PDA

View Full Version : انتخاب بهترين فنر لول اسپرت براي 206

حامدگلشن
14 April 2005, 10:38 AM
سلام دوستان
من ميخواستم فنر لول هاي ماشينمو عوض كنم و ارتفاع ماشينو بيارم پايين :o
در همين مورد چند تا سوال داشتم :?:
1 -چه ماركي خوبه ؟ SPARCO ..MAD .. ماركهاي تايواني :?:
2-چه مدلي خوبه ؟ از نظر جنس و سايز :?:
3-قيمتش چنده....؟ :?:
4-كجا ميشه اصليش رو پيدا كرد....؟كه بهم نندازن :?:
5-چه مقدار ارتفاع ماشينو بيارم پايين مناسبه....(از اين نظر كه ماشينم كمتر كفش گير كنه )
6-معايب احتمالي اين كار چيه.... :?:
مثل اينكه خيلي سوال كردم :wink:
با تشكر از همه اساتيد :arrow:

payamix
14 April 2005, 10:58 AM
1-مارك هاي اروپايي مناسب هستند ٬ قيمتشان بالاي 120 تومن است. (فنر لول آلماني 40 تومني ساخت دروازه دولابه!)
2-سايز با توجه به نوع اتومبيل شما ثابت هستش.
3-زياد :arrow:
4-آدرس نمايندگي MAD رو توي pm بپرسيد ٬ البته قيمتش از جاهاي ديگه بالاتره.
5-اين مقدار تبق دلخاه شما نيست ٬ يك مقدار ثابته.
6-رينگ بزرگ تر از 16 اشكال ايجاد ميكنه از نظر كوبيدن.

علی سلیمی
14 April 2005, 11:19 AM
1-مارك هاي اروپايي مناسب هستند ٬ قيمتشان بالاي 120 تومن است. (فنر لول آلماني 40 تومني ساخت دروازه دولابه!)

اصلاح ميكنم ساخت دروازه دولاب نيست ساخت كشور قم هست :lol: نه شوخي ميكنم مواد و دستگاه ها آلماني هست اما در قم توليد ميشه و دو نمونه هم داره كه روي اون حك شده Made in Germany يا Germany و يه مدل ديگه هم هست كه روش چاپ شده كه البته در هر دو مدل شما تكان و بالا و پايين زيادي تو جلو ماشينتون احساس ميكنيد (اگر سرانزا رو سوار شده باشيد دقيقا همون حالت رو داره) قيميتش هم از 40 تومن داره به بالا 8)

حامدگلشن
14 April 2005, 11:38 AM
علي سليمي,
بلاخره اصليش پيدا ميشه يا نه ...؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :cry:

sara
14 April 2005, 02:09 PM
اخرش نفهميديم كه نشونه هاي اصليش چيه و گير مياد يا نه؟

arash p mbz bmw
14 April 2005, 04:17 PM
اگه پول داری برو کمک مخصوص اسپرت بخر البته در اون شرایط 2یا3نفر بیشتر نمیتونن سوار شن ولی بجاش دیگه توی سرعت تو اسمون هفتم نیستی خیلی کمکهای توپیه مخصوص ماشینهای مسابقه ایه راستی برای چه ماشینی میخوای اگه بره پراید میخوای خیلی عالی میشه به شرطی که موتورشو تقویت کنی

po2ya
14 April 2005, 04:27 PM
sara, حامدگلشن, اصليش هموونيه كه آقاي پياميكس گفتند
اگه آدرس نمايندگي رو خواستيد و خواستيد كه فنر فرعي رو به جاي اصلي بندازن بگيد تا در پي ام آدرس نمايندگي رو بهتوون بگم
!
8)

kasra03
14 April 2005, 08:17 PM
تو اصفهانم كسي جايي ادرس نداره؟

alireza_shd
15 April 2005, 07:40 AM
اگر از من مي پرسي اصلا كف ماشين رو نيار پايين . من BMW320 دارم (320 كفش كوتاه هست) وقتي كف ماشين مدام بگيره اعصابت داغون مي شه!

bardiashamee
15 April 2005, 10:53 PM
از من ميشنوين نخابونين ديشب يك پيكان يهو گرفت جلمو :D سپر عقبش گير كرد به سپر جلوي ماشينم و سپر جلوي ماشينم با جاش كنده شد تازه چون تو ميدون بودم افسره گفت اون سمت راستته و مقصري :oops: (پژو 405 ) حالا حساب كن اگه خابونده بودم فكر كنم الان بايد گلگير رو عوض مي كردم

SMN4622
16 April 2005, 01:47 AM
يه اين حرفا گوش نده بخابون حالشو ببر ................. 8) 8) 8) 8) :o

حامدگلشن
16 April 2005, 09:26 AM
با تشكر از تمامي دوستان
من تو اين 2 .3 روز رفتم دنبال فنر و فنر از انگليسي و آلماني و غيره بگيريد تا به قول يكي از مغازه دارا كه ميگفت
؛؛ فنر جنسش خارجي ولي تو ايران ميپيچنش ؛؛ :( و ميگفت كه بهشرط ميده :x
البته به شرط چي معلوم نيست :idea:
قيمتهاش هم از 35 بود تا 140 تومن .....
آدم واقعن تو اين بازار گيج ميشه و نميدونه كه كي راست ميگه و كي دروغ
رو همه فنر ها هم هك شده بود UK , Italy,Germany حالا شوش ميزنه يا آلمان معلوم نيست..... :arrow:
بعد كه جلوبنديت اومد پايين معلوم ميشه.... :oops:
آقاي payamix, شما خودتون از اون فنر ها استفاده كردين يا نه ؟؟؟؟؟
اگر استفاده كردين راضي بودين و چه اندازه تاثير روي جلوبندي ماشينتون گذاشته...... :lol:
با تشكر

payamix
16 April 2005, 05:38 PM
بله
بنده هم از فنر آلماني! كه ايران پيچيدند استفاده كردم و هم از فنر خارجي مد.
اون اولي جلو بندي ماشين رو بعد از 2 ماه به نابودي كشوند و تمام سيبك ها رو داغون كرد كه با 300 تومن تعميرش كردم! فنر خارجي شبيه فنر فابريك است از نظر كارايي و كيفيت.

po2ya
16 April 2005, 06:40 PM
حامدگلشن,
اينو كه من و آقاي آدمين ميگيم تست خودش رو حدود 2 سالي هست كه پس داده در تهران !!!
خيالتووون راحت!!!
در حد اسپرت شهري ماشين رو ميخوابوونه و در حد فنر استوك كارخوونه نرم ميكنه ماشين رو!
8)

حامدگلشن
17 April 2005, 09:07 AM
Generation-X, پس با اين توضيحات به صرفه نيست كه فنر متفرقه بندازيم و بهتر اينكه از فنر هاي original و استاندارد استفاده كنيم كه جلوبندي ماشين له نشه :x
ضمنن از كمك و راهنماييهاتون ممنونم 8)

po2ya
17 April 2005, 10:47 AM
والا اگه فقط مد نظر شما خوابووندون ماشين به هر قيمتي هست چرا به صرفه هست كه فنر متفرقه يندازين و تا 2ماه بعد يه خرج كلون جلو بندي پپاده بشين و لي نه اگه كيفيك و كاراييي و قشنگي ماشين مد نظر هست به صرفه نيست از اون فنر هايي كه معلوم نيست چي هست و چي نيست استفاده كنيد!
8)

nisroniz
12 August 2007, 08:29 AM
اگر میخوای خرج زیادی نکنی بهتر دست بهش نزنی فقط برو بده عقب و یه کم بیارن پایین :128: اگه می خوای درست و حسابی کارکنی باید حد اقل 2 تا 3 تومن بترکونی:icon_mrgr الکی هم خرج اضافه نکن چون اینجوری هم خودت اذیت میشی هم گربه کوچولوت :tire: "206" می گم

دلاور کوچولو
14 August 2007, 10:10 AM
بنظر من هم فنر فابریک رو بده برات میارن پایین

paymanonline
14 August 2007, 06:35 PM
آقا اگه بهترین کار کوتاه کردن فنر فابریک بود که دیگه فنر ریس تولید نمیشد.

Suzu Tuner
21 September 2007, 03:03 AM
حامد جان سلام.
ببین عزیزم اگر می خواهی صزفاٌ ماشینت رو برای خیابون بخوابونی لازم نیست هزینه ی زیادی بکنی :

شما می تونی دو کار انجام بدی :
1)فقط فنرهای ماشین خود رو عوض کنی
2)یا اینکه به سیستم تعلیق خودت یه حال اساسی بدی و مجموعه ی کمک کننده حرکتی ماشینو عوض کنی یعنی کمک + فنر.

در حالت اول حتی اگر بهترین فنرهای دنیا رو هم روی ماشین سوار کنی باز هم کوبش خاصی هم در جلو و هم در عقب (در صورت وزن اضافی) احساس خواهی کرد. در ضمن چون هماهنگی بین سیستم تعلیق از نظر فدرت وبار نیوتنی وجود نداره احتمال خورد کردن پلس نیز در سرعت های بالا وجود داره. بنابراین توصیه ی بنده ی حقیر در این زمینه اعمال شماره ی 2 بر روی ماشین است. برای این کار هم دو توصیه وجود دارد : 1)کمک Monro بلژیک + فنر لول اسپرت ایرانی(حتما ایرانی باشد چون مطابق با استانداردهای خیابانهای ایران ساخته شده است.) یا 2)کمک Mando کره + فنر لول اسپرت ایرانی مخصوص خودروی خود.

برای اطمینان از اصل بودن کارتن و یا جعبه ی کمک رو باز می کنی و مارک و محل ساخت آن را روی بدنه کمک به صورت حک شده جستجو می کنی. در ضمن برای اصمینان از نو بودن آن 1)رنگ روی بدنه آن را در تمامی نقاط چک می کنی تا از یک دست بودن آن مطمئن شی. 2)عمل انقباض و انبساط کمک را چند بار پشت سر هم انجام می دهی تا از عدم نشت روغن در آن یقین حاصل کنی.

برای خرید کمک و فنر بهتر است به خیابان اکباتان(به موازات خیابان ملت) مراجعه کنی و پس از پرس و جو از نظر قیمت ، مناسب ترین مجموعه ی دلخواه خودتو پیدا کنی. موفق و موید باشی.