PDA

View Full Version : کمک برای بازگشت ویندوز امنیا

soheib
8 July 2009, 12:23 PM
سلام دوستان من یه امنیا 24گیگ دارم از یکی از سایت های خارجی ویندوز 6.5 رو دانلود کردم و روش نصب کردم.حالا هزار تا مشکل داره تا دست به دکمه قرمز می خوره دیگه نمیشه کاریش کرد و با روشن خاموش کردن هم درست نمیشه یا مثلا وقتی دکمه پاور رو می زنم موبایل از کار می یفته.خواهشن کمک کنین تا حداقل بتونم ویندوز قبلی رو بیارم.

چشم عسلي
8 July 2009, 01:37 PM
سلام دوستان من یه امنیا 24گیگ دارم از یکی از سایت های خارجی ویندوز 6.5 رو دانلود کردم و روش نصب کردم.حالا هزار تا مشکل داره تا دست به دکمه قرمز می خوره دیگه نمیشه کاریش کرد و با روشن خاموش کردن هم درست نمیشه یا مثلا وقتی دکمه پاور رو می زنم موبایل از کار می یفته.خواهشن کمک کنین تا حداقل بتونم ویندوز قبلی رو بیارم.

شما نمیتونید با خود گوشی ویندوز (ROM) قبلی را بیارید بازم جای شکرش باقیه که بعد از نصب رام فقط دچار اشکالات شدید به شدت توصیه میکنم بخصوص برای سامسونگ از رام های غیر اورجینال استفاده نکنید

بعد از نصب هر نسخه از ویندوز موبایل بر روی دستگاه حافظه اون از رام قبلی پاک میشه و فقط قادر هستید در صورت سلامت فایل ها فقط و فقط همون رام را دوباره لود کنید (هارد ریست )

راه حل شما :
رام صحیح و اورجینال قبلی خودتون را مجددا بر روی دستگاه نصب کنید (دانگرید)

لینک رام را چون من شخصا این دستگاه را ندارم نمی تونم بهتون بدم از دوستانی که دستگاه را دارند و لینک را تست کردند بگیرید یا در صورت وجود از سایت سازنده دستگاه (سامسونگ)

موفق باشید

Mohammad759
8 July 2009, 01:49 PM
لینک رام ها رو میتونین در تاپیک مربوط به اومنیا پیدا کنین

soheib
8 July 2009, 02:21 PM
دوستان اگر زحمت نیست لینکشو برام بذارید

Mohammad759
8 July 2009, 02:58 PM
تو این تاپیک سرچ کنین پیدا میشه:
http://www.phallz.com/showthread.php?t=45676

DySpraxia
8 July 2009, 04:23 PM
ویندوز موبایل 6.5 هنوز تکمیل نشده و خیلی مشکلات داره ، مصرف باتری را هم بالا میبره ، نصب نکنید بهتره.

soheib
8 July 2009, 06:13 PM
از همه ی دوستان ممنونم واسه راهنماییشون...حالا اگه یه روز 6.5 درست حسابی اومد ممنون می شم به من خبر بدین..چون من دیر به دیر میام تو سایت خبر ندارم اگه برام off بذارین ممنون می شم ای دی:soheib_82 البته اگه آی دی دوستان باز می شه که اونم می تونین با مسنجر 9.0.0.1912 می شه باز کرد

DySpraxia
8 July 2009, 07:18 PM
من خودم 6.5 دارم ، بعضی امکانات اش واقعا خوبه ، مثلا وقتی که کسی گوشی را برمیداره و با Vibrator به شما اطلاع میده که طرف گوشی را برداشته ... این خیلی برای من خوب بود.