوز فرق اونو با 405 نفهمیدم
6-موتور ELX فقط سر سیلندرش از زانتیاست .... اگه موتورش کامل زانتیابود باید گیربکسشم زانتیا باشه و عملکردش خیلی بهتر از اینا بود .....
7- بزرگترین کلاهی که میشد ایرانخودرو سر مشتریهاش بزاره:icon_lol:

gandolf05
24 July 2009, 03:18 AM
دوستان من قصد خرید پارس ندارم
فقط وقتی میبینم با این همه پول که دادن چرا اینقدر ناله میکنن برام سوال داشت که شما عزیزان راهنمایی کردید

اما آخرش این ایموبلایزر یعنی چه؟ چرا بین 206 مدل های 16 سوپاپ اینقدر خوب کار شده اما پارس موتور 405 روش نصبه؟

Saman.Cls
24 July 2009, 03:36 AM
دوست عزيز در مورد elx بگم گول حرفها رو نخور
فقط 2 ماه برات كار ميكنه
چون ماشين من در آوردي هست گيز بكسش با حجم موتور همخوني نداره و زود دچار مشكل ميشه
قبلا هم روش بحث شده
در مورد اين حرفي كه ميگن موتور جي ال ايكس يا زانتيا روش گذاشن حرف مزخرفيه
اين موتور ها مشخصات فني يكساني دارن اما اين موتور محصول پژو هست اون يكي سيتروئن
حاا اگه فورد بياد يه موتور بندازه رو ماشين با مشخصا فني يك موتوره پژو ما قطعا نميگيم اين فورد پژو موتور هست

indi
24 July 2009, 03:09 PM
دوستان من قصد خرید پارس ندارم
فقط وقتی میبینم با این همه پول که دادن چرا اینقدر ناله میکنن برام سوال داشت که شما عزیزان راهنمایی کردید

اما آخرش این ایموبلایزر یعنی چه؟ چرا بین 206 مدل های 16 سوپاپ اینقدر خوب کار شده اما پارس موتور 405 روش نصبه؟

خوبه چون پارس باید دیگه بره بغل دست پیکان تو موزه .....:icon_mrgr
ایموبلایزر سیستمیه که ماشین فقط با سوئیچ خودش روشن میشه . وقتی سوئیچو داخل جا سوئیچی میذاری یه سری کد بین سوئیچ و ماشین ردو بدل میشه و اجازه روشن شدن ماشینو میده و اگه کسی عین سوئیچو بده براش بسازن ( دزدا رو میگم ) ماشین روشن نمیشه ..... من 206 دارم و برای امتحان این قضیه قسمت آهنی سوئیچو در آوردم و میخواستم باهاش ماشینو روشن کنم ... چون اون قسمتی که کد رو ارسال میکنه تو قسمت پلاستیکی سوئیچه ، ماشین استارت میخورد ولی روشن نمیشد ....امیدوارم تونسته باشم قضیه رو خوب توضیح بدم ....

اگه میبینی 206 موتور 16 سوپاپ خوب کار شده برای اینکه موتورشون از تکنولوژی بالاتری نسبت به نسل پیشین (405) برخورداره و ایران خودرو هم فقط وارد کننده اوناست و نمیتونه موتور 405 رو 16 سوپاپ کنه وباید مثل همه جای دنیا بعد ازچند سال مونتاژ یه ماشین اونو بی خیال شه و مدل های جدید بیاره ولی ظاهرا نه ایرانخودرو بیخیال 405 و پرشیا میشه نه مردم

payamix
24 July 2009, 06:13 PM
من پارس مدل 88 رو چند ماهه خریدم و تا این لحظه که 4000 تا کارکرده ایرادات زیر مشاهده میشه :

1-علیرغم استفاده از موتور معمول پارس یعنی XU7 شتاب و توان موتور به شدت پایینه.
2-به دلیل ارتفاع نامعقولی که کارخانه در نظر گرفته ماشین گیجه و توی پیچ احساس میکنین که قایق سوار شدین.
3-برای اینکه با کاهش وزن اتومبیل به کاهش مصرف سوخت کمک شده باشه، از ورقهای خیلی نازک در ساخت بدنه استفاده شده به طوری که با پریدن گربه روی ماشین کار شما به صافکاری میکشه.
4-کیفیت جوش ها به شدت بده (جوشها یا ناقصه یا شره کرده) و با دیدن جوش لولای درب ها، فحش هایی که کارگران کارخانه در حین انجام کار به خریداران ماشین مذکور میدادن با تمام وجود احساس میشه.
5-گیربکس زوزه میکشه که این مورد به دلیل استفاده از قطعات نامرغوب ظاهراً عادیه.
6-کیفیت رویه درب و داشبورد خرابه به طوری که به وضوح قطعات روی هم سوار نشدن.
7-کلیه درب های ماشین، کاپوت و صندوق عقب در حین تحویل، علیرغم برچسب کنترل نهایی روی شیشه، رگلاژ نبودند. البته نحوه کنترلی که مسئولین QC ایرانخورو انجام میدن رو از همون طریقه چسباندن برچسب مذکور میشه فهمید به طوری که کارگر مربوطه حتا وقت نگذاشته یک برچسب ساده رو درست بچسوبه و از دومتری اون رو روی شیشه پرتاب کرده.
8-پدال کلاچ از نیمه به بعد گیر داره و به سختی حرکت میکنه.
9-ترمز ها مثل حالتی که لنت تموم شده خر خر میکنه.
10-پیچ هر دو صندلی جلو شله و با هر ترمز صندلی به جلو و با هر شتاب، به عقب پرتاب میشه.
11-فرمان در حد یک ماشین غیر هیدرولیک سفته که این هم به دلیل استفاده از پمپ هیدرولیک ایرانی ظاهراً طبیعیه.
12-آب شیشه شور به سمت شاگرد نمیرسه.
13-شیشه‌های جلو در حین پایین و بالا رفتن زوزه میکشن.
14-پمپ قفل درب عقب خرابه.
15-در حین تحویل چند کیسه زباله مچاله شده در کف ماشین مشاهده شد که بعداً متوجه شدم لاستیک کف هستن.
16-چیزی که بدی هندلینگ ماشین را در کنار تعبیه فنر لول تراکتور تشدید میکنه، اصرار ایرانخودرو به استفاده از رینگ 14 و لاستیک 185 روی ماشینی به این ابعاد هستش که اونهم از ارزانترین لاستیک ایرانی موجود استفاده میشه.
17-مجراهای ایرکاندیشن داخل ماشین همواره باد میدن و کاری به تنظیمات مربوطه ندارن.
18-بعد از خاموش شدن ماشین به مدت نیم ساعت صداهایی شبیه ترکیدن ترقه از زیر ماشین به گوش میرسه که اینهم طاهراً به دلیل استفاده از آلیاژ خاص لوله و انباره اگزوز عادیه.

DySpraxia
24 July 2009, 06:28 PM
بعد از خواندن 18 مورد بالا سر درد گرفتم :icon_cry:، واقعا انگار این مملکت صاحب نداره .. 17 میلیون پول آدم و بگیرند و آخرش این باشه و به ریش آدم بخندند ..

drnariman
24 July 2009, 07:41 PM
پیام جان با این فجایعی که گفتی اولا خدا رو شکر کن که هنوز سالمی و دوما این که پسر خوب پس چرا این ماشین رو هنوز نگه داشتی ؟!!

indi
25 July 2009, 12:39 AM
من پارس مدل 88 رو چند ماهه خریدم و تا این لحظه که 4000 تا کارکرده ایرادات زیر مشاهده میشه :

2-به دلیل ارتفاع نامعقولی که کارخانه در نظر گرفته ماشین گیجه و توی پیچ احساس میکنین که قایق سوار شدین.
3-برای اینکه با کاهش وزن اتومبیل به کاهش مصرف سوخت کمک شده باشه، از ورقهای خیلی نازک در ساخت بدنه استفاده شده به طوری که با پریدن گربه روی ماشین کار شما به صافکاری میکشه.
4-کیفیت جوش ها به شدت بده (جوشها یا ناقصه یا شره کرده) و با دیدن جوش لولای درب ها، فحش هایی که کارگران کارخانه در حین انجام کار به خریداران ماشین مذکور میدادن با تمام وجود احساس میشه.
7-کلیه درب های ماشین، کاپوت و صندوق عقب در حین تحویل، علیرغم برچسب کنترل نهایی روی شیشه، رگلاژ نبودند. البته نحوه کنترلی که مسئولین QC ایرانخورو انجام میدن رو از همون طریقه چسباندن برچسب مذکور میشه فهمید به طوری که کارگر مربوطه حتا وقت نگذاشته یک برچسب ساده رو درست بچسوبه و از دومتری اون رو روی شیشه پرتاب کرده.
10-پیچ هر دو صندلی جلو شله و با هر ترمز صندلی به جلو و با هر شتاب، به عقب پرتاب میشه.
11-فرمان در حد یک ماشین غیر هیدرولیک سفته که این هم به دلیل استفاده از پمپ هیدرولیک ایرانی ظاهراً طبیعیه.
15-در حین تحویل چند کیسه زباله مچاله شده در کف ماشین مشاهده شد که بعداً متوجه شدم لاستیک کف هستن.
16-چیزی که بدی هندلینگ ماشین را در کنار تعبیه فنر لول تراکتور تشدید میکنه، اصرار ایرانخودرو به استفاده از رینگ 14 و لاستیک 185 روی ماشینی به این ابعاد هستش که اونهم از ارزانترین لاستیک ایرانی موجود استفاده میشه.
17-مجراهای ایرکاندیشن داخل ماشین همواره باد میدن و کاری به تنظیمات مربوطه ندارن.
18-بعد از خاموش شدن ماشین به مدت نیم ساعت صداهایی شبیه ترکیدن ترقه از زیر ماشین به گوش میرسه که اینهم طاهراً به دلیل استفاده از آلیاژ خاص لوله و انباره اگزوز عادیه.

سلام دوست عزیز
از 18 موردی که نوشتی معلومه که اطلاعاتت و حساسیتت راجع به ماشین زیاده .... فقط موندم چرا پارس خریدی و چرا تا الان نفروختیش :icon_twis...... چطور دلت اومد 18.5 میلیون بی زبونو بدی

DySpraxia
25 July 2009, 01:05 AM
والا ما که داشتیم ماشین زیاد بدی هم ( یعنی اون 18 مورد بالا را نداشت ) نبود ( مدل 85 ) ولی اواخر دیگه سیستم دنده و .. ریخت به هم .. من اول سعی کردم با لوازم ماشین و رد کنم بره ولی متاسفانه بابت 2 میلیون لوازم نمیخواستن پولی به من پرداخت کنند ، در نتیجه ما ماشین رو لخت کردیم 14200 فروختیم لوازم را هم به مرور رد کردیم رفت ، لوازم را تقریبا 1.5 فروختیم و از شر اش راحت شدیم ..

من که دیگه عمراً ماشین ایرانی بخرم ! برای من یکی که دیگه بس بود. :icon_cry:

farshid-j
25 July 2009, 03:40 PM
والا ما که داشتیم ماشین زیاد بدی هم ( یعنی اون 18 مورد بالا را نداشت ) نبود ( مدل 85 ) ولی اواخر دیگه سیستم دنده و .. ریخت به هم .. من اول سعی کردم با لوازم ماشین و رد کنم بره ولی متاسفانه بابت 2 میلیون لوازم نمیخواستن پولی به من پرداخت کنند ، در نتیجه ما ماشین رو لخت کردیم 14200 فروختیم لوازم را هم به مرور رد کردیم رفت ، لوازم را تقریبا 1.5 فروختیم و از شر اش راحت شدیم ..

من که دیگه عمراً ماشین ایرانی بخرم ! برای من یکی که دیگه بس بود. :icon_cry:

پرشیا که اصلا به قیمتش نمی ارزه و کیفیتشم که فاجعه، اما اگه خواستی ماشین ایرانی بخری تنها گزینه که همه جوره عالیه لوگان است. لوگان بخر مشابه ماشین خارجی کار میده.

DySpraxia
25 July 2009, 03:53 PM
والا من به این نتیجه رسیدم که اگر ماشین ایرانی بخرم ، عوض اینکه من سوار ماشین بشم ، اون سوار من میشه .. :icon_cry:، اختلاف قیمت آنچنانی هم که نداره ، الان یک زانتیا سفارشی حدود 27.500 فروش میره ( ماشینی که سال 92 به طور کامل Discontinue شده .. ). با این پول Cerato صفر میشه خرید ، کمری GL 2007 کم کار هم میشه خرید.

soheilm
25 July 2009, 04:22 PM
پس درود به كاديلاك سويل و بيوك ايران

پس از 500000 كاركرد
سواري نرم - راحت جادار امنيت بالا و موتور سركش

payamix
25 July 2009, 05:23 PM
پیام جان با این فجایعی که گفتی اولا خدا رو شکر کن که هنوز سالمی و دوما این که پسر خوب پس چرا این ماشین رو هنوز نگه داشتی ؟!!

همینو رو به راه میکنم، با این قیمت حق انتخاب زیادی وجود نداره.

drnariman
25 July 2009, 06:01 PM

به نظر من اگه با شکل بتونی کنار بیای تو ماشینای صفر 206 sd و ورنا و لوگان گزینه های بهتری هستند ولی اگر علاقت این ماشینه و می خوای روبراهش کنی حتما ما ها رو در جریان بزار که دقیقا چکار کردی .
موفق باشی

payamix
25 July 2009, 06:10 PM
به نظر من اگه با شکل بتونی کنار بیای تو ماشینای صفر 206 sd و ورنا و لوگان گزینه های بهتری هستند ولی اگر علاقت این ماشینه و می خوای روبراهش کنی حتما ما ها رو در جریان بزار که دقیقا چکار کردی .
موفق باشی

من 206 داشتم و ازش قیافه ظاهریش خسته شده بودم وگرنه گزینه بهتری بودش.

Farbod.E
25 July 2009, 06:37 PM
پس درود به كاديلاك سويل و بيوك ايران

پس از 500000 كاركرد
سواري نرم - راحت جادار امنيت بالا و موتور سركش

دوست عزیز این جا صحبت در مورد پژو پارس است . لطفاً نظم تاپیک را حفظ نمایید .

Farhad LX
26 July 2009, 02:18 AM
سمند ال ایکس با موتور EF7 خیلی بهتر از پارسه.قیمتشم 16.400

نقی حسینی
26 July 2009, 01:04 PM
سمند ال ایکس با موتور EF7 خیلی بهتر از پارسه.قیمتشم 16.400
با نظرت موافقم پارس دیگه به درد نمیخوره و قیمتش خیلی خیلی خیلی بالاست ولی سمند با موتور پایه گازسوز خیلی خوبه چون موتورش ملی هست ولی موتور پژو پرشیا همون موتور405 و خیلی مصرف سوخت بالایی داره(بنزین را قورت میده) ولی موتور ملی خیلی خوبه چون تکنولوژی بومی داره و تحریم هیچ اثری بر تکنولوژی بومی نداره. و قطعاتش تو بازار فراوان...

DySpraxia
26 July 2009, 03:57 PM
با نظرت موافقم پارس دیگه به درد نمیخوره و قیمتش خیلی خیلی خیلی بالاست ولی سمند با موتور پایه گازسوز خیلی خوبه چون موتورش ملی هست ولی موتور پژو پرشیا همون موتور405 و خیلی مصرف سوخت بالایی داره(بنزین را قورت میده) ولی موتور ملی خیلی خوبه چون تکنولوژی بومی داره و تحریم هیچ اثری بر تکنولوژی بومی نداره. و قطعاتش تو بازار فراوان...

موتور ملی ؟! This is Bullshit

ما بخواهیم از شر این بومی و تحریم و اینها خلاص بشیم و یه ماشین آدم وار سوار بشیم باید کی رو ببینیم ؟ :icon_bigg

gandolf05
26 July 2009, 04:17 PM
والله من خودم احتمال اینکه EF7 بخرم زیاده
نه برا تحریم و اینجور شر و ور ها
برا اینکه یهو دیدی دولت مهرورز چوب بنزین رو هم به ما زد و آخرش باید بنزین 400 بخریم
بعدشم یه نکته ای که تو این ماشین خیلی بحثش هست عدم وجود قطعات و خدمات اون بجز در تهران و چند کلانشهر دیگه هست
پس دوست گرامی قطعاتش هم فراوان نیست

سود انباشته
26 July 2009, 04:29 PM
چند روزه که فروش فوری پژو پارس و سمند به شرح زیر آغاز شده:
سمند LX دوگانه سوز: شانزده میلیون و 60 هزار تومان
سمند با موتور پایه گازسوز EF7 : هفده میلیون و 80هزار تومان
پژو پارس دوگانه سوز با ترمز ABS : هیجده میلیون و پانصد هزار تومان
(رنگ ها سفید میباشد و اعتبار تا 15 مرداد88)
حالا کدام خویه؟
ویژگی مشترک:
رنگ سفید-ترمز ABS -ساخت ایران خودرو-دوگانه سوز
ولی به نظر میرسه موتور پایه گاز سوز افت توان در حالت گاز نداره. و خودم به شخصه سمند EF7 را میپسندم.

aquarium
30 July 2009, 02:45 AM
فکر کنم این تاپیک بهتر باشه بره رو مقایسه اتومبیلها بهتره تا اینجا باشه چون دیگه دوستان دارند مدل معرفی میکنند تا در مورده پارس صحبت کنند .
بنظر بنده پارس نماد مگان رو داره حالا بعضی از دوستان میگند ببین طرف داره پارس رو با مگان مقایسه میکنه که نظر بنده دقیقا" این نیست حالا میگم چرا ؟؟؟!!! ... چون بعضی از دوستان میگند آدم 25 میلیون بده ماشینی بخره ( مگان 1600 ساخت داخل ) که نه مه شکن جلو داره و نه آیینه بغل برقی حتی لوگان ازش فولتره حالا خریداراش میگند باید مگان سوار باشی تا اینا به چشم نیاد . حالا پارس هم همینه یکی میبینه مورده علاقشه میره میخره . بقوله یکی از دوستان علف به دهنه بزه باید شیرین بیاد ، این رو هم قبول دارم که مدل جدیدیاش همه مشکل دارند و افت کیفیت تولید دارند ( پژو پارس ما که متولد 85 هستش تا بحال اذیت نکرده و بابام عینه یکی از بچه هاش ازش مراقبت میکنه سه سال ماشین 12 هزار تا کار کرد داره :icon_excl ) حالا بریم سره بحثمون ، که تمام ماشینهای ساخت داخل صدق میشه مشابهش افت شتاب 206 یا حتی همین پراید خودمون که طرف 6 ساله داره بدنش یا داشبردش اصلا" صدا نمیده ، ولی ماله ما که 8 ماه از تولیدش میگذره عینه گاری صدا میده و حتی با این پل میشه گزینه های بهتری انتخاب کرد از نوع سلیغه و علاقه شخص . . در مورده قیمتهای مشابه هم میشه 206 رو گفت که چه سدان و چه هاج بک هر دو جای کم سرنشین عقب دارند سمند رو که به شخصه یکی از آزار ترین ماشین برای رانند گی میدونم هم از لحاظ دید کم و هم از لحاظ خشکیش نسبت به پژو های موجود و از مهمتر لوگان که من منکر موتور خوبش تنیشم ولی چه از داخل و چه از بیرون نمیدونم این چه طرحی بود برای این ماشین زدند اگه ایران طراحی میکر میگفتم خوب ، ولی از این فرانسوی ها بعید بوده . باز میگم سلیغست و علاقه و مثال همون بزه . :icon_surp

ar1358
7 August 2009, 01:01 AM
پژو پارس با موتور پژو 206 تیپ 6
http://pixy.ir/IMG/Namayeshgah-Bein-Almelali-Mashhad-Khodro/Car/1024-768/Pars-Motor206Tip6.jpg
قیمت 20 میلیون تومان , نمایشگاه بین اللملی مشهد

Alireza_g
7 August 2009, 10:00 AM
فکر کنم این تاپیک بهتر باشه بره رو مقایسه اتومبیلها بهتره تا اینجا باشه چون دیگه دوستان دارند مدل معرفی میکنند تا در مورده پارس صحبت کنند .
بنظر بنده پارس نماد مگان رو داره حالا بعضی از دوستان میگند ببین طرف داره پارس رو با مگان مقایسه میکنه که نظر بنده دقیقا" این نیست حالا میگم چرا ؟؟؟!!! ... چون بعضی از دوستان میگند آدم 25 میلیون بده ماشینی بخره ( مگان 1600 ساخت داخل ) که نه مه شکن جلو داره و نه آیینه بغل برقی حتی لوگان ازش فولتره حالا خریداراش میگند باید مگان سوار باشی تا اینا به چشم نیاد . حالا پارس هم همینه یکی میبینه مورده علاقشه میره میخره . بقوله یکی از دوستان علف به دهنه بزه باید شیرین بیاد ، این رو هم قبول دارم که مدل جدیدیاش همه مشکل دارند و افت کیفیت تولید دارند ( پژو پارس ما که متولد 85 هستش تا بحال اذیت نکرده و بابام عینه یکی از بچه هاش ازش مراقبت میکنه سه سال ماشین 12 هزار تا کار کرد داره :icon_excl ) حالا بریم سره بحثمون ، که تمام ماشینهای ساخت داخل صدق میشه مشابهش افت شتاب 206 یا حتی همین پراید خودمون که طرف 6 ساله داره بدنش یا داشبردش اصلا" صدا نمیده ، ولی ماله ما که 8 ماه از تولیدش میگذره عینه گاری صدا میده و حتی با این پل میشه گزینه های بهتری انتخاب کرد از نوع سلیغه و علاقه شخص . . در مورده قیمتهای مشابه هم میشه 206 رو گفت که چه سدان و چه هاج بک هر دو جای کم سرنشین عقب دارند سمند رو که به شخصه یکی از آزار ترین ماشین برای رانند گی میدونم هم از لحاظ دید کم و هم از لحاظ خشکیش نسبت به پژو های موجود و از مهمتر لوگان که من منکر موتور خوبش تنیشم ولی چه از داخل و چه از بیرون نمیدونم این چه طرحی بود برای این ماشین زدند اگه ایران طراحی میکر میگفتم خوب ، ولی از این فرانسوی ها بعید بوده . باز میگم سلیغست و علاقه و مثال همون بزه . :icon_surp
سلام

شرمنده این مورد به تاپیک ربطی نداره ولی برای تصحیح باید بگم لوگان طراحی قسمت رومانیایی رنوه نه فرانسوی :icon_surp
راستی گیربکس این اوتوماتیکا هم هموت تیپ6 هست؟

atteesh
10 August 2009, 08:19 PM
سلام
کل مدلهای پارس مزخرف هستند یا فقط مدل معمولیش بد هست؟الان این چند وقته هرجا میرم از پارس بد میگن و همه ناراضی هستن که اینهمه پول دادن و این رو خریدن
پس این همه مدل مختلف جریانش چیه؟مثلا پارس بنزینی با ABS و ایموبلایزر چه امکاناتی داره؟یا پارس اتوماتیک چجور امکاناتی داره؟کجا میشه کل مشخصات پارس ها رو مشاهده کرد؟راسته که موتور405 رو پارس نصبه؟

خير كيفيت آنها در حد ساير محصولات اران خودرو مانند 405 و سمند است .
کل مدلهای پارس مزخرف هستند یا فقط مدل معمولیش بد هست؟
پارس در دو نمونه معمولي و ELX توليد ميشه كه پارس معمولي دقيقا همان موتور XUJ7PL3كه در 405 و سمند و سورن بكار ميرو د را دارد اما پارس ELX داراي سرسيلندر 16 سوپاپ است كه اصطلاحا و به اشتباه به موتور زانتيايي معرف است كه به كل تصوري غلط است .
درباره عبارت مضخرف كه شما بكار برديد بنده يك تذكري بدهم و توجه شما را به اين نكته جلب كنم كه به هر حال اين يك ماشين ايراني است و توقع شما بايد در حد يك ماشين ايراني باشد نه بيشتر و اگر شما گزينه بهتري سراغ داريد كه مضخرف نباشد لطفا ما را هم از راهنمايي خود بي نصيب نگذاريد .
مثلا پارس بنزینی با ABS و ایموبلایزر چه امکاناتی داره؟
ترمز ضد قفل سيستم ضد سرقت كه حتي در پرايدهاي جديد هم بصورت آپشن عرضه مي شود .
کجا میشه کل مشخصات پارس ها رو مشاهده کرد؟راسته که موتور405 رو پارس نصبه؟
سايت ايران خودرو بخش مشخصات خودرو ها- بله راست است و فقط پارس اي ال ايكس سرسيلندر 16 سوپاپ دارد .

moje90
11 August 2009, 01:53 AM
سلام دوستان راسته که پارس های جدید 88 با موتور 206 تیپ 5 تولید میشن؟ (منظورم پارس معمولی هستش)
آخه از یکی دو تا از نمایندگیها پرسیدم گفتن به ما اعلام کردن پارس های جدید با موتور TU5 یا همان تیپ 5 تولید میشن البته میگفتن ترمز abs و ایموبلیزر به صورت اپشن هستند و روی ماشین نصب نیستند !!!!!

amingzj
11 August 2009, 11:54 AM
سلام دوستان راسته که پارس های جدید 88 با موتور 206 تیپ 5 تولید میشن؟ (منظورم پارس معمولی هستش)
آخه از یکی دو تا از نمایندگیها پرسیدم گفتن به ما اعلام کردن پارس های جدید با موتور TU5 یا همان تیپ 5 تولید میشن البته میگفتن ترمز abs و ایموبلیزر به صورت اپشن هستند و روی ماشین نصب نیستند !!!!!
3مدل پارس جدید برای سال 88 اومد که یکیش اتومات بود یکی پارس سال ( 88 ) یکی هم پارس TU5

arsenal_mms
12 August 2009, 08:46 PM
اما پارس ELX داراي سرسيلندر 16 سوپاپ است كه اصطلاحا و به اشتباه به موتور زانتيايي معرف است كه به كل تصوري غلط است .
.
البته منظور دوست عزيزمون موتور زانتيا 2000cc است. وگرنه elx دقيقا از موتور زانتيا 1800cc بهره مي برد:icon_cool

1ted
12 August 2009, 11:49 PM
دوستان شاید بشه ازش الان به عنوان یه اشتباه نام برد که من کردم و یه پارس خریدم:icon_cry:.در مقایسه با 405 مدل 84 ام میشه گفت حرفی واسه گفتن نداشت.:icon_eek::icon_biggنه شتاب نه سرعت نه هندلینگ نه کیفیت.:icon_winkفرمان باصدای عجیب روغن هیدرولیک و کلاچ سفت ـ گیربکس معیوب,سوختن یکی پس از دیگری پمپ درها و ترمزی که فقط روی آسفالت خشک ایستایی داشت!!(ای بی اس نبود):icon_razz...شخصا مدل معمولی پارس رو اصلا به کسی پیشنهاد نمیکنم خودم هم سر 3 ماه فروختم و مزدا 323 خریدم.پارس ای ال ایکس یا سفارشی هم به نظر من با قیمتشون همخوانی ندارن.با این قیمت ها به نظرم انتخاب های بهتری هست.:lover:

haftsin
12 August 2009, 11:56 PM
سلام
دوست من
چند وقت پیش یه پارس اتومات دیدم
کتارش نوشته بود 1.6. کنار در راننده هم Automatic نوشته بود
از دنده تیپ ترونیک هم خبری نبود.
احتمالاً موتور تیپ 5ه با 110 اسب بخار قدرت
موفق باشید

Alireza_g
13 August 2009, 07:07 PM
سلام
دوست من
چند وقت پیش یه پارس اتومات دیدم
کتارش نوشته بود 1.6. کنار در راننده هم Automatic نوشته بود
از دنده تیپ ترونیک هم خبری نبود.
احتمالاً موتور تیپ 5ه با 110 اسب بخار قدرت
موفق باشید
سلام

دوست عزیز مدل اوتومات پارس با گیربکس غیر تیپ ترونیک 206 و موتور 1.6 206 تولید میشه :icon_mad:

indi
13 August 2009, 09:05 PM
سلام

دوست عزیز مدل اوتومات پارس با گیربکس غیر تیپ ترونیک 206 و موتور 1.6 206 تولید میشه :icon_mad:

سلام دوست عزیز
یعنی برای پارس یه گیربکس اتومات دیگه طراحی کردن ....؟ :icon_twis با موتور 206 بهتر نبود همون گیربکس 206 ( تیپ کرونیک) استفاده میشد

Alireza_g
13 August 2009, 11:24 PM
سلام دوست عزیز
یعنی برای پارس یه گیربکس اتومات دیگه طراحی کردن ....؟ :icon_twis با موتور 206 بهتر نبود همون گیربکس 206 ( تیپ کرونیک) استفاده میشد
سلام

نه دوست عزیز!:icon_excl 206 ها یه نمونه گیربکس هم دارن که غیر تیپ ترونیکه. اون اولا تا اونجا که یادمه تولید یا وارد شدن. اونهایی هم که این گیربکس رو داشتن عقبشون مثل 206 های سال 80 بود و موتور تیپ 6 داشتن و از گیربکس کذا بهره می بردن. پارس سر هم بندی شده جدید هم این گیربکس رو داره.

behnam-86
15 August 2009, 12:32 PM
البته منظور دوست عزيزمون موتور زانتيا 2000cc است. وگرنه elx دقيقا از موتور زانتيا 1800cc بهره مي برد:icon_cool
دوستان عزیز هردوی شما درست میگیدزیرا درواقع پلت فرم تمام این موتورها یکی است(موتور پژو2000cc کاربراتور -موتور 1800cc پژو 405 وموتور 16 سوپاپ پارس ای ال ایکس)یعنی سیلندر تمام این موتورها یکی است وفقط در سر سیلندر متفاوت هستند.

DySpraxia
15 August 2009, 12:41 PM
وقتی اسم موتور همونه ، دیگه چرا دنبال سرسیلندرش میگردید ؟ موتور پارس ELX موتور زانتیا 1800 یکی است.

behnam-86
15 August 2009, 01:46 PM
وقتی اسم موتور همونه ، دیگه چرا دنبال سرسیلندرش میگردید ؟ موتور پارس ELX موتور زانتیا 1800 یکی است.
دوست عزیزاسم این موتورها اینه:
موتور 405:xu7jp3/l3
موتور ای ال ایکس وزانتیا 1800:xu7jp4/l4

mortezagipsy
19 August 2009, 02:03 AM
ببخشید دوستان ...
من و جناب hosseinabd (http://www.phallz.com/member.php?u=67186)سر این موضوع که پارس باند عقب و توییتر داره یا نه شرط بستیم ! :icon_arro لطفا" یکی بیاد و این موضوع رو که پارس یه جفت باند 16 سانتی روی تاقچه ی عقب و یه جفت توییتر روی داشبورد داره رو تایید کنه !
مرسی :icon_wink

Aless
19 August 2009, 02:29 AM
والا اندازه هاشو نميدونم ولي 1 جفت باند عقب داره.1جفت روي داشبورد.1جفت هم توي در ها.
دوست عزيز شرط بندي خوب نيستا!!!!

behnam-86
19 August 2009, 12:36 PM
دوست عزیز باند عقب داره ولی تویتر نداره تامدل 83 سیم کشی تویترها را هم در داشبورت داشت ولی بعداز ان سیم کشی راهم نداره چه برسه به تویتر

mortezagipsy
12 September 2009, 11:32 PM
کسی می دونه چرا جای کلیدهای شیشه بالابر عقب پارس اونجاست ؟ واقعا" دسترسی بهش سخته ... مخصوصا" اگه سه نفر عقب نشسته باشن !
البته واسه 206 هم وسطه ولی می شه اینجوری توجیه کرد که راننده هم بهشون دسترسی داره و نیاز به تعبیه ی کلیدها جداگانه نبوده. تازه مثل پارس انقدر نباید خم شد ...
واقعا" چرا ؟! :icon_ques

amin.405
12 September 2009, 11:44 PM
چراشو باید از ایران فرقون پرسید !
در ضمن پارس ماشین 4 نفرست نه 5 نفره ! :icon_arro

mortezagipsy
13 September 2009, 01:12 AM
نه خوب آخه 405های فرانسوی هم دکمه های شیشه بالابرشون اونجا هست.

Rain Man 4498
15 September 2009, 10:13 AM
به نظرم ادم هايي پارس ميخرن كه فقط ظاهر ماشين واسشون مهمه نه چيز ديگه
پارس نسبت بقيه محصولات درپيت ايران خودرو درپيت تره
سوختش كه بالاتره - امكاناتش كه كمتره - شتابو سرعتشم كه تعريفي نداره - ايمني انچناني هم نداره - واقعا چرا ما ايراني ها 17 ميليون پول بي زبون رو بابت چنين ماشيني ميديم

Farbod.E
15 September 2009, 10:45 AM
سوختش كه بالاتره - امكاناتش كه كمتره - شتابو سرعتشم كه تعريفي نداره - ايمني انچناني هم نداره - واقعا چرا ما ايراني ها 17 ميليون پول بي زبون رو بابت چنين ماشيني ميديم

بنده هم پژو پارس دارم اما باور بفرمایید هیچ یک از این ایراداتی که دوستان گفتند را بر روی اتومبیل خودم مشاهده نکردم . البته منکر کیفیت پایین و ضعیف این ماشین نمیشوم . اما شما بهتر است به این نکته نیز توجه داشته باشید که با میزان بودجه ای که در اختیار دارید چندان انتخاب گسترده ای پیش روی شما نخواهد بود .

بنده مشکلات خاصی بر روی اتومبیل خود دارم . که بعد از تحویل خودرو به ندرت اقدام به رفع آنها نمودم ( که امروزه برای ما ایرانیها کار عادی تلقی میشود )
به هر حال بهتره زیاد هم سخت نگیریم . یا باید تحریم کرد یا باید سوخت و ساخت . :icon_cool

el matador
15 September 2009, 10:59 AM
سلام

نه دوست عزیز!:icon_excl 206 ها یه نمونه گیربکس هم دارن که غیر تیپ ترونیکه. اون اولا تا اونجا که یادمه تولید یا وارد شدن. اونهایی هم که این گیربکس رو داشتن عقبشون مثل 206 های سال 80 بود و موتور تیپ 6 داشتن و از گیربکس کذا بهره می بردن. پارس سر هم بندی شده جدید هم این گیربکس رو داره.
اینا همون 206 های تیپ چهارن که یه مدت محدودی تولید شدن و بعد با تیپ 6 جایگزین شدن

King PDA
20 September 2009, 11:31 PM
دوستان ميزان خرجي كه براي اين ماشين ميشه ( تعميرات) با 405 تفاوت داره ؟ چون كه فكر كنم اكثر قطعات تعميري مشابه 405 هستش يا نه ؟
اگه خدا بخواد ميخوام يه دونه بخرم با 12 تومن ميشه چيز خوبي خريد يا نه ؟

amin.405
21 September 2009, 02:28 PM
موتور عینن 405 هستش و هیچ فرقی نداره . فقط یکم ظاهرشو بزک کردن و البته قیمت رو هم همین طور !!!!!

به نظرم شما با اون قیمت یه 83....84 بتونی بخری .

البته مدلای83 بعضی هاشون موتورشون فرق میکنه و 16 سوپاپ هستن (که اگر تو روزنامه نگاه کنی زده گموتور زانتیایی" :icon_twis یا . . . )

اونا از نظر موتوری خیلی به نظرم بهترن حالا خرج اونا رو نمیدونم .

سود انباشته
21 September 2009, 08:54 PM

فقط تو جامعه مد شده که میگند پارس ماشین شخصیت است و برا چشم در چشمی هم که شده باید پارس خرید!:icon_evil
یعنی اگه کسی سوار پارس بشه از شخصیت بالایی برخوردار هست.همه هم سوار میشند از استاد دانشگاه گرفته تا دکتر و مهندس حتی مدتی هست که بقالی سر کوچه ما هم یه پژو پارس سفید صفر خریده!

موتور عینن 405 هستش و هیچ فرقی نداره . فقط یکم ظاهرشو بزک کردن و البته قیمت رو هم همین طور !!!!!

...
دقیقا درست میفرمایید
متاسفانه با گذشت چندین سال از ورود سه ماشین 405 پارس سمند به بازار هنوز هم عده ایی از مردم فکر میکنند که این سه ماشین موتور متفاوتی دارند:icon_arro
یادکه که وقتی پژو RDX که به بازار اومده بود عده ایی بر این باور بودند که موتور پژو 405 را به بدنه RD سوار کردند و عده ایی از دلالان و افراد سودجو کلی از فروش همین ماشین که بعد ها به پژو ROA تغییر داد سود به جیب زدند:icon_sad:

mohsen3544
21 September 2009, 09:16 PM
من یه چرخی با پارس ای بی اس دار زدم.ترمزش خیلی خوب بود.برای من که سمند دارم جالب بود که ترمزاش تیز تر عمل میکرد.

1111
21 September 2009, 09:31 PM
من یه چرخی با پارس ای بی اس دار زدم.ترمزش خیلی خوب بود.برای من که سمند دارم جالب بود که ترمزاش تیز تر عمل میکرد.

ولی به نظر من ترمز های abs دارش خوب عمل نمی کنه و خیلی ضعیفتر از abs ال 90 هست

Farbod.E
21 September 2009, 09:57 PM
اتومبیل بنده هم از نوع ABS دار هست که با توجه به ماشین قبلیم ( پژو 405 ) تفاوت کاملاً محسوس است !

Alireza_g
21 September 2009, 10:05 PM
سلام

حتما اینطوره! ولی به نظر من حتما از L90 ضعیف تره و نظر دوستمون رو قبول دارم.

mohsen3544
21 September 2009, 10:33 PM
خوب من نسبت به سمند ال ایکس گفتم.مال ال ایکس خوبه اما یه مقدار قلقی هستش یعنی کسی که اولین بار سوار میشه فکر میکنه ترمزش خوب نیست اما من چون تیپ 3 206 هم دارم ای بی اس اون میخ میکنه ماله پرشیا هم همینطوری بود.حالا من 405 دوهزار هم سوار شدم با اینکه ای بی اس نیست خدایی ترمزاش حرف نداره.

aquarium
22 September 2009, 01:47 AM
شاید وزن ماشین رو ترمزش تاثیر داشته باشه . حالا دقیقا" من وزن ماشین های گفته شده از طرف دوستان رو ندارم .

equinoxe
6 October 2009, 04:15 PM

من یه پارس 88 خریدم مشکلات زیادی نداره:
شتاب در حد 11-12 ثانیه
2- ماشین منم گیجه و تعادل خوبی نسبت به سمندم نداره
3-ورق ماشین استحکام خوبی داره اتفاقا یه گربه هم روش پرید از ارتفاع 2 متری!
4- کیفیت جوشها که فرقی نکرده از اول همین طوری بودن!
5-اتفاقا گیربکس خیلی خوب وبی صداست (ولی یه نفر تو نمایندگی بود از صدای گیربکسش شاکی شده بود)
6- کیفیت داخل پایین هست ولی نه خیلی زیاد اگه خواستین عکس میزارم و خوب مونتاژ شده
7-کلیه دربها ریگلاژ هستن
8-کلاچ هم خوبه فقط باید تنظیم بشه
9- ترمزها معمولی هست و از سمندم که ای بی اس داره چیزی کم نداره!
10-صندلی ها نرمال هستند و چیزی که شما گفتین شبیه مزاح هست!
11-فرمان هم نرماله و از 405 داداشم که 88 هست خیلی بهتره!
12- لاستیکها پیرلی هستند طرف میگفت ایتالیایی هستند :icon_bigg(خواستم بهش بگم خر خودتی)
13- ماشین سر و صدای عجیب غریب نداره!
ولی 405 88 داداشم هر مشکلی که بخواین داره حتی اگزوزش سوراخ بود!

amin.405
6 October 2009, 05:02 PM
بله ... معلومه نزديك 5 ميليون بيشتر از 405 بدي بايد يه كم ماشينت بهتر باشه وگرنه كه . . .
در كل با توجه به اين قيمت ماشينه. . .:icon_mad:

equinoxe
6 October 2009, 08:46 PM
بله ... معلومه نزديك 5 ميليون بيشتر از 405 بدي بايد يه كم ماشينت بهتر باشه وگرنه كه . . .
در كل با توجه به اين قيمت ماشينه. . .:icon_mad:
4 میلیون دوست عزیز قیمت 405 با ایموبلایزر 13150 شد و پارس با ایموبلایزر 17150 شد.

amin.405
6 October 2009, 08:51 PM
در هر صورت همونطور كه قبلا گفتم ، باز هم ميگم كه :
پارس سود آور ترين ماشين ايران خودرو هستش (و به هيچ وجه با اين قيمت نميرزه)

equinoxe
6 October 2009, 09:32 PM
به نظر منم پرشیا ارزش قیمتشو نداره سمند ال ایکس به صرفه تره ولی اونم مشکلات خودشو داره ولی خوب چاره ای نیست مثلا منی که میخوام یه ماشین تو این رنج قیمت بخرم امکان انتخاب دیگه ای ندارم

Farhad LX
9 October 2009, 05:46 PM
به نظر منم پرشیا ارزش قیمتشو نداره سمند ال ایکس به صرفه تره ولی اونم مشکلات خودشو داره ولی خوب چاره ای نیست مثلا منی که میخوام یه ماشین تو این رنج قیمت بخرم امکان انتخاب دیگه ای ندارم
با اجازه:icon_cool
انتخاب بعدی شما 206 اس دی V8 هستش.میدونم پستم باقالیه ولی گفتم شاید به درد بخوره

Rain Man 4498
18 October 2009, 12:28 PM
پژو پارس واقعا نسبت يه قيمتي كه داره اصلا نمي ارزه مطمئن باشين سمند lx خيلي با صرفه تر هستش.دوستان همه از اساتيد هستن نيازي نيست دليل و مدرك بيارم

.armin.
18 October 2009, 01:00 PM
به نظر من که به صرفه نیست!
نه abs نه airbag

موتور هم که 405

قیمت 17 تا

postmaster
23 October 2009, 02:23 PM
با سلام دوستان پدرم يك پارس با ایموبلایزر و ترمز abd گرفته چطوري ميشه فهميد موتورش چه مدلي است ؟

ماشين مهر 88 !

با تشكر

equinoxe
23 October 2009, 11:40 PM
با سلام دوستان پدرم يك پارس با ایموبلایزر و ترمز abd گرفته چطوري ميشه فهميد موتورش چه مدلي است ؟

ماشين مهر 88 !

با تشكر
مشخصه دیگه! موتورش همون XU7 هست دیگه!

amin.405
24 October 2009, 11:59 AM
همون موتور قدیمی و ... :icon_mad: ....

Rock Star
24 October 2009, 08:32 PM
آقا این همه از پژو پارس بد نگید
ماشین من تا چند روز دیگه میاد(پارس با ABS )
اینقدر بد گفتن که نیومده دلمو زده
خوب اگه من این ماشین رو بفروشم به نظر شما با 20 تومن چی گزینه بهتری دارم
206 و ال 90 نمیخوام
زانتیا چه مدلی میشه خرید که خوبو تمیز باشه؟

Farbod.E
24 October 2009, 09:15 PM
206 و ال 90 نمیخوام

دوست گرامی ؛ عین اتومبیلی را که شما خریده اید را بنده در اردیبهشت ماه خریداری کرده ام . بسیار هم از آن راضی هستم . خیالتان آسوده .:icon_cool

VITO CORLEONE
24 October 2009, 10:07 PM
یک سوال
مشکل کیلومتر پارس رو همه دارند ؟ 2 تا از اقوام ما پارس دارن هر دوشون با کیلومترش مشکل دارند توی جاده یکهو از کار می افته !

shahramyou
24 October 2009, 10:32 PM
سلام

مطمئناً پرشیا بهتر از 405 هست توش بحثی هم نیست اما تجربه شخصی من :

اختلاف قیمت 405 با پرشیا که در مدلهای بدون abs حدود 4 میلیونه

نمیتونه شما را با توجه به پرداخت بیشتر راضی کند بعید بدونم آپشنهای پرشیا این اختلاف قیمت رو پر کنند

البته الان خیلی خوبه تابستان 87 قیمت این ماشین تا مرز 19 میلیون رسید که نشاندهنده علاقه مردم به ظاهر زیبای

این ماشینه از سال 79 بر خلاف 405 تغییراتی هم نداشته البته سال 87 دو سال بعد از 405 کولر 4 سرعته شد و تغییراتی مثل تبدیل سوئیچ خودرو به پرشیا elx و تغییرات اندک

اما 405 سعی کرده از تغییر زاپاس از زیر خودرو به داخل تا آیینه برقی فلاشر روی سپر چراغ ترمز سوم ساعت

و ........... پیشرفتی بکنه اما هیچ وقت نتونسته قیمتشو بالا بکشه

ببخشید زیاد شد نظرات شخصی و تجربه خودمه لطفاً پرشیا سواران دلخور نشوند

equinoxe
27 October 2009, 11:11 PM
206 و ال 90 نمیخوام
من بابام خریده گیربکسش زوزه میکشه!
راستی یه سوال؟ 405 و پرشیا های جدید فرمونشون رو که در جا می چرخونم یه صدای فس فس ممتد میدن این صدای چیه؟

Alireza_g
28 October 2009, 01:21 AM
من بابام خریده گیربکسش زوزه میکشه!
راستی یه سوال؟ 405 و پرشیا های جدید فرمونشون رو که در جا می چرخونم یه صدای فس فس ممتد میدن این صدای چیه؟
سلام

صدای پمپ هیدرولیکه که ایرانی شده :icon_eek:

pedram_cielo
31 October 2009, 12:26 PM
سلام

نمیتونه شما را با توجه به پرداخت بیشتر راضی کند بعید بدونم آپشنهای پرشیا این اختلاف قیمت رو پر کنند

البته الان خیلی خوبه تابستان 87 قیمت این ماشین تا مرز 19 میلیون رسید که نشاندهنده علاقه مردم به ظاهر زیبای

این ماشینه از سال 79 بر خلاف 405 تغییراتی هم نداشته البته سال 87 دو سال بعد از 405 کولر 4 سرعته شد و تغییراتی مثل تبدیل سوئیچ خودرو به پرشیا elx و تغییرات اندک

اما 405 سعی کرده از تغییر زاپاس از زیر خودرو به داخل تا آیینه برقی فلاشر روی سپر چراغ ترمز سوم ساعت

درست میگی 4 تومن نباید اختلافش باشه من حقیقت را میگم شک نکنید => ( در اصل اختلاف این دو خودرو باید 2.5 باشه که قبلا هم همین طور بود پارس 15 و 405 12.5 از زمانی که سمند و ال اکس اومد قیمت پارس را بیشتر کردن تا ال اکس را هم مرده بی چاره بخرند فکر کبید اگه پارس را 15.65 میدادن ( با توجه به 405 که 13.15 هست )دیگه کسی سمند ال اکس 15.1 میلیونی میخرید )

pedram_cielo
31 October 2009, 12:40 PM
سلام

من هر دو را روندم => در کابین پارس صدای موتور نمیاد . کلاج خیلی نرم تره . صندلی ها که خیلی راحت تره ( طراحی مناسب تر صندلی تنظیم ارتفاع و پشت سری عقب و مال جلو که به صورت جلو و عقب تنظیم میشه که واقا از 405 راحت تره ) . باد عقب . شیشه برقی عقب . دست رسی به صندوق عقب از داخل . نشان دهنده دمای بیرون . ترمز گیری بهتر . کار طلایی 500 هزار تومانی . ایموبلایزر 150 هزار تومانی . و....

atteesh
6 November 2009, 12:44 PM
با سلام

دیروز که سوار ماشین صفر یکی از دوستان شدم واقعا تاسف خوردم از این همه بی کیفیتی و بی سلیقه گی که در ساخت ماشینهای جدید صورت می گیرد باور کنید تمام ستونها صدا می دادند و ماشین بی نهایت خشک و پر سر و صدا بود و اصلا نشانی از پر شیا در این پارس های جدید دیده نمی شه

pedram_cielo
8 November 2009, 12:00 PM
با سلام

دیروز که سوار ماشین صفر یکی از دوستان شدم واقعا تاسف خوردم از این همه بی کیفیتی و بی سلیقه گی که در ساخت ماشینهای جدید صورت می گیرد باور کنید تمام ستونها صدا می دادند و ماشین بی نهایت خشک و پر سر و صدا بود و اصلا نشانی از پر شیا در این پارس های جدید دیده نمی شه

راست میگی در بعضی از موارد کیفیتش خیلی پایین اومده مثل صدا دادن ستون های جلو که بعد 2 ماه رفع میشه (به خاطر سرعت زیاد در تولیده !!!) اما اگه با اون 405 ها مقایسه کنید کیفیاتش هنوز خوبه .

amirvania
8 November 2009, 01:12 PM
تو اين مايه قيمت ال نود حرف اول رو از نظر كيفيت ميزنه . به نظر من پول دادن به پارس 405 سمند روا و.... ماشينايي از اين قبيل دور ريختن پوله . اگه همه مردم دست بدست هم بدن و اين ماشينارو تحريم كنن اون وقت ببينيد كه آيا ايران خودرو ميتونه براي فروش اين آشغالا كلي ناز كنه و بامبول دربياره ؟!
بيائيد در هر زمينه اي با هم باشيم

سود انباشته
9 November 2009, 03:32 PM
پژو پارس را بشناسیم
بیشتر ایرانی‌ها، آن را به نام پرشیا می‌شناسند. نامی که در فرهنگ لغت غربی‌ها، معادل سرزمین پارس به حساب می‌آید و ایران خودرو نیز در سال 79، این نام را برای محصول جدید خود برگزید، اما بعد‌ها به دلیل آنکه واژه «پرشیا» قبلا توسط شرکتی دیگر به ثبت رسیده بود، ایران خودرو نام این محصول را به پژو پارس تغییر داد.

پارس معمولي هرچند از لحاظ فنی تفاوت چندانی با پژو 405 پیر ندارد و فیس لیفت این خودرو به حساب می‌آید، اما ظاهرش سبب شده تا برخي مشتریان ایرانی، چند میلیون تومان بیشتر خرج کرده و به جای 405، پارس سوار شوند.پژو پارس از موتوری 1800 سی‌سی بهره برده و به واسطه آن 97 اسب بخار قدرت تولید می‌کند .این خودرو، 8 سوپاپه به حساب آمده و پشت فرمان آن می‌توان تا مرز 190 کیلومتر در ساعت پدال گاز را فشرد. پارس گیربکسی دستی و 5 دنده دارد. نگاهی نیز به مصرف سوخت این خودرو بیندازیم. موضوعی که از آن به عنوان نقطه ضعف پارس یاد می‌شود. این خودرو در هر صدکیلومتر سیکل ترکیبی، 1/9 لیتر بنزین می‌سوزاند و در سیکل شهری نیز مصرف سوختی برابر با 1/13 لیتر دارد .پارس در سیکل اتوبان نیز 7/6 لیتر بنزین می‌بلعد. پارس از امکانات رفاهی و ایمنی خاصی بهره نمی‌برد به نحوی که ترمزهای آن در جلو، دیسکی و در عقب نیز کاسه‌ای است و فاقد کیسه هوا به حساب می‌آید. این خودرو البته مدلی پیشرفته تر با نام «ای ال ایکس»، نیز دارد که طی هفته جاری آن را نیز میهمان ستون حق انتخاب خواهیم کرد.هم‌اکنون پژوپارس معمولی در مدل بنزین سوز با قیمت 17میلیون و 200هزار تومان به فروش می‌رسد.
منبع: روزنامه دنیای اقتصاد 18 آبان88

equinoxe
9 November 2009, 08:11 PM
تو اين مايه قيمت ال نود حرف اول رو از نظر كيفيت ميزنه . به نظر من پول دادن به پارس 405 سمند روا و.... ماشينايي از اين قبيل دور ريختن پوله . اگه همه مردم دست بدست هم بدن و اين ماشينارو تحريم كنن اون وقت ببينيد كه آيا ايران خودرو ميتونه براي فروش اين آشغالا كلي ناز كنه و بامبول دربياره ؟!
امید وارم ال نود هم رو دست شما ال نود سواران یه موقعی باد نکنه!

Mojtaba 231
10 November 2009, 01:50 AM
با این صحبت هایی که اینجا دیدم و شنیدم میشه فهمید که نمی ارزه پارس خرید ولی آیا مفت هم نمی ارزه ؟ راستش بابام بانک صادرات پارس برنده شده اما هنوز تحویل نگرفتیم...بر اساس همین چیزا به نظر شما نگش داریم یا با یه ماشین بهتر تعویض کنیم...البته الان 7-8 ماهی هست ریو سواریم.....ممنون میشم راهنمایی کنید

ar1358
10 November 2009, 03:08 AM
با این صحبت هایی که اینجا دیدم و شنیدم میشه فهمید که نمی ارزه پارس خرید ولی آیا مفت هم نمی ارزه ؟ راستش بابام بانک صادرات پارس برنده شده اما هنوز تحویل نگرفتیم...بر اساس همین چیزا به نظر شما نگش داریم یا با یه ماشین بهتر تعویض کنیم...البته الان 7-8 ماهی هست ریو سواریم.....ممنون میشم راهنمایی کنید

ریو رو بفروشید 10 تومن.
پارس هم 17 تومن
27 تومن تقریباًً میشه یه آوانته گرفت:icon_excl

amirvania
10 November 2009, 09:40 AM
اميد وارم ال نود هم رو دست شما ال نود سواران يه موقعي باد نکنه!
دوست عزيز ماشين من L90 نيست كه بخواد باد بكنه يا نكنه ولي تو بالا بودن كيفيت ال90 شك نكن روي اين ماشين هيچ عيبي نميتوني بزاري بجز قيافش . البته در حد و حدود قيمت خودش تا 20 ميليون تومن ( با پورشه مقايسش نكردم :icon_evil ) . ضمنا من قصد توهين نداشتم شايد ماشيناي ايراني هزار مدل جنگولك بازي روشون گذاشته باشن كه بتونن به مردم قالبشون كنن اما از نظر كيفيت هيچ حرفي براي گفتن ندارن . ميخواد پيكان باشه يا پارس ELX همشون آشغالن . 

amin.405
10 November 2009, 12:20 PM

آوانته دستی که 25 تومنه ... اتوماتش هم 28

به نظر من جفتشو بفروشین یه مگان 1600 معمولی (به قیمت 25 )
یا مدل فول 1600 (به قیمت حدود26)
یا یه مگان 2000 اتوماتیک (کارکرده) بخرین !
یا یه کم صبر کنین تا مگان2000 دستی هفت دنده هم بیاد بعد انتخاب کنین :icon_arro:icon_arro:icon_arro

atteesh
10 November 2009, 07:03 PM

ديگه دوره اينطور نظر دادنها تموم شده يك ماشين را بي دليل بالا بردن و بقيه را با مخ زمين كوبوندن كار درستي نيست . همين الان مي توانم حد اقل 10 تا 15 مورد ايرادهاي ثابت شده و بي برو برگرد ال 90 را اينجا برات رديف كنم كه فقط يكي از آنها كافيه كه يك ماشين را بفرسته قاطي باقالي ها.
به هر صورت يادتون باشه هر خودرو يي يك سري مزايا و معايب داره بطوريكه من حتي يك دقيقه حاضر نيشتم قيافه و ظاهر كرگدن ال 90 و تزيينات داخلي و داشبورد مضخرفش را تحمل كنم اما باز به سليقه مالكان اين خودروها توهين نمي كنم پس ياد بگيريم به سليقه و انتخاب هم احترام بگذاريم

amirvania
10 November 2009, 07:22 PM
دوست عزيز من بيخودي ال 90 رو بالا نبردم ميتوني توي فرومهاي مختلف مطالعه كني و از كارشناسا بپرسي . تنها عيبشم بازم ميگم ظاهرشه و بس ولي ماشيناي ايراني تنها حسنشون ظاهرشونه و بس :icon_arro

atteesh
10 November 2009, 10:36 PM
دوست عزيز من بيخودي ال 90 رو بالا نبردم ميتوني توي فرومهاي مختلف مطالعه كني و از كارشناسا بپرسي . تنها عيبشم بازم ميگم ظاهرشه و بس ولي ماشيناي ايراني تنها حسنشون ظاهرشونه و بس :icon_arro

من منكر قابليتهاي ال نود نشدم و از شما چه پنهون خودم هم ال نود داشتم e1-cp پارس خودرو اما به علت سابقه بسيار بد كمپاني رنو در دوام قطعات و خدمات بعد از فروش و بازار بعدي از نظر مشتري پسندي و لوازم يدكي و هزينه هاي بالاي نگهداري ماشينم را صفر فروختم اما درباره همين ماشنهاي پر تيراژ ايراني هزينه هاي نگهداري و مثلا هزينه يك تصادف كه براي هر كسي ممكن است پيش بياد اصلا قابل مقايسه با يك ماشين با محدوديت بازار لوازم يدكي نيست پس براي هركسي الويت ها فرق مي كند و سليقه ها متفاوت مي شود اميدورام دارندگان اين نوع ماشينها 4 يا 5 سال ديگه هم سر حرفشون بمانند و از افت قيمت و هزينه تعمييرات سنگين و كمبود لوازم يدكي ( مثل سر نوشت رنو 21 ) شاكي نباشند .

amin.405
11 November 2009, 01:18 AM
با ورود انبوه E0های تاکسی شاید تا حدودی و البته در دراز مدت لوازمش وضعیت بهتری پیدا کنه ولی از لحاظی پرستیژ و تا یه حدودی کم بودنش رو از دست میده و خیلی . . . :icon_mad:

equinoxe
11 November 2009, 10:59 AM
ال 90 پرستیژ نداشت که الان بخواد از دست بده شما فکر کن یه قوطی که راه میره پرستژ داره؟
البته بعضی ها خوش سلیقه هستن و ماشین رو خیلی خوشگل میکنن ولی تو حالت استاندارد همون که گفتم!

reza engine
11 November 2009, 11:32 AM
لطفا وقتي ميخواهيد پستي بزنيد به عنوان هم نگاه كنيد، چيزي كه تو 6- 7 تا پست آخر اصلا وجود نداره مطلب در مورد عنوان تاپيك هست.

arash banikarim
11 November 2009, 11:39 AM
بچه ها من كه بين پارس معمولي و سال مونده بودم تصميم گرفتم مدل سال رو بگيرم!
چون يه چيزايي هم بيشتر داره و قيمتش هم 1 ميليون بيشتر نشده!
اين داشبوردشو خودشون كرم ميدن يا ميتونيم سفارش بديم داخلش همون سياه با قطعات الومينيومي باشه؟؟
اين صندلياش برقيه؟
و كلا نظرتون چيه؟:دي

equinoxe
11 November 2009, 12:39 PM
لطفا وقتي ميخواهيد پستي بزنيد به عنوان هم نگاه كنيد، چيزي كه تو 6- 7 تا پست آخر اصلا وجود نداره مطلب در مورد عنوان تاپيك هست.
طرفدارای ال 90 پاشون رو تو هر تاپیکی میزارن تاپیک به انحراف کشیده میشه

reza engine
11 November 2009, 01:33 PM
طرفدارای ال 90 پاشون رو تو هر تاپیکی میزارن تاپیک به انحراف کشیده میشه
بهتره برگردي تمام پست هاي صفحه قبل رو با دقت بخوني. تنها كساني كه تو پست هاي صفحه قبل ال 90 دارند من و سود انباشته بوديم. سود انباشه كه مطلبي به نقل از يك روزنامه در مورد پارس نوشته و من هم كه گفتم بهتره به بحث پارس پرداخته بشه.
ظاهرا ضد طرفداراش آتشي ترند. من تمام اين 8 صفحه رو مجددا خوندم، مطالب نگاشته شده توسط دارندگان تندر مثل دوستان shahramyou , Alireza_g ,1111 رو هم خوندم. بهتره شما هم يك بار كلاه خودت رو قاضي كني و از اول همه صفحات رو بخوني تا ببيني آيا واقعا طرفداران تندر اين تاپيك رو به انحراف كشيده اند؟ يا جملاتي مثل ماشين رو دستت باد نكنه و قوطي كه راه ميره اين تاپيك رو منحرف كرده و زمينه جر و بحث بيشتر رو باز ميكنه.

لطفا مديران اين هفت هشت تا پست آخر رو پاك كنند تا دوباره بحث پارس دنبال بشه

equinoxe
12 November 2009, 01:23 AM
من هر پستی که گذاشتم در صفحه قبل در جواب دوستان بوده یکی از دوستان گفته بود ال 90 خوبه و 405 و پارس و سمند آشغال هستند و در مورد قوطی بودن ال 90 هم در حالت استاندارد گفتم و زیرش یه چیز دیگه گفتم چرا نوشته های من رو نصفه میخونی؟!

Farbod.E
12 November 2009, 09:35 AM
دوستان گرامی توجه :
این تاپیک مربوط به پژو پارس است . لطفاً رعایت بفرمایید .
در صورت تکرار ارسال پستهای غیر مرتبط با موضوع اصلی تاپیک ، فرد خاطی جریمه و کل تاپیک پاک خواهد شد .

موفق باشید

equinoxe
13 November 2009, 03:01 PM
کسی هست پارس با موتور tu5 خریده باشه؟ ECU tu5 چیه مثل سمند tu5 بوش 7.4.4 هست یا خیر! شتاب و کشش پارس با tu5 چه طوره؟ tu5 گیربکس دستیه یا اتو مات؟

aquarium
25 November 2009, 01:25 AM
آخه بد بختانه تا اون قیمت انتخاب دیگه ایی وجود نداره دو تا خودرو هستش یکی 206 یکی پارس ، که نسبت به سلیغه خریداری میشه ..

farid4887
29 January 2010, 02:19 PM
سلام دوستان
ایران خودرو کلا ماشین کامل تحویل نمیده. نباید انتظار داشت مانند خارج از کشور یه مثلا پارس بگیری بعد یه چند سالی کاپوتشو بالا نزنی. من خودم سال 85 یه elx گرفتم صفر. اونقدزدتوذقم که نگو ولی کلا یه 1 میلیونی تومتنی خرجش کردم کاریم به گارانتیش نداشتم. واقعا خیلی خوب شد روغنم توش توتال می ریختم هر 10000 تا روغن وفیلتر روغن و هر 5000 تا یه فیلتر هوا عوض می کردم. کلا از نظر فنی تا 55000 تا مشکلی نداشت و از هم مدلاش به احساس من قدرت موتورش بیشتر بود. اگه نخوام دروغ بگم فقط یه 8000 ریال یه بار یه قطعه پلاستیکی از کلاجش شکست که کلاچ اصلا نمیشد گرفت که زنگ زدم یکی از این سیار ها اومد 8000 ریال پول قطعه رو گرفت 100000 ریال دستمزد و 10 دقیقه زمان . به حرفایی که میزنم ایمان دارم خودتون ماشینای ایران خودرو رو باید بازسازی کنید تا تازه ماشین بشن. یه نکته جالب میگم تا عمق فاجه ماشین صفر ایران خودرو مشخص بشه. گیر باکس ماشینو که باز کردم توکیلومتر 600 بود تقریبا 50-60 درصد قطعات به گفته تعمیر کار نو نبودو تازه خودم رفتم تمام قطعات رو فرانسوی خریدم جالب تر روغن تو گیر باکس به گفته تعمیر کار هیچ ربطی به روغن گیرباکس نداشت.ولی بعد از تعمیر خیلی خوب شد گیر باکس حتی زوزه هم نمی کشبد. در کل اگه ماشین از ایران خودرو گرفتید باید فکر کنید 1 میلیون تومتن گرون تره وخودتون باز سازیش کنید. یه مورد جالتر دیگه اینکه شمعهای elx که فابریک روشه اصلا مال خودش نیست مال 206 که اگر شما زحمت نعویزشو بکشید ماشین واقعا متحول میشه.

greela
29 January 2010, 06:30 PM
سلام دوستان
ایران خودرو کلا ماشین کامل تحویل نمیده. نباید انتظار داشت مانند خارج از کشور یه مثلا پارس بگیری بعد یه چند سالی کاپوتشو بالا نزنی. من خودم سال 85 یه elx گرفتم صفر. اونقدزدتوذقم که نگو ولی کلا یه 1 میلیونی تومتنی خرجش کردم کاریم به گارانتیش نداشتم. واقعا خیلی خوب شد روغنم توش توتال می ریختم هر 10000 تا روغن وفیلتر روغن و هر 5000 تا یه فیلتر هوا عوض می کردم. کلا از نظر فنی تا 55000 تا مشکلی نداشت و از هم مدلاش به احساس من قدرت موتورش بیشتر بود. اگه نخوام دروغ بگم فقط یه 8000 ریال یه بار یه قطعه پلاستیکی از کلاجش شکست که کلاچ اصلا نمیشد گرفت که زنگ زدم یکی از این سیار ها اومد 8000 ریال پول قطعه رو گرفت 100000 ریال دستمزد و 10 دقیقه زمان . به حرفایی که میزنم ایمان دارم خودتون ماشینای ایران خودرو رو باید بازسازی کنید تا تازه ماشین بشن. یه نکته جالب میگم تا عمق فاجه ماشین صفر ایران خودرو مشخص بشه. گیر باکس ماشینو که باز کردم توکیلومتر 600 بود تقریبا 50-60 درصد قطعات به گفته تعمیر کار نو نبودو تازه خودم رفتم تمام قطعات رو فرانسوی خریدم جالب تر روغن تو گیر باکس به گفته تعمیر کار هیچ ربطی به روغن گیرباکس نداشت.ولی بعد از تعمیر خیلی خوب شد گیر باکس حتی زوزه هم نمی کشبد. در کل اگه ماشین از ایران خودرو گرفتید باید فکر کنید 1 میلیون تومتن گرون تره وخودتون باز سازیش کنید. یه مورد جالتر دیگه اینکه شمعهای elx که فابریک روشه اصلا مال خودش نیست مال 206 که اگر شما زحمت نعویزشو بکشید ماشین واقعا متحول میشه.
دقیقا با فرمایش شما موافقم باید کلی خرج ماشینای ایران خودرو بکنی تا تازه بشن ماشین به خدا همین پارس رو اگه بیان برای مشتری ارزش قائل بشن و قطعات خوب استفاده کنن با این که ماشین مال دو دهه پیشه ولی بهترین ماشین میشه...
منم الن دقیقا همین مشکل گیر بگس رو دارم اگه یه سری به تاپیک مشکلات گیربگس پارس بزنید درد دل بچه ها رو میبینید..دیگه اجازه تعمیر گیربگس رو ندارن و فقط باید عوض بشه ما هم الان2 ماهه که منتظریم ولی هنوز خبری نیست...باید همین کار شما رو بکنم....
در جواب دوستمون equinoxe (http://ww.phalls.com/member.php?u=123373) عزیز هم عرض کنم موتور تی یو 5 همون موتوری هست که روی 206 تیپ5و6 ویا خیلی از سری اس دی سواره که 110اسبه و 16 سوپاپ.حالا اینا اومدن همون موتور گیربگس تیپ6 رو روی پارس سوار کرد که شده پارس اتوماتیک که اینطور که من از دارندگانش شنیدم زیاد خوب نمیگن ازش حالا اگه خودشون توضیح بد فکر میکنم بهتر باشه چون من باهاشون رانندگی نکردم

greela
30 January 2010, 08:25 PM
امروز اسم من تو تاریخ ایران خودرو به عنوان اولین تصادف با پارس سال ثبت شد............:icon_cry:
یه ادم ..... :icon_confاز فرعی اومد تو جاده ما هم با110تا زدیم بهش جی ال ایکس طرف کلا نا بود شد و هردوتاشون زخمی شدن ماشینش تا شیشه جمع شدو موتورشم جابجا شد....
خسارتای ما شد نابودی کامل گلگیر جلو سمت شاگرد+سپر جلو+پارگی لاستیک جلو که با گلگیر بریده شده بود+کاپوت هم اسیب دید که قابل صافکاریه ولی میخوام اونم عوض کنم+چیزایی مثل شلگیر و جلو شبکه و چراغ و اینا.اها راستی ترتیب سر شاسی هم داده شد حسابی....
الانم ماشین خوابیده پارکینگ و فردا قراره بریم دادگاه بعدش هم مامور بیمه بیاد و برامون براورد خسارت کنه اخه تو کروکی طرف مقصر شد...
خلاصه یه دردسری امروز داشتیم که نپرس...ماشین یه 1500 خرج افتاده فقط خداکنه مامور بیمه کم نزنه برام که حسابی پیاده میشم....
عملکرد abs خیلی خوب بود اگه نبود یا عمل نمیکرد با همون110 تا میزدم بهش و فاجعه میشد...
خداییش ماشین جون دارو ایمنیه نسبت به اسمش و ایرانی بودمش چون من قبل ازاینکه پیاده بشم از ماشین انتظار داشتم ماشین خیلی خیلی داغونتر شده باشه( از اونجایی که تجربه تصادف با ریو -206-روا رو داشتم:icon_wink)ولی وقتی دیدم که اجزای موتوری و جلو بندی و رادیاتور هیچ اسیبی ندیده کلی حال کردم(دقیقا مثل سمند قبلیم خوب جواب داد تو تصادف:icon_arro)...
فعلا که یه 10-12 روز باید بیخیالش بشم....:icon_razz

nightmare-5500
30 January 2010, 09:07 PM
امروز اسم من تو تاریخ ایران خودرو به عنوان اولین تصادف با پارس سال ثبت شد............:icon_cry:
یه ادم ..... :icon_confاز فرعی اومد تو جاده ما هم با110تا زدیم بهش جی ال ایکس طرف کلا نا بود شد و هردوتاشون زخمی شدن ماشینش تا شیشه جمع شدو موتورشم جابجا شد....
خسارتای ما شد نابودی کامل گلگیر جلو سمت شاگرد+سپر جلو+پارگی لاستیک جلو که با گلگیر بریده شده بود+کاپوت هم اسیب دید که قابل صافکاریه ولی میخوام اونم عوض کنم+چیزایی مثل شلگیر و جلو شبکه و چراغ و اینا.اها راستی ترتیب سر شاسی هم داده شد حسابی....
الانم ماشین خوابیده پارکینگ و فردا قراره بریم دادگاه بعدش هم مامور بیمه بیاد و برامون براورد خسارت کنه اخه تو کروکی طرف مقصر شد...
خلاصه یه دردسری امروز داشتیم که نپرس...ماشین یه 1500 خرج افتاده فقط خداکنه مامور بیمه کم نزنه برام که حسابی پیاده میشم....
عملکرد abs خیلی خوب بود اگه نبود یا عمل نمیکرد با همون110 تا میزدم بهش و فاجعه میشد...
خداییش ماشین جون دارو ایمنیه نسبت به اسمش و ایرانی بودمش چون من قبل ازاینکه پیاده بشم از ماشین انتظار داشتم ماشین خیلی خیلی داغونتر شده باشه( از اونجایی که تجربه تصادف با ریو -206-روا رو داشتم:icon_wink)ولی وقتی دیدم که اجزای موتوری و جلو بندی و رادیاتور هیچ اسیبی ندیده کلی حال کردم(دقیقا مثل سمند قبلیم خوب جواب داد تو تصادف:icon_arro)...
فعلا که یه 10-12 روز باید بیخیالش بشم....:icon_razz
سلام دوست عزیزم
واقعا نارحت شدم...انشالله دیگه از این مشکلات نداشته باشی....
میشه یه لطف بکنی و از تصادف برامون عکس بزاری تا ببینم عمق فاجعه و استحکام پارس چقدره؟؟؟

Saman.Cls
31 January 2010, 07:49 AM
من اسفند ماه مي خوام ماشين اسم نويسي كنم كه فرودين يه مدل بالا تر داشته باشم
به هر حال
اول مي خواستم پارس 2 گانه سوز بگيرم ولي مثل اينكه اساتيد زياد ازش تعريف نمي كنن
به نظرتون نگيرم؟ به جاش سورن بگيرم؟ البته 2 گانه سوز مي خوام باشه

farshid-j
31 January 2010, 12:58 PM
من اسفند ماه مي خوام ماشين اسم نويسي كنم كه فرودين يه مدل بالا تر داشته باشم
به هر حال
اول مي خواستم پارس 2 گانه سوز بگيرم ولي مثل اينكه اساتيد زياد ازش تعريف نمي كنن
به نظرتون نگيرم؟ به جاش سورن بگيرم؟ البته 2 گانه سوز مي خوام باشه

اگه دوگانه سوز میخوای به نظر من یا سمند EF7 (پایه گازسوز، موتور آلمانی با قدرت 114 اسب) بنویس یا تندر دوگانه سوز (که قراره با مشخصات خوبی تولید بشه)

farid4887
15 February 2010, 05:09 PM
اگه دوگانه سوز میخوای به نظر من یا سمند EF7 (پایه گازسوز، موتور آلمانی با قدرت 114 اسب) بنویس یا تندر دوگانه سوز (که قراره با مشخصات خوبی تولید بشه)

سمند EF7 زیاد بزرگش نکنید. کیر باکسش همون پارسه . موتور توالمان طراحی شده آلمانی نیست. در ضمن فاکتور های حرکتی خیلی خوبی هم نداره. فقط تکنولوژِی ساختش بالاس ولی به نظر من موتور 1.7 با 113 اسب خیلی هم کار شاقی نیست ولی حد آلایندگیش بالاتریت کیفیت رو داره. بعد در کل سمند با وزن وسیستم تعلیقش تازه این موتور جوابشو میده. بعد اساسا EF7 پایه گازسوز طراحی شده و واقعا 107 اسب برای حالت گاز سوزش خیلی بالاست. دقت کنید تمرکز این موتور روی گاز هست. تازه اگر دوگانه سوزشو بگیرید مقداری از اسبهای اضافه شده فدای وزن مخزنهای گاز میشه.

دوستان اینقدر EF7 رو بزرگش نکنید. واسه یه موتور 1.7 113 اسب عادیه در ضمن طراحی موتور براساس حالت گاز سوزه که اگر دقت کنید یک موتور گاز سوز 1.7 براش 103 اسب خوبه. در ضمن به نسبت اسبهای اضافه مقداری هم وزن مخازن زیاد شده. در کل از TU5 , XU7 بهتره در ضمن اگر حالت گاز سوزش مد نظرتون نیست در کل فرق چندانی ندارند سه مدل.

MoHaMaD Z
17 February 2010, 03:21 PM
در ضمن فاکتور های حرکتی خیلی خوبی هم نداره.
دوست عزيز منظورتون چيه كه فاكتورهاي حركتي خوبي نداره ؟؟؟
توي شتاب كه در مقابل 206 SD مدل V8 و تندر برتره !!! ديگه چي ميخواد داشته باشه !!!
همين يه هفته پيش شوهر خالم يكي گرفت و حدود 460 كيلومتر باهاش مسافرت كرديم . موتورش واقعا در مقابل Xu7 و و موتور V8 و تندر خيلي بهتره !!!! توي سرعت هاي بالا تا پاتو سر پدال گازش ميزاري سرعتش خيلي سريع زياد ميشه !!! توي جاده هم به راحتي 180 تا باهاش رفتيم . در ضمن موتورش تكنولوژي CVVT‌رو هم داره !!!

equinoxe
17 February 2010, 03:44 PM
دوستان تاپیک مربوط به پژو پارس هست!!!!:icon_cool

a_rudi
21 May 2010, 05:33 PM
دوستان تاپیک مربوط به پژو پارس هست!!!!:icon_cool
پارس يا همون پژو از نوع پرشي ا :icon_cool يه فيس ليفت ناشيانه اما زيرکانه از پژو بود که بنا به خواسته ايران فرقون از روي 406 الهام گرفته شد، چرا ناشيانه ؛ البته مقصر ايران فرقونه نه پژو چون خواسته بود يکي از توليداتش بر مبناي ديگر توليدات باشه با حداقل خرج و مخارج و حداکثر تغييرات، ( حتما ديديد RD هايي رو که توي يه صافکاري معمولي ميکنن پرشيا، چون تمامي ستون‌ها و در ها گلگيرها تا وسط ماله 405 هستش و فقط سپرها و در صندوق و در موتور و چراغها هستن که عوض شدن. خوب بريم داخل براي اينکه يه کمي با 405 فرق کنه شيشه‌هاي عقب برقي شدند و کليد اونها هم به بدترين شکل پشت کنسول قرار گرفت تا همه بفهمند که من در آورديه، خيلي ها پرايد هاشون رو همين کار مي‌کنن و خوب از آب درمياد ولي من درآورديه، تغيير غربيلک فرمون و يه کمي داشبورد، زحمت نکشيدن ترمز دستي رو يه حالي بهش بدن،

چرا زيرکانه بود چون 405 داشت از مد ميوفتاد و پژو مي‌ترسيد، :icon_razz بيچاره فکر مي‌کرد اينجا هم مثل فرانسه است که مردم نخرنش :icon_arro، نمي دونست پيکان ( که البته فقط اتاقش محيط زيست رو آلوده مي‌کرد چون قلب تپنده روآ و وانت هنوز يادگار خدا سال پيشه:icon_cool) بله نمي‌دونست پيکان از خط توليد خارج ميشه و ايران خودرو يه معجزه‌اي مي‌کنه که 405 جاش رو بگيره، که گرفته.

در کل خريداران پارس قيافه اون رو مي‌خرن و پز مي‌دن و با اقتصاد هم کاري ندارن و البته محيط زيست.
يکي از آشناها يکي ديگه رو مسخره مي‌کرد که ههههه سمند خريده اون هم EF7، اما خودش رفت چي خريد

پارس سال :icon_sad: کلي بهش تبريک گفتيم با اين انتخابش:icon_cool

farid4887
22 May 2010, 12:23 AM
ما ها عادت کردیم به گذشته افتخار کنیم آخه. ما کورش کبیرو داشتیم، پیکان تو سال ؟؟19 اول شده تورالی. 405 هم زمان خودش یه شاهکار بوده. آقا اگه فدا صبح بگن پیکان ثبت نام میکنیم 5 میلیونم پیش میگیریم دوسال دیگه اگه خواستیم تحویل به قیمت روز که نه به قیمت زور میدم از ماه آینده حواله پیکان میشه 10 میلیون. در کل پرشیا یه جو خالصه و بین کل ماشینایی که تو دنیا ساخته میشه مدعی بدترینشه. واسم سواله چرا اینقدر میخرن مردم! فرق 405 و پرشیا در دید ناظر ماشینه نه استفاده کننده ازش. فقط یه چیز بی نظیر داره پرشیا یا همون پارس اونم اسمشه همین.

equinoxe
22 May 2010, 12:26 AM
آقا من ماشینم رو امشب گذاشتم تو کوچه سوییچ هم روشه که دزد ببرتش!!!!!!!!! بابا آبرومون رو بردین دیگه!!!!!!:icon_cry:

arvin1
22 May 2010, 12:28 AM
ما ها عادت کردیم به گذشته افتخار کنیم آخه. ما کورش کبیرو داشتیم، پیکان تو سال ؟؟19 اول شده تورالی. 405 هم زمان خودش یه شاهکار بوده. آقا اگه فدا صبح بگن پیکان ثبت نام میکنیم 5 میلیونم پیش میگیریم دوسال دیگه اگه خواستیم تحویل به قیمت روز که نه به قیمت زور میدم از ماه آینده حواله پیکان میشه 10 میلیون. در کل پرشیا یه جو خالصه و بین کل ماشینایی که تو دنیا ساخته میشه مدعی بدترینشه. واسم سواله چرا اینقدر میخرن مردم! فرق 405 و پرشیا در دید ناظر ماشینه نه استفاده کننده ازش. فقط یه چیز بی نظیر داره پرشیا یا همون پارس اونم اسمشه همین.
خوب آخه یکی از فاکتور های مهم انتخاب اتومبیل ظاهر زیبا هست .:icon_cool
همه نمیخان برن کورس بذارن که همش به فکر موتور باشن . :icon_arro

arvin1
22 May 2010, 12:51 AM
آقا من ماشینم رو امشب گذاشتم تو کوچه سوییچ هم روشه که دزد ببرتش!!!!!!!!! بابا آبرومون رو بردین دیگه!!!!!!:icon_cry:
نه آقا علف باید به دهان بزی شیرین بیاد .:icon_arro

alireza_sos
22 May 2010, 12:57 AM
همین که یکی ازت میپرسه ماشین چی داری؟ با افتخار میگی پرشیا خودش کلی میارزه

همین که کسی تا حالا نگفته ماشینت زشته اینم کلی میارزه

پس به ماشینت افتخار کن و برو سوییچ رو از روش بردار :icon_surp

arvin1
22 May 2010, 01:05 AM
به نظر من ماشینی که نام به این متمدنی و ظاهری به اون زیبایی داشته باشه دیگه خودتون می دونین خرف نداره .

a_rudi
22 May 2010, 01:11 PM
به نظر من ماشینی که نام به این متمدنی و ظاهری به اون زیبایی داشته باشه دیگه خودتون می دونین خرف نداره .

درست هست که نام واقعا متمدنه و ظاهر هم زيبا، اما ظاهر فريبي طراح و سازنده وطني از اون زيباتره.
:icon_evil

a_rudi
22 May 2010, 01:14 PM

دمت گرم پسر اين حرفا چيه، پول داشتي دوست داشتي بخري به هيچ کسي هم مربوط نيست، ....
برو سوئيچ رو بيار نکن اين کار رو. برو

:icon_surp

lovee_eshgh
22 May 2010, 02:07 PM
دوستان عزیز اگه دارین بخرینو لذتشو ببرید !

خیلی از عزیزان انگار ماشینو فقط واسه موتورش میخرن !

زیبایی یکی از شرط های مهمه !

equinoxe
22 May 2010, 02:20 PM
سلام من وقتی سمندم رو میخواستم بفروشم یه تاپیک درست کردم که بعدا با تاپیک "با 14-15 میلیون چه ماشینی بخرم ادغام شد" که لینک

تاپیک رو هم میزارم دقیقا از اونجایی که من پست گذاشتم : http://www.phalls.com/showthread.php?t=750&page=5 قضیه از این قرار بود

که سمند من 97000 تا کار کرده بود و به دلیل استفاده از رینگ اسپرت یا شاید خود ذات سمند تبدیل به خشخشه (همین که دست بچه ها

میدن:icon_arro) شده بود و این بد جور تو ذوقم زده بود و از طرفی داداشم 405 صفرش رو گرفته بود که تو کرم بود و این فوق العاده کیفیت بد داشبورد

رو نشون میداد همچنین مشکلات زیادی داشت از جمله صدای گیربکس در حد صدای کله گاوی دیفرانسیل پیکان 57 همچنین لق بودن صندلی

ها، ریگلاژ نبودن درها و اگزوز سوراخ و به سختی روشن شدن ماشین در اول صبح که دیگه مردد شدم از گرفتن 405 و پارس و اومدم اینجا از

دوستان سوال پرسیدم که کیفیت چه ماشینی خوبه؟ بعد هم دوستان هر چی میدونستن گفتن ولی "شنیدن کی بود مانند دیدن" به همین

خاطر رفتم سراغ یکی از آشناها که تندر داشت کلی ازش تعریف کرد ولی به دل من ننشست همین طور ریو و 206 هم که کوچیکه بنابراین تصمیم

گرفتم سمند EF7 بگیرم اما یکی از آشناهامون توی نمایندگی منصرفم کرد میگفت اگه مشکلی پیش بیاد ممکنه 2 ماه ماشینت تو نمایندگی

بخوابه خدا خیرش بده خواست خوبی در حق ما بکنه ولی اطلاعاتش اشتباه بود! همونجا یه پارس سفید دیدم گفتم این چیه گفت این امانیه گفتم

امانی چیه؟ بعد برام توضیح داد........منم چون آشنا بود رفتم یه نگاهی بهش انداختم ظاهرش همه چیزش ردیف بود بعد روشن کردیم و همونجا

یکمی عقب جلو کردیم خوب بود مشکلات 405 داداشم رو نداشت منم خریدمش و همون روز تحویل گرفتم. زیاد حرف زدم ولی خواستم بگم که

الان دیگه همه میدونن 405 و پارس فرقی با هم ندارند همه میدونن 4 میلیون اضافه دادن زیاده همه میدونن ماشین دهه 80 هست

ولی بعضی وقتها چاره ای نیست دیگه اگه یک نفر سلیقش به ال 90 و ریو و 206 نباشه باید چی کار کنه؟خداییش الان هم

فقط مشکلش گیربکسه! دیگه هیچ مشکلی نداره البته معایبی هم داره پژو پارس مثلا ترمز ضعیف که بعضی وقتها اصلا شما

رو به رسمیت نمیشناسه هر چی پدال رو فشار میدی فقط جیق میکشه!

PowerMode
22 May 2010, 05:26 PM
سلام

واقعاً درست گفتید ، چاره ای نداریم ، ایکاش نمیخریدیم تا مجبور بشن کیفیت رو درست کنن

همین الان هم همش با تاخیر ماشین تحویل میدن معلومه که تقاضا بیشتره

ظاهراً باید مثل اواخر سال 87 بشه که قیمت خودرو تو بازار از کارخونه پایین تر بود :icon_arro

arvin1
22 May 2010, 09:00 PM
آیا پارس با موتور ef7 هم تولید میشه ؟

Raminium2001
22 May 2010, 11:00 PM
هنوز که خبری نیست. کلا چون پارس تحت برند پژو تولید میشه، بعید میدونم با موتور EF7 بیاد بیرون. همین موتور TU5 هم که مال خود پژو بود با کلی باج مجوز دادن. البته این مسئله رو نمیشه نادیده گرفت که شرکت پژو تو ایران ممکنه هر کاری بکنه!!!

mohajer_137860
23 May 2010, 08:28 AM
آیا پارس با موتور ef7 هم تولید میشه ؟

درود

فعلا خیر!!!

هنوز که خبری نیست. کلا چون پارس تحت برند پژو تولید میشه، بعید میدونم با موتور EF7 بیاد بیرون. همین موتور TU5 هم که مال خود پژو بود با کلی باج مجوز دادن. البته این مسئله رو نمیشه نادیده گرفت که شرکت پژو تو ایران ممکنه هر کاری بکنه!!!

رامین خان درست میفرمایید:

http://tehranpic.net/images/l20z9mfzyue35x1pdjp1.jpg

پژو فعلا برای نصب EF7 روی پارس مجوز نداده و مذاکرات ادامه دارد.تازه نصبtransmission tu5 manual هم در هاله ای از ابهام قرار دارد!!!

موفق باشید.

arvin1
23 May 2010, 03:50 PM
درود

فعلا خیر!!!

رامین خان درست میفرمایید:

http://tehranpic.net/images/l20z9mfzyue35x1pdjp1.jpg

پژو فعلا برای نصب EF7 روی پارس مجوز نداده و مذاکرات ادامه دارد.تازه نصبtransmission tu5 manual هم در هاله ای از ابهام قرار دارد!!!

موفق باشید.

من نمیدونم دقیق کجا ولی دیدم یا شنیدم که پارس tu5 دنده ای هم تولید میشه .

aquarium
24 May 2010, 01:49 AM
زیاد حرف زدم ولی خواستم بگم که

الان دیگه همه میدونن 405 و پارس فرقی با هم ندارند همه میدونن 4 میلیون اضافه دادن زیاده همه میدونن ماشین دهه 80 هست

ولی بعضی وقتها چاره ای نیست دیگه اگه یک نفر سلیقش به ال 90 و ریو و 206 نباشه باید چی کار کنه؟خداییش الان هم

فقط مشکلش گیربکسه! دیگه هیچ مشکلی نداره البته معایبی هم داره پژو پارس مثلا ترمز ضعیف که بعضی وقتها اصلا شما

رو به رسمیت نمیشناسه هر چی پدال رو فشار میدی فقط جیق میکشه!

تقریبا" هم نظریم . خوب دوست عزیز شما با ترمز abs میگرفتی خیالت راحت بود .

arvin1
24 May 2010, 10:40 AM
تقریبا" هم نظریم . خوب دوست عزیز شما با ترمز abs میگرفتی خیالت راحت بود .
با abs و بون abs چقدر اختلاف قیمت داره . :icon_wink

equinoxe
24 May 2010, 11:53 AM
حدود 600 تومان اختلاف قیمتشون هست

Saliary
27 May 2010, 10:06 AM
من نمیدونم دقیق کجا ولی دیدم یا شنیدم که پارس tu5 دنده ای هم تولید میشه .

بله درسته پارس Tu5 هم تولید میشه اما کی و کجا فروش میشه خدا میدونه! اتفاقا یکی از دوستان من داره و خیلی راضیه. ظاهرا از کیفیت خوبی هم برخورداره این موتور تو شتاب و مصرف پارس تاثیر چشمگیری گذاشته و از خرید اون پشیمون نمیشید.

موفق باشید!

a2002_ahmadi
24 June 2010, 10:33 PM
من 5-6 ماه پیش میخواستم بخرم با یکی از مدیران مرکز تحقیقات ایران خودرو مشورت کردم بهم گفت: پارس آشغاله نخر. منم منصرف شدم.

farid4887
25 June 2010, 10:40 AM
من 5-6 ماه پیش میخواستم بخرم با یکی از مدیران مرکز تحقیقات ایران خودرو مشورت کردم بهم گفت: پارس آشغاله نخر. منم منصرف شدم.

دقیقا آشغاله اوایل کلی مشتری داشت الان به زور میخرن. ایرا فرقونم هی بقیرو گرون میکنه تا مردم بیشتر رقبت کنن بخرنش. اینم که دیر تحویل میدن بخاطر شلوغی سرشون نیست می خوان عتش بازارو زیاد کنن که هی ضایع میشن. همسایه ما خودش بازپرسه دادسراست یه پارس سال می خواست تحویل بگیره دوماه انداختن عقب توی همین دوماه حکم گرفت پولو خسارتشم گرفت ماشینو به زور می خواستن بهش بدن (البته وقتی رفت گفتن 20 روز دیگه ) وقتی حکم قضایی رو برد دایره حقوقی 48 ساعته ماشینش آماده شد ولی اون تحویل نگرفت. پس معلومه ماشینا آمادن فقط دارن بازار گرمی میکنن. همسایمون می گفت از زمان پیکان دلم پر بود :icon_arro سرشون خالی کردم. سیاستاشون واقعا بچه گانس.

Ace
25 June 2010, 09:55 PM
میگین آشغاله به خدا درسته.من یک پارس سفید ای بی اس دار خریدم.مشکلاتش تو این 2ماه این بوده.رنگ سپر جلوش تا نصفه کلا ریخته!!!ماشین اصلا و ابدا شتاب نداره.در حد پراید نباشه بیشتر هم نیست.به سرعت 110 که میرسه جون میکنه واسه سرعت بیشتر.نشون هم دادم میگن سالمه.صذاش خوبه.ترمزش بد نیست ولی اگر خیلی محکم ترمز بگیرم پدال زیر پام شروع به تق تق کردن مکنهو گاها کش هم میده.زانتیا داشتم اصلا اینطور نبد.ولی موتورش از همه بیشتر تو ذوق میزنه.چیکارش کنم؟در ضمن سپرش رو چه کنم؟کسی از دوستان تجربه داره؟گارانتی هم داره ولی باور کنید فرصت نکردم نشون بدم

a_rudi
25 June 2010, 10:58 PM
هرچند از پارس يا همون پرشيا اصلا خوشم نمياد فقط به خاطر قيمتش که کاملا بي‌انصافيه (اما تيپ ماشين خوبه) ديروز مورد جالبي تو نمايندگي ايران فرقون ديدم، پارس سفيد دنده اتوماتيک با موتور TU5 و ترمز ABS اگه ايربگ داشت تقريبا ماشين به روز مي‌شد. اما فکر کنم قيمت اصلا نمي‌صرفه خود آقاي نمايندگي هم قيمت نداد :icon_eek:

arvin1
25 June 2010, 11:57 PM
پارس از نظر من ماشین بدی نیست البته خیلی خوب هم نیست .
علت بد نبودن ظاهر زیبا .
علت خیلی خوب نبودن بروز نبودن .

farid4887
26 June 2010, 11:11 AM
دوستان ماشین بد و ماشین خوب چه فرقایی دارن؟ ظاهر پارس زیباس درسته ولی تابلو نقاشی نیست که فقط زیبا باشه. به نظر من اینی که تولید می کنن اصلا پارس نیست. بابا ماشین حداقل باید دوسال عمر مفید داشته باشه نه دودقیقه!(تا روشنش کنی عمر مفیدش تموم میشه). دقیقا مثل لاتاری میمونه شانسیه یدفعه ماشینت عالی از آب در میاد شایدم ببازی ماشینت اصلا از آب در نیاد. این نشون میده می شه این ماشینو عالی ساخت ولی چرا بسازن ؟ تنها چاره به نظر من اینه اگر مجبور شدید بخرید یکی دوتومان خرجش کنید تا سر پابشه همین راه دیگه ای نداره.

Declare
26 June 2010, 12:01 PM
سلام
برادر من دي ماه 88 ي پرشيا خريد. خب راستش از اونجايي كه من ي خانوم هستم و خيلي خيلي كمتر از شما اقايون ماشين رو از لحاظ كيفي مي شناسم، قطعا نمي تونم صاحب نظر باشم. اما من كه خودم 206 تيپ 2 دارم و قيمتش هم به مراتب پايين تر از پرشيا هست، به جرات مي گم كه ماشين من بهتره ;) من چند باري با ماشين برادرم رانندگي كردم، اصلا به قيمتي كه داره نمي ارزه. درها و شيشه هاش كه مدام صدا مي ده. هيچ آپشن اضافه اي هم نداره كه باعث مزيتش بشه. فقط ظاهر لوكس و سلطنتي داره به نظرم. همين ديروز هم تو جاده فيروز كوه كه نشستم، ترمز كه مي كردم علاوه بر صداي لنت (بعد از تنها 12000 كاركرد)، ي صداي اضافه ديگه هم شنيده مي شد. البته شنيدم كه تمام خودروهاي پارس توليد 88 اين مشكلات رو داشتند و به گفته دوستان ديگه اصلا اين ماشيني كه توليد مي شه پارس نيست!!!

EBI.EBI
26 June 2010, 12:08 PM
سلام دوستان

پدرم یک هفته پیش یه پارس صفر کیلومتر تحویل گرفت (سفید)

ایرادهای زیر رو ازش پیدا کردم که خواستم جهت اطلاع بهتون بگم

1ـ گیبرکس و کله گاویش تو سرعت 80 الی 100 کیلومتر میخونه (وحشتناک)

2ـ صدای زیاد فرمان هنگام چرخش درجا که ایراد از پمپ هیدرولیکشه

3ـ صدای موتور خیلی زیاد میادش تو اطاق خودرو - مثل پیکان میمونه

4ـ ماشین خیلی زیاد استارت میخوره و خیلی دیر روشن میشه

5ـ قبل از استارت زدن کیلومتر و عقربه ها یهو بالا پایین میپرن

6ـ لای چهار تا درب از قسمت پایین به سمت رکاب آبی میاد داخل

7ـ فاصله چراغ ها با لبه های بدنه وحشتناکه کج و کوله هستش

8ـ وقتی ماشین رو شستیم تو یکی از چراغ های جلوش آب جمع شد

9ـ ماشین بیشتر از 120 تا نمیره و خیلی جون میکنه (زور میزنه حسابی)

10ـ بعضی وقت ها تو سبقت ریب میزنه و یهو خاموش میشه (این یکی نوبره والله)

من به همه دوستان عزیز پیشنهاد میکنم از خرید پارس - 405 - سمند جدا خودداری کنند

چون کیفیت این ماشین های فوق العاده پایین اومده و خیلی مضخرف و ضعیف هستن

البته ماشین هایی که جدیدا تولید میشه اینطوری هستن و سال های پیش اینطور نبودن

اگه خواستین ماشین بخرین یه L90 یا 206 یا یه مزدا 323 کاکرد تمیز بخرین

در ضمن خودم هم چند وقتیه که 405 تو کرم سفارشی خریدم که 23 تا ایراد از توش در آوردم که الان قصد فروش دارم و حاضرم ضرر بدم ولی دیگه سوارش نشم و بردمش گارانتی بدتر شد که بهتر نشد

haftsin
26 June 2010, 02:02 PM
سلام دوستان

در ضمن خودم هم چند وقتیه که 405 تو کرم سفارشی خریدم که 23 تا ایراد از توش در آوردم که الان قصد فروش دارم و حاضرم ضرر بدم ولی دیگه سوارش نشم و بردمش گارانتی بدتر شد که بهتر نشد
سلام
جالبه این ایرادات بگی نگی روی 405 صفر دوستمم مشاهده میشه!
و بر روی سمند یکی دیگه از اقوام هیچکدوم این ایرادات پیش نیومده. و کیفیت همانند سمندهای قبلیه.
جفت این خودروها هم مدل 89ه.
در هر صورت امیدوارم زودتر عوضش کنید.

amir eshghefarmon
26 June 2010, 02:54 PM
با سلام دوستان.
من ماشینم 88 هست مشکلاتی رو که میبینم.
1.مصرف زیاد حدود صدی 12
2.سر صدای اتاق که قبلا خوب بوده جدیدا در سمت راننده از داخل خیلی صدا میده
3.بد جا رفتن دنده 1 به 2 زمانی که سرده
4.کشش پایین در صورت تکمیل بودن ظرفیت
ولی در عوض راحتی اتاقش و خوشدست بودنش رو من خیلی دوست دارم.
ظاهرش هم دیگه خیلی قدیمی شده که حداقل کار این هست که یه دستی به سر گوش چراغ ها و ارتفاع شتر مانندش بکشید.
ایراداتی رو که EBI.EBI عزیز میفرماید احساس میکنم کمی بزرگ نمایی هست ماشین شما بیشتر از 120 جون میکنه عجیبه برام درسته مشکل زیاد داره ولی دیگه نه تا این حد!!!
نمیدونم شاید من شانس آوردم و بیشتر این ایرادات رو ندارم.
اگر اینقدر مشکل داره پیشنهاد منم همینه که هرچه زودتر تعویضش کنید.

arash_1982
26 June 2010, 03:24 PM
سلام دوستان

اگه خواستین ماشین بخرین یا L90 یا 206 یا یه مزدا 323 کاکرد تمیز بخرین

همسایۀ ما هم 2 ماه قبل یک 405 نقره ای صفر خرید ولی هر روز با یک جعبه آچار تو پارکینگ هست و با ماشین ور میره و به ایران خودرو بد و بیراه میگه و با تعجب از من میپرسه که ماشینت مشکلی نداره ؟ :icon_arro

Ace
26 June 2010, 04:08 PM
ایراداتی رو که EBI.EBI عزیز میفرماید احساس میکنم کمی بزرگ نمایی هست ماشین شما بیشتر از 120 جون میکنه عجیبه برام درسته مشکل زیاد داره ولی دیگه نه تا این حد!!!
دقیقا همین مشکل جون کندن و 7 الی 8 تا مشکل دیگه رو منم دارم.یعنی به 120 هم دیگه به زور میرسه تا حالا ندیدم موتور 1800 پژو اینجور باشه.خیلی حالمو میگیره.حال هم ندارم نشون بدم ببینم چشه ولی فکر نمیکنم چیزیش باشه و همینجور کند هست.یعنی نه ریپ میزن و نه چیزه دیگه.فقط یه مورد خوب توش هست.اونم اینکه صدای موتور و کلا بیرون ماشین به مقدار خیلی خیلی کم داخل میاد و داخلش به اندازه کافی دال و ساز داره!
من زیربندی و کم فنرش رو با پراید 132 داداشم مقایسه که میکنم میبینم خیلی 132 دادشم نرمتره .به خدا راست میگم نگین اغراق و....

amir eshghefarmon
26 June 2010, 04:20 PM
خب این فکر میکنم برای هر ماشینی طبیعی باشه که در سرعت های بالا شتابش کمتر میشه و به قول شما جون میکنه ولی من به راحتی تا 150 رو میرم بعدش احساس میکنم نسبت به سرعت 120 افت خیلی کمتری تو شتاب گیری دارم و نیاز به مسافت بسیار طولانی تری هست تا به 190 برسم .
در مورد پراید هم اره قبول دارم به نظر منم پراید نرمتره ولی خب کلاس ماشین رو هم توجه کنید که پراید خیلی سبک تره و میتونه فنر بندی نرمتری داشته باشه.
شما باد لاستیک فیلتر هوا و شمع رو چک کنید در اخر هم یه دیاگ بزنید انشالاه که حل میشه.

arvin1
26 June 2010, 05:18 PM
سلام دوستان

ممنون از این که بی تاصب ماشینتون رو نقد می کنید .
من خودم سال 87 برای یکی دو ماه تجربه پارس داشتم .
مورد 1 تو مال ما وجود نداشت .
مورد 2 خیلی کم .
مورد 3 نسبت به مدل های قبلی بله.
مورد 4 وجود داشت و تا وقتی صفر بود خیلی بیشتر نمایان بود.
مورد 5 تو همه پارس هایی که من دیدم وجود داره پس شاید عیب نباشه.
مورد 6 و 7 وجود نداشت .
مورد 8 وجود نداشت ولی چراغ عقب از کارخونه سوخته بود لامپ هم عوض شد ولی روشن نشد !
مورد 9 بله ولی از 140 به بالا نرفت .
مورد 10 وجود نداشت .
پس نتیجه می گیریم که ماشین های ایرانی مثل تخم مرغ شانسی هست .:icon_cool
ولی ماشین های صادراتی ایران خودرو حرف نداره من خودم خیلی فرق بینشون دیدم .

arvin1
26 June 2010, 05:25 PM
همسایۀ ما هم 2 ماه قبل یک 405 نقره ای صفر خرید ولی هر روز با یک جعبه آچار تو پارکینگ هست و با ماشین ور میره و به ایران خودرو بد و بیراه میگه و با تعجب از من میپرسه که ماشینت مشکلی نداره ؟ :icon_arro
خوب این که نشد دلیل بر بد بودن ماشین !!!
شاید همسایه شما سلامت روانی نداره که همش با ماشین ور میره . :icon_arro
حاضرم قسم بخورم یک چهارم افرادی که از پارس و سمند و 206 و ... ناراضی هستن بعلت نداشتن اطلاعات کافی از امور نگهداری خودرو می باشد .

equinoxe
26 June 2010, 06:42 PM
این موردی که میگین 120 تا نمیره خیلی عجیبه و احتمالا مورد خیلی نادری هست چون من تا حالا همچین چیزی نشنیدم قبلا بعض دوستان میگفتن 160 تا بیشتر نمیره این رو شاید بشه قبول کرد ولی 120-140 دیگه خیلی کمه الان پیکان وانتهای ایران خودرو 150 تا راحت میرن!!! احتمالا با کارکرد ماشین شتاب و کشش بهتر میشه این از روی تجربه ثابت شده!یکی از مواردی که من از پارسم راضی هستم شتاب و کشش هست البته گیربکس معیوب هست توی دور بالا دندها با مکث کردن جا میره و همین باعث میشه تایم خوبی بدست نیاد!در کل به نظر من ماشینی که 17 تومان قیمتش هست حداقل یکسال باید هیچ مشکلی نداشته باشه و حتی یکی از این مشکلات برای پژو پارس قابل قبول نیست!

Ace
26 June 2010, 06:59 PM
خب این فکر میکنم برای هر ماشینی طبیعی باشه که در سرعت های بالا شتابش کمتر میشه و به قول شما جون میکنه ولی من به راحتی تا 150 رو میرم بعدش احساس میکنم نسبت به سرعت 120 افت خیلی کمتری تو شتاب گیری دارم و نیاز به مسافت بسیار طولانی تری هست تا به 190 برسم .

در سرعت های بالا یعنی به بعد قابل درکه نه دیگه تو 120تا.180 میره ولی تو کفی بدون کولر و با طی کردن حداقل 6 کیلومتر مسیر بدون ترافیک.
اگر با پراید تو هر دنده ای کورس شتاب بزارم مطمعنا پراید برتره تا 150!!!
یه پارس 84 داشتیم به هیچ وجه این طور نبود.405 هم داشتم اصلا اینطور نبود.(با وجود اینکه موتورشون یکسانه)این بر میگرده به مونتاژ بد ایرانخودرو و استفاده از وسایل ارزون قیمت و بی کیفیت در مونتاژ محصولات سال های اخیر
اینقدر این مسئله منو متعجب کرده بود که امروز کاپوت رو زدم بالا ببینم واقعا موتور پژو هست!!!!:icon_mrgr

شما باد لاستیک فیلتر هوا و شمع رو چک کنید در اخر هم یه دیاگ بزنید انشالاه که حل میشه.
حتما:icon_cool

حاضرم قسم بخورم یک چهارم افرادی که از پارس و سمند و 206 و ... ناراضی هستن بعلت نداشتن اطلاعات کافی از امور نگهداری خودرو می باشد .

میگین آشغاله به خدا درسته.من یک پارس سفید ای بی اس دار خریدم.مشکلاتش تو این 2ماه این بوده.رنگ سپر جلوش تا نصفه کلا ریخته!!!ماشین اصلا و ابدا شتاب نداره.در حد پراید نباشه بیشتر هم نیست.به سرعت 110 که میرسه جون میکنه واسه سرعت بیشتر.نشون هم دادم میگن سالمه.صذاش خوبه.ترمزش بد نیست ولی اگر خیلی محکم ترمز بگیرم پدال زیر پام شروع به تق تق کردن مکنهو گاها کش هم میده.زانتیا داشتم اصلا اینطور نبد.ولی موتورش از همه بیشتر تو ذوق میزنه.چیکارش کنم؟در ضمن سپرش رو چه کنم؟کسی از دوستان تجربه داره؟گارانتی هم داره ولی باور کنید فرصت نکردم نشون بدم

بیشتر مشکلاتی که ما داریم مطرح میکنیم مشکلاتی هست که وقتی ماشین رو 2 الی 3 روز از کارخونه گرفتیم بهش پی بردیم نه بعد از 5 الی 6 سال استفاده بندازیم گردن ایرانخودرو

payamix
26 June 2010, 07:23 PM
ماشین شما چند تا کار کرده ؟
پارس بنده تا کیلومتر هفت هشت هزار تا دقیقا همینطور بود یعنی بیشر از 110 تا نمیرفت ولی کم کم درست شد.

EBI.EBI
26 June 2010, 11:04 PM
با سلام

در مورد ریب زدن باید یه موضوع جالب رو بهتون بگم

موقعی که چراغ بنزین روشن میشه و میرم بنزین میزنم تا حدود 50 کیلومتر ماشین ریب میزنه (چه در سرعت های مختلف و چه در حالت درجا کاردکردن)

ولی موقعی که 50 کیلومتر باهاش رانندگی میکنم ریب زدنش یهو قطع میشه

الان دو باک باهاش راه رفتم و امروز هم باک سوم رو ریختم دقیقا همین مورد پیش اومد

به نظر شما مشکل از چیه ؟ ببرم نمایندگی چه جوری توضیح بدم بهم نخندن ؟

Ace
26 June 2010, 11:14 PM
ماشین شما چند تا کار کرده ؟
پارس بنده تا کیلومتر هفت هشت هزار تا دقیقا همینطور بود یعنی بیشر از 110 تا نمیرفت ولی کم کم درست شد.
20000 تا پیا خان.دیگه از آب بندی گذشته.میخوام فردا بدم دیاگ کنن.آخه زیر کولر که میره بی حالتر هم میشه طبیعتا.:icon_quesالبته جوری نبوده که تو این 20000 تا مثلا تند رنندگی کنم و دنده ها رو پر کنم. مراعاتش کردم(بیشتر به واسطه مسئله سوخت) ولی دلیل نمیشه که این مقدار تنبل باشه.

ببرم نمایندگی چه جوری توضیح بدم بهم نخندن ؟
باور کنید مشکل منم همینه.آدم میترسه مشکلشو بگه /وقتی هم که میگی به قول شما اینجور مشکل عجیبی دیدم راه حل فضایی میدن مثلا میگن بنزین سوپر بزن تا صدای موتورش کمتر شه حالا هر اتوموبیلی هم باشه همینو میگن.دوستان میدونن تو آزرا و اوریون بنزین سوپر بریزی سرو صداش بیشتر هم میشه.یا حالا چون اسم پارس رو ماشینه انگار اصلا امکان نداره همچین مشکلاتی داشته باشه:icon_redf

eagle_storm
27 June 2010, 12:49 AM
پارس کیفیتش از 405 هم کمتره اینو رییس دفتر منطقه ای ایران خودرو تو تهران گفت به من من مهر 88 پارس معمولی گرفتم 2 روز بعد ار 10 کیلومتر دود از عقب ماشین زد بیرون امداد خودرو اومد ماشین برد نمایندگی گفتن کاتالیست و لوله اگزوز ایراد داره گفتم باید عوضش کنین اینو 2 روزه گرفتم گفتن نمیشه با شکایت و مراجعه و... به هر جا که میشد گفتن نمیشه گفتم باشه درستش کنین بدن 3 هفته بعد هنوز ماشینمو نداده بودن که نمایندگی گفت قطعش نیست 1 ماه دیگه بیا رفتم دفتر منطقه ای با کتک کاری اینو جدی میگم اونقدر داد زدم اونجا که اخر همونجا زنگ زدن نمایندگی که ماشینشو همین امروز بهش بدین ماشین مجموعه جرقه کویل روش شکسته بود که اونم عوض کردن تو همون کیلومتر 10 بعد این تموم شد ماشن صندلیش لق بود کور کن رادیاتورش خراب بود اب کم میکرد بعد از 5000 گیج روغنشو نگاه کردم روغن نداشت باز با امداد خودرو بردم تعمیرگاه گفتن ماشن روغن سوزی نداره کارخونه روغن کم ریخته با جنس بد همونجا اگزوزم که صدا میداد منبع عقبش از تو پوسیده بود اونم عوض کرد گیربکسش عجیب زوزه میکشه تو دنده 2 وحشتناک زوزه داره با 4 5 تو سرعت 80 تا 120 بردم تعمیرگاه مرکزی میگه دست نزن بدتر میشه میگم این که نمیشه که منو برده تو صف ادمارو معرفی میکنه اینا گیربکس عوض کردن پشیمونن زیر بار نرفتم با مسعول خود نیرو محرکه رفتیم دور زدیم با ماشین میگفت خوبه دستش نزن دنده2 که زوزه بکشه خود فرانسه دستور داده که راننده بفهمه ماشین راه میره مضخرفاتی میگفت که به عقلش شک کردم اخرم با جر و بحس گفت 1 ماه دیگه بیا بعد 2 ماه هنوز نمیدوننم چه کنم واقعا میترسم بدتر شه کسی بود 3 بار گیربکس عوض کرده بود بعد گیربکس نو که نمیدن گیربکس تعمیری میدن در هر صورت نمیدنم چه کنم اینا بجز اینه که 2 بار دسته دنده ازاد کرده وسط خیابون چراغ ترمزهای سوخته پروزکتور سوخته ساعت سوخته شیشه برقی خراب عقب بد جا رقتن 1 به 2 دنده رگلاج نبودن درها و بد بسته شدن در صندوق صدای زیاد موتور شتاب کم اینو با تعمیرکارش گفتم که بابام مدل 84 رو داره شتابش از این بیشتره گفت اونا سیتمشون فرق میکرد اینا همشون همینن 120 بیشتر انگار موتو میخاد بترکه.خودشون 2 جا یکی رییس تعمیرگاه مرکزی یک رییس دفتر منطقه ای گفتن ما تولیدمون چرخه معیوب داره نمیدونم چطور بعضی از دوستان از ایران لگن دفاع میکنن.

EBI.EBI
27 June 2010, 01:38 AM
من کسی رو میشناسم که پارتی داشته و تو نمایندگی مرکزی چهار بار گیربکس عوض کرده ولی باز هم میخونه

جنس ها آشغاله و کاریش نمیشه کرد - قالب ها مناسب نیستن و آلیاژ کیفیت سابق رو نداره

بهترین راه نخریدن این ماشین هاست - برید L90 یا 206 یا ریو بخرید بهتر از اینهاست

خلاصه بگم پارس - 405 - سمند ماشین بشو نیستن

من که از اینا خیری ندیدم

Ace
27 June 2010, 02:16 AM
ماشن صندلیش لق بود
ماشین منم صندلیش لقه.در ضمن آینه برقی هاشم خرابه.
من میفروشمش مطمعنا

arvin1
27 June 2010, 03:55 PM
عجیبه !!!! ما سال 82 پارس داشتیم مثل خ.... کار میکرد هنوز هم بعضی وقتا می بینمش باز هم مثل ساعت کار میکنه .

EBI.EBI
27 June 2010, 05:05 PM
دوست عزیز قبل از سال 83 اکثریت قطعات فرانسوی بودند ولی از سال 84 اکثریت قطعات ایرانی شدند

arvin1
27 June 2010, 08:01 PM
دوست عزیز قبل از سال 83 اکثریت قطعات فرانسوی بودند ولی از سال 84 اکثریت قطعات ایرانی شدند
نه بابا اون زمان هم اکثر قطعات اصولی ایرانی بود ولی ...
واقعا نمی دونم سر بعضی از پارس ها چی آوردن که اینطور شدن . :icon_cry:
بعضی هاشون مثل پره که یه بادش بدی رفته ولی بعضی هاش انگاری از سرب ساخته شده .
من تا اونجایی که به چشم دیدم اونایی که تو مشهد تولید میشن اوضاع خرابی دارن .

EBI.EBI
27 June 2010, 08:53 PM
در کل کیفیت همشون آشغال شده و خریدشون اصلا به صلاح نیست جدیدا هر کی از من نظر میخواد میگم اصلا سراغشون نره

amir eshghefarmon
28 June 2010, 12:18 AM
ولي من تقريبا راضيم مشكلاتي داره ولي نه در حدي باشه كه اينقدر اذيت كنه و شاكي باشم
به نظر من ايرانخودرو محصولاتش مثل تخم مرغ شانسيه مال يكي خوب در مياد ماله يكي ديگه از سر تا پا ايراده.

equinoxe
28 June 2010, 01:44 AM
سلام منم انتظار داشتم ماشینم بدون عیب باشه ولی چند تا مشکل داره که همشون رفع شدن ولی این گیربکس هنوز مشکل داره میترسم ببرم گارانتی بدترش کنن!با توجه به این مشکلاتی که بعضی دوستان میگن ماشین من خیلی خوبه، باید یه گاوی ، گوسفندی،...... قربانی کنم که شر ایران خودرو زیاد به من نرسیده!
حالا یه سوال حدود یک ماه پیش توی تعویض روغنی بودم یه بنده خدایی مدعی بود پژو پارس مدل 87 اون ساخت ایران خودرو تهران هست و مال من ساخت مشهد و چند تا تفاوت جزیی هم توی موتور نشونم داد، اطلا همچین چیزی صحت داره که بعضی ماشینا ساخت تهران وبعضی ساخت مشهد باشن؟تازه مدعی بود ماشینهای تهران با کیفیت ترن؟

arash_1982
28 June 2010, 04:34 PM
بله صحیح هست چون یکی از اصلی ترین محصولات ایران خودروی مشهد همین پرشیا هست.

و اونجوری که منم شنیدم پرشیای تهران با کیفیت تر از مشهد هست.

شاید این پرشیاهای مشکل داری که دوستان ذکر کردند ساخت مشهد باشه.

amir eshghefarmon
28 June 2010, 05:27 PM
سلام
یه مدت میگفتند پارس مشهد بهتره یه مدت هم مال تهران .البته اینجور که من تو روزنامه دیدم یه ماه نمره منفی مشهد کمتره یه ماه هم نمره منفی تهران تقریبا نسبی و شانسی.
از رو ظاهرم میشه تشخیص داد که مال کجا هست به اینصورت که ماشین صفر تهران بر روی درها از اسفنج های سفید داره و مال مشهد مثل سایپا از این برچسب های آبی میزنه که باید پاره بشه تا در رو باز کرد.

farzad_Sh_2020
28 June 2010, 05:32 PM
قبلاً روی شیشه میزد که از سالن شماره فلان خارج شده . الان نمیدونم میزنه یا نه . ولی بهترین کیفیت مال سالن یک بود که ما به سختی برای خودمون سالن یک تهران جور کردیم و اصلاً یک دونه هم شهرستان نمیفرستن . موفق باشید

arvin1
28 June 2010, 06:02 PM
سلام
یه مدت میگفتند پارس مشهد بهتره یه مدت هم مال تهران .البته اینجور که من تو روزنامه دیدم یه ماه نمره منفی مشهد کمتره یه ماه هم نمره منفی تهران تقریبا نسبی و شانسی.
از رو ظاهرم میشه تشخیص داد که مال کجا هست به اینصورت که ماشین صفر تهران بر روی درها از اسفنج های سفید داره و مال مشهد مثل سایپا از این برچسب های آبی میزنه که باید پاره بشه تا در رو باز کرد.
نه دوست من فکر کنم اشتباه می کنید چون مال ما ساخت مشهد بود ولی فوم ها رو داشت .:icon_excl

amir eshghefarmon
29 June 2010, 10:17 AM
نه دوست من فکر کنم اشتباه می کنید چون مال ما ساخت مشهد بود ولی فوم ها رو داشت .:icon_exclنمیدونم والا تمام دوستان و اشنایان ما که گرفتند تا الان اینجوری بوده حالا جدیدا شاید یکی شده بنده بی اطلاعم.

farid4887
29 June 2010, 04:40 PM
من فکر کنم قطعات وکیفیتاشون کاملا مشابه هست و احساس میکنم کمی احساسیه که توی یه کارخونه کیفیت تولید سالناش اونقدر فرق داشته باشه که بشه بینشون تفاوت قائل شد. کلا کیفیت قطعات خیلی پایینه در حدی که میشه کفت یکسری قطعات از کارخونه فابریک نیست:icon_sad:.
واقعا اگر یکی دومیلیون کسی که فنی باشه خرج ماشینی کنه که صفره(دقیقا منظورم پارس هست) ماشین خوبی میشه ممکنه گرون تموم بشه ولی وقتی با 2 میلیون میشه 17-18 میلیونتو زنده کنی میصرفه. منطقی نیست؟:icon_cry:

arvin1
29 June 2010, 08:25 PM
من فکر کنم قطعات وکیفیتاشون کاملا مشابه هست و احساس میکنم کمی احساسیه که توی یه کارخونه کیفیت تولید سالناش اونقدر فرق داشته باشه که بشه بینشون تفاوت قائل شد. کلا کیفیت قطعات خیلی پایینه در حدی که میشه کفت یکسری قطعات از کارخونه فابریک نیست:icon_sad:.
واقعا اگر یکی دومیلیون کسی که فنی باشه خرج ماشینی کنه که صفره(دقیقا منظورم پارس هست) ماشین خوبی میشه ممکنه گرون تموم بشه ولی وقتی با 2 میلیون میشه 17-18 میلیونتو زنده کنی میصرفه. منطقی نیست؟:icon_cry:
نه جناب تفاوت احساسی نیست ولی خوب اینم بگم که با مصرف شخصی مصرف کننده شاید نمود پیدا نکنه .
در مورد فرمایش دوستمون هم که فرمودند یکی دو میلون کسی خرج کنه تا ماشین تبدیل به احسن بشه باید بگم که حاضرم شرط ببندم که اگر ماشین صفر باشه و فرد بتونه بعضی لوازم رو ماشین را به قیمت مناسب رد کنه و اطلاعات فنی هم داشته باشه خرجش فوقش 1 تومن بشه .
پارس واقعا ماشینی که ارزش خرج کردن داره چون از ظاهر مناسبی برخورداره ولی بعضی ماشین ها مثل ... از بس زشتن حیف پول آدم روش خرج کنه .
در صورتی که پازس درست ساخته بشه تنها ایرادش برای بعضی افراذ مصرف بالا هست .

farid4887
29 June 2010, 09:32 PM
من دلیلم برای اینکه میگم تفاوت کیفیت ماشین های ساخت سالن های مختلف نباید اونقدر باشه که قابل لمس وتمایز گذاری بین سالن ها بشه اینه که هر سالن سه شیفت کار میکه یعنی همه کارگران ومهندسان بصورت اتفاقی در یک سالن در تمامی شیفت های کاری از بقیه یه سرو گردن بالا ترن؟؟:icon_sad:؟؟ اگر کیفیت مونتاژ بالا باشه تو یه سالن پس باید گفت مثلا تولید سالن یک توشیفت کاری 8 تا 16 به نسبت بقیه از کیفیت بهتری برخوردارن!:icon_twis!! کمی فضایی نیست؟ واقعا یه جوابی بدین منو از تو گمراهی در بیارین دوستان:icon_arro

arvin1
29 June 2010, 09:38 PM
من دلیلم برای اینکه میگم تفاوت کیفیت ماشین های ساخت سالن های مختلف نباید اونقدر باشه که قابل لمس وتمایز گذاری بین سالن ها بشه اینه که هر سالن سه شیفت کار میکه یعنی همه کارگران ومهندسان بصورت اتفاقی در یک سالن در تمامی شیفت های کاری از بقیه یه سرو گردن بالا ترن؟؟:icon_sad:؟؟ اگر کیفیت مونتاژ بالا باشه تو یه سالن پس باید گفت مثلا تولید سالن یک توشیفت کاری 8 تا 16 به نسبت بقیه از کیفیت بهتری برخوردارن!:icon_twis!! کمی فضایی نیست؟ واقعا یه جوابی بدین منو از تو گمراهی در بیارین دوستان:icon_arro
اگر جواب قاطع بخواهید کیفیت پارس تهران بالاتره با توجه به جدول رده بندی کیفیت .:icon_excl

farid4887
29 June 2010, 09:44 PM
آقا این قابل قبوله کیفیت تهران از مشهد بالاتر یا پایین تر باشه با وجود اینکه بعیده. ولی اینکه کیفیت تهران سالن یک از دو بشتر باشه واقعا سخته قبولش . شما قبول ندارید حرفه منو؟

farzad_Sh_2020
29 June 2010, 10:22 PM
آقا این قابل قبوله کیفیت تهران از مشهد بالاتر یا پایین تر باشه با وجود اینکه بعیده. ولی اینکه کیفیت تهران سالن یک از دو بشتر باشه واقعا سخته قبولش . شما قبول ندارید حرفه منو؟

دوست عزیز اگر غیر قابل قبول نبود من خودمو نمیکشتم و یک ماه الکی نمیدوییدم که از سالن یک بگیرم . الان رو نمیدونم . سال 84 اینجوری بود. موفق باشی

arvin1
29 June 2010, 11:54 PM
به نظر من فرق نداره :lover:

equinoxe
30 June 2010, 02:37 PM
حالا این که چیزی نیست این رو هم میشه قبول کرد یه بار رفتم نمایشگاه ببینم ماشینم چه قدر میارزه یه نفر اومد ماشین رو بررسی کرد بعد گفت ماشینت شب جمع هست!!!!! گفتم چی؟! گفت ماشینت شیفت شب مونتاژ شده!!! میگفت شیفت شب مهندس ناظر ندارن و از این جور حرفها به خاطر همین خوب مونتاژ نمیشن!!!!!! حالا پژو پارس من بدبخت ساخت شیفت شب ایران خودرو مشهد هست!!:icon_cry:

sjavanrooh
30 June 2010, 03:04 PM
اگه يك كم ديگه صبر كنيد پارس restyle طراحي مجدد شده وارد بازار خواهد شد.

farid4887
30 June 2010, 08:00 PM
حالا این که چیزی نیست این رو هم میشه قبول کرد یه بار رفتم نمایشگاه ببینم ماشینم چه قدر میارزه یه نفر اومد ماشین رو بررسی کرد بعد گفت ماشینت شب جمع هست!!!!! گفتم چی؟! گفت ماشینت شیفت شب مونتاژ شده!!! میگفت شیفت شب مهندس ناظر ندارن و از این جور حرفها به خاطر همین خوب مونتاژ نمیشن!!!!!! حالا پژو پارس من بدبخت ساخت شیفت شب ایران خودرو مشهد هست!!:icon_cry:

آقا اصلا این حرفا منطقی نیست. توی یه سالن چندینو چند نفر کار می کنن اگر از علم احتمالم استفاده کنید که تمامی خوب ها تصادفی توی یک سالن هستند اونم در تمامی شیفت ها اونقدر احتمالش کم میشه که میشه صفر در نظر گرفت. این حرفارو بعضی ها میزنن که می خوان بگن اطلاعات خفنی داریمو از این جور حرفا مردمم که توی صنعت خودروی داخل همه چی دیدن چشم بسته قبول می کنن. خواهشا کمی منطقی باشید و منرو از این جهل که فکر می کنم فرقی نداره سالنا در بیارید تا جایی نگم بهم بخندن:icon_cool

farzad_Sh_2020
30 June 2010, 09:15 PM
آقا اصلا این حرفا منطقی نیست. توی یه سالن چندینو چند نفر کار می کنن اگر از علم احتمالم استفاده کنید که تمامی خوب ها تصادفی توی یک سالن هستند اونم در تمامی شیفت ها اونقدر احتمالش کم میشه که میشه صفر در نظر گرفت. این حرفارو بعضی ها میزنن که می خوان بگن اطلاعات خفنی داریمو از این جور حرفا مردمم که توی صنعت خودروی داخل همه چی دیدن چشم بسته قبول می کنن. خواهشا کمی منطقی باشید و منرو از این جهل که فکر می کنم فرقی نداره سالنا در بیارید تا جایی نگم بهم بخندن:icon_cool

فرید خان من کسی نیستم که بخاطر یکلام حرف بی سند و بی دلیل بخوام برم دنبال چیزی یا بخوام کسی رو گمراه کنم . همین الانش به خود من حداقل ثابت شده که ماشین من نسبت به ELX های دیگه خیلی سرتر هست . هیچ دلیلی هم جز همین سالن شماره یک ندیدم . من الان رو اصلاً نمیدونم . ولی 4 سال پیش 100% این موضوع بود . دوست عزیز روی این پژو پارس هایی که میاد اگر بهت بگم اوون موقع کمپرسورهای کولرش فرق داشت نسبت به سالن باورت میشه ؟ اگه بگم پمپ بنزین و شمع هاش فرق داشت چی ؟ اگه بگم سالن 1 باک پر تحویل میداد و سالن های دیگه باید تا روشن میکردی با ترس و لرز بری تا پمپ باورت میشه ؟ اگه بگم جنس شیشه سالن 1 و 2 با سالن 3 فرق داره باورت میشه ؟ اگه بگم کفپوش های کف ماشین سالن یک با بقیه فرق داره باورت میشه ؟ همین کفپوش . مال من یکی از جلو کم بود مال شاگرد . مجبور شدم از نمایندگی شیراز بگیرم . از رو ماشین صفر هم بهم داد جلوی چشم خودم . ولی یک کفپوش خیلی ساده با کیفیت پایین هست نسبت به مال راننده .

بازم میگم الان رو نمیدونم . اینا حرف سال 84 هست . موفق باشی

aquarium
30 June 2010, 09:18 PM

این حرفا بین بنگاه دارا رایجه شما توجه نکن میخوان بزنن رو سر مال اینکار ها رو میکنن . همین چند ماه پیش داییم رفت پارس سفارشیش رو بفروشه طرف که بنگاه دار بود سه میلیون زیر قیمت میخرید دایم گفت سفارشیه ماشینم گفت خوب باشه موقع فروش قیمت سفارشی با غیر سفارشی فرقی نداره برد بیرون به مصرف کننده داد 1.5 ضرر کرد . بماند که خودروهای الان همه بی کیفیته ماله ما مدل 85 هستش از اونجاییکه خودرو دوم داریم کلا" 15 هزارتا کارکرد داره و کلا" با صفر فرقی نداره ( به خاطر توجه زیاد پدرم به ماشینش) ماله دایم که مدل 88 بود رو با هم مقایسه کردیم بدنه 88 تیه دقیقا" نازکی یه پراید رو داشت و یه بچه میتونست با دست فشارش بده داخل ولی ماله ما محکم بود همین طور چیزای دیگش ( شرمنده طولانی شد )
کلا" به این حرفا گوش ندید ، شب و روز نداشتیم که اینم اضافه کزدن .

arvin1
30 June 2010, 09:19 PM
فرید خان من کسی نیستم که بخاطر یکلام حرف بی سند و بی دلیل بخوام برم دنبال چیزی یا بخوام کسی رو گمراه کنم . همین الانش به خود من حداقل ثابت شده که ماشین من نسبت به ELX های دیگه خیلی سرتر هست . هیچ دلیلی هم جز همین سالن شماره یک ندیدم . من الان رو اصلاً نمیدونم . ولی 4 سال پیش 100% این موضوع بود . دوست عزیز روی این پژو پارس هایی که میاد اگر بهت بگم اوون موقع کمپرسورهای کولرش فرق داشت نسبت به سالن باورت میشه ؟ اگه بگم پمپ بنزین و شمع هاش فرق داشت چی ؟ اگه بگم سالن 1 باک پر تحویل میداد و سالن های دیگه باید تا روشن میکردی با ترس و لرز بری تا پمپ باورت میشه ؟ اگه بگم جنس شیشه سالن 1 و 2 با سالن 3 فرق داره باورت میشه ؟ اگه بگم کفپوش های کف ماشین سالن یک با بقیه فرق داره باورت میشه ؟ همین کفپوش . مال من یکی از جلو کم بود مال شاگرد . مجبور شدم از نمایندگی شیراز بگیرم . از رو ماشین صفر هم بهم داد جلوی چشم خودم . ولی یک کفپوش خیلی ساده با کیفیت پایین هست نسبت به مال راننده .

حرف شما درسته الان کیفیت سمند سفارشی پارس سفارشی و 206 سفارشی و... را نگاه کنین اصلا رنگ براق تر هست چون سفارشی ها اکثرا صادر میشن .

mohammad 1991
30 June 2010, 10:44 PM
آروین داداش سمند پرشیا و 206 چی هستند که صادر بشن خارجی ماشینایی که به روزن و خوبن رو میره میخره نه پژو پرشیا دهه 70 رو

farid4887
1 July 2010, 12:33 AM

سلام فرزاد جان به خدا سخته باور کردنش:icon_cry:. من در مورد پیزو یه کارای تحقیقاتی داشتم با دوستانم ایران خودروی تهران رو از نزدیک دیدم.به یکی از مسئولان QC این حرف شمارو هم بهش گفتم فقط خندید و گفت از جک هم جکتره حرفت البته به من گفت. من خودمم ELX داشتم از بقیه هم مدلاش 10 تا سرو گردنم بالاتر بود من اینو میزارم پای رسیدگی ها و تعویض های خودم از قطعاتش نه پای سالن. ولی قبول کن شما هم دوست عزیزم معصوم که نیستید ممکنه اشتباه کنید مثل من. خودت این حرفاتو جلوی آیینه به خودت بزن خودت خندت میگیره:icon_lol: (جون من ناراحت نشی یا) این دوست من برای کسی که مدارک مستدل داشته باشه که بشه این حرفارو ثابت کنه یه 207 مشکی جایزه گذاشته.:icon_arro من همینجا قول میدم اگر دوستم 207 رو نداد خودم میدم.

farzad_Sh_2020
1 July 2010, 08:45 AM
سلام فرزاد جان به خدا سخته باور کردنش:icon_cry:. من در مورد پیزو یه کارای تحقیقاتی داشتم با دوستانم ایران خودروی تهران رو از نزدیک دیدم.به یکی از مسئولان QC این حرف شمارو هم بهش گفتم فقط خندید و گفت از جک هم جکتره حرفت البته به من گفت. من خودمم ELX داشتم از بقیه هم مدلاش 10 تا سرو گردنم بالاتر بود من اینو میزارم پای رسیدگی ها و تعویض های خودم از قطعاتش نه پای سالن. ولی قبول کن شما هم دوست عزیزم معصوم که نیستید ممکنه اشتباه کنید مثل من. خودت این حرفاتو جلوی آیینه به خودت بزن خودت خندت میگیره:icon_lol: (جون من ناراحت نشی یا) این دوست من برای کسی که مدارک مستدل داشته باشه که بشه این حرفارو ثابت کنه یه 207 مشکی جایزه گذاشته.:icon_arro من همینجا قول میدم اگر دوستم 207 رو نداد خودم میدم.

باشه دوست عزیز
همین الان یکی از ELX دارهای عزیز مدل 84 (بهتره ماه تیر ) باشه مدل کمپرسور کولرش رو بذاره تا منم بذارم . عکس از کفپوش ها فراموش نشه . دوست عزیز رسیدگی جای خود داره و اوون مسائل هم جای خود . موفق باشی

farid4887
1 July 2010, 11:08 AM
فرزاد جان نظرم رو گفتم حرف شما هم چون حرف شماست قابل احترامه ولی مطمئن باشید همچنین چیزایی دلایلی غیر از سالن وروزو شب مونتاژ شدن داره بازم میگم اگر باشه. حداقل اینو مطمئنم پژو فرانسه اجازه همچین کارایی رو نمیده اوناهم نظارت علیه دارن درکل بحث رو ببندیم من این قضیه برام سنگینه قبولش ولی چون شما میگین شایدم باشه و عرض کردم از اونجایی که شما هم انسانید شایدم این مسائل نباشه.
موفق ، پیروز وسلامت باشید.

sjavanrooh
1 July 2010, 12:19 PM
پژو پارس جديد با فرمان جديد به علاوه كليدهاي كنترل + صندلي هاي برقي + ايربگ و تزئينات جديد در راه است.

farid4887
1 July 2010, 12:39 PM
پژو پارس جديد با فرمان جديد به علاوه كليدهاي كنترل + صندلي هاي برقي + ايربگ و تزئينات جديد در راه است.

این راه معلوم نشده که چقدر طول میکشه که طی بشه واین ماشین به ما برسه؟:icon_wink از مشخصات اطلاعاتی دارید؟

equinoxe
1 July 2010, 02:59 PM
حتما به علاوه قیمت نجومی جدید!!

arvin1
1 July 2010, 10:15 PM
آروین داداش سمند پرشیا و 206 چی هستند که صادر بشن خارجی ماشینایی که به روزن و خوبن رو میره میخره نه پژو پرشیا دهه 70 رو
دوست عزیز منم منظورم این نبود که مثلا این ماشین های تولید داخل صادر بشن مثلابه آلمان و... :icon_arro
ولی خوب صنعت خودرو سازی ماهم پیشرفت های خوبی در این سال های اخیر داشته و جای تحسین داره تا بحدالله شاید ادامه پیدا کنه البته منکر کم و کاست های فراون نمیشم .
در حال به روسیه و بلاروس و ترکیه و افغانستان و ارمنستان و... صادرات دارین که باز هم شایان تحسینه . :icon_cool
به امید روزی که ما برای کره ای ها ماشین صادر کنیم نه اونا آشغال برای ما صادر کنن .:icon_wink

mehdizadeh04
1 July 2010, 10:20 PM
دوست عزیز منم منظورم این نبود که مثلا این ماشین های تولید داخل صادر بشن مثلابه آلمان و... :icon_arro
ولی خوب صنعت خودرو سازی ماهم پیشرفت های خوبی در این سال های اخیر داشته و جای تحسین داره تا بحدالله شاید ادامه پیدا کنه البته منکر کم و کاست های فراون نمیشم .
در حال به روسیه و بلاروس و ترکیه و افغانستان و ارمنستان و... صادرات دارین که باز هم شایان تحسینه . :icon_cool
به امید روزی که ما برای کره ای ها ماشین صادر کنیم نه اونا آشغال برای ما صادر کنن .:icon_wink

با سلام
بنده به کشور های ترکیه و ارمنستان و روسیه سفر داشتم و ماشینی به نام پارس به چشمم نخورد.
البته اینم بگم که ای ال ایکس و 206 و سمند به وفور میتونید پیدا کنید که بنده ای ال ایکس رو از خانواده پارس جدا میدونم.
موفق باشید

farid4887
2 July 2010, 01:21 PM

دوست من ما به این کشور ها صادرات نداریم بلکه باج دادنداریم. تازه افغانستان رو یادتون رفت. قیمت ماشین های صادراتی ما تازه با نوگیشن + ABS +ایر بگ تقریبا نصف قیمت داخله حتی از لادا که هیچ کدومشو نداره هم ارزون تره به هرکسی بدن میگیره اینا بارقابت صادر نمی کنن بلکه فقط برای اینکه بگن صادر می کنیم اونجا قیمت رو از مواد اولیه یه استفاده شده کمتر میدن بعد توی داخل چند برلبرش می کنن در ضمن لازم به ذکره که سمند موجود در روسیه جزء پست ترین ماشیناس که حتی بااین قیمت هم گل نکرده. پراید رو میفرستن افغانستان 1/800/000 تومان اونا هم ماشینو تیکه تیکه می کنن میارن ایران گرونتر بعنوان بدنه وقطعات فابریک میفروشن. به نظر شما این پیشرفته؟ فقط 206 های صادراتی بسیار با کیفیته حتی در بعضی موارد از فرانسوی ها هم بهتره. شرمنده ربطی نداشت به موضوع.
موفق باشید

arvin1
2 July 2010, 02:51 PM
دوست من ما به این کشور ها صادرات نداریم بلکه باج دادنداریم. تازه افغانستان رو یادتون رفت. قیمت ماشین های صادراتی ما تازه با نوگیشن + ABS +ایر بگ تقریبا نصف قیمت داخله حتی از لادا که هیچ کدومشو نداره هم ارزون تره به هرکسی بدن میگیره اینا بارقابت صادر نمی کنن بلکه فقط برای اینکه بگن صادر می کنیم اونجا قیمت رو از مواد اولیه یه استفاده شده کمتر میدن بعد توی داخل چند برلبرش می کنن در ضمن لازم به ذکره که سمند موجود در روسیه جزء پست ترین ماشیناس که حتی بااین قیمت هم گل نکرده. پراید رو میفرستن افغانستان 1/800/000 تومان اونا هم ماشینو تیکه تیکه می کنن میارن ایران گرونتر بعنوان بدنه وقطعات فابریک میفروشن. به نظر شما این پیشرفته؟ فقط 206 های صادراتی بسیار با کیفیته حتی در بعضی موارد از فرانسوی ها هم بهتره. شرمنده ربطی نداشت به موضوع.
موفق باشید
من فقط منظورم داشتن صادرات بود .
ار لحاظ قیمت هم که چون بازار رقابتی هست یک مساله اقتصادی پیش میاد که در این معقوله نمی گنجه اما اگر دوست دارید می تونم از طریق پیام خصوصی توضیح بدم به شما .

Warrior--
3 July 2010, 04:26 PM
اتفاقا از لحاظ قیمت هم قیمت های اتومبیل های صادراتی ایران به خارج تقریبا مثل قیمت همینجا است...
برای مثال پژو پارس در مصر با موتور XU7 معمولی قیمتش حدود 16.5 میلیون تومان است!
Samand در ترکیه با موتور TU5 قیمتش برابر 15 میلیون تومان است.
این قیمت ها را من حدود 2 ماه پیش حساب کردم.

با تشکر

arvin1
3 July 2010, 06:58 PM
اتفاقا از لحاظ قیمت هم قیمت های اتومبیل های صادراتی ایران به خارج تقریبا مثل قیمت همینجا است...

با تشکر
درسته. این که ما فکر میکنیم ماشین تو خارج ارزونه فقط بخاطر ارزش نرخ پول رایج و وضعیت درآمد نصبت به کشور ماست .:icon_cool

arash_2ti
4 July 2010, 08:50 AM
پيشرفت اندك خودروسازان داخلي كه حتي در ظاهر ماشين هم نمي تونند يه نوآوري داشته باشن. مثل اين بدنه بيچاره 405 كه 100 مدل تا حالا ازش ماشين درست كردند مديون ظلم و ستمي است كه به نام حمايت از صنعت داخلي به خريدار بيچاره داخلي ميشه.
محاسبات انجام شده دوستان هم در خصوص قيمت ماشينهاي ايران خودرو در خارج از ايران با عرض معذرت اشتباهه و قيمت چون بايد رقابتي باشه و اونجا از 90 درصد گمركي و اسقاط و حق اين و اون خبري نيست نزديك نصف مبلغيه كه داخل مي فروشن.
اينو روي شايعه نمي گم و از يكي از مديران فروش ايران خودرو شنيدم.
با تشكر

farid4887
4 July 2010, 02:58 PM

با تشکر

سلام دوست عزیز
بله قیمت همینه نه قیمت نقد البته. در مجموع فکر کنم مجموع تمام اقساط 5 سال یا 8 سال با سود و .... میشه قیمتی که شما بدست آوردید.
ممنونم

farid4887
4 July 2010, 03:05 PM
پيشرفت اندك خودروسازان داخلي كه حتي در ظاهر ماشين هم نمي تونند يه نوآوري داشته باشن. مثل اين بدنه بيچاره 405 كه 100 مدل تا حالا ازش ماشين درست كردند مديون ظلم و ستمي است كه به نام حمايت از صنعت داخلي به خريدار بيچاره داخلي ميشه.
محاسبات انجام شده دوستان هم در خصوص قيمت ماشينهاي ايران خودرو در خارج از ايران با عرض معذرت اشتباهه و قيمت چون بايد رقابتي باشه و اونجا از 90 درصد گمركي و اسقاط و حق اين و اون خبري نيست نزديك نصف مبلغيه كه داخل مي فروشن.
اينو روي شايعه نمي گم و از يكي از مديران فروش ايران خودرو شنيدم.
با تشكر
دوست من اصلا خارج ایران تولیدات ایران خودرو فروش نقدی نداره.شمادرت می فرمایید اینا دقیقا میان یه قیمت خیلی پایینی رو بعنوان پایه قرار میدن بعد با سود و... میشه 15 تا 16 هزار دلار. در خالی که اگه توی مملکت عزیزمون نصف قیمت ماشینو 36 ماهه لیزینگ بکنید دو سه برابر تموم میشه پاتون یه پراید حدود 12 الی 13 میلیون فکر کنم بشه. تازه در خارج کشور نمی تونن خدماتی بی کیفیت مثل داخل بدن چون به سادگی مجبورشون میکنن ماشینو پس بگیرن ضررو زیانم بدن. تویوتا هم از بس کارای اینارو دیده تازه گیها قلدر شده داره ازشون یاد میگیره.

arash_2ti
4 July 2010, 03:55 PM
خود مسئول ايران خودرو مي گفت ما مجبوريم فروش ارزي داشته باشيم وگرنه اصلا به صرفه نيست فروش خارجي

Warrior--
4 July 2010, 06:18 PM
نه دوست من,

قیمت نقدی این بود.
اگر باور ندارید می توانید هم به نمایندگی های ایران خودرو در ترکیه و مصر سر بزنید و اگر این امکان هم برایتان وجود ندارد از طریق سایت هایشان قیمت ها را ببینید.

قیمت پژو پارس را در سایت خود پژو قسمت مصرفش زده.

با تشکر

aquarium
7 July 2010, 07:49 AM
با سلام
بنده به کشور های ترکیه و ارمنستان و روسیه سفر داشتم و ماشینی به نام پارس به چشمم نخورد.
البته اینم بگم که ای ال ایکس و 206 و سمند به وفور میتونید پیدا کنید که بنده ای ال ایکس رو از خانواده پارس جدا میدونم.
موفق باشید

با درود به شما .
من یه کم کی مخالف نوشته هاتونم. اگر این طوره که شما میگید ای ال ایکس رو جز خانواده پارس نمیدونید پس 206 v9 رو نباید جز خانواده 206 های موجود دونست و ال90 e2 فول رو باید جدای خانواده ال90 های تیپ دیگش دونست .
از لحاظ فنی همه این ماشینها با تیپهای دیگشون خیلی فرق دارند از لحاظ موتور و آپشن و خیلی چیز دیگه ولی همشون جز خانواده اگر 206 باشه، 206 و اگر ال90 باشه ، ال90 ، و همینطور میشه گفت پارس ای ال ایکس نمونه فول آپشن پارس معمولیه که باز جز خانواده پارسه چون شکل ظاهریش همون پارسه با امکانات فنی و آپشن بیشتر

farid4887
7 July 2010, 04:51 PM
نه دوست من,

قیمت نقدی این بود.
اگر باور ندارید می توانید هم به نمایندگی های ایران خودرو در ترکیه و مصر سر بزنید و اگر این امکان هم برایتان وجود ندارد از طریق سایت هایشان قیمت ها را ببینید.

قیمت پژو پارس را در سایت خود پژو قسمت مصرفش زده.

با تشکر

سلام دوست عزیز
کاملا مطمئنم فروش نقدی ندارند برای ابنکه مطمئن بشم امروز دوباره از دوستانم خاج از کشور خواستم بپرسند از نمایندگی ها.