reza_118
7 June 2009, 10:03 AM
مدتی هست که تیپ 5 در دور موتور پایین زیر 2.5 ریپ میزنه یا به عبارتی دک میخوره به صورت دقیق تر وقتی ماشین سرد هست همه چیز درسته و مشکلی نیست البته این درست کار کردن تا 4-3 دقیقه بیشتر دوام نداره و زمانی که دما به بالای 70 میرسه همه چیز به هم میریزه به گونه ای که در دنده های 1 و 2 و 3 دور موتور بین 1 و 2 ماشین ریپ میزنه و در دور موتور های بالای 2 مشکلی نیست در دنده های 4 و 5 تا دور موتور زیر 2.5 ماشین ریپ میزنه و بالای 2.5 مشکلی نیست حتی ماشین در حالت ایستاده لرزشهای اضافی پیدا کرده بود به عبارتی وقتی پر گاز رانندگی کنید همه چیز عادی هست چون به تازگی انژکتورها را شستشو کرده بودم گفتم شاید مشکل از این شستشو باشه ولی مشکل از انژکتور نبود تنظیم موتوری گفت شاید مشکل از شمع باشه شمع ها را هم عوض کردم باز مشکل حل نشد در نهایت به این نتیجه رسیدیم که یا مشکل از سیستم سوخت هست یا جرقه ولی معمولاً مشکل سیستم سوخت در دور موتور های بالا پیش می آید پس احتمال سیستم جرقه و برق بیشتر شد چون در دور موتور بالا احتمالاً میزان برق بیشتر شده و چنانچه اندکی قطعی کوچکی وجود داشته باشد در میزان برق زیاد اتصال برقرار میشود در در دور موتور پایین اتصال برقرار نمیشود و زمانی هم که ماشین سرد هست به دلیل منقبظ بودن سیستم اتصال برقرار هست . سپس سیستم برق انژکتور را هم که به انژکتور برق میرساند را هم با یک سیم دست ساز امتحان کردم باز مشکل حل نشد تا اینکه در نهایت با تعویض کویل مشکل حل شد.
قیمت کویل هم که 2 جنس داشت 65 و 85 هست.
دوستان یک ویرایش اینجا لازم هست که باید بگم وقتی من کویل v8 را کامل (با وایر شمع) روی ماشین خودم امتحان کردم و دیدم مشکل از کویل هست چون اینجا هم کویل و هم وایر شمع جدید بود و فکر نمی کردم وایر شمعها خراب بشه به آنها توجهی نکردم و وقتی وایر شمعهای خودم را با کویل نو امتحان کردم باز دیدم مشکل وجود دارد و در نهایت مشخص شد مشکل از خود کویل نبوده و امروز با خرید یک دست 4 تایی وایر شمع تیپ 5 به قیمت 33 و گذاشتن روی همان کویل قدیمی مشکل حل شد .
حیف دیدم این مورد را ذکر نکنم که بعد از تعویض هر 4 وایر شمع ماشین در کل خیلی بهتر از حتی زمانی که این مشکل ریپ زدن پیش بیاد کار میکنه و خیلی نرمتر شده و هم از نظر شتاب و هم کم نیاوردن در دنده سبک و سرعت پایین بهتر شده بخصوص دوستان تیپ 5 سوار میدونند که دنده 2 تیپ 5 به نسبت تیپ 2 ضعیفه ولی بعد از اون تعویض وایر شمع و البته شستشوی انژکتور این نقیصه ضعف دنده 2 خیلی بهتر شده و عملاً محسوس نیست.
قیمت کویل هم که 2 جنس داشت 65 و 85 هست.
دوستان یک ویرایش اینجا لازم هست که باید بگم وقتی من کویل v8 را کامل (با وایر شمع) روی ماشین خودم امتحان کردم و دیدم مشکل از کویل هست چون اینجا هم کویل و هم وایر شمع جدید بود و فکر نمی کردم وایر شمعها خراب بشه به آنها توجهی نکردم و وقتی وایر شمعهای خودم را با کویل نو امتحان کردم باز دیدم مشکل وجود دارد و در نهایت مشخص شد مشکل از خود کویل نبوده و امروز با خرید یک دست 4 تایی وایر شمع تیپ 5 به قیمت 33 و گذاشتن روی همان کویل قدیمی مشکل حل شد .
حیف دیدم این مورد را ذکر نکنم که بعد از تعویض هر 4 وایر شمع ماشین در کل خیلی بهتر از حتی زمانی که این مشکل ریپ زدن پیش بیاد کار میکنه و خیلی نرمتر شده و هم از نظر شتاب و هم کم نیاوردن در دنده سبک و سرعت پایین بهتر شده بخصوص دوستان تیپ 5 سوار میدونند که دنده 2 تیپ 5 به نسبت تیپ 2 ضعیفه ولی بعد از اون تعویض وایر شمع و البته شستشوی انژکتور این نقیصه ضعف دنده 2 خیلی بهتر شده و عملاً محسوس نیست.