PDA

View Full Version : راهنمايي در مورد خريد موتور به اصطلاح گازي

babak2008
23 June 2009, 10:41 PM
با عرض سلام
من ميخواستم يه موتور بخرم فقط براي شهر و رانندگي آرو ميخوام. شايد خنده دار باشه مثل موتور گازي يا اون براوو هاي قديمي. كه گواهينامه نخواد. چي بخرم؟ كسي هست راهنمايي كنه.

Nomad
24 June 2009, 12:25 AM
چرا خنده دار دوست عزیز ؟!!؟

من همون موتورهای براوو رو که بصورت کارکرده و بصورت زیاد موجود هستش توی تعمیرگاهها و مراکز موتور فروشی پیشنهاد میکنم ... حداکثر قیمت هم 30 تومن هستش :icon_cool یعنی رایگان !!

smail
24 June 2009, 12:47 AM
يك موتور 70cc پيشرو يا انواع مشابه بگيريد . بي آزارتر و بسيار بهتر از موتور گازي است . اگر خلاف نكنيد كسي با اين موتور كاريتون نداره .
گرفتن گواهينامه موتور هم كاري نداره . يادش بخير در دو روز 2 تا گواهينامه گرفتم( موتور و پايه 2 ) . تاريخاشون پشت سرهم شد . نكته جالب اين كه با اينكه روز قبلش امتحان آيين نامه داده بودم ( براي پايه 2 ) فرداش رفتم دوباره امتحان آيين نامه دادم ( براي موتور )
البته گواهينامه موتور را با يكي از اين 70cc ها گرفتم

babak2008
24 June 2009, 02:13 AM
ببينم نو ديگه پيدا نميشه؟ دنبال يه عروسكش ميگردم. كسي سراغ نداره:icon_ques

Nomad
24 June 2009, 09:42 AM
بابک عزیز ، من هم همون پیشرو رو تو اولویت میدونم ... بسیار کم دردسر تر هستش !!

این براوو و امثالش کمی اذیت کن هستن . یعنی 24 ساعت باید دست به آچار باشی ... البته خیلی ساده و آسون هستش کارشون و برای یادگیریه کارهای فنی خوبه .

babak2008
24 June 2009, 12:46 PM
ضمن تشكر از شما دوستان. الان قيمت اينا چنده؟

Nomad
24 June 2009, 01:41 PM
من دقیقا نمیدونم ولی فکر نمیکنم نمونه ی نوی اونها بیشتر از 150 یا 200 تومن باشه ... کارکرده هم که ...

hooman62
24 June 2009, 03:21 PM
یادش به خیر من یک زمانی براوو داشتم
اصطلاح سرطان واقعا برازنده براوو هست چون زیاد خراب میشه و به علت عدم تولید لوازمش گرونه
فقط مزیتش این بود از بس موتورش را باز کرده بودم حسابی دست به آچارم کرد
در کل اصلا بهت پیشنهاد براوو را نمیکنم
بچه ها راست میگند یکی از این 70 سی سی ها بگیری خیلی بهتره
اما در کل به علت امنیت پایین موتور نسبت به ماشین پیشنهاد خرید موتور را نمیکنم

Nomad
24 June 2009, 03:45 PM
سلام هومن خان !! احوال شما بهتره ؟

سرطان !! :icon_arro ...

من هم یکی داشتم ( قرمز ) ... دوستم هم سفیدش رو داشت ... اون زمانی بودش که پدر جان اجازه سوار شدن موتور بزرگ رو نمیداد ... :icon_evilدوتایی با دوستم کل میزاشتیم . ولی واقعا طوری به آدم اجبار میکنه این آچار به دست بودن رو که خودش داستانی داره ... این سری موتورها ( براوو ) همه چیزشون آسونه و حداکثر توی 2 ساعت میشه همه اجزاش رو ریخت پایین و دوباره بست سر جاش ... روزی نبود که اگزوزش گوشه گاراژ آویزون نباشه ...

ولی انصافا صدای نخراشیده ای دارن . اگه کارت واقعا باهاشون راه میفته بخر .

** بزارید یه خاطره بگم ...

روز اولی که براوو رو خریدم ( 13- 14 سالگی بود گمونم ) و دم خونه تحویل دادن و برای اولین بار میخواستم روشن کنم ، میبایست یه اهرم رو بگیرم و بدَوَم !! تا روشن بشه ... من هم که اصلا وارد نبودم . اهرم رو گرفتم و تند دویدم و موتور بعد از کمی روشن شد ولی چون من داشتم میدویدم و یه دستم هم روی گاز بودش ، اهرم گاز همینطور میچرخید و موتور گاز میخورد ، حالا من بدو و موتور بدو ... !! ( اینا دنده و اینا ندارن که ، گاز بدی حرکت میکنن و وا نمیستن تا گاز رو ول کنی !! ) فکر کنم یه 100 متری باهاش ( دنبالش ) دویدم تا مجبور شدم ولش کنم بخوره زمین !! و باقی قضایا ...

babak2008
25 June 2009, 12:59 PM
سلام عزيزان
امروز تو گشت و گذرم اينو پيدا كردم. گويا الان توليد ميشه و چهارزمانه هم هست:icon_sad: نظرتون رو بديد. در ضمن من دسترسي ندارم اگه دوستان ميتونن قيمت صفرشو گير بيارن.
اينم لينكش: http://www.irdoco.com/fa_victor.aspx

Nomad
25 June 2009, 08:11 PM
والا چی بگم ... نباید بد باشه ولی خوب با ظاهرش باید بسازی ... در ضمن اگر تجربه سواری با اینا رو نداری باید بگم که دو نفر بزرگسال بشن دیگه راه نمیره !!

یه سری از همین موتورهای تک دنده هم هستش که قیافه نسبتا خوبی داره ... شبیه همین موتورهای 110 cc بدون کلاچ ... ارزون هم باید باشن ، شاید همین ایران دو چرخ داشته باشه .

av_saber
21 August 2009, 02:25 AM
اين مدل رو هم يه نگاهي بنداز البته پيشرو هم دو مدل ديگه داره كه نتونستم ازشون عكس پيدا كنم ولي موتور هاي خوبي بوده هر كي رو ديدم داشته راضي بوده
http://www.irdoco.com/fa_scooter_smile100.aspx

mostafa_gm
11 November 2009, 10:38 AM
این موتورها پلاک و کارت سوخت هم داره؟
من میخوام یه موتور بگیرم فقط واسه کارت بنزینش. چی بگیرم که ارزون باشه؟

mohsen3544
11 November 2009, 11:54 AM
این اسکوتر ها رو پیشرو هم میزنه و کارت سوخت هم داره.فقط مدتی هست من هیچ جا نوش رو نمیبینم.من خودمم هم دنبالش هستم.دوستان از قیمتش مطلع هستن؟