PDA

View Full Version : ریپ زدن موتور 1600 در دور موتور پایین

reza_118
7 June 2009, 10:03 AM
مدتی هست که تیپ 5 در دور موتور پایین زیر 2.5 ریپ میزنه یا به عبارتی دک میخوره به صورت دقیق تر وقتی ماشین سرد هست همه چیز درسته و مشکلی نیست البته این درست کار کردن تا 4-3 دقیقه بیشتر دوام نداره و زمانی که دما به بالای 70 میرسه همه چیز به هم میریزه به گونه ای که در دنده های 1 و 2 و 3 دور موتور بین 1 و 2 ماشین ریپ میزنه و در دور موتور های بالای 2 مشکلی نیست در دنده های 4 و 5 تا دور موتور زیر 2.5 ماشین ریپ میزنه و بالای 2.5 مشکلی نیست حتی ماشین در حالت ایستاده لرزشهای اضافی پیدا کرده بود به عبارتی وقتی پر گاز رانندگی کنید همه چیز عادی هست چون به تازگی انژکتورها را شستشو کرده بودم گفتم شاید مشکل از این شستشو باشه ولی مشکل از انژکتور نبود تنظیم موتوری گفت شاید مشکل از شمع باشه شمع ها را هم عوض کردم باز مشکل حل نشد در نهایت به این نتیجه رسیدیم که یا مشکل از سیستم سوخت هست یا جرقه ولی معمولاً مشکل سیستم سوخت در دور موتور های بالا پیش می آید پس احتمال سیستم جرقه و برق بیشتر شد چون در دور موتور بالا احتمالاً میزان برق بیشتر شده و چنانچه اندکی قطعی کوچکی وجود داشته باشد در میزان برق زیاد اتصال برقرار میشود در در دور موتور پایین اتصال برقرار نمیشود و زمانی هم که ماشین سرد هست به دلیل منقبظ بودن سیستم اتصال برقرار هست . سپس سیستم برق انژکتور را هم که به انژکتور برق میرساند را هم با یک سیم دست ساز امتحان کردم باز مشکل حل نشد تا اینکه در نهایت با تعویض کویل مشکل حل شد.
قیمت کویل هم که 2 جنس داشت 65 و 85 هست.

دوستان یک ویرایش اینجا لازم هست که باید بگم وقتی من کویل v8 را کامل (با وایر شمع) روی ماشین خودم امتحان کردم و دیدم مشکل از کویل هست چون اینجا هم کویل و هم وایر شمع جدید بود و فکر نمی کردم وایر شمعها خراب بشه به آنها توجهی نکردم و وقتی وایر شمعهای خودم را با کویل نو امتحان کردم باز دیدم مشکل وجود دارد و در نهایت مشخص شد مشکل از خود کویل نبوده و امروز با خرید یک دست 4 تایی وایر شمع تیپ 5 به قیمت 33 و گذاشتن روی همان کویل قدیمی مشکل حل شد .

حیف دیدم این مورد را ذکر نکنم که بعد از تعویض هر 4 وایر شمع ماشین در کل خیلی بهتر از حتی زمانی که این مشکل ریپ زدن پیش بیاد کار میکنه و خیلی نرمتر شده و هم از نظر شتاب و هم کم نیاوردن در دنده سبک و سرعت پایین بهتر شده بخصوص دوستان تیپ 5 سوار میدونند که دنده 2 تیپ 5 به نسبت تیپ 2 ضعیفه ولی بعد از اون تعویض وایر شمع و البته شستشوی انژکتور این نقیصه ضعف دنده 2 خیلی بهتر شده و عملاً محسوس نیست.

HusseinR
9 June 2009, 09:06 PM
رضا جان فکر میکردم تیپ 5 وایر شمع نداره و شمع مستقیم به کویل وصل میشه! ممنون از پست مفیدتون.

رضا جان من هنوز سر درگم وایر شمع tu5 هستم!!
راستی شمع بوش rf7 می بندید یا rf8؟

reza_118
17 June 2009, 01:44 AM
رضا جان من هنوز سر درگم وایر شمع tu5 هستم!!
راستی شمع بوش rf7 می بندید یا rf8؟

حتماً عکسش را میذارم وقتی کویل را باز می کنید 4 قطعه سیاه پلاستیکی که روی شمع ها قرار میگیره همون وایر شمع هست. من فکر کردم منظورم را فهمیدید.
راستش گویا برای تیپ 5 باید rf7 استفاده شود ولی من فقط rf6 اینجا گیرم اومد

echessdesign
17 June 2009, 02:27 AM
درود بر شما
لطفا بفرمایید
rf6
rf7
rf8
چه فرقی باهم دارند؟
با سپاس

reza_118
17 June 2009, 02:39 AM
درود بر شما
لطفا بفرمایید
rf6
rf7
rf8
چه فرقی باهم دارند؟
با سپاس

دوست عزیز شما تاپیک زیر را مطالعه بفرمائید اگر سوالی باقی ماند در همان تاپیک من در خدمت شما هستم.
سئوال در مورد شمع 206 (http://www.phalls.com/showthread.php?t=40857)

bbppp
17 June 2009, 10:50 PM
به استوپر موتور و دريچه گاز هم فكر كنيد زياد براش ديدم از اين مشكلا پيش بياد

reza_118
17 June 2009, 11:42 PM
به استوپر موتور و دريچه گاز هم فكر كنيد زياد براش ديدم از اين مشكلا پيش بياد
حق با شماست ولی اگر دقت کرده باشید مشکل با توجه به همان وایر شمع ها حل شد و ضمناً موتور 1600 به اون صورت تیپ 2 استپر نداره.

mehdialishiri
8 October 2009, 12:36 AM
سلام دوستان
سوال من شاید مربوط به این تاپیک نباشه ولی بهتر از ایجاد یک موضوع جدید باشه؟
موتور TU3A است من برای اینکه مشکل نمایش آمپر بنزین رو حل کنم به گفته دوستان یکی از راه ها کابل برق باطری رو باز کردن که شاید ریست بشه و درست نشون بده .که این کار رو کردم نشد ولی بعد از این کار احساس می کنم موتور ماشین میلرزه در صورتی که قبلا اصلا نمی فهمیدم که موتور روشن یا خاموش ولی الان این حس رو دارم که خیلی کم ماشین توی دور درجا(بدون حرکت )میلرزه در ضمن روغن موتور رو توتال5000 ایرانی ریختم تعویض آن روی4500 بود که روغن قبلی فابریک کارخانه بود و همچنین بنزین سوپر نیز زدم (برای دومین بار)فکر مکنید علت چه باشه؟آیا دریچه گاز باید ریست چه؟؟؟یا حافظه ECU مشکل داره؟ یا... ممنون میشم راهنمائی کنید.

spoil_kid
12 October 2009, 04:21 PM
رضا جان مرسي از اين تاپيك.زدي تو خال.هميشه ناراحت شتاب كم دنده 2 بودم .فكر ميكردم فقط ماشين من اينطوريه.حالا فهميدم كه همه تيپ 5 ها اين مشكلا دارند.
يه سوال اگه وايرها اشكال داشته باشند دياگ نشون ميده اين مشكلا؟

kianoushaa
11 January 2012, 12:33 PM
من که سر در نیوردم