PDA

View Full Version : گاز كولر و بالاترين راندمان كاري

مهرداد الف
1 September 2004, 09:40 AM
با سلام و تشكر

مقدار گاز كولر چقدر بايد باشد تا ماكزيمم خنكي را داشته باشيم و چگونه ميتوان متوجه شد كه گاز كولر كافي است و يا خير و در صورت امكان شماي سيستم كولر اتومبيل را در اين قسمت قرار دهيد

با تشكر فراوان

محمد رضا محمدي
24 September 2004, 01:24 AM
آيا حركت با سرعت زياد در حالت كولر روشن و يا معكوس كردن دنده خودرو در كارايي و عمر كولر و موتور خودرو تاثيري دارد ؟؟

Top RPM
24 September 2004, 03:21 PM
سلام
در دور موتور بالا و يا در شتاب گيريهاي سريع كولر رو خاموش كنيد. از كولر نبايد در دور بالاي 4000 استفاده كرد. :twisted: البته در پرايد كولر در دور بالاي 3500 قطع مي شود :( .
عدم توجه به اين نكته عمر كولر رو خيلي كم مي كند :cry: . گاهي اوقات لازمه براي خنك شدن شيشه ها رو پايين كشيد. 8)

po2ya
24 September 2004, 04:08 PM
بابا وقتي دور موتور روو 4000 هست و شما دارين با سرعت حركت ميكنين كولر ديگه نميخواد بگيرين يكم لاي شيشه رو باز بزاريد به راحتي خنك ميشين!! 8)

tirkamoon
24 September 2004, 07:42 PM
نه اگه لاي شيشه رو باز كنيد مصرف سوخت رو بالا برديد
بهتره اصلن دور موتور بالا نبريد و وقتي داريد رانندگي ميكنيد از اون لذت ببريد البته با سرعت مناسب و زير باد كولر 8)

po2ya
24 September 2004, 11:20 PM
حالا اصلا چرا لاي پنجره ور دراين روي تنظيمات كولر بزارين كه هواي بيروون رو بكشه توي ماشين!! 8)

محمد رضا محمدي
25 September 2004, 12:02 AM
اصلا در دور هاي بالاي موتور و در دنده ي سبك نميشه پنجره رو باز كرد .... ماشين منحرف ميشه ... حالا منحرف نشه حداقل توي ماشين طوفان ميسازه و آدمو ديوونه ميكنه :twisted:

tirkamoon
25 September 2004, 09:15 AM
ميدوني چرا ماشين منحرف ميشه
اگه گفتيد :P :P

kasra03
25 September 2004, 02:05 PM
بچه ها من يه پرايد گرفتم دو هفته اول كولرش كار ميكرد ولي بعد ديگه نكرد بردمش نمايندگي بعد از چند روز امروز فردا كردن ماشينو ديد گفت گازش خالي شده و دوباره پرش كرد ولي باز 2 هفته گذشت بازم خالي شد ميخواسم از اساتيد بپرسم كه اگر از جايي گازش نشت ميكنه دو هفته طول ميكشه؟اخه يكي به من گفت اگر جاييش سوراخ باشه سريع خالي ميشه و مشكل از يه جا ديگس حالا نظر شما چيه؟اين نمايندگي هاي.......... هم كه جواب درست حسابي نميدن بدون عيب يابي فقط گازش كرد :D

kasra03
25 September 2004, 09:31 PM
متاسفانه دانشگاهام باز شدن من ديگه فرست اين كارو ندارم
ممنون از راهنماييت :wink:
يه سوال ديگه اگه من الان كولرو بيخيال شم و اين چند وقتم باش سر كنم و بزارم برا تابستون سال ديگه ببرم برا عيب يابي مشكلي ايجاد نميشه؟اخه انگار تو زمستونم هر چند وقت يكبار بايد كولرو هر چند مدت خيلي كمي روشن كرد

tirkamoon
26 September 2004, 09:19 AM
كسري جان از قديم گفتن تا تنور داغه نون رو بچسبون
اگه الان ازت پول نميگيرن چون يادشونه گند زدن ولي پس فردا ميگن خوب اين كولر الان خراب شده و ديگه بايد به سلفي عزيز
ضمنن اگه كولر رو كاملن از كار بندازي(دريچه و متعلقات رو ببندي )اونوقت تابستون بايد يه سرويس كامل انجام بدي و ضمن اينكه اون موقع مثلن شما توي ارديبهشت كولر ميخواي اينا ميگن ما تا وسطاي خرداد گاز نداريم و از اين داستانا
(اين بلا ها همه سر من در اومده البته توي پارس خودرو نه سايپا) 8)

po2ya
26 September 2004, 01:41 PM
آقا كولرت رو ببر اينجاهايي كه برق كاري ماشين ميكنن بگو به جاي گاز باد بزنه توو لوولهها بعدش ببينه نشتي از كجاس چون مال خود من رو زده بوودن لوله بقل رادياتور ماشين رو شكسته بوودن و از اوونجا گاز نشت ميكرد و 1در در ميآورد!!! 8)

kasra03
27 September 2004, 03:02 AM
ممنون از راهنماي دوستانم :!:
پس حتما بايد تو زمسونم كولرو روشن كرد ديگه؟دليلش چيه؟

tirkamoon
27 September 2004, 09:17 AM
پس حتما بايد تو زمسونم كولرو روشن كرد ديگه؟دليلش چيه؟

سيستم كولر اتومبيل بايد حداقل هفته اي يك مرتبه هر چند در مدت زمان بسيار كوتاه استفاده نمود. رعايت اين امر حتي در فصولي كه استفاده از سيستم ضروري به نظر نمي رسد نيز لازم است. اين عمل باعث مي‌شود تا روغن موجود در داخل سيستم به گردش در آيد. در واقع با اين عمل شما واشرها، لوله ها و قطعات سيستم را روغن كاري مي‌نماييد. رعايت اين موضوع احتمال نشت گاز وبوجود آمدن خشكي در واشرها را كاهش مي‌دهد.
:P :P :P :P :o

Top RPM
28 September 2004, 06:24 PM
كسري جان. يكي ديگه از دلايل اينكه مي گن تو زمستون هفته اي 10 دقيقه از كولر استفاده كنيد اينه كه گار ته نشين نشه. ماشين شما كه گاز نداره بخواد ته نشين شه. الان ماشين ما كولرش مشكل داره قطعش كرديم.
اصلا در دور هاي بالاي موتور و در دنده ي سبك نميشه پنجره رو باز كرد .... ماشين منحرف ميشه ... حالا منحرف نشه حداقل توي ماشين طوفان ميسازه و آدمو ديوونه ميكنه
اگه شيشه راننده و شيشه عقب سمت راست رو بكشيد پايين اين مشكل حل مي شه.

ه اگه لاي شيشه رو باز كنيد مصرف سوخت رو بالا برديد
خوب كولر كه بيشتر مصرف رو بالا مي بره. ديگه از شما بعيده. حالا اروم رفتن يه چيزي. اما من ترجيح مي دم به جاي لذت بردن از باد كولر؛ از سرعت لذت ببرم.